Maybelline Color whisper + novinky od Maybelline (řasenka Rocket volume a stíny Big eyes) - recenze a taky nové čočky :)!

by - 18 dubna

Krásný čtvrtek všem,

dnes mám pro vás poměrně obsáhlý článek, protože nevím, jak budu následující dva dny stíhat být na blogu, tak abych vás tu alespoň trošku zabavila :).
Ráda bych vám dnes ukázala relativní novinky v našich drogeriích a to od značky Maybelline.
O balzámortěnkách Color whisper už toho byly napsány stohy a tak jsem si jistá, že tyto velmi hydratační "rtěnky" znáte, přesto doufám, že vás bude zajímat i můj názor na ně. Komu by se nechtělo dívat na video (tentokrát se na přeřeky zadařilo), může rovnou přeskočit na recenzi psanou.
 
 
 
Na úvod musím podotknout, že i já jsem byla samozřejmě natěšená, až rtěnky do našich drogerií dorazí. Zahraniční verzi s nápisem jsem nezkoušela a tak nevím, do jaké míry je jiná a o kolik je původní obal hezčí, ale můžu vám říct, že těch 9 odstínů, na které jsem narazila v Rossmanu, mi ke štěstí docela stačí :).
 


+ hezký design a obal, mám ráda signální obal Maybellinek a tak se mi líbí i toto provedení, které je hodně podobné rtěnkám Vivids, color whisper jsou ale užší
+ velice příjemná, hydratační textura, tady není žádný balzám třeba, krásně rty hydratují, složení je takové až do máslovokrémova, ale je o něco tužší, než třeba Lip butter od Revlonu
+ krásné barvy a jejich široký výběr, geniální na běžné denní nošení do kabelky, protože nejsou tolik pigmentované jako se zdají v obalu, takže to s nimi nepřeženete
+  v Rossmanu k nim dostanete řasenku Great lash, v DM lak Colorama
 
-  velmi malá výdrž, díky hydrataci a máslovitosti nevydrží ani menší jídlo a pití, nutno často opakovaně nanášet
-  malá pigmentace, kdo čeká větší krytí, toho zklamou
- některé odstíny nejsou na rtech moc vidět, zvláště pak u toho, kdo má pigmentovanější rty, mohou některé odstíny působit jen jako bezbarvý balzám (hlavně 620)
- mohou se díky textuře trochu rozpíjet i kolem rtů
- při navrstvení jsou hodně vidět tahy rtěnkou
 
+- cena, za balzám je to dost, ale zase vzhledem k dárku ke každé rtěnce, je to cena příznivá
 
Osobně nelituji, že jsem si je pořídila, vyhovují mi a na běžné nošení jsou super, hlavně barvičky jsou úžasné a na dotonování rtů mohu určitě doporučit, mně se tento produkt líbí! Moje nej odstíny jsou, na prvním místě 210 a 220 a pak 120 :).
 



 
Další novinkou od Maybelline jsou oční stíny Big eyes, já jsem je dostala od zastoupení Maybelline, spolu s řasenkou a dvěma odstíny Color whisper, zbytek jsem koupila v drogerii. Tyto stíny se mi barevně moc líbí a kombinace právě těchto barev je poměrně zajímavá. Mým favoritem je jednoznačně tyrkysová, která je perfektní na linku. Třpytivá bílá není zrovna mého srdce šampion, ale jako rozjasňovač se hodí, tedy mi ani nebylo tolik líto, že mi zrovna tento odstín pošta zničila. Šedá a růžová jsou klasikou, která neurazí ani nenadchne. Pigmentace se mi zdá střední a výdrž s bází dobrá. Cena kolem 150Kč za 4 stíny se mi nezdá přemrštěná a tak, pokud sháníte nějakou zajímavou, malou paletku do kabelky, nemám nic proti, ale ani nic, co by mě nadchlo tak, že bych skákala do stropu :).
 


 
Mám takový pocit že o této řasence jsem už něco málo psala a protože mám i natočené video o mých nejoblíbenějších řasenkách, určitě o ní ještě uslyšíte. Tato řasenka má totiž perfektní gumový kartáček, který řasy moc hezky zahustí a trochu i prodlouží. Nejsem řasenkový specialista, ale zdá se mi lepší, než One by one, kterou mám hodně ráda. Nedrolí se mi pod oči, dobře se odličuje, ale bohužel se mi občas trochu obtiskne pod obočí. Za mě určitě palec nahoru, mám ráda tento styl kartáčků, se kterými jdou mé kratší řasy dobře pročesat. cena 150-200Kč.
 
 
 
A ještě dva looky s produkty, o kterých jsem psala výše.
 
Stíny Big eyes, řasenka Rocket volume a Color whisper v odstínu 210 Oh la lilac.
 


 
Color whisper v odstínu 440 Orange attitude, stíny Essence 3D Irresistible chocolates, řasenka Rocket volume. A hlavně, koupila jsem tonovací kontaktní čočky od Fresh look, na vaše doporučení, v odstínu Pacific blue a musím říct, že jsou úžasné, skoro je necítím v oku a vypadají poměrně přirozeně, akorát jsou tak měkké, že se při nasazování poměrně rolují. Moc vám děkuji za tipy a jak se vám líbím jako modroočka? :D
 

 
Vyzkoušeli jste již některou z novinek, co na ně říkáte?
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Tak na videu se mi čočky vůbec nelíbí, ale na fotkach jsou skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, ale video dost zkresluje, mám na nem i tmavsi vlasy a svetlejsi plet nez ve skutecnosti. Nastesti vypadaji jako na fotkach :).

      Vymazat
  2. ty čočky vypadají mnohem více přirozeněji než ty předešlé

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze hned jak je najdu v drogerce bude ta 620 a 220 moje! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám dva ty bylzámy - 430 Coral Ambition a tu 620. 620 je super, ale bohužel mám skoro vínové rty sama o sobě, takže nic moc není vidět, ale jen mi rty trochu zesvětlají. Ta 430 zabarví rty víc a ještě je to strašně pěkná oranžovorůžová. Myslím, že za tu cenu a za dárek (2x řasenku, kterou jsem tak dlouho chtěla vyzkoušet) to vážně stojí :)
    Mimochodem, krásná líčení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty čočky mají úžasnou barvu. Takovou bych chtěla mít ve skutečnosti.V akci s řasenkou jsem si koupila odstín 530 a jsem spokojená. I když teda výdrž mizerná, ale barvičky fakt super.

    OdpovědětVymazat
  6. Color Whisper neminuly ani mě, koupila jsem si krásný fialkový odstín a od té doby nenosím na rtech nic jiného. A opravdu úžasně hydratuje, to je velké plus! A tobě to na všech fotkách tak strašně sluší, i s čočkama :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ze 139,90 zlevnili na 139,90 ! A TO SE VYPLATÍ !!! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala :-)) nj akce letáku :-)
      Jinak Petí, nemyslím to špatně, jen ty náušnice jsou asi moc těžké, pže ti vytahují lalůček ... Proto taková závaží raději nenosím, bojím se abych nevypadala jako africká žena :-D jinak tyto čočky jsou mnohem hezčí a co se týče balzámů, upřednostňuji levnější, pže na malování rtů moc nejsem ;-) Peťula

      Vymazat
  8. Ahoja:) ja si poridila 2 odstiny color whisper a to 130-pink possitible a 620-bare to be bold..jsou suprovy taky sem spokojena.:)..a ty ceny v cechach jsou teda zvlastni ja koupila color whisper za 99,- :D a to obe dve jelikoz jsem mela jeste kupon od maybelline..ale i tak proste jedna za 99 nebo za 139 to je rozdil jak hrom..no jak to tak vidim asi si jeste tak pro dve zajdu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, krásný video a moc ti to sluší !!!!!

    Můžu se zeptat,máš zkušenosti s kosmetikou NYC z Rossmanu? děkuji a těším se na další skvělý videa. :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc dekuju, ja s NYC moc zkusenosti nemam, mela jsem jen lak a rtenku a kvalitou asi jako Essence.

      Vymazat
  11. Modrošedé líčení očí, co máš na fotkách, je zatím nejhezčí, jaké jsem na tobě viděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, musim priznat, ze se v nem citim dobre, jsou to moje chladne letni barvy, ktere mi sedi :).

      Vymazat
  12. Ty rtěnkobalzámy mě vůbec nelákají, vadí mi ta blogová masáž a ničím mě nezaujaly. Stínům s drogerky moc nevěřím, nevím proč, ale mám to takhle zafixované, proto se jím vyhýbám. A tu řasenku mam také a je skvělá! Jedna nevýhoda je, že mi jde hrozně blbě odlíčit :/ škoda, že se u nás neprodává ve voděodolné verzi.

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Teda to líčení, jak máš modré čočky ti tak moc sluší, taky ráda podobné nosím, ačkoliv jsem whispers zavrhla s tím, že je nepotřebuju, tak teď mě to trošku nahlodalo. Teda nevím jestli dík, nebo sakra to tam zase nechám peněz:P

    OdpovědětVymazat
  14. šošovky na tebe vyzerajú neuveriteľne!

    OdpovědětVymazat
  15. No teda. Dnes som ich bola pozrieť v drogérke a nevedela som sa rozhodnúť. Najviac sa mi páčili 120, 210, 220. Toľko som sa rozhodovala, až som nezobrala ani jeden, že veď na FB si písala, že dnes bude video, tak som si povedala, že si nechám poradiť aj od teba, a ono ty musíš presne tieto 3 odtiene povedať :D No takže som tam kde som bola :D Trošku sa bojím, či by sa mi tá 210 hodila keď som zelenooká blondína...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tyhle tri odstiny jsou fakt nadherne! Ja myslim, ze budou sluset skoro vsem, hlavne svetlejsim a studenejsim typum :).

      Vymazat
  16. Peti kde jsi prosimte koupila ty cocky? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem je koupila na cockovnik.cz, libilo se mi tam i, ze tam mají u všech cocek galerii jak vypadaji na oku, tak se lip vybira

      Vymazat
  17. Ahoj Peti,pěkné a ten lak je báječný!
    A chtěla bych se tě zeptat kdy bude tutorial??
    Díky tvá fanynka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kajo, dekuju moc a jeden tutorial bude hned zitra nebo v pondeli :).

      Vymazat
  18. Osobně našeptávačům stále odolávám, ale nedávno jsme je všechny testovala v dmku a nezdály se mi vůbec špatné, ale rtěnkobalzámů mám spoustu, tak stále váhám...A v těch čočkách vypadáš krásně!Celkem rozdíl oproti těm minulým :D
    Jinak jsem si nedávno založila blog, bude především o pečující kosmetice, ale kdyby měl kdokoliv chuť se mrknout, tak budu moc ráda :)
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. tak Color whisper v odstínu 620 by byl přesně něco pro mě - neviditelný a nebarevný :D :D já mám doma v podobném odstínu Lip butter od Revlonu, tak by mě zajímalo, jaký je ten od Maybelline.

    ta řasenka mě na jednu stranu taky láká, ale na druhou.. měla jsem One by one a teda to byla pro mě snad ta nejhorší řasenka na světě :D ne dobře, horší snad už jen byla L´oreal volumissime, ta letěla do koše hned po prvním použití :D tak nevím, jestli se pouštět do něčeho podobného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to je videt, ze kazdemu fakt sedne něco jineho :), ja mám zase one by one moc rada. Jinak ta 620 by fakt pro tebe mohla byt, ale moc nebarvi, takze jako korektor to urcite nebude ;).

      Vymazat
  20. Dnes jsem si pořídila 440 Orange Attitude v DMku, jen teda žádný lak jsem nedostala, ani tam o tom nebyla ani zmínka:( Ale s rtěnkou jsem moc spokojená, barví tak akorát a hezky hydratuje, ani jsem to nečekala. Ještě si dělám zálusk na 430 Coral Ambition, ostatní odstíny jdou mimo mě.

    OdpovědětVymazat
  21. Já Tě prostě zbožňuju (a to už téměř dva roky jsem pravidelnou fanynkou, co jsem narazila na Tvá první videa) :) Skvělá recenzce, fotky mě nadchly, moc Ti to na nich sluší! A ta barva čoček je překrásná, oči hezky rozzářené, přirozené, k tomu to líčení, jsi kočka :) Vůbec bych neřešila komentáře typu, že oči vypadají jak u mrtvoly, nebo že si líčíš rty jako malé dítě, jak někdo psal na youtube. Nedělej si s tím hlavu, ten, kdo Tě zná nebo čte delší dobu, ví. Sama vždy píšeš, že takové rty prostě máš a v žádném případě nepřetahuješ linii nebo něco podobného. Ale opakuj to pořád někomu dokola, že :D
    Moc se těším na další videa/články, jsi super :)
    Týnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tynko, moc dekuju za podporu, ono je to tezke, i kdyz napisu pod video, ze to zkresluje a ze realne fotky. Barvy jsou na blogu, tak bud jsou ty lidi hluchy nebo liny kliknout nebo nevim :D, nekdy uz si prijdu uplne jak blazen fakt porad nekomu něco vysvetlovat :D.

      Vymazat
  22. perfektné sú tie šošovky! :)

    OdpovědětVymazat
  23. u těch čoček mi chybí zornička, prostě černá kulička uvnitř oka, aby to působilo přirozeněji, ale zajímavý kousek :-) P.

    OdpovědětVymazat
  24. No tak ty čočky jsou teda rozdíl oproti těm děsivým předchozím :-) Ale stejně ti více sluší tvá přirozená barva očí.

    OdpovědětVymazat
  25. Včera jsem byla v rossmanu a mely ty rtěnky v akci 1+1 zdarma za 100. Chtěla jsem si vzít tu 220, ale ostatní odstíny mě moc nezaujaly tak jsem si vzala jinou rtěnku. Super článek.

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, prosím tě, odkud máš ty krásné náušnice ve videu? :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Nenávidím na řasenkách tyhle hnusné plastové kartáčky. Nechutné!

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělé video, hlavně ta oranžová ti slušela. Já jsem si koupila odstín 220, a jsem maximálně spokojená. Ale ty ceny třeba v DM chtějí 159 Kč. To kdybych věděla že je to jinde levnější. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, ja si poridila v Rossmanu za 99kc dve rtenky, takze jedna me vysla na cca 45kc! ;) Cili jsem moc neresila, jak pigmentovane budou a kolik toho vydrzi. Odstiny: oh la lilac a coral ambition

    OdpovědětVymazat
  30. Tak tieto šošovky sú oveľa lepšie a prirodznejšie, tamtie boli ako z Avataru;) a balzámortěnky super, už som po nich pokukovala no na SR sú zatiaľ na ich funkiu drahšie ako u vás, páči sa mi 220, škoda tej 620, na prvý pohľad je krásna.

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tieto šošovky sú oveľa lepšie a prirodznejšie, tamtie boli ako z Avataru;) a balzámortěnky super, už som po nich pokukovala no na SR sú zatiaľ na ich funkiu drahšie ako u vás, páči sa mi 220, škoda tej 620, na prvý pohľad je krásna.

    OdpovědětVymazat
  32. tvoje videa mám moc ráda ale ty čočky se mi fakt nelíbí..ale chápu, že je to každého věc :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Už jsem majitelkou 3 balzámortěnek whisper a další 2 musím mít...jsou úžasné,přesně moje gusto! Na fotkách vypadáš moc pěkně, ale přirozená barva očí je, zdá se mi, hezčí! Papa a hezký víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Já byla předevčírem v Rossmanu v rámci té akce 1+1 zdarma a řasenku už k CW nedávali :( ale zase je měli slevněné na 99kč ale docela přebrané, tak jsme si se spolužačkou vzaly každá jeden a odstín, který jsem původně chtěla si někdy příště dokoupím.

    OdpovědětVymazat
  35. Ty čočky se mi tedy na tobě po pravdě moc nelíbí. Jinak ke rtěnkám - teď je mají V rossmannovi jen za 99,- Kč, což mi přijde na barvící balzámek stejně docela dost. Ale odstín 530 vypadá pěkně, do toho bych stovečku asi investovala.

    OdpovědětVymazat
  36. Tyhle čočky náhodou vypadají moc hezky a přirozeně :). Nejprve jsem žasla nad tím, jak jsi mohla čočky nandavat tak dlouho, vždyť to trvá 2 vteřiny :), ale pak jsem si vzpomněla, že když jsem před 10 lety s čočkami začínala, trápila jsem se každé ráno snad hodinu a někdy se mi to ani tak nepodařilo :D.

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peti :) mám jednu trochu priblblú otázku...mám nefarbené vlasy..môžem používať šampón na farbené? :D myslím ten kokosový od baley...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska som si totižto kúpila o Baley aj šampón, aj kondicionér, aj masku..ale až teraz som zistila že táto rada je na farbené vlasy..

      Vymazat
    2. Ahoj, urcite muzes, vubec nic se nestane, jen je to sampon pro delsi vydrz barvy, tudiz na tvou barvu to mit vliv nebude zadny.

      Vymazat
  38. Ahoj Peti, prosím, dají se ty čočky použít vícekrát, když je šoupnu do roztoku a do pouzdra? A můžu se zeptat, odkud je máš? Z http://www.kontakto.cz/barevne-cocky.html nebo odněkud jinud? Moc děkuji za odpověď. El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj El, ano tohle jsou cocky mesicni, tedy je muzes pouzit 30x, nejpozdeji ale do dvou mesicu po otevreni pry.Ja je kupovala na cockovnik.cz

      Vymazat
  39. Dneska jsem si koupila odstín 130 Pink Possibilities :) Krásná nenápadná růžová barva. Měla jsem akci 1+1 na Maybelline, tak jsem koupila ještě jeden kamarádce - 720 Mocha Muse a alespoň na ruce, když jsem zkoušela tester vypadal taky pěkně!

    OdpovědětVymazat
  40. Já je fakt zbožňuju, ale na každém vypadají jinak..tobě se mi zdá více sluší ty oranžové odstíny nebo do červena, super!:o) Nic jiného jsem nevyzkoušela, jen whisperky, řasenku bych ráda, ale mám jich momentálně 9, takže mám smolec:o)

    OdpovědětVymazat
  41. Tie rúžo-balzamy sú také krásne :) a tie šošovky ti svedčia ;)

    Pozývam ťa na svoju GA :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  42. Tie šošovky vo videu su strasne neprirodzene...video fajn ale tie sosovky nie..a modre uz vobec!...

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, to líčení s paletkou Big eyes ti strašně moc sluší!!!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Super článek! Nejdřív jsem je zkoušet nechtěla ale asi změním názor! Tvá podrobná recenze mně přemluvila!! :)

    http://aboutbeautylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. najprv som to nejak nebrala na vedomie ze americka verziaje lepsia pretoze napis je nepodstatny ale po tom ako som videla toto video tak mam podozrenie ze aj vyrobok je iny,proste tie jej vyzeraju ako ruze nie ako balzamy co je skoda ze sa na to zase ty ceskoslovensky vyrobcovia/dovozcovia vykaslali
    http://www.youtube.com/watch?v=RadqT713WCE&NR=1&feature=endscreen

    OdpovědětVymazat
  46. Super Péťo, když k nám dorazili, hltavě jsem letěla pro jednu... Jednu?? Jo, nejdřív jsem si totiž koupila odstín 150 fuchsia, dokonce před prací RÁNO :D a v práci byla naštvaná, protože ta růžová je boží (úplně stejná jako růžovej brufáč), ale zvýraznila všechny nedokonalosti rtů.. Po důkladném peelingu pak super.. Pak jsem nevydržela a koupila si ještě odstín Petal Rebel... Ten se mi zdá lepčí, ale po tvém článku jsem běžela pro Lust for blush a DĚKUJU!!! Božínku, to je tak krásná barvička a fakt nic špatnýho na rtech nezdůrazňuje.. Mám mnohem raději výrazný rtěnečky, ale tuhle jsem si zamilovala!!! Díííííííííííííííííííííííííííííííííky :-) sama od sebe bych si jí určitě nekoupila, ale na tobě se mi moc líbila.. Takže z jedný mám tři :D

    OdpovědětVymazat
  47. O těch "rtěnkách" přemýšlím, zalíbila se mi orange attitude, protože já mam rty takové do oranžova. Chtěla jsem se zeptat, na co natáčíš, jelikož to úžasně zaostřuje :))
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  48. Ta 220 vypadá opravdu dobře, asi jí zkusím, koukala jsem, že jsou teď v Tetě za 100 Kč. Přimež bude určitě lepší než Essence All about cupcake :)
    Jinak ty čočky... já ti nevím, mně to přijde takový moc zářivý a nepřirozený, obzvláště jak jsou zabarvené postranách a uprostřed prosvítá původní barva. Ale je jasný, že záleží na tom, jak se v tom cítíš sama :))

    OdpovědětVymazat
  49. Péťo né, ty čočky vypadají strašně, celou dobu jsem měla video srolovaný dole a jenom jsem poslouchala a dívala se na fotky, o které rtěnce mluvíš, opravdu se mi ty oči nelíbí, prostě barevné čočky sedí málokomu :/ Nebyla jsem si jistá, jestli vypadají tak nepřirozeně i svou velikostí, ale vypadáš jako..slepá? :(
    Každopádně mám doma Faint for fuchsia a je perfektní velkou pigmentací, nádhernou barvou, výdrží a její máslovitá konzistence je hodně příjemná a i přesto relativně vydrží :))<3

    OdpovědětVymazat
  50. Peti super článek i video, o barevných čočkách přemýšlím již delší dobu, tak možná právě na léto zkusím malinko zaexperimentovat :) Jinak řasenku mám taky doma - nalákaly mě na kartáček, vím že mi tyto vyhovují, bohužel mi hrozně barví pod očima (resp. řasy se obtiskávají a to nebarvím spodní), nejspíš počkám než trochu vyschne, ale těžko říct jestli to pomůže...
    Přeji ti krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  51. oranžovou rtěnku mám taky je super :) a sluší ti to ale více bez čoček ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj holky, pokud můžu za sebe doporučit řasenku s plastovým kartáčkem, tak je to Nivea, koupila jsem ji u Káji na e-shopu. http://www.plumfooleryshop.cz/Dekorativni-kosmetika/Oci/Rasenky/Nivea-Lash-Elastic-prodluzujici-rasenka

    OdpovědětVymazat
  53. Color Whisper jsou úžasné. :)
    http://miraculousstyle.blogspot.cz/2013/04/goodies-dnes-jsem-po-delsi-dobe-no.html

    OdpovědětVymazat
  54. Mám 310 Mad For Magenta a jsem s ní moc spokojená :) nejsem zvyklá nosit rtěnky, takže mi jemné zabarvení rtů vyhovuje :).. rtěnka vypadá, že bude "malinová", ale po nanesení na rty nebo ruku v drogerii (:D) je spíš skoro svítivě růžová :)... pigmentovaná je kupodivu dost:).. VŠEM DOPORUČUJI!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!