Líčení podle Heidi Klum z reklamy na řasenku

by - 01 května

Krásný prvomájový večer vám všem,

doufám, že jste se dneska líbali pod rozkvetlou třešní jako já :), jestli ne, tak šup, ještě to stihnete!
 
Hlavní téma dnešního článku ale nebude líbání, ačkoliv ani to by nebylo vůbec špatné téma :D, ale líčení. Jakmile jsem zahlédla novou reklamu na řasenku Lovely doll od Astoru a uviděla líčení Heidi Klum, bylo mi jasné, že tohle prostě budu muset vyzkoušet. Toto líčení jsem vytvořila pro portál blogerky.cz a na celý návod a více fotek se proto můžete podívat TADY. Celý look je hodně sladký a panenkovský, přesto si myslím, že bez těch umělých řas se bude dát krásně nosit právě teď na jaře i na den. Slušet bude modroočkám, zelenoočkám i hnědoočkám, jen vyberte správný odstín růžové. Taky se vám Heidi v nové reklamě líbí a zaujalo vás, jako mě, její líčení?



Použité produkty:
  • makeup Dior skin nude, vzoreček
  • korektor Catrice all rounde 
  • báze pod oční stíny Urban Decay - Sin
  • minerální oční stíny Regina č. 1
  • Essence oční stíny 01 chill out 
  • Catrice bílá tužka na oči
  • řasenka Rimmel Skandaleyes
  • Catrice gel eyeliner 010 Black Jack with Jack Black
  • umělé řasy Red cherry č. 16 
  • Lepidlo na řasy Ardell lash grip 
  • Maybelline Master sharpe brow pencil soft brown
  • rozjasňovač Essence Crystaliced
  • Jordana color tint blush stick 01 blushed
  • Maybelline color whisper 620 bare to be bold
  • štětce Sigma
  • laky OPI Mod about you a Rimmel Pop rose



A taky bych vám chtěla ukázat dvě horké novinky. Vyzkoušela jsem v tomto líčení novou řasenku od Rimmel Scandaleyes Lycra Flex,  pro objemné, pružné a neslepené řasy. Musím říct, že opravdu neslepuje a řasy nejsou nijak tvrdé, ale pro mě má obrovský kartáček a hrozně špatně se mi s ním manipujule, navíc má klasické štětiny, takže já prozatím z této novinky úplně odvařená nejsem, ale uvidíme až vyzkouším vícekrát a komu vyhovuje velký kartáček u klasické Scandal eyes, asi se mu tahle bude líbit :).


Chtěla bych vás ale upozornit na novinku v našich drogeriích, která mi přijde úplně skvělá. Já si sice příliš často obočí nedokresluji, protože zrovna v případě obočí byla u mě příroda štědrá a nemusím s ním v podstatě nic dělat, ale někdy je třeba ho u kořene nosu trochu přikreslit. Používám na to většinou hnědošedý stín od NYXu, nicméně kolikrát se mi s tím nechce patlat a tak je výhodné mít nějakou tužku, kterou dvakrát čárnete a je hotovo. Nevím jak jste spokojené vy, ale já v drogeriích žádnou pořádnou tužku na obočí nenašla, všechny jsou strašně tvrdé a málo pigmentované, takže když si chcete obočí dokreslit, musíte strašně na tužku tlačit a kůži si dřete, navíc většina těch hnědých jde do rezava a barevně mi nevyhovuje. Ne tak tahle nová Maybellinka Master shape. Já ji mám v odstínu soft brown a musím tedy říct, že mi vyhovuje jak konzistence, dobře se s ní kreslí, tak barva - studená hnědá, tak to, že je pěkně pigmentovaná a navíc na druhém konci má kartáček na učesání obočí. Za mě ideální kombinace, jestli sháníte dobrou tužku na obočí, která drží, tak na ni určitě mrkněte.
 
 
 
Užijte si prvomájový průvod večer a pro pobavení přidávám jednu dnešní fotku. Snažili jsme se napodobit momentku mých rodičů, ale moc dobře nám to nešlo, jak vidíte :D.....
 
 

You May Also Like

56 komentářů

  1. jsi opravdu moc šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo vy dva ste fakt vtipný,prostě to je užasný ,jak dokážete zpestřit článek,prostě ta fotka ,ten nápad ,skvělý,ne že by ty články byly nudné to vůbec,aby to špatně nevyznělo,já je čtu ráda ,už proto ,jak je píšete a vkládáte do nich své pocity,ale to že se snažíte ještě o takové zpestření je super,ja miluju staré fotky takže ste mě dostali Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, hrozně moc děkujeme, to mě strašně těší <3!

      Vymazat
  3. Krásné líčení ,musím se podívat po tom růžovém stínu od Reginy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje mamka má skvělý vlasy ! :D
    A povedlo se vám to :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé líčení, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nojo a já přesně vím, proč vám to nešlo :D Protože Mírovi přece chybí ponožky v sandálech :D haha. ne a teď vážne. Miluju staré fotky. Je moc fajn, když sem dáš občas něco málo ze svého soukromí.

    Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD ponožky v sandáloch a možno nejaké to promile :D ale inak super nápad. Aj mňa zaujala Heidi, ale tiež sa mi nepáčia nalepené spodné riasy, Petine líčenie je krajšie a prirodzenejšie.

      Vymazat
    2. :D jo těm ponožkám jsme se taky smáli a ještě nutno dodat, že naši jsou na té fotce asi o 10 let mladší než my ted :), takže možná i proto to není ono, no hlavně nastavit samospoušť, doběhnout 15 metrů od fotáku a nastavit se alespoň do přibližné pózy, když se člověk nevidí, nebylo úplně jednoduché :D....

      Vymazat
  7. krásné líčení a fotka luxus, pobavila, to je retro!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Je až neuvěřitelný, jak krásně vychytáš detaily jako nehty a podobně! Moc ti to sluší, i když růžová na očích je odvážná kreace a málo komu sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máš/máte parádní nápady, to s tou momentkou mě úplně nadchlo :)

    OdpovědětVymazat
  11. Povedené. x) Ale k tobě by mi sedl na rty spíš nějaký jemný lesk a nebo ta rtěnka matná. Vypadají ty tvoje rty jak umělé takhle, i když odstín je to fajn. x)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, ta první fotka je dokonalá, a ta tvoje je lepší v tom, že nemáš nalepené řasy vespod. To se mi na Heidi strašně nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, mně se ty spodní právě také nelíbí u ní,je to až moc umělý

      Vymazat
  13. To líčení je krásný, Péťo, ale ta fotka mě dostala. Nechci zde chrlit superlativy, kterých dostáváš přehršel...jen jsem chtěla napsat, že odvádíš skvělou práci a přestože ne ke každému Tvému článku píši komentář, poctivě každý dychtivě hltám a inspiruji se. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, ta fotka se vám náhodou moc povedla! :-)
    Líčení se mi líbí, ale nějak si ho na sobě nedovedu představit :-D a hlavně bych to takhle vůbec nedokázala!
    na tu řasenku se těším, čeká na mě na poště, tak si pro ní zítra zajdu(snad tam bude nějaká normální paní:-D) a uvidím, jak budu spokojená. :-)
    hezký prvomájový večer! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. líčení se ti povedlo! a dokonce máš hezčí řasy jak Heidi ;) mně tedy v té reklamě upřímně nejdříve zaujala ta řasenka :D (jednak jsem ujetá na řasenka a druhak má růžový obal :D) novinka od Rimmelu vypadá zajímavě, já mám tu oranžovou a používám jí ráda :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné líčení!
    A máš být po kom štíhlá jako proutek. Poslední dvě fotky jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení ti moc sluší...Hledám taky nějaký růžový stín, ale zatím jsem nenašla nějaký dobře pigmentový:) Koupila jsem od Essence, ale ten je marný:/
    Krásné fotky! Trošku retroo:)

    OdpovědětVymazat
  18. Haha dobre ta posledni fotka:D x

    OdpovědětVymazat
  19. Tá fotka je skvelá vašich. Akékoľvek napodobnenie už nebude dobre. Ale líčnie je krásne.

    OdpovědětVymazat
  20. To líčení je skvělé.. :-) A ta fotka rodičů je jak z nějakého filmu, parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  21. No máš to hezčí jak Heidi :D Je videt, ze to jde i bez photoshopu. Jinak ta retro fotka je krasna, takova vintage

    OdpovědětVymazat
  22. podoba tam je ;)
    a tá staro-nová fotka je super teda už som ju videla na FB :)

    OdpovědětVymazat
  23. Klasickou Scandal eyes mám doma, ale tuhle bych si asi nekoupila, působí na mě úplně stejně jak ta klasická :-)
    Na tužku na obočí se rozhodně kouknu, moc děkuji za tip! Essence mi zrov na dochází a stejně jsem chtěla vyzkoušet nějakou jinou :-)
    Ta fotka s manželem je skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Myslím, že to líčenie ti pristane oveľa viac ako Heidi;) K jej farbe očí to moc nejde. A tá fotka je fakt vydarená.

    http://krasavnutri.blogspot.sk - blog o farebnej typológii

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peto, neber si to nejak zle, ale myslim, ze ta tlusta cerna linka, kterou si vetsinou licis, ti vubec neslusi. Je na tebe prilis tvrda a pridava ti roky. Zrovna u tohohle liceni je to velka skoda, protoze ruzove ti vylozene sedi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc za kritiku :), je fakt, že bych dle typu měla nosit spíše šedou nebo tmavě modrou....nicméně zrovna tohle je líčení dle předlohy, takže tam bych použila stejné barvy jako má Heidi :)

      Vymazat
  26. Líčení hezké, ale samotná řasenka Lovely Doll je příšerná :D Mám ji doma a chci se jí zbavit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem to tušila, má obrovitý kartáček a na ty já moc nejsem

      Vymazat
  27. Sluší ti to o mnohem víc, než Heidi, ale já jí nemám obecně vůbec ráda, nepřijde mi nijak hezká, to bude těma blond vlasama, jako bruneta je o mnohem více hezčí - http://1.bp.blogspot.com/_tLsyi8nme4I/TFgcMN9CwyI/AAAAAAAAEVo/OLajOy4nF34/s1600/Heidi%252525252BKlum%252525252BShoulder%252525252BLength%252525252BHairstyles.jpg

    OdpovědětVymazat
  28. Sluší ti to mnohem více, než jí. Nemám jí vůbec ráda, blond jí vůbec nesluší, jako bruneta je už hezká http://1.bp.blogspot.com/_tLsyi8nme4I/TFgcMN9CwyI/AAAAAAAAEVo/OLajOy4nF34/s1600/Heidi%252525252BKlum%252525252BShoulder%252525252BLength%252525252BHairstyles.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se zase možná víc líbí v té blond je v ní takové jemnější a mladší

      Vymazat
  29. Ta napodobená fotka tvých rodičů je super a líčení samozřejmě taky

    OdpovědětVymazat
  30. strašně moc vám všem děkuju za komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Líčení je pěkné, ale nejvíc se mi líbí fotka rodičů a vaše fotka.

    OdpovědětVymazat
  32. Regina má opravdu krásné stíny, moc se mi to líbí. Najdu ji v drogerii Teta? Musím se mrknout až budu mít cestu do většího města.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogerii TETA jí mají :) Nevím, jak u vás, ale u nás ano :)

      Vymazat
    2. Moc hezké líčení :) Ale mě by neslušelo :)) http://diamond-katty.blogspot.com/ ← Prosííím :))

      Vymazat
  33. Mě zaujala celá ta reklama i s tou řasenkou. Nevím sice, nakolik jí mám věřit, ale vypadá fakt zajímavě :D :)

    OdpovědětVymazat
  34. fotka rodičov je super!! ako z filmu :) mamina mala úžasnú postavu a pri tatkovi je taký drobec ako ty pri Mírovi :) tú tvoju sukňu chcéééém!! a ďakujem krásne za tip na ceruzku na obočie, tiež používam tiene, lebo tie ceruzky sú presne ako píšeš - také červenohnedé a ja potrebujem skôr sivohnedú, takú dymovú, skrátka presne tú na obrázku musím mať :P inak líčenie očí je nádherné, krajšie ako Heidi podľa mňa (ktorú vôbec nemusím, je mi príšerne nesympatická), ale tie ústa ti k tomu akosi nejdú.

    OdpovědětVymazat
  35. Líčení je slušivé ;-) Nová řasenka od Rimmelu mě nezaujala a navíc to neumím s velkými kartáčky.

    OdpovědětVymazat
  36. Peti prosím, za boha nemuzu najít video, tuším že bylo s plesovým líčením a extra rychlým drdolem, takový culík který se provlékl a pak jsi doprostřed píchla černou kytku..dnes jsem si na něj vzpomněla, ale nemuzu si vzpomenout jak to přesně bylo..:(

    OdpovědětVymazat
  37. Tak tobě růžové líčení celkem sluší, máš štěstí! Asi to bude barvou očí, já to párkrát zkoušela, ale absolutně ne, vůbec mi to nesluší, zřejmě na to nejsem ten správný typ:o)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, super video, super účes, líčení, to jsi celá Ty :)
    a ta fotka na konci je prostě super :)
    úplně jsi mi zlepšila celý den, Děkuji <3
    http://fbpsdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Petulko jsi fakt šikovna a vy dva jste super pár vždycky mě pobavite a rada tě sleduju a tohle líčeni se ti opravdu podařilo super :-)
    http://jitule79.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Vůbec se mi nelíbíš ! seš strašně zmalovaná ! radši se nemaluj !

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!