Líčení podle reklamy na řasenku Maybelline Rocket Volum´express + recenze na Loreal Super Liner tužku a gelové linky

by - 30 května

Krásný čtvrtek všem,

ještě než začnu s líčením, chtěla bych pár slov ohledně změny designu, které jste si určitě všimli. Už jsme si s manželem chvíli říkali, že by to chtělo opět něco nového a protože já jsem už byla přesycená velkého, barevného záhlaví s plno fotkami, poprosila jsem ho, aby vytvořil něco úplně minimalistického, aby se to dalo použít na všech kanálech a by v záhlaví bylo jen mé jméno (tedy nick) a moje ikonka. Jsem ráda, že jsem tím sjednotili design na blogu, facebooku, youtube, twitteru a doufejme brzy i eshopu :). Bylo to každý pes jiná ves a takhle alespoň hned uvidíte, že jste fakt u mě. Určitě budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám změna líbí, nebo ne, ale já osobně jsem spokojená, chtěla jsem jen bílé pozadí s nápisem.
 
A teď už k dnešnímu líčení a recenzi. Když jsem v časopise DM narazila na tuhle fotku s modrým líčením očí, hned mě zaujala  a padla do oka. Modrou na očích moc nemusím, ale na druhou stranu, pro modroočky se tohle líčení vyloženě hodí a řekla bych, že paradoxně nechá vyniknout očím, ačkoliv se udává, že modré stíny na modré oči, jsou zabijákem barvy. Já si myslím, že pokud se modrá od duhovky oddělí neutrální barvou, v tomto případě černou, naopak to krásně barvu podpoří, však posuďte sami. Samozřejmě líčení očí, samo o sobě, je v tomto případě velmi výrazné, takže zbytek už je jen neutrální, včetně laku na nehty. Bude se určitě hodit k rockerskému stylu nebo celočernému oblečení. Já jsem k němu zvolila džínovou košili a moc se mi to líbilo :).....Pokud byste se chtěli podívat na postup líčení a fotky produktů v akci, mrkněte na blogerky.cz, pro které jsem opět líčení vytvořila :).
 

Použité produkty:
  • Skin 79 BB cream Snail nutrition č. 1
  • NYX korektor porcelene
  • NYX Blush taupe
  • Catrice rtěnka Simply rosewood
  • Maybelline Color Tattoo Turquoise forever
  • MUA Immaculate
  • řasenka Rocket Volum´express Maybelline
  • tužka Loreal Super liner Silkissime - Seductive black 01
  • gelové linky Loreal Super liner Gel intenza 01 Pure black
  • umělé řasy ELF natural
  • lak Nubar Noir



Jak jste si jistě všimli v seznamu použitých produktů, použila jsem k líčení černé gelové linky a tužku od Lorealu, tužku jsem si koupila v DM a linky jsem dostala v návštěvě v Lorealu. Chtěla bych vám dnes o obou produktech napsat pár slov, protože to je něco, co fakt potřebujete!

Loreal Super Liner Silkissime
 
Sehnat dobře pigmentovanou, uhlově černou, nerozmazávající se, tužku na oči, je kumšt. Tahle tužka mě v drogerii hned zaujala už jen tím, že všechny věci z téhle řady mají, pro mne, krásný design.
Já ji mám v odstínu Seductive black 01 a můžu vám s klidným svědomím říct, že je to ta úplně nejlepší tužka na oči, kterou jsem kdy měla a to fakt nepřeháním. Ano, není nejlevnější, taky jsem se kroutila dát v DMku skoro 200,- za tužku, ale věřte, že se vám to vyplatí.
Tužka má krémovou strukturu, perfektně se nanáší, je extrémně pigmentovaná, excelentně drží na víčku, ale ba co na víčku, ona drží beze změny celý den i na waterline, fakt přísahám! Navíc víčko při nanášení vůbec nedře, stačí jedna vrstva, protože to barví jak blázen a jde i perfektně ořezat a překvapivě dobře odličovat (na černé věci používám dvoufázový odličovač od Ryoru). Prostě nemám, co bych vytkla, možná jen, že díky krémovitosti ubývá podstatně rychleji, než jste zvyklé. Tuším, že mají ještě hnědou, ale nevím, zda ještě nějaké další barvy, líbila by se mi tmavě modrá nebo šedá, ale tu jsem v drogerii neviděla, kdyžtak mi dejte vědět.
Takže za mě 100 bodů a palec nahoru, určitě si ji kupte, pokud tužky používáte.




Loreal Super Liner Gel intenza 01 Pure black
 
Ano, i tady hodlám pět ódy, tohle se jim v Lorealu fakt povedlo. Ale nejen linky samotné jsou skvělé, v balení je i překvapivě podařený štěteček,  kterým jdou linky jedna báseň.
Já jsem milovník gelových linek, pár jsem jich už vyzkoušela a kupodivu, nejvíc mi vyhovovaly gelové linky Catrice, protože jsou spíše až krémové a s jejich měkkou konzistencí se mi dobře pracuje, hezky se nanáší, nevysychají a nedrolí se na víčku, psala jsem o nich TADY a kalíšek stále mám a používám, takže vidíte, že za málo peněz hodně muziky, stojí kolem 100Kč. Musím ale nekriticky uznat, že Loreal je ještě o kus lepší. Tyhle linky jsou už při jednom čárnutí tak černé, že nebudete věřit svým očím, nanáší se skvěle, protože tím, jak jsou měkké, netaháte víčko, což oceníte, až vám bude kolem 30ti a kůže začne ochabovat. S tuhými linkami pak linku rovně prostě neuděláte, bude se vám to krabatit, ne, že bych měla oční víčka už tak "povolená", díky tomu, že se od cca 25ti mažu očními krémy i na víčku horním, musím říct, že v porovnání s vrstevnicemi, mám kůži pevnější, ale i tak už pozoruji, že to není, co to bývalo. No tak tyhle linky jsou jednoduše bezvadné, jedním tahem uděláte krásnou ostrou čáru. Linky drží jako přibité celý den, s odličováním jsem na tom stejně jako u tužky, černou beru dvoufázákem :).
Co bych ale chtěla dál vyzdvihnout, je štěteček, velice mile mě překvapilo, jak je kvalitní a dobře použitelný, u těhle věcí bývají štětečky spíše na vyhození, ale tento je fakt super, jednoduše s ním udělám linku tenkou, tlustou, ocásek, vážně perfektní.
Cena v drogeriích a na internetu se pohybuje od 200- 250Kč, jednoznačně skvělá koupě, opět bych velmi uvítala více barev!




Zátěžový test, po celém dni na ruce a po drhnutí kartáčkem pod vodu, vážně přísahám! Nahoře linky, dole tužka. Úplně nahoře si můžete všimnou zbytku Color tattoo :).


A ještě úplně poslední informace na konec, nyní seženete v drogeriích výhodné balení řasenky Rocket a Color Tattoo, černých nebo růžových, koukala jsem na to v Tetě a DMku, cena 169Kč a já sama si určitě pro to růžové poběžím :).

 

You May Also Like

178 komentářů

  1. Vypadáš jak mimozemšťan :D Jinak koukám, že Karolína změnila design včera, tak ty hned taky musíš..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vona totiž změna a sjednocení designu na všech kanálech je otázka pár minut a není vůbec třeba to dopředu připravit a promyslet, takže se to dá operativně udělat všechno najednou kdykoliv kdokoliv změní design :D, to jsou zase kecy, krom toho design měním pravidelně několikrát ročně, jestli sis nevšimla. Nehledě na to, že se to ted dozvídám poprvé, ono totiž sledovat všechno na internetu mají čas jen takoví anonymní tupci jako ty.

      Vymazat
    2. a jen tak mimochodem, design a všechny jeho změny kdy a jaké budou dělá Míra, abych se tu nechlubila cizím peřím :)

      Vymazat
    3. Jak jsem si všimla změny designu u Káji a tebe tak jsem čekala, který chytrý a všímavý anonym se ozve jako první :D

      Vymazat
    4. vždycky se prostě musí objevit nějakej idiot, kterej shodí práci ostatních...

      Vymazat
    5. Mírovi vyřiď že písmo se blbě čte, stěžují si na to i lidi na tvém FB...

      Vymazat
    6. tak já ke Káje chodím ráda a pravidelně, ale naposledy jsem četla to o těch fake paletkách UD a nevšimla jsem si nového designu, nebo ho teda asi ještě neměla, dneska ani včera jsem tam nebyla,ale jdu se podívat :), ono totiž anonymové mají pocit, že bloggerka má asi sledovat všechno a že má na to čas...když si vezmu,že natočit a sestřihat video zabere 8 a v poslední době na zrcadlo se zvukem, klidně i 10 hodin, připravit takovýhle článek tak 4 hodiny, do toho člověk taky musí někdy pracovat, uklízet, vařit, jíst a dělat spoustu jiných věcí, tak mi z toho vychází,že logicky se na moc blogů, krom toho svého,kde se snažím reagovat (odpovídat na maily, zprávy na facebooku, youtube atd atd) toho opravdu moc nestihnu...no ale anonym to asi ví líp,žejo :D

      Vymazat
    7. tento článek 4 hodiny? Dovol abych se ze srdce zasmála. Pokud nepočítám focení produktů a vzhledu, tak je to práce tak na 30 minut a s fotkama nanejvýše hodinu, za to že jsi nemehlo a děláš to pomalu si ale můžeš sama :D

      Vymazat
    8. Mírovi to řeknu,ale mně se to čte perfektně a to i na mobilu, to nechápu, vždyt je to klasické černé písmo na bílém pozadí,jak se to může blbě číst? Co konkrétně vám vadí? Typ písma nebo něco jiného, napište to klido sem, protože já fakt žádnou vadu nevidim.....

      Vymazat
    9. anonym 14:02: ano, potvrdila jsi definitivně,že jsi tupec, už jsem to pochopili, odejdi, díky ;)

      Vymazat
    10. ano špatný je typ písma, je to jeden slitý článek a fakt se na to špatně kouká Peťul :)

      Vymazat
    11. S tou mobilní verzí je to fakt, na androidech se to čte blbě. Zkoušela jsem to u sebe na mobilu, tak i u přítele i na tabletu a je to špatné :(

      Vymazat
    12. no ty asi musíš vědět jak vypadá mimozemštan protože ty jsi asi taky z jiný planety....

      Vymazat
    13. Peti vůbec nic si z takových komentářů nedělej :) až ti ten "někdo" ukáže svojí práci, pak se můžete bavit :)

      K tomu písmu. Obecně se tvrdě patkové písmo neužívá třeba ani na letáky nebo marketingové věci, protože se hůř čte, lidskému oku zkrátka tak nelahodí. Líbí se mi moc minimalistický design, ale to písmo není opravdu to vončo :)když vyhledáš bezpatkové fonty, určitě najdeš jiné a lepší, líbivější, které zapadnou také :)

      Vymazat
    14. Bohajeho anonyme, jseš tak tupá až mi to tu mlátí dveřma... běž otravovat vzduch někam jinam ty profesionální votravo.

      Pro tu našu SuperPeťku:)
      Změna vzhledu je boží a svěží, nic přepláceného. Podle mě to je profesionální sjednotit všechny vzhledy (jutubko, fcb, e-shopa, etc...). Pořádně pochval toho svého chlopíka a dej mu za nás čtenářky a fanynky velkou pusu na čelíčko ;-) :-* xD

      Papalala Krista :-*

      P.s. Čtení tvých článků a koukání na tvá videa je jako pohlazení po duši :-* Jsi úžasným rozjasněním i toho nejpochmurnějšího->nejchladnějšího->nejdeprimovanějšího->deštivého dne :-) Díky, že tě blogování baví :-*

      Vymazat
    15. Mně se líbí změna obrázku nahoře v hlavičce (možná by byl jen lepší s bílím nebo transparentním pozadím), ale vyřiď Mírovi, že v nadpisech h4 má písmo, které neumí české znaky.

      Pokud se to tobě dobře zobrazuje a nám ne, tak problém může být v tom, že není použité písmo, které je v pc základní, ale nějaké, které je stažené z netu a potom to ty vidíš v pořádku, protože ho máš, ale nám se sem vloží automaticky nějaké jiné, které třeba není tak dobře čitelné.

      Buď tedy doporučuji volit nějaké základní písmo nebo aplikovat google fonts.

      Vymazat
    16. díky za připomínky, Míra se na to večer podívá, já to fakt vidím všude perfektně,takže mě nenapadlo,že by se to mohlo blbě číst a právě to strojové písmo se mi jako font líbí, protože mi přijde, že se hodí k tomu retro písmu v hlavičce,ale nějak se s tím popasujeme tedy jinak ;)

      Vymazat
    17. vždy se najde nějaký závistivec, který musí rýpat...a jestli si tady anonym myslí, že takhle práce je na 30 min, tak nevím kdo je tady mimozemšťan :D :D :D docela kruté hodnotit, asi nejspíš jsi jen čtenář, protože, tohle by si žádná blogerka nemohla nikdy dovolit napsat!!

      Vymazat
    18. Nezměnila vzhled jen Kája, ale i Lou, Rendy, Luc...asi bych mohla ještě chvíli pokračovat. To se jako opičí všechny po všech??? Uvažování některých lidí opravdu nepochopím. Zdá se, že jste se všechny v očekávání změny počasí rozhodly změnit aspoň vzhled blogů, abyste to léto trochu popohnaly. Holky, asi se budete muset snažit víc, protože sluníčko pořád nikde.

      Vymazat
    19. Mně se to teda špatně nečte ani na pc ani na telefonu. Jak píše Petra, nechápu, co se blbě čte na bílém pozadí a černém písmu??? Jinak změna je fajn, ale u Tebe Peti, by se mi líbilo trošku víc, ne jen takový "obyčejný" design. Líčení parádní! :)

      Vymazat
    20. Ježiš vy jste pipindy !!!!!!
      Písmo je buď Verdana anebo Tahoma, pletou se mi a na první pohled to nepoznám. Nicméně to jsou NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ písma co se týče webových stránek. Takže problém nebude u Peti, ale u vás všech co si na to stěžujete.

      Akorát mám otázku Peti, ta hlava co používáš jako logo ... vídám ji furt někde (a ne v souvislosti s Tebou) proto se ptám - vytvořila jsi ho ty a ostatní to od Tebe kradou a nebo jsi si logo např. nevědomky půjčila? Rozhodně to neber jako nějaké rýpání, jen jsem si tohoto obrázku všimla na moc místech a tak mě to zajímá.

      Vymazat
    21. Joo to je fakt :D Kája má taky změněný vzhled, tak hned Peťula taky musí.. :D:D

      Vymazat
    22. Klarko, ikonka hlavy je ma, netvorila jsem ji, ale koupila si ji s tim, ze nikdo jiny by nemel mit pravo ji pouzivat a ani nema, protoze ji mám i zaregistrovanou u uradu pro prumyslove vlastnictvi. Takze pokud ji nekdo pouziva, tak je mozne, ze ji slohnul mne nebo nevim a budu v takovem pripade, kdyz mi das vedet, kde jsi ji videla. Dekuju moc!

      Vymazat
    23. V přípravě článku bych se ráda zastala Petry, jsem blogerkou a vytváření takového článku není opravdu na 30 minut, jak tady některý přechytralí píší :( Já když chci opravdu článek na úrovní, tak kolem 2-3 ho připravuji :)

      TO je hrozný :( Peti, vůbec si to neber nějak osobně, nám se Tvé články líbí a je vidět, že je za tím spousta, spousta práce..!

      Tenhle článek je úžasný, líčení Ti moc sluší, já osobně bych v tom asi ven jentak nevyšla:D přeci jen je to na mě až moc modré a výrazné :) Ale ty jsi vážně kočka :)

      Stejně by mě zajímalo, jak to všechno stíháš, vždyť dny nafukovací nejsou.. :) Vždy jsi tak krásně, perfektně namalovaná, upravená apod. ..Můžu se jen zeptat, jestli pracuješ denně, nebo nějak nepravidelně? :)

      A vůbec si z anonymů a podobných lidí nic nedělej! :) myslím si, že těch, co Ti tu pochválí je přeci jen víc a já mezi ně určitě patřím..Jen tak dál!

      Lucka

      Vymazat
    24. Ahoj Peto nerob si z tych anonymov nic,mas perfektny blog,sledujem ho kazdy den.vies stale sa najde niekto kto si potrebuje rypnut.Vladka

      Vymazat
    25. Ahoj Peti, podla mna by si im nemala venovat pozornost a svoj cas, neschvaluj tie komentare a bude pokoj nech ich aj roztrhne. Dizajn je skvely a som na tablete a cita sa mi to v pohode. Inak licenie je krasne. Zuzana

      Vymazat
    26. Na mě je to moc bílé :D Bolí mě z toho oči a semtam se musím zahledět jinam :D jinak písmo ok:)

      Vymazat
    27. príspevok za 30 minút??vidieť, že to píše niekto, kto nemá ani šajnu o tom, ako sa robia príspevky..za 30 minút to má možno nejaká blogerka, ktorá necháva fotky v pôvodnom stave a napíše max. tak tri vety :P taký článok trvá minimálne hodinu + úprava fotiek..a obdivujem ťa Peti, že vkladáš toľko času do tých videí..ja by som na to nemala nervy :) a líčenie sa ti veľmi podarilo! krásne vyniknú tvoje modré oči :)a L´Oréal má všetky produkty skvelé!!! je to moja naj značka :)

      Vymazat
    28. Lucko, děkuju moc a pracuju denně, za posledních 3/4 roku jsem neměla volný víkend a v pracovní dny dělám tak 10-12 hodin denně, takže opravdu pokud mi tady někdo řekne, že mám něco zadarmo a že nic nedělám,tak to bych opravdu mínila vyletět z kůže a doporučovala bych mu si to zkusit ;).

      Vymazat
    29. Ta bílé barva na pozadí je strašně moc a rve to oči, prosím také pozměnit. Jinak "tvé" logo vídám různě i na blozích které jsou staré 5 a více let, především kadeřnické takže je divné že sis ho mohla zaregistrovat..

      Vymazat
    30. Neměla jsi volný víkend 3/4 roku? Týjoo, v nejbližší době se aspoň v sobotu na všechno vyprdni a užívej den podle svýho, zasloužíš si to přece! Aby ses ještě jednou nezhroutila vyčerpáním...

      Vymazat
    31. Máme registrované jméno PetraLovelyHair a máme registrované i logo, ve spojení s nápisem PetraLovelyHair :-) Logo jsme koupili před dvěma lety a jestli koupil někdo stejné, nebo podobné logo před námi, to opravdu nevím :-) a evidentně si jej nikdo nezaregistroval :) Ostatně o nikom, kdo by toto logo ve spojení s názvem PetraLovelyHair používal, nevím :-)
      A co se bílé týče... No, máte asi citlivé oči :-) a trochu Vás lituji třeba v zimě, nebo v nemocnici, kde té bílé je přecijen víc než u nás na blogu :-)

      Vymazat
    32. Neměla jsi volný vikend? Tak tomu opravdu nemůžu věřit..:( Nechtěla bys někdy udělat video o tom, co děláš apod..?

      Vymazat
    33. Já nevím, proč se všichni čertí nad "nonejmama". Což já jsem sice taky, ale to proto, že jaksi nemám nic, pod čím bych se mohla přihlásit. Pokud někdo vyjádří svůj názor- na tom je snad něco špatného? Pravda, bylo to řečeno ne zrovna slušně, ale když jsem si přečetla odpověď Petry, také se o slušnosti mluvit nedá. Čili co jiného se dá čekat?
      Mimochodem- pokud tu tedy člověk nemůže říct, co si myslí....tak co to tu je? Kurník? Občas to tak vypadá.
      Tím, milé dámy, nekritizuju Petru jako takovou. Je naopak fajn, když si člověk najde něco, co ho baví a baví to i jiné. Nicméně po určité, ne zrovna krátké době, co sleduji tento blog, se mi zdá, že to tak trochu upadá- kvalitou, řekla bych. Ale to je můj názor a samozřejmě jsem si vědoma toho, že mě nikdo nenutí, abych sem nadále chodila.
      Jana

      Vymazat
    34. Jano, všimla sis tu nějaké cenzury a toho,že by kdokoliv nemohl svobodně vyjádřit názor? Řekla bych,že ne, že demokratické je to tu až moc! A že má odpověd nebyla slušná, na to mohu říci jen jedno - na hrubý pytel hrubá záplata aneb jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Nemůžete ode mne čekat, že si nechám všechno líbit, nejsem fackovací panák, jsem jen člověk jako každý jiný a mám svou hrdost.
      Pokud se ti zdá,že to tu upadá kvalitou, budu moc ráda, když to specifikuješ, abych to mohla napravit! Kvalitu videí se snažím zlepšovat, zlepšila jsem zvuk i obraz a snažím se přispívat 5 x týdně a žádný článek neodbývám a trávím nad tím dost času,aby byl užitečný vám a aby vás to tu bavilo a snažím se vymýšlet stále nové věci. Já kritiku beru a prosím o specifikaci, komentáře typu, upadá to tu, je to hrozný atd. mi nic nedají,to jsou bohužel zase jen řeči.

      Vymazat
    35. Na hrubý pytel hrubá záplata? Nesouhlasím s tím, že se člověk nedá poslat někam, jak se říká, slušně. Říkat, že je někdo tupec? Jednoduše myslím, že to jde říci i jinak.
      Co se oné kvality týká- nenarážela jsem na kvalitu videí, fotek, apod. V tom se já nevyznám a kritizovat to nehodlám. Poslední dobou to ale na mě působí všechno jako jedna velká reklama. Jak se mi zdálo ze začátku, že tvé recenze jsou objektivní a skutečně dělané podle toho, co si myslíš, tak teď to na mě působí přesně naopak.
      Jinak co se tvé aktivity týká- myslím, že to se ti upřít nedá, je to na jednu stranu obdivuhodné. Proti tomu nemám nic. Pokud se to někomu líbí, tvé příspěvky, co děláš a jak to děláš, nejsem proti, je to každého věc. Mně už to bohužel tolik neoslovuje.

      Vymazat
    36. Ale reklama na co, na mě :D? Tomu moc nerozumím, opět bych byla ráda za specifikaci, kdybys byla tak hodná, děkuju. Napadají mne jedině štětce, ale přece pokud jsem si je sama navrhla, tak se nebudu líčit konkurenčními, když mi tyto vyhovují :). Navíc jsem si je nenavrhovala sama pro sebe, ale právě proto, aby je využilo co nejvíc žen a taky aby si je mohl každý dovolit.
      Posuzování kosmetiky je vždy subjektivní,ale v rámci možností jsem objektivní zcela 100%, vždyt to snad dokazuji celou dobu, nebaví mě neustále se obhajovat před nesmyslnými nařknutími, která mě mrzí. Musím říct, že včera to bylo po hodně dlouhé době, kdy jsem uvažovala,jestli to má vůbec cenu se s tím blogem dělat. Jasně, ted to zase bude voda na anonymní mlýn,ale já nejsem stroj a toho urážení a obviňování už mám taky někdy dost, ono se to každému kritizuje, když z cizího krev neteče ;).
      Díky za názor a přínosnou kritiku ;).

      Vymazat
    37. Není můj případ, že bych urážela, naopak, to je to proti čemu jsem šla. Obvinění- tak by se to asi nazvat dalo, nicméně je to zcela subjektivní pocit. Narážím třeba na návštěvu Ryoru, po které byly výrobky právě této značky naprosto super, to samé mám pocit, že se děje i s Loreálem teď. To je podle mě ta reklama. I když si nejsem jistá, čím je to způsobeno. Nedomnívám se, že bych patřila k typickým rýpalům. Řeknu co mi vadí, řeknu i to proč mi to vadí a jak jsem k tomu dospěla. Nemám důvod někoho urážet a tlačit tě do kouta, aby jsi měla potřebu se omlouvat a obhajovat. Myslím, že to by byla škoda. Já si za svým stojím, to ale v případě mně samotné. Je to jeden názor z mnoha a těch pozitivních je mnohem víc.

      Vymazat
    38. Aha, rozumím,ale právě výrobky od Ryoru si sama kupuji, to stejné s Lorealem, prostě jsem si tu tužku koupila a přijde mi skvělá, od Ryoru používám léta mandlový krém a oční gel a i další výrobky jako dvoufázový odličovač, si kupuji opakovaně. Jen proto, že mi nabídli spolupráci přece nezačnu říkat,že je ta kosmetika špatná ;), abyste mi teda věřili. Koukni se na video o spolupráci a blogování,jestli jsi ho neviděla, mně totiž přijde, že čtenářům se zdá, že aby článek byl objektivní, musí být recenze negativní :). Tím, že mám těch výrobků od jedné firmy nakumulovaných v jedno časové období více, tak se ti to možná zdá jako reklama, ale řekněme si upřímně, v podstatě se dá říct, že reklamu udělám čemukoliv, co na ten blog dám, když jdu do důsledku...... ;). Těžko to má ale řešení, snad jedině nepsat o ničem. Všimla jsem si, že jakmile blog dosáhne určité návštěvnosti, tak začnou čtenáři houfně říkat, jak dřív to bylo lepší a jak se jim tam už nelíbí, ale přitom návštěvy paradoxně třeba rostou, tak já nevím, jsem zmatena a upřímně netuším,jak bych toto měla řešit.......

      Vymazat
    39. No proto jsem psala, že si nejsem úplně jistá, čím je to dané- ona reklama. Protože reklama to je. Samozřejmě to může být spíše krok oněch firem, než-li tvůj.
      Celkově to na mě nedělá dobrý dojem, co se týká tohoto. Jinak je pravda, že se ledasco a leckdo mění současně s tím, jak plyne čas. A já jsem si vědoma toho, že je to i můj případ. Dřív jsem na kosmetiku a různé styly měla stejný náhled jako ty, to už ale není, čili mě to tak neoslovuje. A jednoduše- spojí-li se vše dohromady, může to jako celek působit velmi negativně. Co se mě týká, na sledovanost tvého blogu nekoukám, takže nemůžu říct, že mě to ovlivňuje a pokud třeba narážíš na nějakou závist, na to obecně netrpím.
      Je to asi nějaký logický posun, že čím více lidí tě zná, tím větší je o tebe zájem ze strany firem...a na lidi jako jsem já, to prostě může působit zkutečně neseriozně.

      Vymazat
    40. Ještě bych ráda reagovala na tu poslední část...
      Je přeci naprosto jasné a běžné, že čím více lidí je v něčem zainteresováno, tím více názorů, různých názorů, se schází. Mimo to- pokud návštěvy rostou, může se jednat o skupinu nových příznivců, kdežto kritika typu "vzpomínání na staré časy" obvykle přichází od lidí, kteří už nějakou dobu tabulky plní. Nejsem si úplně jistá, že je to něco, co se řešit dá a hlavně bych se zamyslela nad tím, zda to vůbec je nutné nějak řešit. Názory vždy budou positivní i negativní. Obojí má význam a to hlavně pro tebe. I když můj zájem osobně opadá, jsou tu ženy a slečny, které to zajímá a mají to rády takové jaké to je. Nejde se zavděčit všem, ale řekla bych, že ty rozhodně nejsi v červených číslech... Jsi dost inteligentní na to, abys rozeznala, který názor stojí za povšimnutí a který má skutečně za význam pouze rýpat a pak už stačí se jen naučit určité laxnosti. :)Ještě bych ráda řekla, že některé komentáře znějí strašně fanaticky a "kurníkoidně", což zcela nepochybně v některých lidech rozdmýchá potřebu se do toho vložit.

      Vymazat
    41. Petra píše, že bere konstruktivní kritiku. Ale cenzuruje a schvaluje jen, co se jí hodí. To je dle mého velmi populistické, samolibé...
      Napsala jsem konkrétně, co se mi nelíbí-logo-(jako z kadeřnictví z r.1995, celkový design a písmo upadá, posunuje se směrem zpátky o několik let. Že by se mělo investovat do profesionála grafika, pokud to chce mít nějakou úroveň. Míra bohužel není grafik a zde to shodil o level dolů. Tož můj názor, který se nelíbí a zřejmě se i neschválí. Pipinoidní poklonky a chvály ano? Tím to ztratilo taky úroveň!

      Vymazat
    42. Jinak mi to teď ukázalo, že komentář bude vložen až po schválení, tak uvidíme, zda se Petra vymluví....

      Vymazat
    43. Jani, děkuji velmi za přínosné komentáře a názory, cením si toho v jádru se tím vlastně souhlasím, popsala jsi to dobře ;), jen s tou reklamou ne, protože tomu se snažím vyhnout,ale asi je to nezbytná část blogování u blogu, který sleduje více lidí,že to tak vždy bude někomu připadat, i když poslední co bych chtěla je udělat z blogu reklamní plochu ;).

      anopnymní 17:16: na tyhle impertinence už vůbec nehodlám reagovat, už jsi toho napsala dost, obrázek jsme si udělali všichni, tak myslím,že to stačí

      Vymazat
    44. Aha, takže Janě za kurník poděkuješ, ostatní kritiku nehodláš ignorovat ani schvalovat...Děkujeme za Tvé odhalení, také si děláme o Tobě obrázek:)

      Vymazat
  2. Lekla jsem se, jestli jsem správně =o)

    Takové líčení se mi opravdu líbí, akorát mám hnědé oči a přes den se asi moc nosit nedá =o)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to balení s růžovou, ale raději sem si měla vybrat černou...Je to takové nijaké :( Ale řasenka mi sedla perfektně!

    Nesedí mi ta linka na spodním víčku, ale to už záleží na ksichtíku a oblečení...Já se svým kulatým obličejem bych vypadala ještě víc jak panda :D

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, moc krásné precizní líčení! A myslím, že tobě sluší! :)
    Jinak vzhled blogu je moc hezký, jen možná ten font bych ještě zvětšila, nebo i dala nějakej líp čitelnej.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné nalíčení :-) Když si prohlížím Tvůj blog, tak chci taky umět experimentovat, ale nejde mi to . Tak jdu jenom do řasenky a tužky na oči. Kdyby jsi měla i nalepovací řasy, tak by byl výsledek 100% a ty můžeš modelku zastoupit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc,ale jak je uvedeno v článku, nalepovací řasy mám ;)

      Vymazat
    2. Ou...tak to se omlouvám :-/ Tak ještě hustější a delší :-) Ale jinak je to vážně hezké :-)

      Vymazat
  6. =-O no to je...! No ani nemůžu najít správná slova - dokonalost, týjo.. Seš šikovná Péťo :o)

    A moc mě zaujala ta Catrice rtěnka...

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, úplně přesné =o), tu řasenku i ty color tattoo turquoise forever mám doma, tak to zkusím taky, jak se mi to povede =o))

    OdpovědětVymazat
  8. Nešla by udělat změna písma? Velice blbě se to čte a o mobilní verzi raději ani nemluvím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy nevím,mně se to čte úplně normálně:)i na mobilu:)

      Vymazat
  9. Podařilo se ti to napodobit maximálně, je to vážně věrohodné, jak z reklamy :)) A musím říct, že vzhled blogu mi před tím připadala takový osobnější a milejší, tohle působí sice profesionálně a přehledně, ale chladně :(

    OdpovědětVymazat
  10. Bárbína se slepenýma řasama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo kdo špatně vidí a leze kam nemá.

      I.

      Vymazat
  11. asi bych neměla odvahu si to vzít na denní nošení, ale na nějakou slavnost k modrým šatům skvělé! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem se dneska lekla, jestli jsem na správný adrese :D.... Budu si muset zvyknout, jinak barevně pěkný, jediný, co mi vadí je písmo, já prostě tenhle typ písma nemám ráda, ani nevim proč, asi prot, že mi připomíná psací stroj, ale na Tvůj blog budu ráda chodit pořád, stejně sem chodím skoro denně, abych se koukla, jestli není nějaká nová inspirace, recenze nebo cokoliv a změna písma můj vztah k Tvýmu blogu nezmění :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peto, take bych byla pro zmenu pisma, tohle je skoro jak strojopis...jinak proti zmene nic nemam ;) tvuj blog i videa sleduju moc rada a parkrat uz jsi me inspirovala, takze take zkousim nove produkty atd. diky :) Monika

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, líčení je moc pěkné, myslím že ti sluší :)

    Jinak k novému vzhledu blogu...mě osobně se to nelíbí, pláču pro tvůj starý vzhled, tohle 1. má každá druhá blogerka (černobílý blog) a 2. to písmo se opravdu blbě čte, bolí mě z toho oči, zkus prosím aspoň změnit styl písma :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa páči, že nevyzeráš ako s monoklom, a je to veľmi pekné, klobúk dolu

    OdpovědětVymazat
  16. Mne sa páči, že nevyzeráš ako s monoklom, a je to veľmi pekné, klobúk dolu

    OdpovědětVymazat
  17. Design se mi nelíbí je to takové příliš suché, ale zas si to všechno sjednotila..kvůli novému designu tě určitě nepřestanu číst :)
    Jinak líčení parádní škoda že u nás v DM tuhle barvu Color Tatto nemaji :(

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, kasli na osklive anonymy. A prosimte z kamaje tadzinova kosile? Diky

    OdpovědětVymazat
  19. WOW tak to líčení je vážně husté, jsi hezčí než slečna modelka. Černo-modré líčení ti fakt jde.

    Jinak bych taktéž byla pro změnu designu. Tuto kombinaci má spousty blogerek, od tebe bych čekala něco originálního. Navíc to písmo je opravdu katastrofa, hrozně z toho bolí oči ani jsem nedočetla článek do konce.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc děkuji za mini recenzi tužky od Loreal, koukala jsem na ní v drogerii a váhala, ale nakonec nekoupila. Ted vím, že příští návštěva v DM bude určitě zahrnovat i nákup této tužky :)) Jinak té super akce řasenka+color tattoo jsem využila. Řasenka mi ze začátku příliš nesedla, měla tendenci mi slepovat řasy, ale po cca týdnu používání jsme už nejlepší kamarádky :D

    Líčení pěkné, ale já jsem co se týče líčení spíše konzerva, takže si na něco takového netroufnu :)

    Jinak změna blogu je zajímavá, ale mně osobně se příliš nelíbí. Působí to ma mě nedodělaně či odfláknutě. Font písma mi totiž připomíná blogy, které nás učil vytvářet pan učitel v 9. třídě v odpoledním PC kroužku (ach...kde jsou ty časy :D)

    Měj se hezky :))

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, mě se to písmo taky nelíbí, článek jsem ani nedočetla, protože mě z toho úplně bolí oči. Předtím jsem byla úplně spokojená, mohla jsi klidně jenom změnit záhlaví a bylo by to perfektní! Takhle mi to přijde i takové nějak méně profesionální, nevím. Každopádně líčení krásné, jako vždycky, pro mě si v tomhle bohyně! Elis

    OdpovědětVymazat
  22. Haha, já teď budu taky trochu zlá, můžu? Vidím,že korálová Colorama se taky blbě odlakovává :D a že sem strašně ráda,že se to nestává jen mě! :D I když teď nevím,jestli bych se neměla spíš stydět,že vím,jaký lak si měla předtím, zvlášť teď,když za 5 dní státnicuji :D Tyrkysová se mi děsně líbí a asi se vykašlu na kecy,že je to typický komančovský makeup! Pokud to bude první tužka na waterline,kterou nevymrkám, začnu tě uctívat! Pokud selže, nepošleš mi pár vlasů jako náplň do voodoo panenky? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, odlakovává se mi dobře, ale mám ji pod tou černou nalakovanou, neměla jsem čas odlakovat a znovu nalakovat nehty,tak jsem dala černou na to :D

      Vymazat
    2. Tak to potom jo :-p já si hold skoro všechny červené a černé laky při odlakovávání rozmažu po celém posledním článku prstu,takže pak zuřivě odlakovávám konečky prstů :D

      Vymazat
  23. Ahoj Péti, moc se mi líbí vzhled Tvého blogu, Míra je šikula, jen bych poprosila, kdyby to šlo, trošku "zčernit" písmo. Hodně navštěvuji Tvůj blog přes mobil a teď to vidím šedě a hůř se mi čte...(oči mám v pořádku a tel.taky, ostatní věci čtu v pohodě. :-) Snad se nenazlobíš :-/ A ta řasenka s růžovýma stínama je super, mám je týden koupené a vydrží mi celý den bez hnutí. :-) Mám Tě moc ráda. Pa Marcela

    OdpovědětVymazat
  24. Upřímně já bych taky změnila písmo... je to jak na tiskacím stroji a není to příjemné :( :))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, moc ráda sleduju tvůj blog, recenze, články, videa. Vždycky když si chci koupit nějakou kosmetiku, tak se podívám na tvůj blog, jestli si o ní nedělala recenzi a skoro vždy ji najdu. Teď jsem si všimla, že máš nějakou změnu designu na blogu. Nevím, zda je to ještě nedodělané, ale pokud ti můžu říct svůj názor, tak se mi sem nehodí moc typ písma. Zkusila bych nějaké jiné :-) celkově se mi ten blog předtím líbil více. Neber to jako nějakou urážku, já to beru jen ze svého pohledu grafika :)
    Jinak ti moc fandím a držím palce. S pozdravem Sabina. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Petko designu je super líbí a líčnení opravdu super a sluší kočanda :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Mně se osobně líčení velice líbí :) ... modrou mám moc ráda a tobě se to opět povedlo :) ... jinak k novému designu, který se mi líbí, ale přece jenom to písmo se mi hůř čte, ale to je asi jenom o zvyku :) ...
    Děkuji moc za inspirace od tebe :) ...

    OdpovědětVymazat
  28. Líčení je skvělé a překvapilo mě, že se hodí pro modroočky? Myslela jsem, že stejné barvy stínů a očí nejdou dohromady. Jak vidím, tak to není pravda, musím takové líčení zkusit! :) A i já se zastávám těch, co jsou pro změnu písma.

    OdpovědětVymazat
  29. krásné líčení...:)) sluší moc jako vždy..jinak já teda vůbec zase nechápu ty komentáře :D :D já měním design podle nálady..zase mám jinou barvy stránku :D ale jsem začátečník, takže proto asi, to staré mi nevyhovovalo...a to, že možná někdo přede mnou měnil design tak to mě opravdu vůbec netankuje, jeho věc, moje věc :D vy máte ale starosti..pracující lidi + co se zajímají o svůj blog mají určitě hodně času projíždět a šmejdit na jiných stránkách...
    Peťo já se ti divím, že máš chuť na tak stupidní názory ještě odpovídat :D :D
    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  30. Liceni je prekrasne,jen me mrzi,ze neni video.Videa jsou nejnejnej.
    Jinak za me pismo take ne!Spatne se cte

    OdpovědětVymazat
  31. Líčení se mi moc líbí! Konečně vím, jak využít tyrkysové color tattoo ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se naopak to písmo líbí :) působí to profesionálně a na každém blogu se mi mnohem lépe čte bezpatkové, než patkové :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, moc děkuji za zpětnou vazbu ohledně vzhledu :-)
    Písmo upravím, to není problém, možná by stačilo, kdyby nebylo tmavě šedé, ale černé, ale uvidíme :-)
    A abych vzal vítr z plachet anonymům, tak změny ještě dozná pravá část blogu, myslím, že docela výrazné, ale trochu bojuju s jedním html kodem :-) který v ostré verzi nefunguje jak by měl :( Takže sem ho stáhl, a vrátil no do původního stavu, bystré čtenářky si mohly včera všimnout, že jednu chvíli byla pravá část jiná, krásná :-) a také bude trochu jiná horní část, ale tam je problém stený... No jo, žádný učený z nebe nespadl :-) Takže vězte, že se jedná o úpravu plánovanou a připravovanou již nějaký čas. Moc rád bych měl tolik času abych mohl procházet internet a inspirovat se, ale bohužel... :-)

    A k té jednotvárnosti a fádnosti vrchní části :-) ono to tak může vypadat, ale věřte, že tomu tak nebude, my pro vás máme připravenu novinku :) nechte se překvapit a v sobotu ráno uvidíte ;)

    Krásný den všem :-) Míra
    Jo a jestli máte nějaký návrh na font písma, tak sem s ním, návrhy jsou žádoucí, ostatně chceme, abyste se tu cítili dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to vůbec nelíbí :(( Celý vzhled je hnusný, jednoduchý, neosobní

      Vymazat
    2. Tak to se moc těšim na sobotu ráno :) Sama vím, kolik času je potřeba na vytvoření, změny designu stránek, aby vše vypadalo, tak jak má :)

      Vymazat
    3. Ahoj,učili jsme se, že na čtení je lepší patkové písmo (např. Times) než bezpatkové (např. Arial). Oceňuji snahu Petry i manžela zlepšovat vzhled blogu, videa, článků, přinášet nám informace z různých akcí atd. Přečtu si tady ZADARMO tolik věcí (co mě nezajímá, nečtu, nebo si o tom pomyslím svoje, ale nenadávám tady), že si pak v obchodě můžu vybrat věc, která je už odzkoušená. Za to moc děkuji. Petra ani její manžel se podle mě nikomu "zpovídat" nebo ospravedlňovat svoji práci nemusí. A jestli mají něco zadarmo, tak ať mají, je jim přáno, práce s blogem mají dost, baví je to. Pokud člověk něčeho chce dosáhnout, tak zatím taky musí jít a něco pro to dělat. Petro, přeji Vám, ať se daří, a na takové anonymny nejlépe nereagovat. Opatrujte se :-)a nezapomeňte na odpočinek. Hanka

      Vymazat
    4. Přesně tak - domnívám se, že každá vteřina věnovaná reakci na urýpané anonymy je naprosto zbytečně promarněná :o)
      Jinak líčení i nový vzhled blogu se mi líbí.
      Mějte se hezky, ať se vám daří.

      Vymazat
  34. To líčení je úplná bomba! Vypadáš nádherně, moc Ti to sluší. Sleduji Tvůj blog pravidelně skoro denně (a denně je i co číst). Vždy si říkám, že už nemůžeš přijít s něčím novým a krásným a vždy mě vyvedeš z omylu.. Jen tak dál!
    Písmo se mi líbí, ale jen se mi moc nelíbí písmo nadpisů - Comic. Myslím, že se víc hodí pro pubertální žábu než pro dámu jako jsi Ty Peti. Mám to hodně spojené s plakáty na akce pro děti nebo bakalářské práce na Pedagogické fakultě obor výtvarná výchova :-D anebo blogy hodně mladých blogerek. Ne že bys nebyla mladá, to by mě ani nenapadlo, ale patříš v ČR mezi úplně nejúspěšnější blogerky (a právem!), tak si u Tebe každý hned všímá i drobných chyb a očekává naprostou profesionalitu. Především, je to Tvůj blog a má se líbit hlavně Tobě. Musí to dát takové množství práce! Ale za to Ti a Mírovi moc děkuji!
    Jen nechápu, jak se někomu může číst špatně klasické strojové písmo? Napadá mě jen zvětšit o stupeň velikost. On si to může provést každý jednoduše sám, ale komu by se chtělo, žejo? ;-) Rýpalové se vždycky najdou...
    Ještě jednou děkuji za krásné a inspirativní články! Přeji Ti hodně úspěchů, radosti z práce na blogu a ještě více spokojených čtenářů!
    Eva

    OdpovědětVymazat
  35. Můžu se zeptat na lepidlo na řasy? Je také od E.L.F?? Jinak k těm komentářům, divím se ti, že takovým lidem vůbec odpovídáš... Jenom se nudí, závidí a kritizují. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lepidlo jsem použila Ardell jako vždycky, je nejlepší :)

      Vymazat
  36. Ahoj :-) Tak ze všeho nejdříve ti chci pochválit krásné tyrkysové líčení! Vypadá to fakt pěkně, jen bych si to netroufla na běžné nošení ;o) Jinak ke změně... Když se mi stránka načetla, docela jsem se divila a musela se přesvědčit, jestli jsem správně... :-D Písmo se mi také docela špatně čte, vypadá slitě a jednotvárně a ještě horší je to v nadpisech. A celý vzhled stránky na mě působí chladně, hezčí byly ty obrázky :-) ... Jsem zvědavá na změny, o kterých tu psal Míra :-)
    Jinak mé výtky neber prosím nijak zle... Je to jen můj názor, kterým se samozřejmě nemusíš řídit, ale to ty víš :-) ... Jinak tvůj blog je moc fajn, chodím na něj skoro denně a moc mě baví!! Jen tak dál!!!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peti, přeji krásný den a musím říct, že takový design, kdy v jednoduchosti je krása, se netýká jen vzhledu oblečení, ale i blogu :) Moc se mi to takhle líbí!
    Líčení je jak dělané na focení, na fotkách to vynikne lépe, než kdyby se takové líčení nosilo venku, dle mého tedy. Ale každý má jiný vkus samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  38. pěkné, pěkné :) moc krásná barva na očích

    OdpovědětVymazat
  39. keby osm sa na prvú fotku poriadne nepozrel ale nespoznám rozdiel :O

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj..to liceni je uzasny a slusi ti :) K novemu designu je jednoduchy a v jednoduchosti je krasa ze? jenze ne vzdy vse plati..a lepsi byl design predtim..takhle to pusobi chladne..

    OdpovědětVymazat
  41. Nový design je podarený. V jednoduchosti je predsa krása :) A musím povedať, že pôsobí oveľa profesionálnejšie ako to obrovské záhlavie, čo si mala predtým :)

    • Vintage Freak •

    OdpovědětVymazat
  42. Nový design se mi moc líbí, je jednoduchý, nepřeplácaný, přehledný :-) Jen se mi nelíbí rtěnka v liště záložek... Připadne mi to jako "ukradnutý" nápad od GetTheLouk, vím že se jedná o beauty blog, ale asi bych se pokusila zapojit více fantazie...
    Jinak ten lak na nehtech je úžasný!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Getthelouk ale přece nemá rtěnku jako favicon, kromě toho,jak jsem psala,tyhle věci vytváří Míra stejně jako design.

      Vymazat
    2. Co vím, tak GetTheLouk má tři rtěnky. Vím že tři rtěnky nejsou to samé jako jedna a ani jsem to nemyslela nijak zle... Je to jen takový postřeh, kterého jsem si všimla když se mi vaše blogy otevřely vedle sebe na liště ;) Tak či tak, když jste ikonku změnili, tak to asi přišlo lehce zavádějící i tobě :-)

      Vymazat
    3. Zuzko, tak přicházím s vysvětlením od Míry :D, mně to zavádějící nepřijde, ale celé je to trochu jinak. Tu ikonku změnil Míra prý už včera a chce tam dát nějaké šaty nebo co prý :D, jenže tvůj počítač si uchovává pomocné soubory, aby urychlil načítání stránek a tak se změny projeví až po nějakém čase...tedy zjednodušeně, Míra tam dal včera večer rtěnku, kterou snad zanedlouho zase smazal, protože chtěl vyzkoušet něco jiného, jenže ta změna se u tebe na počítači projeví až za několik hodin právě díky těm souborům, takže večer tam možná budeš mít zase něco jiného. Jako vy tady po mě chcete věci, kterým vůbec nerozumím a kterých jsem si v tom designu ani nevšimla, tohle jde fakt mimo mě a ještě mě tu pak někdo obviňuje z toho,že něco kopíruju,že sem si tam něco dala a já třeba pomalu ani nevim,o co jde, jako já jsem ani nevěděla,co je favicon, to se možná ztrapním :D,ale musela jsem se Míry ptát když řikal,že tam něco dá, tak jsem řekla,že jo,ale že nevim,co to je :D, takže asi tak,no.....

      Vymazat
    4. ale zase abych ze sebe neudělala úplně pitomce, písmo jsem změnila zpátky já a některé grafické věci taky zvládnu,ale tohle jsem třeba vůbec netušila co to je :D, krom toho,Míra se v tom asi bude vrtat i bez mého vědomí postupně, dávám mu volnou ruku a věřím mu,takže bych prosila, tyhle věci směřujte na něj a případně mu pište odkud to teda "okopíroval", protože se obávám, že moc beauty blogů asi nesleduje a že nebude vědět, která bije :D :D.....

      Vymazat
    5. Tohle písmo (Verdana?) je úplně OK, to strojový písmo se mi taky nelíbilo. Tohle je uhlazenější, elegantnější, přehlednější.

      Vymazat
  43. Skvěle přenesené líčení i článek. :)
    Pouze si myslím, že nesnesete sebemenší kritiku :/. Jinak jste strašně moc úžasná ženska a moc ráda navštěvuji Váš blog! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Pardon, nevšimla jsem si, že komentaře schvalujete. V tom případě klobouk dolů, že sem dáváte i nepříjemné komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Docela mě mrzí, že Petro neumíte přijímat kritiku. Jasně, rýpavých anonymů je hodně, o tom žádná, ale měla byste si uvědomit, že právě ta kritika Vás posouvá dál, nikoli kometáře typu - jsi úžasná, super, blabla vymývačky - sice to potěší to ano, tím nechci říct, že by tu měla být jen samá kritika. Mám totiž pocit, že si myslíte, že jste nejlepší, jste na vrcholu a nic už nejde zlepšit. Ale jsou blogerky, které kritiku zvládají mnohem lépe, příkladem jsou holky z chzech chicks.
    Tak a teď zakouslý fanynky Petry ukamenujte dalšího anonyma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jste si podle mne i odpovedela. "Rypavych anonymu je hodne, o tom zadna..." rypavy anonym preci neni kritika, nebo ano? Podle mne je problem v tom, ze mnoho anonymu neumi slusne kritizovat nez ze by ceske blogerky neumely prijimat kritiku. A holky z czech chicks na komenty nereaguji, to ale neni ze by lepe zvladali kritiku, jen proste ignoruji komentare :-) ale treba je to jinak... co ja vim, neznam osobne ani Petu ani ty holky z Czech Chicks.

      Vymazat
    2. Mě zase docela mrzí, že někteří lidé (nezlobte se,ale ted mluvím i o Vás) nevidí rozdíl mezi konstruktivní kritikou a urážením a rýpáním. A taky mě mrzí, že plno lidí umí jen kritizovat a neumí pochválit a chodí sem jen provokovat a mít pejorativní nárážky na mě i na čtenáře viz zakouslý fanynky - tomu říkáte konstruktivní kritika? Já tedy ne, to je prostě rýpání. Kritiku zvládám naopak velmi dobře a té konstruktivní si cením,ale jak jistě uznáte, většina taková prostě není viz. první komentář. Czech chicks nesleduji, takže nemohu posoudit.

      Vymazat
    3. Přesně tak, kritika je obecně pozitivní a negativní. Lidé ji podávají v určité slušnosti. Například místo (výše uvedeno) "vypadáš jako mimozemšťan" se dá naspat že se mi to dnes nelíbí, a například "protože je moc modré... bla bla bla..." to je názor, přirovnání k mimozemšťanovi je za prvé trapné, za druhé dětinské a za třetí by mě zajímalo co je to přesně za "názor"... když se napíše konstruktivní negativní kritika, věřím že si s toho Peťa něco vezme... ale co si má vzít s urážení? Vždyť vy se tím ani nesnažíte něco vylepšit, ale jdete tady přímo s úmyslem někoho urazit.

      I.

      Vymazat
  46. sice tohle líčení není na běžné líčení, ale kvalita fotek je úžasná. Celý blog pojímáš mnohem profesionálněnji, moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, máš krásný blog. :) Vůbec si z těch anonymů nic nedělej, protože se jim nezavděčíš. Já měnila vzhled asi před týdnem a přišly mi komentáře typu "laskavě si tam dej patkové písmo, protože tohle se nedá číst" ... a tobě vyčítají opak. Nechápu a nepochopím.
    Jinak líčení je samozřejmě nádherné. Mám také Rocketku, ale asi mi úplně nevyhovuje ten kartáček a i když je skvělá, tak si na ní pořád nemůžu zvyknout. :)

    OdpovědětVymazat
  48. Nový design mě moc neoslovil :) Jinak líčení zajímavý, ale asi vážně jen na obálku časopisu :) Hodně výrazné.

    OdpovědětVymazat
  49. novy dizajn sa mi paci, je jednoduchy a prehladny a celkovo lahodi oku. co sa tyka samotneho licenia, modre neoblubujem, ale na fotkach to vyzera velmi dobre a efektne:)von by som s tym ale nevyliezla :) na fotenie super.

    OdpovědětVymazat
  50. Jinak bych všem chtěla moc poděkovat za komentáře ohledně líčení a samozřejmě ohledně písma, udivuje mne ale jedna věc, někteří tu psali, že písmo je hrozné a že se jim špatně čte, i když už bylo přehozené zpátky na původní verzi, která tu byla předtím celou dobu a nikdo si nestěžoval, takže to potom člověk opravdu neví, co si z toho vzít a mám z toho pak dojem, že někteří anonymní chytráci opravdu píší jen aby kritizovali.....

    OdpovědětVymazat
  51. Líbí se mi, že jsi to takhle hezky sjednotila, když někde uvidím kreslenou kočku, tak vím o koho jde:)Už když jsem Tě začínala číst,to už je doba, tak jsem tušila, že Tvůj blog má našlápnuto dotáhnout to daleko a myslím, že se předtucha stala skutečností.

    OdpovědětVymazat
  52. presne pokud ji nekdo neleze do prdele a nechvali , tak se muze posrat ... mimochodem ta krava Getthelouk taky zmenila design, pak Karolina a ted i velky ucho :D jste trapky vsechny fakt ..
    P.S. - liceni podle Avataru? s tim na obrazku to nema nic spolecnyho teda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady je někdo hodně zakomplexovaný, co, už ti další komentáře schvalovat nebudu, jdi si prudit někam jinam, stačí to,co jsi tady napsala dneska a že toho málo nebylo

      Vymazat
    2. Tohle už je ale fakt moc..
      Oni ti sem stejně chodí rejpat jen proto, že vědí, že jim to schválíš. Ale proč jim pořád něco vysvětlovat, oni to stejně nepochopí a příště sem přijdou nadávat do krav zas.
      Dráždíš je, protože jsi úspěšná, hezká a vyrovnaná.

      Vymazat
    3. no moc nechápu , že když sou to podle tebe krávy a podobně , že máš o jejich blozích takovej přehled ;)


      Vymazat
    4. zalez do nory a neotravuj

      Vymazat
    5. Proč to teda všechno čteš a sleduješ, když tě to evidentně naprosto nezajímá?

      Vymazat
    6. strč si hlavu do prdele ... to vsichni musite velkymu uchu lezt do prdele? kravy blby :D

      Vymazat
  53. Parada, moje kombinace, kterou mam nejradeji, jakakoliv barva+cerna k tomu..super, slusi ti to!

    OdpovědětVymazat
  54. Nádherné líčení! Mně by ta modrá kolem očí neslušela, ale ty vypadáš božsky :)

    OdpovědětVymazat
  55. k tomu novýmu vzhledu - předtím se mi to líbilo víc. Bylo to veselé, barevné a prostě mě sympatičtější, osobitější.. Tohle je taková nudná klasika, přijde mi to jak nějaké profesionální stránky, když vstoupím, už to "nezahřeje". Předtím se mi to líbilo o mnoho víc. Ale jen můj názor.
    Líčení krásné ! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Mně se to líbí a skutečně skoro totožné jako v časopisu, jsi fakt dobrá :). Jen přemýšlím, kam si to vzít a vůbec nic mě nenapadá...asi je to nositelné jen na doma..
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  57. Peťulko, si moc milá a šikovná :) Toto líčení se ti obzvlášť povedlo :) A z těch anonymů si nic nedělej, jsou to jenom tupci, co nemají nic na práci a tak se tady snaží někoho prudit a jeho práci shazovat. Je to opravdu hrůza!
    P.S.: Nový design je fajn, takový jednoduchý :) Akorát mám výtku k tomu fialovému písmu, strašně z toho bolí oči a je to nepříjemné se nat o koukat..

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, já musim říct, že se mi změna líbí, záhlaví s fotkami se mi už nějak okoukalo (nic proti tobě:). Že se někomu čte blbě Tahoma (pokud tuším správně) mě opravdu fascinuje, jak už tu psala Klára, je to normální hojně používané základní písmo, takže to je věc, kterou nechápu. Už jsem to psala u Káji, holky, nenechte se urážet a prostě ty urážlivé komenty neschvalujte, ono je to velmi brzy přestane bavit, protože jim nedáte příležitost:) Opravdu mě čtení takových výjevů, ve kterých se uráží i ostatní blogerky (jak si někdo může dovolit o někom, koho nezná, říct, že je kráva?!), úplně zkazí náladu za vás všechny a určitě nejsem jediná, koho to nebaví číst. Je to váš blog, vy si s ním můžete dělat co chcete!
    Jinak musím říct, že líčení podle fotek mě baví, jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  59. Stejně se divím, jak velká spousta nepříjemných komentářů se objeví jen kvůli jednomu designu...achjo...
    Každopádně díky za tip na černou tužku, zrovna včera jsem si říkala, že bych si měla pořídit nějakou, která fakticky něco vydrží. Momentálně používám černou od Dermacolu, ale docela se rozmazává, takže vyzkouším tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peťo, na tvůj blog chodím pravidelně a musím říct, že tvoje příspěvky jsou pro mě inspirující :), každé tvoje líčení se mi líbí (obvykle si ho trochu pozměním), ne sice vše ti "sedí", ale líbí se mi to, že chceš ukázat jak na to :).
    Dnes jsem si vyjímečně přečetla i komentáře některých rýpavých anonymů a je mi z toho zcela jasné, že tihle anonymové sledují kosmetické a další blogy mnohem častěji než mnoho z nás ;). Mají tak dokonalé informace o tom, jak se co dělá, kolik času co zabere atd. Co nechápu je to, proč se sem opovažují vůbec psát (chápu, že je svoboda slova) nějaké negativní komentáře o tom, kterak blogování odsuzují, když to tak moc sledují a musí u toho strávit spoustu času. Když se mi něco nelíbí, tak se na to přece koukat nebudu ne? Ale je vidět, že sledování něčeho co pak můžu kritizovat je pořád lepší než udělat něco smysluplného.
    Přeji hezký den a už teď se těším na další příspěvek :)
    Michaela

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peto,tech neinteligentních anonymů si nevšímej,moc se mi to libi,samozřejmě každý může říct svůj názor,jestli se mu to libi nebo ne,ale muže to říct slušne a ne takovým zbůsobem,je to jen závist,jinak opět se ti to povedlo, moc se mi to líbí..:)

    OdpovědětVymazat
  62. Jako z obrázku!:D :O Čumím jak to umíš!!

    OdpovědětVymazat
  63. Peti, děkuju za tip s tou tužkou. Strašně dlouho jsem hledala nějakou, která vydrží! hned dneska jsem si utíkala koupit:))**

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, Peti!
    Mě prostě fascinuje, jakým směrem se většinou zvrtne diskuze. Máš opravdu pevné nervy.

    Výše napsaný článek mě velice zaujal. Mohu potvrdit, že gelové linky Loreal Super liner Gel intenza (01 Pure black) jsou skvělé. Tužky jsem se bála, ale po tvé recenzi si pro ni asi poběžím. Líčení je povedené, ale co mě opravdu nadchlo je tvůj lak na nehtech.

    Ještě ke změně designu webu.
    Zdrženlivě počkám na překvapení, které v komentářích slíbil Míra.
    Momentální vzhled je takový nedotažený, tuctový ... nic zajímavého, graficky možná až primitivní (Samozřejmě nemluvím o tvém skvělém logu, které již elegantně zdobí 2 štětce tvé vlastní značky.) Stručně a jednoduše - původní vzhled (záhlaví, rozvržení blogu i písmo) tvůj blog SILNĚ odlišoval od těch ostatních. Díky fotomontáži v záhlaví jsem rozhodně nepochybovala, že bych nebyla na tvém blogu. Ale, abych to nijak nedramatizovala, VŠE JE OTÁZKA ZVYKU... ;D .

    OdpovědětVymazat
  65. líčení je super, ta modrá ti hrozně moc sluší :) já bych si ho asi jako hnědoočka dovolit nemohla, ale vážně se mi moc líbí :)
    a ke změně designu - moc se mi líbí :) je to jednodušší a čistší než to bylo předtím :)

    OdpovědětVymazat
  66. Moc se ti to Petro povedlo a k tobě i tobě líčení jde. Ta černá tužka je tedy lepší než Berry M ? Koupila jsem si jí asi před půl rokem, že se nebude rozmazávat ve waterline, ale tak po půlhodině už jí rozmazanou mám a za hodinku je pryč. Pokuď by takhle opravdu vydržela, jsem ochotná investovat:-)
    Nechápu ty anonymy, je vidět, že mají dokonalý přehled nejen o tobě a o blogování obecně, ale i o dalších kosmetických blogerkách, musí jim to zabírat dost času, já osobně stíhám jen tvůj blog. Proč tedy na takové blogy chodí, když jenom kritizují?? Když mi blogerka není sympatická (a že je dost takových), tak tam nelezu a už vůbec nepíšu urážející komentáře. To prostě musí být lidé s nižším IQ, chudáci, co nikdy nic nedokázali a nedokážou, co mají jenom plnou hubu řečí, ale sami se hnout, na to jsou pohodlní a líní. Vůbec se od takových zoufalců nenech deptat ani na ně nereaguj. Oni chudáčci totiž ani netuší, že i kritikou tvůj blog zviditelňují a dělají ti reklamu, takže i jim navzdory můžeš a budeš mít větší a větší úspěch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že mají někteří lidé opačný názor než ty, neznamená, že to musí být lidé s nižším iq, ubožáci a zoufalci ;) a pokud máš takový názor, tak ... hádej na koho tyhle negativa spíše sedí :)

      Vymazat
    2. já vážně nechápu, proč je tak těžké pro někoho pochopit rozdíl mezi OPAČNÝM NÁZOREM A KONSTRUKTIVNÍ KRITIKOU a RÝPÁNÍM, KRITIZIVÁNÍM A URÁŽENÍM.
      Je naprosto v pořádku mít opačný názor a napsat slušně znějící kritiku.
      Rýpání a urážení ale je znakem lidí s nižším IQ, chudáků a zoufalců, zatím si stojím.
      Myslím, že jsem ve svém příspěvku zcela jasně napsala, o kom si to myslím.
      Prosím nauč se pořádně číst a pak něco napiš.

      Vymazat
  67. Lidi zřejmě nemají rádi změny. Mně se nový design líbí. Přijde mně takový modernější.

    OdpovědětVymazat
  68. To se ti povedlo :) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  69. To je nádhera! Sluší ti to víc než té modelce! =)))))

    OdpovědětVymazat
  70. Mě se nový design líbí, je to vkusné a jednoduché. Jinak ty komentáře od některých anonymů nechápu, a musím se k nim vyjádřit, i přesto, že se někoho dotknu. Peťu čtu jako jednu z mála, a myslím, že je to jedna z nejlepších, na nic si nehrajících, skromných, a nejpříjemnějších blogerek, nechápu co máte pořád za problém, a proč často zmiňujete v souvislosti s ní Karolínu. Já se přiznám, že jako člověk mi absolutně nesedla, naprostý opak Peťi. Prostě už když jsem viděla její první videa v angličtině, vadil mi její projev, tím nemyslím vůbec ráčkování, ale afektované chování, nepříjemné hihňání,... Takže její videa nesleduji vůbec a na blog jsem se podívala párkrát sporadicky, a i když máme třeba stejný vkus co se týče oblečení, zase mi vadí třeba focení cool "emerických" zmrzlin a cukrovinek, a neobjektivní hodnocení kosmetiky kvůli vlastnímu (navíc předraženému) prodeji, takže ve finále jí ani nemůžu číst. Možná za to může i fakt, že si sama sobě na jednom serveru dělala na svůj blog reklamu, což už je mi samotné antisympatické. No ale co tím chci říct, taky tam nelezu, abych jí denně znepříjemňovala život urážkami, fakt mi některé přijdete padlé na hlavu.... pokud se vám Peťa nelíbí, nelezte sem! Daniela

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peti, podľa mňa si sa nalíčila stokrát lepšie ako líčili modelku :) nechápem ako sa niekto môže zaujímať o takú vec ako design blogu a napísať o tom 119 komentárov :D tí ľudia asi fakt nemajú čo na práci ;)) mne sa to veľmi páči prijde mi to prehľadnejšie a zmenu písma som si ani nevšimla alebo si to medzičasom možno nahodila naspäť :) Sofia

    OdpovědětVymazat
  72. Mě se tvoje verze líbí mnohem více :) Jsi strašně šikovná, nad tím se nikdy nepřestanu pozastavovat :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, super, žes změnila písmo, resp. Tvůj muž, teď je to dokonalý :). Mimochodem, jsi mnohem líp namalovaná než ta modelka, máš hezčí oči, ona ta modelka mi těma svejma připománá člena skupiny Tokio hotel a určitě taky hodně zasahoval photoshop, tý modelky bych se lekla, kdybych jí někde potkala. Líčení je krásný, pro mě do školy sice tošku moc výrazný, ale na nějakou party bych to mohla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  74. Změna designu evidentně vyvolala dost emocí. I já se tedy pokusím vyjádřit svůj názor. Když jsem vzhled viděla poprvé, pomyslela jsem, že je to vkusné , čisté, jednoduché. Myšlenka sjednocení blogu, FB a všeho se mi moc zamlouvá a celkové grafické propojení jistě není na škodu, ba naopak. Když jsem se ale na design podívala podruhé, tak mi přišlo, že zase není tolik výjimečný a dostatečně nevyjadřuje tvou osobnost. Tenhle minimalistický vzhled propaguje snad každá druhá blogerka a někdy je prostě lepší se v něčem odlišovat, protože ty nejsi tuctová blogerka. Obsah tvých stránek je velice pestrý, nápaditý a to by se mělo odrážet i v celkovém vzhledu. Na závěr tě chci ale ujistit, že i když blog bude třeba neonově zelený, budu se těšit na každý tvůj článek, neboť ty mi přijdou mnohem podstatnější.

    OdpovědětVymazat
  75. Tmavě modrou tužku na oči jsem taky sháněla. Nakonec jsem vybrala od Artdeca č. 55. Je fakt, že lacná není, ale maluje se s ní jedna radost, navíc odstínově to bylo přesně to, co jsem v drogerii nesehnala. Ta od Lorealu vypadá velice dobře, mrknu jaké mají odstíny, doufám, že ne jen tu černou. Výborné tužky na oči z drogerie jsou Rimmel Scandaleyes. Básním o nich kudy chodím, tak snad nedostanu sodu, že to furt omílám jak pokažený gramofón.

    OdpovědětVymazat
  76. Líčení se mi moc líbí, jen škoda, že na hnědých očích nebude vypadat dobře, protože bych do toho i šla, ač modrou nemusím... Podle mě je to o modrých stínech na modrých očích nesmysl. Komu jinému by měly sedět modré stíny než modroočkám?
    Osobně se mi taky nový vzhled moc nezdá - jednak je to o zvyk (třeba mi moc nesedí transparentní pozadí i na hlavičce i u článku), ale vidím velkej prohřešek v tom, že na hlavičce je jeden typ písma, hned pod tím je na odkazech jinej typ a nadpis článku je ještě jinej... To se mi zdá dost rušivé (víc druhů písma málokdy vypadá dobře).

    OdpovědětVymazat
  77. To je nádherné líčení! Povedlo se ti, moc ti sluší;)

    OdpovědětVymazat
  78. Líčení je opět moc povedené. Jsi opravdu šikovná, kdybych se o něco takového pokoušela já, tak to by to dopadlo :D Jinak k novéme vzhledu - ten předtím se mi líbil více i písmo se mi hůře čte, ale na druhou stranu není to žádná tragedie, že by mi to splívalo v jedno, to ne. Rozhodně kvůli tomu nepřestanu sledovat Tvůj blog, jelikož je prostě bezkonkurenční, ať bude mít design jakýkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  79. To líčení je krásné, Peťulko! Po těchto modrých Color Tattoo už chvíli pokukuji, vypadají skvěle! Já si koupila v té akci s řasenkou ty růžové (moje první) a úplně jsem si je zamilovala. Už vím, proč na CT všichni pějí ódy, ony jsou fakt boží! :) A pod tvojí recenzi gelových linek se můžu jen podepsat, protože naprosto souhlasím! Jsou fakt boží, dokonce jsem kvůli nim odhodila své černé tužky na oči, se kterými se mi dělaly do té doby linky nejlépe.. tyhle geláky fakt vedou! Ten štěteček mne velmi mile překvapil, mám tu štětečků na linky několik, ale s žádnými nenakreslím tu linku tak přesně, jako s tímhle.. za tohle má L'oréal palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  80. Líčení je moc krásné a sekne Ti! Nicméně měla jsem radši ten předchozí design, ale je pravda, že jsem měla problém, i když přišla změna s barevným záhlavím plného fotek :D a pak jsem si ho hrozně moc oblíbila! Nápad se sjednocením naprosto chápu, i to, že jsi to chtěla " jednodušší" a "čistší", ale mě přijde ten font hrozně hrozně zastaralý a ošklivý:(, a ještě horší mi přijde to, že manžel použil různé písma pro hlavičku, odkazy, nadpisy článků. Moc ráda mám ale to tvoje logo a vůbec celé Tvé "blogování" a Tebe, takže mě žadný design neodradí od toho, abych každý den klikala na moji nejnavštěvovanější stránku dál :) Karolína F.

    OdpovědětVymazat
  81. Nová podoba blogu se mi opravdu nelíbí, vypadá to s prominutím jako parte..

    OdpovědětVymazat
  82. Změna webu je trošku k horšímu :-(

    OdpovědětVymazat
  83. to písmo hrozně bije do očí Petí :(

    OdpovědětVymazat
  84. to se ti povedlo:) moc hezké líčení Peti:)
    Karolína, www.ok-makeup.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  85. tuhle tužku mám už nějaký ten týden a mám jí strašně ráda! ano, sice je krapet dražší, ale jak jsi sama napsala - drží na dolní lince, je černočerná a člověk si nemusí při aplikaci vydřít oko, aby mu tam vůbec něco zůstalo, a to je pro mě to nejdůležitější :)

    k líčení - já moc modrou na očích nemusím, evokuje mi to moje dětská malovátka a to, jak jsem se tou modrou vždycky zřídila :D :D

    nový design se mi líbí, jen takový detail - škoda že sis nenechala v profilu tu fotku, moc se mi líbila :))

    OdpovědětVymazat
  86. Mne sa teda nový dizajn páči, je veľmi jednoduchý, vkusný. Naozaj nemám pocit, že by bolo písmo zle čitateľné, ale ten, kto chce nájsť chybu, si ju vždy niekde nájde, aj tam, kde nie je. Takže si z Anonymov nič nerob a rob aj naďalej to, čo ťa baví, pretože to robíš výborne :).
    Čo sa líčenia týka, je fakt pekné, škoda, že som na tieto veci ľavá, zvládam maximálne špirálu a ceruzku :D. Tiež máme doma túto od Loreálu, je skvelá a dobre sa mi s ňou kreslí, aj keď som drevo, ale po mesiaci používania z nej ostal len asi 5 cm kolíček, čo je škoda. Mohla by vydržať dlhšie :)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  87. Sleduji tento blog už strašně dlouho a dá se říct, že skoro denně, ale píši poprvé. Mám díky němu spoustu nové kosmetiky a tipů na líčení :-) Bohužel nové písmo je opravdu strašně špatně čitelné...po chvíli čtení mě bolí oči a hlava :-( Původní bylo podstatně lepší, přimlouvala bych se za změnu. Nerada bych blog přestala sledovat, baví mě.
    Jinak líčení je opět super! D.

    OdpovědětVymazat
  88. Mě se tento vzhled líbí a změnila bych pouze jenom písmo:)) Co se týče líčení, tak super! Vypadá to nádherně:))

    OdpovědětVymazat
  89. Si krasna a prispevky a clanky velmi inspirativne ! Svedujem ta uz od blogu zameraneho proti PPP, nerob si nic z hlupych anonymov

    OdpovědětVymazat
  90. Dnes som sa bola schválne pozrieť na tú ceruzku v DM a keby ma niekto videl aký šokovaný pohľad som mala keď som sa ju snažila zmazať z ruky tak by sa asi smial :D Zajtra sa tam musím vrátiť a kúpiť si ju pretože je tak super, že na ňu musím stále myslieť! (nielen preto, že ju mám ešte stále po tvrdom boji s mydlom na ruke) :D Konečne sa drogériam podarila prepašovať do bežného života ďalšia super vec :)

    OdpovědětVymazat
  91. Pane jo, co dokáže vyvolat obyčejná změna vzhledu blogu, písma :) Jako vše, co se ze starého přemění v nové, je to o zvyku ;)
    Jak se říká - není na světě člověk ten, který by se zalíbil všem. Ať udělá, co udělá.
    Tvůj blog mám ráda, někdy se mi Tvé líčení líbí, někdy to prostě můj šálek není - což samozřejmě není chyba Tvá, ale moje :))
    Pěkný sobotní den, vždy s úsměvem ;)

    OdpovědětVymazat
  92. Tak první k líčení,moc se mi tento styl líbí,na party uplně perfektní a druhá věc,písmo je rušivé,špatně se čte,ale to se dá překousnout,já sem ráda chodím pro inspiraci ...
    Anonymy nechápu,tak proč sem lezete,když Petru nemáte rádi....ale Petulo,špatná reklama taky reklama :D Hihihi
    Já jsem ti ze začátku taky nemohla přijít na chut a ted? Vím jak si inspirativní a máš spoustu dobrých nápadů a objektivní názory. Díky tobě jsem poznala spoustu kosmetických značek a produktů,takže díky za tvou práci. A to i přesto,že mi je 30.

    Těm co se tu nelíbí a pruděj-> asi vas naštvu,ale FAJN,však to je taky názor a hlavně,jak už jsem řekla,špatná reklama taky reklama :P
    Pěkný propršený den všem z Prahy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě k ty reklamě,nemyslím to slovo reklama vůči vyrobkum co Petra použila a používá,ale vůči jejímu blogu a videim,myslím to tak,že i záporné názory jsou dobrý a užitečný a že i ty negativy jsou potřeba k tomu bát blogerkou ....člověk má aspon na čem pořád pracovat,aby byl lepší nebo to brát i jako inspiraci na další a lepší články.
      Samozřejmě se mi nelíbí, že má někdo potřebu Petru urážet a napadat ,že se opičí podle jiných blogerek....Prostě je novinka na trhu a tak nám ji chtěla ukázat. To není přece reklama na určitou firmu.

      Vymazat
  93. tak musím súhlasiť, že blog na mňa teraz pôsobí príliš chladne, neosobne a komerčne, asi ako biela minimalistická kuchyňa s nerezovými spotrebičmi. zmenu som zaregistrovala práve počas "prehrabávania sa" v starších príspevkoch a musím povedať, že prvý ani druhý dojem nebol pozitívny, nový dizajn mi proste nesadol k celkovému štýlu, až mi bolo ľúto za starým, "teplo vyžarujúcim" dizajnom, čiže niečo na tom bude, keď to vravia toľkí. písmo typu typewriter síce milujem, ako každé retro, ale je fakt, že je horšie čitateľné a pôsobí tak akosi "stratene".
    pokiaľ ide o líčenie, neuveriteľné, ako presne si ho vystihla a ešte s tým aj dobre vyzeráš, keby som sa tak nalíčila ja, tak mi zavolajú sanitku :P

    OdpovědětVymazat
  94. Super líčení, pro mě by asi zrovna nebylo vhodné, ale tobě moc sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  95. myslím, že si ten look naprosto vystihla :)

    OdpovědětVymazat
  96. ahoj :) Look vypadá velice dobře..určitě ho taky vyzkouším ;). Co se týče změny vzhledu..příjemně mě překvapila ta bílá :) líbí se mi i záhlaví :) jediné co bych vytkla je to písmo..opravdu se to čte špatně a bolí mě z toho oči..ale jinak je vše opravdu hezké :)..co se týče těch keců od anonymů tak na to už nemám vážně slov..! Lidi si prostě nevidí do huby. Nevím co byste pořád chtěli..kritizovat umí každej..nikdo nic nenatočí ..jen rýpe a rýpe..to je hrůza..když se vám tady nelíbí tak tu jednoduše nelezte a řeště si své mindráky někde jinde a ne tady. Je to hrůza..! mě se tvé videa a líčení líbí a neříkám to jen abych to lezla do zadku..Opravdu se musím smát nad ubohostí lidí co nemají nic jiného na práci než sedět u PC a držkovat nad každým videem nebo fotkou co sem přidáš :D..achjo určitě v blogu pokračuj..mě se tvá práce líbí moc :*

    OdpovědětVymazat
  97. Moc Tě obdivuji Peťo, poprvé jsem si přečetla všechny tyhle komentáře...a můžu Ti říct MÁŠ MŮJ OBDIV. Ptž "prdět" se takovou dobu s videem a pak tu číst tohle...no prostě klobouk dolu, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  98. Pááni. :) Veľmi ti to pristane a vážne si presne vystihla to líčenie. ;) Len tak Ďalej.

    http://dream-with-patty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  99. Mooc pěkné líčení dokonce to tvoje se mi líbí více

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Peti, prosím o radu! Na základě tvých kladných reakcí jsem si koupila tužku Loreal, ale ani za boha ji nemůžu ostrouhat, aby měla hrot a pěkně se nanášela! Rostu z toho a mám chuť ji hodit do koše, i přesto že stála 169Kč! Budu ráda za tvou radu. Pa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!