Na skok v obchodech II.

by - 27 dubna

Krásný večer,

tak máme po srazu a já musím říct, že jsem plná dojmů a když řeknu, že je to pro mě zážitek na celý život, že kvůli nám s Kájou přišlo tolik lidí, tak zdaleka nebudu přehánět. Dle počtu micelárek od Biodermy jsme došli ke šťastnému číslu 77. Všem bych vám chtěla strašně moc poděkovat, že jste dorazili, bylo to naprosto úžasné a zítra bude určitě post s fotkami ze srazu ;).
 
Dnes bych vás ale nerada ošidila o článek, který jsem vám slibovala už včera a to malé nahlédnutí se mnou do obchodů. Opět tedy mobilem, protože to byla jako minule hurá akce :).
 
Úplně nejvíc mě zaujaly v HM šaty s ptáčkama, nojo, uznávám, maličko infantilní, ale strašně pěkný střih a zajímavé řešení šatů, stály asi 600.



V HM se mi padla do oka tahle sukně na 349,-, krajky a navíc nude barva, na léto ideální kousek.


Další sukně v HM, puntíkatá "kolovka" za 349,- se mi taky moc líbila, jen škoda, že neměla puntíky v obrácené barevné variantě, už by byla moje.




Krajkové šatičky z HM s průhlednými zády, cena někde kolem 500,-.



A tyhle za 399,- se mi taky moc líbily, ideální do horkých dnů a hlavně, jsou s mašličkama!



Něco málo z New Yorkeru, letní šaty, které vypadají jako tričko se sukní se mi moc líbily, akorát mi vůbec neseděly :)....


Klasické vzdušné bavlněné šaty, ideální v létě na pláž k žabkám nebo i na běhačku do města.


Vesmírné šaty jsem vyfotila jen proto, abyste viděli, že je mají, vůbec to není můj styl a nějak tu vesmírnou módu nechápu, i když uznávám, že zajímavý nápad to je :).


Tohle mi prý manžel koupí na doma a na běhání :D.....


Krajková souprava mi byla větší, ale rozhodně zajímavý kousek, ještě z HM.


Šaty za 299,-, myslím, že skvělé pro mladší ročníky, opět HM.


 Tento střih sukně se mi líbí pořád, v HM měli tuhle zářivou a ještě černou.


Krajek není nikdy dost, docela hezký top  v HM, líbil by se mi k sukni a džínovým kraťáskům.


A ještě jiný New Yorker, tyhle šaty se mi líbily hodně, připomínají mi ty, co měla Julia Roberts v Pretty Woman na těch dostizích, pamatujete? :) Cena kolem 500,-.


A ještě jsem skákla k Baťovi, nevím jak vám, mně se tam sice boty líbí, ale vzhledem k jejich kvalitě mi přijdou někdy až předražené. Nicméně slaměné balerínky jsou super! Myslím, že ceny a dostupnost lze zjistit na oficiálních stránkách.


Balerínky s průřezy a mašličkou se mi také líbily.


Mám takový pocit, že pro jedny tyhle mokasíny v pastelových barvách si asi budu muset skočit :)!


Kdo shání barevné lodičky, určitě k Baťovi mrkněte!


A oblíbené ostny a cvočky v jarních, zářivých barvách.


 

 
 Tak to by bylo pro dnešek všechno, zaujalo vás něco z mého výběru? :)
 

 

You May Also Like

72 komentářů

  1. Petí, tyhle články z z fotkama co Tě zaujalo v obchodech jsou vážně super:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Čtvrté, krajkované šaty jsou nejhezčí, všechno Ti, ale hrozně sedí!

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. asi se mi více líbilo na skok v obchodech I, tyhle šaty působej víceméně skoro všechny spíše romanticky, což není uplně můj styl, ale jinak ti to samozřejmě sluší jako vždy :) ... jo a nechci být rejpavej anonym, ale ty šaty s mašličkama... nejsou to spíš motýlci ? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tu krajkovou sukni jsem v HM taky zkoušela, ale přišlo mi, že nějak divně sedí. I na tobě se mi to úplně nezdá. Škoda, jinak je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, ve čtvrtek jsem byla v HM a nic z tvých kousků jsem neviděla :( Tenhle typ článků mám ráda :) a tesim se na ten ze srazuu

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nejvíc líbí ty zelené šaty z New Yorkeru a domácí úbor :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý příspěvek! Kéž by na mě všechny šaty vypadaly tak dobře jako na tobě :-)

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Jé! Kolik stojí ta sukně z HM? Dlouho jí sháním a nikde jsem jí nemohla najít.
    Jinak sraz byl super. Doufám, že bude ještě někdy nějaký ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujalo mě hodně věci, asi bych měla zase někam vyrazit :)) ..
    co se balerin týče, nechápu proč na každy kus ser*u ty mašle..

    OdpovědětVymazat
  10. ty ptáčkové šaty jsou dokonalé! A na asymetrické sukně mám zálusk už hrozně dlouho, ale mně prostě nesluší, nemám na to nohy a nějak se v tom necítím, jak říká mamka, mám nohy jako sloupy :D

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, s tvou postavou si můžeš dovolit téměř cokoliv! HM mám nejraději a přesně ty bílé šatky s hvězdičkama jsem ulovila asi 2 týdny zpět taky =)) jsou perfektní! =) Míša

    OdpovědětVymazat
  12. tak teda ty mokasínky i balerínky s průřezy se mi také líbí! no a šaty s ptáčky, s mašličkami a ty tričko plus sukně budu asi muset jít taky omrknout na živo :D to to zase dopadne!

    jinak mě mrzí, že jsem se na sraz nedostala. doufám, že nějaký další zase brzy uspořádáte! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Posledné bodkované šaty Ti najviac pristanú a sú krááásne :)
    A na lodičky určite mrknem :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, vesmírnou módu u Tebe vidím poprvé, ještě jsem ji v obchodech nezaznamenala, ale šaty jsou moc hezké.
    Neodolala jsem šatům, které jsou hnědé s puntíky, jak popisuješ, také mi přišly jako ty, které měla Julia Roberts na sobě při koňských dostizích. Okouzlily mě i tím, že mi skvěle seděly a budou parádní pro horké dny. Navíc vypadají strašně žensky a jsou decentní, jemné.
    Boty vypadají všechny super!

    OdpovědětVymazat
  15. Poslední šaty super i ty s tou krajkou sou moc hezký :) a ten mobil mi dostává :) Je boží :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se nejvíc líbí ty šaty ala Pretty Woman :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, zrovna vcera som bola na nakupoch aj s priatelom, nic sme nekupili :D ja neviem proste mi mame problem si nieco dobre v nakupnych centrach najst, bud su veci gycove, diskofilne a nekvalitne. clovek, ked aj chce riaden nakup urobit, neda sa, nie som nadsena zo znaciek v nakupnych centrach, az na par vynimiek. celkovo, uz sme asi zvyknuty na nakupovanie cez internet:) fakt ako ja mam problem si v nakupnych centrach nieco vybrat, vsetko mi pride nekvalitne a predrazene, kvalita absolutne nezodpoveda cene. u mna je kvalita na prvom mieste a samozrejme originalita a aktualnost nesmie chybat. HM, sorry,nechcem nikoho urazit, nemozem tejto znacke prist na chut, tie nekvalitne veci, bluzky, tricka vyzeraju ako handry. nechapem kolko modnych blogeriek salie z tejto znacky, teda vlastne chapem, znacka sa snazi o inakost a kopirovanie designerskych znaciek :) kvalita tovaru sa rovna kvalite niekde na trznici, akurat, ze to ma znacku, tusim aj sama si to niekde pisala, ze preto si niekedy kupujes u vietnamcov, kupis tam ovela lacnejsie, material je ten isty, site je to v tej istej krajine:) Tebe to opat na fotkach svedci, postavicka ako lusk a vyzeras mladunko :)nebudes robit niekedy video o svojich oblubenych parfemoch? celkom by ma to zaujimalo, resp., ake typy voni mas rada :) a este jedna otazocka, neuvazovala si nikedy nad make - up videom inspirovanym Brigitte Bardot? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budem s tebou súhlasiť... "značkové" obchody v našich nákupných centrách ako H&M, New Yorker, Gate, Terranova a tieto podobné.... to je jednoducho katastrofa, keď tam vstúpim, okamžite sa začnem cítiť ako bezdomovkyňa na smetisku, tie handry smrdia, sú príšerne dokrčené, zle ušité, materiál katastrofálny už napohľad, k tomu šialene doobliekaný personál a uši týrajúca "muzika" dotvárajúca celkový dojem, takže ja vážne obdivujem toho, kto je schopný si tam niečo aj kúpiť a dokonca vyskúšať, ja väčšinou odtiaľ vybieham s pocitom, že som unikla z pekelného brlohu. napriek tomu treba uznať, že Petre šaty svedčia a vyzerajú na nej asi lepšie než na vešiaku, ešte keby tak boli vyžehlené, bolo by to skoro super.

      Vymazat
    2. presne, tie veci smrdia, divna umelina alebo co,o hudbe pomlcim, je to priserne, dost zle, na zaplakanie celkovo. niektore ceske modne blogerky, nebudem menovat, sa idu z HM zblaznit a pritom, ked pozeram na tie fotky, ze blogerke napr. sukna nejde k typu postavy, vyzera smiesne, ludia odpadavaju z toho a pisu pozitivne ochkacie komenty, hehe, ale jasne, je to HM a je to znama blogerka :D Preto sa mi aj paci, ako Peta dokaze uputat aj neznackovym oblecenim, kozmetikou. toto mi je na nej strasne sympaticke, pritom sa nepotrebuje stylizovat, davat pozy,ci depresivne sa tvarit, pripravovat si outfit a postoje niekolko dni vopred. no darmo, prirodzemost, je prirodzenost. trosku som vybocila, ale v podstate to na seba nadvazuje. modna blogerska scena - to by bolo na dlho. su blogerky a blogerky a prave Peta patri k tym, z ktorych citit, ze ju to bavi, ci uz outfity, make-up, je to vidno aj v jej prejave, ze proste sa na nic nehra a je vnutorne vyzreta zena.

      Vymazat
    3. Povím vám pohádku o tom, jak se konkrétně v Brně našrotují platové obaly, které se pak posílají do Číny a vyrábí se z toho látky - ty syntetické. Čili zde asi vysvětlení o materiálech a možném smradu. Navíc ti Číňané to šijí vše na stejných mašinách, stejnýma rukama... A pohádka pokračuje... to že je oblečení (vpodstatě všechno zboží) v obchodních centrech tak drahé je dané tím, jaké nájmy si tato obchodní centra berou...když už jsme u toho Brna, počítejmě nějakých 300 - 400tis. jen za prostor, připočítejme energie, zaměstnance etc. ...nechci se jich zastávat, ale ta cena prostě musí být jiná než v malém vietnamském krámku někde v okrajových částech. Já osobně jsem zastánce značkovách sekáčů a vysloveně "značkové" si kupuju jen sportovní boty. kde tu kvalitu vidím (círím:-D ). Jo a konečně k tématu, moc se mi na tobě líbí ty čistě bílé, takové ty jak to vypadá jako dva díly - tílko a sukně!!! Krásný den všem, Lu

      Vymazat
    4. preboha... to vážne ako, že sa tie látky robia z platových obalov?? fuj... nikdy viac, a pokiaľ ide o tie ceny, tak to je presne ako píšeš: prehnane vysoký nájom. takže keď už navštívim nejaké to obchodné centrum, tak idem aspoň do tých "lepších" obchodov, ako Mark & Spencer, Esprit alebo St. Oliver, tam to aspoň nevyzerá ako trikrát predražená tržnica. alebo ešte taký Benetton, ale napodiv aj Takko sa v posledných rokov pomerne zlepšilo, náhodou som si tam už zopár pekných vecí kúpila a aj kvalitne vyzerajú. povedala by som dokonca, že Takko má tie handričky porovnateľné skôr s tými lepšími značkami, ale cenovo sú na úrovni tých lacnejších. zo všetkého najradšej ale mám tie malé zastrčené butiky v meste, tam sa dajú nájsť hotové poklady občas. no a pokiaľ ide o Peti výber, tak vidím, že ona by aj na smetisku našla krásne veci! máš výborný vkus, Peti, mala by si začať siahať po trochu nadčasovejšej móde podľa mňa.

      Vymazat
  18. a zabudla som napisat, najviac ti podla mna pristanu tie bodkovane saty z NY :)

    OdpovědětVymazat
  19. Hezké hezké, ty ptáčkové :) Já si včera koupila v NY černé asymetrické k maturitě a asi je budu nosit i normálně na léto, jen je to chce nějak oživit :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tu červenou sukni mám doma v modré z H&M je to super střih:)
    Moc ti sluší ten komplet na běhání, je to rotzmilé:)
    A jinak mě zaujaly ty vesmírné šaty, pak ty šatičky s ptáčkama mají dobrý střih:)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty hnědý šaty s puntíkama jsou boží ! Moc ti sluší =)

    Botičky bych si taky ráda koupila, ale na moji obr 41ku mám problém něco sehnat, všude jen 38 :\

    OdpovědětVymazat
  22. Včera jsem tam byla, procházela jsem jednak HaM a i NewYorker a je teda vážně zajímavé, že jsem si vůbec nevšimla těch věcí, co tu máš nafocené, ikdyž by se mi některé z nich líbily. Možná je to tím, že na ramínku vypadají jinak a nenapadne mě se o ně zajímat. A nebo na to asi nemám takový ,,čuch" :-) Každopádně díky za článek :-) Minule jsem se běžela hned na některé ty šaty podívat, bohužel mi ale vůbec nesedly tak jako tobě... takže zůstaly v obchodě.

    OdpovědětVymazat
  23. Krajkované věci miluju! Nejkrásnější je ta krajková sukně z HM...myslím, že se tam budu muset jít podívat :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Ta krajková souprava z H&M se mi docela líbí, a taky jsou hezké sukně, hlavně s puntíky.

    OdpovědětVymazat
  25. Díky za super článek a fotky. Ačkoliv nejsem šatová, nyní nějaké sháním nějaké šatky nebo delší tuniku k černým krajkovým legínám, které jsem si musela koupit :D
    Z toho, co tu máš vyfoceno, se mi nejvíc líbily Krajkové šatičky z HM s průhlednými zády a ty poslední šatky ala Pretty Woman :) Balerínky a pastelové mokasínky super !
    Těším se na další Tvé návštěvy obchodů :D

    OdpovědětVymazat
  26. nemůžu se rozhodnout, co se mi líbí víc :) krásný kousky

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé taky jsem byla včera na nákupech :) sháněla jsem šaty na maturitu a obhajobu maturitní práce :) prošla jsem snad všechny obchody s oblečením :) zkoušela jsem všechny šaty, co se mi líbily a musím říct že to bylo poprvé v životě, kdy už mě úplně bolely nohy a těšila jsem se domů :))) škoda že jsem si doma zapomněla mobil, protože některé šaty byly strašně krásné :)) co jsem si tak všimla, tak nabídka v některých obchodech byla hodně podobná :) zlaté nebo stříbrné zipy na zádech, krajky a takové to nařasení u boků :) (musím si zjistit jak se to jmenuje) :)) a saka mají všude snad úplně stejné :D :) cenově, materiálově, barevně i střihem :) ty hnědé puntíčkové šaty jsou moc krásné :)) v obchodě jsem si jich vůbec nevšimla :))

    OdpovědětVymazat
  28. Ty poslední boty od Bati!♥ Super článek :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  29. Taky se mi strašně líbí krajka :-) V poslední době víc než kdy jindy. Hlavně na šatech a na sukních vypadá strašně hezky. Líbí se mi i ty vesmírné šaty. Nevím konečně něco zajímavého i v českých obchodech a ne furt dokola to samé. Příjde mi že když příjdu do New Yorkru tak tam je dokola to samé... Poslední dobou se mi nic nelíbí. A to ani nemluvím o ceně, která se mi vzhledem ke kvalitě zdá značně přehnaná. Když si vezmu, že ty věci ke konci zlevní na 30kč tak si pomyslím asi svoje o výrobních nákladech. Jinak ty šaty s mašličkami/motýlky a ty šaty s hvězdami ti opravdu moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Musím souhlasit s těmi botami u Bati, včera jsem se tam po práci stavila mrknout, protože mají (tedy alespoň tady v Pze) na jarní kolekci slevy. Bohužel mi samozřejmě to, co se mi líbilo nesedlo a zbytek předražený no děs podle mě, neodpovídá to. Skončila jsem v CCC a odešla odtamtud s pěknými nude lodičkami s prázdnou patou (takže to jsou asi spíš sandálky?:Djá teda tu terminologii asi moc neovládám:D)...jinak tyto posty jsou velmi zajímavé, velmi mě je baví číst a myslím, že pro někoho, kdo nemá třeba přístup do obchodů každý týden-bydlí někde na vesnici nebo menším městě, to může být super pomocník, jestli se vydat někam na nákupy a případně kam. Přeci jenom si pamatuju tu zoufalost, když jsem jako malá s mamkou jela jednou za půl roku do Prahy někam na Zličín a pak se nám tam nic nelíbilo:D:D

    OdpovědětVymazat
  31. ospravedlnujem sa za gramaticke chyby (ten zatial najdlhsi koment), vidno, ze som to pisala rano o pol stvrtej a neprecitala to po sebe :) no aj to sa stane...

    OdpovědětVymazat
  32. Ty šaty alá Pretty woman jsou naprosto úžasné. Kdyby byly na moji postavu ihned bych je koupila :D. Jsou luxusní. :)))

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, myslíš, že ta sukně vzadu dlouhá a ve předu kratší v černé barvě by se hodila i k ústní maturitě? Se světlými klasickými lodičkami. Strašně se mi to líbí. Akorát nevím, jaký top by se k tomu hodil...
    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto k maturitě? To v řádném případě, pokud ji chceš udělat. Na VŠ tě v nevhodném oděvu vyhodí u ZK hned ve dveřích. Trochu soudnosti holka, maturita není maškaráda.

      Vymazat
    2. Neboj, já soudnost mám, jen jsem se tak zeptala, protože na asymetrické černé sukni mi nepřijde něco tak strašně nevhodného a už vůbec, že by to byla jako maškaráda.
      Trochu slušnosti holka. Hlavní je, co bude v hlavně a né na stehnech :-)

      Vymazat
  34. Taky jsem byla nakupovat a musím uznat, že výběr je krásný :) což potvrzuje i to, že jsem utratila víc jak půlku své výplaty - ale ani trochu mě to nemrzí. Z H&M bych si odvezla nejraději všechno :D a v New Yorkeru se mi hrozně líbily jedny krajkové modré šaty, pro ty se ještě vrátím. Teď už nedočkavě čekám na další výplatu, plánuji pořídit kromě šatů i kloboučky a nějaké ty letní botičky :)
    Z Tvého výběru se mi nejvíc líbí šaty s ptáčky, bílé krajkové z H&M, krajková souprava z H&M a puntíkované šaty z New Yorkeru :)

    OdpovědětVymazat
  35. Krásná ta krajková sukně z HM :-) U nás v HM mi přijde, že jsou věci o dost dražší :/

    OdpovědětVymazat
  36. O kvalitě a ceně u Bati mi ani nemluv. Boty tam mají krásný, to jo, ale drahý a vydrží úplný prd. Minulej rok jsem si si tam koupila super baleríny, pohodlný jak bačkůrky, ale asi po půl roce jsem měla v podrážce díru a teď se mi dělá i ve druhé botě a ještě mám díru jakoby zboku, no děs za ty prachy...

    OdpovědětVymazat
  37. Tak ty "alá Julia Roberts" jsou teda úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  38. ty ptáčkové šaty jsou krásné :) konečně je na takové oblečení počasí :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Máš pravdu, ty šaty mi hned připomněly Pretty woman. Jsou opravdu krásné. :)
    Moc pěkný článek, Peti. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Nejvíce se mi na Tobě líbí ta bílá sukně s černými puntíky, v kombinaci s červenými lodičkami je to super-retro :)
    Romantický styl je přesně pro Tebe!

    OdpovědětVymazat
  41. nejvíce se mi líbila ta krajková sukně .. A odkud je to tričko co máš spolu s krajkovou sukní ? Je naprosto dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  42. Na tobě vypadá všechno super Péti! :o) Nejvíce se mi líbil krajkový komplet a balerínky s ostny od Bati :-)

    OdpovědětVymazat
  43. To jsou opravdu ty šaty, co měla Julia Roberts..:)!! A peti, zdá se mi, že Tobě sluší opravdu všechno..

    Jinak koukala jsem na FB a musím pochválit společnou fotku s Kájou, moc Vám to sluší :)) ! Máš na sobě nádherné šaty:)

    Jinak můžu se zeptat, budou nějaké další fotečky, nebo video ze srazu? :)

    OdpovědětVymazat
  44. ale pekné sú tie vesmírne šaty na tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  45. no teda dosť si toho poskúšala. Podobnú sukňu, ako tu krajkovu bielu mám v čiernom :)

    OdpovědětVymazat
  46. tyhle články u tebe mám hodně ráda :) doma mám tu krajkovanou sukni z H&M za 349 Kč a do slova jsem si ji zamilovala! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ty vypadáš krásně uplně ve všem :) Líbí se mi všecky šaty :D asi začnu nějáký nosit, ikdyž nejsem ten typ co nnosí rád šaty :D

    OdpovědětVymazat
  48. Mohla bych tě požádat, jestli bys byla tak hodná a napsala mi, kde jsi v HM byla? Já pořád žiju v tom, že je HM v těch větších městech - Praha, Brno atd. Jinek takovéhle články se mi taky moc líbí :))
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. Mohla bych tě požádat, jestli bys byla tak hodná a napsala mi, kde jsi v HM byla? Já pořád žiju v tom, že je HM v těch větších městech - Praha, Brno atd. Jinek takovéhle články se mi taky moc líbí :))
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  50. Nejvíc se mi líbí ta asymetrická sukně a překvapivě i ty vesmírné šaty, náhodou na tobě vypadají fakt dobře! :D
    A ty šaty alá Pretty Woman jsou fakt supr :))

    OdpovědětVymazat
  51. Zaujalo mě skoro všechno. Šaty ála Julia Roberts z dostihů jsou super a stejně tak všechny krajkové romatnické věci. :)
    Těším se ndalší článek tohoto typu a na článek ze srazu. :)

    OdpovědětVymazat
  52. šatky nejsou zrovna můj styl, ale celkem si mě navnadila, asi to omrknu!:)

    OdpovědětVymazat
  53. ty kraťasy a to tričko jsou boží :) mě přijde že ti sluší všechno,že to snad neni ani možný,já at si obleču cokoli tak ve všem vypadám děsně :D

    OdpovědětVymazat
  54. Těm s ptáčkama jsem nemohla odolat, už jsou u mě v šatníku. :) Jinak skvělej článek, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peti, vše je super :) tobě by slušel i pytel a "hovno" na hlavě :D (pardon za ten výraz, ale už nějaký ten pátek tě sleduji, tak si to dovolím říct :D). Minulý článek jsem četla v komentářích, jak tě někdo napadl kvůli podprsence - že se k tomu nehodí, že ti koukají barevná ramínka atdd..líbí se mi jak si jim (trapné anonymy) tento článek zavřela pusu tělovou podprsenkou. :)) Nevím jestli to byl záměr, ale jsem zvědavá, co si najdou teď :D. Pěkný zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  56. Péťo, nepamatuješ si,kolik stály ty Galaxy šaty prosím?:-))

    OdpovědětVymazat
  57. Ta puntíkatá sukýnka je prostě k sežrání!
    P.S. Pretty Woman nebyla na dostizích, ale na koňském pólu :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Tyto Tvoje články mám moc ráda, máš hrozně dobré oko. Sama si občas krámky projdu, naposledy jsem byla minulý týden a fascinuje mě, kolik úžasných kousků jsem přehlédla :-) Díky Tobě se do obchůdků ještě ráda vrátím a najdu si, co sis zkoušela. Na Tobě se mi to moc líbí, tak uvidíme, jestli nakoupím :-) Děkuju za inspiraci, Petra V.

    OdpovědětVymazat
  59. Hezkéé ♥ http://kinkypinkyh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  60. Ty první šaty jsou úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahojda, prosím Tě, jak dlouho jsi v tom obchodě byla? =oD Taková pečlivá dokumentace!

    OdpovědětVymazat
  62. Tak díky Peťo,pozítří letím pro ty krajkové šaty z H&M,zase budu o pětistovku chudší!:D

    OdpovědětVymazat
  63. Opravdu me to natchlo ! Uzasne ;)

    OdpovědětVymazat
  64. Hrozně se mi líbily ty ve stylu Pretty Woman, tak jsem se na ně utíkala podívat do NY a byla jsem teda totaaalně zklamaná... přišly mi jakoby jen z podšívkoviny.. takový kus hadru :D
    škoda... na fotce vypadají vážně krásně...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!