Ombré hair sama doma s Loreal wild ombrés

by - 28 května

Krásné odpoledne všem,

dnes tu mám konečně očekávaný videonávod na to, jak jsem si udělala ombré s novou barvou Loreal. Musím teda říct, že výsledek mě mile překvapil a líbí se mi to. Určitě budu moc ráda, když mi dáte vědět dole, jestli jste to taky zkoušeli a co třeba říkáte na tyhle barvy, protože mně přijde úplně super, vůbec mi nezničila vlasy a opravdu perfektně se s ní pracuje. Vím, že ombré má už plno lidí, ale mně to na léto přijde skvělé oživení účesu, pokud se to povede přirozeně, což se mi zdá, že toho jsem docílila :). Barvu seženete běžně v drogeriích za cenu 199kč. Všechny popisky, co mám na sobě, hudba, čím jsem nalíčená atd., naleznete pod videem v infoboxu na youtube jako vždy ;).

Pro video klik na obrázek ;).

Mějte se dneska fajn!

You May Also Like

125 komentářů

  1. Peťulo, moc ti ombré sluší, vypadáš v tom tak svěže, mladě :)
    Já osobně jedu v melírech, ale ombré by mi asi taky šlo, mám hnědé vlasy... Nicméně čekat, až by mi to odrostlo se mi nechce a nějak to odbarvovat taky ne :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, jenom bych doporučila to tupírování, pořádně natupírujte zhruba 3cm vlasů tam, kde chcete mít přechod mezi barvami. Barvu naneste a já osobně bych nepročesávala tolik, jako to dělá Péťa, jelikož barva otevře vlas, tak bych se bála o polámání (myslete na to, že ne všichni mají kvalitní vlasy, jako Péťa). Pročesala bych je malinko a spíš barvu vmačkala (vzít pramen vlasů mezi dlaně a jakoby poválet). A po barvení by si vlasy zasloužily pořádnou masku -> umýt barvu teplou vodou, chvilku počkat, aby vlasy nabobtnaly, poté nanést šampon a po oplachu šamponu masku tak na půl hodiny, maska ošetří vlas a uzavře ho.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší,ikdyž je to takový nezvyk.Vypadá to ale hezky a přirozeně,takže taky možná vyzkouším.Jinak máš opět skěvlé video jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti :)
    Super video, hrozně jsem se na něj těšila, i přes to, že já si mužu o ombré nechat jen zdát :(
    Vzhledem k tomu, že mám hodně krátké a jemné vlasy, myslím, že by to vypadalo špatně. Každopádně tobě to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucy,mám také krátké vlasy (ani ne po ramena)...
      Tenhle trend se mi líbil už dlouho. Ihned po shlédnutí Petřina článku o uvedení barev u nás, jsem běžela do DMka a koupila si odstín 1(mám tmavě hnědé vlasy). Ombré barvu jsem nanášela od uší níže(tak jak doporučují) a výsledek???
      je parádní:-)odstín takový světlejší zrzavý, po kterém jsem toužila:-)přechody velmi jemné a přirozené,takže krátkých vlasů bych se určitě nebála:-)
      P.S.: Petruš, moc Ti to sluší:-)krásné zpestření na léto:-)

      Vymazat
    2. Děkuju :) navnadila jsi mě :) Vyzkouším, až se mi vymyje červená :) já budu muset mít pravděpodobně ten nejsvětlejší odstín. Mám světle hnědé vlasy :)

      Vymazat
  5. Supr, jen by mně zajímalo jak to chytne na barvené vlasy, bojím se, že bych vypadala jak klaun :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ombré jsem si dělala na tmavě hnědě barvené vlasy (komentář výše u Lucy Enne) a výsledek zaručen:-)

      Vymazat
  6. Peti, prosímtě jedna otázka ohledně tvého e-shopu, budeš mít v dohledné době dostupný štětec Sigma - Round Kabuki F82, neco je beznadějně pryč? Díky Kača

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, Sigma je na cestě, počítám, že projde celnicí koncem týdne, začátkem dalšího, dodávka se zpozdila, protože jsem s nimi řešila problém, nechtěli být na mém eshopu se Sedonou a mým štětcem, takže budu kvůli nim oddělovat eshop a dohadováním se protáhlo dodání,ale ted zas bude vše v pořádku, děkuji za trpělivost :).

      Vymazat
  7. Tohle je třeba hezké ale co je teda strašné je jak má někdo tmavé vlasy a dá si úplně světlé to je jak kdyby měl odrůst to s emi vůbec nelíbí já jdu příští týden poprvé na melírko tak jsme zvědavá nikdy jsme na vlasech nic neměla tak doufám že nebudu plešatá nebo nebudu mít žlutou hlavu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Výsledek se opravdu povedl, já jsem k těm barvám hrozně skeptická, ale tob to opravdu sluší

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to vážně skvěle,suuuuuuupeeeeeeeer moc mě to láká,jinak zítra vyzkouším poprvé Váš štětec ,už se moc těším Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju hrozně moc a at štětec dobře slouží! :)

      Vymazat
    2. Já děkuji moc,zatím jsem se s ním jen mazlila,jak píšete ve Vašem povídaní přiloženém ke štětci :D

      Vymazat
  10. Super, moc Ti to sluší. :) Taky jsem nad ombré přemýšlela, ale mám hodně míchanou barvu vlasů, že na některých místech mám až skoro peroxidovou bílou a na jiných hodně tmavý blond, skoro do hněda (podotýkám že přírodní, nebarvenou). Myslíš, že by to šlo?
    Předem díky, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju moc a jestli by to šlo takhle na dálku těžkop říci, ale asi určitě jo, konečky sjednotit světlou a ke kořínkům dát kdyžtak trochu tmavě blond ;).

      Vymazat
  11. Trend se mi moc nelíbí, ačkoliv Ty jsi to udělala docela citlivě a tak to nijak zvlášť do očí nebije a je to celkem přirozené. :)

    OdpovědětVymazat
  12. "hezké" odrosty. Příště doporučuji jít ke kadeřnici toto vůbec není přirozené a vypadá to jak když sis udělala culík a půlku vlasů do něčeho barevného namočila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že vůbec. Dovoluji si oponovat. Na krabičce (obzvlášť na té s nejtmavší původní barvou) to vypadá jako odrost. Ale Peťa má krásný přirozený přechod :)

      Vymazat
  13. Super, hezky se ti to povedlo a sluší ti to:) Libí se mi, že to takový přirozený:))

    OdpovědětVymazat
  14. Víc mě fascinuje to pozadí než ombré :D To se vážně povedlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :D, taky dalo dost práce, jsem vystřihovala a lepila půl dne :D

      Vymazat
    2. Oh hand made yourself! Máš můj obdiv :)

      Vymazat
    3. Páni, tak to jsi šikovná :). Pozadí je opravdu super! :)

      Vymazat
    4. děkuju moc,to jsem ráda, že se vám to líbí, snažila jsem se sjednotit design, jak ve videích,tak na blogu, youtube, facebooku,at to nepůsobí každý pes jiná ves :)

      Vymazat
  15. Peťi, na téhle oftce vypadáš o deset let mladší, moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Teda, hrozně ti to sluší, a povedlo se ti to opravdu přirozeně :)moc se mi líbí jak máš v tomhle videu navlněné vlasy, jak jsi toho dosáhla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, je to navlněné kulmou cortex 2,5 palce bez clipu :), kupovaná na ebay před 2,5 lety.

      Vymazat
  17. Já jsem ombré zkoušela přímo tím od L´oréalu a musím řict,že mi to teda vůbec nechytlo, měla jsem to na hlavě asi 45 minut,zkoušela jsem to 2x a jen o 2 odstíny světlejší,asi koupím ještě normální odbarvovač a udělám to tím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti,
    neurobíš video na toto líčenie :-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, taky jsme si říkala, že bych mohla :D, píšu na seznam :).

      Vymazat
    2. Ano ano, také prosím video nebo alespoň seznam použitých líčidel. Moc ti to sluší!!!

      Vymazat
  19. takhle ti to strašně sluší, taková hezká medová :)
    já jsem měla ombré strašně dlouho až do hodně blond a to mám o dost tmavší vlasy co ty, takže jsem to dělala asi na 10krát a zničené je mám dost :D teď jsem zpátky na hnědo a léčím je :)
    jinak jsem ráda, že už ho nemám, jelikož po tom co se začaly prodávat tyto barvy tak asi stoupne počet lidí s ombré, ale i tak an tobě je to vážně hezké!!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší a video jsi skvěle zpracovala. To si klidně může dát Loreal na své stránky jako oficiální tutoriál. Klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
  21. Taky jsem si říkala, už zase ombré? ale vážně ti sluší, dává ti takový bohémský šmrnc:) mně se udělá "ombré" samo v létě, sluníčko mi vlasy vždy tak zesvětlí, že se mi i lidi ptávají, jestli mám melír. A jak nosím culík, tak mám světlejší právě spodní část vlasů:)

    OdpovědětVymazat
  22. Super to vyzerá! Strašne prestrašne ťa to omladilo, predtým si vyzerala na 25 a teraz ešte viac! :D Ako to ty robíš?! :D
    Inak chcela som pochváliť voiceover, je to super duper kvalita, hneď sa mi lepšie nat o pozerá keď to v pozadí nezrní a nešuští :)))
    Krásny deň prajem.
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  23. Ta barva ti sluší, klidně bys jí mohla mít na celých vlasech. Výsledný efekt se mi moc líbí, hlavně to, že nemáš tak viditelný ten přechod a že jsi nechala barvu jen jemně zesvětlit :) Samotnou mě to hodně láká, ale pořád se nějak nemůžu odhodlat, mám strach z té oranžové, abych pak nevypadala jako klaun :D

    OdpovědětVymazat
  24. Moc se mi ombré vlasy líbí, chtěla bych je zkusit ale mamka by to asi nepřežila (:D) a bojím se, že si barvením zničím vlasy :( Ale moc ti to sluší, Peti! :) http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi asi první, kdo to nepojal stylem "když bruneta, tak slámově žlutý konce a bez přechodu". Líbí a to tenhle trend nemám ráda a přijde mi to jak půlroční odrost.

    OdpovědětVymazat
  26. Jsi jedna z mála, na které se mi Ombré líbí. Opravdu ti to moc sluší a dělá tě to jemnější.:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc se mi to líbí! Skvělý video, jestli se k tomu odhodlám, vím podle čeho postupovat :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, máš moc krásné vlasy a ombre tón v tónu je myslím jedna z nejlepších, které lze s ombre vytvořit. Velké rozdíly se mi moc nezdají (hlavně u hodně opálených slečen, ta platina v koncích, no nevím). Jsi šikovná a měla jsi velké štěstí, že ti to tak chytlo :) Mě odrůstají odbarvené vlasy a vypadám přesně jako s divným ombre :D Naštětí je to teď trendy :D Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kačko, měn se právě ty výrazné přechody taky nelíbí, tak jsem ráda, že to je zesvětlené jen jemně :), hrozně moc děkuju!

      Vymazat
  29. Obrovsky si s tím ombré omládla, nádherný výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Petka rozhodne si nechaj tuto farbu vyborne to je ...bombaaaa nemozem sa vynadivat si uzasna

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj...ja som si nechala robiť ombré u jednej skvelej kaderníčky a s výsledkom som maximálne spokojná...táto farba ma veľmi zaujala a vyzeráš veľmi dobre :-)

    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  32. Hrozně moc vám všem děkuju, to jsme fakt ráda, že se vám to taky líbí, mně totiž taky a i manžel mi to pochválil a to je co říct, jsem moc ráda, že se mi to neodbarvilo moc,ale jen o odstín až dva :).

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, moc ti to sluší! Také bych chtěla ombré vlasy, ale bojím se, že se mi to nepovede. Ty jsi hrozně šikovná.
    Chtěla jsem se zeptat na to tupírování. Nevím jestli jsem to dobře pochopila. Mám si je tupírovat při tom nanášení barvy tím hřebenem, že?
    Raději se ptám, nerada bych udělala nějakou botu, děkuji Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aničko, hrozně moc děkuju, můžeš si natupírovat od konců vlasy na začátku, ještě před nanášením na konečky, nebo může až po nanesení na konce natupírovat jen ty přechody u hlavy, jak se ti to zdá lepší, nejpřirozenějšího efektu se asi dosáhne lehkým natupírováním všech délek ještě před nanesením barvy a tupírovat můžeš čímkoliv, tím kartáčkem nebo hřebínkem,to je jedno :).

      Vymazat
  34. tady máš moc hezké vlasy a to ombré se ti povedlo! takto jemné bych ho brala taky, ale už mám hrůzu z toho, aby to nedopadlo tak, že budu opět brečet mamce na rameni, že budu plešatá :D, takže radši ne-e :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti, čekala jsem větší změnu, ale je pravda, že takhle je to hezčí.
    Dneska jsem od Tebe k narozeninám dostala štětec, přesně na moje dvacetiny :) Jsem hrozně nadšená, čekala jsem něco úžasného, ale skutečnost je mnohem mnohem lepší. Je krásně heboučký, takže mi hned bylo líto se s ním namalovat (nejspíš budu potřebovat další) :D
    Alespoň ti napíšu o tu fotku s věnováním, protože jsem ji propásla o jeden den a když jsem ti chtěla napsat, tak už jsem měla v přijatých zprávách, že je můj štětec na cestě (prostě smůla)
    Alespoň důvod pro další objednávku :D.
    Ps: Děkují moc, asi můj nejlepší dárek k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, strašně moc děkuju za tak krásný komentář a přeju všechno nejlepší k nádherným kulatinám, užij si ten nejlepší věk a moc moc děkuju!

      Vymazat
  36. Ahoj Peti, vlasy jsou krásné, ale co mě naprosto nadchlo je náhrdelník, ten je úžasný. Prozradíš, prosím, odkud ho máš? Martina

    OdpovědětVymazat
  37. Tak ombre na tobě se mi moc líbí. Máš hezký rovnoměrný přechod a to se mi líbí. :)
    Já po ombre netoužím, ale dokud jsem měla na konečcích ještě vidět melír, tak mi pár holek na ulici zastavilo s tím, že mám pěkné ombre. :D

    OdpovědětVymazat
  38. Jéé, video jako na zavolanou! Mám hnědé vlasy už několik let si je nebarvím, ale mám pocit, že by to chtělo oživení. Ombré se mi líbilo už vloni, ale nějak se mi do toho nechtělo, ale jak je toho letos všude plno a hlavně firmy se tomu přizpůsobily, takže se dají sehnat barvy čistě na ombré, tak do toho snad půjdu! A tvoje video mě popostrčilo ještě víc. Přesně na tyhle barvy jsem koukala a teď mi navíc přišly nějaké slevy do DM na Loreál, tak do toho asi půjdu!

    Já jsem ale vlastně něco jako ombré měla už před deseti lety, ale měla jsem zesvětlené hlavně konečky a mojí kadeřnici to dalo fakt práci :-D. Tak jsem zvědavá, jak se mi to povede doma s touhle barvou!

    Jinak tobě se to moc povedlo a úplně tě to rozzářilo!

    OdpovědětVymazat
  39. Peti opravdu moc ti to sluší! :) Jinak video se opět podařilo, mohla bych je sledovat pořád :).

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj Peti, tvoje videa mám strašně moc ráda a sleduju je už nějaký ten pátek. jsi neskutečně příjemná a za to fakt palec nahoru.jinak jsem se chtěla zeptat (teda pokud budeš chtít odpovědět), jak vysoká jsi (tuším že jsi to v nějakém videu říkala, že výškou patříš spíš k těm lidem menšího vzrůstu - ale možná se pletu.)
    a ty vlasy ti opravdu neskutečně moc sluší, mohla by ses rovnat i zahraničním herečkám :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Sluší ti to. Povedlo se jako skoro vše, protože máš skvělý odhad a cit pro tyto věci. Je to velmi vkusně provedené.

    OdpovědětVymazat
  42. Vypadá to nad očekávání přirozeně, chválím :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Peťo, povedlo se ti to. Máš to zesvětlené citlivě a ne jako odrostlý blond, jako jiné slečny, které potkávám. A mně se ombré povedlo tak nějak mimochodem. :D Stačí hodně hustý blond melír a pak odbarovování odrostů jen o pár odstínů.

    OdpovědětVymazat
  44. Jsi moc krásná, jako vždy!!! Byla to skvělá volba... Míša

    OdpovědětVymazat
  45. Peti, vypadá to fakt moc hezky:) Přirozeně, krasný odstín, super oživení:) Já si vlasy nebarvím,ale musím přiznat, že tohle je luxus:) Opravdu jsi nešáhla vedle:) Romča

    OdpovědětVymazat
  46. opravdu hrozně moc děkuju,to mě fakt těší,že to sklidilo úspěch jako v mém okolí :)

    OdpovědětVymazat
  47. Vypadá to super,velmi jsi omládla

    OdpovědětVymazat
  48. Tie svetlejšie vlasy Ti nesmierne pristanú. Úplne si sa premenila.

    OdpovědětVymazat
  49. Osobne si myslím, že ombre vyznie najkrajšie, keď sú vlasy navlnené. Aj keď sú prechody urobené veľmi jemne, na rovných vlasoch to viac bije do očí. Takže určite vlny vlny vlny :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peto, krasneeee, moc ti to slusi, prosim udelej video na tohle liceni, je to fakt spickove, dekuju moc!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  51. tak to je krása, moc se Ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  52. Povedlo se, je to přirozený a oživí to celý účes.
    Palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Vypadá to opravdu skvěle! Škoda že mám melírované vlasy, jinak bych do toho hned šla, protože mi přijde že více výhod už to mít nemůže. Není to drahé, nemusím chodit ke kadeřnici, je to stylové, neničí to vlasy až zas tak moc jako např. barva po celých vlasech, pokud se to nepovede-stačí ostříhat konce ! :D Velmi ti to sluší ! Karolína

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Petro.Jsi šikulda,moc ti to sluší a omladilo tě to(bez urážky).A vypadá to přirozeně,super.

    OdpovědětVymazat
  55. Máš to pěkný, už jsem viděla tmavovlásky s hodně viditelným přechodem...půlku vlasů měly tmavou a další úplně žlutou, což mě se osobně vůbec nelíbí... Já na to mám dost krátký vlasy takže baych do toho nešla, ale kdž sem je měla delší tak jsem zkoušela kde jakou blbost:)

    OdpovědětVymazat
  56. Peti, ombre ti sluší :) Já mám na vlasech stejné ombre od Lorealu jako ty a můžu taky jen doporučit. Teď zase přemýšlím až se mi to nebude líbit jakou barvu použít, aby ta barva ombre zakryla.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Petro, už jsem si tu ombré barvu koupila a když jsem se doma podívala, bylo tam napsáno že to není určeno pro jemné vlasy, které mám. Co se stane když si je stejně odbarvím? Můžou mi třeba vypadat? A když je to odbarvení, budou potom vlasy hodně zničené? Aby to nevypadalo hloupě, když nahoře budu mít své lesklé přírodní a dole suchou zničenou slámu. Raději se ptám, nechci nic s jemnými vlasy riskovat, děkuji moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  58. Mně se obecně ombré nelíbí, i když Tvůj výsledek vypadá hezky.
    Co mě zaujalo, je, že jsi barevně zkombinovala oblečení a líčení v teplých podtónech. Jsem si říkala, jestli by ohlas byl stejně pozitivní, kdybys sáhla po své obvyklé barevné škále a studenějších barvách :)

    OdpovědětVymazat
  59. Péťo, nemůžu říct, že ti to nesluší. Rozhodně technicky jsi to zvládla skvěle. Ale právě se mi moc líbila tvoje přirozená barva vlasů (v jednom videu jsi myslím říkala, že si je nebarvíš). Tak mi to přijde hrozná škoda :( A tmavá barva ti více zvýraznila krásné oči. Jsi hrozně fajn. Jen mě šíleně vytáčí to tvoje "musím říct, že..." :D

    OdpovědětVymazat
  60. Já spíše preferuju opačné ombré -světlejší barva nahoře a tmavší dole. Nosím to tak několik let a vypadá to super. Když jsem byla mladší tak blond+ černá-to mělo grády :)
    a mám ještě dotaz,co je to prosím křivák? :)

    OdpovědětVymazat
  61. Teda moc hezký, na to, že obvykle nad ombré vrtím hlavou, tak tohle je krása. Já když už bych do toho šla, tak asi nějakou barvičku, možná fialku, na léto :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Hrozně ti to sluší! Právě si ombre dělám, tak jsem zvědavá zda bude efekt aspoň vzdáleně skvělý jako u tebe

    OdpovědětVymazat
  63. To pozadí je hnusné :(( Petruš, co jsi to udělala? Tamto bylo mnohem, mnohem lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prostě nám chce nacpat do povědomí její značku, neni to evidentní ?
      Ve videu dycky nenápadně zmíní, že má clip in, na fotkách líčí dámu, samozřejmě se štětcem vyfoceným tak, aby byla vidět rukojeť s logem její značky, na youtube vyskakuje její kanál k odběru ...
      Mně osobně to neva, ale asi se mi líp četl blog, když ještě nebyl tak ... komerční :) ale chápu to ;)

      Vymazat
    2. Já nikomu nic necpu, ani nechci,ale prostě už jsem měla dost tolika obrázků a tak velkého záhlaví a jelikož manžel přišel s tím,že by rád udělal změnu designu, což má na starosti on,já do toho moc nekecám, tak jsem říkala,že by se mi líbil jen černý nápis na bílém pozadí s mou ikonkou a něco minimalistického, to nemá se značkou nic společného, ikonu a přezdívku mám už od začátku blogovnání,což je 2,5 roku zpět, to si tam mám napsat něco jiného nebo co :D. Navíc nevím jak bych vám to měla nacpat, kdo chce,tak se podívá, kdo nechce, nepodívá, nikomu přece nic nenutím.

      Vymazat
    3. bohužel mi nezbývá nic jiného, než souhlasit s anonymem :( Také si myslím.. že se nám to snažíš nějak vnutit.. Tamto pozadí bylo mnohem lepší"

      Vymazat
    4. Naopak, je to příjemná změna a působí to čistě. A navíc Lovelyhair je svým způsobem značka a v povědomí ji máme i bez záhlaví (my co sledujeme blog pravidelně), takže říkat, že jde o komerční využití je blbost.
      Péťo, změna designu je super, manželovi se povedla. :-)

      Vymazat
    5. i kdyby to bylo komercni, je super ze nekdo ma takovy uspech a nedivim se ze se chce pochlubit :)

      Vymazat
  64. Peťka, máš to super, vyzerá to prirodzene, žiadny sek, normálne ma to láka, ibaže ja som tmavá a bojím sa, aby to chytlo do oranžova...zneutrálnila by som to ešte tým silverom, ako vravíš. Pristane ti to.

    OdpovědětVymazat
  65. Páni! Mi spadla čelist! Vypadá to úžasně.

    OdpovědětVymazat
  66. Až se ti nebude ombre líbit, co budeš dělat potom s vlasy? Přebarvíš, ostřiháš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vyřeší jednoduše středně hnědý přeliv, pokud se mi to přestane líbit :),ale změna je tak decentní,že si myslím,že mi odrůstání vadit nebude a že naopak potom ombré dobarvím :)....

      Vymazat
  67. Máš to hezké :) Já to zkoušela a chytlo mi to minimálně (mám tm. hnědé vlasy) a sestře to nechytlo vůbec ..Takže za nás vyhozené peníze :/

    OdpovědětVymazat
  68. Jsi jedna z mala na kom se mi ombre libi :) Vazne hezke, povedlo se ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  69. Tak dneska jsem barvila své tm. hnědé vlasy a chytlo mi to krásně. :-)
    Péťo, moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  70. Moc ti to sluší! :) Chtěla bych se zeptat. Vadí když bych si chtěla udělat ombré na obarvené vlasy?

    OdpovědětVymazat
  71. ahoj myslíš že by mi chytlo ombre na vlasy, které si barvím už rok na černo? :)

    OdpovědětVymazat
  72. Nádhera, takhle ti ty vlásky hrozně sluší, kočko!
    Jinak sama jsem jednou taky zkoušela ombré, mám ho skoro nenápadné, jako bych konečky měla vyšisované od sluníčka. Ale někdy bych se chěla pustit do toho pravého ombré co jde poznat na 1. pohled :)
    Ještě jednou velká pochvala, dobře jsi udělala ;-)

    OdpovědětVymazat
  73. už se těším, jak to vyjde na mých vlasech :) barvu už mám doma, čekám jen na ostříhání od kadeřnice a pak se jde na to! ;)

    OdpovědětVymazat
  74. hrozně moc ti to sluší! chci se zeptat - myslíš si, že by se ta barva dala použít na celé vlasy pro zesvětlení? díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  75. Čau Peti,
    strašně ti to sluší... Také bych to chtěla zkusit, ale mám celo-blond barvu, takže mám smůlu. Chtěla bych se tě zeptat, jestli prozradíš tvůj věk? Díky Lenka

    OdpovědětVymazat
  76. Vypadáš jako hodně mladá holka :) Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  77. ombre je fakt pekne, ale prijde mi zvlastni, ze vetsina lidi ho ma na fotkach pouze na kudrnatych vlasech, copak na rovnych nevypada tak hezky? mozna by bylo dobre to ukazat i na rovnych vlasech:) o ombre take premyslim ale jelikoz vlasy si vlnit moc nechci prijde mi to celkem zvlastni, ze skoro nikde pekne ombre na rovnych vlasech k videni neni, mohla bych pozadat o foto (klidne i soukrome na email maky.bartova@gmail.com) s rovnymi vlasy? :) docela se bojim aby ty prechody vypadaly dobre i na rovnych, vlnky preci jen zkresli

    OdpovědětVymazat
  78. Mám tmavě červené vlasy a chtěla bych se taky pokusit o ombré. Jen nevím, do jaké barvy by mi to opravdu chytlo a jestli to vůbec s touhle barvou půjde.. Co vy na to? :)

    OdpovědětVymazat
  79. Moc ráda bych zkusila ombré, ale mám tmavě červené vlasy a nevím, jak to z touhle barvou chytne a jestli se to k červené hodí. :D Nějaké zkušenosti? :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, mohla bych poprosit o radu při barvení? Nevím jak mám mít na vlasech upravenou pěšinku. Vždy nosím učesanou na stranu, ale mám to tak mít i při barvení nebo přečesat na střed? Děkuji za radu:)

    OdpovědětVymazat
  81. Moc ti sluší :) Nevím jestli to některá zkoušela, zajímá mě váš názor ;) Několik let jsem měla barvené vlasy (světlá blond), pak jsem to šíleného dne obarvila na tmavěhnědou- moje přirozená barva je světlejší špinavá blond, proto musím barvit častěji. Byl to hloupý nápad :-/ Jsem průměrná studentka, přivyrábím si, nemůžu to jít xkrát ke kadeřnici zesvětlovat. Nemám dlouhé vlasy. Proto jsem myslela, jestli by se táto barva nedala dát na celé vlasy- použít jako klasická. Vš. ombré, které jsem spatřila od Loreal, byli krásné a barva na koncích sa mi moc líbila. Co myslíte? Nepotřebuji světlou blond, stačí hezká světlohnědá. Budu vděčná za komenty, hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký odstín si mám koupit na tmavší červenou? 1, 2 nebo 3? :) Děkuji za odpovědi

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj, Ombré mě láká už půl roku, ale mám strach zariskovat. Vlasi mám barvené a navíc je nemám tak silné a odolné vůči poškození. Prosila bych poradit, zda do toho jít či ne. Děkuji Andrea

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj já sem se tě chtěla zeptat jestli nevíš jak mi to chytne na obarvený vlasy.Děkuju za odpověď. Jana

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, tak jsem právě dokončila své ombré hair a vypadají báječně. Mám středně hnědé barvené vlasy a chytlo to úplně krásně :-) nechala jsem tedy barvičku působit kratší dobu, protože jsem nechtěla až tak výrazný blond odstín, ale předčilo to mé očekávání. Proto, kdo se bojí, ten nemusí :-D já jsem měla taky ohromný strach, ale aplikace je velmi jednoduchá, rychlá a pohodlná. Vřele doporučuji všem :-) Vám, Peti, přeji mnoho úspěchů a děkuji za Váš báječný web a inspiraci. Dodala jste mi odvahu!!! :-) dííííííííííky

    OdpovědětVymazat
  86. Ahojte všichni :-) tak jsem právě dokončila své ombré hair a vypadají báááječně :-) mám středně hnědé obarvené vlasy a chytlo to krásně. Konečky nejsou vůbec zničené, ba právě naopak, zdá se mi, že barva a závěrečná péče ještě posílila vlasy a dodala jim lesk! Takže milé dámy, ničeho se nebojte a jděte do toho :-)aplikace je super jednoduchá, rychlá a pohodlná. Vám, Petro, děkuji za skvělý web a inspiraci. Jen tak dál a ať se Vám daří dělat radost ženám, které si někdy neví rady a najdou zde impuls k tomu, aby se zase cítily o něco krásnější :-) díííííky moc :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Tak ty vlásky vypadají o 200% lépe než od kadeřnice. Od kadeřnice jsem takový krásný profi výsledek ještě neviděla. Super.

    OdpovědětVymazat
  88. Chcela by som poradiť mám vlasy ani nie po ramená a červenú farbu vlasov-takú tmavšiu chcela by som vyskúšať ombré len sa bojím či by som nebola oranžová a aký odtien z loreal ombré vybrať. Ďakujem za odpoveď Lucia

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj,
    už dlouho přemýšlím o nějaké změně ohledně účesu, barvy, střihu... Po pátrání na internetu jsem narazila na Tvé video o barvení ombre... Vypadá vážně skvěle, ale mám strach, že mi nebude sedět. Jsem tmavý typ, jak pletí, tak vlasy.. :) Má s tím někdo nějakou zkušenost v tomhle ''podání''?

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, tak jsem si řekla ,že to vyzkouším. No a včera jsem si to nabarvila nechala působit cca 24 min opláchla a až mi vlasy uschly tak jsem se zhrozila. Chytlo mi to do zlaté barvy nemám tedy moc přirozený přechod mezi svou barvou a obarvenou. Svoji barvu mám světle hnědou ,ale u kořínků mám tmavší. Nevím čím to že to chytlo do zlaté.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!