OOTD - květované sako

by - 23 května

Krásný večer všem,

dnes na chvíli odbočím od svatebního tématu, zítra si dáme video se svatebním líčením, ale vlastně i dnešní outfit by mohl být inspirací, pokud se jdete podívat třeba jen na obřad. S látkovými kalhoty, či pouzdrovými šaty nebo sukní, by se to určitě dalo i jako svatební host.
 
Květinové sako, které jsem koupila u vietnamců, jsem vám už ukazovala ve videu a konečně jsem ho vytáhla. Já nevím jak vy, ale já ho prostě miluju, to je přesně můj styl a moje barvy! Růžové slimky z Tally Weil byly skvělá koupě, jejich barva je vyloženě sladká, ale myslím, že zelená to skvěle utlumila, navíc kombinace zelené a růžové, je má oblíbená.
Nové mám i lodičky, jsou značky Blink, nevím, jestli tuto značku znáte, nepatří sice mezi úplně nejlevnější, ale jsou opravdu skvělé, už mám od této značky troje. Na Stilago.cz je mají za slušnou cenu, jsou to tyto, kdo by chtěl mrknout. 
Psaníčko znáte, to jsem si kupovala v tržnici Sapa v Praze už dřív.
Nátělník je z Tesca F&F a brýle už nemám tušení, ale mám takový pocit, že vloni jsem to k nim psala, odkud jsou, tak kdyžtak mrkněte do starších postů. Pásek mám z jedněch šatů.
 
Určitě by mě moc zajímalo, jak se vám má dnešní kombinace líbí a také, co říkaté na módu květovaných sak a kalhot, já jsem z ní nadšená, protože všechno, co má kytky, volánky nebo puntíky, je pro mne srdeční záležitost :).
 
 

 











 

You May Also Like

103 komentářů

  1. Nádhera... :) :) Ty boty jsou úžasný! :) <3

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám co vytknout, to je prostě paráda!!!! Hrozně se mi líbí poslední fotka!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný outfit. Krásné, jarní barvy, které tě celou rozzářily :) Myslím ale, že by jsi měla více nosit rozpuštěné vlasy ! :)

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, mně rozpuštěné vlasy strašně rozčilují, nosím to jen výjimečně :)

      Vymazat
  4. Eeeej, po těch růžových kalhotách už jsem taky pomrkávala... :o) Bebe

    OdpovědětVymazat
  5. Kombinace je nádherná.. barvy i oblečení Ti moc sluší..akorát ty kalhoty mi teda přijdou až moc upnuté..

    OdpovědětVymazat
  6. Sako není úplně můj šálek čaje, ale k tobě se hodí a moc se mi celý outfit líbí.. Možná je to jenom můj dojem, ale zdá se mi, že jsi nějak zkrásněla :-), téda, ty jsi kočka pořád, ale na fotkách z poslední doby ti to sluší strašně moc :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to na mě až moc sladké, ale každá věc zvlast je hezká :D jen to sako je asi dost výrazné samo o sobe :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si myslím, že sako by si mohla mít menší a kalhoty malinko větší, ale tím tě nechci urazit. Ale proste máš hrozně krásné boty a outfit jako celek je bomba.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta poslední fotka je úžasná, moc ti to sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Óóóó! Ty lodičky! <3 Moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  11. Také mám to sako akorát s květinami odstínů merunkove oranžové... :) jinak krasne ,vážně se to k tobě hodí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Překrásné! Taky chci takovou postavičku! Snad mi to letní cvičení umožní :))

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherná barevná kombinace, mé oblíbené barvy. Velice mladistvé, výrazné a přece elegantní. Jsi neuvěřitelně štíhlounká, moc ti to sluší. Taky se mi líbí tvé účesy, na ty JÁ nejsem moc šikovná. Miluju květinové vzory, takže do tvého saka jsem se okamžitě zamilovala :).

    OdpovědětVymazat
  14. měla jsi pravdu, to sáčko vypadá v outfitu mnohem líp než samotný :) vypadá božky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš to krásně sladěný! Ty barvy mi úplně vyvolají dojem slunečnýho letního dne :)

    OdpovědětVymazat
  16. tak tomuhle říkám dokonalost, úžasně ti to sluší, ta kombinace nádherných pastelových barviček je super a to sako je úplně boží :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky a bižuterie je odkud?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to stříbro a je to dárek od mamky k Vánocům, tak nevím

      Vymazat
  18. Krásna kombinácia, páči sa mi, že si to doplnila jemným líčením :) A fotky sú tiež super, dnes extra vydarené!

    OdpovědětVymazat
  19. Sako se mi líbí barevně, ale jeho střih se mi moc nezdá. A Blink taky miluju, já mám dokonce 6 párů :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to skvělě,hned bych si v tom vyšla Hanka

    OdpovědětVymazat
  21. Peťulko, PERFEKTNÍ, PERFEKTNÍ, PERFEKTNÍ! Jsem nadšená! Tenhle outfit je jasná jednička! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásně sladěný outfit! Nejvíc se mi líbí boty! Můžu se zeptat, kam chodíš k vietnamcům, kromě Sapy? Máš od nich tak pěkný věci! Já když k ním jdu, přijde mi všechno hrozný hadry!

    OdpovědětVymazat
  23. krááásné krááásné kráááásné... škoda jen (pro mě), že v lodičkách neumím chodit, už jsem si obchodech zkoušela nejedny a eee :-( a lak na nehtech?????? ten musím mííííít :-D
    Super kočka, má manžel doma flintu ? :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Kombinace sáčka s botkami je naprosto úžasná! Krásný jednoduchý a stylový outfit!

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. moc ti to sluší a je to také moc pěkně nafocené :)

    OdpovědětVymazat
  26. Doufám,že se nebudete zlobit,když to tak napíšu,ale ten váš minizadeček vypadá skvělě fakt ve všem :D Jste opravdu nádherná ženská...!!!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Asi je to půl na půl - částečně tebou a částečně fotografem, ale to sako na tobě vypadá, jako by to byl nějakej minimálně Versace. :-) Nikdy bych netušila, že k téhle barevné kombinaci se hodí lak ve zlatavém odstínu. A ono jo.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, ty botky a celí komplet je skvělí. Na tyto botky, ale v tělové barvě od Blink jsem koukala včera v obchodě. No nakonec jsem si je zkusila. Paní mi přinesla 39 (moje velikost je 39-40 a platí u všech mích cca 20 párů bot) Když jsem nazula 39 ku tak jsem měla u paty takových cca 1,5 cm volno. Tak mi paní podala 38, pravačku vyndala z krabice tak jsem jí nazula a seděla perfektně a levačka byla zrovna vystavená tak jsem si jí obula a málem mi umřela noha jak byla těsná(Člověk by řekl že vystavený kus bude o trochu vyšlápnutější). Vím že člověk má každou nohu o trochu jinou ale docela mě to zamrzelo že jsem si je díky tomu nemohla koupit. Píšeš že máš již 3 tí pár od této značky. Jak na tebe působí jejich číslování? Byly to přesně tyto co máš na sobě. Občas se mi stane že se obuji i do 38 ale s otevřenou špičkou. Bojím se je objednat přes net že 39 budou velké a 38 malé. Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  29. kup si vetsi spodary zarezava se ti to do prdele :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to je u tang normální,ne ? :D

      Vymazat
    2. Ne, Peti, vážně. Na té předposlední fotce Ti to strašně deformuje jinak perfektní zadek. Shledávám to jako rušivý element, jinak dokonalých fotek. Nemůžu si pomoct. :D Klasická tanga by takovou neplechu neudělala. Maximálně o číslo menší spodní prádlo. :D

      Vymazat
    3. fakt vážně, tanga přece nemohou deformovat zadek, prostě takový tvar mám a perfektní zadek určitě nemám,ale díky :), je to fotka zachycená v pohybu, když jsem šla, to je jako když třeba jíš a u toho tě někdo vyfotí a zrovna máš na té fotce hrozný ksicht, tak úplně stejně je to se zadkem, prostě zrovna je zachycen blbý úhel,okamžik a pod., ale mně se právě celkově ta fotka líbila,tak jsem ji sem dala ;)

      Vymazat
    4. a tak kdo říká že Petra je modelka? Všakje to normální holka,Peti moc ti to sluší,ja bych se v tom asi necitila,mozna se casem odvazim :)

      Vymazat
    5. Peti, mně se tvůj zadek líbí... ukazuj ještě víc :D já se teda jako žena koukám na ženu celkově, fakt nezkoumám detaily jako uši, zadek apod :D To je prostě mazec, co se už dneska řeší :D Jsi nádherná baba a můžeš "to" pyšně nosit. A když už jsem se na ten tvůj zadeček teda jako podívala, tak zrovna tahle fotka je úplně skvělá !!!! a zadeček je ok... kdybych šel kolem chlap, tak by jen slastně mlaskl :P

      Vymazat
  30. Tak tahle móda květovaných věcí mě minula, ale tobě sedne a sluší ti. Jinak už se těšim, až bude konec článků spojených se svatbou, protože se přiznám, že mě tohle téma nebaví :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Nádherný outfit! Ty botky se k tomu dokonale hodí a celkově to vypadá prostě skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  32. peti, farby ladia k tvojmu farebnemu typu, to je jasne....ale mala si si pod sako dat nejaky dlhsi top, lebo kratke sako vyzera s velmi obtiahnutymi nohavicami zvlastne...hoci mas krasnu postavu...nevyzera to dobre, MONIKA

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péťo, dneska budu trochu kritická, tak snad se na mě nebudeš zlobit. Zdá se mi, že sáčko je Ti trochu větší, ale opravdu jen trochu. Nelíbí se mi, že nesedí vzor, který je sešitý vzadu na zádech. Na první pohled mě to trklo do očí. Je vidět, že je to šito horkou jehlou. Nikdo si nedal záležet, aby to pěkně pasovalo. Pro někoho je to možná detail, ale mě to při pohledu na sako hrozně ruší. No a jak na mě působí, že sako je Ti malinko větší, tak naopak kalhoty jsou Ti nelichotivě těsné v oblasti zadečku. Na té fotce zezadu to působí až vulgárně.
    Účes i líčení jsou na jedničku. Vlastě bych Ti tento outfit i pochválila, nebýt té první fotky zezadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nenavazující vzor. Vietnamci zejmě móoos nepčeméšlí, ale léévnýýý...

      Vymazat
  34. Se máš, že u Tebe prodávaj Vietnamci takový pěkný kousky... já bych zase potřebovala džínový sáčko a nikde jsem ho neviděla... jako vim, že bych ho sehnala třeba někde za tisícovku, ale zas je mi jasný, že kdybych si koupila drahý, tak za tejden se někde objeví levný, ale u našich Vietnamců maj sice taky sáčka, ale ne džínový a ani tohle krásný květovaný jsem nikde neviděla, máte tam u Vás ai lepší Vietnamce :D Závidim

    OdpovědětVymazat
  35. Ty lodičky jsou úžasné. Už dlouho jsem neviděla takhle hezou pastelovou barvu. Jen těch podpatků by mi bylo předem líto. U nás jsou naprosto příšerné silnice.

    Kačka N. ( nefunguje mi pořád ještě google účet, tak jsem jako anonym )

    OdpovědětVymazat
  36. Naprosto krásně sladěné :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tohle se mi moc líbí a tobě se to povedlo! Sako je skvělé a podle mě skvěle kombinovatelné s jednoduchými kousky. Botky jsou pěkné a moc ti to sluší v drdolu. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tohle se mi moc líbí. Sako je krásné a podle mě dobře kombinovatelné s jednoduchými kousky. Botky jsou pěkné a moc ti sluší drdol. :)
    Takovéhle barevné outfity mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to slusi peto :-) ta posledni fotka je skvela :-)

    OdpovědětVymazat
  40. To sako bych taky milovala!Květovaný vzor zatím v šatníku nemám, ale takové sako bych brala, kalhoty asi ne, protože by mě vzor ještě víc rozšiřoval. Jinak si myslím, že na štíhlých slečnách jsou květované kalhoty moc hezké a opravdu na jaro, léto úplná bomba.
    Krásně si to sladila a sako ti barevně sedí! Musím říci, že sako se mi líbilo už tehdy, když si nám ho prvně ukazovala.

    OdpovědětVymazat
  41. Ty kalhoty dělají hrozně divný zadek

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné moc!!!! Strašně se mi líbí to sáčko, v kombinaci... no se vším :D Super fotky a tak všechno, lepší jak z časopisu :))) Moc ti to tady sluší a ta poslední fotka je úplně skvělá, i když se mi líbí dost i ta před ní :) Moc Moc fajn :)))

    OdpovědětVymazat
  43. To jsou nějaký Vietnamci s vkusem ne? u nás se prodávají děsný hadry. Krásnej outfit. Ten se stal asi nejoblíbenějším.

    OdpovědětVymazat
  44. Moc krásné fotky, Peti! Sluší ti to!!!

    OdpovědětVymazat
  45. to sako je super :D u nás u vietnamců jsem ho taky viděla

    OdpovědětVymazat
  46. wow tak ty botky sou parádní !!!!!!! sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  47. Jéj Petí to je paráda! Berevný, jarní... no prostě moc Ti to sluší :o)

    OdpovědětVymazat
  48. Barevně je to super...ale já bych si to na sebe nevzala...tobě to ale sluší...a klahoty na tý předposlední fotce ze zadu nejsou moc pěkný...ale zase fotka muže dost skreslovat protože na tý fotce víc nahoře zezadu se mi líbí :) takže celek na mě pusobí dpbře líbí se mi to ale muj styl to není :)
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  49. Moc ti to sluší Peťu, úplně mě to potěšilo .... Krásně jsi to sladila a myslím, že se ty barvičky k sobě moc hodí :) Užij si krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
  50. perfektní! líbí se mi kombinace barev, je to takové slaďoučké, letní :) mám z toho hned lepší náladu :)
    a lodičky jsou teda super, i když trochu dražší :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Péťo,
    moc Ti to sluší! Lodičky Ti "závidím" ;0) Značku Blink znám, ale žádné boty od nich nemám. Vůbec mi nesedí a neskutečně mě tlačí, i když si beru velikost 38, přestože často obuji i 37. Nejde totiž ani tak o délku, jako o střih - materiál? Nevím jak to popsat, prostě jako bych si dala nohy do svěrací kazajky. Je mi to líto, mají nádherné lodičky!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  52. Ty boty jsou nádherný, hned jdu na ně kouknout :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Opravdu krásné ;) Hezky sladěný outfit a k Tobě sedne bezvadně. Ty barvy jsou zkrátka dokonalé a musím pochválit i moc pěkný koncept fotek.

    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
  54. Tohle mi k Tobě teda hrozně sedí a líbí se mi to na Tobě. Já bych se v tom necítila, protože a) na gatě nemám postavu a za b) sako není můj styl. Ale Ty Peti v tom vypadáš bezvadně!

    OdpovědětVymazat
  55. Tobě to moc sluší!! Já bych do něj nešla, ale hledám takovéhle v tmavé modré :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, přijde mi to, nebo máš opravdu přišité uši? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zajímavý dotaz :D, ne to fakt nemám :D!

      P.S. vůbec nic proti tobě nebo komentáři, ale jen tak na okraj, přijde mi to nebo jsou ty anonymní komentáře někdy fakt hodně nablblé :D?!

      Vymazat
    2. možná je nemáš přišité, ale nechutně velké ano!!!! Koukni se na pár svých fotek ze zadu na ty giga uši a pobliješ se... si o sobě myslíš, že seš dokonalá, a přitom máš uši jak netopýr...

      Vymazat
    3. Ale jen ty kritické, viď?:))))

      Vymazat
    4. :D tak na tohle fakt nemám co napsat, snad jen, že pro příště takový primitivismus nebudu zveřejňovat, snad jen, že antiemetika bych někdy opravdu využila, ne však kvůli mým uším,ale kvůli některým jedincům zde v diskuzi

      Vymazat
  57. Neuvěřitelně ti to sluší! :)

    http://bobunka3liska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Super, tie lodičky sú úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  59. a mně se to líbí a tobě to moc sluší! :) květinový vzory, to je taky moje! nevím jestli na saku, ale třeba kalhoty nebo sukni bych si koupila okamžitě!

    OdpovědětVymazat
  60. nevkusný hodinky, nemoderní stejně jako kabelka, to vyhoď!

    OdpovědětVymazat
  61. Musím povedať, že keď som to sako pôvodne videla vo videu, pomyslela som si, "preboha, to snáď nie?!". Lenže na tebe vyzerá úplne úžasne, krásne ti sedí a oživí jednoduchý outfit. Pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
  62. Perfektní barvy a ty fotky, to je nádhera!:o)

    OdpovědětVymazat
  63. Tak teď jsem pročetla ještě komentáře, já fakt nechápu, proč někdo řeší zadek, tvůj nebo kohokoliv jiného, panebože, fakt nechápu a ty přišité uši, no to mě taky dostalo! Nechápu, proč to někdo řeší a jak je vůbec napadne tohle tak zkoumat.. Jinak zadek mám stokrát horší, jsem ráda, že ho nevystavuju, by asi někteří z něho dostali přímo infarkt:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já se taky nepřestávám divit, kam na to ty lidi chodí :D....

      Vymazat
  64. Ahoj Péťo:) Dneska mě tvůj outfit tedy vůbec neoslovil. Neber si to špatně samozřejmě:)
    Doplňky, brýle, triko, džíny všechno je dokonalé! Ty boty jsou velmi krásné, ale to sáčko mi přijde
    za 1) jak už nahoře někdo psal, že je ti trochu větší. Nelíbí se mi vzor..ale chápu že každý má jiný styl!:) Zase musím na druhou stranu říct, že si odvážná, ikdyž se to třeba všem nelíbí líbí se to tobě a to je hlavní:) Jinak souhlasím s tím, co už také někdo napsal nahoře rozpuštěné vlasy ti moc sluší:) Ale zase, je to věc názoru, že?:-) Jako poslední věc se tě chci zeptat, jsem začátečník a potřebovala bych jednu malou radu co se týče názvu jednoho programu.. Pokud by si byla hodná, napiš kam se tě můžu zeptat a byla by si zlatá kdyby si na otázku odpověděla:) Hledám to už pár týdnů, a nevím kde..

    OdpovědětVymazat
  65. nádhera. vážne super. a môžem sa opýtať? aký máš foťák?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mrkni na čánek fototechnika a jak vybírat tady na blogu ;)

      Vymazat
  66. Krásné fotky i outfit. :) Líbí se mi, jak si vše sladila. :)

    OdpovědětVymazat
  67. ja osobne kvetovane vzory a ruzovu farbu nemam rada, ale tebe to pristane, si taky nezny, romanticky typ:)

    OdpovědětVymazat
  68. To sako je DOKONALÝ! A od Vietnamců? Co to u vás máte za Vietnamce? :D To u nás jsou samé hadry :(
    Jinak dnes jsem na tvůj blog zavítala poprvé a už se těším, až ho po maturitě přečtu od začátku až do konce (nebo tedy spíš od konce až do začátku :D )
    :-))

    OdpovědětVymazat
  69. Samotné sako mi přijde dost extravagantní, ale v kombinaci, kterou jsi zvolila, je jedním slovem ÚŽASNÝ!

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj,
    kombinace je velmi veselá. Já bych se v tom necítila, ale ty jsi na květinky ten pravý typ. A co se mi nejvíc líbí, jsou boty. Ty mají styl.A ještě lak na nehty. Jaká je to značka?
    Díky

    Simonka

    OdpovědětVymazat
  71. Péťo sleduju tvuj blog pravidelně a vím, že tě fotí tvůj manžel a teĎ nevím,jstli se nepletu,ale zdá se mi,že jsem četla tvůj manžel je fotograf amatér, nechce se mi tomu totiž věřit,protože tyhle fotky jsou prostě dokonalé,tak profesionální,že nestačím žasnout :)

    OdpovědětVymazat
  72. ahoj ,kupuješ taky něco jiného než oblečení? ono je to docela ponižující dívat se z pohledu člověka s normálním platem a splátkama na to jak máš pořád něco nového!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sem nechod! A možná taky nikam ven (chápej, jsou tam obchody, restaurace a Tebe by to mohlo "ponižovat").

      Vymazat
    2. Má nové, ale laciné. Tak jako Petra se může obléct každý. Ona je pro prosté ženy velkou inspirací.

      Vymazat
  73. Svěží jarní kombinace!:) Podobné sáčko jsem viděla v práci na jedné paní, ale bylo vybledlé, starší. Když jsem jí ho pochválila, tak řekla, že už ho má spousty let, že leželo ve skříni, ale teď ho zase nosí. Jasný důkaz toho, že "retro" věci se vracejí do módy:)

    OdpovědětVymazat
  74. Tohle samotné sáčko bych si asi nekoupila,ale s těmi tvými oplńky a perfektním účesem to působí hrozně svěže,ale zároveň žensky :)

    OdpovědětVymazat
  75. Strašně se mi líbí ty boty!! A kabelka je nádherná :D vlastně celá ta kombinace je perfektní.

    OdpovědětVymazat
  76. Božíí, miluju květované vzory!! :)

    OdpovědětVymazat
  77. Moc hezký outfit ! Možná by se mi k tomu líbily více rozpuštěné a navlněné vlasy, protože ty ti neskutečně moc sluší :) ! Ale i tak je to celkově moc hezká kombinace.. Sáčko je zajímavé, samostatně by na mě asi velký dojem neudělalo, kdybych ho někde viděla.. ale v tomto outfitu krásně vynikne a vypadá naprosto úžasně.. takže -> "Za mě palec nahoru" :D :)

    OdpovědětVymazat
  78. Moc ti to sluší a jsi nádherně sladěná jako vždy. Zprvu, když jsi nám ukazovala to sáčko ve videu, tak se mi moc nelíbilo, ale takhle v outfitu vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj, moc krásné oblečení, totéž sako jsem si koupila v Comtesse, jsem v šoku, že v Comtesse prodávají věci od Vietnamců. Samozrejme nic proti, ale když člověk nakupuje ve "značkovém" obchodě, přijde mi to jako zlodějna od provozovatele obchodu. Škoda, že to nemůžu dokázat, šla bych jim ho hodit na hlavu!
    Jinak skvělý web! Krasné modely na krásné ženě :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!