Velikonoční soutěž o balíček kosmetiky

by - 01 dubna

Krásný den všem,

vy víte, že vám ráda dělám radost a že když můžu, ráda vás obdarovávám a tak tomu bude i dnes :), jako malou náplast za bolavé zadní čísti těl a aby vás nepokakala beránek, nabízím balíček plný zajímavé a na našem trhu nové, kosmetiky. Tentokrát se bude asi více hodit buď pro starší ročníky nebo pro maminky.
A o co soutěžíme?

Sérum z dračí krve
Diamantový krém
3 x 1 čištění, maska a peeling

Co musíte udělat pro to, abyste balíček v hodnotě 1400Kč vyhráli?

Zanechte mi komentář pod tímto příspěvkem, kde bude uveden váš kontaktní email a správná odpověď na soutěžní otázku:

Co je " dračí krev" a jak ji můžeme získat?
Proč byste měli balíček vyhrát vy, popř. komu byste ho věnovali :).

Soutěž poběží do neděle 7.4. do půlnoci.



Teď už zbývá jen popřát Veselé Velikonoce a pod perexem naleznete výherce vstupenek na veletrh Interbeauty ;).




 
výherci minulé soutěže o vstupenky na Interbeauty:
 
 
Výherkyním moc gratuluji, ihned jdu psát mail a doufám, že se tam potkáme :)! A všem ostatním hodně štěstí v dnešní soutěži!
 
Mimochodem, když jsem u těch dárečků, kdo by plánoval dnes u mě na eshopu objednávku nad 500Kč, může se těšit na balzám na rty jako dárek ;). Samozřejme ale ani vy, kdo jste objednali dříve nepřijdete zkrátka, ke všem větším objednávkám různé dárečky dávám automaticky :)!


You May Also Like

387 komentářů

  1. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která se využívá pro léčebné účinky:)
    Tento balíček bych chtěla vyhrát pro mamku, protože se ráda stará o svou pleť a uvítá vyzkoušení nových produktů:)
    myparadise@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    renkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. D.a.y.s.y@seznam.cz
    Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry, ze teré ta míza vyteče.
    Jinak já bych balíček chtěla už jen kvůli tomu, že tohlej sem ještě nikdy nezkusila, ani dračí krev, ani diamantový krém a docela by mě to zajímalo, i dyž bych se asi podělila s maminkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to miza ze stromu Croton lechleri.
      Balicek bych rozhodne venovala mamince, nemuzu si sama dovolit kupovat takove drahe veci a moc rada bych ji necim takovym udelala jen tak radost:)

      e-mail: heybeautiful@seznam.cz

      Vymazat
    2. Míza ze stromu Croton lechleri, která se získává naříznutím kůry

      Vymazat
    3. Míza ze stromu Croton lechleri v jižní Americe a získá se naříznutím kůry stromu

      Vymazat
  4. Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry a potom míza vyteče :)
    vebrova.michaela@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. "Dračí krev" se říká míze ze stromu Croton lechleri, když se do stromu řízně strom začne "krvácet" a to se pak sbírá.
    Balíček bych chtěla pro maminku.

    petrusqa1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, poo naříznutí jeho kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - dračí krev.

    cococherry@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je to hojivý přípravek. Má silné antibakteriální, antimikrobiální, antivirové a protiplísňové účinky. Získává se ze stromu Croton lechleri.
    Barunka.sm@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Dračí krev je míze která se získává ze stromu Croton lechleri. Když se do stromu řízne, začne vypouštět mízu nebo-li Dračí krev.
    Balíček je velmi zajímavý a chtěla bych ho pro maminku :)

    petrusqa1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Dračí krev - vysoká kvalita pryskyřice . Hodí se pro silnou očistu, odstranění negativních energií i jako prostředek vytvářející milostnou atmosféru a povzbuzující mužský princip. A věnovala bych tento balíček mé mamince,nebo babičce,protože si ho zaslouží tím,jak se staraji o tyto věci i mě :-)
    kackak96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jeej, skvelá giveaway !
    Dračia krv je miazga stromu (to som vedela) Croton lechleri (to som už vygúglila) z amazonského pralesa. Získať sa dá narezaním kôry, kedy strom začne ,,krvácať´´ červenou miazgou.

    Sérum z dračej krvi by sa mi extrémne hodilo pre jeho rôzne účinky, mám problém aj so striami, aj s akné, takže využitie by sa našlo :)
    Diamantový krémik by som dala maminke, a čistenie pleti - no comment, alfa a omega starostlivosti :)

    lenocka.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    ok-makeup@email.cz

    asi bych to vsechno vyzkousela a pak to dala mamce:))

    OdpovědětVymazat
  12. dračí krec čistý kapalný latex z peruánské rostliny Croton lechleri, kterou domorodci v Peru a jiných částech Jižní Ameriky používají při různých druzích onemocnění. Jeho spektrum použití je velmi široké. Je sbíráno za úsvitu poraněním stromu. Jelikož mízu strom vylučuje na svoji obranu a k hojení, je jasné k čemu byla brzy po objevení tamnějšími domorodci užívána.

    Ráda bych vyhrála balíček pro maminku, v poslední době má jen samé starosti a žádný čas ani peníze pro sebe, myslím, že toto by ji potěšilo :)

    eva.dozbabova@gmail.com

    Hezké Velikonoce Peti :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která se využívá pro léčebné účinky,získává se naříznutím kůry.
    Moc pěkné ceny,7.4, mám narozeniny,tak to by mi udělalo moc velkou radost tento balíček vyhrát,něco bych nejspíš darovala mamince,popřípadně i mojí babičce,snažím se je motivovat k používání krémů a ruzných kosmetických přípravků a musím říct,že je to moc báví a rádi zkouší nové věci :) Sice mám narozeniny 7.dubna já,ale já bych ty dárečky asi darovala a měla velikou radost z toho,že mají radost ony,byl by to dárek jakoby pro mne,jejich úsměv :) Teď jsem se do toho trošku zamotala....snad mě chápeš :D

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. barabursikova@gmail.com

    Je to míza ze stromu Croton lechleri. Když se kůra nařízne strom začne krvácet(červená míza) která se pak sbírá.

    Moc zajímavé dárečky Peti Velice by mě zajímala ta dračí krev:)

    OdpovědětVymazat
  15. Dračí krev = míza ze stromu Croton lechleri.
    Jinak bych vše věnovala mamince, za to, jak se o mně pěkně starala, když jsem byla nemocná, přestože mi už je 20 :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Dračí krev je vlastně míza ze stromu Croton lechleri a získáme ji tak, že nařízneme kůru..a strom začne krvácet = pouštět červenou mízu.

    katerina.kalabova@seznam.cz

    V žádné soutěži sem nikdy nevyhrála :(, ale pořád doufám :)

    Krásné Velikonoce přeje Katka

    OdpovědětVymazat
  17. Dračí krev - vysoká kvalita pryskyřice Hodí se pro silnou očistu, odstranění negativních energií i jako prostředek vytvářející milostnou atmosféru a povzbuzující mužský princip. Tento balíček bych dala své mamince,nebo babicce
    kackak96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Využívá se pro léčebné vlastnosti, mohou se z něj vyrábět také léky. Po naříznutí kůry začne strom pouštět červenou mízu - latex, která se následně sbírá.
    Výrobky bych chtěla vyzkoušet, protože jsem o ničem podobném dosud neslyšela ani nezkoušela a určitě bych se o balíček podělila i s maminkou, která by výrobky ocenila možná ještě více než já sama :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. ahojky Peti,
    skvělá soutěž:) Balíček bych ráda vyhrála pro mojí maminku, protože by jí určitě udělal velkou radost, zvláště teď, když na tom není zdravotně nejlíp :(.. Jinak dračí krev je tmavě červená pryskyřice, která se získává z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti - 50krát silnější, než vitamin E. :))

    Možná bych to mamče kradla, protože po tom, co jsem si přečetla zajímavost o dračí krvi bych to ráda vyzkoušela :D:D

    OdpovědětVymazat
  20. dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru. A léků vyrobených z něj pak celý svět. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.
    ---
    Kdybych vyhrála balíček, byla bych opravdu nadšená protože jsem nikdy nic nevyhrála, a hlavně poslední dobou mám pořád divnou náladu z toho počasí, a tohle by mi ji určitě zlepšilo!!:))
    ---
    vodickovapeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Jedná se o mízu ze stromu Croton lechleri. Strom je 20m vysoký a roste v amazonských deštných pralesech. Po naříznutí kůry začne pouštět červenou mízu - latex a ta se pak sbírá.
    Výhru bych věnovala své mamince, protože si sama na pleť nic nekupuje.
    Veronika, anatalinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Dračí krev je míza stromu Croton Lechleri, krev je pro ni příznačné pojmenování, protože se jedná o červenou mízu, která vyteče po naříznutí kůry.
    O balíček bych se v případě výhry podělila s maminkou, se kterou sdílíme kosmetické nadšení:) Na tyto produkty jsem četla samou chválu a ráda bych vyzkoušela, jestli je to chvála oprávněná. Taky by bylo hezké vyhrát ve Velikonoční soutěži po X výprascích:D
    Hezké Velikonoce:)

    micha.onuf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Havlickovakarolina@email.cz
    dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri
    Upřímně bych "dračí krev" ráda zkusila, co se peelingu týče, tak na ty jsem maniak a ráda zkusím další, co neznám a krém bych asi věnovala mamince, které po něm už nějakou dobu pokukuje :)

    OdpovědětVymazat
  24. Dračí krev je míza z peruánské rostliny Croton lechleri, kterou domorodci v Peru a jiných částech Jižní Ameriky používají k léčbě různých onemocnění.
    texxi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Využívají ho již po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru. A léků vyrobených z něj pak celý svět. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Jinak darovala bych mamince 25.dubna k narozeninám:)

    surovych.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Dračí krev je název pro mízu ze stromu Croton lechleri, který roste zejména v amazonských lesích. Po naříznutí kůry začne červená míza ze stromu vytékat a pak se sbírá. Využívá se pro své léčebné účinky.
    Ráda bych balíček vyhrála na půl pro sebe a na půl pro maminku., která bude mít 50. a byl by to pro ni skvělý dárek!

    evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Míza ze stromu Croton Lechleri:-) a ziskavame ji nariznutim kury

    lucielovely@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá. Jasminna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a ziskava se naříznutím kůry stromu ze které pak míza vyteče.Má léčebné učinky.
    Chtéli bysme si vyhraný balíček rozdělit se ségrou.Moc rády vyzkoušíme něco nového zvlášť na pleť:-)

    iva.123456@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Červeně zbarvená míza z rotlin druhu Croton lechleri (známá jako "Dračí krev") čeledi pryšcovité (Euphorbiaceae). Roste v tropických oblastech.
    Získává se podobně jako přírodní kaučuk - naříznutím rostliny -> mizí odtéká a sbírá se.
    alenaperni@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri které rostou v amazonských lesech. Po naříznutí kůry začne strom "krvácet" - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá a používá pro léčebné využití.
    O výhru bych se podělila s maminkou :)
    e.vymazalova@seznam.cz
    Přeji krásné velikonoce

    OdpovědětVymazat
  32. Dragon Blood (dračí krev) je míza ze stromu Croton lechleri, do kury stromu stačí říznout a vypouští červenou mízu.
    Balíček bych chtěla vyhrát pro mamku, má teď těžší období a já bych jí chtěla trošku zlepšit náladu
    smiles98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a ziskava se naříznutím kůry stromu ze které pak míza vyteče.Má léčebné učinky.
    Chtéli bysme si vyhraný balíček rozdělit se ségrou.Moc rády vyzkoušíme něco nového zvlášť na pleť:-)

    iva.123456@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri mno a získá se tak, že se nařízne kůra stromu, který pak začne mízu pouštět.
    A proč zrovna já? Protože už se pomalu ale jistě začínám dostávat do věku, kdy by to chtělo nějakou lepší prevenci pro pleť, která už není nejmladším :-)) a taky proto, že by to byl pro mne hezký dárek k narozeninám :-)))

    signora.lulu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Samozřejmě nejde o krev z draka :-D dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu.
    Nemyslím si ,že bych balíček měla vyhrát já,protože v tomto směru(vyhrávání soutěží)nejsem zrovna velký borec :-D Ale kdyby se mi poštěstilo tak bych ráda vyzkoušela ,,dračí krev" a zbytek bych věnovala mamince ,s tím že bych si něco sama vyzkoušela.
    barca-w@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a ziskava se naříznutím kůry stromu ze které pak míza vyteče.Má léčebné učinky.
    Chtéli bysme si vyhraný balíček rozdělit se ségrou.Moc rády vyzkoušíme něco nového zvlášť na pleť:-)

    iva.123456@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  38. "Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri" :-)
    A proc bych balicek mela vyhrat zrovna ja? Protoze je mi vic nez bych si chtela pripustit a mam suchou, citlivou plet a jen tak neco mi nesedne tak si sama neco tak drahyho nekoupim abych posilala dal takovy drahy krem :-)
    croftik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Dračí krev je červená pryskyřice ze stromu Croton lechler :)
    Jinak ráda zkouším kosmetiku, kterou neznám :) a určitě bych se podělila s mou mamkou, jelikož zatím žádné vrásky vyhlazovat nepotřebuji :))...
    svobodova.linda1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. nataliseblog@gmail.com
    Dračí krev je míze ze stromu Croton lechleri. Když nařízneme jeho kůru, získáme mízu.
    Balíček bych darovala své mamince, která by jistě takový krém ocenila =)

    OdpovědětVymazat
  41. "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri který roste v amazonských lesech. Po naříznutí kůry začne strom "krvácet" - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá a využívá se pro léčebné potřeby.
    O výhru bych se podělila s maminkou :)
    e.vymazalova@seznam.cz
    Přeji Krásné Velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
  42. je o mízu z až dvacetimetrového stromu Croton lechleri z Amazonských deštných lesů

    Já bych asi dorovala mamince, tak bych měla možnost také něco z výhry otestovat :D

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. No tak samozřejmě, že nejde o pravou dračí krev :D Ale je to červená míza ze stromu Croton lechleri :)
    peuna@seznam.cz
    Jinak balíček bych si moc přála. Jak pro sebe,tak spíše bych ho darovala mámě, která bude mít v blízké době narozeniny.. Tak aby byla fešanda(moc kosmetiky nepoužívá,a chci jí to naučit) :)

    OdpovědětVymazat
  44. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice, získává se z naříznuté kůry posvátného stromu Crotonu lechleri (strom peruánských indiánů).
    Dočetla jsem se, že se tím léčí o Crohnova choroba, takže bych to asi věnovala přítelově mamince, která touto nemocí trpí. Strašně ráda zkouší novou kosmetiku, ne jako moje maminka :-) Ostatní bych si nechala, už dlouho jsem neměla štěstí udělat si radost. :-)
    elizabethmcgee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. "Dračí krev" = míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry vytéka červená míza, která se potom sbírá a používá se k léčebným účinkům.

    Tento balíček bych chtěla vyhrát pro svou maminku, ráda zkouší nové věci a ještě raději se stará o svou pleť, brzy bude mít narozeniny a tak si myslím, že by jí tento dárek udělal velikou radost.

    Můj email: weverka.terka@seznam.cz

    Peti, přeji ti krásné Velikonoce. A ať nám "neuschneš" :-D.

    OdpovědětVymazat
  46. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Získává se naříznutím kůry,ze které pak vyteče červená míza-strom krvácí. (chudák stromeček :D)
    dočetla jsem se že je to na vředy ? tak bych to podarovala babičce , která s tím má problémy

    klaraondraskova@seznam.cz
    krasny den :)

    OdpovědětVymazat
  47. je to míza ze stromu jménem Croton lechleri z amazonských lesů. Při naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu, která se pak sbírá. A dárek bych asi částečně věnovala a částečně bych si něco nechala :) A proč? no budu znít jako narcista,ale 4.4. mam narozeniny :D :D tak asi proto :D

    OdpovědětVymazat
  48. hanafoldynova@gmail.com

    Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Je to asi dvacetimetrový strom a roste na území amazonských deštných pralesů :-) (dnes ho můžeme najít např. v Ekvádoru, Peru, či Mexiku). Získává se naříznutím kůry, vytéká z něj červená tekutina - latex. Pomáhá léčit různá onemocnění.

    Balíček bych určitě věnovala své mamince :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Dračia krv je miazga stromu Croton lechleri z amazonského pralesa. Získať sa dá narezaním kôry, kedy zo stromu začne vytekať červená miazga.

    Po tom, co som si precitala na co je urcene serum, mozno by sa hodilo aj mne. Kazdopadne by sme ho v pripade vyhry testovali aj ja, aj mamina. To 3 v 1, by som si nechala ja, mam pocit, ze by sa mi hodil viac a kremik by som dala zas mamine :)

    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů.Dračí krev se používala a používá na nejrůznější zdravotní neduhy.
    Balíček bych ráda získala pro svoji maminku, jelikož jsem se dočetla že je dračí krev výborný lék i na kožní problémy bylo by fajn zkusit dalšího pomocníky při boji s jejími ekzémy.A Diamantový krém by byl už jen třešničkou na dortu.:-)

    eliskazavodnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti - 50krát silnější, než vitamin E.

    vermilion@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů.Dračí krev se používala a používá na nejrůznější zdravotní neduhy.
    Balíček bych ráda získala pro svoji maminku, jelikož jsem se dočetla že je dračí krev výborný lék i na kožní problémy bylo by fajn zkusit dalšího pomocníky při boji s jejími ekzémy.A Diamantový krém by byl už jen třešničkou na dortu.:-)

    eliskazavodnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá. Využívá se po staletí kvůli svým léčivým účinkům.
    Ráda bych tímto balíčkem obdarovala moji mamku, protože se o mě vždy hezky stará :DD a zaslouží si to.

    krejciada@seznam.cz

    P.S. nevím jestli to bylo schválně či ne, ale vážně mě pobavilo to v úvodu - a aby vás "nepokakala" beránek- :DD

    OdpovědětVymazat
  54. Tak co to je dračí krev jsem si musela vyhledat: " Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri" Chtěla bych tuto kosmetiku věnovat mamce, protože je to ta nejlepší máma na světě a moc si to zaslouží:)

    zapletalova.kristina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.
    Podělila bych se s maminkou
    horkji@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávaná z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri.

    cosmodivka (at) seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. pryskyřice červené barvy, která je získávána ze peruánského stromu Croton Lechleri :D indiáni využívali pryskyřici na různé druhy onemocnění, např. pro zastavení tekoucí krve.
    Balíček bych věnovala mamce, protože nemá dokonalou pleť a moc se kvůli tomu trápí :D
    halovabarbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která má léčebné účinky.
    eldaklinerova@seznam.cz
    No a balíček bych ráda věnovala mojí babičce, která bude slavit s děděm stříbrnou svatbu a myslím, že b to byl krásný dárek :)

    OdpovědětVymazat
  59. Dračí krev je míza ze stromu Croton Lechleri.Když se nařízne kůra začne strom jakoby krvácet ..pouští červenou mízu.(dračí krev ) :)) Ráda bych balíček produktů vyhrála protože mamča bude mít 5.4. svátek a byl by to pro ni určitě skvělý pozdní dárek.Já bych měla radost z výhry a mamka z produktů..:)

    OdpovědětVymazat
  60. Míza ze stromu Croton Lechleri a získává se naříznutím kůry.
    Balíček bych dala mamce, přece jen, aby ji beránek nepokakal. :)
    cornelinka2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Tak dračí krev je míza ze stromu Croton Lechleri, získává se naříznutím kůry a pak se míza sbírá. Její využití je hojné, má léčivé účinky.
    Balíček bych darovala své mamince, která by z něj měla obrovskou radost.
    michaela.merglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Dračí krev je jinak míza ze stromu Croton Lechreri. Ma lecebne ucinky a ziskavame ji nariznutim kury stromu.
    Darek bych urcite darovala mamince, protoze bude mit brzy narozeniny a ja si nemuzu nic takoveho dovolit. Udelala toho pro me tolik a nemuzu se ji jak odvdecit. Balicek by udelal neuveritelnou radost. :)
    Anka.voz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. je to míza ze stromu Croton Lechleri, a když se do toho stromu řízne začne z něj vytékat míza, která má červenou barvu a ta se pak sbírá.
    Balíček bych chtěla vyhrát pro mamku ale neříkám že bych něco taky nevyzkoušela :D
    Martinka.Radek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Míza ze stromu Croton lechleri, po naříznutí kůry pouští červenou mízu - "dračí krev"
    Balíček by byl vhodný pro mamku, které se blíží narozeniny a byl by to bezvadný dárek, protože si zrovna něco z péče o pleť přeje :)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Petko tak odpověď jak už bylo zmíněno je porad stejna :)) takze "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.Proc bych chtela vyhrat? :DDD Ja mam vzdy takove stesti ze se mi stesti vyhne obloukem :D Takže ted se budu važně modlit abych konečne také vyhrála bez tak ne :) Poněvadž tady zase napíšu slohovku a pak se mi to tady nenahraje :D Balíček bych dala mamce :) má 11. dubna narozeniny :D A ona a kosmetika to je téma samo o sobě pořád si stěžuje jakou má plet :) ale není schopná něco stým udělat :) tenhle balíček by jí možná dokopal :D a já bych měla krásnou a spokojenou maminku :)
    bebcakova.eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice, získává se z naříznuté kůry posvátného stromu Crotonu lechleri (strom peruánských indiánů).
    Dočetla jsem se, že se používá k léčení Crohnové nemoci, takže bych sérum darovala přítelově mamince, která touto nemocí trpí. A strašně ráda zkouší novou kosmetiku:-)Zbytek bych si nechala, protože jsem dlouho neměla štěstí se udělat radost::-)
    elizabethmcgee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Je to miazga zo stromu Croton lechleri Muel. Keď sa nareže, vyteká z neho tmavo červená penivá miazga. Strom vyzerá akoby krvácal - odtiaľ pochádza názov "DRAČIA KRV". :)
    Venovala by som túto kozmetiku mamine, ktorá by sa určite veľmi potešila :)))
    veo.baginova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a má významné antibakteriální, antivirové a antiseptické účinky. Získává se naříznutím kůry stromu, který začne "krvácet" - červenou mízu.

    Balíček bych ráda vyhrála pro moji maminku, protože je to žena, která denně zvládá několik činností - je učitelkou v mateřské školce, kde je vystavena velké starostlivosti a zodpovědnosti,
    z práce se často vrací unavená a za to by si zasloužila nějakou kvalitní kosmetickou péči.
    V neposlední řadě bych jí tím chtěla poděkovat za to, jak úžasně se stará o mně, jak nelení,a upeče mi vždy to, na co mám chuť, jak je ustaraná a jak se vždy nádherně usměje a je šťastná, když se vrátím domů...:-)

    eliskakonvickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Dračí krev je vlastně míza ze stromu Croton lechleri a získáme ji tak, že nařízneme kůru
    asi mamce
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských pralesů..:) Balíček bych darovala mamce, abych ji potěšila..:)
    Paja.Barosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Petko tak odpověď jak už bylo zmíněno je porad stejna :)) takze "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.Proc bych chtela vyhrat? :DDD Ja mam vzdy takove stesti ze se mi stesti vyhne obloukem :D Takže ted se budu važně modlit abych konečne také vyhrála bez tak ne :) Poněvadž tady zase napíšu slohovku a pak se mi to tady nenahraje :D Balíček bych dala mamce :) má 11. dubna narozeniny :D A ona a kosmetika to je téma samo o sobě pořád si stěžuje jakou má plet :) ale není schopná něco stým udělat :) tenhle balíček by jí možná dokopal :D a já bych měla krásnou a spokojenou maminku :)
    bebcakova.eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Sangre de Drago (španělský název) pro dračí krev. Strom z rodu Croton - Croton lechleri, jehož červená, šťávovitá míza z něj vytéká, má dobré léčebné účinky a používá se na úplavici, střevní horečku, střevní potíže, žaludeční vředy, zlomeniny, kloubní i kožní problémy (akné, ekzémy). Získává se naříznutím nebo sedřením kůry.

    Balíček bych věnovala své mamince, která má právě 7.4. narozeniny :). Určitě by byla nadšená, že může vyzkoušet něco nového.

    carameels@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Dračia krv pochádza zo stromu Croton lechleri, ktorý rastie v tropických amazónskych oblastiach Južnej a Strednej Ameriky. Keď sa nareže, vyteká z neho tmavo červená penivá miazga - vyzerá akoby krvácal,preto je to dračia krv. :)

    Vyhrať by som to chcela pre seba a maminku - budem mať 20rokov a stále ma trápi silné akné,ktorého sa neviem zbaviť a keď vidím niečo nové a je tam napísane - pomáha pri liečbe akné, láka ma to skúsiť :))a pre maminku preto,lebo tá sa do kozmetiky nerozumie a používa len krémy,čo jej "naordinujem" ja a tento by sedel obidvom :))

    dsimona@centrum.sk

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  74. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, který roste v amazonských deštných pralesech. Po staletí byl využíván pro jeho léčebné vlastnosti a míza se získává naříznutím kůry - strom pak začne pouštět červenou mízu.
    Balíček bych věnovala mamince k jejím narozeninám :)

    eliss.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahojky Peti :) Taky přeju krásné Velikonoce :) Jinak dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá. Balíček bych dala mamce, která bude mít svátek :) sasinova.majda@seznam.cz. :))

    OdpovědětVymazat
  76. Je to míza ze stromu Croton lechleri, která se získá naříznutím kůry. Nikdy jsem v žádné soutěži nevyhrála, takže zkouším pořád dál a dál, až se jednou štěstí usměje :-)

    lucipisek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů a používá se kvůli léčebným účinkům.

    Výhru bych věnovala mamce, jelikož má zítra narozeniny:)))

    OdpovědětVymazat
  78. dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, získává se naříznutím kůry a strom začíná pouštět mízu

    HanaKarma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, poo naříznutí jeho kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu nebo-li dračí krev.

    i.baslova@seznam.ct

    OdpovědětVymazat
  80. Jedná se o mízu ze stromu Croton lechleri. Strom je z deštných pralesů a po rozříznutí kůry z něho vytéká červená míza (dračí krev).
    Balíček bych ráda pro maminku jako takovou radost po nedávné autonehodě.

    stepankova.Nicole@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. ještě jsem zapoměla napsat, že bych výhru dala svojí sestřičce, chtěla bych jí udělat radost

    OdpovědětVymazat
  82. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Využívá se pro léčebné vlastnosti, mohou se z něj vyrábět také léky. Po naříznutí kůry začne strom pouštět červenou mízu, která se sbírá. Říká se, že strom krvácí.
    Výhra by mě velmi potěšila.Nikdy jsem u tebe nic nevyhrála, tak zkouším štěstí. Bylo by to takové bolestné za dnešní šibačku.
    zuzkamatelova@seznam.cz

    Ahoj Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  83. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Proč bych měla vyhrát zrovna já? Pravidelně sleduji tvůj blog ale hlavně tvůj kanál na youtube. Nechávám se tebou inspirovat. Část výhry bych darovala mamince a částí bych udělala radost sobě. :)

    OdpovědětVymazat
  84. Jedná se o mízu ze stromu croton lechleri. Získává se tak, že se kůra nařízne a strom pak začne "krvácet".
    Jinak dárečky bych 100% věnovala mojí mamce, je to člověk, kterého si vážím nejvíc na světě a udělala bych pro ni cokoli. To, že jí můžu darovat nějakou věcičku je jen málo, jak se jí odvděčit za vše co pro mě dělá, ale vždycky jí to udělá ohromnou radost:)
    Jinak Ti přeju krásné sněžné Velikonoce:)
    alohafromprague@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. lida.brusova@seznam.cz
    Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Získává se naříznutím jeho kůry ze které začne vycházet červená míza.
    Myslím že kdybych vyhrála tak si vyberu štěstí na tři roky dopředu :D. Ale kdybych to štěstí měla tak krémy dám určitě mamce. Protože se o pleť vůbec nestará a tímto gestem bych jí k tomu chtěla ta trošku nakopnout... :)

    OdpovědětVymazat
  86. Jedná se o mízu se stromu Croton lechteri, který se nachází v amazonských pralesech. A získává se naříznutím kůry stromu z něhož vytéká červeně zbarvená míza s léčivými učínky.

    Výhru bych ráda věnovala maminca jako takovou malou radost po nedávné autonehodě.

    stepankova.Nicole@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.
    určitě bych ji sama vyzkoušela a protože mám nový blog tak bych na nej ráda udělala recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  88. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a má léčebné účinky.
    Balíček bych si rozdělila s mamkou, protože bude mít brzy svátek :-).

    k.lesakova@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  89. krásné Velikonoční pondělí všem.
    podlabarbara@gmail.com
    Je to míza ze stromu Croton lechleri a má lečivé účinky.Získat jí můžeme mnoha způsoby. např. nařízneme kůru stromu a nebo vyhrajeme tvojí soutěž, což mi přijde jako jednodušší řešení :-)...vyhrát bych moc chtěla, z důvodu toho, že je mi přes 30 a sérum s dračí krví by mi mohlo pomoci na vypnutí pleti, odstranění zbytku akné, předčasně bych nezestárla atd...tudíž bych ho moc chtěla vyzkoušet a nechat si ho pro sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  90. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávaná z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Bojuje proti volným radikálům, má nezastupitelnou úlohu v přírodní medicíně. Vyznačuje se svými antivirovými, antimikrobními, antibakteriálními, anestetickými, antialergickými, antiseptickými, antioxidačními, protinádorovými, hojivými, protiplísňovými a protiprůjmovými účinky.

    Moc ráda čtu tvůj blog, nikdy jsem nic nevyhrála a tak by bylo fajn vyhrát a ještě udělat radost někomu dalšímu! Balíček bych rozdělila mezi mamku a babičku, kterým by udělalaly produkty určitě velkou radost a mohly by vyzkoušet něco nového a neotřelého.

    Evka :)

    evkanubis@outlook.com

    OdpovědětVymazat
  91. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která se využívá pro léčbu.

    Kdybych vyhrála, tak bych balíček darovala mamce, abych ji udělala radost za to co ona dokázala a jak se o nás stará. Za to jak ji obdivuji, že dokázala udělat to co by snad normální člověk nedokázal. Za to jak je silná. Za to jak je hodná a stará se o různé charity a sponzoruje soutěže. Za to, že maminka si to zaslouží.♥

    mariefriedlova35@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Dračí krev je označení mízy (latex) vytékající (krvácející) z peruánské rostliny Croton lechleri. Získává se naříznutím kůry.

    Mám problémy s akné, ale i jizvami po něm. Ráda bych vyzkoušela něco nového.

    vilusinska.magdalena@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Dračí krev je míza která se získává ze stromu Croton lechleri. Když se do stromu řízne, začne vypouštět mízu, která má červenou barvu. Balíček bych podělila mezi mamku a tchýni, mamku, protože bych ji chtěla naučit se o sebe starat a tchýni, že mě u sebe nechá bydlet :D
    bonsel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet a poté se sbírá. Slouží k lečení.
    Balíček bych si dala napůl se sestrou protože rádi zkoušíme novou kosmetiku. :)

    tereza188056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry a používá se pro pro léčebné účinky. (to by mě celkem i zajímalo, když jsem o tom neslyšela v žádné reklamě :D )
    Vyhrát bych chtěla proto, jelikož jsem neměla žádný nápad na dárek pro babičku a ona má brzy narozeniny. Nejspíš mi nezbude, nic jiného něž něco nakreslit (možná :D i když ve svých letech...) :D, jelikož když koukám na počet komentářů, tak je to marné.
    Ale i kdyby ne, tak nějaký krém koupím, protože inspirace je tu dost :) (a budu se celý týden pást na louce) :D
    A krásné velikonoce Vám přeji :) ,snad už bude brzy teplo.
    mail: tento gmail nebo monikaramplova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. krásné Velikonoční pondělí všem :-)
    podlabarbara@gmail.com
    Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Získat jí můžeme naříznutím tohoto stromu a nebo tím, že vyhrajeme tvojí soutěž :-) což mi připadá jako jednodušší způsob :-) Sérum bych chtěla vyhrát, ponevadž je mi přes 30 a ráda bych vyzkoušela dračí krev na vypnutí pleti, zbytky pubertálního akné, zpomalení stárnutí atd.... tudíž bych si ho nechala pro sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  97. Dračí krev je míza (latex) vytékající (krvácející( z peruánské rostliny Crotonu lechleri. Získává se naříznutím kůry.

    Chtěla bych vyzkoušet něco nového, ale především zkusit něco na jizvy po akné, zda by se to zlepšilo.

    vilusinska.magdalena@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  98. katskal@seznam.cz
    Dračí krev, je míza s vysoce léčebnými a magickými účinky, kterou získáme tak, že pošimráme spícího draka na bříšku.
    Ne kecám :D Samozřejmě jde o mízu z amazonského stromu Croton Lechleri, která má léčebné a vysoce antibakteriální účinky.
    Balíček bych moc chtěla vyhrát pro svou maminku, která má brzy narozeniny a vím že by jí tyto přípravky pravděpodobně sedly. Nikdo si výhru nezaslouží víc než ona.
    Měj se moc krásně a díky za pěknou a zábavnou giveaway.
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  99. je to míza ze stromu Croton lechleri, doufám, že odpověď takhle stačí
    O kosmetiku bych se rozdělila s maminou, dala bych jí to k narozeninám, které bude mít, protože něco takhle výjimečného, co jen tak nevyzkouší
    Adéla
    aberbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, je jasné, že nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet a pouští červenou mízu, která se pak dále zpracovává.
    Tvůj blog čtu pravidelně a sleduji tě i na Facebooku, nikdy jsem se do soutěže nezapojila, ale když máme dneska toho apríla, tak to zkusím, nevadí mi když nevyhraji! Hlavní je, se zúčastnit :-)

    Hezké Velikonoce!!

    marketnovak@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice ze stromu Croton lechleri, a získavá se z naříznuté kůry tohoto stromu:)
    Tento balíček by som darovala mojej mamke:)))
    maria.cabalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Dračí krev:JAK SE ZÍSKÁVÁ?
    -je to míza ze stromu Croton lechleri
    -po naříznutí kůry začne ze stromu vytékat míza červené barvy,která se pak sbírá

    CO TO JE?
    -Dračí krev má antivirové,anotiseptické a analgetické učinky-tlumí bolest
    -udajne má silnější antibiotikum než penicilín
    -byla objevena Španěly v 16.století
    Vanesa
    email-vanessa64@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Peti :-), dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která má léčivé účinky.

    Balíček bych chtěla vyhrát pro mamku, které bych tím určitě udělala velkou radost :-).

    Díky za další super soutěž a přeji hezké velikonoční svátky!

    Lenka

    cihelkova.lenka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, po naříznutí jeho kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - dračí krev.

    Balíček bych chtěla vyhrát pro maminku, která bude mít brzo narozeniny a já si pořád lámu hlavu co by jí mohlo udělat radost:)

    Eva.Hornakova777@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Veselé Velikonoce a ještě veselejší apríl přeji všem! :)
    Tak tedy Dračí krev je "zázračná" látka rostlinného původu. Jak už děvčata výše psala, je to pryskyřice ze stromu a získává se naříznutím kůry stromu, ale i jinými způsoby. Vlastně několika druhů stromů ze Sumatry, především Crotonu lechleri.
    Pokud bych vyhrála, balíček bych s radostí věnovala mojí mamce, protože je už delší dobu v nemocnici a tak bych jí alespoň trošku zpříjemnila hospitalizaci.
    Hezký den všem!
    P.S.: Petruš, jsi moc příjemná a sympatická mladá dáma, fandím Ti a přeji spoustu fanoušků a fanynek i do budoucna!

    Sváťa
    ssimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Dračí krev se říká míze ze stromu Croton lechleri, když se do stromu řízně strom začne krvácet a to se pak sbírá.

    Moc se mi líbí tvoje videa a články na blogu a moc tě obdivuji ...
    Balíček bych chtěla pro mamku :)


    Lucka
    lucie.dolezelova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, po naříznutí jeho kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu -> dračí krev. Je to hojivý přípravek. Má silné antibakteriální, antimikrobiální, antivirové a protiplísňové účinky.

    DomisDoubkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Je to míza ze stromu Croton lechleri, má léčebné účinky a získá se naříznutím kůry a potom míza vyteče.
    littlegirlfromvillage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. balíček bych si asi nechala :-)

    OdpovědětVymazat
  110. Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Croton lechleri využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Nevím proč bych měla vyhrát balíček, je tu spoustu žen a slečen, které by udělaly větší radost tím ze by balíčkem obdarovaly. Ja bych si balíčkem udělala radost a zpříjemnila si tak ty "vánoční " Velikonoce.

    Jinak Peťulko přeji krásné Velikonoce :)
    Veronika15062209@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Dračí krev je míza ze stromu lechreli.

    Chtěla bych vyhrát balíček pro moji mamku, která má za chvíli narozeniny a myslím, že by ji takový dáreček udělal velkou radost. :-)

    PS: Peti, přeji krásné Velikonoce. :-)

    natall.kricenska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Nejjednoduseji ziskame krev z madarskeho trnoocaseho draka, nad ranem, ve chvili kdy drak tvrde usnul. Vyhledame kubitalni jamku na prave predni koncetine, zaskrtime konopnym lanem, a k odberu pouzijeme jehlu s co nejvetsim prumerem. Odebirame do velke vyplachove strikacky a pridavame protisrazlivy citrat. Nebo jsi myslela jinou draci krev? :-O :-D
    Balicek bych chtela vyhrat pro svoji maminku, protoze se blizi jeji padesatiny a balicek by ji rozhodne potesil. A me by potesilo, ze by ji potesilo. Double effect. :)
    ca.roll.ka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. http://www.facebook.com/#!/DenisaZobalova1. dubna 2013 v 11:54

    Dobrý den,
    Dračí krev-Krvavě červená pryskyřice z plodů palmy Daemonarops draco (dračí krev východoindická) nebo z tropických rostlin dračince, Dracaena draco (dračí krev africká), Pterocarpus draco (dračí krev americká) a Croton draco (dračí krev mexická). Dračí krev se používá k výrobě barviv, laků, zubních past a léčiv.
    Ráda bych tento balíček vyhrála, protože mám problematickou pleť a tak by mě zajimalo zda sérum z dračí krve opravdu pomáhá.

    Přeji Vám krásné Velikonoce Denisa
    Denisazobalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Ještě jednou veselé Velikonoce a ještě veselejší apríl všem! (nějak mi nejde vložit příspěvek :( )

    Tak tedy Dračí krev, jak už děvčata zmiňovala výše, je zázračná látka rostlinného původu, která se získává z několika druhů stromů ze Sumatry a deštních pralesů Střední a Jižní Ameriky, především ze stromu Crotonu lechleri. Vzhledem k blahodárným účinkům má všestranné využití.

    Pokud bych vyhrála, výhru bych s radostí věnovala svojí mamce, protože je už delší dobu v nemocnci a tak bych jí alespoň trošku zpříjemnila hospitalizaci.

    P.S.: Petruš, jsi moc příjemná a sympatická mladá dáma! Fandím Ti a přeji spoustu fanoušků do budoucna!

    Sváťa
    ssimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Dračí krev je téměř zázračná látka rostlinného původu, má zastoupení v přírodní medicíně.
    Získává se z naříznuté kůry posvátného stromu (Croton lechleri)
    Dračí krev se obecně vyznačuje svými antivirovými, antimikrobními, antibakteriálními, anestetickými, antialergickými, antiseptickými, antioxidačními, protinádorovými, hojivými, protiplísňovými a protiprůjmovými účinky.

    A proč já? neboť to chci a mám už ohrožující věk :) A už se musím začít starat a tohle bych brala joko startovací balíček

    marketka.harry@centrum.cz

    Děkuji

    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  116. Dračí krev je míza ze stromu croton lechleri, po naříznutí kůry začne strom krvácet a pouští červenou mízu - dračí krev.
    Výhru bych věnovala mamince.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Tak dračí krev se používá k hojení a léčbě různých onemocnění, protože má antibakteriální účinky :) právě i stromy, ze kterých je "dračí krev" sbírána vylučuje tuto látku na svojí obranu a k hojení :) Rostlinka se jmenuje Croton lechleri a roste pouze v Jiřní Americe :). Dračí krev lze získat z naříznuté kůry.

    Část balíčku bych věnovala mamce, protože ráda zkouší nové věci a tohle by ji udělalo radost a 3x1 čištění bych si nechala pro sebe :) Super giveaway :)

    Misahromcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Získává se naříznutím kůry stromu, který pak začne pouštět červenou mízu - krev.
    Věnovala bych to mamce, která mi taky pořád něco dává:)
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj:)
    Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry - strýček google ví všechno:) Jinak balíček bych ráda vyhrála pro mamču jelikož toho pro mě poslední dobou opravdu strašně moc dělá a pomáhá mi a tak bych jí nějakým způsobem chtěla alespoň poděkovat a myslím, že by jí dáreček potěšil:) Jinak přeji krásné prožití dnešních Velikonoc, hlavně v pohodě, klidu a s rodinou - tak jak to má být:)

    OdpovědětVymazat
  120. Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry, ze které ta míza vyteče.

    Tento balíček bych chtěla vyhrát, protože sama nemám na to abych ho mohla vyzkoušet, podělila bych se o něj s maminkou, buď bysme sií věci střídaly nebo bychom si je rozdělili.

    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Sangre de Drago (Dračí krev) čistý kapalný latex z peruánské rostliny Croton lechleri, kterou domorodci v Peru a jiných částech Jižní Ameriky používají při různých druzích onemocnění.

    Přeji krásný duben!
    Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Dračí krev je míza podobná krvi ze stromu Croton lechleri, která se získává naříznutím stromu. Já bych dala balíček své budoucí tchýni, protože moje mamka na kosmetiku moc není a ona je skvělá ženská, která nám s přítelem pořád něco vozí a dává, takže bych ji chtěla odměnit za její štědrost.

    OdpovědětVymazat
  123. O "dračí krvi" jsem nikdy neslyšela a velmi mě překvapilo, co jsem našla.
    Je to míza získávaná ze stromu Croton choleri, který se vyskytuje v amazonských pralesích. Už po staletí tuto mízu (= latex) využívali kmeny Inků, amazonské kmeny, ale i současní obyvatelé Peru, Mexika. Název Sangre de drago vymysleli už v 16. století Španělé, kteří dračí krev využívali k zastavování krvácení, dezinfikování ran a k jejich hojení.
    Dračí krev má významné antibakteriální, antivirové a antiseptické účinky. Dračí krev je dokonce údajně silnějším antibiotikem než penicilin. Pomáhá vytvořit formaci nové pokožky a asistuje při vytváření kolagenu.
    No a pověra na závěr - dračí krev samozřejmě musela proniknout i do lidové magie. A tak prý podle ní dračí krev smíchaná s červeným inkoustem pomáhá přivolat peníze a lásku, když se tímto dračím inkoustem napíše patřičný dopis. :)

    Pokud bych měla štěstí a vyhrála, byl by to nádherný dárek k mým nadcházejícím narozeninám, měla bych z toho velkou radost a podělila se s maminkou a sestrou. :)

    Jinak Ti, Peti, přeji krásné Velikonoce. :)

    andrejka2020@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Dračí krev - míza ze stromu Croton lechleri :) :D.

    Jinak balíček bych dala mamince.

    vedralova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Sangre de drago - neboli dračí krev. Tento název ji dali Španělé už kdysi dávno v 16. století,pro její červenou barvu. Samozřejmě se nejedná o krev z draka))) ale o mízu- latex, která se po naříznutí stromu Croton lechleri sbírá. Vyskytuje se v deštných pralesech Střední a Jižní Ameriky. Dračí krev se stala středem zájmu nejrůznějších vědců a universit pro její ohromné antibakteriální, antivirové a antiseptické účinky.Už domorodci s ní zastavovali krvácení a hojily nejrůznější ráný, dokonce je využívána na nejrůznější střevní potíže a zlomeniny. A v budoucnu by mohla nahradit leky, které postupem času ztrácejí účinnost. Údajně je silnějším antibiotikem než penicilin.
    Balíček bych velmi uvítala, protože jsem o tomto produktu četla již dřívě- a velmi mě zajímá jeho účiněk na jizvičky po akné a ruzné pigmentové skrvny- jelikož napomáhá tvorbě kolagenu. Navíc diamantový krém by určitě potěšil maminku:-))
    a.cachninova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu = dračí krev. Je to hojivý přípravek. Má silné antibakteriální, antimikrobiální, antivirové a protiplísňové účinky.
    o Balíček bych se podělila s maminkou a sestřičkou :) tak abych radost udělala vše holkám v naší rodině :) :D
    PruchovaAdela@seznam.cz
    Přeji krásné velikonoce: )

    OdpovědětVymazat
  127. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Balíček bych věnovala mamce :))

    horolezeckazed@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj Peti,
    jsou to krásné výhry... Já pokud bych vyhrála, tak bych svoji výhru věnovala mojí mamce, protože by to využila rozhodně více, než já :) Měla bych zájem o to sérum z dračí krve :) Dračí krev je červená míza ze stromu Croton lechleri, který se nachází v amazonských deštných pralesích. Červená míza - latex, který se potom sbírá :)
    Taky Ti a Mírovi přeji krásné Velikonoce! :)
    moncablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj Peťo, Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Balíček bych chtěla vyhrát pro svoji maminku (56let) která bude mít brzy narozeniny.
    S pozdravem
    LollaP
    lollapalooza@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  130. "dračí krev" je míze ze stromu Croton Lechleri. Domorodci dračí krví zastavovali krvácení, dezinfikovali rány a taky je s ní hojili. Díky analgetickým účinkům se používala se pro zmírnění bolestí. Dnese se používá k výrobě léků, barviv a laků a zubních past. Stačí naříznout kůru stromu a míza vyteče. Balíček bych asi věnovala mojí mamince, protože má hodně přecitlivělou pleť a skoro po všem "levnějším" ji naskáče alergie a vyrážky, proto bych ji chtěla pomoct, protože "lékárnové" krémy a masti nejsou zrovna nejlevnější!

    rehakova.natalie@seznam.cz

    Přeju krásné Velikonoce a hlavně málo modřín po karabáči :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  131. Dračí krev je míza stromu Croton Lechleri. Balíček bych věnovala mamince.
    monika.ska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj Peti, děkujeme za další skvělou soutěž, jinak krásné prožití velikonočních svátků.
    A tady je má odpověď: jedná se o "smůlu" ze stromu Croton lechleri, tento strom je až dvacet metrů vysoký a vyskytuje se v deštných pralesích. Získává se nařezáváním kůry těchto stromů a má červenou barvu, proto se jí říká dračí krev. Jinak se používá hlavně pro výrobu léků a až druhotně do kosmetiky. Tato látka je lidskému tělu velmi prospěšná, je vhodná pro mastnou, atopickou, suchou pleť, dokonce i pro lupénku, avšak veškeré její účinky zůstávají tajemstvím, jelikož stromů je málo a smůla se smí odebírat pouze v menších množstvích. Tajením všech účinných látek má za úkol udržet komerční farmeceutické firmy "na uzdě".
    Ráda bych vyhrála pro maminku, která má koncem dubna narozeniny.
    Anjelska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj Peťko :))
    Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávaná z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Bojuje proti volným radikálům.

    Balíček bych chtěla vyhrát pro mou maminku, která pro mě moc znamená a chtěla bych ji udělat radost. Moji mladší bratři ji na Vánoce dali krémy proti vráskám, stárnutí atd(samozřejmě první, které našli v drogerii a měli to napsané na krabičce, nejlíp 500 ml balení za 50 kaček :D) se slovy "maminko, to jsme ti koupili, abys nikdy nebyla stará" :D Tak chudák teď musí používat 4 krémy, pečlivě se s tím pořád mazat a kluci ji pokaždé co si vzpomenou kontrolují obličej, jestli ji to zabírá a stěžují si že ne :D. Tak bych ji ráda dala tyhle kosmetické věcičky, které by mohly i viditelně pomoct a udělat šťastnou a spokojenou nejen ji, ale vlastně celou rodinu :D
    Kristýna
    kika.oblukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj Peti chci udělat mamce radost a tak jí zkusím zapojit do soutěže,snad se nezlobíš,že za ni píšu já,ale dárek na narozky má být překvapení-za tím si stojím...
    můj e-mail je : maghana@seznam.cz
    odpověd je:Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry, ze které ta míza vyteče. Přeji štastné Velikonoce a málo modřin!

    OdpovědětVymazat
  135. Je to míza ze stromu Croton lechleri, má léčebné účinky a získá se naříznutím kůry, z které vyteče červená tekutina...Určitě bych to věnovala mamce,která bude mít narozky a moje finanční možnosti nejsou tak velké, abych jí to mohla normálně koupit. Tak proč to nezkusit? :D ..Jinak jsem ti moc chtěla pochválit blog. Už nějakou dobu ho sleduji a pořád mě baví. Vím, že ti to tady píše každý v komentářích, ale myslím, že slova chvály se nikdy neomrzí :D
    Hezký den :-)
    Klára
    ( klára.rusinkova@seznam.cz )

    OdpovědětVymazat
  136. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, který roste v amazonských deštných pralesích.
    Kdybych balíček vyhrála, určitě bych se o něj podělila s mojí maminkou - jako vždy... Funguje to u nás totiž tak, že když např. já něco koupím, zkoušíme to obě a jelikož máme každá uplně jinou pleť je zajímavé videt, co dokaze jeden produkt na ruznych typech pleti. :))

    OdpovědětVymazat
  137. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu- Crotonu lechleri (deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky)
    Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Balíček bych věnovala mamce, ta ho využije více než já :)

    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Jedná se o mízu ze stromu Croton lechleri.Míza je červená a po naříznutí stromu vytéká ven.

    Dáreček bych věnovala asi mamince, zaslouží si ji za všechno, ale i dnes za skvělý velikonoční oběd:)

    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Keď sa kôra stromu nareže, vyteká z neho tmavo červená penivá miazga. Strom vyzerá akoby krvácal - odtiaľ pochádza názov "DRAČIA KRV" /španielsky Sangre de Drago/. Starí indiáni ňou liečili takmer všetky zdravotné problémy, medzi kmeňmi juhoamerickeh amazónie má dračia krv dlhoročnú tradíciu. Má teda silné liečebné účinky.
    Balíček by som chcela vyhrať a vyskúšať ho na moju problematickú pleť. A podelila by som sa aj s maminkou. :) Krásny Veľkonočný pondelok prajem.. :)

    ada.danova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Dračí krev pryskyřici ze stromu Croton lechleri. Mám z této pryskyřice kapky, které jsou sice superúčinné, ale strašně hnusné. Tak předpokládám, že to bude v kosmetice účinné stejně, ale nebude to snad tak barvit a nebudu to muset ochutnávat. Balíček bych asi rozdělila. Sérum bych nechala na svou poslední dobou problematickou pleť (díky protizánětlivému a hojivému účinku by mohl pomoci), to samé čistící 3x1 (proč se mi stále dělají černé tečky??? copak už nejsem dost stará??? asi je budu mít až do důchodu) a krém bych určitě věnovala mamče.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  142. Tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri. :-)
    Moc by se mi to hodilo jako dárek pro mamku k narozeninám. :-)
    lucka1705@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj Peti,jelikož jsem zapomněla přidat e-mail,tak píšu ještě jednou.Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Jedná se o tmavě červenou pryskyřici získávanou z naříznuté kůry. Po staletí je využívána v lidové medicíně. Balíček bych chtěla věnovat mamce,která bude mít narozeniny. Rozhodně by ji potěšil,protože miluje objevovat tyto nové věci v péči o pleť

    polackovalucka@gmail.com
    Krásné Velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
  144. janescolours@gmail.com

    Je to míza ze stromu Croton lechleri. A používá se k výrobě různých léčiv.

    No a vyhrát bych měla, protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála a jednou by se to mělo prolomit :D

    OdpovědětVymazat
  145. Dračí krev je míza ze stromu Croton Lechleri, která se získává naříznutím kúry. Má léčivé účinky.
    Nikdy jsem nic podobného nezkoušela a mamka taky ne, docela ji to zaujalo, když jsem jí o tomhle řekla, takže zkusíme štěstí :).
    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Budu se opakovat, ale dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, která se získává naříznutím jeho kůry.
    Výhru bych minimálně vyzkoušela a buď bych si ji nechala (už na to mám asi věk:-)), anebo se podělila s mamkou.
    lazarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a ziskava se naříznutím kůry stromu ze které pak míza vyteče a má léčebné učinky.
    Výhru bych darovala svojí mamce - brzy bude mít narozeniny a tohle by byl moc pěkný dárek :)
    A přeji ti moc pěkné Velikonoce!

    anet.hol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri. Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti - 50krát silnější, než vitamin E.
    -Navrátí ztracené mládí.
    Mamča bude mít brzy narozky a já bych ji moc ráda potěšila něčím jiným, než jen ručně vyrobenou věcí :D. Myslím, že by byla moc ráda.
    e-mail: 12dorka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Balíček bych věnovala mamce, pro kterou je hrozně náročné vybrat dárek, jelikož je naprosto nenáročná a nikdy nic nechce :-).
    Najmanova.Sarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Je to míza ze stromů,amazonských lesů,které se ze stromu získává naříznutím. Vyhrát bych chtěla proto,že sem v životě nevyhrála ani bonbon :-D! A krásný balíček bych využila pro sebe,abych se pěkně "vyliftingovala" a líbila se partnerovi :-). Krásné Velikonoce
    SivikB@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Milá Petro,
    dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a ziskava se naříznutím kůry stromu, ze které pak míza vyteče.
    Myslím, že potřebuji nutně nějakou vzpruhu pro radost. Ta dlouhá zima bez sluníčka u nás doma způsobuje již tzv. "ponorkovou nemoc". Také jistě patřím mezi vaše postarší čtenářky (39) a dvě děti(11,2) k tomu:-)Výhra by mi udělala radost a jak to bývá, spokojená maminka se rovná spokojené děti i manžel, takže radost by byla mnohonásobná:-)
    Veselé Velikonoce
    Iveta
    penasova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  152. To asi nebude apríl s tou dračí krví co :D Tákže nenajdu asi nic jiného než mé kolegyně :)) Jedná se o tmavě červenou pryskyřici získávanou z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri. Tato vzácná a léčivá pryskyřice je již po staletí využívaná v lidové medicíně. Aplikuje se různými způsoby a ovlivňuje velice široké spektrum onemocnění. Domorodci byla odedávna užívána např. k zastavení krvácení, k urychlení hojení ran, jako ochrana před všemožnými infekcemi, také při úplavici či střevní horečce. V Evropě byla dračí krev představena na počátku 17. stol. díky španělským přírodovědcům. Kromě pryskyřice, která se získává ještě před východem slunce, se v přírodní medicíně využívá i jeho kůra, větvičky a listy. Jako zdroj dračí krve se uplatňují pouze takové stromy, jejichž stáří se pohybuje v rozmezí deseti až dvaceti let. Z jediného stromu je možné získat téměř tři litry pryskyřice.

    A proč bych chtěla vyhrát právě já? Tak asi jako každá ráda obdaruji mou mamku a obzvlášt ráda novou kosmetikou, kterou nezná.

    urbanovamichaela11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Krásný den Peťko,
    v prvé řadě bych Tobě i Tvému muži chtěla popřát veselé Velikoce!
    No a teď k soutěžní otázce: Dračí krev není nic kouzelného a magického, jak bychom z názvu nejspíš čekali, ale jedná se mízu (tzv.latex), kterou získáváme ze stromu Croton lechleri rostoucího v deštných pralesích Amazonie. Latex se sbírá tak, že se nařízne kůra stromu a ten začne "krvácet". Má barvu podobné krvi, odtud tedy pochází tento zvláštní název. Míza se dále zpracovává na kosmetiku a do nejrůznějších léků, které se používají na celém světě. Její léčivé účinky však objevili už Inkové a původní amazonské kmeny.

    A komu bych balíček věnovala? Podělila bych mou sestru a maminku. Sestru, protože se jí nedávno narodilo její první miminko. Celý svět se točí kolem něj a sestra sobě nevěnuje tolik času. Chtěla bych, aby se při péči o sebe vždy alespoň na chvilku zastavila, věnovala se jen sama sobě a trochu si zarelaxovala. A maminku bych podělila proto, že momentálně prochází těžším životním obdobím. Myslím, že pokud by o sebe pravidelně pečovala a starala se o sebe, určitě by jí to zvedlo náladu i sebevědomí.

    Měj se hezky Peťi a buď svá jako doposud!
    Ahoj, Janča
    (jana.bebcakova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  154. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a získáme ji tak, že nařízneme kůru a strom začne krvácet tj.pouštět červenou mízu.

    peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky.

    Moje problematická pleť by chtela moc vyhrát a já jí to prěji :-)

    Hezké Velikonoce, Daria

    dadkadrobna@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  156. Je to míza ze stromu Croton lechleri a získává se z naříznuté kůry. Balíček bych si nechala pro sebe, protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála.
    MAG1DAK@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Tákže tvůj blog sleduji už víc než rok,jsem pravidelný čtenář. Ale prostě už poslední dobou,asi poslední měsíc,mě to prostě nudí! Furt je to jedno a to samé dokola,nic nového. Jo jasně příjdeš,ukážeš třeba nové stíny od essence ale toho je tady už moc. Prostě jsem ti chtěla říct tvůj blog je už NUDA. Nemyslím to ve zlém,že bych tě chtěla zhazovat nebo tak něco, to né. Mám tě ráda a tak ti to říkám že by to chtělo něčím oživit.
    Snad si ztoho něco vezmeš,protože jsem jinak na tvůj blog vždy ráda chodila.
    PS: Vím že semnou spousta lidí bude nesouhlasit, ale berte to jako zprávu pro Peťu. :)

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj Petro :))
    Dračí krev- červená míza ze stromu Croton lechleri. Získává se když se strom nařízne :))
    Dala bych ho mojí mamince, protože nemá moc na kosmetiku čas, takže si jí nedopřeje.. Chtěla bych jí obdarovat za to, jak se o nás hezky stará a za to, že je nejlepší máme na světě.
    - Andy7894@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Dračí krev je čistá, červená pryskyřice z peruánské rostliny Croton lechleri. Má nespočet využití, například domorodí obyvatelé J Ameriky ji využívají k léčbě různých nemocí.
    A proč bych měla vyhrát? To je otázka, jetě nikdy jsem nic nevyhrála a tak ěm napadlo, že to zkusím. Určitě bych obdarovala maminku, sama si nic moc nekupuje a tak bych ji mile překvapila.

    Pěkné Velikonoce. j.peldova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, který roste v amazonském deštném pralese. Získává se naříznutí kůry stromu, který pouští červenou mízu. Tato červená míza připomíná krev - odtud název dračí krev. :-)

    Balíček bych určitě věnovala mamce. Jenom tak, pro radost, k žádnému svátku nebo narozeninám. Určitě by byla mile překvapena.

    tomkmo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Dračí krev: Jedná se o tmavě červenou pryskyřici získávanou z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri
    Balíček bych dala svojí kamarádce které je přes 40let ale nikdy v životě nepoužila žádný krém ani nic jiného na obličej tak bych chtěla aby to vyzkoušela.
    macek84@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.
    Balíček bych věnovala mamince ,protože bude mít kulatiny :) Aeille@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri, získává se naříznutím kůry, kdy strom začne pouštět červenou mízu (latex), která se sbírá.

    Balíček bych chtěla vyhrát pro maminku, neb bude mít v květnu narozeniny.

    Přeju hezký zbytek velikonočního pondělí:)

    Winterbreeze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Je to miza ze stromu Croton lechleri. .Míza je červená a po naříznutí stromu vytéká ven.
    Určitě bych ji věnovala mamce a byl by to hezký dárek když přijedu z Anglie :o)
    chester.1975@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Už samotný magický název Dračí krev naznačuje, že půjde o něco výjimečného. Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.Název dračí krev této červené látce dali Španělé, když mu začali říkat Sangre de drago. Ti ji objevili již v šestnáctém století a také ji hned začali používat. Stejně jako domorodci dračí krví zastavovali krvácení, dezinfikovali rány a taky je s ní hojili. A protože dračí krev má i analgetické účinky - používala se pro zmírnění bolestí. Velkých, ale i třeba malých, jako je kousnutí hmyzem. Dračí krev se používala a používá na nejrůznější neduhy. Léčí se jí úplavice, střevní horečka a vůbec střevní potíže, žaludeční vředy, ale i třeba zlomeniny, kloubní i kožní problémy (akné, ekzémy), chřipka, angína, tuberkulóza, záněty hrtanu, záněty mandlí, záněty dásní, cukrovka, anémie, pásový opar, hemeroidy, dokonce i Crohnova nemoc. No a značně posiluje imunitní systém. Sangre de drago se často používá i jako prevence proti různým nemocem a posilňovač imunity pro sportovce a starších lidí. Používá se i při antiseptických vaginálních koupelích.

    Peti, takové soutěžní otázky mám velice ráda, zase jsem o něco chytřejší :D :D
    Jinak ja bych výhru darovala, moje nejlepší kamarádka má za chvili narozky takk bych ji tim určitě udělala radost :-)
    email: cristtiii@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj Peti,
    Dračí krev ? Samozřejmě nejde o krev z draka, dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru. A léků vyrobených z něj pak celý svět. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá

    Balíček bych věnovala mamince, která slaví 14.4. narozeniny :) Má kulatiny a moc by ji to potěšilo :)

    karolina.bartosikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry, ze teré ta míza vyteče.
    O výhru bych se rozdělila s maminkou :-)
    Peta.3@email.cz

    OdpovědětVymazat
  168. dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri
    já bych jej chtěla vyhrát pro kamarádku , která odchází do důchodu a kosmetiku prostě miluje
    hana.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj Péťo,
    "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry, začne strom pouštět (krvácet) červenou mízu, která se pak sbírá. Balíček bych věnovala mamince, protože se o produkty s dračí krví zajímá, ale přípravky jsou většinou příliš drahé. Tak snad bude štěstí přát.
    Měj se hezky, hodně úspěchů... Péťa :))

    OdpovědětVymazat
  170. Sangre de drago se získává ze stromu croton lechleri...už od 16. století...původně se používal jako analgetikum a jako lék na různé nemoci...a šamani ji prý doporučují smíchat s červeným inkoustem, napsat patřičný dopis a...a pak můžeme očekávat peníze a lásku :D ale v kosmetice bude dračí krev myslím účinnější :)no a případnou výhru bych věnovala buď mamce nebo lépe babičce, ta má podobné krémy v oblibě :)
    mail: skopalovabarbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Ahoj Petule...Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri v jižní Americe a získá se naříznutím kůry stromu..Tento balíček bych ráda vyhrala pro svou starší sestru,která je těhotná a myslím,že se svou pletí potřebuje něco udělat;-)email p.potomska@seznam.cz S pozdravem Peta

    OdpovědětVymazat
  173. Jde o mízu ze stromu Croton lechleri, který roste v Jižní Americe a získá se naříznutím kůry stromu.

    Balíček bych věnovala mamce ke 40tým narozeninám, které má v květnu. Naši museli kvůli dluhům skončit podnikat a máma tak nemá peníze navíc nakupovat si svou kvalitní kosmetiku, nechtěla bych, aby skončila u něčeho levného a nekvalitního. Určitě by ji to udělalo velikou radost.

    Děkuji.

    marketa@eri.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj Peti,já bych chtěla to dračí sérum a diamantový krém vyzkoušet z jednoho prostého důvodu, odjakživa miluju fantasy literaturu a když jsem četla o co se soutěží tak jsem valila oči a první chvilku myslela na magii :-D. O dračí krvi jsem slyšela poprvé a tudíž jsem si to musela vygooglit. Tedy odpověď na otázku zní: dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a získává se po naříznutí kůry,strom začne "krvácet" a pouští červenou mízu - latex, který se pak sbírá. Takže jsem zjistila, že nakonec v tom určitá kouzla jsou, ta přírodní :-). A myslím, že mazat se něčím takovým, tak to zaujme při konverzaci o kosmetice i mužskou část populace ;-).

    Díky za zajímavou a taky vzdělávací giveaway :-) a přeji všem pěkné Velikonoce.

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. Krásné Velikonoce :-)
    Dračí krev je tmavě červená pryskyřice (míza stromu) získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri.

    Kryzmiss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Krásné Velikonoce :-)
    Dračí krev je tmavě červená pryskyřice ( což je tzv.míza stromů) získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri.

    kryzmiss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj Peťulko,
    má odpověď otázku je:Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri a získáme ji tak, že nařízneme kůru..a strom začne krvácet a pouštět červenou mízu.
    Přála bych si ho vyhrát pro sebe, možná to bude pro někoho znít sobecky, ale mám k tomu důvod tento týden mám narozeniny noc bych si přála vyhrát vyhlazující sérum Dragon's Blood protože mám problematickou pleť a nevím si sní rady. Děkuji

    hoferova.makyna@seznam.cz
    Přeji krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  178. A proč bych měla vyhrát zrovna já? Vše je o štěstí a tak bych si to štěstí chtěla jednou užít taky a to v podobě téhle výhry. A výhru bych věnovala své sestřičce, která je ta nejlepší na světe :-)

    OdpovědětVymazat
  179. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri - až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru. A léků vyrobených z něj pak celý svět. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Výrobky bych darovala mamince, protože stejně jako já, ráda testuje různou kosmetiku, kterou jí dám nebo doporučím :)

    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  180. správná odpověď je: "dračí krev" je to míza ze stromu Croton lechleri a získá se naříznutím kůry, ze které se ta míza potom vyteče. Baliček bych rozdělila mezi mamkou a mnou :)

    valerie.kuzmenka27@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  181. Croton lechleri Muel.Arg. je strom dorastajúci do výšky 20-30 metrov v tropických amazónskych oblastiach Južnej a Strednej Ameriky. Aj keď je to vysoký strom obvykle nemá kmeň hrubší ako 30 cm. Kmeň je pokrytý hladkou, hnedo-šedou bohato škvrnitou kôrou, má svetlozelené srdcovité listy a svetlé zelenobiele kvety na dlhých stopkách. Ak sa kôra nareže, alebo zodrie vyteká tmavo červená penivá miazga akoby strom krvácal- odtiaľ pochádza názov DRAČIA KRV /španielsky Sangre de Drago/.

    Je to zaujímave ja som o tom ešte nepočula a ten názov -_-... Podarovala by som ho mame za mesaic ma narodeniny a ja netusím čo jej kupim .

    A naša Péťa ...Na Veľkú noc veľa vody, vôbec ti to neuškodí, aj na teba čaká nepríjemná mláka. Na Veľkú noc veľa vody, vôbec ti to neuškodí, zo spodu, aj z vrchu, čakaj chladnú sprchu.Pozdrovuje Kikuš :)

    tina.tia.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  182. Dračí krev je červená míza ze stromu Croton lechler. Ze stromu vytéká po naříznutí a poté se sbírá. Pro své léčebné schopnosti se využívá již po staletí jako desinfekce, analgetikum, antioxidant, antiseptikum, antibiotikum a také jako prevence různých nemocí či posilovač imunity.
    Sadu bych z větší části věnovala mamce, protože si ve svém věku za celoživotní úsilí rozhodně péči zaslouží.
    Díky za soutěž, Petro, a přeji krásné Velikonoce! :-)

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj. "Dračí krev" je míza ze stromu Croton lechleri, který se nachází z amazonských lesů. Po naříznutí kůry začne strom tzv. krvácet,což znamená, že pouští červenou mízu.

    kiki.brezova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Dračí krev je míza stromu Croton lechleri, která se získává naříznutím kůry stromu.
    Výhru bych nejspíš darovala mamince, která žádnou takovou péči o pleť nevlastní, takže bych jí určitě udělala velkou radost :)
    Krásné Velikonoce všem :)

    renat.jezkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. Jedná se o temně rudou hmotu, která má pověst tajemného kuřidla s velmi silnými očistnými účinky,ale také k odstranění negativních energií i jako prostředek vytvářející milostnou atmosféru. :) :D A získává se z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů Crotonu lechleri. :) A proč zrovna já?Nikdy jsem v životě nic nevyhrála :D a to soutěžím skoro všude. :D Jelikož stejně nebydlím v Čr a dlouho se tam zas nedostanu.Balíček by stejně putoval přímo domu,kde bydlí mamka a sestra.Takže oni by se o to určitě postarali :D a mamka ani sestra nemá nejideálnější plet a věřím,že by jim to třeba trochu pomohlo. :) Jinak přeji krásný den.Petra :) black.-.angel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Já bych dáreček věnovala mamince :)
    Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri.

    Do téhle giveaway jsem o ničem takovém neslyšela, ráda bych vyzkoušela.

    dostalh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Zdravím a též přeji krásné prožití svátků velikonočních :)
    Odpověď na otázku: Dračí krev je tmavě rudá pryskyřice ze stromu z deštných pralésu Střední a Jižní Ameriky a získává se naříznutím kůry
    Proč bych měla vyhrát: Nikdy v životě jsem ještě nic nevyhrála a byla bych ráda. Nehledě na to že moje mamka teď oslavila 50 a neměla jsem peníze na dárek,takže bych jí tento balíček velmi ráda věnovala. Když se holt nepoštěstí tak ne :)

    slecnaZuzi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. tak budu hrozně originální s odpovědí :D - je to míza stromu Croton lechleri a získává se naříznutím její kůry.

    asi bych většinu dala mamce, udělalo by jí to radost :)

    natalje@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.
    kikus.dechetova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. míza ze stromu Croton lechleri
    Výhru bych věnovala mamince k svátku matek :)
    domisacek.domi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  192. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Dračí krev má významné antibakteriální, antivirové a antiseptické účinky. Po naříznutí kůry začne strom krvácet a pouští červenou mízu.

    Výhru bych ráda věnovala mamince, protože ona si nic takového sama nekoupí a brzy bude mít svátek.

    E-mail: nikiceskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Dračí krev je míza ze stromu Croton lechleri. Až dvacetimetrového velikána amazonských deštných pralesů využívali a využívají po staletí pro jeho léčebné vlastnosti Inkové, amazonské kmeny i současní obyvatelé Mexika, Peru či Ekvádoru. A léků vyrobených z něj pak celý svět. Po naříznutí kůry začne strom krvácet - pouští červenou mízu - latex, která se pak sbírá.

    Vyhrát bych chtěla pro mojí maminku, protože ona si poslední dobou nějak neumí udělat radost a to se přiznám, že mě trápí. :/

    GinaSpirit@email.cz

    OdpovědětVymazat
  194. Krásné Velikonoce, Péťo:)
    Dračí krev se nazývá míza ze stromu Croton lechleri v jižní Americe a získá se naříznutím kůry stromu, začne "krvácet" tekutina:)
    Chtěla bych to vyhrát pro svou maminku, potřebuje udělat něco se svojí pletí už jí není 20 a moc se jí nechce něco kupovat, tak ji chci obdarovat:)

    Irca.Matejickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  195. Míza ze stromu Croton lechleri, která se získává naříznutím kůry.Balíček bych chtěla pro sebe,přeci jenom už moje pleť ve 33 letech něco pořádného zasloužila.
    martina.bebe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. Ahoooj Péťo:) krásné Velikonoce!! Doufám, že tě pořádně manžel vyšlehal, abys neuschla :) Mě bolí zadek ještě teď..:D. Dračí krev je rudá pryskyřice, kterou získáme tím že strom nařízneme--> jeho kůru a po té strom začne krvácet proto "dračí krev" a pochází z posvátného stromu Indiánů z Crotonu Lechleri :) Pěkný zbytek dne, Anett

    Email: Anetadrob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. Tak jo, znovu se pokusím nic nevyhrát :).
    Dračí krev se jednak objevuje ve fantasy románech, ale zde je míněna míza stromu s názvem Croton lechleri a získává se setnutím hlavy.. ehm, naříznutím kůry, čímž se strom rozpláče těmito mízovými slzami.
    zuzlik.zuzla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat