Líčení pro zelenotyrkysové oči + novinky

by - 07 května

Krásný podvečer vám všem,

dnes tu mám další líčící fotočlánek a zítra si dáme opět video.
Začnu trošku obšírně, víte, že moje první zkušenost s kontaktními čočkami nebyla zrovna úchvatná :D, ale na vaše rady jsem se rozhodla to nevzdat a zkusit nějaké další. Objednala jsem si tedy na vaše doporučení tónovací čočky Freshlook Dimension v odstínu Pacific blue, hodně jsem se mě ptali odkud, psala jsem to sice do komentářů, ale kupovala jsem je na cockovnik.cz .
No a protože se mi ty modré zalíbily, rozhodla jsem se pořádit jim nějaké sourozence a při té přiležitosti vám ukázat pár barevných líčení, u kterých ta barva čoček nejvíc vynikne.
Dnešní čočky jsou FreshLook Dimension odstín Carribean aqua, mám je z vasecocky.cz a nákup u obou eshopů probíhá hladce a rychle, byla jsem spokojená, takže mohu doporučit, stejně tak čočky (tohle není prosím vás reklama, jen má osobní iniciativa a zkušenost ;).
Musím říct, že čočky FreshLook jsou bezvadné, vůbec je na oku necítím, jsou velice měkké a jemně tónované a díky tomu vypadají v rámci možností opravdu přirozeně. Jediný problém je v tom, že s nandaváním nemám ještě tolik zkušeností, čočky jsou opravdu hodně měkké a tak se trochu rolují a je to pro mne těžší je do oka dostat, ale to ještě určitě vypiluji. Jo, mimochodem, kdyby se někdo ptal na cenu, tak se pohybují kolem 400Kč a jsou měsíční, tedy je můžete do oka dát 30x, ale doba použití by neměla převýšit dva měsíce, dle optiků.
A teď už k líčení, jak jsem už několikrát psala a demonstrovala zrovna nedávno u večerního líčení Lucky, zelenou barvu oka vytáhne nejvíc fialová, tedy tato barva stínů je pro zelené oči ideální. Intenzita a odstín fialové (skvěle vypadá i růžová), záleží na odstínu vaší pleti a duhovky. Já mám s čočkami výraznější duhovku a tmavší, než běžně, takže jsem zvolila i poměrně výraznou fialovou do ohybu víčka a světlounkou růžovou a bílou, smíchanou na horním pohyblivém víčku. Když dáte tmavý stín jen do ohybu oka a rozmažete směrem k obočí a až od vnějšího koutku, přičemž pohyblivé víčko necháte ve světlých barvách, hodně tím oko opticky projasníte a zvětšíte, tohle líčení je ideální i pro zapadlý tvar oka.
Díky tmavšímu kroužku okolo duhovky jsem zvolila tmavě zelenošedou tužku na oči a celé oko jí orámovala, tu jsem ještě přejela tmavě zeleným stínem. Líčení očí jsme dokončila řasenkou. Plet jsem sjednotila makeupem ze vzorečku od Max Factor Facefinity v nejsvětlejším odstínu. Na tváře jsem použila fialkové a růžové stíny z paletky NYX, na fotce označeny ikonkou. Rty zůstaly také v chladné lila barvě.
Vidíte tedy, že tohle líčení je hodně studené a je ideální pro tmavovlásky s výraznýma očima, nebála bych se použití u chladného letního typu nebo u typu zimního (Sněhurka).
Jak se vám dnešní líčení líbí, co říkáte na tyhle čočky a tak vůbec, vyzkoušíte?







Použitá kosmetika:
Mono stíny od Jordany nejsou vůbec špatné, docela dobrá pigmentace a moc hezké barvy i design. Ptáte se, kde koupit, tak to budu asi psát raději pokaždé, malé drogerie nebo eshop www.jordanacosmetics.cz .



Musím říct, že i když ten velký kartáček mě štve, tak ta řasenka je fakt docela dobrá, opravdu vůbec neslepuje a řasy jsou pružné a ne tvrdé!

A ještě mám pro vás jednu novinku, od zítřka (dopoledne) bude možno na eshopu LovelyHair zakoupit můj první vlastní štětec :). Sledujte facebook ;), doufám, že se vám bude líbit. Určitě vám ho ukážu i na videu, ale můžu zatím říci, že je to štětec střední velikosti, na makeup, pudr i tvářenku, vlákna jsou syntetická a dobrý právě na takové to běžné líčení, nanesení makeupu, pěkně se s ním zapracuje do pleti a posléze i pudru, díky velikosti je akorát právě i na tu tvářenku :). Ale detailní popis bude k dispozici také na eshopu a posléze vám všechno předvedu a ukážu na videu ;).

You May Also Like

80 komentářů

  1. Kdybych tě neznala tak si myslím, že to je tvá barva očí, super! :) Čočky bych si objednala ale dioptrické vjydou na moc a nechci riskovat, že mi nesednou a vyhodit cca 600Kč a mít jich doma hromadu, škoda, ze se neprodavaji po třeba 2 baleních:/ A hezké líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčení. A nechtěla by si zkusit ještě hnědé čočky? Zajímalo by mně, jak bys vypadala v hnědých očích a k tomu udělat zase nějaké líčení vhodné právě pro tuto barvu očí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ta hnědá moc neláká,ale v zájmu líčení možná :D....právě se bojím toho,aby to bylo aspoň trochu přirozené,když své mám spíše do modra.....

      Vymazat
  3. Péto prozradíš nám cenu štětce ? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do zítra to už vydržíte ne? ;-)

      Vymazat
    2. tady: http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/9-1-STETCE-PETRA-LOVELY-HAIR/0/5/76-Stetec-PetraLovelyHair-flat-top-na-makeup-pudr-i-tvarenku

      Vymazat
  4. Na štětec se hodně těším :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš jak marťan s těma čočkama, promiň :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pane jo! Ta barva čoček je úpně úžasná a taková reálná, nic křiklavého :D. Hezky se to mísí s vaší barvou očí. A líčení k tomu je perfektní jako vždycky :))

    OdpovědětVymazat
  7. Čočky Ti sluší! Já sama bych si čočky do oka nedala, o vyjmutí nemluvě. Nosím občas dioptrické brýle a jsem ráda, že jinak oči ničím nezatěžuji.
    Jen trošku mi nesedí k tomuto líčení tato růžová rtěnka, je až moc přerůžovělá a celkově to vyzní moc růžově, ale popravdě nevím, jakou jinou bych zvolila, možná jen jiný odstín.
    Ale určitě palec nahoru, povedlo se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no ona ta rtěnka ja vysloveně fialková, možná to máš jiné na monitoru, já jsem právě chtěla,aby to bylo hodně studené,ale určitě se to i jinou,to je jasnačka :)

      Vymazat
  8. Ještě ke stínům od Jordany - popravdě nevím, co si mám představit pod těmito produkty - krémové oční stíny s kamínky:
    http://jordanacosmetics.cz/kategorie-3_41/oci-kremove-ocni-stiny-s-kaminky.html

    Možná by byl dobrý nápad zrecenzovat jejich dekorativku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych řekla, že jsou to normální glitry v tom,název je dost neštastný, trošku mám pocit, že v Jordaně těm kosmetickým termínům moc nedají :D....

      Vymazat
  9. na ten tvůj štětec se moc těším :) ... jinak líčení jako vždy perfektní ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Nechcete zkusit i hnědé kontaktní čočky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevím mě ta hnědá nějak neláká,ale možná by byla hezká,kdo ví....

      Vymazat
  11. na ten tvůj štětec se moc těším :) ... jinak líčení jako vždy perfektní ;) ..

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se třeba čočky líbí moc, závidím ti modré oči a s čočkama jsou ještě hezčí a zajímavější :) A chci ti pogratulovat ke štětci, určitě to muselo dát spoustu práce a námahy, než byl vůbec hotový :) A co se týče té řasenky - nemůžu se dočkat až jí vyzkouším, na řasenky jsem pes :D

    Giveaway - NARS

    OdpovědětVymazat
  13. Peti,moc a moc ti to sluší a máš nádherné oči!!

    OdpovědětVymazat
  14. tie šošovky sú na tebe teda brutálne :O líčenie tiež šupa :)

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji k vlastní značce ;)! Určitě ho omrknu, právě nějaký štětec sháním.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná barva čoček (očí), i když tvoje ti sedí nejlíp a přirozeněji. x)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a jo,to je jasné,ale to fajn změna na líčení :)

      Vymazat
  17. Jé, takové oči mám od přírody! Ale musím říct, že se s narůžovělými stíny právě moc necítím. Na tobě to vypadá, jako vždy, krásně. A máš úžasné obočí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a to bys měla určitě nějakou růžovofialovou zkusit, bude ti slušet, třeba máš jen nevhodný odstín.....

      Vymazat
  18. teda tie čočky su vážne krásne, super ! :) líčenie sa k nim velmi hodí, aj ked mne sa najviac páčia tvoje očká :)

    OdpovědětVymazat
  19. Wow Peťo , zase úžasné ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak štětec vypadá skvěle, ale radši mám nanášení prsty. Takže doufám, že budou štětce i na oční stíny, ty bych mohla na kila :D

    OdpovědětVymazat
  21. Já tohle nechápu, umělé řasy, nacvaklé vlasy, barevné čočky, vycpané podprsenky....přirozenost hadra :) Navíc,ty čočky vypadají přinejmenším směšně a to nejen na tobě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nechápu, docela by mě zajímalo, kde mám na těch fotkách nacvaklé vlasy, nalepené řasy atd atd, to je prostě zas jen rytí. Když někdo nepochopí záměr , co záměr text a nadpis článku, pak asi nebude chyba u mě, že jo.

      Vymazat
  22. Ahoj Peťa, super líčenie ako vždy, prosím nevieš či je nejaká stránka, kde sa dá kúpiť kozmetika Jordana aj na Slovenko? Ja totižto hľadám na nete ale nemôžem sa k nej nejako dopátrať. :)
    Ak áno Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, já myslím, že na Slovensku to bude spadat taky pod Jordanu cz, protože co vím,tak majitel má oficiální zastoupení pro střední Evropu, takže myslím,že by mělo jít objednat z eshopu, jinak v drogeriích, to netuším jak to máte.....

      Vymazat
    2. No naše drogérie sú na tom hrozne biedne. :) Ale vďaka za info skúsim to cez to :)

      Vymazat
  23. Barva očí na tobě byla jedna z mála přirozených věcí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože :D, to by mě fakt zajímalo, co je na mě nepřirozeného, zvláště třeba tady na těch fotkách krom čoček...

      Vymazat
  24. To líčení je náááádherné :-) Jsi moc moc šikovná. A ten štětec vypadá velmi lákavě...

    OdpovědětVymazat
  25. majú krásnu farbu, krásne k líčenie pasujú aj náušničky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Čočky vypadají moc přirozeně. Kdybys na ně neupozornila, možná bych si ani nevšimla. Vypadají skvěle! Nasadíš je 30x nebo sis je koupila jen tak pro experimenty? :)
    A osobně by mě i zajímala cesta, jakou jsi musela absolvovat, než spatřil světlo světa ten tvůj štětec. Getthelouk si zas nechala vyrobit vlastní rtěnku.. Kam se to obracíte, když chcete vlastní malovátko? :) Ne že bych si chtěla nechat něco vyrábět, ale fakt mě to zajímá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že je občas využiji,ale pořídila jsme si je hlavně kvůli experimentům s líčením, přecejen líčením pro zelené oči by na mně prostě tolik nevyniklo, ještě chci udělat pro modré a šedofialové :), což možná zní bláznivě,ale jsou moc hezké taky.
      Jinak co se týká toho štětce, je to samozřejmě dlouhodobý proces plný úskalí počínaje nápadem, hledáním výrobce, předpisů atd atd. A kam by se měl člověk obrátit? No to tu psát nebudu, musí se hledat, no :D, to už je na každého píli ;).

      Vymazat
    2. Rozumím. :)

      Vymazat
  27. Tak tyhle čočky vypadají přirozeně a moc ti sluší stejně jako líčení. To se ti opět povedlo. :)
    A připomněla jsi mi, že si musím opět pořídit Revlon lip butter v broskovovém odstínu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, Veru a ten broskvový odstín bych si taky ráda pořídila, lip butters jsou fajn, lae já mám ted plno color whisper, tak to zas nemůžu přehánět :)

      Vymazat
    2. Já jsem právě zásoby skoro dodělala, tak musím opět doplnit. :) A broskovové odstíny jsopu jedny z mála, co mi podle mě sluší. :)

      Vymazat
  28. Ahojky, ja mam takove oci od prirody a na svatbu jsem byla hodne podobne nalicena a bylo to nadherne. Jen tak dal:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to závidím, tahle barva je totiž fakt krásná :)

      Vymazat
  29. vypadá to moc hezky, ani nevím, že musíš nosit brýle (čočky) :O kolik máš dioptrií?:) Nebo to jsou jen zabarvené? (to doufám ne, myslím že nemáš potřebu vyhazovat takhle peníze oknem :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle nejsou dioptrické, ale jinak mám čtvrt a půl myslím :)

      Vymazat
  30. Tak takovéhle oči bych přesně chtěla mít!!! Boží :)) A líčení samozřejmě super jako vždy.

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. moc všem děkuji za komentáře a názory!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JE of tebe milé, že vždycky tak poděkuješ, fakt se mi to líbí. :) Ostatní blogerky a to mají mín ctenaru nez ty na to zvysoka kašlou.

      Vymazat
    2. jé, děkuju a já myslela, že to ani nikdo nečte :D, no já jsem fakt ráda za každý komentář, někdy opravdu nestíhám vůbec reagovat,ale snažím se k dotazům vracet, případně odpovědět na mailu nebo facebooku, ale někdy ani tak nestihnu a pak z toho mám blbý pocit, že vy mi věnujete čas a já to nestihnu,ale nedá se :D.....

      Vymazat
    3. Jsi super, fakt to je od tebe moc milé a hezké :)

      Vymazat
  32. Jsi jako šeříková víla. .."Škoda", že jsem blondýna s šedýma očima, fialkové stíny bych taky ráda nosila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialova jde vicemene vsem ;) jen poresit spravny odstin

      Vymazat
    2. základ je,jestli jsi spíše do teplých odstínů nebo studených a určitě bych zkusila fialovou,ta fakt sluší všem :)

      Vymazat
  33. Tak to je jiná káva, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  34. Tieto čočky sú ozaj veľmi pekné. Vyzerajú prirodzene a pasujú ti :-)

    cajova.com

    OdpovědětVymazat
  35. Na tvoje štětce jsem se neskutečně těšila! :) Líčení je krásné, ale mě by neslušelo :D http://diamond-katty.blogspot.com/ « « « :))

    OdpovědětVymazat
  36. ja mam od prirody takuto podobnu farbu očí a vzdy som sa fialovej nejako bala, pouzivala som skor dymove licenie a teraz ma bavi nude plus vyraznejsia linka, sa ta opýtam, ak by si vedela poradit, neviem zohnat klasicku stetcekovu ciernu linku na oci, vsade su len tie fixkove, ktore nekreslia pekne, zadrhavaju sa na oku, mala som skvelu z H&M len ju uz nemaju a ja som vystriedala asi 5 liniek a vsetky kreslia krivolako, proste potrebujem klasiku, co urobi peknu vlnku na konci, nevies o nejakej dobrej? dakujem :)

    a ten štetec vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no já jsem klasický štěteček taky už dlouho neviděla, dříve to dělávali a ted nikde nic, ale zkusila bych normálně linky gelové nebo případně linky tekuté, má třeba She a do těch normálka namočit tenký štěteček na linky ;)

      Vymazat
  37. Sohlasím s tou řasenkou Rimmel, líbí se mi že neslepuje a nezatěžuje tak, jako jiné objemové řasenky. Jinak líčení je moc pěkná, já sama mám zelené oči, takže se budu inspirovat. Mimochodem, štětec vypadá hodně zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda zrovna jsem k tobě koukla a máš vážně nádherné oči a řasy!

      Vymazat
  38. ty čočky jsou opravdu moc pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  39. ahoj ja vim že tento dotaz se sem moc nehodí ale jaký liner brush by jsi doporučila? nějaký bych si chtěla pořídit , ale jsem stidentka a tak bych potřebovala tip na štětec, který je opravdu super abych si nemusela kupovat x štětců než narazím na ten pravý :-) předem děkuji za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
  40. No to by bylo, aby se tady zase někdo nezačal navážet do Petry že? Bože. Lidi fakt už je to směšný jak někdo na blogy chodí jen se záměrem si rýpnout.. Jinak se mi ty čočky moc líbí a docela mi k tobě i sedí, líčení je paráda a štětec zrovna nějaký nový potřebuji, tak asi využiji tvého nového na e-shopu! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tyhle čočky vypadají mnohem lépe než ty první, moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Líčení nádherné - čočky též :) :D

    OdpovědětVymazat
  43. s čočkami vypadáš úplně jinak, ale moc ti to sluší :)
    krásné líčení, tohle se ti obzvlášť povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, když vidím ten zelený stín Regina, tak mě napadá, jestli by si někdy udělala právě zelené líčení.Měla jsem na něm ruku, že ho vezmu,ale nakonec jsem zaváhala.
    Ještě dotaz k stínům Regina, mají všechny stejnou konžistenci?Mám zlatohnědý a ten se pod štětcem úplně drolí apak ten šedivofialkový a ten je tak tvrdý, že nejde štětcem ani nabrat.Díky.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, určitě zelené líčení bude :), jinak já s těmi stíny teda problém němám, trošku práší mi přijde,ale jinak v pohodě. Mně se to nedrolí a jde mi to nabrat docela dobře,tak nevím, jestli to není kus od kusu a nebo třeba špatným skladováním v drogerii.....

      Vymazat
  45. Peti, udelala jsi mi fakt veeelkou radost tim licenim:−))). Krasne, nechavam se inspirovat.... Dekuju moc, Aknelka 33:−))).

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoja, už skoro 2 roky nosím přesně tyto čočky, ale dioptrické a mám doma i sv. zelenou, ale tyto sú nejlepší. co se líčení týče tak používám stíny více nafialovělé a vypadá to s tyrkysovou barvou luxusně a krásně ji to zvýrazní a podtrhne.

    OdpovědětVymazat
  47. Chtěla bych se zeptat jaké jsou vebové stránky od sigmy

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!