Návštěva v L´orealu - představení nových ombré barev Wild ombrés + OOTD

by - 11 května

Krásný večer vám všem,

předem bych vám všem chtěla moc poděkovat za všechny komentáře k minulému videu, dnes jsem neměla moc času, ale vrátím se k nim a odpovím a poděkuji jednotlivě  tam :).
 
Dnešní článek bude ale úplně o něčem jiném. Když mi před pár dny přistála v mailu pozvánka od L´orealu na představení nových ombré barev na vlasy, tak jsem zajásala. Jak víte, já si vlasy nebarvím, ani nedávám přeliv, ale ombré styl je něco, co mě zaujalo už vloni a co jsem si zkusila na clip in vlasech. Jestli mě sledujete pozorně, víte, že i v komentářích byla debata, že bych mohla na léto trošičku zesvětlit. Jenže, nechci si zničit vlasy a úplně blond se v mém případě dost bojím, jelikož jsem hodně světlá a vypadala bych příliš mrtvolně, tuto možnost jsem tedy úplně zavrhla a melír zase odrůstá a mně se nechce každý měsíc odbarvovat odrosty a ničit si vlasy. Tak tedy ombré styl, který je stále v kurzu, mi přišel do rány a nové speciální barvy na domácí pohodlné vytvoření ombré mi přišly jako fajn nápad. Jasně, stačí koupit odbarvovač nebo melír, půjde to tím také, ale vzhledem ke svým zkušenostem s melírem, bych si to tím sama neudělala (ten jsem měla na hlavě hodinu a stále to bylo oranžové). Nové ombré barvy by měly být šetrnější, ale co hlavně, jsou odstupňované podle vaší původní barvy vlasů pro blondýnky, brunety a výrazné tmavovlásky a to mi přijde opravdu super, protože nemusíte vymýšlet, jestli vám to chytne, jednoduše vyberete ombré barvu pro svůj odstín vlasů. Navíc sada má perfektní kartáček, na ten kadeřnice nanesla barvící krém a přímo rozčesávala do vlasů, ten barvící kartáč mi přijde opravdu vychytaný, nikde nic nestékalo, krém držel v kartáčku, vypadalo to hodně jednoduše, za chviličku měla hotovo.  Nejlepší na celé akci bylo to, že jsme si mohly přímo od profesionálky touto ombré barvou nechat vlasy upravit. Já ale myslím na vás a jelikož se mi to líbí fakt natolik a přijde mi to příjemná změna na léto, tak natočím celý postup na video a zkusím to sama doma, abych otestovala, jestli to je fakt tak jednoduché, jak to vypadá. Kadeřnice mi ale zkusila barvu na pramínek vlasů už v L´orealu a po 15-20 minutách jsem měla na pramínku krásnou přirozenou světle hnědou, fakt jsem byla nadšená, když vezmu v potaz, jak špatně mi chytal melír, když jsem ho kdysi zkoušela sama na sobě. Barvu seženete v drogeriích a cena je 199Kč.
 


Ale dost o barvách, určitě vás zajímají i nějaké drby přímo z místa, že jo :D! Do sídla L´orealu jsem dorazila přesně na čas a většina blogerek už tam byla. Terezka z PR zastoupení L´orealu nás velmi mile přivítala a představila nám nové Wild ombrés barvy na vlasy. Poté se slova ujala kadeřnice a ukázala nám barvení přímo na modelce. Následovala volná zábava a kdo chtěl, mohl si nechat na vlasech vytvořit ombré zkušenou profesionálkou, čehož jsme využily :). A jak to tak bývá, když se sejde víc ženských pohromadě, probírala se kosmetika, blogy a obecně zkrášlování. Také jsme měly možnost odnést si domů některé novinky na otestování, což jsem velmi uvítala a tak se můžete těšit na další recenze :). Musím teda říct, že jsem si celé odpoledne bezvadně užila a už se strašně těším na to, až tu barvu doma vyzkouším! Zdravím tímto holky - blogerky a Terku z L´orealu a děkuji jim za krásné odpoledne, doufám, že bude někdy možnost si to zopakovat. A teď už se nebudu dál rozepisovat a následuje nálož fotek :).
Přece jen by mě ale docela zajímalo, jaký je váš názor na tento styl barvení vlasů, šli byste do toho, myslíte, že bych do toho měla jít já, líbí se vám to?

Mějte krásný zbytek večera a všem bych vám chtěla strašně moc poděkovat za to, že mne čtete a že mi svou přízní umožňujete podívat se na místa, kam bych se bez blogu nedostala a přinést vám tak další zajímavosti ze světa kosmetiky :), děkuju!





modelka před nabarvením:

nanášení barvy:



a výsledek - moc se mi to líbí, působí to krásně přirozeně a účes to ozvláštní a dodá na plastičnosti:


a barvení u holek - blogerek:




samozřejmě jsme probíraly šminky :D.....



daly si něco dobrého......

a vyfotily se na památku........




 A ještě můj dnešní outfit:

kabátek - HM
lodičky a kabelka - C&A
šátek - po mamce
džíny - Bershka
košila - www.ahaishopping.com
rtěnka - Nivea odstín Cardinal











 

You May Also Like

151 komentářů

  1. teda ty jsi rychlík. já jsem ještě nestihla stáhnout fotky, a ty už máš celý článek. :-)opravdu povedená akce. ráda jsem tě poznala.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, je vidět, že sis to užila!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle mě vážně zaujalo! Vždycky jsem chtěla ombré vyzkoušet, ale neměla jsem odvahu zkusit to melírama a kadeřnice u nás ve městě tomu moc nerozumí :D Počkám si na tvoje video a uvidíme jestli aplikaci zvládnu také :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, za tuhle postavu bych vraždila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky!!! :)a nivea dělá rtěnky?! kde jsou k sehnání?? ta barva je totiž krásná

      Vymazat
  5. Peťulo, to je skvělý článek..ombre je hezké zpříjemnění účesu a opravdu ho ozvláštní:-)ale přijde mi to celkem umělé,zejména na modelkach...na netu jsem našla spoustu krásných ombre hair a to se s tímhle nedá srovnat...ale je to čistě můj názor... Na fotkach Ti to slušíí, krátké vlasy jsou fajn....a celý outfit podařený! zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to přijde bohužel nepřirozené. Ombré jen jemné na světlejších vlasech, ale tmavě hnědá /černá přecházející v blond mne taky nebere. Ale každého věc, to je jasné :) Jinak nové baryv Coloram vypadají skvěle. A dnes jsem si chtěla koupit V Rossmannu Color Whispers a beznadějně vyprodáno, hlavně 220, kterou jsem chtěla :D Jinak dnes jsem okolo L´Oréalu jela a ani mne nenapadlo se podívat do té zasedačky v přízemí a i když tam každý den načuhuju, jestli tam není nějaká známá bloggerka :D Jak Keliška...

      Vymazat
    2. děkuji moc, já bych chtěla ombré jen tak o dva tóny, žádná blond, jen světle hnědé konečky, jako od sluníčka, uvidíme, jak se to povede :)

      Vymazat
  6. Ombré se mi nelíbí, zato Tobě to sekne MOC. Divím se, že si Tě tam hned nenechali jako hlavní ambasadorku L´Oreal, ale není všem dnům konec :o)))

    OdpovědětVymazat
  7. V té bílé jsi taková něžná :) Jinak mít tmavé vlasy tak do toho asi jdu, ale nerada něco měním s vlasy:D Z blogerek jsem poznala jen tři slečnya poprvé vidím z Rendy víc než oko nebo rty :D :) Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Která je Rendy? Ta silná vlevo? Poznala jsem akorát Škoduli a Stannah, kdo jsou ty další pls?

      Vymazat
    2. A kdo jsou ty další pls?

      Vymazat
    3. Eve sama nemas fotku a vytesujes sa tu z fotky niekoho druheho?:)

      Vymazat
    4. Už chápu proč se nechce Renata fotit... Kdybych vypadala takhle, taky se do toho nehrnu... Docela zklamání.
      To samé Stáňa!

      Vymazat
  8. Jee z tech barev mam radost :) hodne me to laka..doufam, ze do toho pujdes co nejdriv a urcite nas hodne inspirujes..jen doufam, ze na mych tmavych vlasech to fakt nebude mooc zluty-oranzovy :/....

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit je skvělej, moc ti to sluší! A ombré hair mě taky zaujaly už minulý léto, ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat. Ale láká mě to čím dál víc, tak teď se mi třeba s touhle barvou naskytne příležitost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. no já nějak nepochhopila, k čemu je ta barva... pokud chci aby moje vlasy vypadaly jako odrostlé, tj chci zesvětlit spodek, tak to stačí snad normálně zesvětlit a nepotřebuju nějakou spešl ombré barvu, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsme psala, samozřejmě to stačí,ale vzhledem k tomu, že odbarvovač je na všechny odstíny vlasů stejný a tohle je odstupnované právě podle výchozí barvy vlasů, navíc s perfektním kartáčkem na nanášení, tak bych rozhodně použila raději tohle, jsou to barvy, zatímco odbarvovač může být fakt jak pomeranč, tak tohle by to dělat nemělo

      Vymazat
  12. Když jsem tuhle sadu poprvé viděla u Dulce Candy trošku jsem nadávala, že to není u nás :) Ale jupí, ted bude i u nás :) Děkujeme za post Peti :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádehrný! Miluju tvje fotky takhle z nějakých akcí :) Ty barvy vypadají moc zajímavě:) Mimochodem outfit užsnej, na tobě zbožnuju výrazné rtěnky a at si každý říká co chce !:)

    http://wavesofourlifee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. zajímavé že L'oreal přišel s Wild ombres až teď, když už to pomalu vychází z módy. V británii už je měli minulý rok, ale není se čemu divit. Jinak moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To vypada zajimave. Tesim se na to video :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ombré styl.. jsem slyšela že první průkopník tohoto stylu je Carrie Bradshaw (workshop vlasovky Matrix) Prostě odrostlý melír .. já nevim no, na těch krabičkách to vypadá fajn ale jinak.. Když jsem byla u svojí kadeřnice tak to tam dělala jedné paní na vlasech - krátkých a ypadalo to božsky - v platinové stříbrné, ale pořád koukám ,že se to do "módy" dostává až teď .. Na nkěterých lidech to prostě vypadá jak kdyby měli starý odrostlý melír nebo blond odstín.. (resp to by se kdysi považovalo za hrůzu tak dnes je moderní) fascinující :D

    OdpovědětVymazat
  17. pozn. Carrie Bradshaw , kdo neví : sex ve městě :D

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám tuhle barvu doma už asi půl roku (v německu jí mají už dlouho) a ještě jsem jí nevyzkoušela :D budu se muset taky do toho už pustit :D

    OdpovědětVymazat
  19. To muselo být super :) Barvení se moc povedlo!

    Na té fotce se Skodulkou vám to ohromně sluší! :) Akorát mě překvapilo, jak je Klárka malinká :)

    OdpovědětVymazat
  20. Prostě kočka :-) Jestli si vlasy nebarvíš, tak bych si konečky zbytečně neničila.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám na vlasech tu pro blond vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  22. Konečně taky vidíme jak vypadá Rendy celá ne jen kus obličeje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jsem z toho docela dost překvapená ...

      Vymazat
    2. to není přeci Rendy, nebo ano? Ta v tom černm na kraji?

      Vymazat
  23. Můžu se zeptat na té společné fotce kdo jsou ty ostatní slečny? Poznám kromě tebe jen Rendy a Skodulku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě je tam Stannah a Alle Kitty,ale přiznám se, že u ostatních také nevím adresu blogu, snad se holky ozvou

      Vymazat
  24. Já fanoušek ombré vlasů moc nejsem, ve většině případů mi to připadá jako nějaký zpackaný pokus o barvení a když jsou ty spodní vlasy světlejší,tak to na mě působí jako by vlasy byly zničené nebo spálené..
    A outfit ti moc sluší, nemá to chybu :-) .

    OdpovědětVymazat
  25. Tak já poznávám jen Rendy, kterou znám, protože jsme spolu chodily na ZŠ a pak Škodulku. Ombré se mi líbí, ale více profi, když je přechod hodně postupný, tohle moc ne. A Tobě to moc sluší, jak na akci, tak v OOTD.

    OdpovědětVymazat
  26. Peti nejsi ostrihana?:) nebo se mi to zda?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsem, ale jak mám natočené vlasy, tak je mám podstatně kratší :)

      Vymazat
  27. Zdá se mi to, nebo je ta slečna úplně vlevo Rendy z Ordinary life?

    OdpovědětVymazat
  28. Petí, myslíš, že bych s touto barvou dosáhla ombré ze svých tmavě hnědých vlasů na světlounce hnědou? Chtěla bych to víc přirozenější, ne blonďaté. Děkuji za radu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě jo, ale koupit tu asi 1 pro tmavé vlasy a nechat působit krátce a kontrolovat průběžně odstín, já to měla asi fakt jen cca 15-20 min a to jsem měla ten střední odstín a chytl mi pramínek krásně světle hnědý

      Vymazat
    2. Děkuji za radu, už se těším na video. Měj se krásně :)

      Vymazat
  29. No upřímně, už je přeobrováno a ne každému tyhle výstřelky sluší. Chce to pěkný obličej. Ty bys ombré mít mohla, ale ... no... hezké mi to prostě nepřipadá, ale ty máš tak panenkovský obličej, že by se to nějak ztratilo. Mně se na tobě třeba fakt vyloženě líbí, že ač volíš často výrazné líčení, nápadité obléčení, perfektně upravené nehty, zachováváš přirozenost právě vlasama. Myslím, že žena by vždy aspoň jednu část sebe měla nechat, jak je a nepředělávat. Ale je to jen můj názor. Tisíc lidí, tisíc chutí.

    Na fotkách Ti to moc sluší. Tvůj blog jsem začala navštěvovat před měsícem a působíš neuvěřitelně mile.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, uvidíme, já bych chtěla dosáhnout maximálně přirozeného výsledku jako od sluníčka, žádný násilný přechod a blond, právě tak,aby to působilo co nejvíc přirozeně :)

      Vymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. tady ti to neskutečně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Konečně vidíme Renatu :D

    OdpovědětVymazat
  33. jo,už dlouho to chci taky vyzkoušet!líbí se mi to moc! :)) počkám si na tvoje video a pak se uvidí,jestli se konečně odhodlám!:)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, moc pěkný článek a velice ti to na fotkách sluší. Sama ombré mám a jsem velmi spokojená, ale raději jsem to svěřila kadeřnici, která s tím má zkušenosti. Bála bych se, že mi drogerková barva zničí vlasy a chytne moc do oranžova. Protože i po návštěvě profesionála dostanou konečky velice zabrat. Přeci jen drogérková barva je na jiné bázi než ta kadeřnická. Také si myslím, že pro přirozenější efekt a přechod je dobré použít alespoň dva odstíny blond. Přechod nebude tak násilný a výsledek bude hezky vystínovaný tak jak má být a vypadá to lépe než z ničeho nic blond od pulky hlavy a stejný odstín až dolů do konečků. Těším se moc na tvůj výsledek a držím palce ať se výsledek povede! Třeba pak změním názor na drogérkové odbarvovače. Velmi ti fandím, jsi velmi přirozená a máš nejlepší blog v ČR! Měj pěkný den. Klára

    OdpovědětVymazat
  35. Moc pěkné fotky, Peti! Krásný post!

    OdpovědětVymazat
  36. Moc pěkný outfit. Hezká kombinace, přesně můj styl. Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  37. Nad ombré už dlouho přemýšlím a tohle vypadá vážně dobře...už se moc těším na video a myslím, že Tobě to bude slušet :) Jen by mě zajímalo, jak je to s vymýváním? Vymeje se to nebo to odrůstá? :) A na fotkách Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tvůj blog mám moc ráda, jsi velice inspirativní. Tak to prosím neber jako závist, kritiku nebo kdoví co... ale prostě ti musím napsat, že mi poslední dobou připadáš až nezdravě hubená. Vím, že fotky mohou dost zkreslovat, ale ty propadlé tváře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ale pořád stejná, pořád hodně hubená, no,ale je teda fakt, že ted jsem byla nemocná a taky hodně práce, takže jsme spíš taková neodpočatá a únava je holt vidět :(

      Vymazat
    2. Péťo, máš perfektní postavu, co já bych za ni dala...

      Vymazat
  39. Ty jsi tak kouzelná a krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Paci sa mi ombre, sama mam ombre, pacia sa mi tie krabicky a myslienka hlavna, ale nepaci sa mi vysledok aplikacie. Ale strasne nie. Vyzera to pre mna ako zle odfarbene vlasy, akokeby sa s tym dievcatko hralo. Svoje som si davala robit u kadernicky, a ten rozdiel je, ze to vyzera prirodzene. Toto mi prirodzene nepride. Som zvedava, ako dopadne Tvoja aplikacia - i ked po tychto vysledkoch by som to asi sama neskusala.

    OdpovědětVymazat
  41. Paci sa mi ombre, sama mam ombre, pacia sa mi tie krabicky a myslienka hlavna, ale nepaci sa mi vysledok aplikacie. Ale strasne nie. Vyzera to pre mna ako zle odfarbene vlasy, akokeby sa s tym dievcatko hralo. Svoje som si davala robit u kadernicky, a ten rozdiel je, ze to vyzera prirodzene. Toto mi prirodzene nepride. Som zvedava, ako dopadne Tvoja aplikacia - i ked po tychto vysledkoch by som to asi sama neskusala.

    OdpovědětVymazat
  42. Já váím, že tě tenhle dotaz naštve, ale není to účel - Nemáš anorexii? Ono jsi krásná žena, ale čeho je moc (nebo spíš málo.. :). Tak ať Tě Míra hlídá, sama se, zdá se, neuhlídáš. Není to o tom, že by ti to neslušelo, ale zdraví je jen jedno. Neber to zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to nenaštve, proč taky, diety fakt nedržím ;), anorexii nemám, ale mám problémy se žaludkem, takže je to u mě trošku složitější, přibrat mi nejde, ráda bych tak 2-3 kilča aspoň, ale vždy jedno naberu,pak mám období, že mám horší ten žaldek a je to zase v tahu

      Vymazat
    2. podla mna ma krasnu postavu, ja tiez zjem viac ako cela moja rodina dokopy a som stale chuda, je to o metabolizme a u peti aj o tom zaludku..

      Vymazat
    3. Si myslím, že dotyčný nikdy neviděl opravdovou anorektičku. Máš skvělou postavu. Čím dál víc lidí je obézních a tak jim přijde opravdu štíhlá žena vychrtlá, což je škoda.

      Vymazat
  43. Krásny outfit...kočka...jinak k ombre barvam: Njsem jejich fanynka, na me pusobi vlasy jako dost dlouho neobarvene a svetla odsrusta...nci pro me....

    OdpovědětVymazat
  44. Abych pravdu řekla, ombré se mi líbí jen na dlouhých vlasech. Pro mě je to krásný prostě jen v té délce. Barvu mám doma a dneska mám v plánu barvit, tak uvidíme! :D
    Jinak super článek a hrozně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  45. Peto, jsi nadherna! Tenhle styl Ti desne sekne, vazne bych nerekla, ze uz Ti bylo 30 let. Vypadas tak nejak "stavnate". :-) Z blogerek jsem poznala jen Rendy - konecne ji vidim sakumprask celou, je taky moc hezka. I ostatni devcata pusobi sympaticky. Musela to byt vydarena akce!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  46. Článek i fotky super, ale ten kdo je fotil, nemusel vám tak ošklivě useknout (na těch dvou pair fotkách) nohy. :/ Z hlediska focení a protože k tomu mám vztah i já, to není hezké. Společnou fotku už raději neřeším, nicméně to nemění na faktu, že všem ženám to na fotkách velice sluš. :) Samozřejmě i tobě Peťko, tvé outfity ti opět maximálně sedí. ;) Jinak ombré styl barvení vlasů se mi také líbí, ale na tmavých vlasech.. nevím, zda bych do toho šla já s blond vlasy.. leda konečky že bych si nabarvila tmavší barvou.. ale jak už tady jedna slečna psala, také nerada měním barvu vlasů. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Péťo, už se těším na tvé ombré :) Já pořád přemýšlím, zda to na léto taky vyzkouším, ale trochu se obávám, jak by to v mém podání dopadlo :D :) Jinak chci moc poděkovat za skvělé odpoledne, jsem moc ráda, že jsem Tě mohla konečně poznat osobně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to zkusila, tou barvou na blond a jen jemně konce a nechat to chvíli a bude to podle mě super :). Jinak já jsem také hrozně moc ráda, ty jsi takové zlato, tvůj blog pravidelně sleduju <3 ;).

      Vymazat
    2. Peťulko ty jsi tak milá! :* Upřímně Ti musím říct, že když jsi mě poznala, málem jsem se složila, fakt :D Víc takových akcí, prosím! Bylo to prostě žůžo.

      Až bude po zkouškách, tak tu barvu popadnu a půjdu do toho. Snad mi pak na hlavě něco zbyde :D :)

      Vymazat
  48. A já se zrovna začala barvit hennou :/

    OdpovědětVymazat
  49. Veľmi pekný outfit, sluší ti to (ostatne ako vždy no :)) A tá rtěnka, tá je proste absolútne super :) Móda ombré ide mimo mňa, či už ide o oblečenie či vlasy - na nechtoch/rtech atd. mi to ale nijak nevadí, dokonca sa mi to páči. Na vlasoch mi to ale bohužiaľ príde ako odrosty, ktoré hrozne neznášam. Kedysi som mala na hlave presne niečo ako slečna na 12. fotke (Cup of Style?), nechávala som si odrásť vlastné vlasy z blond a pripadala som si fakt ako blázon, vlasy som nosila len v drdole a culíku, aby to tak nebolo vidieť a na nožničky som sa tešila neuveriteľne. Takže za mňa je to trend, ktorý je dosť divný... ale tak pokud sa to niekomu páči, tak je to každého vec :)

    OdpovědětVymazat
  50. A já měla jet taky:/. Kdybych bývala věděla, že tam budeš...:///

    OdpovědětVymazat
  51. Dlho uvažujem o ombré, ale slečny na fotkách majú dosť zničené vlasy...a v mojom mladom veku si ničiť vlasy by nebolo bohviečo..Radšej dáky farebný melír na oživenie..

    OdpovědětVymazat
  52. Ombre vlasy se mi strašně líbí, ale bojím se to sama na sobě zkoušet. Na druhou stranu sa mi nechce ke kadeřnici - nějak v ně nemám důvěru :( Majda

    OdpovědětVymazat
  53. Šátek po mamce se mi líbí ze všeho nejvíc :)..A pak musím pochválit tvou zářivou rtěnku, přesně podle mého gusta, sluší ti :)!

    K těm barvám, myslím, že je to skělý nápad, že s tím konečně někdo přišel, i když tedy ombré je moderní už asi 3 roky nebo i víc :p..já bych teď spíš potřebovala návod, jak udělat růžové ombré :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odbarvit a na odbarvenou část dál růžovou - tak to dělá kadeřnice. Tedy pokud nejsi původem hodně blond :-)

      Vymazat
  54. Ahoj, moc ti to slusi, az na ty hubeny nohy ... Ta dira v rozkroku vypada fakt divne, jesi vis co myslim ... Ale tak asi za to nemuzes nu ;) ale dycky mi to tak nak zkazi ten dojem z outfitu :D ale tak treba se to zas spravi a bude jako driv ;);) jinak mas uzasnej! kabatek ;) je este k sehnani nebo si ho koupila uz driv ? ;) zatim pa, Evik

    OdpovědětVymazat
  55. Já se musím smát! :D V životě by mě nenapadlo, že odrosty budou moderní! To asi vymyslel někdo, komu se nechtěly dobarvovat vlasy...
    Teda, já se barvím hennou a je fakt, že konečky mám mírně světlejší a to mi vždycky vadilo a teď jsem vlastně in! ;-D :-))

    OdpovědětVymazat
  56. Ta barva je perfektní, konečně oživím svoje kudrny :D Péťo, úžasná kabelka a boty!!!

    OdpovědětVymazat
  57. Super outfit! Ta červená se ti moc povedla ;)

    OdpovědětVymazat
  58. ombre vlasy se mi moc líbí, budu o tý barvě přemýšlet :)
    Peti, máš krásnou košili a strašně ti to sluší, kočka fakt :)

    OdpovědětVymazat
  59. Krásný , moc se mi to líbí!:)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a peti,nechtěla by jsi přidat i blogy holek ? Díky :)

      Vymazat
  60. Mě se teda ombre na vlasech vůbec nelíbí. Hlavně to hnědo-blond. Nemůžu si pomoct, ale ať je to uděláné nejlíp co to jde, pořád to na mě působí, jako příšerné odrosty. Líbí se mi třeba takové ty barevné ombre na světlé vlasy, ale toto fakt nee. Navíc tady ak ukazuješ to jde z té hnědé do takové žluté, to ani není blond, to se mi opravdu nelíbí. Ale každopádně vím, že jsou lidi, které to láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala bych to přesně tak. A u obou blogerek, které se tam nechaly odbarvit (Rendy a tu druhou neznám) to dopadlo příšerně. :/ Na to snad ani nepotřebuju speciální ombré barvu, stačí jakákoli jiná a naplácat na konečky.. (a hlavně neroztírat, aby přechod byl co nejvíc vidět, ne?)

      Vymazat
  61. No holky teda - Loreal ombré už běží už asi rok v německu a teprve teď je to tady? a BTW: já bych asi hodně uvažovala zda si to dát na vlasy a když už tak rozhodně ne způsobem jako je na fotkách.. byla jsem na ombré u kadeřnice a ombré se dělá naprosto jinak než nějakým kartáčkem! Jde o princip, že vlasy musí být natupírované, aby tam byly ty hezké přechody jako mají slečny na fotkách po internetu a ne prostě abyste měly "najednou odrosty" jako to mají modelky na fotkách...
    Jakoby tím nechci nijak hanit článek, ten je super Péti a tebe mám moc ráda .. :) ale ještě si něco přečti (nebo si to najdi na youtube) než se do toho pustíš!! Ať pak nejsi zklamaná :))

    OdpovědětVymazat
  62. Na Rendy jde vidět, že se za sebe stydí a beztak si říkala, že se fotit nechce, že to bude na blogu "všem na očích". Ale Rendy nemáš důvod ;) Jsi hezká holka. Pokud by se do tebe někdo navážel tak jedině idiot, nejsme přece na základce.. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky tak přijde, jako že se fotit nechce. Na svým blogu taky dává jen oko nebo pusu, tak má pro to asi nějakej důvod.
      Bejt Rendy tak jsem naštvaná, že nejseš schopná tohle respektovat a ty fotky sem dáváš.

      Lenka

      Vymazat
    2. Lenko, nevím, proč by měla být naštvaná a vůbec nechápu, co si to dovoluješ tohle mi napsat, je samozřejmé, že jsme se na společné fotce dohodly (jinou bez ní ani nemám) a jak vidíš, jinak jsem ji nefotila a nikam nedávám. Kdyby jí to vadilo, tak se fotit nemusela a navíc ani nevidím jediný důvod, proč by to mělo vadit, drama ze všeho vždycky dělají akorát anonymní návštěvníci blogů.

      Vymazat
  63. Vypadá to zajímavě a počkám si na tvoje video a pak to zkusím. Kámošce se ombre líbí, ale má problém, že má na vlasech melír (nemá melír po celé hlavě) a neví co s tím má dělat.

    OdpovědětVymazat
  64. Tak si ale nejdřív uvědom že je to drogérková barva (takže totální svinstvo pro vlasy) a hlavně chytne ti za 15-20 minut.. víš co ti to udělá s vlasem? Víš proč ti melír chytá tak dlouho? Protože je mnohem šetrnější než tahle barva. Tahle barva ti otevře šupiny kutikuly neuvěřitelnou rychlostí, zesvětlí kortex a rychle šupiny zavře a to během čtvrt hodiny. Místo toho profesionální melír se s tím mazlí víc a proto to dýl trvá.
    Jinak ombré se mi líbí, u sebe v kadeřnictví mam na to docela ohlas.
    Přeji hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude asi opravdu kvalitní barva, když z nich má strach i kadeřnice :-)
      Ombré si může člověk udělat sám doma, když je trochu šikovný, bohužel většina "kadeřnic" jsou patlalky, co mají zvrácenou radost, že můžou pěknou holku na čas zohavit... Když ke kadeřnici, tak jedině k pěkné, která není zamindrákovaná!

      Vymazat
    2. hlavně je to zase Schwartzskopf a moje kadeřnice tuhle značku nesnáší uplně nejvíc.. Barvy se zažerou do vlasů takže vůbec nejdou dolů a naopak blond ničí vlasy šíleným způsobem.. :)

      Vymazat
  65. Moc se mi to nelíbí. Ráda bych si spíš prohlídla fotky ombré, které je udělaní ve stejné barevné stupnici. Takhle ta skoro oranžová na tmavě blond/hnědých vlasech vypadá spíš jako nepovedený domácký pokus o odbarvení :)

    OdpovědětVymazat
  66. Mně se to líbí pouze na té reklamní fotografii. Tento trend vypadá dobře na fotkách a v časopisech. Ombre bude vypadat dobře na luxusní slečně, ale běžně na ulici to bude na většinu (hlavně mužů) působit jako odrosty. Tvé vlasy jsou krásné tak, jak jsou. Tvoříš krásné účesy, které obdivujeme.

    OdpovědětVymazat
  67. velmi ti to pristalo musim povedat ja som tiez uvazovala nad zosvetlenim a potom som si kupila parochnu a nastastie zistlila ze teda nie ale ombre ma stale laka

    OdpovědětVymazat
  68. peto,nezhubla jsi?
    jinak,ti musim rict,ze jsi nadherna!

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, měla bych strach ze zničení vlasů a z toho, že výsledek nebude takový, jako slibují fotky. No, začínám malinko šedivět, tak jsem zvažovala hodně variant včetně melíru a nakonec jsem vyzkoušela hennu, sice je s tím dost práce, ale vlasy se mi zdají lepší a šediny jsou světlejší a vypadají v ostatních vlasem jako melír. Ale fakt je, že henna vlasy nezesvětlí, takže žádné ombré s ní vykouzlit nejde.
    Moc pěkný článek, děkuji za nové informace :-). Aspoň jsem v obraze, co teď frčí :-). Pěkný den.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  70. Já nad tím ombré pořád váhám...
    Je škoda, že začíná vycházet z módy a u nás se teprve objeví v drogerii, ach jo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně,ale já když jsme včera viděla,jak je to jednoduché, tak do toho jdu,ale fakt působit jen chvilku,nechci to moc světlé

      Vymazat
  71. Moc pěkný fotky, moc ti to sluší, krásnej outfit. :) prosimtě, myslíš, že by se ta barva dala použít na celý vlasy? Mám vlasy tmavě hnědý, no spís až černý a už nějakou dobu uvažuju, že bych je chtěla zesvětlit na hnědou..Kadeřnice mi samozřejmě řekla, že se černá stahuje strašně špatně a že to hrozně ničí vlasy. Peroxid si na ně sama patlat netroufnu, věřim, že bych pak měla vlasy oranžový. Ale tohle mi přijde, že by to tím mohlo jít a bez oranžových odstínů... :D co myslíš? :)

    OdpovědětVymazat
  72. Já mám takový nechtěný ombre, a to z toho důvodu, že jsem si vlasy barvila na světlejší blond a teď nechávám už nějakou dobu odrůstat na svou přírodní myší tmavou blond. Sice to není pro mě osobně barva moc atraktivní, ale neustálý barvení a řešení odrostů a ničení si vlasů už mě hold nebavilo (nehledě na to, že budu mít spoustu příležitostí k barvení, až se objeví nějaké ty šediny, ale to doufám bude až za hodně dlouho :D). I když si člověk s těmi odrůstajícími vlasy připadá trošku "zanedbaně", tak mě uklidnila kadeřnice, u které jsem byla zrovna tento týden pouze na stříhání a říkala, že se jí to tak líbí a že to je i teďka takhle moderní. Takže jsem vlastně IN, byť to nebylo záměrem :D

    Peťo sluší ti to jako vždy a jsem zvědavá, jak dopadne tvůj pokus :)

    El

    OdpovědětVymazat
  73. Peti prosim te co to mas vlastne za rtenku?toto ti moc slusi a sama takovej odstin taky hledam,na tech prvnich fotkach to vypada spis jako takova tmave cervena ale na tech fotkach kde jsi venku mne to pripadne svetlejsi tak jestli bys mohla prozradit znacku a odstin:-).

    Jinak ses hubena ale zeby nejak nezdrave to bych teda nerekla,zase se objevi proste nekdo kdo fandi silnejsim slecnam a jakmile mas teda modelkovskou postavu tak ses anorekticka,sama jsem taky hodne hubena a musim se hlidat abych jedla jinak proste hubnu,jini lidi to maji naopak ale uz jsem se s tim smirila,proste jsem jaka jsem a tak to musis brat taky,je zajimavy kdyz je nekdo trochu silnejsi tak to nikdo ani necekne ale jakmile je nekdo trochu hubenejsi tak uz je ohen na strese,toto je typicky pro cechy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, je to napsané nad fotkama, je to Nivea v odstínu Cardinal ;), je to fakt boží barva!
      Jinak máš pravdu, silnější ženy jsou boubelky, ale když je někdo hubený,tak je hned na tuty anorektička,no :D.

      Vymazat
    2. ale prosimte, mne nikdy nikdo nerekl boubelka, vzdycky jsem slychavala spekoun, velryba, slon, burt...jasne, chapu, ze vas to stve, kdyz vam nekdo rika anorekticky, ale neotacejte to proti tlustejm, protoze to vubec neni pravda, ze nikdo ani necekne..

      jinak presne touhle barvou jsem se barvila a vlasy mi tovazne znicilo, takze do pulky mam krasny zdravy vlasy a zbytek je zacuchanej oranzovej chemlon :-/

      a aby to nebylo tak negativisticke, opravdu ti to moc slusi :-) krasne vlasy!!

      Vymazat
    3. ale já nic proti nikomu neotáčím přece, já jen že všude čtu a slyším boubelky a v mém okolí tedy nikdo nikomu nikdy neřekl špekoun, velryba a pod., ale to samozřejmě záleží, lidi jsou někdy hnusný a je jedno jestli je člověk takovej nebo makovej, vždy se nechá něco najít :)

      Vymazat
    4. Věřím, že by třeba Tvůj muž nechodil, nebo neměl nějakou boubelku, když má Tebe..

      Vymazat
  74. Hrozně ti to tady sluší,ten kabátek a červená,paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  75. tá pusinkova bluzka je super, ale ombre styl nie, mna rozculuju odrastene vlasy, takze naschval taky look urcite nie :)

    OdpovědětVymazat
  76. Já si nemůžu pomoct ale obre se mi nelíbí mě to přijde jako odrůst prostě si odbarvím vlasy a pak je tak nechám tenhle trend mě asi nechytne jinak skodulka je menší jak ty to bych s videí ani neřekla

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peti, moc hezký post a hlavně ti to tady neuvěřitelně sluší. Je to celé takové ženské :). Jinak nádherný kabátek, dělá krásný pas. Super:).

    OdpovědětVymazat
  78. Ty jsi nejkrásnější,a ta postava!!

    OdpovědětVymazat
  79. Snad to nevyzní špatně vůči ostatním slečnám, ale úplně čumím, Peti, jak mezi těma holkama záříš a to jsi řekla bych o dost starší než všechny ostatní....fakt ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  80. Ja mam ombre na vlasech uz delsi dobu. Sverila jsem se do rukou profesionalky, protoze jsem chtela prirozeny vysledek a musim rict, ze jsem udelala dobre. Vsem teplicandam tedy vrele doporucuji kadernictvi Ego v Teplicich. Tedy jestli si netroufate na domaci barveni. Jinak Petrus jako vzdy..prenadherna

    OdpovědětVymazat
  81. Super clanek (jako vzdy, cemu se vubec jeste divim???:) Jinak Peto, moc ti to slusi!!! Tento outfit se ti hrozne povedl, ta kosile, skinny, cervena pusa a doplnky - dokonale! Prava lady :) a navic ten usmev, jsi proste jako slunicko.

    OdpovědětVymazat
  82. Barvičky vypadají krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  83. Moc vám všem děkuju, jinak odkazy na blogy holek přidám,až budu všechny vědět. Ale jsou to Skodulka, Rendy znáte všichni :), Style of Becca, Alle Kitty a Stannah z Navlastnikuzi :).

    OdpovědětVymazat
  84. Vypadáš nádherně, hlavně se mi líbí odstín rtěnky a ten kabátek. Tvoje nohy už jsem komentovala několikrát, teď už je ignoruju:-DDD (=závist, nemůžu si pomoct:-D ). Akorát teda L´Oreál jako značku nemám ráda, testují na zvířatech a jejich pleťová kosmetika je snad to nejchemičtější co v drogerce je. Nejsem "přírodní" člověk, ale všeho moc škodí. Hezký den všem, Lu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde nejvíc chemická Vichy a Garnier, s tím teda souhlasím, Loreal mi přijde lepší :), testování na zvířatech je ale v EU zakázáno ;). Jinak moc děkuju!

      Vymazat
  85. Ahojky, ty džíny jsou nějaké "divné- divně" šité, dělá ti to "divný" rozkrok :-) sorry :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Akurát dnes som si farbila ombré touto farbou od l´orealu a spokojnosť. :))

    OdpovědětVymazat
  87. moc ti to sluší a co se týče ombre vlasu nechávala jsem si je udělat u holiče a jsem s němi moc spokojená ! je to super a jak píšeš ožíví to vlasy

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Peto, mne se to nelibi ani trochu. Vypada to jak odrostla barva. Zvlast pokud ma zena tmave vlasy a spodek si odbarvi na blond .Nesla bych do toho. Kdyby to bylo delane na svetlovlasce a ten prechod byl postupny, tak snad..

    OdpovědětVymazat
  89. Ombre jsem měla už před rokem a co to tak pozoruju, ve světě už to prolétlo taky dávno :) Je to ale pořád dobrý!!! Já osobně Loreal nesnáším, jelikož není tajemstvím, že testuje na zvířatech. Nemohla bych si to napatlat na vlasy :( A samozřejmě chci hlavně pochválit báječný look . Jsi krásná žena. Postava na jedničku! To se někdo má, že je přirozeně štíhlounký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jinak bych jen chtěla říct, že testování na zvířatech je v EU zakázáno, takže myslím není důvod k obavám.

      Vymazat
    2. a z čeho usuzuješ, že by to testování mělo probíhat zrovna tady? ;)

      Vymazat
  90. Hrozně ti to sluší. Ty barvy mě opravdu zaujaly! Nad ombre taky přemýšlím, ale právě na doma mi to přišlo složitý a ke kadeřnici jsem se nějak neodhodlala ještě. Tohle asi vyzkouším. Celkem koukám, jak to dokáže zesvětlit vlasy, to je paráda. Na to, že slečna (blogerka) má vlasy tmavé tak koukám. Mě jde všechno i jako blondýnce dost do žluta. Tohle asi zkusím :)Tobě bude světlá barva v délkách slušet určitě, páč tobě sluší asi všechno :D

    OdpovědětVymazat
  91. Vypadáš božsky. :) Jak sis dělala ty vlasy? To je žehličkou? Není na tenhle účes na blogu už náhodou návod? Vypadáš fakt jak z hollywoodskýho plakátu :-o :)

    OdpovědětVymazat
  92. O ombré sním už nějakej ten čas a dneska jsme se rozhodla, že si tu barvu koupim, ale zase si řikám, že se mi pak ty vlasy nechtěj stříhat :( :( Dalo mi rok práce nechat si narůst vlasy pod lopatky a teď tohle.. Achjo, jsme určitě ženská, tohle rozhodování.. :D
    Kristý

    OdpovědětVymazat
  93. Super článek! Obdivuji, jak ve tvem veku jsi porad tak svezi a uplne zaris, proste ti to vzdycky hrozne slusi:) Nad ombre dost ted premyslim, protoze mam sve stredne hnede vlasy a nechavam si odrustat barvu (ktera je svetlejsi s nadechem do zrz). Uz me ten odrost fakt stve, tak premyslim, co s tim udelat. Napadly me meliry, ale ty se mi nechteji kazdou chvili dobarvovat. A ombre mi prijde jako skvelej napad:) kdyz se pouzije je tak do pulky vlasu.
    Dnes jsem byla v drogerce, jen nevim, jakou si vybrat,aby mi to spravne chytlo...nechci to mit zrzave, oranzove, ani zlute..
    Poradila bys mi prosim? Jestli mam spise pouzit tu 2 nebo 4?
    Dekuju moc!:) A uz se tesim na video, aspon budu mit nejakej navod, jak si to na vlasy napatlat:)
    Krasny den!

    OdpovědětVymazat
  94. Kabátek je boží, mám ten samý ale v té malinové barvičce. Strašně ti to sluší, seš velice krásná!! Měla jsem možnost tě potkat osobně a jako kosmetička jsi výýýýborná:) moc ti fandím :) Lucie

    OdpovědětVymazat
  95. Tak právě teď sedím s tou barvou na vlasech (maj jí v DMku za 179,-) a moje doporučení - nanášet v dobře větraný místnosti, jinak se udusíte...
    K.

    OdpovědětVymazat
  96. Kdy se můžeme těšit na video DIY Ombré? Jsem na něj zvědavá, plánuju totiž také DIY Ombré, kadeřnicím nějak nevěřím... :-/

    OdpovědětVymazat
  97. první slečně to moc sluší, je fajn, že někdo přišel s takhle speciálními barvami. chtěla jsem si vždycky ombré udělat, tak teď budu alespoň mít příležitost :) a Tobě to jako vždy neskutečně sluší, chci ty tvoje nádherný vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahojky prosím Peti, kdo jsou všechny ty blogerky? Znám jen Tebe :((

    OdpovědětVymazat
  99. Me se Ombre libi jen s vyraznymi barvami, jako treba tyrkysová. Takhle to vypada spis jako odrosty nez jako zamer...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!