Konference pro české partnery kanálu youtube + OOTD nová sukně

by - 14 května

Krásný večer vám všem,

ještě za tepla vám přináším dnešní novinky. Spolu s dalšími beauty bloggerkami (a samozřejmě nejen s nimi :), které na fotkách jistě poznáte ;), jsem byla pozvána na konferenci pro české partnery youtube kanálu.  Setkání probíhalo v Praze na Národní třídě v kavárně Louvre a pokud bych ho měla shrnout jedním slovem, musím říct, že bylo super a jsem opět plna dojmů.
Na místo určení jsem dorazila sice pozdě, protože tramvaj potvora nejela asi 20 minut, ale naštěstí to nevadilo. Abych vám přiblížila obsah toho, co se dělo, jednalo se o školení, kde se probíraly různé problematiky týkající se natáčení videí, youtube a byl samozřejmě prostor i pro diskuze, debaty a panely partnerů youtube. Celá konference probíhala v angličtině, což byl maličko oříšek v některých bodech, ale nakonec jsem ani nutně nepotřebovala simultánní tlumočení a významu jsem povětšinou porozuměla, čeští partneři youtube samozřejmě mluvili česky, což jsem osobně uvítala :). Musím říci, že celé odpoledne bylo velmi zajímavé a protože jsem svůj youtube kanál trochu zanedbávala, tak se určitě v brzké době můžete těšit na změny, když už teď vím, jak na to :). Také jsem poznala spoustu skvělých a zajímavých lidí a nejlepší na tom všem bylo, že byli naladěni na stejnou vlnu a nikdo se na mě nekoukal divně, když jsem řekla, že točím videa o kosmetice :D.....
Vím, že zdlouhavý text vás nebaví, tak teď už jen fotky.....


Panel partnerů youtube, moderátor kladl všem youtuberům záludné otázky a musím říci, že u některých odpovědí jsme se hodně pobavili.....



Já chci taky fotku s tím okýnkem :D.....


 A protože jsme s sebou mohli vzít dalšího youtubera, koho jiného bych měla vzít, než člověka, který mi s videi nejvíce pomáhá a kdo se mnou občas tvoří i jejich obsah :)........



ViralBrothers nastínili tvorbu virálních videí......



 Co k tomu říci závěrem? Snad jen děkuji vám za to, že sledujete má videa a že jsem se tam mohla podívat, můžu vám slíbit, že se budu snažit, aby má videa byla lepší a měla stále co nabídnout!
 
A teď už můj dnešní outfit, bylo krásně, alespoň v Praze a tak jsem vyrazila v sukni, její vzor se mi strašně líbí a zaujal mě na eshopu na první pohled. Dnes jsem ji zkombinovala romanticky se svetříkem a lodičkami, ale plánuji ji nosit hlavně s jednoduchým trikem a teniskami.  Snad bych jen upozornila, že jsem si brala velikost 8, ale musela jsem si ji hodně zabrat, odpovídala spíše velikosti M. Jak se vám můj dnešní outfit líbí/nelíbí?

sukně - AXparis
tričko, brýle - HM
svetřík - Amisu
lodičky - Blink
kabelka - Tally Weijl
náhrdelník - mynamenecklace.com










A ještě něco málo pro pány:

bunda a džíny - C&A
tričko - HM
boty - Humanic
taška - ebay






You May Also Like

104 komentářů

  1. jee to muselo být super :) moc vám to oběma slušelo, jen bych řekla, že kabelka je tally weijl a ne bershka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tak, díky, už jsme to opravila, chybička se vloudí .)

      Vymazat
  2. Nádhera nádhera. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, slušelo Vám to:) Na vylepšení jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj manžel je pěkně sladěný! To si vymýšlí sám nebo mu v oblékání pomáháš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak bunda ladí s botami a triko zas se tkaničkami:D perfekt!:))

      Vymazat
    2. Přesně tohle jsem chtěla napsat! Taky mě to zajímá... :-)

      Vymazat
    3. Přesně tohle jsem chtěla napsat! Taky mě to zajímá... :-)

      Vymazat
    4. to vymýšlí sám, ale když si oblečení kupuje, většinou se mě na názor ptá :)

      Vymazat
    5. Musím jen souhlasit, takto hezky sladěný muž se jen tak nevidí:-)

      Vymazat
  5. Pane jo! Tři moje nejoblíbenější youtuberky! Muselo to bejt skvělý ! Manžel skvělej sladěný, bezvadný článek ! Jinak sukně ti moc sekne a hezký outfit :))

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Takže začala bych tím, že mě dlouhé texty baví, takže klidně piš více. :) Musela to být skvělá akce. Vzpomínám si, když jsem asi před dvěma lety (to jsem ještě blogovala) narazila na tvůj youtube kanál, kde jsi měla první videa ještě bez mluvení a hned mě to zaujalo a říkala jsem si, že ta holka to někam dotáhne. A to ti nechci podkuřovat :D, ale je to pravda! Fakt jde na Tobě vidět, že jsi výborná blogerka děláš skvělé youtube videa a každým další videm jsi lepší a lepší...Taky se mi po tom blogu někdy zasteskne, ale nemám na to vůbec čas, tak snad zase v budoucnu...
    Tvůj outfit se mi moc líbí, mám ráda na tobě takové něžné a romantické looky. Ale přijdeš mi v obličeji malinko unavená, ale je mi jasné, že toho máš určitě hodně.
    Moc se mi líbí jak manželovi ladí tkaničky s tričkem. Je to vtipné a pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, hrozně moc děkuju, tak to mám velkou radost, že mě sleduješ už tak dlouho :). No hodně toho teda mám,to je fakt :D! Ale jsem ráda, horší by bylo kdyby nebylo do čeho píchnout,jak se říká :).

      Vymazat
  7. Moc vam to sluselo! Peti, Ty vypadas fakt cim dal tim lip, pokud je to vubec mozny!! A taky by me zajimalo, zda manzelovi pomahas s vyberem obleceni nebo je sam tak sikovny. Jeste jsem zvedava, jake zaludne otazky vam pokladali, pokud to neni tajne. Moc Ti fandim a sleduju uz od zacatku Tveho blogu!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuju, manžel si vybírá oblečení sám, ale je fakt, že se mě většinou ptá na můj názor :),ale řekla bych, že on má bezvadný vkus, má rád klasiku a nadčasové kousky. Jinak co se týká otázek,tak já jsem v tom panelu nebyla, odpovídaly holky s dalšími youtubery,ale týkaly se tvorby videí, udržení publika, získání novým odběratelů, námětů na videa, profese a tak, já už si to taky přesně nepamatuju :)....

      Vymazat
  8. Koukám, že manžel si sladil tkaničky v botech :-D Sluší vám to tam moc :-) Jak já vím to závidím...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Petro, mam takovou zvidavou otazku :) Ted jsi mela v Praze nekolik akci za sebou, to jsi jela kazdy den zpet domu, nebo jste zustali par dni v Praze?

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit Peti! :) A jsi hezky opálená ale v obličeji mi přijdeš bledší, možná ten blesk. Káji to taky moc slušelo, líbí se mi na ni rozpuštěné vlasy :) A Lou mi není příjemná, nesleduji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no já nejsem vůbec opálená, to bude silonkama :D, ale fakt je ten, že světlejší už neseženu a co se týká obličeje,tak ten si neopaliju ani v létě, takže ho mám hrozně bílej furt :D

      Vymazat
    2. Petí, prosím Tě a co máš za silonky? přesně značku a typ? vypadají totiž moc dobře, a nelesknou se... mám problém kdekoliv sehnat přirozeně vypadající silonky bez lesku :(

      Vymazat
  11. Ahoj Peto, muzu mit zvidavou otazku? Kdyzmas takhle vic akci v Praze za sebou, tak jezdite kazdy den domu, nebo zustanete par dni v Praze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AhojAdél, jak kdy, ale tentokrát jsem tam byla 4 dny, já z Prahy pocházím, takže tam mám celou rodinu, tudíž to pro mě není problém :).

      Vymazat
  12. Ste mily par, pristane Vam to:)Dada

    OdpovědětVymazat
  13. Parádní odpo, ještě teď jsem plná dojmů...a řízečků:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, ty řízečky byly nejlepší a taková výborná tečka za celým dnem :D

      Vymazat
  14. Moc vám to sluší,sukně je opravdu moc hezká:) Manžel je perfektně sladěný a celý jeho outfit je jedním slovem: parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, moc ti to slusi, a mas nasazeny clipy ? Mne posledni dobou tak padají vlasy, ze o nich taky asi zacnu premejslet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už mi tak narostly mé vlasy,ale musím si je nechat zastřihnout :)

      Vymazat
  16. Ahoj, máš tady nasazený clipy ? Nevim jesi se mi odeslal koment predtim, dyztak pardon :D

    OdpovědětVymazat
  17. :) tak doufám, že jste si to holčiny užily.. a další plus seznámení s další youtuberkou - což je samozřejmě i pro nás, vaše čtenáře další plus - kdo ví v čem dalším zase spojíte síly :)

    co se týče outfitu manžela, na tu bundu se můj přítel v C&A také díval a přímo si ji zamiloval, ale obléká se převážně sportovněji, tak jsem mu ji vymlouvala, teď mu nesmím ukázat tyto fotky, jinak už ho neudržím od nákupu :D

    OdpovědětVymazat
  18. To vám moc přeji, Petro, vypadá to na senzační akci. Za kvalitu vašich videí byste si zasloužila nějakou cenu.
    Velice mě zaujal váš outfit (kdy ale ne, že :), je dokonalý.
    A obdivuji vašeho manžela, od něj by se mohli muži houfně učit. A zjevně nikoliv jen ve vkusnosti oblékání.
    Sleduji Vás moc ráda.
    Irena

    OdpovědětVymazat
  19. Sukně zajímavá je, ale já osobně bych si tento styl nevybrala:-) Jinak moc hezké fotky, manželovi to sluší taky... Určitě jste si to užili všichni:-) Těším se na videa

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, nestačím zírat! :) To muselo být super! :)

    Míra je perfektně sladěnej, wow! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jé, to je mi líto, že jsem vás nepotkala, určitě bych se přihlásila :) A to jsem se kolem Národky motala.. Každopádně Míra má skvělé boty (a oběma vám to sluší) :)

    OdpovědětVymazat
  22. Myslela jsem si, že ti tu sukni zase ušila mamka :) Máš střižené vlásky, že? :) Outfit se mi moc líbí, další tvůj "romanťák" a manžel? wow! Parádně sladěný!!

    OdpovědětVymazat
  23. Jé! Muselo to být super a ráda bych si tu diskusi poslechla :) Moc vám to všem sluší!!

    OdpovědětVymazat
  24. Líbí se mi stylové tkaničky,fakt fesak ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Nechci vypadat jako nějak to, ale manželovi to tentokrát slušelo o moc víc ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc ti to slušelo!
    Líbí se mi outfit i tvého manžela...

    OdpovědětVymazat
  27. Tvůj manžel má opravdu skvělý outfit!!! A ty samozřejmě taky :) nejvíc mě zaujala ta kabelka a svetřík :) a tvé vlasy jsou taak krásné :)

    OdpovědětVymazat
  28. to musela být super akce, je fajn, že se i v Čechách začínají dělat takové meetingy :)
    moc vám to s manželem slušelo, jestli si vybírá oblečení sám, tak teda klobouk dolu a u tebe už je to samozřejmost, že vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, to je skvělý příspěvek :) Tyhle příspěvky mám ráda.. Oboum Vám to mooc sluší, musím říct, že i manžel vše perfektně vystyloval..:D:D Určitě jsi mu pomáhala.. :):D A líbí se mi košile, kterou má Kája! Je skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petí, díky a Káji košile byla úžasná, moc se mi líbila!

      Vymazat
    2. Přesně! I mě se ta košile hodně líbí, pořád na ni koukám:D

      Vymazat
    3. Hlásíkm, že je z Tesca z nové F&F kolekce!:-)

      Vymazat
    4. Kájo a já se tě chtěla zeptat odkud je, myslela jsem že odněkud ze Zary nebo tak a taky jsem ti jí ani nestihla osobně pochválit,tak tak činím ted :D...obávám se ale, že než se na ní stihnu někde podívat, bude vyprodaná, protože fakt ti sekla neskutečně a udělala jsi jí velký promo :D!

      Vymazat
  30. Tlumena barevnost ti krasne sedne a vypadas v ni mladicka ;) Nadherny jemny outfit:) A zavidim fotku s viral brothers :D

    OdpovědětVymazat
  31. Wow, to je úžasné :)! Těším se moc na ty youtubové změny tvého kanálu :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Peto, bylo super te konecne potkat nazivo, i kdyz jsme si moc nepopovidaly :)
    S manzelem vam to strasne slusi, snad jeste vic nez na fotkach!

    OdpovědětVymazat
  33. No musím tleskat jakej je tvůj manžel štramák :P opravdu luxusně sladěnej žádné nenásilné ladění jako je českých mužů :-) a ty no už nekomentuji :-) jsi dokonalá jako vždy ♥

    OdpovědětVymazat
  34. Perfektne zladené, i farebne...tvoje neutrály s ideálnou farbou, veľmi ti to sekne. Manžel tiež vyzerá super;)

    OdpovědětVymazat
  35. Preboha, prestaň sa už obliekať ako osemročné dievčatko. Už ani trinástky tak nechodia oblečené, nie ešte tridsiatničky. Aj keď máš fakt dobrú postavu, ale sa to už k Tebe fakt nehodí.
    A z toho tvojho manžela fakt nemôžem, ten je tak nechutný. Radšej ho nevláč so sebou nikde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD, díky, to jsem se zas jednou fakt nahlas zasmála

      Vymazat
    2. Jéééžišmarjá udělalo se mi nevolno... ne z manžela, ale z tebe Anonymní D:

      Vymazat
  36. Teda péťo, nechceš na blogu zavést i ootd manžela? Myslím, že by to byla super inspirace, chvalim jeho ale samozrejme i tvuj outfit :) moc vam to sluselo :))

    OdpovědětVymazat
  37. Pěti, moc ti to slušelo a manžel ti taky nedělal ostudu :-). Moc se mi líbí Mírovo boty a jak sladil tkaničky a barvu trika :-)...to je vychytané.
    Tu první fotku si snad vytisknu a někde vystavím :-). Mé oblíbené blogerky pohromadě!

    OdpovědětVymazat
  38. Teda Péťo, musím říct že ti to z holek sluší nejvíc! :O :)

    OdpovědětVymazat
  39. Romantický look ti sedí. Anonymní komentáře bych vypla. Otravují život nejen tobě, ale i nám čtenářům.

    OdpovědětVymazat
  40. Peťo , většinou obdivuji tvoje outfity , ale teda , mám pocit že tentokrát hlasuju pro Míru ! :D
    Ale tobě to taky moc sluší , ale to je tak vždycky ! :D

    OdpovědětVymazat
  41. úžasný! viralbrothers jsou super a tobě to neskutečně seklo :) i manželovi, taky chválím sladěný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peti, ačkoliv se mi tvé outfity většinou moc nelíbí, tak musím říct, že tohle vypadá fakt skvěle! I na vašem srazu s Kájou ti to moc slušelo, fakt jen tak dál, tohle ti moc sluší a navíc máš fakt krásnou postavičku, kterou ti každý musí závidět :)
    Jinak z toho komentáře o tom, že nikam nemáš vláčet svýho manžela slzím smíchy ještě teď. Chudák holka co to psala :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj sluší vám to :)...
    PS: to si Vás tam osobně pozvali? Super... To mohl být sraz i v Praze :P

    OdpovědětVymazat
  44. Moc, ale opravdu moc vám to všem slušelo.

    OdpovědětVymazat
  45. Ten outfit se mi moc líbí, hlavně boty a kabelka v kombinaci s tou sukní :) Jinak fotky perfektní :)

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  46. moc hezký článek :) slušelo ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Krááásný outfit, moc ti sluší ta barvička co máš na svetru, lodičkách a kabelce. Nemáš tmavší vlasy?

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší, tvůj outfit je super.S teniskama si to moc neumím představit teda..ale ta barva svetříku a lodičk ti sluší.Nemáš tmavší vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko,moc děkuju a nemám, to je světlem, na každém jsou vlasy trochu jiné :).

      Vymazat
  49. Teda tobě to vžycky tak sluší! A máš strašně krásné vlasy. x) Jinak ten tvůj muž je dokonalý model! :D Strašně se mi líbí, jak tě v tom blogování a všem podporuje, jezdí s tebou, zapojuje se sem do blogu a tak. x)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ho to baví? Myslím, že nemá co na práci, je trochu k smíchu, no...

      Vymazat
    2. Drž hubu, jak si dovoluješ něco takového vypustit z pusy? Péťa říkalasnad milionkrát, že jejího manžela to baví a dělá to sám bez donucení a že někdy sám Peti nabídne, že zajdou něco fotit. Nejdříve si ověř fakta, pak něco mluv... Miluju anonymy tohodle typu... Peti, jsi nádherná žena a s manželem se k sobě náramně hodíte. Obdivuju Vás oba. Pochval manžela za jeho outfit, nato, že je to chlap a že si takhle hezky sladil oblečení, smekám kloubouk.... :)

      Vymazat
  50. Peti, já tě obdivuju, myslím všechny tvé šatové a sukničkové outfity. Já si po dvě stě letech vzala dneska sukni a lodičky a připadala jsem si jak stará panna a exot největšího charakteru. Tady v Ostravě se snad sukně nenosí nebo co...:( (

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuju moc a když se nenosí,tím líp, aspoň budeš za hvězdu, jakejpak exot :D!

      Vymazat
  51. Krásný fotky, muselo to být super! Moc ti to slušelo :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  52. hrozně moc vám všem děkuju za komentáře, manžela to jistě také potěší :)!

    OdpovědětVymazat
  53. Miluju tvůj styl oblékání!! Karolíně to na fotkách neskutečně sekne! všechny jste krásné!

    OdpovědětVymazat
  54. Oba máte skvělé outfity :), fotky ve městě jsou vážně super, já bych se styděla :D.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peti,

    strašně ti to sluší, moc hezky sladěná, nádherné vlasy. Prostě paráda.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky Petulo, kolik stála prosím ta kabelka z TW?

    OdpovědětVymazat
  57. ako sa clovek stane youtube partnerom?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mně to nabídl přímo manažer googlu,ale myslím,že se můžeš snad i sama přihlásit normálně v nastavení tvého kanálu je požádat o partnerství nebo tak něco ;)

      Vymazat
  58. Neber to nijak zle, ale já vždycky nemůžu z toho, jak se tváří tvůj manžel :D Tady to není tolik vidět, ale když točíte nějaká videa a ty zrovna mluvíš tak tak divně kouká do objektivu. Možná to dělají ta rovnátka. Když mluví on a ty se jen díváš, netváříš se u toho nijak divně. Jinak, víc takových článků, ty s outfity jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc Vám to sekne, mužíčka máš krásně sladěného a ta Tvá sukně..:-)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Pěťo, moc ti to sluší. Hrozně se mi líbíš a tvůj blog čtu ráda. Bohužel na videa koukat nemůžu, protože po každém tvém desátém slově "musim říct, že..." video vypínám. Jsem strašně háklivá na to, když někdo opakuje slova v mluveném projevu a ty jsi na to bohužel expert. Ale jinak mám tvůj blog moc ráda :) Katka

    OdpovědětVymazat
  61. moc děkuju všem, dnes večer nové video :)!

    OdpovědětVymazat
  62. Nevím, kde začít! Prostě bomba! =o) Na youtube mám taky pár videí, ale žádná pozvánka mi nepřišla =o( =oD
    Erik a Čeněk mě vždycky rozesmějí, takže závist, že s nimi máš fotku! =o) (Btw. jsem dnes potkala moderátora svého oblíbeného rádia a raději jsem sklopila oči a šla dál, ale až ho potkám příště, tak se zeptám, jestli by se se mnou taky nevyfotil =o) ).

    To jsou ale hezké tkaničky! Červenou miluju! =o) Můj přítel je, ehm jak bych to řekla, blázen do bot! Vždy musí mít boty, které mu pasují ke zbytku oblečení. Problém je v tom, že se rozhodl, že si chce koupit další botky, a tak s ním budu muset oběhat zas 999 obchodů, aby měla jeho dušička pokoj =oD

    OdpovědětVymazat
  63. Sluší vám to obou musel to být krásný den plný zážitků :))

    OdpovědětVymazat
  64. Že tobě to ohromně sluší, není žádná novinka, ale přijde mi, že tvůj manžel je víc ve formě a že možná zhubnul :) Fešák! :)

    OdpovědětVymazat
  65. strasne ti to pristane a moj priatel ta skomentoval tak ze snad aj ja budem vyzerat tak dobre ked budem mat o par rokov viac:D

    OdpovědětVymazat
  66. Na té první fotce vypadáš jako holčička. :)

    OdpovědětVymazat
  67. Outfit máš překásnej jako vždy :)) a z manžela kouká takový příjemný charisma! :))))

    OdpovědětVymazat
  68. To je fakt, bylo super konečně být mezi lidma, který mi rozumí :D Ráda jsem tě poznala :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!