OOTD - křivák na dva způsoby

by - 17 dubna

Krásný večer vám všem,

venku krásně, teplo, konečně podle mého gusta a tak zase začnou přibývat outfity. V poslední době jsem si hodně oblíbila koženkového křiváka, kterého jsem si koupila letos na jaře v C&A. Popravdě řečeno, dost jsem přemýšlela, jestli si ho koupit, jelikož to není tak úplně můj styl. Ale zase jsem si říkala, že když to zkombinuju s nějakými šaty, sukní a podobně, nebude to tak tvrdé a bunda získá snad trochu víc ženský a romantický nádech. Je mi jasné, že o asi nebude po chuti každému, ale mně se křivák s krajkou a minisukní dost líbil. Chápu i, že se tu asi nejspíš objeví komentáře, že mini si už nemůžu dovolit a že bych si měla nasadit důchodky, no obávám se, že to vás zklamu, ještě chvíli mě v důchodkách neuvidíte, alespoň doufám :D......

Co mám tedy na sobě?
  • křivák C&A
  • lodičky Deichmann
  • kabelka tržnice
  • kraťásky ebay
  • sukně Tally Weil
  • bílá halenka Tally Weil
  • šátek tržnice
  • náušnice Orsay
  • brýle srdíčka HM
A zajímalo by mě, nosíte podobný střih bundy, líbí se vám nebo vůbec a co na kombinace říkáte?

















You May Also Like

131 komentářů

  1. No nádhera :) moc ti to sluší, na oba způsoby!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé,krásná si ;)
    www.beautiful-me-you.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jako vždy, skvělé outfity.. a postava !

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší ,ale zkus dávat špičky od sebe když stojíš a chodíš ... takhle to nevypadá dobře, ale jak řikám jinak jsi kus !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju,já vim :D, vždycky na to na fotkách taky koukám,jenže horší je,že já tak i chodim, vytýká mi to i mamka :D....

      Vymazat
  5. Mně se oba outfity určitě líbí! Pěkně nakombinované a sladěné. Akorát já na takové věci vůbec nejsem, ani ten tzv. křivák mi nic neříká. Já bych v něm vypadala jak motorkářka. :D.. Evka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem právě taky přemýšlela,zda pořídit,ale nakonec jsem si řekla,že na stará kolena ještě jo, měla jsem vizi s romantickými květovanými šaty, na ty ještě taky dojde :)....

      Vymazat
  6. můžu se zeptat, kolik bundička stála? :) Jinak fotky čím dál krásnější!! Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi oba způsoby :) O trošku vice ten se sukní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ako ti svedčia tie kraťase!..krásna si Peti.

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, za tvoje nohy bych vraždila.....Prosííííííím, nikdy si neber důchodky a mini nos ještě hodně dlouho! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Obojí se mi moc líbí, je skvělé, jak s tak tvrďáckým křivákem umíš vykouzlit hezkou romantickou kombinaci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten druhý outfit se mi líbí víc :) Moc ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  12. A proč ne? :) Je to super :) Já mám koženkovou bundu, ale ne křívák, z orsay, světlounkou a moc se mi líbí. Jinak mini ti/Vám moc sluší, není důvod řešit věk, když ještě ke všemu není ani poznat a postava je luxusní.:) Jinak video o svatbě je krásné. A celý blog je úžasný. Narazila jsem na něj loni o svaťáku :D a od tý doby jsme pravidelnou čtenářkou a blog sleduji denně :) Ať jde vše dál tak krásně jako teď. Zdravím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Oba outfity se mi moc líbí. A ty nohy by ti mohla závidět leckterá modelka! :)) Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  14. A proč ne? :) Je to super :) Já mám koženkovou bundu, ale ne křívák, z orsay, světlounkou a moc se mi líbí. Jinak mini ti/Vám moc sluší, není důvod řešit věk, když ještě ke všemu není ani poznat a postava je luxusní.:) Jinak video o svatbě je krásné. A celý blog je úžasný. Narazila jsem na něj loni o svaťáku :D a od tý doby jsme pravidelnou čtenářkou a blog sleduji denně :) Ať jde vše dál tak krásně jako teď. Zdravím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš odvahu takto kombinovat pátý přes devátý. Nedivila bych se, kdyby si za chvíli na sebe oblékla teplákovku, k tomu lodičky a udělala večerní líčení :!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co to je za nesmysl?? Peťě to moc sluší v obou případech a je úplně normální kombinovat věci odlišných stylů :) tvůj příklad je značně nadnesený a těžko ho tu někdy uvidíš :)

      Vymazat
    2. Panebože, to jsou lidi:D

      Vymazat
    3. A víš, co je na tom nejlepší? Že by jí to slušelo. To je to, co tě žere, co :)

      Vymazat
  16. puntíky jsou o malinko hezčí jak kraťásky, ale oboje ti neskutečně sluší!!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jé, to vypadá opravdu hezky. Ani jsem nečekala, že kombinace křiváku a romantična se mi bude vážně líbit. Hodně se mi líbí hlavně v kombinace se sukní. :)
    Až někde nějaký hezký křivák potkám, budu o něm asi dost přemýšlet... :)

    OdpovědětVymazat
  18. Druhá varianta je úžasná a inspirativní! Po podobné bundičce se musím taky podívat:)

    OdpovědětVymazat
  19. Líbí se mi outfit se sukýnkou :) Krátásky se přiznám moc "nechápu" .. vypadají jako spodní prádelko, nezlob se :) Jinak si nádherná jako vždy. Bundu si krásně zženštila šátkem..já uvažuji, že si na jaro pořídím trenčkot..ale než se dostanu do obchodu, bude léto :) díky za inspiraci, pěkný večer

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti sluší ten drdol na straně ;) Jinak Peťo, moc se mi líbí ty kraťásky, mam takové v černé a ještě bych chtěla béžové, nenašla bys náhodou ještě odkaz na ebay prodejce? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, fotky...božíí. A normálně, zrovna včera jsem si koupila novou koženkovou bundu. Není černá, ale oranžová. Minulý rok jsem měla červenou koženku a taky byla suprová. Prostě koženky vedou! :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Ty kraťásky jsou neskutečné !!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, jsem Anonym a budu jenom chválit! :D Peti, moc ti to sluší. Nemyslím si, že bys neměla mini kraťásky či sukýnky nosit, vypadáš v tom prostě úžasně!(dobře, možná na mě jsi až moc štíhlá, ale i tak krásná) A co víc - na fotce, kde máš ten skvělý drdol s květinkou vypadáš jako náctiletá slečna. To já mám někdy pocit, že ve 22 vypadám o hodně starší, ach jo! :-/ Hlavně zůstaň tak milá, jako jsi. No a outfit je prostě okouzlující, jako Barbie. :o)

    OdpovědětVymazat
  24. peti, moc pěknej účes k outfitu se sukní, uděláš tutorial?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, no ono na něm nic není, jen culík na straně, navlnit na kulmu a připíchat okolo culíku :)

      Vymazat
  25. Ahojky, prosím nepamatuješ si prodejce e-baye? Ty šortky mě okouzlily už když jsi je sem dávala poprvé. Na e-bay jsem koukala, ale většina z toho vypadá dost "teplákovitě". A strašně ti to sluší :-) Zajímavá kombinace romantiky a něčeho tvrdšího ;-)
    Díky moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, tak jsem se pokusila dohledat, nevím,jestli ej to ten prodejce, od kterého jsem to brala vloni,ale ty šortky jsou přesně tyto,co mám:
      http://www.ebay.com/itm/Vintage-Summer-Gorgeous-Womens-Sexy-Beige-Side-Zip-Crochet-Lace-Shorts-Hot-Pants-/180759443385?pt=AU_Womens_Clothing_2&var=&hash=item2a161a37b9#ht_5196wt_910

      Vymazat
    2. doporučuji koupit o hodně větší než je vaše běžná velikost :) vlastní zkušenost

      Vymazat
  26. Prvý outfit sa mi páči viac, asi kvôli tým dokonalým kraťasom! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Křivák a krajkové kraťasy???...to by mě vůbec nenapadlo takhle nosit. Vypadá to fakt moc hezky. Máš nádherný nohy, nevidím důvod je nevystavovat. Jen tak dál. Peti? Nechceš udělat návod na ten drdol na straně ? Vypadá nádherně.

    OdpovědětVymazat
  28. Třetí fotka je doooost dobrá! Taková profi ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Tvé nohy a důchodky? Pcha! :) Ti, co ti to říkají jen závidí, a mají co. Moc ti to sluší, možná se mi víc líbí puntíkatá verze. A krásné náušnice! ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Mě se hrozně moc líbí ten druhý outfit se sukní, ten je fakt pecka, moc ti to sluší :) Jinak ty kratásky se mi moc nelíbí, já bych radši místo nich dala krajkované šaty :)

    OdpovědětVymazat
  31. kočka! :O :))

    www.zakrasouamodou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Bóže, mít tak takovou postavu =)) Jsi překrásná! =)

    OdpovědětVymazat
  33. s tvejma nohama nemusíš na důchodky ještě dlooho myslet - krása :))

    OdpovědětVymazat
  34. Pro tvoji dolni pulku bych vrazdila! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ta druhá kombinace se sukní se mi líbí o něco víc. A prosím tě, kdo jiný by měl chodit v mini, než ty se svou postavou!

    OdpovědětVymazat
  36. Je tak to na pravo s tim drdolem na bok je naprosto bozsky!

    OdpovědětVymazat
  37. Jestli někdo řekne, že na to nemáte nohy nebo něco takovýho, tak fakt nevím kdo by na to nohy měl :-D Já vám řeknu mě je 21 a nemohla bych si to vzít páč mám postavu stylu Ewa Farna...Strašně se mi líbí váš styl oblékání! Líbí se m, že nosíte i retro a eleganci a občas i něco úplně jiného sjse šmrcovní žena! Manžel z vás musí mít radost :-D mějte se krásně Ivča

    OdpovědětVymazat
  38. Moc se mi nelibi ten limecek pres bundu, jinak bych rekla, ze to ma srmrnc :) Minisukne je na me dost kratka, ja bych se v takove delce necitila pohodlne, ale kdyz to tobe vyhovuje, tak ji rozhodne nezahazuj a uz vubec nevymenuj za duchodky :D Uprimne by byl skoro hrich tvoje nohy neukazovat :) A navic vim, ze uz ti bude tak nejak kolem triceti, ale copak je to nejaky vek? Ty navic vypadas daleko mladsi

    OdpovědětVymazat
  39. A nepamatuješ si náhodou, jaký lak máš na nehtech s těmi krajkovými kraťásky? Jinak ti to obojí sluší, možná se inspiruju, můj oblíbený blejzr je už dost odřený a křivák by mohl slušet, jen aby seděl a nechtěla bych černý... Hm. :-/

    OdpovědětVymazat
  40. Krasne outfity, ale nebola ti zima na nohy? :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Máš krásné nohy. Druhý outfit se mi líbí moc, s křivákem to má šmrnc. Ta první varianta mi trochu připomíná retro spodní kalhotky :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  42. u mě vede krajka! krajka+křivák=luxusní vzhled :) strašně moc ti to sluší, oba dva outfity jsou moc krásný...a tvoje postava se nedá komentovat, je dokonalá! :)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. aaaa bože, v kombinace s puntíkovanou sukní je to dokanalý! :)) a strasně se mi k tomu líbí i ten drdol na straně a líčení a ten šatek kolem krku a způsob uvázání šátku a a a a a........ :))))

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo, jako vždy super!!!! Kombinace "drsnějšího, motorkářského" střihu bundy umocńuje kouzlo velmi ženských prvků v outfitu, je to rafinovaná kombinace, potlééésk!!!!

    Aja
    www.beautypedia-byaja.com

    PS. myslím, že "mini" není absolutně o věku, ale postavě, kterou máš dokonalou, pominu-li to, že vypadáš na 20-cet! A jestli má někdo "pindy", ať si zkusí sám něco vymyslet, sehnat, napsat, nafotit, podepsat se pod to a dát to net :o)))

    OdpovědětVymazat
  45. Už to ze mě musí ven, říkám si to pokaždé, když čtu tvoje články - na svůj věk vůbec nevypadáš, byla jsem hrozně překvapená, když jsi nedávno někde zmínila, kolik ti je let. Líbí se mi, jak se chováš (co jde vyčíst z článků a fotek) i jak se oblékáš, i na dnešních fotkách jsi moc krásná. Inspiruješ.
    Eia

    OdpovědětVymazat
  46. No to je nádhera, jsem za kombinaci s těmi kraťásky! Zaujaly mě na první pohled :) A strašně se mi líbí atmosféra těch fotek.. :)))

    OdpovědětVymazat
  47. Moc ti to sluší a mini délku si samozřejmě dovolit můžeš! :-D

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší, Peti! Ale chci se zeptat na tvůj lak na nehty - to je ten nový "pískový" od GS Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a je to on, ten s tou sukní je 01 lila GS pískový a ten druhý růžový hladký je China glaze Pink-ie promise

      Vymazat
  49. super! ja som si kúpila "křivák" (btw, super slovo :D) v Mangu, hneď keď vyšla Miranda Kerr kolekcia http://www.modelinia.com/__wordpress__/wp-content/uploads/2012/12/FEBRERO-PEKARI_PR.jpg, a štve ma, že teraz je už naňho teplo!
    lace shorts mala Zara minulý rok, hrozne sa mi páčili, ale ja na to nemám nohy, škoda, tebe seknú :)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc pěkné kombinace a ty kraťásky jsou fakt boží. :) Ale s čím mě vážně "štveš" a co neskrývaně závidím, jsou ty nožky! :D Co se týče štíhlosti, celulitidy (kterou nemáš), tak i barvy. Zní to asi divně, ale moje nohy obzvlášť po zimě mají vyloženě vyblitě bílou barvu, a většinou se to o moc nezlepší ani v létě, takže i v létě nosím raději kalhoty (naštěstí jsem náročná na teplo a něco kratšího vytahuju až tak při 35°C :D).
    Každopádně ti to na fotkách moc a moc sluší a vypadáš tak na 20. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju,ale uklidním tě, celulitidu taky mám trochu a mám tenoučké silonky, moje nohy jsou taky barvy vápna, takže v tom nejsi sama, ty silonky je trochu zabarvily.

      Vymazat
  51. Ahoj, hrozně ti to sluší! Máš krásný a štíhlý nohy . Kdy jsi tu sukni kupovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, hrozně moc děkuju, já jsem ji kupovala v Německu mám ten pocit, ale asi už před dvěma lety....

      Vymazat
  52. moc se mi libi ta prvni varianta!!

    OdpovědětVymazat
  53. Petka na duchodky zabudniii. mas krasne nohy mozes si dovolit cokolvek...a ti co zavidia takých si nevsimaj ...uzasne...vies sa krasne zladit a mas vyborny vkus...

    OdpovědětVymazat
  54. S takovou postavou by byla dokonce škoda nevzít si mini ;) Jinak opět ti to zase moc moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peti,kratasy nemaji chybu :-) jsou super a budou vypadat dobre urcite ke vsemu.... :-)

    OdpovědětVymazat
  56. ty srdíčkové brýle jsou pro mě strašné a úžasné zároveň :D volila bych je spíš v červené, aby to stálo za to - viva Lolita :D .. jinak ten puntíkovaný šátek sháním roky a ještě jsem nenarazila.. a na tržnice nějak nejsem, bohužel. Moc se mi líbí vlasy na fotce s kytkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a červený by byly super nebo růžový,ale nevim,jestli bych se odvážila v nich někam jít :D.....

      Vymazat
  57. Peti, oboje pěkné, ale více se mi líbí v tomto případě verze s kraťásky (což jsem u sebe moc nečekala, ale s bundičkou podobného ražení se to dalo předpokládat). Absolutně nechápu, proč bys "ve svém věku" nemohla nosit mini? Tady vůbec nejde o věk, jako spíše o to, jaké má kdo nohy. Prostě se předpokládá, že čím je člověk starší, tím má povadlejší a hnusnější (když to řeknu takhle tvrdě) nohy, a proto je lepší sukni prodlužovat =) Nicméně, dokud máš nohy krásné, dlouhé, pevné a bez výrazné celulitidy až ke kolenům z obou stran, tak si nos co chceš. Kde kdo by ti záviděl v dnešní době.Měj se a užívej si teploučka. Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuju, no celulitida taky trochu je, to bych lhala :D.....

      Vymazat
    2. žádná celulitida...to by ji pak měly i sedmileté holky (ďolíčky, když zatnou sedýnku)...no možná mají a někdo na to upozorní a začně jim prodávat nějaký krém :-D

      Vymazat
  58. Krásné! Nohy máš výstavní! A křiváka miluju! Je to jeden z must have v mem satniku :)

    OdpovědětVymazat
  59. Nevím,k terý způsob je lepší :) Ale ty krajkové kraťásky nemají chybu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  60. Dopr*, mít tak krásný nožky, tak nosím mini pořád :)) A ty boty jsou úžasné ♥

    OdpovědětVymazat
  61. S takovýma nohama bys mohla dobývat svět modelingu tak proč je neukazovat????:D

    OdpovědětVymazat
  62. Všechno ti krásně sedí a sluší :) Jak to děláš že jsi tak krásně hubená? Máš fakt úžasné nohy :)

    OdpovědětVymazat
  63. Petro, verze se sukní se mi líbí víc. Kraťásky jsou sice supr, ale mě osobně by vadilo, že namají zakrytý zip - což je pochopitelně chyba výrobce. A jinak na takový outfity je ještě hodně zima, tak pozor na to;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jinak ten zip je přiznaný naschvál, mně se to právě líbilo a jako detail mne to zaujalo, proto jsem vybrala tyhle, ted se hodně nechávají zipy přiznané, podle mě je to docela zajímavý prvek,ale jasně,že na někoho jiného to může působit "nedodělaně" :). A mám silonky, jinak by mi zima byla,to je jasné :D!

      Vymazat
  64. první kombinace se mi líbí víc, krajka a křivák, to mám ráda...ty kraťásky jsou super cute!!

    OdpovědětVymazat
  65. moc pěkné, kraťásky nejsou můj styl, ale s tou sukní je to fakt moc povedené! a krásný lak i účes... určitě bez obav můžeš důchodky odložit na pozdější dobu :)

    OdpovědětVymazat
  66. Oba outfity jsou moc hezké, víc se mi líbí ten s těmi kraťásky :-) A nevím, kdo jiný by měl nosit mini, s tak krásnýma a štíhlýma nohama, doufám, že tě v mini uvidíme ještě hooooodně dlouho. Na důchodky je čas až v důchodu.

    OdpovědětVymazat
  67. Jé, strašně ti to sluší:) Navíc mi strašně připomínáš Pam z True Blood :D třeba zrovna tady http://data.whicdn.com/images/33197835/tumblr_m7k63j356a1qivndso1_500_large.gif :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tu herečku vůbec neznám,ale teda to bych vůbec neřekla,ani nemáme podobné rysy :D.....

      Vymazat
    2. a moc děkuju samozřejmě :)!

      Vymazat
  68. hrozně moc všem děkuji za komentáře a tedy i za pochvalu nohou,což mě udivuje, ale potěší to :)!

    OdpovědětVymazat
  69. Kolik tě stála ty kratasky včetně poštovného pls:)

    OdpovědětVymazat
  70. Krásné! Nad takovýma krataskama už delší dobu slintám, ale nevím, jestli si to můžu dovolit, nemám nožky jako ty :/. Ale fakt krásný kombinace, obě :)

    OdpovědětVymazat
  71. nemůžeš dovolit cože :-D ti to tak moc sluší :) ve všem

    OdpovědětVymazat
  72. Oba dva outfity jsou úžasné. Velmi ti to sluší a kraťásky nos i minisukně. Kdo jiný by je měl nosit? Tolik ti sluší díky krásným nohám.

    OdpovědětVymazat
  73. Krásné outfity, oba dva, ty kraťásky jsou úžasné, škoda, že na ně nemám postavu. Jsem v podobném věku a taky mnohdy zařadím do outfitu věci, o kterých by mnozí řekli, že se to k mému věku nehodí, ale nedbám na to, důležité je, jak se člověk cítí a u Tebe je vidět, že se takhle cítíš dobře, nosíš to s radostí a sedí Ti to. Takže za mě jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  74. Moc vám to sluší. Křivák je úžasný a myslím si, že sukni a kraťásky si budete moc dovolit ještě hodně dlouho :-) Máte lepší postavu jak já a to mě je 15 :-D

    OdpovědětVymazat
  75. Mne sa teda viac páči druhý outfit. S tou šatkou je to veľmi zaujímavé. Ale tiež to bude asi tým, že som nikdy neprišla na chuť tým krajkovým šortkám.
    A máš veľmi peknú tú kabelku.

    OdpovědětVymazat
  76. úplná nádhera! :) brala by som křiváČek ;D

    OdpovědětVymazat
  77. Moc moc pěkné! Trendové, sexy a na tvou postavu jako stvořené :-) Mnooo mužský si museli krky ukroutit, viď? ;-)

    OdpovědětVymazat
  78. Wow , závidím ti ty nohy !
    A ty kraťásky ti neuvěřitelně sluší !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Samozřejmě Ti to moc sluší, to je jasný, ale dovolím si pár tipů k úvaze:
    1. zkrátit rukávy bundy, máš je opravdu strašně moc dlouhé, vypadáš v tom pak strašně utopeně
    2. kombinace s kraťasy teoreticky dobrá, ale nějak to ve výsledku neštymuje... přemýšlím proč a asi to bude kontrastem příliš uzavřeného vršku s košilovým límečkem (což se mi samo o sobě líbí), krátkých béžových kraťasů, holých noh, pudrových lodiček (které nemají žádnou spojitost s ničím ve zbytku outfitu.. nahoře je to strohé a podle mě skvělé... dole jakoby nahé a neladící. Myslím, že by to chtělo buď něco tmavého na nohy, co model víc uzemní nebo naopak rozepnout křivák a udělat celý model v romantickém stylu, který bude kontrastovat s bundou - něco jako toto: http://www.firstclassfashionista.com/wp-content/uploads/2012/10/Lace-and-Leather.jpg
    3. druhý model mi svojí vyvážeností přijde lepší, ale zas bych vyměnila boty a ustřihnout cedulku na šátku prosím :)
    4. jinak samozřejmě vysoce převyšuješ běžný průměr na ulicích, jsi kočka a o věk bych se v Tvém případě fakt nebála... spíše mám pocit, že tenhle kousek Tvém naturelu i zbytku šatníku tak úplně prostě nesedí a ono je to holt poznat na celkovém vyznění...

    Hezký den! Verča

    OdpovědětVymazat
  80. Sluší, Peti. Křivák ve tvých kombinacích působí romanticky.

    OdpovědětVymazat
  81. Křivák je krásná věc. Taky akutně jeden potřebuju (abych byla zas jednou za drsnou holku), ale všude mají na mě buď moc velké velikosti a nebo je krátký tak do půl zad a to je na houby. Tak C&A říkáš, ju?

    OdpovědětVymazat
  82. Páni tak to koukám :) skvělé kombinace...asi si pujdu hned koupit ty kraťásky :D jsou opravdu DOKONAlÉ!
    A tobě to samozřejmě jako vždy moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ten druhý outfit se mi líbí víc. Nějak se mi nelíbí ty kraťásky, ale to je jen můj osobní názor. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli bys/byste neudělala nějaké video nebo článek o nakupování na e-bay. Já myslím, že takové video nebo článek by mohl zaujmout. Já sama zatím o E-bay moc nevím, ale uvažovala jsem, že bych si tam něco koupila, ale zatím nevím, co všechno to obnáší, a když jsem viděla to poštovné ... Alespoň já bych byla za takový článek stoprocentně vděčná :)

    OdpovědětVymazat
  84. úúúúúúúúúúúúúúúúúžasnéééééééééééééééééééé fotky!!!!!!!!!!:)) a máš brutáááááááálne nohy!!!:D

    OdpovědětVymazat
  85. Hrozně moc ti to sluší :)) Chtěla bych tě poprosit, jestli bys nenavštívila moje strínky http://diamond-katty.blogspot.cz/ asi na něj chodím jen já :) Vůbec by mi nevadilo, kdybys o něm říkala i dalším :D Děkuju předem :))

    OdpovědětVymazat
  86. Péti, ty máš dokonalé nožky :) křiváky mám ráda

    OdpovědětVymazat
  87. každý je tak starý, jak se cití:) podle mě je to super, sluší ti to:) tvůj věk není žádný věk

    OdpovědětVymazat
  88. Také křivak nosím, mám koženkový a nosím ho uplně ke všemu:)
    Moc ti to opět sluší. Lucka

    OdpovědětVymazat
  89. Mooc ti to sekne! Žádné důchodky :D leckterá mladá holka, by ti mohla postavu závidět:) víc se mi líbil model se sukní, přišel mi takový veselejší. Ten účes na stranu je bobmovej!A krásné líčení!musela jsem si ty fotky projet několikrát :D můžu se zeptat čím jsi nalíčená? Kráťasky ti taky sluší.Mladí by řekli,že jsi krutopřísná :D

    OdpovědětVymazat
  90. Mooc ti to sekne! Žádné důchodky :D leckterá mladá holka, by ti mohla postavu závidět:) víc se mi líbil model se sukní, přišel mi takový veselejší. Ten účes na stranu je bobmovej!A krásné líčení!musela jsem si ty fotky projet několikrát :D můžu se zeptat čím jsi nalíčená? Kráťasky ti taky sluší.Mladí by řekli,že jsi krutopřísná :D

    OdpovědětVymazat
  91. ty kraťásky se mi moc nelíbí- moc mi připomínaj ty starodávné spodky xD jinak to určitě chápeš, každý nemá stejný vkus, ale si krásná :)

    OdpovědětVymazat
  92. přemýšlela jsem nad tím, který outfit je lepší, ale musím teda říct, že tobě sluší vážně všechno! :) ty kraťásky jsou stejně ale o krapku lepší a fakt ti je závidím!

    OdpovědětVymazat
  93. Nejdokonalejší nohy, co jsem kdy viděla. Musela jsem sbírat bradu ze země :O

    OdpovědětVymazat
  94. Skvělá postava :)) jen zkus si někdy rozpustit a navlnit vlasy, byla bys ještě větší kočka!!

    OdpovědětVymazat
  95. Fotky jsou hrozně pěkně vyfocené.. to prostředí společně v kombinaci s tím, jak jsi oblečená.. prostě nádhera. A ta třetí fotka..ta je úplně dokonalá..!! :) Musím souhlasit také v tom, že máš opravdu moc hezké nohy, co bych za takové dala !

    OdpovědětVymazat
  96. líbí se mi kombinace "drsného" křiváku a něžné krajky či šatiček :) ten drdůlek v druhém outfitu se moc povedl, sluší Ti! celkově mi ten druhý učeroval asi víc.

    OdpovědětVymazat
  97. Prvý outfit sa mi páči viac, vyzeráš na ňom úchvatne - krásne, milo, ale aj sexi zároveň :) Je to dokonalé :)

    Mimochodom Peti, budem rada ak sa zúčastníš mojej VEĽKEJ JARNEJ GIVEAWAY. Hrá sa o utajený balíček plný kozmetiky a hudobné CD. Súťaž odštartovala včera, takže zatiaľ súťaží menej ľudí a tak je tvoja šanca na výhru mnohonásobne väčšia. Preto nestrácaj čas a zapoj sa! Urobíš mi tým ohromnú radosť :)
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/04/jarna-giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  98. petra, uzasne! : )

    OdpovědětVymazat
  99. oba outfity perfektní! moc ti to sluší a bundička vůbec nepůsobí tvrdě. kdybys s tvýma nohama nenosila mini tak by to byl hřích a myslím, že i Míra by byl proti :D

    OdpovědětVymazat
  100. Páni! Velké páni ! Nádherné outfity, pro mě bližší ještě varianta s krajkovými kratásky! Jsou nádherné, vubec máš to celé vymyšlené, prostě bomba! Tvoje nohy jsou hrozně pěkný ! )

    http://wavesofourlifee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  101. Krásné outfity! Koženková bunda se mi v takovýchto kombinacích líbila vždycky a vy jste, Petro, právě zhmotnila moje představy vkusného oblékání. Tři palce ze čtyř nahoru, jeden dolů za sluneční brýle, které se mi tolik nelíbí. Celkový dojem je však stále na jedničku! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!