Texture laky na nehty od Jordany - jarní novinka

by - 07 dubna

Krásný nedělní večer vám všem,

dnes mám pro vás další lakovací článek a tentokrát mám z laků dost rozporuplné pocity. Předem bych měla uvést, že tyhle laky jsou novinkou americké firmy Jordana a že celá kolekce mi byla darována k otestování českým zastoupením, uvádím to pro pořádek a zároveň samozřejmě děkuji! A teď již k samotným lakům. V poslední době se to hemží různými experimenty s laky na nehty, začlo to s nehty matnými, kterým jsem dlouho nemohla přijít na chuť, pak to pokračovalo s laky praskacími, kterým jsem úplně na chuť nepřišla nikdy, pokračovalo to s kaviárem, který mi přijde vrcholně nepraktický, dále byly laky magnetické, ani to mě nezaujalo a teď jsou novinkou nehty plyšové nebo texturované.......Tak přátelé, já tedy chápu, že je třeba vymýšlet pořád něco nového a že je třeba zákazníka zaujmout, ale co takhle udělat fakt krásné jarní barvy, super hezký design lahviček a ne ten, který vypadá stejně jako před 20 lety a celkově se soustředit na složení laků a nevymýšlet ptákoviny. Já vím, já vím, asi jsem moc kritická a moc velký klasik, co se nehtového designu týká, ať si říká kdo chce, co chce, ráda občas zkusím něco zajímavého, ale jednobarevné a lesklé nehty jsou stejně nejkrásnější a nejelegantnější. Samozřejmě to nemění nic na tom, že i tuto novinku jsem ráda zkusila a že jsem s na ní těšila. Víte totiž co, tyhle laky jsou tak divné a ošklivé, až mám chvílemi pocit, že se mi začínají docela líbit :D, fakt...znáte to, že si nalakujete lak, první dojem je "ježiš, ten je hnusnej" a druhý den se přistihnete, že koukáte ne nehty čím dál tím častěji a že se vám začíná líbít? :) Tak tohle mám přesně s těmito laky, vlastně se mi vůbec nelíbí, ale čím déle je zkoumám, tím mi připadají zajímavější. Bude to ale asi i díky úžasným barvám, které v této kolekci jsou, škoda, že je nenechali jen matné nebo klasicky krémové.


 
  • na všech fotkách mám dvě vrstvy laku bez podlaku  a nadlaku
  • laky schnou běžnou rychlostí
  • lakují se dobře, respektive první vrstva jde dobře, druhá je horší díky těm zrnkům "písku", musí se trochu záplatovat
  • laky schnou, řekla bych, polomatně až matně, nejsou úplně matné jako klasické matné laky, ale ani lesklé, na fotkách je lak ještě měkký, po úplném doschnutí ještě trochu zmatní
  • povrch je velmi hrubý a zrnka zůstávají i na volném okraji nehtu, takže oblékat si svetr nebo silonky je peklo, zadrháváte povrchem nehtu o látku a silonky byste mohli i poškodit
  • po nalakování je nutnost přejet volný okraj pilníkem
  • dobře drží a jdou špatně odlakovat, pokud dáte více vrstev, máte o zábavu postaráno
  • odstíny jsou syté a krásné
  • vlastně vůbec nevím, jestli se mi ty laky líbí, chvílemi mi přijdou hrozně ošklivé, ale když se kouknu více z dálky, vypadají rozhodně velmi zajímavě a hezky







Zvětšenina nalakovaného nehtu vypadá sice jako kožní nemoc v pokročilém stádiu, ale můžu vás ujistit, že v reálu to tak "hnusné" není :D, spíš je ten povrch jen zrnitý, tady to vypadá jako žmolky a nejvýstižnější přirovnání je asi šmirglpapír, jak na pohled, tak na omak.

 
Verdik? Abych řekla pravdu, tak nevím, co si mám myslet, jestli se v Jordaně úplně zbláznili nebo jestli jsou tak geniální a tyhle laky se budou líbit. Mým favoritem je Wild shore, který mám právě nalakovaný a kupodivu žlutý Yellow Madness, jaro si žádá barvy :).
 
A teď by mě tedy skutečně zajímalo, co na to říkáte vy?
 

You May Also Like

90 komentářů

  1. to vypadá seper zajímavě ! :O

    A musím se přiznat, že tohle vidím poprvé a nevypadá to vůbec špatně !

    OdpovědětVymazat
  2. No, nedá se říct, že to nevypadá zajímavě. Ale jestli bych to nosila, to nevím, mě se prostě hrozně líbí hladké povrchy :D
    SyrionDivine.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. To je snad ještě horší než chlupaty nehty

    OdpovědětVymazat
  4. podľa mňa to vyzerá zaujímavo, no ktovie, čo by som na to hovorila, keby to mám na nechtoch. Ale rada skúšam novinky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi to ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. podla mna ten sivy vyzera ako asfalt, nemusi to byt zle jednorazovo na nejaku akciu, ale uz len pre to zatrhavanie oblecenia, ktore z duse nenavidim, ostavam pri klasike :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ten šedý zas připomíná čerstvě namíchaný beton :D
      taky raději zůstanu u klasiky
      R.

      Vymazat
  7. ta žlutá a zelená je moc hezká, ale já nervím už jen když mám odlakovávat něco se třpytkama, tohle by pro mě byla asi smrt :D

    OdpovědětVymazat
  8. asi začínam dúfať,že to niekde na SR objavím..:D vyzerá to ozaj veľmi zaujímavo a netradične :)najviac sa mi páči ten fuksiový a tiež wild :)

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  9. teda mně se to líbí :) a ty barvy jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  10. I já teda musím říct, že se mi ani jeden lak nelíbí. Jak barvou, tak i jejich texturama. A co se týče novinek v 'nail artu', tak já jsem za ně ráda. Baví mě zkoušet nové věci a momentálně jsem propadla právě kaviáru, který mi na nehtech přijde fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se to nelíbí... ale tak každý má jiný vkus, že... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle se mi i docela líbí, i když takové ty chlupaté nebo kaviárové nehty nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  13. mě se to moc nelíbí, ale třeba na živo... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se to nelíbí, hrozně mi to připomíná laky, které dělají bublinky a to nesnáším :D.

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá to hodně zajímavě a možná by to stálo za zkoušku. :) Mimo to jsou to všechno moc krásné výrazné barvy.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. přiznám se, že se mi to vůbec nelíbí. vypadá to,jako by si měla svoje vlastní nehty v dezolátním stavu a zvýraznila to barevným lakem. také jsem asi klasik a takové vylomeniny nedokážu ocenit. Bez těch hrudek by to byly moc pěkné barvy.

    OdpovědětVymazat
  17. vypadá to určitě zajímavě, ale na mě to působí dojmem, že je ten lak sražený :D jinak ten odstin Wild share je super!!:)

    OdpovědětVymazat
  18. Páni :) tak to je super! :) vidím to také poprvé, ale moc se mi to líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě se to docela líbí, zase něco jinýho ;) Ten tyrkysovej je nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  20. z dálky ta textura vypadá super, zblízka už tolik ne tak nevím :)

    OdpovědětVymazat
  21. I don´t like it :-/ :D Mám nejradši hladké lesklé laky. Ani ty "krekovací" se mi nelíbily. Ale barvy sis vybrala dobře :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se to teda nelíbí :D Asi bych měla pocit, že je mám prostě blbě nalakované a takhle mi to zhrudkovatělo :( to by mě fakt zajímalo, jak to vůbec někoho může napadnout :D

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám právě na nehtech Essie Big Spender, který je barvou podobný Fiesty Fuchsia, ale je krémík a nevyměnila bych ho. Já jsem klasik určitě!!

    OdpovědětVymazat
  24. Promiň, ale přijde mi to dost odporné. Vidět někoho s takovýmto lakem tak si ťukám na hlavu, že si je vůbec neumí nalakovat a má na nehtech takovou prasárnu :!

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se to teda docela líbí, mám ráda různé ozdoby, které vypadají netradičně, takže tady tyto texturové za mě urřitě palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem asi konzerva :D Ale mně se to teda moc nelíbí. Navíc Peťo, tebou zdůrazněná nevýhoda při oblíkání silonek mně docela odradila :D

    OdpovědětVymazat
  27. ten růžový by se ti maximálně hodil k šatičkám z posledního outfitu :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  28. Mě to připadá jako špatně nalakované nehty nekvalitním lakem. Asi jsem konzerva, není nad lesklý lak:-) Ale jinak moc pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
  29. Mne sa celkom páči .. mám rada neobyčajné laky :D ... ale radšej ostanem u klasických :D

    OdpovědětVymazat
  30. "..kožní nemoc v pokročilém stádiu" :D Taky se zatím nemohu rozhodnout, jestli se mi textura líbí či nikoliv. Ale barvičky jako takové jsou moc hezké. Ale myslím si, že by mi vadilo, jak jsi psala, že se to o vše zatrhává, brr :)

    OdpovědětVymazat
  31. To by mě zajímalo, jak se tohle odlakováva :D:D

    OdpovědětVymazat
  32. Mně se to teda nelíbí, připomíná mi to vzhled nehtů, které se nalakují a ještě před uschnutím se na ně omylem přitiskne nejaká látka..

    OdpovědětVymazat
  33. Mně to přijde, jako když si nalakuju nehty a čerstvě nalakovaný nehet si obtisknu o tričko.

    OdpovědětVymazat
  34. V růžové a tyrkysové to vypadá velmi zajímavě, ale stejně... moc se mi líbí caviar nails a asi je nikdy nezkusím, protože mi to přijde nepraktické, stejně jako tohle...tak možná na nějakou párty nebo já nevim:D

    OdpovědětVymazat
  35. ta červená s růžovou nejsou tak špatné. navíc pro mě - nešiku - by byly velice praktické :D nebylo by pak na nehtech totiž poznat, že si neumím lak pořádně nanést a rozetřít :D tyjo, Peťo, já si nějaký asi pořídím :D

    OdpovědětVymazat
  36. Mě se to teda vůbec nelíbí barvy jsou krásné ale myslím že se dají sehnat i jako klasický lak....asi jsem konzerva ale je to fakt divný :D Jitka

    OdpovědětVymazat
  37. Také jsem na laky včera koukala, a rozmýšlela se, jestli nějaký prubnout, a musím teda říct, že jsem ráda, že jsem si radši vybrala klasický. Mám ráda experimenty i různé bláznivosti, ale tohle mě nějak neoslovilo :-)

    OdpovědětVymazat
  38. hmmm hodně zajimavé, asi bych to musela zkusit na svoje nehty a pak bych viděla jestli se mi to bude zamlouvat. Nechceš udělat giveaway?:D :)) jinak ta šedá na mě třeba působí škaredě, ale ty výrazné barvičky vypadají dobře;)

    OdpovědětVymazat
  39. Měla jsem ho v ruce, ale nakonec mám "normální" barvičky..inspirovala jsem se u tebe a mám ty pěkné růžovky a fialový. Jinak tyto hrubé se mi líbí hlavně u OPI..jeden už mám nalakovaný.

    OdpovědětVymazat
  40. Koukala jsem na ně na Ib a nechala je být. Nejsem si úplně jistá, že je to efekt pro mě, nicméně možná pak sáhnu po Barry M verzi.

    OdpovědětVymazat
  41. Já nevím... tohle se mi na první pohled nelíbí :-D ale mám od GS ten nový lak s efektem Liquid sand a ten má efekt perfektní, jen se mi už druhý den odlupuje :-(

    OdpovědětVymazat
  42. Tak to neee - me to prijde, jak kdyz by ti na nehtu zbyly nejaky drobky a ty je prelakla :D Barvy hezky, jak rikas, skoda ze je neudelali klasicky:-(

    OdpovědětVymazat
  43. Jsou zvláštní, ale něco do sebe určitě mají. :) Takže já bych nad takovým lakem nepohrdla. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak to by mě neskutečně iritovalo! I když se mi udělá nějaký hrbolek na nehtu díky špatnému nalakování normálního laku, do hodiny je celý nehet sloupnutý. Nejhorší je to ve škole. Strašně se snažím na to nemyslet a říkám si, že si nehet odlakuju, až budu doma, ale prostě nevydržím a jde pryč. Tohle by určitě nebylo pro mě. No ale proti gustu.. :-).

    OdpovědětVymazat
  45. Koukala jsem na ně na Interbeauty, ale ten efekt se mi zdá dost humpolácký a připomíná mi to trochu beton :) Mnohem víc mě zaujaly O.P.I laky s texturou liquid sand, ty vypadají podle mě mnohem lépe :) Je to ale otázka vkusu

    OdpovědětVymazat
  46. Mě se líbí ten Yellow madness :) je krásně jarní!!!Asi neodolám a koupím si ho a uvidím jak moc mě osloví ve skutečnosti :)

    OdpovědětVymazat
  47. Mně se moc líbí ty nové laky od Gabrielly Salvete, mají podobný povrch, ale matný a ze třpytek, tekže to vypadá moc hezky. Tohle mi připomíná lak, který dělá strašné bublinky... Nelíbí :/ Ale každého věc :)

    OdpovědětVymazat
  48. Já ti nějak nevím, třeba ta žlutá a fialová vypadají hezky, zatímco ta žlutá se mi vůbec nelíbí. Nedovedu si představit, že to normálka nosim, ale na druhou stranu třeba na určitou příležitost - proč ne. Rozhodně je to zajímavé. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Péti,
    chtěla jsem se tě zeptat, jak dlouho ti lak na nehtech vydrží. Mě se lak po dvou dnech odlupuje, tak jsem myslela, jestli nepoužíváš něco na zafixování.
    Děkuji Anna

    OdpovědětVymazat
  50. Tohle se mi dělá, když si nalakuju nehty večer a vyspím se na nich:D nebo když si dám druhou vrstvu laku až další den=P Ale to jsem naštvaná, že se mi to udělalo, takže bych si to určitě nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  51. Tak mě se to vůbec nelíbí :D ale jak říkáš, koupím si lak, nalakuju a ježíš ten je hrozný až je úžasný :)) Ale tohle asi není pro mě, mě by ten drsný povrch vadil a měla bych tendence to loupat..

    OdpovědětVymazat
  52. o tom jsem ještě neslyšela,ale popravdě mě to moc nenadchlo. Kolikrát mám takové nehty omylem, když si dám více vrstev, pořádně to ještě není zaschlé a jdu s tím spát...ráno se probudím a mam něco podobného :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Já to vidím také prvně. Akorát se s Peťou moc nestotožňuji s názory na neustálé šílené výmysly ohledně laků na nehty. Mně se líbí klasické lahvičky, co si na nic nehrajou jako třeba řasenky a další věci. A ráda zkouším nové věci u nehtů. Takže mám třeba 9 magnetických laků a báječně si s nimi vyhraju, škoda jen, že ty magnety některé značky dost šidí a výsledný vzor je pak nulový. Mám doma i praskací.... na těch se blbne parádně, ale je fakt, že tam mám ráda klasické barvy - bílá, černá. Matující laky mne taky neminuly. Ale nakonec jsem se u nich rozhodla pouze pro matující nadlak a když už mi vadí lesklý nehet, tak je to velmi příjemná změna.
    Mám doma razítka, laky od Konadu na razítka. Mám doma štětečky i zdobičky. A tohle všechno je příjemná oddechovka.

    Kaviár mne nezaujal, už jen proto, že si nedokážu představit jak s tím oblékám děti, přebaluju pleny. Zkrátka běžné praktické věci, ale mít služebnou, tak bych do toho šla.

    Tento typ laku mi, Peti, přijde naopak zajímavý, ale shodneme se na barvách, zelená, žlutá, za mne ještě fialová. A třeba to ten písek trochu zpevňuje. Každopádně by stálo za to dopsat, jak je to s výdrží. Když se blbě odlakovává.
    To mi spíš vadí ty různý nálepky a podobně.

    OdpovědětVymazat
  54. no ta žlutá je nejvíc nádherná!!! i ta zelenkavá ujde, ale taky by se mi víc líbily jako krémovky))

    OdpovědětVymazat
  55. Celá Jordana na mě působí lacině

    OdpovědětVymazat
  56. Musím se přiznat, že první, co mě napadlo, když jsem viděla fotky článku bylo "No fuj! Humus". Na tohle jsem asi moc konzervativní... Líbí se mi mat, snesu praskací laky... ostatní občas taky (krom té plyšové varianty, to mi přišlo hodně divné). Ale obecně nesnesu cokoliv hrubého na nehtech - natož takovejhle beton. Barvy se mi líbí, ale jinak za mě nebrat.

    OdpovědětVymazat
  57. Barvičky nádherné, ale ta textura se mi vůbec nelíbí. Občas mi udělá normální lak jen pár bublinek a už z toho šílím. :D

    OdpovědětVymazat
  58. Nelíbí se mi to a vidět to na něčích rukou, tak se asi dost zhrozím.

    OdpovědětVymazat
  59. Vypadá to rozhodně zajímavě, ale moc se mi to nelíbí. Asi jsem taky na tu klasiku - lesklé a nebo když už tak matné, ale ty jen občas...

    OdpovědětVymazat
  60. Teda ač se mi tenhle efekt líbí, tak tohle od Jordany se mi nelíbí vůbec :D Barvičky by to byly pěkný, ale ve finálě to vypadá fakt divně :D Jak kdyby v tom laku byly hrudky :D Já mám "pískový" lak od OPI - Stay the Night a ten se mi líbí moc :) Mám ho na blogu, tak se můžeš mrknout. Vůbec o nic se mi nezachytával, ale silonky nenosím, takže tam nevím :)

    OdpovědětVymazat
  61. Článek o stejných lacích mám na blogu a jsem ráda, že jsem byla rychlejší:). Popravdě mně se líbí a to moc. Je to zase něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  62. barvy jsou pěkné, ale víc jak, že je to schválně mi přijde, že se v laku tvoří bublinky. na mně to pak působí spíš nehezky.

    OdpovědětVymazat
  63. hm, tak jako pro někoho, kdo začíná s lakováním nehtů, to může být výhra, protože každou nerovnost může označit za úmysl:-) jinak mě se to nelíbí, vypadá to všelijak, jen ne upraveně a hezky.

    OdpovědětVymazat
  64. Barvy jsou krásný, mám ráda výrazný barvičky. Ale ta hrubost působí neelegantně. Ale určitě by vydrželi na nechtech i týden bez poškození. Naďa

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Péti,
    chtěla bych se tě zeptat jak dlouho ti vydrží lak na nehtech. Mně vydrží max 2 dny. Napadlo mě jestli nepoužíváš něco na zafixování laku.
    Děkuju

    OdpovědětVymazat
  66. Já jsem na ně koukala na veletrhu a málem jsem koupila ten fuchsiový, jen jsem si nebyla úplně jistá jaký bude výsledný efekt, tak jsem raději zvolila laky klasické. Mě to přijde celkem zajímavé, ale bohužel nepraktické, strašně by mě rozčilovalo kdybych se pořád někde o něco zadrhávala :o) A taky si dokážu představit to odlakovávání, na to bych tedy nervy neměla už vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  67. Tak mě se vzhledově líbí ta tyrkysová a žlutá, ostatní ani ne. Ale hlavně by mi vadilo, jak jsi psala, že i na omak jsou jako šmirglpapír. Za prvé bych byla celá podrápaná já a za druhé jsem mazel, to by pak byl i přítel celý dodrápaný, nehledě na to, jak by nadával, že škrábu. Radši zůstanu u hladké klasiky...

    OdpovědětVymazat
  68. Nalakované je máš moc pěkně, barvičky jsou to rovněž pěkné, ale jejich texturu bych nepřežila. Neumím si s takovým povrchem představit dělat domácí práce, natahovat silonky, jak říkáš....

    Za mě ne.

    OdpovědětVymazat
  69. já mám zase takové novinky ráda :)) je pravda, že se mi textura omítky líbí i proto, že jsem budoucí stavař :D

    OdpovědětVymazat
  70. Barvičky jsou to krásné,ale nemůžu si pomoct,ta struktura na nehtu ve mě vyvolává spíš dojem,že se použil starý lak,co dělá hrudky a bublinky:-)nebo že se lak lakoval ve 40 stupňovém vedru:-)I když možná na živo to vypadá zase jinak,ale za mě bych je radši brala matné nebo lesklé:-)

    OdpovědětVymazat
  71. Barvičky jsou to opravdu krásné,ale nemůžu si pomoct,ale ta finální srtuktura ve mě vzbuzuje spíše dojem,že se lakovalo starým lakem,co dělá bublinky a hrudky a nebo že jsi je lakovala na slunci ve 40 stupňovém vedru:-)Ale možná v reálu vypadají jinak.Každopádně za mě bych je radši chtěla lesklé nebo matné:-)

    OdpovědětVymazat
  72. Tak to je vazne velmi nepekne ! Vyzera to akoby si si krasne nalakovala nechty a potom sa niecoho nahodou dotkla a pokazila si ich..Tomuto na chut urcite nepridem.
    Zuzina

    OdpovědětVymazat
  73. Mne sa to naozaj páči, hlavne ten tyrkysový odtieň! Škoda, že ani len netuším, kde Jordanu na SVK zohnať...
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  74. Ty barvy jsou krásný!! Ale ta textura se mi opravdu nelíbí :/ Nějak na ná nevidím nic pěknýho, spíše naopak.

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj
    řeknu vám můj první dojem zezačátku se mi to líbilo ale potom když jsem se podívala jeětě jednou tak mi to připadalo jako zkažený lak který máte 5 let a poprvé jste ho otevřeli

    nebo že jste si ho vzali k moři do plážové tašky a dostal se vám dovnitř písek

    jako magnetický jestě dobrý praskací taky ale tady toto se mi moc nelíbí
    ale prostě musí být pořád něco nového ... :)

    někomu se to možná líbí mě moc ne
    ale kažký mám jiný názor ..

    OdpovědětVymazat
  76. No já teda nevím, ale zrovna tyhle texturované laky od Jordany mi přijdou takové nepěkné... Zdá se mi, že tahy štetečkem jsou dost vidět, celé je to takové hrudkované a ještě pruhuje.. Možná že mi to tak ale příjde jen z těch fotek, kvůli světlu... Jinak jak tady už plno slečen zmiňovalo, třeba pískové laky od O.P.I jsou nádherné, to samé Stars enamels od GS, ty jsou velmi dostupné, krásné barvy (ale bohužel jen 4, mohli by mít víc!), textura je úžasná, finiš je naprosto božský. Tady i když se mi líbí některé odstíny, tak musím říct, že celkově se mi laky moc nelíbí. A to krom magnetických a praskacích laků jsem fanda všech různých efektů a stylů zdobení^^

    OdpovědětVymazat
  77. Vypadá strašně krásně :D !!!! Vydím ho poprvé a asi ho vyzkouším :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  78. Zajimavé :) Jen bych se bála, že to půjde odlakovat stejně špatně jako laky se třpytkama :D

    OdpovědětVymazat
  79. Tak to se mi vůbec nelíbí a úplně si dokážu představit, jak si díky takovému laku zničím silonky. Pro mě tedy ne.

    OdpovědětVymazat
  80. Farby sú fakt krásne - hlavne tyrkysová a fialová :) Ale neviem :/ Možno nie je som na takéto textúry na nechtoch zvyknutá alebo čo, zatiaľ som tomu na chuť neprišla... Pripadá mi to, ako keby sa lak odtlačil alebo čo :D Neviem no.

    OdpovědětVymazat
  81. Laky mě celkem zaujaly, je to zajímavý nápad, mít plastické nehty. :) Fotky vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  82. Kdybys nedala tu zvětšeninu, tak si řeknu, že to celkem jde, ale takhle.. :D Uuuu asi ne. Nepraktické. Ale barevně se mi líbí, hlavně ta poslední modrá :)

    OdpovědětVymazat
  83. Určitě jsou zajímavé. Barvičky jsou nádherné a byly by lepší určitě lepší klasické krémové. No nandavat si punčochy musí být fakt zážitek.

    OdpovědětVymazat
  84. Nesnáším, jak mají některé blogerky oloupané nehty a i kůžičku okolo + nepěkně nalakované nehty...nikdy bych to nezveřejnila. Jsem ráda, že ty je máš bezchybné, hned se na to líp dívá :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Ježis ty máš fakt divný nazory, si se asi zblaznila ty, ty laky jsou texturovaný a dokonalý a líbí se každému až na váspani Petroo

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!