Na svatbu jako host nebo svědek - OOTD

by - 26 května

Krásný nedělní večer všem,

dnešní poslední den svatebního týdne bych chtěla věnovat tipu na outfit, pokud jdete na svatbu jako host nebo třeba jako svědek. Myslím si, že tyhle šaty by byly perfektně vhodné, jsou dostatečně slavnostní, nezastíní nevěstu a nejsou ani jen letní a ani společenské. Musím říci, že mne hodně zaujaly, mám je odsud.
Jako variantu jedna u doplňků jsem zvolila modré sandálky Tamaris z letošní kolekce, jsou bezvadně pohodlné a díky střihu se na nich dá určitě pohodlně vydržet celý den, navíc mě okouzlil pásek do tvaru písmene T. Pohodlnost bych brala u bot na svatbu jako bernou minci, jehly jsou sice krásné, ale určitě si budete chtít zatančit a bavit se a ne sedět s nohama na stole kvůli nepohodlným botám. K této variantě bych nejraději zvolila psaníčko v barvě bot, ale to doma nemám a tak jsem to zkombinovala s bílou kabelkou Grosso, kterou už znáte.
Druhá a podle mne, elegantnější varianta, je kombinace nude lodiček a kabelky, kdybych se měla rozhodnout, asi bych zvolila tu, lodičky jsou značky Blink a jsou také velmi pohodlné a nude kabelka je z Tally Weijl. Mimochodem, včera jsem zkusila vytvořit si ombré pomocí nové Loreal barvy Wild ombrés, takže mou verzi ombré můžete ve videu vidět v akci, celý postup, jak jsem barvila, vám ukáži zítra nebo pozítří :).
 
A mě by zajímalo, která kombinace se vám líbí více a co říkáte na tyto šaty? Já jsem se do nich na první pohled zamilovala, nejen proto, že mám ráda takto zdobený porcelán, ale i proto, že kombinace modré a bílé je má oblíbená.
 
Pro video klikněte na obrázek, stále nefunguje vkládání....
 


 
 

You May Also Like

69 komentářů

  1. Nádherný šaty! Hrozně ti to sekne, jako vždy!:)

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, šaty jsou nádherné a moc ti sluší. Povedené elegantní líčení, včetně nehtíků. Líbí se mi víc varianta číslo 1 s bílou kabelkou, jen bych asi zvolila bílé střevíčky. Ty černé mi přijdou zbytečně tvrdé a rušivé. Varianta s tělovými doplňky je také fajn, jen nejsem příznivcem lakovek ... .

    OdpovědětVymazat
  3. Opäť skvelé, a tie vlasy sú úplne super...zbožňujem tieto velké vlny :-)

    http://romiebeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. To ombré se mi moc líbí... Ale hrozně moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda! Nude lodičky ti krásně prodlužují nohy.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké. Sleduji už dlouho a ráda se vždy podívám nejen pro inspiraci, ale také pro potěšení:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou famózní a kombinace královské modré a nude barvy je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  8. Podobné šaty nosila moje babička jako mladá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna když jsem tento článek před chvílí četla, tak za mnou stála babička a dokonce ty samé šaty ještě ve skříni má. Jaká náhoda, že je moda našich babiček vrací. Zuzka

      Vymazat
  9. Šaty jsou nádherné:)k té bílé kabelce bych si obula bílé boty.Moc se mi líbí i nude lodičky,ale volila bych menší kabelku.Ale samozřejmě chápu,že je to pro názornost:)a kvůli fotkám si nebudeš pořizovat jinou kabelku:)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný šaty:) To nemá chybu!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty saty se mi taky moc libi. Bohuzel bych je potrebovala o trochu delsi. :)
    Jinak bych volila druhou variantu. Ty nude boty daji satum podle me lepe vyniknout.
    Moc ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  12. Vlasy super :) Jen ty šaty mi připomínají cibulákový vzor jako na porcelánu, tak to není nic podle mého gusta.. ale což, sluší ti to i tak :))

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím, vím, že tohle video je o oblečení, ale mě nejvíc zaujaly ty vlasy, mooooc ti to sluší, omladilo tě to tak o deset letnjemíň, fakt kočka, luxus!!! Lu

    OdpovědětVymazat
  14. Páni, strašně ti to sekne. A ty šaty k tobě jdou moc hezky. x) Mě se sice ke svatbě moc nehodí, ale jinak jsou fakt moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  15. Precioso el loor de hoy estas muy bella me gustaría te pasarás por mi blog guapa besooos. Dolcebyvirginia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Šatičky jsou krásné!

    Můžu se zeptat,jak jsi si udělala tak hezké vlny? :)

    Díky

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  17. Petra, wow :) Ja idem tento rok na svadbu ako svedok, chcem tieto šaty :D Krásna si v nich ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Zajímavé šaty. Ale obří béžová kabela se na svatbu fakt nehodí.

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní26. května 2013 21:40 -> Nejsou černé, ale modré a pasují k tomu. Některé monitory je ukazují tmavší.

    Péťo, sluší ti to moc a TOHLE jsou nádherné ombré vlasy.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný...no, taky jdu asi za tři týdny na svatbu jako host a jsem dost zvědavá, jaký šaty seženu....to zas bude něco :)

    OdpovědětVymazat
  21. Šaty jsou parádní, boty se mi líbí oboje a dokáže si je i oboje představit na svatbě. Bohužel ne ty kabelky. Ty jsou na společenskou událost, jako je svatba podle mě nevhodné. Ale každopádně outfit je moc pěkný a moc ti sluší (i ty vlasy!)! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Taky jsem šla do modré jako svatebčan. :)

    http://prostemyslenky.blogspot.cz/2012/06/na-svatbe.html

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, neuveritelne Ti to sekne! Asi se mi libi vic kombinace s nude, ale obe jsou perfektni. Pusobis hrozne "dlouha" (v dobrem slova smyslu, jako modelka), asi je to tim, ze mas idealni proporce tela a nohy az do nebe. Liceni je skvele, vlasy s ombre nadhera! Muzes prozradit, jak jsi si tyhle vlny s patkou udelala? Jsi opravdu krasna..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  24. Šaty, kabelka i boty (mně se líbí ty tělové) jsou nádherné a Tobě to moc sluší. A krásně udělané vlasy.

    OdpovědětVymazat
  25. Saty jsou proste nadherny, kdybych pro ne nasla vyuziti, tak si je taky poridim. Asi nejake kamaradce nenapadne podstrcim, ze by se mela vdat :D Varianta 1 se mi libi vic. Skoda, ze nemas to modre psanicko, ale i tak to vypada moc dobre. Libi se mi ty modre botky. Varianta 2 je sazka na jistotu. Bezove boty jdou temer ke vsemu.
    Tesim se na poradny fotky ombre, v tomhle svetle neni na fotkach moc znat.

    OdpovědětVymazat
  26. Šaty se mi libí moc, ale u obou variant mi vadí veliké kabelky, na svatbu bych volila spíš psaníčko. Ty první boty se mi zdají moc tmavé, tělové jsou lepší.

    OdpovědětVymazat
  27. Saty su krasne, slusi ti to. Topanky tie druhe, kremove... Ale! Vadi mi tavelkost kabelky, myslim ze na podobnu udalost by sa rozhodne viac hodilo nejake pekne psanicko a vlastne to pises aj sama, ta velka "denna" kabela k tomu prilis bije do oci.

    OdpovědětVymazat
  28. je to pěkný, jen mi trhá oko - lidskýma nohama na stole/nohami stolu, pozor na to :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, ohromně Ti to sluší. Vypadáš jak roztomilý cibulák z babiččiny kuchyně:-) To je kompliment, ne urážka. Ale určitě souhlasím s několika názory přede mnou, že ty velké kabelky se na svatbu či jakoukoliv slavnostnější událost nehodí. Mě by se k tomu nejvíce líbilo modré psaníčko, které by korespondovalo s botama. Nude verze je taky pěkná, ale už mi připadá ohraná, v modré je to něco neokoukaného a má to šmrnc.

    OdpovědětVymazat
  30. Ty tvoje věci jsou vždycky tak originální.. :-) Vážně super:-)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc hezké, šaty bez nějakého vulgárního výstřihu, super barva i délka šatů. :*

    OdpovědětVymazat
  32. Hrozně moc všem děkuju, jinak co se týká kabelek, tak jednoznačně, jak jsem psala v textu, by se hodilo psaníčko,to je jasné,ale nemám, no :)..... Jinak vlasy mám natočené kulmou cortex s průměrem 2,5 palce, kterou používám běžně, když si vlny dělám :).

    OdpovědětVymazat
  33. táketo vlasy ti svečia najviacej, krasne !! a šatičky tiež :-) K.

    OdpovědětVymazat
  34. Saty su krasne, ale mne sa zdaju trosku kratke, inak ale zalezi od osoby :) Inak su uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  35. Dobry den Petrus, uplne nahodou jsem nasla Vase videa a musim rict,ze pokud mam jen malicko cas,tak sjizdim Vase videa :-) Jste krasna zena a pro mne velikou ispiraci co se tyce liceni i oblekani. Nenechte se odradit od nataceni, jste sva a komu se to nelibi,tak at se nediva,ale Vy jste tak skvela,ze jim to neda a podivaji se a ze zavisti nebo snad maji mindraky pisou kriticke komentare. Komentuji prvne,tak budu nejspis jako anonym, nez prijdu na to kde se zaregistrovat. Krasny den, Romana

    OdpovědětVymazat
  36. Šaty jsou moc pěkné, hodící se na takovou příležitost. Líbí se mi víc varianta s nude lodičkami, ale nejsou špatné ani botky Tamaris ;-)

    Ombre se povedlo :-)

    OdpovědětVymazat
  37. ahojky Péto, ty sis nabarvila své vlasy? Nebo clipy ? :) M?usím říct, že by mě nenapdlo, že to bude vypadat takhle :))

    OdpovědětVymazat
  38. Šaty jsou krásné, na svatbu jako dělané, a zvolila bych k nim ty modré boty :). V srpnu jdu právě na svatbu a ještě nevím, co na sebe, ale vzhledem k tomu, že tam bude určitě vedro, tak to budou nějaké bez rukávů :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Peti prosim te, jake kupujes silonky? Maji bezvadnou barvu.

    OdpovědětVymazat
  40. Tak tohle je velmi příjemné na oko. To by se mi taky líbilo. Neokoukané, krásná modrá.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  41. Tak ovšem Petruš,to je pecka,moc ti to sluší,bomba.Bezchybný modýlek.

    OdpovědětVymazat
  42. Krasne saty a Vam moc slusi.Ja bych akorat na svatbu volila mensi kabelku, neco jako psanicko.Tahle se mi zda moc velka.
    Hezky den
    Lea

    OdpovědětVymazat
  43. Peti,moc a moc ti to sluší!!Jsi nádherná!!
    a Chtěla bych se zeptat: jsi už vdaná??
    A máš nebo budeš mít nebo chceš mít nějaké děťátko??
    Děkuji moc za odpověď!!
    Ještě jednou moc ti to sekne!!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Připomíná mi to čínský porcelán :D Ale sluší Ti :)

    OdpovědětVymazat
  45. Peti užasný ty by si nevěstu zastínila uplně nepochybně.Chtěla sem se zeptat jestli budeš mít sadu vlastních štětců a okolo jaké ceny se budou pohybovat. Děkuji za odpověd

    Sofie

    OdpovědětVymazat
  46. podle mého jsou ty šaty překrásné plus máš krásně udělané vlasy a moc se mi líbí ty modré střevíčky :)

    OdpovědětVymazat
  47. ooooch, zírám tu s otevřenou pusou, Petro, šaty jsou překrásné a tobě to v nich neskutečně sluší!! Líbí se mi obě kombinace.
    Škoda, že já neumím objednávat ze zahraničí, nějak se toho bojím a tyhle šatičky by mi ani neslušely, ale jsou nádherné a ty v nich vypadáš božsky.

    OdpovědětVymazat
  48. Neber to jako rejpalství, sice je hezký, že skoro každý den je nový příspěvěk, ale mě, jako ještě docela ''mládě''už přestává bavit téma svatba a všechno kolem..Uvítala bych další články na jiná témata už :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, šatky pěkné, o tom žádná.
    Ale radit takový styl na svatbu není dobrý nápad. Nejen svědek (i když ten obzvlášť) by měl aspon trochu ladit s celkovou atmosférou svatby a obecně platí, že jakékoliv vzory nejsou vhodné, nevypadá to nejlépe na fotografiích (jeden má květiny, druhý proužky atd.). Neber to prosím jako kritiku,jen pouze můj názor. Tvoje videa, fotky,nápady ... se mi moc líbí, jsi šikovná a rozhodně ti fandím!
    Jen teď sama řeším svatbu a kdyby si moje svědkyně vzala tyto šaty, bude mě to mrzet...
    JP

    OdpovědětVymazat
  50. Ty vlasy jsou opravdu super ;) Vím, že ti to chválí skoro každý druhý ;) musím, ale taky. Nikdy bych neřekla, že to bude vypadat tak skvěle, navíc při použití barvy z drogerie. ;) Škoda, že nemám nebarvené vlasy, ale jsem barvená blondýna, to bych do toho šla taky ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Nádherný šaty i vlasy. Ombré ti sluší. Přemýšlím, že si ho také nechám udělat. Teď odbočím od tématu.Začala jsem před týdnem řešit šaty na maturitní ples. Sice to začínám řešit brzo, ale nechci to nechávat na poslední chvíli. Prodavačka mně řekla, že už nejsou moc v módě takové ty načančané, princeznovské šaty, ale spíše jdou teď v kurzu šaty k tělu. Tak by mně zajímal tvůj názor. Co se ti více líbí? Chtěla bych šaty buď v barvě světle modré nebo světle růžové. Myslíš, že je vhodné se k světlým šatům výrazně nalíčit?

    OdpovědětVymazat
  52. Nádherné.moc hezké vlasy, šaty, líčení.Petra

    OdpovědětVymazat
  53. Jo, to je fakt s tema silonkama, skoro není vidět, že bys nějaký měla, vypadá to přirozeně, taky by mmě to zajímalo.... nehledě na to, že dneska jsem četla, že tělový silonky jsou už prej fau paux, ... mimochodem, podle mě blbost, nevim, kdo s tím přišel, já osobně se jich nevzdám :D Ale ty Tvoje prostě vypadaj fakt pěkně, to určitě nebudou silonky za 30 korun, co ? :)

    OdpovědětVymazat
  54. Velmi pekné, ako vždy. Iba tie červené oči by na fotke bysa patrilo volajako doupravit. Keď už hovorím o fotkách rada bysom sa Ta spýtala že či už si uvažovala o dačom takom ako kalendár s tvojimi fotkami?

    Anna

    OdpovědětVymazat
  55. díky za inspiraci chystám se v pátek kamarádce na svatbu a právě přemýšlím, jak moc slavnostně to pojmu.:)

    OdpovědětVymazat
  56. tie vlasy máš úplne úúúúžasné :) dáš príspevok o tvojich ombré vlasoch? dakujem :) Sofia

    OdpovědětVymazat
  57. nemůžu se rozhodnout, která kombinace se mi líbí víc :) asi ta s nude lodičkami, ale na druhou stranu mě strašně moc zaujal design těch modrých :) určitě bych si uměla představit obě dvě varianty i na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  58. šaty jsou skvělé, moc se mi líbí a ty jsi v nich uplně kouzelná.. fakt víla.. a i já volím kombinaci nude + nude

    OdpovědětVymazat
  59. Úchvatné! :)) Dlouho jsem hezčí outfit neviděla. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  60. v kombinaci s modrýma botama se mi líbí více :) krásný šaty!

    OdpovědětVymazat
  61. Ja si dovolim pridat techto par rad na svatbu http://www.plnekrivky.cz/saty-pro-plnostihle-na-svatbu/, outfit je uzasny, ale ja se uplne ztratila v te kabelce, ta je uzasna...

    OdpovědětVymazat
  62. Sluší ti to!:) Jen ty Tamarisky už jsou vyprodané ale našla jsem další třeba zde:
    http://www.svetbot.cz/k141-na-podpatku/z1-tamaris.xhtml#filter-vyrobci

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!