Bad hair day - 3 tipy, co s vlasy, když nechtějí poslouchat

by - 08 května

Krásný večer,

dnes se tu nebudu vypisovat, protože letím dělat objednávky, za které vám hrozně moc děkuji, takový zájem jsem vůbec nečekala! Kdo nečetl včerejší článek, tak můj štětec už je na eshopu, konkrétně TADY, tak můžete omrknout :).
 
Dnešní video jsou takové tři rychlé účesy, když opravdu ráno nestíháte a vlasy si žijí vlastním životem. Kvalita mi přijde horší než jindy, snad to omluvíte, ještě pořád jsem nastydlá a tak jsem spěchala zase zpátky do postele.
 
A ke všemu stávkuje vkládání z youtube, píše mi to nebylo nalezeno žádné video, což mě dost vylekalo a proto prosím klik na obrázek ;).

You May Also Like

30 komentářů

  1. Ahoj, chci se zeptat a nevím, kam to napsat, tak se zeptám tady. Jaké máš gumičky na rovnátkách? :) Je to méně nápadné než obvykle, zrovna taky potřebuji něco nenápadnějšího na jednu akci. Jsou perleťové nebo snad bílé? Já si dávám stříbrné, jakože je to sjednocenější, ale na fotkách to poněkud vyniká :D všichni mají veselá barevná rovnátka a já je mám kovově kovová, což možná nebyla vhodná volba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ted mám průhledné, původně mi je nechtěli dávat, že prý žloutnou,ale já musím říct, že už je mám asi 3 týdny a zatím mi vůbec nezežloutly a jsem spokojená,to kdybych věděla, dávala jsem si je celou dobu :D!

      Vymazat
    2. tak s tím naprosto souhlasím, taky mě od průhledných odrazovali... i jsem na jejich popud dlouho měla takové perleťové, že je to lepší než průhledná. Což trošku vypadá jako žvýkačka roztažená po rovnátkách :D (teda hlavně když má člověk řetízek a ne jednotlivé gumičky) Ale průhledné mi vždycky zežloutnou minimálně a to až tak dva týdny před výměnou, takže se to dá v klidu zvládnout, když člověk omezí kafe/čaje/kolu/kari apod. :)

      Vymazat
  2. Petí, super video, je to dobrý nápad, já tyhle návody stopro využiju:)
    A odkud máš tu halenku? bude s ní někdy nějaký outfitpost?
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, moc děkuju, je z Takka a už ji mám hodně dlouho.

      Vymazat
  3. Všechny účesy jsou skvělý! Určitě vyzkouším tu mašli :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný..ten první je na mě pořád složitý, ale druhý a třetí určitě vyzkouším,báječná inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a ono to fakt tak hrozný neni ty copy po straně ;)

      Vymazat
  5. super video :) určitě vyzkouším ten druhý, to jsem ještě nezkoušela :) První účes si dělám často, i když je teda taky odkoukaný od tebe :D ale mašle se mi nelíbí :) ale tobě sluší prostě všechno!

    OdpovědětVymazat
  6. Je, skvělé, miluju tvoje účesová videa!!! První styl bych neupletla, ten druhý znám, jen bez copu (ukazovala jsi ho ve valentýnském videu), ten nosím s kytí i do práce a třetí styl je geniální, vypadá, že to bude složité a je to úžasně jednoduché, v tom vyrážím zítra do práce:-)
    Vůbec na tobě není vidět, že by jsi měla nějakou chřipku. Ať je ti brzy dobře!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten třetí MAŠLIČKU mám v plánu už nějakou tu dobu :-) myslím že vypadá moc pěkně a tak nějak roztomile :-) a není ani moc složitý tak se člověk nemusí s ničím dlouho po ránu štvát :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tipy, určitě vyzkouším všechny! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tohle mi už snad pomůže :) děkuju

    OdpovědětVymazat
  10. Teda ten první účes mě skoro vyděsil, takhle si jednoduchý a rychlý účes vážně nepředstavuju. :) Ale ten druhý je super, někdy ho zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. né :D, ono to fakt není těžké, vůbec, jen to chce pákrát zkusit a pak to jde samo :)

      Vymazat
  11. Skvělý video jako vždy ! :)) Super tipy !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :) Máš opravdu krásné, zdravé, lesklé vlasy :) Nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc,ale já ti nevim, mně přijde, že je nemám nic moc

      Vymazat
  13. Bude to znít asi divně, ale mě se líbíš s vlasy i na tom obrázku alias bad hair :). Jinak mě nejvíc zaujal ten provlíkací culík,..vzpomínam se, že jako dítě jsme doma měli takové provlíkací umělohmotné udělátko, které právě dělalo "samo" ten účes :).
    Malamacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťko, ne, ty čočky se mi opravdu nelíbí, vypadá to jak ty kreslené japonské postavičky.... Je zvláštní, že ti hodně holek psalo, jak to vypadá přirozeně a můj názor je zcela opačný :D :)
    Video je super, ale s mýma volšovýma rukama mám smůlu a musím při bad hair day zůstat věrná culíku a nebo drdolu a la "právě jdu do sprchy" :D
    .... Můžeme se těšit na nějaké nové videjko o rovnátkách? :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, určitě bude nějaký rovnátkový update,ale až mi je sundají,tak to vše shrnu :). Myslím, že by to mohlo být tak za měsíc :). Jinak ono žádné čočky nejsou úplně přirozené si myslím, ale když se podíváš na fotky z předchozího článku,tak si myslím,že relativně přirozeně vypadají. Kamarádky, co mě viděly na živo na normálním světle, si čoček ani nevšimly, až když jsem na to upozornila, takže to určitě do očí nebije v reálu, ono taky ty fotky možná zkreslují.

      Vymazat
  15. Když mám bad hair day tak je to jen o tom, že jsem nestíhala si vlasy umýt, v tom případě je hodím do culíku, protože nic jiného po ránu nestíhám a stejně na drdoly a tyhle účesy nejsem, nejradši mám vlasy rozpuštěné. Jinak dneska jsem si objednala tvůj štětec a už se na něj moc moc těším! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. mockrát děkuju za tohle video! moc mi pomohlo..takové dny mám docela často :D

    OdpovědětVymazat
  17. video sa mi pacilo, akurat ten prvy francuzsky cop... No neviem ja ked sa ponahlam alebo zaspim tak pre mna osobne je to zlozite bavkat sa s tym ked nestiham :D ocenujem ze tie tvoje napady na ucesy boli take, ze sa naozaj daju aj spravit a tvoje vlasy vyzerali presne tak ako mali vyzerat, narozdiel od Mimi z LuxyHair, kt.robila podobne video, ze 3 ucesy narychlo ale ona sa 'zobudila' s perfektnymi vlnitymi vlasmi takze keby si aj nespravila s nimi nic, vyzeralo by to super, takzeto bolo dost nerealisticke bohuzial; nastastie ty si to spravila ozaj hodnoverne :))) Mia

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, skvělé tipy :) Dneska jsem měla na vlasech ten třetí typ..je to opravdu jednoduché a rychlé, mě se to moc líbilo! Akorát kamarádka mi řekla, že je to takové usedlé :( :D:D

    OdpovědětVymazat
  19. Už se mi po "česacích návodech" stýskalo. Uvítala bych je i častěji, i když mám teda neposlušné kudrnaté vlasy se sklony ke "krepatění", takže tam těch účesů moc vymyslet nejde. Stejně za chvíli vypadám, jako kdybych se týden nečesala :).

    OdpovědětVymazat
  20. MÁŠ NÁDHERNÉ VLASY!!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Moc hezké video. Jen ten první účes je na mě trochu složitý... :) Nicméně zbylé dva určitě ráda vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!