Jarní líčení v lila a hráškově zelené

by - 21 dubna

Krásný večer všem,

minulý týden jsem vám ukazovala líčení v zelenkavé kombinaci na 14leté Kristýnce do školy, tento týden tedy přeskočíme o pár let kupředu a s využitím mé oblíbené barevné kombinace, bych vám ráda ukázala mojí variantu jarního líčení pro lid pracující, případně pro ty z vás, které se rády líčí trošičku výrazněji. Tyto barvy budou nejvíce slušet očím modrým a hnědým, naopak u očí zelených bych volila fialovou na pohyblivé víčko a zelenohnědou do ohybu. jak se vám líčení líbí?

You May Also Like

38 komentářů

  1. Peti, tak to je krásné.. Nedivím se, že se Ti tyhle barvičky líbí ..moc Ti totiž sluší :)

    Jinak se mi moc líbí začátek videa, jak jsi to krásně natočila to kvetoucí jaro :) Jak profesionál!

    OdpovědětVymazat
  2. Si veľmi pekná a máš príjemný hlas :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle kombinaci občas, podle nálady používám, máš pravdu, jde i k hnědým očím. A tobě taky moc sluší. Krásné líčení.

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, moc ti to sluší :-) Kombinace zelené a fialkové je vážně krásná a opravdu taková jarní :-) I lesk od Miss Sporty je moc hezký, ikdyž se musím přiznat téhle značce moc neholduju... Chtěla bych se zeptat od koho je ta písnička. Docela mě zaujala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, moc děkuju a já miss sporty nemám ráda vůbec, tohle je asi jediné věc, krom jedné rtěnky, kterou jsem si kupovala před asi 5 lety, co jsem kdy měla...jo ne ještě asi dva laky vlasně :)....

      Vymazat
  5. Do vonkajšieho kútika oka by som pridala ešte trošičku tmavofialovej, aby to malo dynamiku. Inak veľmi podarené, svieže, jarné :-)
    Lícenka je nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, vypadáš jako rozkvetlá květinka (nebo jako víla?). Každopádně tohle asi vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano souhlasím je to Krásnééé!
    Moc se mi to líbí!
    A Peti děkuji za pochvalu na video!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné, naštěstí mám tuto paletku od Sleek doma takže určitě toto líčení brzo vyzkouším. Úplně mě nadchlo..:D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak mám několik poznatků :D Mám dojem, že nevlastním žádný hráškově zelený stín, což musím napravit, protože na jaro by se mi určitě hodil :) Fialkový stín bych klidně použila o maličko tmavší, ale je dost možné, že jen na kameře ten lila trochu vybledl a ve skutečnosti je výrazný tak akorát :) A poslední věc - ta tvářenka je úplně úžasná, podle mě ti dokonale sedí, je to tak strašně svěží odstín! Škoda, že nejsme stejné typy, holt co sluší tobě většinou mně přesně naopak a přitom bych se tak ráda inspirovala! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mně se ta tvářenka taky moc líbí,je to fakt super odstín,na kameře vypadá podstatně oranžověji a zářivěji,nevím proč, ale to tak bývá, naopak ten lila odstín je na kameře světlejší, má totiž dost shimmeru a tak odráží hodně světla, jenže to jsou takové věci, to světlo je potvora, s tím člověk nic neudělá,no :)....

      Vymazat
  10. Moc Ti to sluší, barvy Ti opravdu sedí. Já se nechám inspirovat a vyrazím tak hned zítra do práce.

    OdpovědětVymazat
  11. moc ti tsto barvy slusi..:)) zitra to taky zkusim...ale nikdy to neni tak hezké jako u tebe..:( achjooo

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera:) naprosto profesionální líčení, které ti navíc neuvěřitelně sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné, tohle líčení určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  14. Snad se můžu vyjádřit jako anonymní sledovatel a nebudu za to ukamenována.:-) Ten začátek je stráááááááášně dlouhý. Pětina (!) videa jsou záběry kytiček a potůčku a zase kytiček a zaostříme na lístečky a na kvítky... ale já chci vidět líčení! Ty záběry jsou pěkné, chápu myšlenku, že sis vzala inspiraci z přírody, ale podle mě je jich přespříliš. Pár fotek, dejme tomu na 10 sekund a šup líčit, zbylých 55 sekund by klidně mohlo být na konci a bylo by to taky dobré. Mám tvoje videa s líčením ráda kvůli jejich rozumné délce a stručnosti a tohle mě dneska nemile překvapilo.
    (A teď se do mě pusťte, fanynky, jsem anonym, nemám účet na bloggeru, nemám blog, nikdy jsem nenatočila žádný tutorial, líčím se jen občas a nijak nápaditě, klidně mi to všechno vmeťte do tváře.)
    P.s.: Málem bych zapomněla, to líčení se mi moc líbí! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu líčení a jsem ráda, že sis dala takovou práci spočítat kolik vteřin mají záběry kytek a kolik procent je to z celkového videa :D, to by mě tedy nenapadlo a obdivuji "matematické" nadání :D, pobavilo mě to a příště to tedy zkrátím......chápu, ale není nic jednoduššího, než to teda přeskočit, když tě zajímá jen samotné líčení, to přece není až takový problém ;). Jinak vůbec nechápu, proč by se do tebe někdo za tvůj slušně vyjádřený názor pouštěl ;).

      Vymazat
  15. takto sa líčim veľmi často :) krásne!

    OdpovědětVymazat
  16. Uzasny!moc na to barevne liceni nejsem..ale tohle je bomba urco vyzkousim:)

    OdpovědětVymazat
  17. Je nádherné a tobě moc sluší! Tobě podle mě sluší všechno. :) Jinak moc hekzý i začátek videa.

    OdpovědětVymazat
  18. WOW! Tyhle barvy i účes Ti hodně sedí a zjemňují tě. Jo, a nemůžu se dočkat Tvých kosmetických štětců, můžu se zeptat, kdy už budou na e-shopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a koncem měsíce, začátkem dalšího budou na eshopu, jsou už hotové :)

      Vymazat
  19. jezis to je krásne, si krásná :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásně nalíčené oči, moc Ti to sluší - já bych v tom vypadala jak vyblitý lečo, proto Ti i trochu závidím, že si můžeš dovolit tak světlé barvy.
    Myslím ale, že k očím a rtům nalíčeným ve studených barvách absolutně neladí tvářenka v teplém tónu. Mnohem lepší by byla studená růžová.
    Přesto děkuji za krásné video!

    OdpovědětVymazat
  21. Líčení a úroveň videa super, ale škoda toho mikrofonu, ten nekvalitní hlas docela ruší :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mikrofon je v pořádku, zvuková karta v notebooku je špatná, s tím nic neudělám,jedině uspořádat sbírku na nový notebook, jestli chce někdo přispět :D.....ale na druhou stranu mně ten zvuk nijak špatný nepřijde, že by mi nebylo rozumět,co říkám a to na to koukám i na mobilu a jiném počítači,tak nevím,jestli vy,kdo si stěžujete na zvuk nemáte třeba nějaký citlivější reproduktor, fakt netuším.....

      Vymazat
    2. Peťo, předem chci říct, že tvůj blog mám moc ráda, jsi strašně sympatická a mě moc baví koukat na tebe ve videích, anebo číst tvé články na blogu. Ale s tím zvukem musím dát zapravdu anonymovi...sice ti rozumět je, ale místy mi to i nějak zrní a šumí..:Dnevím jak to popsat....a celkově je to prostě takový rušivý element. Když se třeba podíváš na nějaké líčící video od Lucky z Getthelouk(...nevím co za "přístroj" používá ona a co používáš ty) ale její zvuk mi přijde mnohem kvalitnější...

      Vymazat
  22. jemné a krásné líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  23. je to naprosto přenádherné,hravé úžasný blog máte jsem nadšená.Alena

    OdpovědětVymazat
  24. Ta tvářenka je vážně super :) jsi skvělá

    Loo

    OdpovědětVymazat
  25. Hezké líčení a ten fialový lesk si koupím.

    OdpovědětVymazat
  26. Svěže-jarní líčení, které Ti sluší.

    Doprodná hudba je báječná ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. toto líčení se mi moc líbí

    máš strašně pěkně udělané ty linky
    mě to tak vůbec nejde
    zkoušela jsem to takovým jakoby fixem a bylo to strašné jednou to bylo teňounké a když jsem udělala druhý tah tak to bylo zase strasně tlusté

    takže fakt super

    Alčapalča

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne video, ten úvod s kvetinkami je fakt super :). Líčenie vyzerá veľmi jemne a sviežo, určite ho skúsim. Dík za super nápad. Si skvelá, len tak ďalej ;)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  29. Asi budu za blbce,ale zajimalo by me,jakto ze Sleek ma v nejakych paletkach stiny mrizkovane a v nekterych zas hladke.?u vetsiny blogerek z USA jsem videla jen ty mrizkovane..jsou prave i ty hladke..?predem dekuji za odpoved..P.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!