12 video pro kamoska cz - Rychlé pětiminutové líčení po divokém Silvestru či pařbě (makeup pro začátečníky)

by - 31 prosince

Krásný poslední letošní den,

předem bych vám všem chtěla popřát všechno nejlepší do nového roku 2013, ať se vám splní všechna přání a ať je váš rok úspěšný. Chtěla bych vám všem hrozně moc poděkovat za přízeň, kterou mi projevujete, za váš čas, který na mém blogu trávíte a za všechny vaše komentáře, podněty, zprávy a připomínky, které mi posíláte, je to pro mě velká motivace a všechny vaše vzkazy mě posunují dále. Já bych si strašně moc přála, aby vás můj blog bavil i v roce následujícím, abyste se sem chodili odreagovat, pobavit a možná i pro trochu inspirace či informací z oblasti zkrášlování :). Užijte si dnešek a pořádně to oslavte!


K dnešnímu videu, dost často se mě ptáte na rychlý a jednoduchý makeup vhodný na všechny příležitosti a protože z kámošky.cz mi přišel požadavek, že by rádi ne makeup na Silvestra, ale posilvestrovský, tak jsem to všechno spojila a v dnešním videu vám ukážu takovou mou klasickou rychlovku, jak ze sebe trochu udělat člověka :). Tohle opravdu není žádný velký návod na líčení, je to asi úplná klasika, kterou zná každá z nás, přiznám se, že mi osobně i přišlo trochu zbytečné to točit, ale protože na to bylo hodně dotazů, tak tady video je. Shrnula bych to tak, že je opravdu pro začátečníky a že pro ty z vás, které se běžně líčíte, tam asi nové informace nebudou, proto prosím o pochopení a případně toto video přeskočte :)...

You May Also Like

69 komentářů

  1. Peti, ikdyž úplný začátečník rozhodně nejsem a líčím se prakticky denně, tak mě toto video zaujalo jako všechny ostatní ;) Je to prostě návod na denní líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastný nový rok, i tobě Péťo! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja musim zajtra do prace, takze tento tip sa mi velmi hodi. Dakujem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý tipy :) A vše nejlepší do novýho roku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché a slušivé líčení:)
    Přeju ti vše nej v novém roce:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to vážně moc hezky! Tak si pořádně Silvestra užij a vykroč do nového roku správnou nohou!;)

    OdpovědětVymazat
  7. Super jednoduché líčení,určitě se hodí :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Peťo tobě taky hodně štěstí, zdraví a spoustu nápadů na blog do nového roku :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti. Dnes mi zrovna tato paletka přišla, tak jsem moc ráda, že mám další tip na to jak se s ní líčit. Krásné video, díky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. co ukážeš příště? Vidím to buď na kozy, nebo frndu... A ne, opravdu nejsem žádná tlustá holka, která má mindráky ze svého těla. Jen mi to přijde dost nechutné ukazovat celému internetu nahou prdel.. Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzko, tlustá a zamindrákovaná možná nejsi,ale jinak jsi své kvality tímto komentářem projevila docela pěkně ;), nechápu totiž, z čeho soudíš, že pozadí je moje :D.

      Vymazat
    2. o to horší, pokud dáváš na blog fotky cizího zadku..

      Vymazat
    3. no jistě :D, kdyby byl můj, tak je to nechutné a kdyby se náhodou ukázalo, že je někoho jiného, tak je to ještě horší :D, v každém případě je můj blog strašný, moje příspěvky nechutné a proto sem pořád lezeš :D,že si nedáte pokoj alespoň o těch svátcích

      Vymazat
    4. jaký pokoj já vždy píšu hezké komenty, žádnou kritiku, ale tohle se mi opravdu nelíbí tak napíšu svůj názor. Nejsem jako ostatní holky které chválí všechno i to co se jim nelíbí, ale pořád ti podlézají...

      Vymazat
    5. Ale tak to je úplně v pohodě, když se ti ta fotka nelíbí,akorát nechápu, proč jsi to nenapsala hned a úplně normálně. Mně se třeba ta fotka líbí, dělal ji manžel a je to takové jeho letošní PFko, mně přijde originální a hezká,ale samozřejmě chápu, že se nemusí líbit všem. Já přece proti kritice nic nemám, ale dala by se bývala napsat trochu slušněji ;). Ačkoliv musím přiznat, že mě překvapuje, že někomu v dnešní době ještě přijde vulgární zadek v kalhotkách, ale budiž a co už se mi vůbec nelíbí, jsou unáhlené soudy ohledně majitelky pozadí ;).

      Vymazat
    6. A jinak bych se ještě chtěla omluvit za to, že jsem na tebe taky vyjela, holt každá akce má svou reakci :), možná jsem reagovala zbytečně ostře, ale já už po těch zkušenostech jsem na některé anonymní reakce opravdu alergická (což mě neomlouvá;). Pořád mi ale přijde víc vulgární tvůj první komentář, než ta fotka sama.

      Vymazat
    7. Proc se takove agresivni a vulgarni zenske omlouvas, Peti?! Je videt, ze to psala ve vzteku a s umyslem urazit! Hysterka..By se mela lecit.. Kdyz neumi ovladat emoce, at napocita do deseti a az pak "otvira hubu".
      Fotka je roztomila a napadita, mas krasnou postavu!
      Liceni je super a musim rict, ze se mi Tve oci libi vic bez umelych ras.
      Preju vsechno nejlepsi do noveho roku!
      Lucka

      Vymazat
    8. Lucko, moc děkuju a i já přeji vše nejlepší do nového roku, jinak slušnost mi volila omluvit se,ale jinak s tebou zcela souhlasím, ten její první komentář byl opravdu napsán ve vzteku ;).

      Vymazat
  11. prajem ti krásny novy rok, aby sa ti darilo ešte lepšie s blogom ako doteraz, menej anonymov aj ked bez nich by to asi ani blog nebol :D uži si Silvester naplno, skvely tutorial :o) určite sa zíde :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezký video, musím říct že vidět tě po dlouhé době bez umělých řas je změna :-) ale moc Ti to sluší, jsi krásná i přirozená :-) brala bych více tutoriálu s neutrálním líčením ( béžová, zlatá, hnědá).. Jinak Ti chci také popřát krásný nový rok a pro tvůj blog třeba ještě úspěšnější pro čtenáře než byl tento :-). Nikola S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc Ti děkuju, i když se musím přiznat, že ty řasy dělají hodně ;), přijde mi, že ty oči vypadají s umělýma mnohem lépe a více vyniknou :), ovšem běžně je samozřejmě nenosím, protože lepit si denně řasy by se mi asi opravdu nechtělo,ani bych na to neměla čas. A zvláště děkuji za krásné přání ohledně blogu, i já bych moc ráda,aby vás bavil i nadále a budu se snažit pro to dělat maximum :).

      Vymazat
  13. Teda, řekla bych, že kulma na řasy toho moc nezměnila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale jo, já mám ty řasy jinak úplně rovný, fakt to pomáhá ;)

      Vymazat
  14. Pokud jsi to na te fotce ty tak smekam klobouk dolu :) strasne se mi libi ten napad a celkove vyvazeni barev krasne souzni :) video jako pokazde suprove :) Take preji krasny rok 2013 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a nejsem,ale manžela pochvala jistě potěší :)

      Vymazat
  15. Peti máš nádherné telo, prečo nerobíš modelku? Inak kočky, asi by ste chceli všetky zadok ako táto nádherná žena, proste závidíte. Žiadna celulitída, krásne pevný a dokonca aj medzera medzi stehnami, čo je super, pretože to chceme každá. Môžeš sem pokojne dať viac fotiek Tvojho tela, ako cvičíš, ako sa stravuješ. Si dokonalá žena. Prajem Ti v Novom Roku hlavne veľa zdravíčka, spokojnosti v živote a ľúbte sa s manželom stále viac a viac.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nie je jej zadok ;)) :D

      Vymazat
    2. Lucko, moc ti děkuji za milý příspěvěk, fotka je letošní PF, které tvořil můj manžel,ale moje pozadí to není, přiznám se, že já mám tuhle fotku s mým pozadím také,ale bála jsem se jí sem dát, protože to bych si vyslechla asi ještě horší kecy, než ted :).....Jinak zase nějaké video o životním stylu a přesný rozpis jídelníčku bych klidně připravit mohla, já to sice zas až tak neřeším,ale mohla bych si to třeba týden psát přesně a dát nějaké tipy :). Moc ti děkuji a přeji vše nejlepší do nového roku!

      Vymazat
  16. Ahoj Péťo,přeju Tobě a celé rodině do Nového roku hodně štěstí a zdraví.Jsem moc ráda,že jsou na světě lidičky jako seš ty...krásná,laskavá,milá,usměvavá.Budu se těšit na tvá videa a blog i v Novém roce a to je mi 37 let:-)).Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc ti děkuji za milé přání a budu se snažit,aby se vám blog líbil i letos :). Vše nejle do roku nového!

      Vymazat
  17. Moc hezké líčení, musím se nad tím usmívat, protože úplně stejně jsem se nalíčila sama, když jsem šla ve středu po nemoci do práce, leč ještě mě trhal kašel a bolelo mě v krku, ale už to prostě jinak nešlo. Tak bez návodu jsem to zvládla se stejnými barvičkami jako teď ty, to mě fakt potěšilo:-)
    Užij si Silvestra, budu ráda, když třeba uděláš video nebo krátkou zprávu, jak jsi ho prožila ty, zda jste byli doma nebo vyrazili do víru velkoměsta. Do nového roku všechno nej a samozřejmě spousty nápadů a inspirace, co dát na blog. Jsem tu pečená vařená a mohu slíbit, že v novém roce též:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc ti děkuju a moc si vážím takové stálé čtenářky jako jsi ty :). Jinak Silvestra jsme trávili nakonec doma, protože mi není nějak úplně dobře od žaludku, takže v klidu, s bráchou a jeho přítelkyní :).

      Vymazat
  18. Takže na fotce nejsi ty? Tipuju, že ne, není to tak? Ty nehty jsou oproti tvým o dost kratší, a mají jiný tvar. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tipuješ dobře, nejsem to já :). Je to letošní PFko z dílny mého manžela a zadeček je jedné mojí krásné kamarádky :).

      Vymazat
  19. Já hned poznala, že je to Tvůj zadek! :-) Koukala jsem na ty prstýnky a všimla jsem si, že takhle nosíš často zásnubní a snubní.
    Ale aby to nevypadalo nějak toooo.... :-D ......... na Tvůj blog koukám velmi často i přesto, že můj vrchol kreslířských dovedností je rovná linka a počet mých rtěnek je dvě :-D
    Chodím sem proto, že je mi "u Tebe" prostě dobře - navíc jste společně s Luckou snad jediný dvě, který nejsou školou povinný, kde se bavím.
    (Nic proti mladičkým blogerkám - internet vám žehnej holky, ale přece jenom, jsem pracující lid, chci se taky dívat na jinej pracující lid :-D - a aspoň si nepřipadám "stará" :-D

    Do nového roku hlavně zdraví, lásku a spokojenost.

    P.S: Jo a došla jsem k Tobě náhodou, když jsem se dozvěděla, že jsi od jindřichohradecka...my jsme halámský a v Nový Bystřici jsem prožila celý pubertální dětství :-D

    Jo a ještě mi to nedá - měla jsi pod tu fotku dát link na video z vaší dovolený "A máme po prdeli" totiž bylo jednak zcela bezkonkurenční a pak by sem pro anonymy ohromně páslo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tvůj komentář mě pobavil :), sice to můj zadek není,ale i tak :D.....jinak do bystřice občas také jezdíme, máme tam kamaráda a navíc ej tam krásná příroda :), moc děkuji za sledování a za pochvalu, moc si toho vážím!

      Vymazat
  20. Ahoj, máš krásné video..a taky bych takových přirizených brala více.;) Přece jen málokdo chodí s fialovými stíny...a tak.
    Skus natáčet s přirozenými barvami..

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Peťo,
    chci Ti moc poděkovat za Tvůj blog, vnesla jsi jím do mého života spoustu inspirace a radosti! :-) Nejen do toho nového roku Ti přeji, aby se Ti i dále takhle dařilo (dle mého naprosto právem patříš mezi blogerskou elitu!) a abyste Ty, Tvůj sympatický Míra i Vaši blízcí byli šťastní, zdraví a spokojení.
    Moc Ti držím palce, Klára

    PS: Jsi opravdu nádherná žena, absolutně se nemáš za co stydět. Připojuji se k Lucce a přidávám také návrh třeba i na sérii článků o Tvém stravování a cvičení. Vím, že už ses mu věnovala, ale přimlouvám se za něco konkrétnějšího - třeba takový týdenní stravovací tutorial :-) On totiž může být člověk sebelépe namalovaný a oblečený, ale pokud k tomu ještě nebude zdravě štíhlý, se zpevněným tělem, těžko bude vypadat (a cítit se) skvěle... No a jak se tak dívám na Tvé fotografie, neznám nikoho, kdo by nám, Tvým čtenářkám, na tohle téma mohl fundovaněji poradit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klárko, moc Ti děkuji za krásný komentář a přání a ráda bych i já Tobě popřála jen to nejlepší v novém roce! Jinak co se týče stravovacího tutoriálu, určitě se pokusím sepsat třeba týdenní jídleníček a třeba to i nafotit nebo natočit a přidat takové video,když je o to zájem :).

      Vymazat

  22. Hezké video.Chtěla bych hlavně popřát k Novému roku všechno to nejlepší,zdraví,lásky,stěstí a splněné každé přání vám i manželovi.Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulo, moc Vám děkuji a i já přeji jen to nejlepší v celém novém roce!

      Vymazat
  23. Péťo, také přeji krásného Silvestra a hodně (kosmetických, módních) úspěchů v příštím roce! :)) Rozhodně dál dělej, tak krásná videa a piš tak krásné články jako doposud. Já slibuji, že tvůj blog budu sledovat i nadále a nenechám si ujít ani jedno tvé video. Jsi taková moje srdeční záležitost, byla jsi totiž má úplně první blogerka, kterou jsem začala pravidelně sledovat. Musím říct, že zpočátku jsem si myslela, že je Ti něco okolo 20 let. Myslela jsem si to nejen díky tvému mladistvému vzhledu, ale i díky tvým veselým videům, ve kterých se často směješ. Mám Tě moc ráda a rozhodně i příští rok zapoj tvého manžela do nějakého videa, neboť poslední video mě neskutečně pobavilo!!! :)
    Ahoj Šárka.
    Btw: Ten zadek je dobrej!Rozhodně originální PF. Táááák!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, hrozně moc ti děkuji za krásný komentář, který mě moc potěšil, přeji krásný nový rok a děkuji za sledování,jsem pyšná,že jsem byla tvá první blogerka :D!

      Vymazat
  24. mám podobné kalhotky akorát v modrém :D

    OdpovědětVymazat
  25. Fotka je nádherná.
    A my děkujeme tobě, že nám věnuješ čas! A doufám, že ještě dlouho budeš!

    OdpovědětVymazat
  26. Mne osobne sa to PF-ko zdá originálne. Holt, originálnosť u niektorých = pohoršenie (alebo závisť?) A hneď (podľa nechtov na rukách) mi bolo jasné, že nie je tvoj :-) Ale ako som si tak obzerala tvoje fotky na facebookovskej stránke, tak ma to hodilo na tvojho manžela a tuším má niečo podobné v tvojom podaní na pozadí :-) takže oceňujem jeho kreativitu.
    Užite si Silvester :-)
    ps: súhlasím, že máš pekné riasy aj bez umelých - dokonca sa mi u teba páčia viac prírodné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a ano, trefila jsi to přesně, měla jsem strach dát si sem vyloženě tuto fotku v mém podání, protože jednak kamarádka má mnohem hezčí pozadí :D a jednak je mi jasné, že kdybych sem dala zadek svůj,tak si vyslechnu ještě mnohem více a horších reakcí :).

      Vymazat
    2. Ale tvůj zadek je na facebooku - na manželově profilu, docela veřejně takže?.....

      Vymazat
  27. Peti, nechci tu být za nějakého zlého anonyma, tvoje videa miluju, ale ten zadek..no nevím. Ne, že by nebyl hezký, postavu máš ukázkovou, ale nepřijde mi to moc vhodné dávat to na PFku, ale to je jenom můj názor. A jinak video je krásné, takhle podobně se líčím většinou každý den :).
    Všechno nejlepší do nového roku 2013 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a i já přeji vše nejlepší do nového roku. Zadek sice můj není, svůj bych se sem neodvážila dát,ale jinak se mi ta PFka z dílny mažela právě moc líbila, proto sem ji sem dala :).

      Vymazat
  28. Pěkné, velmi přirozené líčení :). Jinak přeji všechno nejlepší do nového roku a ať máš stále tak skvělá videa i články! :)
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  29. Peťulko, jsi nejlepší blogerka ze všech!!! Tvůj blog sleduji denně. Miluji tvé líčení!!!
    Dnes jsem se díky Tobě dozvěděla něco nového - to, že existuje kulma na řasy! To jsem vůbec nevěděla, já vím, že existují jen kleštičky na řasy.
    Jo a ještě jedna věc: mám hrozně citlivé oči, které nic nesnesou, ani krémy pro citlivou pleť/oči, takže musím okolí očí úplně vynechávat, protože jinak mám hned oči červené, štípou mě, jsou horké a vidím rozmazaně. Nevíš, co s nimi dělat? Děkuji.
    Přeji Tobě i manželovi všechno nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví, úspěchů, ať se vám daří!
    PS: Máš nejlepší blog na světě!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hrozně moc Ti děkuji za milý komentář a i já bych ráda popřála všechno nejlepší do nového roku!
      Co se týče očního okolí a očí, mám ten samý problém jako ty, mám neustále červené a citlivé oči. určitě bych doporučila návštěvu očaře, pokud jsi tam ještě nebyla, můžeš mít chronický zánět spojivek, jako mám právě já,jmenuje se to blefaritida a zjistí to jen očař. Dostala jsem na to antibiotickou mastičku a kapky, tak se to trochu zlepšilo po nich, ovšem jakmile déle koukám do PC, jsem unavená nebo mi není dobře, okamžitě se očka zase ozvou. Doporučuji mazat oční okolí čistou vazelínou nebo Infadolanem a kapat umělé slzy, například Arufil, Hypromelázu nebo Vidisic a také doporučuji nosit hodně tmavé brýle,aby oči nebyly příliš namáhány.

      Vymazat
    2. Ahoj, moc ti děkuji za rady, tu vazelínu i Infadolan určitě vyzkouším.
      Umělé slzy kapu několikrát denně, mám oči i hodně suché. Kapu kapky Systane Ultra (stojí 289 Kč, ale jsou jediné, po kterých mé oči pociťují úlevu). Umělých slz jsem vyzkoušela hodně, levné i drahé, z tvých tří jmenovaných jsem měla všechny 3. Zezačátku mi chvilku pomáhal i Refresh, Optive a Oftagel, ale teď už používám jen Systane Ultra.
      Ještě musím dodat, že jsem bývalá nositelka kontaktních čoček!, na které jsem si po pár letech vypěstovala silnou alergii (giganto-papilární konjunktivitida), takže možná i díky této silné alergii mé oči už nic nesnesou a na všechno reagují červenáním, štípáním, kolikrát až bolestí očí i čela. :-(
      Děkuji, vazelínu vyzkouším.
      Přeji pěkný den a mnoho úspěchů!

      Vymazat
  30. musim rict,ze ti prdelku zavidim.Vim,ze zavidet se nema,ale nemuzu si pomoct.
    jsi fakt krasna baba
    anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, moc děkuji,ale není co, pozadí na fotce není moje :D.

      Vymazat
    2. Pravé pozadí Petry, focené jejím manželem je na facebook. profilu Miroslava Čížka...

      Vymazat
  31. Ať Tě baví blog nejen další rok, ale spoustu dalších let a manželovi vyřiď, že slintám :D, jsi opravdu krásná, všude a vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  32. PFko je naprosto originální a moc se povedlo! Manželovi za mě poklepej na rameno! ;) :D A jinak přeji Tobě i manželovi všechno nejlepší do roku 2013, ať se vám oběma daří! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Hrozně moc všem děkuji za krásná přání a komentáře, abych uzavřelu kauzu zadek, napíši to ještě sem hromadně. Jedná se o PFko,které letos tvořil manžel, moc se mi líbilo a tak jsem se rozhodla ho dát sem na blog, pozadí není moje,ale je jedné mé krásné kamarádky, já mám fotku v tomto provedení také,ale bála bych se dát si ji sem na blog, protože jsem se přesně bála reakcí a to se přiznám, že jsem to čekala možná horší ještě :D....Mějte krásný 1.leden!

    OdpovědětVymazat
  34. Ja ti prajem všetko dobré do nového roku!:) a tvoja kamoška má vážne dobrý zadok :) a tí, ktorí to tu kritizujú jej ho akurát tak závidia, lebo zadok aj fotka sú naozaj skvostné!:) a podľa mňa je škoda,že si sem nedala svoju fotku, kedže je to tvoj blog, ale chápem ťa, aj keď si myslím, že ti to môže byť šuma-fuk, čo tu tí zadubenci píšu..všetko dobré :)
    E.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky peto chci se zeptat ta prdel je tvoje nad tím videem?

    OdpovědětVymazat
  36. Peti můžu mít dotázek?:) Ty nehty máš gelový nebo ne?;))
    Jinak krásný videjko, moc děkujeme za typ:))

    OdpovědětVymazat
  37. Petí, doporučuji vyzkoušet štětec na make-up - já mám od Mary Kay a od Beauty for your (Rossmann) ... make-up se rovnoměrně roztírá a všude a navíc mám pak čisté ruce :-) i korektor lze s ním rozetřít ... pa Peťula a přeji úspěšný rok 2013 ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné a rychlé to se mi bude hodit když večer přijdu z práce a brzy ráno musím vstávat děkuji :)!!

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné a rychlé děkuji!!Bude se mi to hodit ,když večer přijdu pozdě z práce a brzy ráno vstávám děkuji :)!!

    OdpovědětVymazat
  40. si veľmi sympatická a milá blogerka :) veľmi rada pozerám tvoje videá :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!