Lovely top 10 za duben + výherci giveaway o spodní prádlo + no makeup photo TAG :)

by - 02 května

Krásný čtvrteční večer,

protože nevím, jak budu stíhat zítra, mám tu pro vás dneska megadlouhé video a pár dalších informací, abyste se mi tu nenudili :). Takže, pohodlně se usaďte, udělejte si něco dobrého a jdeme na to ;)....


 
 
Před několika měsíci jsem byla označena ( a teď se moc omlouvám, ale nevybavuji si přesně, která slovenská bloggerka mne označila, sleduji jich víc  a nejsem si jistá, tak se kdyžtak přihlašte :) v TAGu No makeup photo. Jedná se o to, že musíte dát na blog fotografii, kde jste nenalíčené a kterou fotil někdo, kdo je vašemu srdci blízký. Já jsem zvolila, překvapivě :D, manžela a tak vám dnes mojí no makeup fotku můžu ukázat. Je mi jasné, že to není žádné terno, vidíte mě nenalíčenou docela často, jednak na fotografiích a i na videích, když dělám tutoriály, takže to není snad žádné hrůzostrašné překvápko, která vás bude budit v noci ze sna celé zpocené. Přesto si myslím, že dušička nejednoho anonymního uživatele zaplesá :D....Navíc někdy člověk prostě nemá ani čas ani náladu na velké malování....Kdo by chtěl pokračovat, budu určitě ráda a klidně házejte pod článek odkazy, byla by to jistě sranda, kdyby se nám beauty blogová scéna zvrhla na chvíli v hromadu nelíčících článků :).
 

 
Na co bych vás dále ráda upozornila jsou náušnice, která na fotce mám a o kterých jsem mluvila i na videu, mám je ze srazu od slečny Ivanky a jsou z obchůdku Borůvka, který funguje pod občanským sdružením Borůvka při Jedličově ústavu v Praze. Toto sdružení pomáhá mladým lidem s tělesným postižením integrovat se do společnosti. Veškeré zboží, které tam naleznete vyrábí lidé z chráněných dílen po celé republice. Osobně si myslím, že je to krásný projekt a proto se do něj určitým způsobem hodlám zapojit, nebojte se, o všem vás budu včas informovat :). A kdo by měl cestu na Vyšehrad v Praze, určitě do obchůdku koukněte, zakoupením čekoholiv pomáháte ;).
 
A ted další příjemná část, výherci soutěže o poukazy na nákup spodního prádla jsou:
 
500Kč:
 
300Kč:
 
200Kč:
 
Výhercům gratuluji a moc všem děkuji za účast a nezoufejte, další soutěž se blíží a bude o krásnou cenu, která se vám na léto bude určitě hodit!
 
Mějte fajn večer!
 

You May Also Like

51 komentářů

  1. Úplně jsi mně pozitivně naladila. Jde z tebe taková energie. Jsi prostě hrozně sympatická a takhle dlouhý videa jsou nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Mít takovouhle pleť bez korektoru a pudru, tak si pískám :-), hold puberta je puberta :-D :-(

    OdpovědětVymazat
  3. objednala jsem si na netu tech 8vzorecku od skin79 vcetne sneciho a teda cekala jsem ze budou svetlejsi... odtinove mi sedl jen jeden a to hot pink ale zas moc nekryje tak jsem docela zklamana opravdu mam plet takovou do seda s podtonem do zelena mi prijde :D:D sneci treba a premier gold vypadaly pri nanaseni super ale za 5min uplne oranzovy podton a uz to vypadalo docela desive...proste nesedi mi vubec a to jsem se tak tesila ze mi toho sedne vic mam hrozny problem najit dobry makeup... asi budu muset zkusit jeste treba mishu nebo uplne neco jinyho, nevis o necem co by melo opravdu svetle sedy odstin?

    OdpovědětVymazat
  4. Peti nemohla jsem spustit oči z těch dlouhých řas :D Prosimtě Peti mohla bych se tě na něco zeptat,neznám člověka,který by tak dobře rozměl kosmetice. Strašně dlouho shnáním nějaký dobrý makeup po kterém by se mi neucpávali pory a měla bych plet přirozenou a né jak nějaký pomeranč :D
    Nemohla by jsi mi nějaky doporučit případně značku od které jsou makeupy dobre ? :)
    P.S. Peti zbožnuju tvoje videa, jsi uplne zlatíčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo ty se nemáš vůbec za co stydět, máš krásnou čistou pleť, kterou by ti mohla ve tvém věku leckterá žena závidět (tím narážím na tvé ne-vrásky!!) =)

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :)) opět jsem so pobavila.. a Peti, nelákej nás na dobroty večer :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťi,

    opět úžasný kecací video a to jsem se chystala na kutě, ale protože se znám, tak jsem si video pustilo rovnou, aby mě nerozptylovalo v usínání :-) Hlavně začátek mě pobavil. Taky díky za tipy, jak se správně starat o štětce, já jsem se kondicionéru nebo masky bála, takže teď vyzkouším. Terka

    OdpovědětVymazat
  8. Mně přijde, že odmalovaná vypadáš hrozně mladě. Ty vypadáš i normálně mladší než jsi, ale takhle ještě víc. :) A sluší ti to, nemáš se za co stydět. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta fotka je krásná :) A u videa jsem hezky zarelaxovala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím, úplně z videa sálá pozitvní energie, je to moc příjemné se na tebe dívat. Chtěla bych se zeptat, jestli bys nemohla dát někam odkaz na tvou kulmu nebo snad návod na tvé úžasné velké vlny, vždycky jsem takové chtěla, ale ještě jsem nepřišla na to, jak je správně uděla :) Moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  11. Super video Peti. Úplně z tebe čiší pozitivní nálada a moc ti to sluší. A podle mě se malovat ani nemusíš, protože ti to sluší i bez make-upu. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Peťulko, ty jsi prostě skvělá. Celé video uplně super, no a ten závěr...posleních pět minut jsem se jen usmívala :-) díky

    OdpovědětVymazat
  13. Peťulko, opět palec nahoru, máš v sobě mega moc energie, na to jak jsem byla ospalá, když jsem sedla k PC, teď mám chuť vstát a normálně něco dělat:D jinak k videu - měla jsi parádní úvod, někdy se hold napoprvé nezadaří,ale ty jsi báječná i tak..:) a co mě nejvíc dostalo "pipinkovský věci - laky a tak", směju se do teď, fakt paráda:D Jinak budu strašně ráda, když se další sraz blogerek bude konat v Brně, to mám jednak mnohem blíže od domova a taky bych tě strašně ráda poznala! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně tak! Na mě jsi také přenesla pozitivní energii. Přistihla jsem se, jak se u videa usmívám. Jsi moc příjemná a fajn holka. Upřímná, milá...prostě svá! Děkujeme za blog!

    OdpovědětVymazat
  15. No jo no. Opět důkaz, že hezká holka líčidla nepotřebuje:-)

    OdpovědětVymazat
  16. juj! teším sa na tvoje syntetické štetce! ja som alergická na zvieracie chlpy, takže môžem iba syntetiku.

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, tentokrát to ani nestihnu při snídani dokoukat, to teď budu celý den napnutá, co je v druhé půlce :)
    Eia

    OdpovědětVymazat
  18. Peti si krásna aj bez make upu! Ten usmev do objektivu pre niekoho blizkeho je viac nez vsetky malovatka a patlátka :) dakujem že si si ešte spomenula na TAG :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni děkuju moc a já jsem si to myslela,že jsi to byla ty <3!

      Vymazat
  19. tobe to slusi i nenamalovane, mas krasnou plet! jinak videa sleduju pokazde, jsou moc fajn! andrea

    OdpovědětVymazat
  20. Nenalíčená vypadáš moc dobře a na video se těším doma :)

    OdpovědětVymazat
  21. Peti nemohla bys hodit odkaz na tu tvou oblíbenou blogerku? :-)
    Jinak super video zase - krásná, pozitivně naladěná - já tě prostě žeru :-D

    OdpovědětVymazat
  22. ahoj Petka super video color whisper som si musela kupit aj ja a to odtien 120 je to tak krasna farba ale nevydrzi nic a to doslova ale aj tak neviem preco mam nutkanie si kupit este fialkovy odtien...zijaju mam pomarancovu radu a som z nej unesena zboznujem totiz to pomarance...ale co ti doporucujem co sa tyka spiraly tak to je jordana best lash extreme volumizing mascara som ju objavila a inu uz nechcem ale je pravda ze kazdemu vyhovuje nieco ine...mam presne taky typ vlasov ako ty takze ziaja sampon vyskusam isto :) chcela som sa ta spytat ktory top coat by si mi doporucila na nechty? mam od essence ale ten sa mi zda nic moc videla som v navode top coat od jordany ako si s nim spokojna? vydrzia ti nechty aspon 3 dni ? robievala som si gelovky ale dako sa mi zapacilo si nalakovt prirodzene ale vadi mi ze lak sa rychlo olupuje potrebujem dobry ale fakt dobry nadlak rozmyslala som aj nad sally hansen...prepac ze ta otravujem ale budem velmi rada ak si najdes cas a odpovies mi ...si spolu s carlibybel moja najoblubenejsia blogerka a s manzelom si uzasna na zraze si vyzerala tak jedinecne a krasna ze ma mrzi ze som zo Slovenksa :) prajem vela stastia a vzdy sa tesim na tvoje video...

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, musím říct, že ti to tu strašně moc sluší a tyhle barvy ti očividně sedí :). A tvé stíny vypadají nádherně :). Vím, že ty jako beauty blogerka, make -up pořád měníš a experimentuješ, ale klidně by jsi mohla pořád nosit stále toto :)!

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi moc krásná i bez make upu :) nemáš se vůbec za co stydět a video si jdu teď pustit, vždy mě tak krásně pozitivně naladíš!:) V giveaway jsem se bohužel neumístila ale zkusím to příště:) Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  25. Já musím uznat, že ač s trochou barviček vypadá líp asi každá žena, tvá přirozená podoba je mnohem lepší než to, že kolikrát pro účely blogu předvádíš opravdu silné a výrazné nalíčení. Chápu, kdyby ses nalíčila decentně, nebude to skoro vidět a nikdo z toho nebude nic mít. Ale tobě to sluší s minimem make-upu, musím uznat, že jsi krásná od přírody. Takhle vypadat bez make-upu, no, o patnáct let mladší holky můžou závidět. Čistá pleť, žádné vrásky, výrazné modré oči, plné rty.

    OdpovědětVymazat
  26. Peťulko, jako vždy skvělé video ;) moc rada se na tebe koukám. Byla jsi takovou moji inspiraci pro založení blogu :)
    www.werocco.blogspot.com ( když budeš mit čas budu rada když mi řekneš, co si o něm myslíš )

    OdpovědětVymazat
  27. půlhodinové video uteklo jako nic :-) skvělé!!! mám tvoje videa moc ráda, ale na tomhle je extra vidět, jak máš dobrou náladu, úplně jsi mě nakazila :-))

    OdpovědětVymazat
  28. Nemusíš sa ani maľovať! :) idem si pozrieť video :)

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo máš hrozně hezkou barvu pleti.
    A závidim ti bezchybnost pleti! Ty jsi taková naše víla :-D

    OdpovědětVymazat
  30. Tak jsem se rozhodla nenechat tě v tom samotnou a taky pořídit pár snímků bez makeupu - http://mademoiselleeem.blogspot.cz/2013/05/a-je-to-tady-cc-cream-no-makeup-photo.html
    Bohužel zdaleka to nevypadá dobře jako u tebe :))) Hezký víkend, Peti :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Péťo, tak se zase hlásím ! Seš nádherná !! --> ty vlasy ti takhle strašně sluší, dělají tě mlaďounkou (ne že bys nebyla :D), ale prostě dělají tě takovou svěží..romantickou. No prostě nádhera :) Oči to samé..prostě dokonalé. Krásně se mi na tebe dívá. I kdyby video mělo 3 hodiny, dokoukám ho dokonce a shlédnu ho celé :D. Bavíš mě už takovou dobu ! :) Pěkný zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  32. To je skvělé, že se chystáte podpořit sociální oblast. Mám radost :-). Ať se Vám daří. Hanka

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti :-) tyhle videa mám opravdu ráda :-) chtěla jsem si pořídit štětce Hakuro, ale myslím, že si raději ještě chvilku počkám... Připadá mi, že teď je s nimi velké "bum" a nikdo neví jestli jsou dost dobré... A nechce se mi utrácet za něco co se mi za půl roku rozpadne... A jen tak mimochodem dneska kamarádka opěvovala tvoji pleť a říkala, že až ji bude tolik co tobě tak by taky chtěla tak dobře vypadat :-P A bez makeupu ti to taky moc sluší :-) nemáš se za co stydět :-P

    OdpovědětVymazat
  34. Bez make upu jsi moc kráásná!! :) Máš supr obočí! :)




    http://twonakedminds.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Hrozně moc ti sluší ty navlněné vlasy! A bylo hezký vidět, jak jsi na konci videa dojatá kvůli tomu podařenému srazu, že ti tohle všechno dělá radost. :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Jseš strašně krásná :O
    A jak máš v tom videu ty vlasy :O jsou dokonalé :) To máš kulmou nebo žehličkou? Strašně moc ti sluší:*
    Jseš naprosto nejlepší blogerka:) Marky:*

    OdpovědětVymazat
  37. Tak jak říkají ostatní, bez make-upu ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ten tělový sprej vyzkouším, díky za radu :) a moc ti to sluší

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Peti myslím že příští sraz bude mít velkou návštěvnost, možná by to chtělo vymyslet nějaké přihlášky, abyste věděli kolik přijde lidí. Moc Ti fandím. magda

    OdpovědětVymazat
  40. Ten Global od Biodermi mám teďka nově a musím říct že po třech dnech používání jsem jsi ho už stihla zamilovat :) Prostě na vyčištěnou pleť namazat-chvíli je to sice mastnější ale asi po dvou minutách to uschne a pleť mám krásně heboučkou a ty hnusný mrchy pupínky se značně zmenší a vysuší se ale zbytek pleti obličeje je strašně hebký.Jak reaguje na make-up tak to nevím, ještě ho nenosím takže je dost možný že se pleť víc mastí. Zkus jsi ho večer namazat na vyčištěnou pleť a chvilku počkat než "uschne" a jdi spát. Teda nevím co to udělá s tvojí krásnou pletí ale hold puberta s mojí pletí vede válku takže mě opravdu vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, jak ty to děláš, že máš tak pěknou pleť? Co bych za takovou dala! Klidně můžeš chodit a fotit i bez nalíčení! :) Děkuji za dubnové tipy, pár věcí už mám na seznamu, tak jdu do nich :)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásná fotka, milá a přirozená. Úplná holčička :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Myslím, že anonymové si mnout ruce nebudou, spíš budou závidět, že ti to tak sluší, i když nejsi namalovaná. :)

    OdpovědětVymazat
  44. hrozně moc vám všem děkuji za komentáře, opravdu moc mě potěšily a pokusím se odpovědět později,až budu mít trochu času :)

    OdpovědětVymazat
  45. slovenská verzia Farmár hľadá ženu - proste škandál :D niekedy sa hanbím za to že som zo Slovenska :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!