Nude rtěnky - moje sbírka a jak vybírat, nejvhodnější odstíny pro bledulky

by - 10 dubna

Krásný den všem,

dnes další kosmetické video, tentokrát si povíme a ukážeme, nějaké nude rtěnky, určitě dejte vědět, jestli vy je nosíte a který je váš nej odstín ;).


Ještě informuji o výherci soutěže o balíček od firmy Dietesthetic s dračí krví, stává se jím komentář:

Samozřejmě nejde o krev z draka :-D dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu.
Nemyslím si ,že bych balíček měla vyhrát já,protože v tomto směru(vyhrávání soutěží)nejsem zrovna velký borec :-D Ale kdyby se mi poštěstilo tak bych ráda vyzkoušela ,,dračí krev" a zbytek bych věnovala mamince ,s tím že bych si něco sama vyzkoušela.
barca-w@seznam.cz 

Výherkyni vybrala paní Růženka z firmy www.dietesthetic.cz a proč? "A to z toho důvodu, že se mě jednou p. kosmetička zeptala, zda je to krev z draka. Proto mě tento komentář rozesmál. :)"

Gratuluji a vy nezoufejte, další soutěž bude následovat ;)!

You May Also Like

34 komentářů

  1. Krásné video! :) Nude rty u mě naprosto vedou, jak lesk, tak rtěnka. Mám tu od essence, ale bohužel jí momentálně nemůžu najít... :( No tak co, snad si pořídím nějakou podobnou :) A do té doby si vytvořím alespoň nude rty s leskem ve stejném odstínu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nude rtěnky mám nejraději :) jsem příznivcem spíš neutrálních rtů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké video :)

    Zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé videjko a slušná zbierka;) Tá Catrice Hey nude je pre teba veľmi fajn;) Tie teplejšie ako hovoríš, môžu robiť žltý fekt na zuboch. Chladné leto potrebuje chladný-ružový podtón.
    Nude odtiene sú najvhodnejšie pre svetlé a tlmené typy. Najhoršie vyzerajú na tmavých typoch.

    Odporúčam tieto články o vhodných odtieňoch od koloristky p. Beátky:
    http://www.supervizaz.net/blog/l%C3%AD%C4%8Denie-farba-r%C3%BA%C5%BEu-pre-letn%C3%A9-typy

    http://www.supervizaz.net/blog/l%C3%AD%C4%8Denie-ako-vybra%C5%A5-spr%C3%A1vny-r%C3%BA%C5%BE

    http://www.supervizaz.net/blog/l%C3%AD%C4%8Denie-ako-vybra%C5%A5-spr%C3%A1vny-r%C3%BA%C5%BE

    http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám strašně ráda rtěnku Rimmel Moisture Renew v odstínu 700 Nude delight... i když nevím, jestli by se ti líbila, přijde mi trošku víc do oranžova, než do růžova, ale já ji používám na léto furt, nebo právě ke kouřovkám a nemůžu si ji vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mojí nejoblíbenější je Chanel Rouge Coco Mademoiselle (05). Sice to není úplně typická nude barva, ale v tom právě spočívá její kouzlo. Je trochu tmavší a teplejší, takže perfektně sedí podzimním typům.

    A co se týče těch špatně ohraničených rtů, nestačilo by použít konturku v barvě rtů? Ta udrží rtěnku na místě a hezky rty zvýrazní.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Super video. Přemýšlím už delší dobu o té rtěnce od Catrice hey nude a asi si ji teda koupím.

    OdpovědětVymazat
  8. Moje nej je Essence in the Nude!!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem bleďounká jako ty a většina nude je na mě právě moc tmavá. Už vím po čem v drogérce sáhnu příště, děkuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám mod ráda nude rtěnky,a i když vypadají všechny podobně nikdy jsem si nedokázala vybrat odstín, který by mi seděl:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám tu od Essence a příjde mi hrozně fajn :) A teďka si nejspíš pořídím Catrice - Hey nude! :) Díky za tip :)

    ravenaiko.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Video se ti moc povedlo :) Já mám jako ty tu rtěnku do Essence, která je fajn,ale je fakt, že moc nevydrží, pak mám tu od ELFu, která je podle mně moc dobrá, ale chvílema až příliš světlá a ještě tu 010 od Catrice, která je asi moje nejoblíbenější a řekla bych taková nejuniverzálnější ke všem možným typům líčení

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné video! Nude rtěnky miluju!

    OdpovědětVymazat
  14. Nude mám nejradějí od Rimmelu Kate Moss:o) Hned potom u mě vede nynější novinka color whisper lust for blush. Hezká sbírka, pěkné odstíny..

    OdpovědětVymazat
  15. Já zbožňuju od Dermacolu, Lip seduction odstín 02 :) Nádherná barva.:)

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi neutralnější odstíny rtěnek a nebo do růžova...Nějak extra výrazné nemusím, alespoň na sobě nee...Na ostatních se mi to líbí:))
    Taky jsem si koupila tu rtěnku od Catrice - Be natural, na zákládě toho, že si mi u tebe líbíla...Ale bohužel jsem se teda netrefila:)) Nesedí mi barvou (vypadám jako mrtvola) a rty mi vysušuje a zalízá do vrásek:/ Naopak Essence 52 In the nude mi sedí výborně a vyhovuje mi, že je hydratační, ale zase ta výdrž...Obecně mi tento typ vyhovuje víc i od jiných značek:) Mám Gabriella Salvete 13 Rosa Satinata a supeeer:))

    OdpovědětVymazat
  17. Já si asi pod nude barvou představuju něco jinýho než zbytek kosmetického světa. Nude=tělová=respektující přirozenou, tělovou barvu rtů, maximálně o tón tmavší. Někdo má rty dorůžova, někdo sytě červený, někdo nevýrazně béžový. Nevím, kdo vymyslel, že nude rtěnka je univerzálně hnědobéžová. Zaprvé tyhle teplý barvy skoro nikomu nesluší a za druhé s rty tak výrazně zesvětlenými pak některé vypadají jak umrlci.

    OdpovědětVymazat
  18. já mám s nude barou na rtech problém takový, že mi podle mě nesedí ani odstín do růžova ani do oranžova. Když si nanesu na rty cokoliv s nádechem do růžova hrozně mi vylezou nedokonalosti na pleti a to i když se je snažím zakrýt. Odstín do oranžova zase nelichotí mým zubům. Tak nevím, do čeho jít :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, moc pěkné a zajímavé video, chtěla jsem se zeptat už delší dobu čekám na recenzi na make up od dermacolu proti vráskám,jak si říkala. děkuji!

    OdpovědětVymazat
  20. přínosné video :-) mám ráda neutrální rty, proto používám nude rtěnky, ale spíše světlejší nebo jen tón. balzám ... jinak díky tomu pozadí moc hezky na videu vynikneš - i když mi to chvilkama připadalo, jako kdybys seděla ve stanu :-) ale to myslím pozitivně, je to až roztomilé ;-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj Peti super video krasne ruze . je pravda ze kazdemu svedci nieco ine a napriklad co vyzera na druhych perach dobre nemusi tak na nasich...ja som tak v jednom blogu videla ruze od catrice in the nude a frozen rose vyzerali krasne avsak prislo sklamanie hlavne u tej nude nesvedci mi proste a dost ma to stve. rada ju skusam no nie je to ono...ale myslim si ze najviac ma oslovila ta od elf moze sa dat ako podklad a vyzera super ...ale aj ta barry m sa mi paci ...inak mohla by si taketo podobne video spravit aj o ruzovych ruzoch to by ma zaujimalo este viac najviac mi svedci taka baby doll pink farba tak som zvedava ake ruzove mas ty :))

    OdpovědětVymazat
  22. Ja som si v poslednej dobe celkom navykla na nude ruze, je to prakticka vec a podla mna to velmi pekne vyzera. Avsak najst spravny tien naozaj nie je pre bledule lahke :) ja mam jeden od Alverde a jeden z Avonu a som spokojna!

    Inak ak ta trapia kruhy pod ocami tu je recenzia na jeden super vzrobok aj s dokazom, ze funguje http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/ako-nipfab-vyliecilo-zombika.html

    OdpovědětVymazat
  23. Když jsi poprvé ukazovala tu Catrice 240, tak jsem se do ní strašně zamilovala a v Praze jsem jezdila křížem krážem po Rossmanech, abych jí našla . A když jsem si jí zkusila, byla to tragédie, protože mám celkem dost zabarvené svoje rty. Takže si nejspíš koupím tu starou klasiku od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to je tedy slušná sbírka :) Já se chci podívat po nějaké nude rtěnce od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nude rtěnky se mi strašně líbí, ale musím se přiznat, že vlastním pouze jednu :D Dermacol Lip Seduction v odstínu 02. Teď se tak zamýšlím, že mám strašně moc růžových, některé až do fialova, a vůbec je nepoužívám. No nejsem blázen? :D Díky za video, nejspíš mi totiž otevřelo oči a měla bych probrat rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. práve som chcela napísať, že táto Dermacolka je úplne super, tiež ju mám! vôbec všetky sú super, ale mne idú len najsvetlejšie odtiene. vyzerajú však veľmi prirodzene, mám aj 03 a tá na mne pôsobí ako červená, ale nie krikľavá, skôr taká prirodzená farba mojich vlastných pier. myslím, že Peťke by mohla urobiť rovnakú službu ako mne - mám svetlú pleť a červené odtiene na mne priam revú, ale táto je červená, a pritom nepôsobí vôbec rušivo.

      Vymazat
  26. moc hezké video..prosím co mas ve videu za rtenku?

    OdpovědětVymazat
  27. To je také zlaté, ako Ty vždy povieš ,,Tak se nelekejte". :D Ja som tiež bledulka, ale nude odtiene mi absolútne nepristanú, vyzerám taká mŕtva a pery mi zaniknú. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nude odtiene ruzov su uplne super a presne ako si spominala, dymove tmave licenie a nude ruz je totalna klasika :) Inak ked som prechadzala komentare uz daaavno som si vsimla, ze ti ludia vypisuju to ze si si vybehla s ruzom mimo ust, ale neviem ci to nevidia, ale podla mna je uplne evidentne, ze jednoducho nemas tak ostro ohranicene usta? ja to mam tiez pri kutikoch a co, teraz sa zabijem? :)

    Tina z www.makeupaddict.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné video !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Nude rtenky nenosim, protoze mi vubec neslusi. Kdyz uz chci mit nahe rty, tak si je pretru jen balzamem nebo pouziju rtenku v odstinu podobnem mym rtum, ktery je prave celkem syty a rozhodne ani trochu neodpovida temto bezovkam :) My zimni typy holt musime se svetlejsimi odstiny opatrne, ale na jemnejsich typech jako jsi treba Ty, vypadaji pekne a decentne :)

    OdpovědětVymazat
  31. video je hezké, příjemné pokoukání, jen mi přijde, že fuchsiová byla vždy druh fialové barvy a ne růžová(a v tipné,že na viděou je to tričko spíše červené do růžova:-D)...jinak super nude rtěnku jsem sehnala tedka v My od Maybeline..hydratuje, vydrží, a pro mě příjemný odstín..

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo, vždycky mě fascinuje, jak dlouho dokážeš o něčem mluvit, hrozně mě to baví, se koukat na tvoje videa! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,super video,jenom bych se chtěla zeptat,jestli bys nemohla doporučit nějakou rtěnku pro tmavší rty,které jsou celkem do červena?Hodně mě trápí,že nemůžu nosit takové ty světlé růžové atd.
    Díky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!