Jarní líčení pro mladé slečny do školy

by - 14 dubna

Krásný nedělní večer všem,


dnes mám pro vás další video se speciálním hostem, je jím 14letá Kristýnka, která mě na sobě nechala udělat pokus s velmi jedonduchým líčem, vhodným do školy :). Doufám, že se vám video bude líbit. Také bych vám moc chtěla poděkovat za všechny reakce, na odpovídání se vrhnu zítra :).






You May Also Like

72 komentářů

  1. Chodím s Krystínou do školy a s tímto líčením účasně prokoukla! Moc jí to sluší. Dobrá práce. :)

    OdpovědětVymazat
  2. slečna je moc hezká i "před", ten jemný make-up jí sluší, ale rozhodně se nemá za to stydět ani bez :) akorát mi na ní ta bioderma přijde docela oranžová, alespoň tedy ve videu to tak vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké, jemné.. Já když jsem ve 14 letech přišla do školy namalovaná, tak mě učitelka poslala umýt. :-) Ovšem, když si teď uvědomím, jak jsem byla namalovaná, tak se jí ani nedivím. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je krasa! :) je skvely napad ukazat mladym slecnam jednoduche a decentni liceni, prijde mi, ze to casto hodne z nich uplne nezvlada a je skoda chodit v tak mladem veku zmalovana cernymi stiny a obrovskymi linkami. Tohle se opravdu povedlo, tleskam:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, je to moc pěkné... Kdyby tohle mělo být líčení pro blondýnku s modrýma očima, pozměnila by jsi barvy??? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Mončo, jojo, pro blondýnku s modrýma očima bych dala stíny třeba lila a fialkové a tužku v námořnické modré nebo stíny hnědobéžové a tužku fialkovou nebo růžovou :).

      Vymazat
  6. Opravdu povedené , Peťo ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Kristýnce líčení moc sluší :) Jó mít taky zase tak krásnou, zářivou pleť.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná slečna :-) líčení ji hezky pasuje :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké líčení. Tohle by měly vidět hlavně slečny, které si myslí, že tlustá černá linka jim sluší... Kristýnka je hezká slečna a tohle líčení ji skvěle sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja si myslím, že 14 ročné dievčatá by sa maľovať nemali. Času majú dosť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to taky viděla třeba jen na korektor, barevnou linku jako ve videu a řasenku

      Vymazat
  11. Líčení se mi líbí a do školy se určitě perfektně hodí. Rozhodně je to změna k lepšímu oproti tolik rozšířeným tlustým černým linkám a slepeným řasám s tlustým nánosem řasenky.
    Ale mám dvě připomínky. 1) Ta tužka na oči je příšerně tvrdá. I na videu je poznat, že slečně šíleně škrábe víčko. 2) Bych se vyvarovala doporučováním mladým dívkám značek S-he a Essence. Hodně žen v mládí takto absurdně levnou a nekvalitní kosmetiku své pleti zbytečně ubližují a následky je pak trápí celý život. I v drogérii se dá sehnat poměrně kvalitní kosmetika, např. Rimmel, Maybelline, Bourjois.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :), 1) jo,nebyla rozkreslená a ještě navíc čerstvě ořezaná a přecejen co si budem povídat, tyhle tužky bávají tvrdší 2) nevidím problém, v čem kosmetika she a essence ubližuje oproti třeba rimmelu a pod, prosím konkrétně.... Bourjois je cenově pro většinu 13,14 slečen nedostupná,to ej třeba si uvědomit. Mimochodem, Essence není zas tak absurdně levná ;)když to člověk porovná,ale jak píši níže, podle mne je mnohem lepší, když si koupí i to nejlevnější z drogerie než kosmetiku od vietnamců, navíc essence sama používám a následky na celý život z toho fakt nemám :D.

      Vymazat
    2. No právě! Kdyby si koupila třeba tužku od Rimmelu (Scandal eyes, ty zbožňuju), tak ji po víčku krásně klouže a neškrábe ani při prvním použití. A není zas tak drahá, stojí asi 100 Kč.
      Já osobně jsem se u Essence ani S-he s dobrým výrobkem nikdy nesetkala. Všechno bylo buď mizerně pigmentované, mělo divnou konzistenci nebo na první pohled sice vypadalo dobře, ale pak mi beznadějně ucpalo póry nebo způsobilo vyrážku. Chápu, že mám hodně citlivou pleť, ale i když se na mě budeš dívat jako na pouhý indikátor, tak usoudíš, že je něco špatně.

      Vymazat
    3. To je samozřejmě věc názoru a osobní zkušenosti, já mám od Essence několik automatických tužek za 39Kč a jsou skvělé, dobře pigmentované a krásně drží ;), také super tvářenky, některé rtěnky a lesky z řady stay matné i lesklé, paletka stínů za asi 100 taky fajn, nesouhlasím s tím,že všechno stojí za prd, je to jako u každé jiné značky, některé výrobky jsou dobré, jiné ne,podle mě pro 14 letou slečnu je Essence akorát a s čistým svědomím ji tuto značku doporučím ;),ale souhlasit se mnou samozřejmě nemusíš :).

      Vymazat
    4. Tak já se Essence musím zastat :), v jejich limitkách se dají koupit fakt poklady..tak například jsem zjistila, že rudá rtěnka z kolekce Home sweet home je MNOHEM lepší než rudá rtěnka Lancome..mnohem déle vydrží a nerozpíjí se..samozřejmě, že ne celý sortiment je takhle kvalitní (to vůbec), ale v těch limitkách jsou většinou skvělé poklady za pár kaček

      Vymazat
    5. Tužky od Rimmelu jsou fajn, ale NEJVÍC tužek mám právě od Essence, tužky jsou skvěle pigmentované a parádně drží! Každá značka, a to platí nejen v kosmetice, má výrobky lepší a horší.
      Líčení je jemňoučké a slečně sluší!

      Vymazat
    6. Souhlasím s Terezou, rtěnka z té limitky mi přijde lepší než Chanel, vydrží mnohem víc.

      Vymazat
    7. Essence se musím zastat. Jasně, něco je na houby, ale většina věcí plní svůj účel a pro slečnu ve 14 je dostupná. A jak tady někdo píše, tužka od Rimmelu za 100Kč, pro mě to není taková tragédie, ale pro některé slečny opravdu hodně. Ne každý dostává velké kapesné. A pak jsme zase jen u té tužky, že. Kde jsou třeba stíny, řasenka, lesk na rty aj.

      Vymazat
  12. píšeš velmi jednoduché líčení, ale já musím nesouhlasit podle mě je tohle mnohem složitější než kýbl make-upu a vrstva řasenky kterou vídám =) jinak samozřejě velmi jemné, dívčí..moc se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
  13. Dobry den Peto, slecna vypada v tom liceni velmi sveze a moc ji to sedi. B.

    OdpovědětVymazat
  14. milučká je :) a líčenie jej veľmi pristane, naozaj oveľa lepšie než tie tvrdé linky, čo zvyčajne nosia... tínedžerku vždy spoznám podľa troch charakteristických znakov: 1. makeup najmenej o dva odtiene tmavší než pleť 2. polcentimetrové čierne linky na hornom aj spodnom viečku 3. obočie vytrhané do tenučkej nitky, takže ho skoro nevidno :) Kristínka má obočie, našťastie, prirodzené.

    OdpovědětVymazat
  15. Dante Alighieri15. dubna 2013 v 1:51

    To jsem zvědavá, kolik se tu objeví výkřiků, že ve 14 je na líčení moc brzo a blablabla. Podle mě skoro pozdě. :D Já jsem ročník 86 a u nás na ZŠ se holky začaly líčit asi tak v 10 až 11, začínalo se pozvolna. A vůbec mi to nepřišlo nepatřičný. Ve 14 je doba tak akorát posunout se od pouhé řasenky ke stínům. Tvůj návrh líčení je moc fajn!

    OdpovědětVymazat
  16. No, je to hezký - ale není to trochu moc pro 14 letou holku? Ještě ten lesk beru, možná i světlý stíny a tužku - ale dávat něco na celej obličej? Osobně bych brala jako maximum zamáznou korektorem pupínky a toť vše. Neřeknu někam na "párty", ale do školy se mi to nezdá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jim to zkuste vymluvit! :D Učím na základce a někdy doslova zírám, v čem holky do školy přijdou. A to nejen osmačky či deváťačky,ale i holčiny z 1. stupně! Např. melíry, nalakované nehty, výše několikrát zmíněné linky (i barevné), křiklavé a třipytivé stíny...

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Ona se prostě doba změnila, děti nám dospívají rychleji. Může se nám to nelíbit, můžeme tady křičet, že to tak nemá být, ale to je asi tak všechno. Já chodila na ZŠ ještě za totáče a je fakt, že líčit se nikdo neodvážil, vlasy upravené tak aby nám nepadaly do očí a nějaké odvážnější oblečení? Neexistovalo. Dnes sama pracuji s dětmi a nalíčená slečna ve 13 je prostě normální a raději uvidím takhle vkusně a jemně nalíčenou holčinu, než ten brutální makeup co se většině daří. A navíc, tohle (makeup, barvené vlasy, nalakované nehty, velmi odvážné oblečení) se děje se souhlasem rodičů, takže není co řešit.

      Vymazat
  17. veľmi pekné, svieže a tak nejako pre nás mladšie ;D

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti:) I když je mi 21, tak jsem se inspirovala tvým líčením a dnes vyrážím do školy se zeleno-fialkovýma očima. Moc se mi líbí:) Přeji krásný slunečný den!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jééé, Peti, tak to se fakt povedlo! :) S dovolením to vyzkouším i na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  20. Holky, já moc děkuji i za Kristýnku, musím ale říct jedno,kdo tu píše, že ve 14 je na líčení brzy, tak si asi bohužel neuvědomuje, v jaké žije době a měl by se dojít podívat na základku, nejsou výjimkou 10-11 slečny s obarvenými vlasy, řasenkou a černýma linkama. Já vůbec nechci říct,že by se holky měly malovat,ale zkuste si vzpomenout na sebe,když vám někdo v té době něco zakazoval, stejně se namalují a tak mi přijde mnohem lepší ukázat jim návod,jak se třeba namalovat jinak, než tlustou černou linkou a nánosem řasenky, než moralizovat nad tím,jak by se malovat neměly. Také mi přijde lepší dát si na plet tonovací krém proti akné,který nekryje příliš, než tunu krycího makeupu. Když budu mluvit za sebe,já jsem se poprvé namalovala snad v 15 na diskotéku a dala jsem si řasenku a styděla jsem se jít ven,že jsem moc namalovaná,ale musíme se uvědomit,že dneska je jiná doba (ano, souhlasím, možná bohužel,ale tak to je) a zákazy a příkazy se stejně nic nezmůže ;). Stejně tak mi přijde mnohem lepší koupit si ve 13,14 kosmetiku od She nebo Essence než ji kupovat od vietnamců, navíc i tyto značky mějí některé výrobky moc pěkné a jsou pro mladé slečny cenově nejdostupnější, což je třeba si uvědomit,že u většiny z nich hraje cena největší roli. A pak také samozřejmě moc děkuji za všechny komentáře i případnou kritiku, klidně napište, odkdy se malujete vy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou Petruš souhlasím a něco podobné jsem psala pod tvé video na youtube aniž bych četla předem tento příspěvek :-) A je to opravdu i tou dobou. Vše jde dopředu a tak nezbývá než se přizpůsobit a spoléhat na zdravý rozum, cit a vkus. Jinak, dekorativní kosmetika je už i pro 5-ti leté holčičky, takže parádnice nám rostou už vážně moc brzy. Já si pamatuji, že jsem poprvé přišla nalíčená do školy ve druháku na střední škole...měla jsem černou linku na horním víčku a řasenku. Má třídní to viděla a zavolala si mojí mamku kvůli tomu do školy. Dneska by se jí tam asi dveře netrhly :-D

      Vymazat
    2. No, tak já žiju v tom, že se člověk maluje, aby vypadal lépe. Vylepšil nedostatky - takže nechápu na co vůbec dávat tónovací krém, když má pleť sjednocenou. A zas tak stará, abych tuhle dobu nezažila nejsem.
      Řasenka, tužka na oči, perleťové stíny, lesk - to všechno beru i v těch 14, ale makeup už mi přijde přehnanej. Co budou holky dělat ve 20? Půjdou na první plastiku? Vždyť chodí kolikrát do školy jak na masopust... Určitě se dá najít kompromis a tohle už mi přijde opravdu dál než by bylo záhodno ;-)
      Essence mi přijde jako mnohem lepší volba než Rimmel - osobně co se stínů a tužek na oči týká mi vyhovuje víc Essence.
      A od kdy se maluju si nepamatuju - ale bylo to až na gymplu a jen řasenka a korektor + tužka na oči (ale fakt lehce). Makeup jsem začala používat až nedávno...

      Vymazat
    3. Já si nedokážu představit co bych v pubertě ve 14 letech dělala bez make-upu, měla jsem úplně šílenou pleť a ještě k tomu kožní neestetický problémy takže jsem byla šťastná když jsem to mohla zamaskovat. Mě osobně se třeba nelíbí když mají takhle mladé holky barevné líčení, ale řasenka, tenká linka a lesk na rty mi tedy přijde naprosto ok. :)

      Vymazat
    4. Také s tebou souhlasím, dneska je jiná doba. Mojí sestře je 15 a začala se malovat už ve 12 a to byla poslední holka, která se ze třídy začala malovat. Nechápu proč na sebe holky patlají tuny make upu a dělají si černé tlusté linky. Tímhle líčením by se měly inspirovat. Fakt moc pěkné, jemné a slečně moc sluší.

      Vymazat
    5. Teď mám před maturou a na mojí bývalé základní škole před zrušením, kdy jsem byla ve čtvrté třídě se malovaly snad všechny holky krom mě, já se radši honila po třídě s klukama. Na druhé škole se holky začínaly malovat v sedmé třídě, já se přidala s hnědou tužkou na oči a pudrem, a to mi vydrželo do teď. Sice mám ve třídě samé chlapy, ale asi i s babama by mě to nelákalo. Holt někdo to vidí u své starší sestry, v televizi, na internetu nebo u přítelkyně svého staršího bratra a tak je to láká. No proč ne, ale všechno s mírou.

      Vymazat
  21. Kristýnce to moc sluší! a taky oceňuju, že jsi vybrala cenově dostupnou kosmetiku pro tuto věkovou kategorii. Málokterá školačka si například Bourjois může dovolit a některé věci od Essence si kupuju i já a to je mi třicet a žádné následky nevidím. To si nevybereš, kdybys ji nalíčila něčím dražším tak se to zase někomu nelíbí.Jinak naprosto s tebou souhlasím, 10-11 slečny s obarvenými vlasy a namalované opravdu nejsou vyjímkou. Teď to tak bohužel je i když my jsme se třeba na základce líčit nemohly. Petra

    OdpovědětVymazat
  22. to líčení se mi moc líbí

    myslš, že bych se mohla začít malovat???
    jako nemyslím úplně ale peostě aspoň trošku
    za chvilku mi bude 12

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podľa mňa iba špiralu :)

      Vymazat
    2. Ahoj tak toto je môj názor:
      Ak máš peknú pleť, nepoužívaj make-up, dávaj si len nejaký ten krém. Ak nemáš kruhy pod očami, ani iné nedokonalosti, nepoužívaj ani korektor...Ak máš veľké a výrazné oči, stačí ti len špirála :) určite si nerob linku ani tiene, to by bolo pre tvoj vek nevhodné...A na pery si daj nejaký NUDE rúž alebo lesk alebo balzám :) Prajem veľa šťastia.

      Vymazat
    3. já si myslím,že je to ještě brzy,ale chápu,že vrstevnice se třeba malují, tak zkus řasenku, jemný růžový lesk a případně trošku světloučkých pastelových stínů :)

      Vymazat
    4. moc děkuji za odpovědi
      většina holek nosí kařdý den "tunu" řasenky a vypadá to blbě

      já to s ní teda nepřeháním

      Vymazat
  23. moc pěkné líčení

    OdpovědětVymazat
  24. To je něco pro mě... :)) Moc hezké líčení a Kristýnce sluší! =)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti :) mám 13 a do školy som ešte minulý mesiac nosila prirodzené hnedé tiene...lenže to by neboli učiteľky aby mi to nezakázali :-) teraz si dávam špirálu a niekedy hornú linku a aj tak sa na mňa pozerajú a hovoria že som zmalovaná...bohužiaľ mám zelené nevýrazné oči, preto tá linka..
    Inak krásne video :)

    OdpovědětVymazat
  26. to je super, ze si zacala licit i na jinych..:))) jak ty rikas: palec nahoru!!

    OdpovědětVymazat
  27. Ty bláho, slečna vypadá mnohem starší, ale moc jí to sluší. Jak před líčením tak po něm. Skvělá práce :) Kdyby takové video bylo o takových pět let dříve, tak jsem se možná vyhnula černě orámovaným očím ve slečny věku. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Pěkné, určitě to vyzkouším, je nemám fialovou tužku :/ Mám sice zelené oči, ale i s náznakem hnědé, tak snad to půjde :'D
    Jinak,můžu se zeptat? To je nějaká tvá příbuzná? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to půjde, nene, je to dcera mé skorosousedky :D.

      Vymazat
  29. Ahoj Peti :-) já si v poslední době našla cestičku ke kosmetice Catrice, která je podle mého o dost kvalitnější než Essence a je taky dobře dostupná. Ale i Essence mají některé dobré věci to jim neberu... Vzpomínám si, že když já sem chodila na základku tak jako první jsem si dávala zelené nebo modré stíny a na sřední jsem přesedlala na černou tužku :-D no co si budem povídat byl to děs... Hlavně na konci devítky když jsme měli rozloučení a já měla modré stíny skoro na celé oko :-D dííííky bohu že dnes je internet a holky se alespoň poučí jak se mají líčit a ne jako před pár lety... Jinak Kristýnce to opravdu moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  30. jako pěkný, ale já mám radči přírodní NEbarevné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  31. Super! Bylo by fajn potkávat ve městě takhle nalíčené slečny. A ne holky s tunou makeupu, vrstvou slepených řas, nevkusně nalakovanými okousanými nehty a cigaretou v puse :)
    Mam 14letou sestřenici (oooo, jak bych se do toho věku někdy ráda vrátila :D když pominu, jakou se mnou museli mít naši trpělivost) a skoro se nelíčí. A vzhledem k tomu, že má oooooooooobrovský modrý oči a občas si jen přemázne řasy, hned vypadá jinak :) Myslim, že začít s líčením v tomhle věku je tak akorát. Chtěj se přece už líbit klukům a doba pokročila! I já sem si v 15 letech koupila svoje první oční stíny, fialový :) dodnes tu barvu nosim ráda :))) A už je to víc jak 10 let. Do té doby jsem "dědila" po mamce řasenky, které už skoro nelíčily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bez urážky, ale jak to tady tak čtu, tak nevim, co si představujete, že 14tiletý holky dělaj? za mě se chodilo do hospody, nebo do parku pít a malovaly jsme se normálně, když vemete v úvahu k tomu od 15ti sex..tak nechápu názory, že by se ty holky neměly líčit, a kdy teda? ve 30ti?:D mně je 21, začala jsem mezi 13-14.rokem, kvůli akné, a taky jsem si prošla x stádiema, a sama jsem zjistila co mi sluší nejvíc, nesnáším, když se někdo maluje pořád stejně, ještě že je to nebaví :D kam se poděla fantazie ?? (P.S. - je mi 21 :) )

      Vymazat
  32. Je opravdu škoda,že takto nalíčené nechodí všechny mladé slečny. Krásné, jemné a dokonalé. Obdivuji Týnku,že do toho šla,protože postavit se před kameru a nechta se líčit to chce odvahu.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj! :) Dnes som sa do školy presne takto nalíčila a moji "rovesníci" mi to chválili, ale pani učiteľky mi zas nadávali :D...áno, máme na škole zakázané sa maľovať ale aj tak si myslím že je to moja vec :D nepoznáš niečo, čím by som si oči pekne zvýraznila? Zdá sa mi že keď si orámujem oči bielou ceruzkou, mám ich ešte menšie a nevýraznejšie :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,tak to je super, že se to líbilo :). Jinak bílá tužka kolem celého oka určitě ne, bude působit otekle ;), zkus nějakou světlou pastelovou barvičku, fialkovou, zelenou, růžovou nebo třeba i hnědou, podle toho jakou máš barvu očí....

      Vymazat
  34. Teeda ta prokoukla :) Kráásné...A kde jsi na holčinu přišla Petuli?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju,je to dcera skorosousedky, tak jsem si ji půjčila :D

      Vymazat
  35. Krásné líčení :) Když si vzpomenu na své začátky (začínala jsem kolem 16, ale po doma už tak kolem 13 :D). Tohle by se mělo ukazovat všem dívkám, které se chtějí líčit a naučit je ty základy :) Pak by to bylo skvělé. Nic méně bych dala třeba jen béžové stíny a řasenku, přece jen je ji 14 a takhle barevně se nelíčím ani já.

    OdpovědětVymazat
  36. Je mi 15 a mít takovouhle pleť to je sen :-))
    Týna je moc krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tohle líčení se mi moc a moc líbí a i Týnce moc sluší :) Jenže když bych si já do školy namalovala oči zeleně a fialově, učitelky by asi ranila mrtvice :D Určitě ale vyzkouším :) http://diamond-katty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Pamatuju si, když jsem přišla na osmiletej gympl, holky o rok výš už se malovaly a barevnejma linkama a já jim to strašně záviděla. Tak jsem se samozřejmě do školy musela namalovat taky. Tenkrát jsme měly na matiku takovou přísnou učitelku, ale spravedlivou. Vyvolala mě k tabuli a já to moc neuměla a tenkrát mi řekla, že až to budu umět spočítat, pak se můžu začít malovat. Tenkrát mě to naštvalo, ale dneska chápu, jak skvělou radu mi dala. Když nemáte nic v hlavě,tak to co máte na ní, už moc nezachrání. Jinak líčení krásné a slečně moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  39. moc se mi líbí jak se líčíš ty,ty jako letní typ (což je studený typ),ale nechápu jak můžeš nalíčit tu slečnu barvama pro studený typ,když je teplý typ(podzimní typ)vypadá vybledle,doporučuju aby se slečna líčila v teplé hnědé,zelené,zlaté,bronzové,pískové,oranžové,khaki,to jí bude slušet (hlavně teplé odstíny-pigmenty do zlatova a bronzova)tohle to líčení co má ve videu k ní vůbec,ale vůbec nejde,působí mdle a unaveně,místo aby jí líčení rozzářilo,tak naopak,jo zvýraznilo to oči,ale nerozzářilo jí to,bohužel v barevných typech se vyznám a když tohle vidím,tak si nemůžu pomoct

    OdpovědětVymazat
  40. Nemyslim, ze by Peta pouzila na Kristynku prilis studene barvy. Ale musim souhlasit v tom, ze u ni Peta na barevnou typologii moc nedbala. Nejsem si jista Kristyncinym barevnym typem (dle videa odhaduji tlumeny podzim a jako druhe ve hre jsou typy tmave), ale rozhodne to neni typ pro "pastelky". Ja to mam s pastelkama podobne :) K zjisteni ze vypadam v krasnych pastelovych barvach vyblite, jinak se to ani rict neda, jsem dospela asi v 15, od te doby barvy v mem satniku tak nejak zesytily a ztmavli a pastelky si uzivam radeji v bytovych doplncich :D Mozna na to casem prijde i Kristynka a zacne pokukovat po vecech v barvach, co ji lip sedi. Ale proc by se krucisakra mela takhle mlada holka zabyvat barevnou typologii (ani ja v tech 15 jsem se ji nezabyvala, jen jsem proste vnimala, ze v urcitych odstinech nevypadam dobre :D )?? Ma jeste dostatek mladicke svezesti a muze si tak dovolit i vetsi barevne prohresky. Myslim, ze Peta nakonec nezvolila tak spatne - zvolila prihodne k slecnine veku a k rocnimu obdobi (liceni krasne evokuje jaro) a mne se to libi, at si barevna typologie rika cokoliv :D

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, strašně se mi líbí tvůj blog a tvá videa, a souhlasím s tvým přístupem k líčení mladých slečen-když už to musí být, tak alespoň vkusně :) Sama za sebe můžu říct, že chodím do prváku na gympl a vyloženě výrazně se ve třídě malují asi jen 3 holky trend tlustých linek se nám naštěstí vyhnul, já sama používám hlavně řasenku, občas linky a světlé stíny :) Jinak, zajímalo by mě, jak je to s korektorem, chci ho používat na kruhy pod očima,případně i na pupínky, ale nepoužívám makeup, dá se korektor používat i bez něj? Předem dík za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  42. Já asi bydlím ve špatném městě (ve Zlíně, v podstatě tak na předměstí), protože jsem nezažila ani 5 holek, které by si ve 13-14 dělaly nějaké černé linky nebo nánosy řasenky... Mě samotné bude za čtvrt roku 14, maluju se zhruba od 11, to jsem si dávala řasenku, kterou jsem zdědila po mamce, byl to pro mě naprostý poklad :D a teď si dávám řasenku, na kruhy a pupínky korektor a pudr, abych se neleskla, myslím, že je to naprosto normální a žádná holka od nás ze školy se nelíčí nějak závratně víc (samozřejmě holky, co mají akné si dávají makeup, ale to je každého věc, občas nějaké linky nebo tužka na oči) a vážně neznám nějakou holku, co by si dávala ty "černé tlusté linky" o kterých tady pořád mluvíte :) samozřejmě ve městě je to trochu horší, to je jasné, ale vážně nevídám nikoho, kdo nosí makeup od dva odstíny tmavší, což je jinde asi normální :D jinak už skoro rok si barvím vlasy, ale jenom trošku zesvětluju, protože moje přirozená barva je hodně do šeda, tak aby to bylo tak hnědo-blonďaté :) lakuju si nehty, nosím normální oblečení a nepřijde mi, že ostatní jsou na tom jinak... ale to je jenom můj pohled, ostatním se to asi může zdát jiné...

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Petro,
    nevím, jestli se to zdá jen mne/zda to dělá video, ale nemá slečna Kristýna příliš oranžový obličej, oproti zbytku pleti? Moc se mi to nezdá barevně vyladěno :-).

    A jen malá poznámka - značka Essence se čte (Esens) nikoliv (Esence) :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!