OOTD - pohodový volnočasový outfit a soutěž o brýle zdarma z firmoo.com

by - 05 května




Krásný nedělní večer všem,
 
před několika dny jsem zveřejnila výherce soutěže o poukazy na nákup spodního prádla a psala jsem, abyste nezoufali, že zanedlouho bude soutěž další a tak dnes plním slib a vyhlašuji soutěž o brýle zdarma z webu www.firmoo.com , ze kterého mám díky spolupráci brýle i já na těchto na fotkách. Mám od nich už jedny, nedioptrické s průhlednými skly, které moc ráda nosím a teď tyto tónované, sluneční a musím říci, že brýle mají opravdu kvalitní a krásně mi sedí, protože při výběru si je jednak můžete online na své fotografii vyzkoušet a pak, udáváte více rozměrů, takže pak nejste rozčarování z rozměrů brýlí. Pravidla soutěže naleznete na konci článku.
 
K dnešnímu outfitu nemám moc, co bych napsala, snad jen, že je to taková má volnočasová klasika, vůbec nic světoborného, prostě takový outfit když na sebe potřebuje člověk něco rychle hodit a jít. Na sobě mám šortky z ebay, kde stojí pár dolarů. Tričko je F&F, džínová bunda z New Yorkeru, kabelka z tržnice a boty od Bati. Sovička je ze Six six six a to jak prstýnek, tak náhrdelník. Co se týká laku na nehty, tak je od Rimmelu odstín Pop rose a dostala jsem ho na srazu minulou sobotu, moc děkuji! Makeup nula, jen BB Skin 79 se šnekem, řasenka a matná tužka na rty Inglot v odstínu 31, mám ji i místo tvářenky. Sice výborně drží, ale dost vysušuje a na rtech se zdrcává, barva je to ovšem úžasná a manžel ji má moc rád, protože nezanechává otisky. Vlasy nejsou právě čerstvě umyté a to je ideální příležitost oživit nějaký ten drdol, tentokrát jsem si udělala drdol- mašli, aby mě našli a návod, jak na ní, najdete TADY.









A jak vyhrát brýle zdarma dle vlastního výběru?

1) zanechte komentář pod tímto článkem včetně vašeho emailu (jeden člověk = jeden komentář, neposílejte ho dvakrát za sebou, komentáře schvaluji a tak chvíli trvá, než se objeví, když je komentářů na stránce hodně, je třeba dát pod komentáři tlačítko načíst další ;)
2) napište mi, jestli se vám dnešní outfit líbí nebo ne a moc by mě zajímalo, který outfit tady na blogu se vám nejvíc líbí nebo vás nejvíce zaujal a který si myslíte, že mi sedne nejvíc a naopak co se vám na mně třeba vůbec nelíbí :)
3) soutěž poběží týden do neděle 12.5 do půlnoci

edit: navíc každý, kdo napíše, které brýle se mu na www.firmoo.com líbí nejvíc, získá tak na tomto serveru slevu 30% na nákup brýlí!
 

 
 
 
 

You May Also Like

257 komentářů

  1. Ta animace je úžasná Peti :) Mašlička je krásné zpestření ..a opět Ti to mooc sluší !
    Líbí se mi i pole pampelišek, dneska jsem byla na kole a pampelišky už nemůžu ani vidět, protože kvetou uplně všude a já mám alergii na pyl :D :( Ještě, že jsem s sebou měla dva balíčky kapesníčků:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuju!Já mám alergii taky,ale ted jsem ještě navíc nastydlá, takže mám rýmu normální, takže taky super :D....

      Vymazat
  2. jarca.kucisek@seznam.cz

    Dnesni outfit se mi libi - stejne jako 99% vsech ostatnich, a proc? protoze mas STYL a cit pro kombinaci barev a obleceni ;-)
    Hezky vecer!

    OdpovědětVymazat
  3. Panebože! ty kraťasy jsou boží, mašličky krásně decentní:-) Jsi nádherná!!
    Myslím že tento styl vše "narychlo" sluší všem slečnám nejvíc!:-))
    Deeniiskaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. m.birovaaa@gmail.com

    Tento outfit se mi moc líbí. Kraťasy jsou moc hezké a brýle ti seknou. Jinak můj nejoblíbenější outfit je asi ten, jak si přidala před několika dny. Je focený na kolejích a měla jsi na sobě oblečení z Tally Weijl. Sluší ti naprosto vše :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, krásný outfit, Peti! Animace je naprosto skvělá!!!

    OdpovědětVymazat
  6. kiki.obi@seznam.cz
    Dnešní outfit se mi celkem líbí,ale míváš i hezčí,například ten cos měla na sraazu- ten je berzkonkurenční !!

    OdpovědětVymazat
  7. d.piglova@gmail.com
    Dnešní outfit je super, nejlepší jsou kraťasy. A který se mi líbí uplně nejvíc, tak asi ten, kde máš šaty s motýlky a rozpuštěné vlasy. Ty vlasy jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Účes je krásný, ale hrozně se mi líbí tvoje postava ! :)

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Dnešní outfit je skvělej :) ty kratásky sou boží a ta bundička k tomu pěkně sedne, obdivuju tě jak to vždycky dokážeš tak hezky sladit dohromady :) Jinak nejde říct kterej outfit je tady od tebe ten nejlepší ale hodně se mi líbil ten s těma ružovýma krajkovýma šatama, opravdu ti krásně sednou a sluší ti :)

    Jeli.kr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti,
    další nádherný outfit, ale nejkrásnější jsi v šatičkách a s rozpuštěnýma vlasa s lokama :) třeba jako z vašeho blogerského setkání!
    Krásnou neděli
    Jíťa
    batova.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle outfit se vážně povedl. I když je to jak říkáte ,,volnočasová klasika" moc vám sluší. Líbí se mi kraťasy a bundička. Nejlepší outfit co jsem tu viděla je ten ze srazu. Ty bílé čaty s motýly a květy jsou skvělé s modrým sáčkem. A ty natočené vlasy vám také moc sluší, ale to určitě nejsem první, kdo to říká. :)
    email: katepierce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Hrozně moooc Ti to tady sluší :)))) pěkné a co je to za rtěnku?to je krásná barva :))
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si úvod,tam všechno je:)

      Vymazat
    2. Lucko, děkuji moc a jak píše Adélka, vše je v textu ;).

      Vymazat
  13. lada.barnova@seznam.cz

    Krásný nedělní podvečer,
    tento outfit se mi líbí velmi,ovšem v jarních fuchsiových šatech ses mi líbila nejvíce :) Všechny Tvé outfity jsou velmi vkusné a velmi často jsou mi inspirací. Děkuji za to,že jsi se rozhodla založit blog o líčení a o ,,pipinkovských věcech´´ pravidelně Tě sleduji a jsem nadšená :) S pozdravem L. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Veronika15062209@seznam.cz

    Dnešní outfit se mi líbí, je takový pohodový a zároveň hezky vypadá. Co se mi ale nejvíc líbí, tak to boty ! Jsou skvělé a moc se mi líbí takový ten pásek přes nohu. Dlouho takove boty hledám :D.
    Jinak zatím ses mi nejvíc líbila v fuschiových šatech a v těch šatech co jsi měla na srazu. Samozřejmě ani nemluvím o těch svatebních - ty byly boží. Z účesu se mi na Tobě líbí nejvíc vlny. A líčení mas vždy super ;)
    Tak, to je asi vše :D
    Měj se krasně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky moc, ty boty jsem také musel amít,jak jsem je viděla navíc byly hodně zlevněné! je to loňský model :).

      Vymazat
  15. venusinek@seznam.cz

    co se týče dnešního outfitu,tak se mi líbí, možná i víc než nějaké outfity,nad kterými si lámeš hlavu,tento styl mi k tobě moc sedí! :) Není nic,co by se mi vyloženě nelíbilo, možná jedno sáčko,které jsi už ale prodala,takže don´t worry :D. Hezký večer ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Outfit se mi hodně líbí. A ta mašle! Je vážně stylová a právě na nemyté vlasy se podle mě hodí skvěle! :) Jinak outfit, který se mi na tobě líbí nejvíc nejde vybrat, tobě prostě sluší všechno, co bych za to já dala :)
    market.kadleckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Prinze.ssin@seznam.cz

    Dnešní outfit je super ostatně jako každý. Jsme od sebe docela věkové odlišné (nohate) a máš přímo můj styl. Nejvíc se mi asi líbilo, jak jsi na sobě měla ty růžové krajkové šaty a nebo šaty s motýly. Strašně ti závidím to, jak vypadáš, jakého máš úžasného manžela. Jednou bych chtěla být jako ty. Jsi můj veliký vzor Péťo a nedávno jsem o Tobě říkala mému kamarádovi a on mi napsal "Mám chuť si pustit nějaké to video od té Petry" Takže tak. Jak už jsem psala pod jedno video, jsi moje nejoblíbenější a podle mého názoru nejlepší česká beauty bloggerka a youtuberka a doufám že se mi někdy poštěstí navštívit některý z vašich srazů. :)

    Hezký den Daniela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dájo, děkuju strašně moc, moc i toho vážím a kamaráda pozdravuj a třeba nějaké video s manželem by ho mohlo i bavit, třeba o mobilech, to je takové chlapské téma, hi :D..

      Vymazat
  18. Dnešní outfit? Paráda, jde z něj cítit konečně jaro a léto, huráááá.:-) Ještě se mi líbí Tvé outfity, které jsou tak trošku šmérlé retro stylem- to já ráda. ZKRÁTKA- každý Tvůj outfit má něco do sebe a každý je svým způsobem originální!

    Verunka.Stepanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj tak tento outfit ti absolutne sedí. Je príjemný na také vonkové nosenie.:) A z outfitov na blogu sa mi páči http://www.petralovelyhair.com/search/label/OOTD . Tie šortky sú geniálne.
    majus147@gmail.com
    ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Jak jinak než ,že ti to sluší :)) To ani není možné :) Jinak ta mašlička je úplně úžasnááá ,mě se vždycky nepovede:)
    karcamaresova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj tak tento outfit ti absolutne sedí. Je príjemný na také vonkové nosenie.:) A z outfitov na blogu sa mi páči http://www.petralovelyhair.com/search/label/OOTD . Tie šortky sú geniálne.
    majus147@gmail.com
    ;)

    OdpovědětVymazat
  22. michaela.cahlova@gmail.com

    Dnešní outfit se mi líbí moc, je to takový pohodový outfit na víkend, na různé výlety nebo na procházku po městě :-) Celkově musím přiznat, že Tvůj blog mám možná nejradši ze všech, které sleduji (a že jich není úplně málo :D). Hlavní důvod je ten, že si na nic nehraješ, nemáš důvod čtenářům něco nalhávat a když se ti něco nelíbí, tak to prostě a jednoduše řekneš. Každý má právo na svůj názor, takže říct, co si myslím, je podle mě vážně důležité. Bohužel u spousty dalších blogerek si opravdu nejsem jistá, že neříkají jen to, co by čtenáři (a nejen ti) slyšet chtěli. A tvoje videa jsou naprosto bezkonkurenční, u těch si vždycky skvěle odpočinu :-)

    OdpovědětVymazat
  23. market.vitkova@gmail.com
    Dnešní outfit se mi moc líbí. Mám ráda černou a šedivou barvu a "džízka" je klasika ;) Moc se mi nelíbí až takové panenkovské outfity, ale je pravda, že tobě sluší opravdu všechno.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné,taky volím takové rychlooutfity často ;)Mám tě moc ráda,jsi skvělá a nejvíce se mi na tobě líbily ty motýlkové šaty a šaty ve fuchsiové barvě s kajkami (vlastně byly z krajky:D)ale tobě sluší vše :) fakt ! ;) email je tady: evulimaderova@gmail.com a sleduji i přes YT i tady na blogu jen tak ,kdyby tě to zajímalo :D děkuju,že se můžu zúčastnit této skvělé soutěže :)

    OdpovědětVymazat
  25. hasalova1@seznam.cz

    ty šortky jsou úžasné!!!! A nejvíc se mi na tobě líbí tenhle outfit http://1.bp.blogspot.com/-qaOaZDZdVYM/UV_qNtAps6I/AAAAAAAAHlc/-SfDhthIUB4/s1600/DSC_0934.jpg
    a není žádny, který by se mně vyloženě nelíbil :)

    OdpovědětVymazat
  26. katkakamrlova@seznam.cz

    Moc ti dnešní outfit sluší, Peti! Nejvíc se mi na tobě asi líbí šaty v kombinaci se sakem či bundičkou. Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
  27. outfity na tvojom blogu ma bavia najviac ako som ti už neraz písala máš na to nádhernu postavu ako stvorenu na modeling a na fotenie outfitou . :) Outfity su vždy prekrásne zladené a vždy si k nim vymyslíš pekne nechty , zaujímavé líčenie alebo učes :-)
    email - diylenka@centrum.sk :-)
    prajem pekný zvyšok dňa :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nazdárek Peti,
    dnešní outfit je parádní, jde z něj konečně cítit jaro a léto, prostě teplooo, hurááá.:-) Ještě se mi líbí ty, které jsou tak trošec šmérlé retro stylem- to já ráda. ZKRÁTKA- každý Tvůj outfit je originální, protože má něco do sebe. Jen tak dál.
    Jinak zdravím z Moravy.:-)
    Verunka.Stepanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  29. l.medunova@gmail.com

    Já miluju puntíky a miluju křiváky, takže za mě jednoznačně vede outift puntikatá sukně + křivák + šátek :) Naopak moc nejsem na takové ty romantické kytičkové a motýlkové vzory, ale k tobě to tak nějak pasuje :) U dnešního outfitu se mi moc nelíbí ty kraťásky (prostě na takovéhle věci moc nejsem), jinak ale super včetně sovích doplňků :) A mašličkovej drdol taky bezva, já se vždycky zmůžu jen na takovej zacuchanec :D

    Jinak tvůj blog a videa sleduju teprve krátce ale moc se mi líbí :) Hezký večer, Lucka

    OdpovědětVymazat
  30. Hezký outfit, já sice na džísky nejsem, ale ty to umíš vždy tak šikovně zkombinovat :) Ale stejně ses mi nejvíce líbila jako "Poppy doll," v tom videu jsi úplně nádherná, krásné vlasy, líčení a ty šaty! ♥ Vždycky když na to koukám, tak si připadám jako nicka, v porovnání s tebou... =D

    Britushka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné a jednoduché :) ty kraťasy jsou úplně úžasné, moc se mi na tobě líbí a boty jsou taky krásné :)
    Kdybych měla vybrat jeden tvůj outfit, ktreý se mi nejvíc líbí, tak bych asi přemýšlela hodně dlouho, protože tobě sluší všechno :) Moc se mi na tobě líbí holčičí styl - kabátky, lodičky na podpatku, sukýnky do pasu a k tomu halenky, prostě takový ten elegantní styl, myslím, že ti hodně sedí :) ale přece jen ty tvoje šatky, co jsi měla na tom Vašem srazu byly prostě nejlepší :))
    Kačka :)
    Kaces77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti :)
    sluší ti to jako vždycky :) a když tak povzpomínám...tak asi nejvíce se mi na tobě líbily fuchsiové šaty, které si zde ukazovala tuším před měsícem.. ta barva tě strašně rozzářila a střih ti skvěle padl, hrozně se mi na tobě líbily :)

    Centrefolds@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky Péťo, dnešní outfit se mi strašně moc líbí :) tak jako všechny tvoje. máš super styl ;) a ta mašlička z vlasů je úžasná :). chci se zeptat odkud máš ty botičky ??? :) ... Všude ti to moc sluší ;). A už se těším na další ;).

    Ewiik.07@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Dnešní se mi líbí a hodně mě zaujala ta bundička se stojáčkem. Nejvíc se mi na tobě za posl. dobu líbil křivák s tou puntíkatou sukní a moc moc se mi líbil Valentýnský outfit s pusinkovou košilí.!
    tamtahamta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, tenhle outfit Ti moc sluší. I když nejsem zastáncem soviček tak se mi k obyčejnému tričku a bundičce moc líbí. Nejvíc mě zaujaly kraťásky. :)
    Nejlepší outfit na blogu se mi zdá ve Fialových šatech Edressy.
    Některé se mi zdají trošku přeplácané ale to je jen můj názor. Já nosím všechno jednoduché třeba bych si nikdy nevzala ke stříbrnému řetízku a náušnicím ještě černé výraznější hodinky. :D V tomhle ohledu jsem trošku zvláštní. :D
    lida.brusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Outfit se mi líbí. Ty krajkové šortky jsou zkrátka prďácký :) Líbí se mi sladění rtů a nehtů.. :) Dneska za jedna! :)

    n.rekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, tenhle outfit se mi moc líbí :)
    Úplně nejvíc v poslední době se mi líbily ty květované šaty, co jsi měla i na blogerském srazu. Nelíbí se mi, když jsi celá v černém, ale to je tím, že já černou barvu celkově moc nemusím. :)

    veronikahruzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tereza.Bajciarova@seznam.cz

    Tak tenhle outfit mě naprosto dostal, je to nádhera. Ty boty a kraťásky jdou skvěle k sobě, a tobě strašně moc sluší. Co mě na tobě nejvíc zaujalo je opravdu těžké vybrat, ale hodně moc se mi na tobě líbil outfit, kde máš černou sukýnku s černo puntíkatými punčochy a krémový svetřík s volánky a krémové lodičky...to je dokonalost a dokázala bych se na tebe dívat celý den :D To neber nijak špatně ;) A opravdu mě nenapadá outfit, u kterého bych si řekla, že ti nesluší nebo že není originální :)
    Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  39. tygrik.pribyl@seznam.cz
    Moc pěkný outfit a hlavně ty boty a rtěnka... no prostě nádhera jako vždy.
    Nejvíce se mi na tobě líbí šatičky a sukně prostě takový ten dívčí styl připadáš mi v něm jako z pohádky.

    OdpovědětVymazat
  40. Mě se nejvíce líbí velmi starý outfit, který jsi měla ještě na videu, když jste jeli do Chorvatska. Ukazovala jsi jej, když jste šli na procházku a na sobě jsi měla šortky, které vypadaly naprosto skvěle. Ten je můj nejoblíbenější.
    mrsmishell@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. lucie.navratilova1@email.cz

    Ty krajkový kraťasy ti hrozně sluší, na málokom se mi líbí :) a nádherný fotky, určitě fotí Míra, jste super :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Péti!:) Naprosto super soutěž :) Už měsíce nejsem schopná se dokopat vybrat si brýle a na týhle stránce maj opravdu pěkné :) Snad se mi poštěstí a já vyměnim svje 7letý okuláry :) Dnešní outfit se mně osobně nelíbí, já bych si na něco takovýho netroufla, ale ty seš takovej něžnej typ (neber to špatně :)), takže krajka k tobě sedí :) Mně osobně se ale stejně nejvíc líbíš v nějakejch šatičkách/sukni s nějakým jemným vzorem nebo sovičkama, ptáčkama a podobně, to vystihuje tvojí věčně vysmátou náladu :) Měj se hezky!
    Kristýna
    kristyna.brizova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. laidy007@seznam.cz
    Dnešní outfit byl úžásný jako každý.Líbí se mi,že ty outfity máš rozmanité a né všechny na jedno brdo. A to pozadí u všech fotkách,někdy nevím co mám obdivovat dřív:D
    Tenhle outfit u mě vede http://www.petralovelyhair.com/2013/04/ootd-jarni-fuchsiove-saty.html.
    Protože romantické,elegantní,jemné a nepřeplácané věci se k tobě hodí a sluší ti a prostě taková ty jsi :) Mně se u tebe líbí všechno a nedokázala bych kritizovat,když sama bych nezvládla ani čtvrtku co na tom blogu děláš :)

    OdpovědětVymazat
  44. outfit je krásný, ty kraťásky jsou super, ještě za takovou cenu, asi si také jedny pořídím! :-)
    mě se líbí všechny tvoje outfity, v poslední době asi ten s šaty v námořnickém stylu :-)
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím:-)

    Dnešní outfit se mi tolik nelíbí, ale není špatný. Mezi mé oblíbené outfity patří ty se zvony, protože na ně máte skvělou postavu a pak nejrůznější sukně - např. ta vlastnoručně vyrobená.

    Hezký večer přeji!

    karin.musilova (zavináč) seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Outfit je super, líbí se mi. :) I když víc by se mi možná líbil s nějakým sáčkem. :)
    Z poslední doby se mi ale stejně nejvíc líbí motýlkové šaty (http://carre-de-sucre.blogspot.cz/2013/05/tonujici-balzamy-z-dostupnych-vod.html), přijde mi, že se k Tobě krásně hodí. :)
    Z ostatních se mi potom ještě kdysi velice líbily takové bílé volné letní šaty s krátkým rukávem... Jen se mi ho nedaří dohledat. :( :)
    Nemůžu si vzpomenout na nic, co by se mi nelíbilo, většinou je to jen nějaký detail a celkově Ti to sluší. :)

    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. smichule@seznam.cz

    Skvělé, jsi mi stálou inspirací... parádní štíhlá postava, líčení, volba oblečení, navíc vždy krásně a nápaditě vyfocené...nejvíce se mi líbily fialové dlouhé šaty, pak šaty s motýlkama a sáčkem, no a ten dnešní outfit taky nemá chybu:)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti, v prvom rade dúfam, že ti nevadí, že ti tykám :D Dnešný outfit ma úplne dostal, milujem čipkované krátke nohavice a tieto sú perfektné. Dokonca uvažujem, že si také nejaké už konečne zoženiem. Za tvoj najkrajší outfit považujem tento - http://www.petralovelyhair.com/2013/04/ootd-krivak-na-dva-zpusoby.html#more - tá kombinácia kriváku a tých kraťasov je úžasná <3 a podľa mňa máš strašne krásne nohy, a bola by škoda ich zakryť ;-))

    andreakomova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj,
    dnesni outfit je super, moc se mi líbí :) Z nedávných outfitů mě nejvíc zaujaly motýlkové šaty, které ti hrozně slušely především v kombinaci s tím sáčkem.
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. foretova.tereza@seznam.cz

    Tento outfit se mi jako každý jiný líbí moc :) Ale tím ze srazu jsi mi doslova vyrazila dech:O nádhera

    OdpovědětVymazat
  51. certisko8888@azet.sk
    Tento outfit sa mi strašne páči,máš krásnu postavu a oblečenie je veľmi pekné :) Okuliare ti úplne sadnú ale najviac zo všetkého milujem ten účes! na tebe ho vidím prvýkrát a je úžasný :)
    Inak sa mi páčia všetky tvoje outfity,máme asi podobný vkus :D Najviac si ma naposledy očarila fuchsiovými šatami,tam si bola úplne nádherná :)
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  52. pavlina.bezdekova@gmail.com
    Tobě prostě sluší všechno, ikdyby sis na sebe vzala pytel.. Opravdu! A tenhle outfit bych řekla, že se mi na Tobě zamlouvá nejvíc, takový styl s romantickými krajkovými kraťásky a prostě celkově, je to nádherně sladěné, ostatně jako všechny jiné outfity. Já být chlap, tak se neudržím, protože máš postavu na všechno. Ovšem tohle Ti sluší nejvíc, co jsem kdy viděla.
    Pěkný den přeji. :)

    OdpovědětVymazat
  53. Dneska opět super .-), moc se mi líbí hlavně rty a sovičky, který miluju :-).. Mít tvojí figuru, tak si pískám :-))..

    julfinka19@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Teda, dnešní outfit super (hlavně ta bundička), ale tomu ze srazu se nevyrovná, ten byl opravdu nejlepší ;) a taky Tvoje svatební šaty se mi moc líbily, hlavně teda ten jejich střih.
    Ale myslím, že i kdyby sis na sebe vzala pytel od brambor, tak tobě, s takovou postavičkou, bude slušet ;)
    Měj se moc hezky, Věra.

    verus.v@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Barrmankaa@seznam.cz
    Dnešní outfit je super :). Líbí se mi všechny tvoje nápady, obdivuji tě za to, jak umíš věci zkombinovat dohromady a vždy to bude vypadat pěkně :). Přeji pěkný den :))

    OdpovědětVymazat
  56. kiki.brezova@seznam.cz

    mě se ten outfit moc líbí. Je to můj styl, moc se mi líbil outfit jak jsi jednou dělala myslím 3 outfity v jednom- footilas to v nějaké restauraci a byli to džíny s nějakou halenkou a pak ještě kraťásky a myslím sukně. No je to už dost dlouho, ale pamatuji si že se mi to hróóóózně líbilo. Jinak moc ti sluší šaty :D

    OdpovědětVymazat
  57. ahoj Peto, jak se mas? Dnesni OOTD se mi moc libi, krajkovy sortky miluju a kratka dzinovka se k nim skvele hodi, jen ty botky mi k tomu moc nejdou, vymenila bych je za naky jemny tenisky nebo balerinky, kdyz je to ten pohodovej outfit :-D:)... Nejvic se mi na tobe libily ty minuly saty s motylkama, jak si mela na srazu, skvele padly na tvoji stihlou postavu a k tomu ty pudrovy botky, to bylo na jednicku :-)... no a co se mi nelibi?? hmm...to tezko rict, na tobe se mi to libi vzdycky vsechno :-D, ale pokud bych mela neco rict, tak mozna ty maxisaty volny, ale to je tim ze ty se mi obecne moc nelibi :-D, na tobe to stejne bylo dobry :-D
    g.paxova@gmal.com

    OdpovědětVymazat
  58. Sluší ti to, skoro jako vždycky :-)) Mám lak v tom samém odstínu a taky ho nosím moc ráda. Mašle z vlasů je perfektní! Na tobě se mi nejvíc líbí skinny kalhoty nebo šortky doplněné přiléhavým tričkem nebo tílkem. Máš perfektní postavu, tak proč to nezvýraznit. Naopak (obecně) nemusím takové ty "staropanenské" šaty. Výšivky, límečky, zapínání až ke krku, tmavé usedlé barvy atd. lllenkaaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. christines071@seznam.cz
    Ahoj, mě se tedy líbí všechny tvoje outfity. Myslím si, že ty můžeš nosit vše, protože ti všechno tak skvěle sedne a umíš to dobře prodat. Také si myslím, že kdyby si měla na sobě pytel od brambor byla by jsi pořád krásná a nesmírně by ti to slušelo. A tento outfit je prostě vesmírně krásný a ty doplňky úplné pohádka.
    měj se hezky a ať si navěky tak krásná jako teď. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peti, nesoutěžím, ale chtěla bych se zeptat, jaké používáš silonky? Ja jsem taký bílá a všechny silonky na mně vypadají hrozně tmavě. Za týden mám státnice, takže nějaké světlé a hlavně matné silonky by se hodily. A ještě jedna otázka, nemáš nějaký tip na drogerkový makeup nebo BB pro hodně světlou plěť s růžovým podtónem? Zkoušela jsem toho opravdu dost, ale všechny jsou buď tmavé nebo žluté. Mám teď dermacol CAVIAR LONG STAY MAKE-UP & CORRECTOR v odstínu Pale, ale i tak bych snesla světlejší. Děkuju za odpověď a těm outfitům bych řekla, že víc ti dle mého názoru sluší šaty a sukně. Ale jinak ti to sluší moc i tady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Týnko, taky s tím mám problém, tohle jsou nějaké Bellindy,ale bohužel už nevím název a budu potřebovat nové,tak taky nevím,kde je seženu :). Obecně by se dalo říct, že nejlepší jsou asi 10-15 den, čím tenší, tím méně barvz ;). Co se týká makeupu, tak určitě do růžova je třeba i Max factro face finity ten nejsvětlejší nebo Rimmel Match perfection, ten by ti taky mohl vyhovovat.

      Vymazat
  61. Ahoj dnešní outfit je jeden z těch nej nej co jsi kdy mela sportovní a zároveň elegantní a ta mašle z vlasů wouuu,krásná sovička na krku a tvoje postava naprostá dokonalost....jen tak dál tvůj blog mě moooc baví.Zavrelova.ala@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Outfit se mi moc líbí, na neděli je myslím úplně ideální a úplně mě dostávají ty pampelišky všude kolem tebe :) .. Moc ti to s nima sluší! :)
    Jinak úplně nejvíc se mi v poslední době na tobě líbil outfit s křivákem a puntíkovanou sukní. Tam si byla úplně boží a taky se ti moc povedl ten účes :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Mně se na tomhle outfitu nelíbí ty kraťásky, není to trefa do mého vkusu... no a nejvíc se mi líbíl outfit, kde byly ty růžové krajkované šaty :))

    janescolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. blogerkalucielle@seznam.cz

    Tohle je pěkný outfit, takový trochu praštěný, ale sedí ti. Podle mě je nejdokonalejší ten s dlouhými fialovými šaty, tam jsi taková uhlazená lady, nevypadáš tam jako rozpustilá osmnáctka, ale jako starší, rozumnější dáma, přiměřeně na svůj věk.

    Doufám, že se neurazíš :)

    OdpovědětVymazat
  65. hanicka.kopriva@seznam.cz

    Ten dnešní oufit se mi líbí, hlavně ty kraťásky :) mě by se k tomu líbily třeba sandálky, aby byl víc běhací :) jinak z těch straších si pamatuju ten, kde si měla silonky s mašličkama alá podvazky (protože se mi hrozně líbí :D), celkově mi příde, že ti hrozně sluší šaty a sukně :)

    OdpovědětVymazat
  66. Dnešní outfit je hezky jednoduchý ale má něco do sebe! :) Nedovolím si říct že ti něco nesluší, protože tobě sluší všechno!! ;) Vždy to něčím sladíš a podtrhneš, že i pitel od brambor by na tobě vypadal skvěle! :)
    vercacvrckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Peti já chci tvoje nohy, to je neskutečný, jak jsou dokonalý! :) a hrozně se mi líbí ty kraťase právě, na tvé postavě vyniknou a vyloženě se k tobě hodí (a na sovičky jsem taky ujetá :))
    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. e-mail: natpavelkova@gmail.com
    Oufitt se mi moc líbí:) Sedí ti (hlavně proto,že máš úžasné nohy!:D) A taky se mi hrozně líbí oufitt co jsi dávala na FB (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=584129584945752&set=a.199966930028688.51006.190299520995429&type=1&theater)
    Krásný zbytek večera:)

    OdpovědětVymazat
  69. Petro, váš styl je pro mě inspirací. Nepamatuji si, že byste někdy "šlápla vedle", máte pro oblékání vynikající cit. Nejvíc hodnotím ten fakt, že volbou oblečení pokaždé podtrhnete svou ženskost a že v sobě má váš styl hodně přirozené elegance.
    Nejvíc se mi u vás líbil outfit s modrobílou kolovou sukní, tuším, že ji šila vaše maminka, pokud si pamatuji dobře. Od té doby, co jsem viděla ty fotky (a video), se stalo mým největším nákupním cílem právě získání podobného kousku. Ke své velké lítosti jsem doposud nenarazila ani na vzdáleně podobně krásnou sukni. Ale vyjmenovala bych daleko více vašich povedených outfitů, včetně těch s "podvazkovými" a srdíčkovými punčochami.
    Co mi naopak spíš nesedlo, byly košile z postu o valentýnských a jarních inspiracích.
    Dnešní outfit nemá chybu. Pro mě v něm dominuje mašle z vlasů, pro ty mám slabost :)
    IrenaLovely@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Konečně outfit, se kterým se dokáži ztotožnit! :) Moc pěkné. Až na ty boty, kraťasy a náhrdelník. Jinak super Peťko!

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peti. Outfit je moc povedený a závidím ti tu sovičku a nejvíc ty brýle. Tak snad se mi poštěstí a udělám si radost. Ale nejvíc se mi líbí tvoje fuschisové šaty a tak jsem si koupila sukýnku stejné barvy a nemůžu si ji vynachválit. Takže děkuji za inspiraci. Mněj se.

    zuzanka.zahradnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Mě se na tobě líbí naprosto všechno. Máš úžasnou postavu, takže ať na sebe hodíš cokoli vypadáš skvěle:) a ještě k tomu super styl.
    Moc ráda se dívám na tvá videa a čtu tvé články, vyzařuje z tebe taková pozitivní energie:)

    MoncaLandova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Petruš, mně se tento outfit líbí moc a navíc Tobě hrozně sluší, vypadáš v něm roztomile:) navíc se mi moc líbí účes, který tady máš. Co se týká outfitů všeobecně se mi na Tobě nejvíc líbí romantické šatičky. Líbí se mi hrozně Ty Tvoje bílé, které si fotila vloni v létě s Mírou na louce. Vypadáš v nich jak víla Amálka:)

    martina.dvorakova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Tenhle outfit je super, ale na tobě se mi líbí víc šaty či sukně. A to jakkýkoliv! :)
    luckybaby115@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. peckovaveronika@seznam.cz
    Outfit se mi jako celek moc nelíbí, mám radši jednodušší styl, ale tobě to sedí a sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  76. Líbí se mi většina tvých outfitů a ten dnešní také :) Krásné kraťásky a brýle. Jo a Peti máš moc hezkou postavu! :) Takové nohy bych chtěla také :) :D
    romca.prachfeldova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Tvůj dnešní outfit se mi moc líbí. Máš dokonalou postavu taky bych takovou chtěla. Nejvíce se mi na tobě líbí šaty. Ale tobě sluší vše.

    E-mail: nikiceskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. carolis@volny.cz

    Tento outfit je takový pohodový, takže proč ne. Osobně se mi nelíbí boty, ale to je jen otázkou vkusu, protože celkově nemám tento typ bot ráda (s páskem přes nárt).
    Tvůj blog jsem objevila poměrně nedávno, ale zařadila jsi se k jednomu mému již dlouho sledovanému blogu, který jsme měla úplně nejradši ze všech, mezi mé nejmilejší blogy. Tak teď mám dva.. :) Neuvěřitelně jsi mě zaujala. :) A co se týče nejlepšího outfitu.. v hlavě mi pořád leží ty krajkované šaty s motýlky, které jsi měla, tuším, na srazu..

    Hezký zbytek večera,
    KÁJA

    OdpovědětVymazat
  79. Achjo, chci Tvoji postavu!!! :D Tobě sluší všechno, tak je těžké vybrat nejlepší outfit. Ale nejvíc se mi vryl do paměti asi ten s těmi květovanými kalhotami. Myslím, že byl z lonského jara/léta :)
    email: amaliekanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Dnešní outfit se mi líbí moc, ty kraťásky jsou skvělý! A musim ti říct, že máš nádherný nohy! A hodně se mi líbil tvůj outfit ze srazu v JH :) Ale sluší ti všechno :)
    small-scribbler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Mas nadhernou postavu! :) outfit se mi libi moc, ostatne jako vetsina. Asi nejhezci mi na tobe prisly fialove vecerni saty a pak saty s motylky, ale jak rikam, naprosto super mi prijde skoro kazdy outfit. Ani nevim, co bych rekla, ze ti nesedi:)) snad jen v clancich na skok v obchodech se mi nezdalo par veci (treba galaxy saty) ale je jasne, ze ty veci ukazujes pro ctenarky a sama si je treba ani nekoupis. karol.hanusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Není to špatné - ale nosíš i lepší - na tomto chválím především botičky. Dokonalý byl ovšem outfit, který jsi měla na srazu (šatičky, lodičky a krásné vlnky :).
    odjogurtukelimek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. sherylis@email.cz
    Samozřejmě, že líbí!:D Možná bych vyměnila šedé boty za černé, ale moc ti to sluší:)
    Nejvíc se mi líbil ten outfit s fuchsiovými šaty, na těch fotkách si vypadala jak femme fatale!

    OdpovědětVymazat
  84. a.stromsikova@seznam.cz
    Outfit se mi líbí, ta mašle z vlasů je skvělé oživení. Ale nejvíc žeru tvoje nohy, za ně bych vraždila!

    OdpovědětVymazat
  85. Outfit se mi líbí moc, je to taková pohodička, hezky pohodlná a přitom ženská :) klidně bych si takový outfit na sebe vzala, akorát bych si asi vzala balerínky místo podpatků, cítila bych se pohodlněji. Z tvých minulých outfitů se mi moc líbilo, jak si byla oblečená na srazu a z těch starších se mi vybavil třeba tenhle: http://www.petralovelyhair.com/2012/10/ootd-puncochace-se-vzorem-podvazku.html ale vlastně většina tvých outfitů se mi líbí :)
    bierova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Ahojky Peti,

    (od: lstryckova2@gmail.com)

    outfit je pekný na také bežné nosenie a behanie po meste, len to šedé tričko by som vymenila za nejakú inú pestrú farbu, tie mi k Tebe sedia viac :) Ten lak musím pochváliť, tiež ho používam a farba je fakt super !

    Ešte musím pochváliť nové laky od Gabrielly S., kúpila som ich na základe Tvojej recenzie a sú fakt úžasné.

    Bezkonkurenčný outfit sú šaty s motýlikmi, tam kde máš rozpustené vlasy. Tie šaty som si zamilovala na prvý pohľad a hneď som ich vyhľadala na nete s tým, že si ich objednám, ale keď som videla tú cenu,tak som si to musela rozmyslieť, lebo mám obmedzený rozpočet, vzhľadom na to, že som ešte študentka :) Ale rozhodla som sa, že určite musím na ne našetriť, lebo krajšie šaty som ešte ani nevidela !

    Je ťažké nájsť na Tvojom blogu nejaký outfit, čo sa mi nepáči, dlho som premýšľala a hľadala. No jediné, čo je fakt hrozné, tak sú tie tzv. vesmírne šaty http://www.petralovelyhair.com/2013/04/na-skok-v-obchodech-ii.html#more, čo si fotila v kabínke a obdivujem Ťa, že si si to vôbec obliekla :) Našťastie si tam spomenula, že si ich nekúpila ! :)

    Bolo naozaj ťažké, vybrať nejaký najkrajší outfit, lebo všetky sú nádherné. Máš dobrý vkus a šťastie, že Ti sedí naozaj všetko. Tvoj blog je môj úplne najobľúbenejší :) Je veľmi sympatické, že aj manžel Ťa v tomto podporuje, ste naozaj sympatický pár.

    lstryckova2@gmail.com

    Lucia

    OdpovědětVymazat
  87. hondalu@seznam.cz
    Outfit je naprosto úžasný. Nejvíce se mi na tobě líbí šaty, ale s tvojí postavou a vkusem ti sekne všechno :) závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  88. lucie.vejmolova (at) gmail. com

    tendle outfit se mi líbí moc. Mě se vlastně líbí většina tvých outfitů. Ale hlavně ty, kde máš šatičky a lodičky. Máš super postavu a můžeš si dovolit takřka cokoliv :)

    nelíbily se mi ty krajkové šaty a pak ještě jedny šaty s límečkem :)

    OdpovědětVymazat
  89. D.a.y.s.y@seznam.cz

    Tady ti to moc sluší. ^^ Jinak se mi nejvíce líbí snad všechny outfity, kde máš šaty, strašně to k tobě sedne. A hlavně ty tvé svatební se mi líbily už jen kvůli originalitě. Dlouhé a bílé šaty má snad každá, ale ty jsi to konečně změnila a paráda. ^^ Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla, když dávali Slunce, seno a Blažena se vdávala. :D

    OdpovědětVymazat
  90. E-mail : Monika.Niklova@seznam.cz
    Tvůj dnešní outfit se mi moc líbí, ačkoli jsem nikdy krajkovým kratáskům na chut nepřišla, tvá kombinace mi přijde velice slušivá a sexy :)
    Jinak se mi nejvíc líbil outfit se šaty s motýlky, z těch jsem byla naprosto unešená :)

    OdpovědětVymazat
  91. E-mail : Monika.Niklova@seznam.cz
    Tvůj dnešní outfit se mi moc líbí, ačkoli jsem nikdy krajkovým kratáskům na chut nepřišla, tvá kombinace mi přijde velice slušivá a sexy :)
    Jinak se mi nejvíc líbil outfit se šaty s motýlky, z těch jsem byla naprosto unešená :)

    OdpovědětVymazat
  92. e-mail maghana@seznam.cz
    Tento outfit se mi líbí, ale co se mi na tobě líbí mnohem víc jsou šaty,v šatech vypadáš taková "víc svá", ale mimo téma jak sis proboha mohla tak dobře vypracovat postavu?? to mi vrtá hlavou :D

    OdpovědětVymazat
  93. Dnešní outfitt se mi líbí moc! Ostatně skoro jako každý :-) A ani nevím proč, prostě to k tobě s těmi sovičkami sedí! Nejvíc mě ale v poslední době zaujal tento: http://www.petralovelyhair.com/2013/04/ootd-krivak-na-dva-zpusoby.html
    a to tím druhým způsobem. Je to takové elegantní a rošťácký zároveň :-)
    dendulk.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj, musím říct, že na tom 'hýbacím obrázku' ti to vážně strašně moc sluší! Ty sovičky ten outfit nádherně doplnily. A furt dokola přemýšlím, jak to, že jsi tak jako 'zdravě' hubená. (Tím právě nemyslím žádnou anorexii, nebo něco takového :-))

    OdpovědětVymazat
  95. mne sa strašne páči ta riflová bunda a tebe ide užasne
    tina.tia.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. je krásný..hlavně ty kraťásky :)
    mandragerka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. mne sa strasne pači ta riflova bunda a tebe ide užasne
    tina.tia.k@gmai.com

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Peti, kraťasy a bundička sú super, len by som zvolila iné topánky. Zo starších outfitov to bol jednoznačne ten, kde si bola "nastajlovaná" ako kovbojka (mala si klobúk a rifľové šaty), kvôli tým fotkám som ťa aj začala sledovať. Prajem ešte veľa dobrých nápadov a veľa milých čitateľov :)
    Dada
    emme@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  99. email: michalka.gasparikova@gmail.com
    Milá Peťko,

    vzpomínám, jak nevinně jsem se k tvému bloggu dostala.Hledala jsem na youtube nějaký účes do práce a najednou jsem mezi videy našla Tvoje.Kouknu na jedno , druhé a už to jelo.Účesy neúčesy,sledovala jsem Tvoje tipy na make-up a novinky z drogérií.Všeobecně závidím všem ženským,co jim sedí sluneční brýle a umějí si vybrat.Mám malý obličejíček a rozteče jsou obrovské.V každých brýlích vypadám jako moucha obecná.Nebo jako Naďa Urbánková :-)Musím mít brýle klasické na řízení do auta.A ty jsme v optice s paní nakonec vybraly mezi dětskými.Což byl boj, protože obroučky měli spíše infantilní motivy.takže je to pro mne těžké jak vejdu do kanceláře, hned je sundávám.
    ohledně tvých outfitů.S postavičkou jako víno Ti sluší cokoliv.(Ačkoliv já si také nemusím stěžovat)Pro mě byly jednoznačně favoritem poslední bílé něžné šaty s motýlky.Bohužel tvůj prodej s oblečením nikdy nestihnu.A všechno je hned fuč.Hezký večer.Michaela

    OdpovědětVymazat
  100. V jednoduchosti je krása, mě se líbí moc! Sluší ti to :)
    tulliova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Dnešným outfitom si ma asi najviac zaujala, pretože je jednoduchý a pritom zaujímavý :) Tie kraťase okukujem už dlhšiu dobu a teraz som už rozhodnutá, že si také kúpim.

    lenkamelicherova90@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Ahojky Peťulko :) Oufitt se mi jako vždy líbíl! Byl zajímavý a tvůj účes se ti také povedl.
    Míra je skvělý fotograf, přeji krásný den.
    ellleanora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Mně se to moc líbí, miluju kraťasy a džísku teď sháním, ale nemůžu najít tu pravou. A tvůj nej outfit, no těch bylo dost, ale minule ty motýlí šaty, to bylo něco, to jsi byla úplná kočka!
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. petra.peteza@seznam.cz

    Ahoj, tento outfit se mi libí jako všechny ostatní, snad nebyl žádný který by Ti extra neseděl. :)
    Hrozně se mi libí tyto šortky ;)

    OdpovědětVymazat
  105. Mě na dnešním outfitu nejvíce zaujal účes - mám dlouhé vlasy, tak to chci vyzkošet :) Jinak outfity jsou vždy boží, ale jen málokdo má pro ně postavu :D Mě se nejvíce líbily motýlkové šaty s modrým sáčkem z minulého týdne ;)
    waszkova.ma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. No Peti sleduji tě už celkem dlouho, líbí se mi většina tvých outfitů, protože jsem stejný romantický typ a asi jsem i trochu typově stejná jako ty (oči, vlasy, bledule) :) Líbí se mi outfity kde máš šaty, protože ti moc sluší, lodičky, kabelčička.. takových tu byla spousta a já bohužel neumím vybrat ten nej..
    Jinak tento outfit se mi líbí, ale jak říkám, jsem víc na ty romanťárny, jinak se mi líbí převážně ta bundička :) P.S.: Sluší ti to jako vždy :)

    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Peti,

    s nohama rozhodně nebudu originální:(:D..nevím jestli jsou hezčí ty tvoje nohy nebo outfit:D:) Sluší ti to moc, jen bych možná vyměnila to šedé tričko za nějaké barevné:)
    Pokud mám napsat outfit, který se mi na tobě nejvíc líbil, tak mě jako první napadnou fuchsiové a motýlí šaty:)

    PS.: Obdivuji tě za to, kam až jsi se dostala:)

    Hezký zbytek večera

    Battlefield.d@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  108. outfitt je to pěkný, jen mě fascinuje keď píšeš volnočasový, tak si představím tenisky a ne botky na podpatku, za což tě obdivuji...já bych měla již vyvrklý kotník :D

    KristyCub@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. praspes@seznam.cz

    Moc se mi líbí kraťasy :-D a boty.
    Nejkrásnější jsi byla v fuchsiových šatech a v motýlkových šatech. Ach jo, já motýlky zbožňuju :D

    OdpovědětVymazat
  110. Péťo, ty kraťasy jsou super a moc ti sluší! :) A chtěla bych tvoje nožky, ač tvrdíš, že nejsi vysoká, tak nohy máš dlouhé. :)
    Mně se líbí celkově všechny outfity, co dáš na blog, možná i proto, že tvůj styl je mi blízký. :)

    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Dnešný outfit je krásny... velmi ti sekne...tie kratasky sú úžasné, riflovka super. Možno by som vymenila topánky, ale to len preto, ze to nie je môj štýl. Čo sa týka ostatných outfitov, tak až tak veľa som ich zatiaľ nevidela, nakoľko som tvoj blog objavila len pred pár dňami, ale teším sa na ďalšie, pretože sa mi veľmi páči tvoj štýl. Veľmi sa mi páčil aj tvoj outfit s motýlikovými šatami a mintovým sačkom, k tomu tie vlnité vlasy...to ti ozaj pristalo.
    Z toho co som tu zatial poklikala, tak sa mi najmenej páči outfit z článku s tvojím manželom, tie bodkované šaty, ale je to asi len vec mojho trochu odlisného vkusu a trochu mám pocit, že ťa zostarujú oproti tým sviežim jarným outfitom, čo som tu spomenula.
    ivet.bartosova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Samozřejmě Ti to sluší. Nejvíc se mi ale na tobě líbí šatičky-jak jsi sama někdy řekla, jsi romantický typ. :)Ale outfit s puntíkem a křivákem je supr také.
    Mimochodem-máš na tomto outfitu silonky? Jestli ano, tak bych chtěla, prosím, vědět, jaké. Protože jsou krásně světlé-nesnáším nohy, když je mám jako oranžádu oproti obličeji jako stěně. :D
    jinak, tímto se i zúčastním, takže mail je zuzlik.zuzla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ešte skôr, ako som si prečítala pravidlá k súťaži som si povedala: No tééda, jeden z najkrajších outfitov, aký som tu doteraz videla, ak nie rovno najlepší! A na outfit, ktorý by ti vyložene nesadol, si ani nepamätám. Je pravda, že často mi dáky ten detail nesedí, ale to je len vec názoru. :)
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj Péťo,

    moc povedený outfit, mně osobně se líbí, nemám s ním žádný problém. Sama mám takové kombinace moc ráda. A jaký outfit se mně na blogu líbí nejvíc? No, to je těžká otázka. Protože má ale člověk v paměti hlavně nedávnou minulost, hned mě napadly šaty, které jsi měla na srazu a pak je ukazovala i na blogu. Hrozně se mi na tobě líbí.

    Hezký zbytek neděle

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. chobotnicka@centrum.cz
    Na dnešním outfitu se mi líbí tvá postava,fakt krásná,a to pak vypadá vše krásněji,ale nelíbí se mi k tomu boty a možná i kabelka.
    A nejvíc se mi líbíš v motýlkových šatech s rozpuštěnými vlasy z 29.4.2013 (zmixovala bych dvě fotky,jen ty šaty,světlé lodičky,bílá kabelka a rozpuštěné vlasy).

    OdpovědětVymazat
  116. Ahooj Péťo ...tvůj outfit se mi líbí! Mám podobné kraťásky z Holisteru a moc ráda je nosím. Outfit vypadá opravdu pohodlně a nosit se dá v tomto počasí opravdu kamkoliv! Nejvíce se mi líbily teď ty motýlkové šaty, které jsi měla na srazu a taky ty krajkové růžové. Ostatně i křivák ti moc sluší! ten je letos mým nejoblíbenějším kouskem! Moc se mi líbí i účes! i když musím říct, že ty obrovské vlny, které jsi měla na srazu mi k tobě moc neseděly. Sluší ti, ale více se mi líbí, když máš vlasy zapletené nebo v culíku, či přirozeně bez clipů. email: jane.racak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  117. Dnešní outfit je super
    a na blogu sa mi najviac pacit tvoj outfit z clanku dama na kolejich aspon myslim ze to je ten správny nazov
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Outfit se mi líbí! Co dodat Peti, máš perfektní postavu, takže podle mě ti musí slušet skoro vše. Nejvíce se mi líbily ty růžové zářivé šaty a pak ty fialové flouhé šaty :) A co ti nesluší? Nic si nevybavuju, mě si asi ničím "divným" nezaujala na tolik abych si to pamatovala, takže vše super :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Mně se tento outfit líbí moc, ty brýle jsou fakt nádherné, jen bych si asi spíš dala balerínky, ta botky jsou sice moc hezké, ale k tomuto outfitu mi moc nejdou, ale jinak fakt super :)
    Lenka
    Lencahornakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. krásny outfit, tie okuliare ti velmi pristanu a normálne som sa do nich zamilovala, asi by som si vybrala tie iste..:) inak položila si tažku otázku, pretože všetky tvoje články a outfity "žeriem " takže som si nemohla vybrať, najviac som asi zízala nad tvojou postavou v outfite, kde si mala tie krásne čipkované fuchsiové šatočky, vtedy som bola očarená.:D inak žiadny outfit nebol taký zlý čo by sa ti nehodil :)
    xoxopattymakeup@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Teda je to opravdu zapeklitá otázka, který z outfitů, protože mně se na Tobě líbilo zatím snad vše:D Hlavně oceňuji, že tvoříš kombinace, které mi něco dají, něčím mě inspirují. Na některých stránkách na sobě sice slečny mají oblečení jako z módního mola,ale pro mě jsou to dost často nenositelné kombinace a oblečení ocením jen na fotce.
    Nejvíc Ti asi sednou šaty, máš totiž překrásnou postavu a v šatech ti ještě více vynikne. A proto se těším na letní období, protože věřím, že tu zase bude o něco víc "šatovek" a budu mít zase kde čerpat inspiraci:D:)
    Měj se krásně
    alohafromprague@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Dnešní outfit super!!! Ale nejvíce se mi líbili ty dlouhé fialové společenské šaty! Ale na tak dokonalé postavě je všechno oblečení krásné :-)
    marushenka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Já ač mám krajky strašně moc ráda a to na všem, tak mě vůbec nenadchla móda krajkových kraťásků, nemůžu si pomoct, ale mně to přijde jako kus pyžama :D Takže za mě tento outfit nee. Ale co mě úplně dostalo jsou ty krajkované šaty s motýlky! Jsou naprosto dokonalé a k tobě tento styl jde a neuvěřitelně ti to slušelo s těmi rozpuštěnými vlasy :)
    klaruska.ve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj, oblečení se mi moc líbí. Hodně si mě třeba inspirovala šaty s New yorkeru, ale bohuzel byli vyprodané :-(
    Na ty kratasky se mrknu, jinak ty sovy jsem take videla v hojném množství na ebay, např. tady http://www.ebay.com/sch/phoenixaaa/m.html?_ipg&_from&_nkw&_armrs=1&_sop=15

    pěkný den :-)

    Monika (catrinn@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  125. Jediné co bych vytkla dnešnímu outfitu je ta mašle ve vlasech, jinak jako vždy velmi pěkné, akorát ti sluší více pastelové barvy :)
    GabrielaMizerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj:) Tak mě se zatím líbí skoro všechny outfity, které jsi zveřejnila až na pár vyjímek jako některé japan šaty s límečkem apodobně. Ale to je samozřejmě na vkusu každého. Osobně si myslím, že umíš hezky zkombinovat oblečení + doplňky + líčení a sluší ti jak večerní šaty tak šortky. Už jsi mě i hodněkrát inspirovala takže jen tak dál:) pinkieseven@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Petro, jsi úžasná! I kdyby jsi na sobě měla pytel, tak tvoje pozitivní energie z tebe hýří takovým způsobem, že budeš nádherná na kilometry daleko stejně:)

    OdpovědětVymazat
  128. Mě asi nejvíce oslovila tento styl. Moc ti to sluší. Navíc obdivuji tvoji postavu a hlavně nohy! Krása.
    Evinaa03@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Líbí se mi skoro pokaždé tvé outfity a určitě si z nich beru inspiraci a jsem ráda, že nakupuješ i levné kousky a umíš je nádherně sladit.
    Tento outfit se mi líbí obzvlášť, jelikož mám také z eBay úplně stejné kraťásky a už se nemůžu dočkat, až bude hezky a budu je moci nosit (takže se od Tebe budu určitě inspirovat). Hrozně moc se mi líbily ty motýlkové šaty. K Tobě se prostě hodí romantický styl :) To si ty a doufám, že taková zůstaneš i nadále :)
    LFelbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Peťo :) co se mi líbí nejvíce je džínová bunda, dlouho takovou chci a tak doufám že si jí tento rok budu moct konečně pořídit:) dále se mi moc líbí kabelka, ale možná bych volila kraťásky bez krajky..celkově na mě ale outfit působí mladistvě, svěže a z brýlí jsem nadšená, moc ti sluší, a jelikož jsem po dlouholetém nošení dioptrických brýlí začala tento rok nosit kontaktní čočky, moc by se mi hodilo vlastně poprvé na léto vyzkoušet brýle sluneční:) Ahoj a ať se ti daří!!
    Verča

    Everiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ta mašle je skvělá, už chci mít taky dlouhé vlasy a dělat takové hokusy!

    Outfit se mi líbí, ty máš krásnou postavu a můžeš si dovolit vážně všechno :) Celý outfit na mě působí hrozně mlaďounky :) Akorát mi přijdou zvláštní dvě sovičky, ale vlastně proč ne, já tomu prd rozumím ;)

    pakoshka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Vypadáš skvěle! Ty kraťasy jsou super a moc ti sednou. Ovšem vzhledem k tomu, že mám poslední dobou "šílené deprese" z toho, že mi nejsou některé kalhoty a sukně, které mi ještě před dvěma lety byly, tak při pohledu na tvojí postavu ve tvém (i v mém) věku jen závistivě slintám :-). Jediné, co mi nesedí, je ten mašlový drdol... ale nevím proč, prostě mi z nějakého důvodu nesedne, něco nedefinovatelného ve mně evokuje...

    V poslední době se mi moc líbily ty jarní fuchsiové šaty a vůbec celý look k nim a pak ten křivák.

    A ty se umíš obléci většinou tak, že ti sluší vše a vše máš krásně sladěné, což mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  133. jako vzdycky nadherna, vsechno sladeny do posledniho detailu :) nejvic se mi na tobe asi libily fialove saty Edressy, to je proste krasa, dokonale liceni, jednoduchy nadherny uces, tezka zavist :D

    vrrrtule@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Peti, moc ti to sluší. Outfit se ti povedl. Dávám palec nahoru. :-) Kdybych měla vybrat outfit, ve kterém ses mi nejvíc líbila, tak by to byl křivák s puntíkatou sukní. :-)

    janajuanaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Líbí se mi téměř všechno, co na sebe oblékneš. Jak jsi vždycky dokonale upravená a sladěná, obdivuju, od líčení až po doplňky...
    Moc se mi líbily motýlkové šaty, ale opakuju, líbí se mi všechno.
    polnikviti@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Prosila bych ty kraťásky a nohy :D... Krásné :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  137. Tenhle outfit ti moc sluší :) Přesně z toho září ta pohodlnost a přitom to vypadá naprosto super!!:) A hlavně máš krásný nohy, takže v kraťáskách krásně vyniknou :) .. A taky moc fajn bundička, podobnou přesně sháním. :)
    Nejvíce se mi na tobě asi líbily šaty s motýlkama + natočený vlásky.. bomba :))..
    I když dle mýho ti sluší naprosto všechno.. vždycky krásně slazeno a vypadáš úžasně.. To bych taky chtěla umět :D

    Werry.Z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Lucie.Sevcikova100@seznam.cz

    Ahoj Péťo :) Dnešní outfit je suprový, trefila ses naprosto do mého stylu. Jen škoda, že mi nejde objednávat věci z ebay... Ale seznam věcí, které Ti závidím si můžu nechat na jindy :D
    Jinak mě taky na tomto blogu hrozně zaujal jeden z tvých outfitů, opět sportovnější styl: kraťásky, košile a vestička.: Ráda se totiž oblíkám většinou sportovně, prostě můj styl :)
    Měj se krásně, přeju co nejvíc milých čtenářů

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Peti, tento outfit bych označila, jako jeden z nejpovedenějších tady, strašně se mi líbí a myslím, že ti naprosto perfektně sedí. Nejvíce se mi líbí ty kraťásky, dokonce uvažuji, že také objednám :). Mohu se zeptat jestli vel. odpovídá? Popř. jakou vel máš, jestli s, xs?
    Jinak brýle jsou moc hezké, bohužel jsem nenašla brýle, které by mě takto seděli a slušeli, doufám, že na takové někdy narazím.
    Další outfit, který mě naprosto dostal byly fuksiové šatičky, protože ta barva a krajka je kombinace, kterou miluju :)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  140. Ještě jsem zapomněla mail, tak doufám, že to nevadí, když dopíšu takto:)
    Lencastranska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Dnešní outfit je určitě klasika a taky mám jednoduché outfity - kraťásky + tričko moc ráda. Sluší ti většina věcí a ani si nevzpomínám na žádný outfit u kterého bych si řekla "tak tohle ne". A co se mi na tobě líbilo nejvíc? Určitě krajkové motýlkové šaty, ty ti prostě naprosto sedí a opravdu moc sluší a ještě si vzpomínám na takové ty "podvazkové" punčocháče, které se mi moc líbily a už jsi je tu dlouho na žádném outfit postu neměla. Pěkný den :-)
    deenov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Tento outfit nie je to, čo sa mi na tebe páči najviac, podľa mňa vyzeráš najlepšie v šatách alebo v romantických motívoch, napr. z minulého roka to bola taká kruhová kockovaná sukňa, ktorú ti šila mamka alebo tie motýlikové šaty, čo si mala na stretávke s plum. Vynikajúco ti sadli aj dlhé šaty farby fialovo-ružové.

    retroshanna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Zdravím,
    dnešní outfit se mi líbí, hlavně kobminace černé sukýnky a bot, i když je to možná nějaký skrytý sadomasochismus ve mě, sledovat jaké máš nohy:-))) Celkově se mi na tobě líbí nejvíc outfity, které se tu objevovaly myslím minulé léto - nosila jsi bílé džíny(klahoty) a k tomu jsi kombinovala různé barvy triček a sáček i ve výrazných barvách. Kdybych měla vybrat jedno - tak bílé džíny i sáčko, světle modré tričko, žlutá kabelka a růžové boty...a teď babo raď, který outfit mám na mysli, že? :-DDD Hezký den všem, Lu
    LucieVrtkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. mne sa páči aj tento outfit,a veľmi sa mi páčil ten ktorý si mala na zraze s Kajou :) išli ti aj tie husté vlnité vlásky:))
    veo.baginova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. Tento outfit se mi moc líbí, jako většina ostatních. Nejvíc ale ty, na kterých máš rozpuštěné vlásky. Máš je totiž nádherné :-)

    littlegirlfromvillage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. good.Petra@seznam.cz
    Ty brýle jsou opravdu parádní ;-) A vybrat nej a "nej" outfit neni lehké a myslím si, že nejsem ani hodna tě kritizovat, řeknu to spíše obecně: líčení se mi na tobě líbí spíše přirozenější, vlasy hlavně rozpuštěné a vlnité, a co se týče oblékání, tak máš na to cit a vždycky jsi sladěná od hlavy až k patě, tento dar bych také chtěla mít ;-) Tvůj blog navštěvuji ráda a hodnotím ho celý pozitivně ;-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  147. Tenhle outfit je perfetkní moc se mi líbí! Máš úžasnou postavu, a fakt ti to sekne!
    noretakla(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Mně se líbí snad všechny tvé outfity, ale nejraději tě vidím v něčem elegantním nebo romantickém. Takový ten sportovní styl alá holka ze střední mi k tobě moc nejde. Jinak nejvíc se mi líbí, když máš natočené vlasy a naopak se mi nelíbí když máš růžovou rtěnku.

    dimtoval@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Och, ja ti tak zavidim tu tvoju postavu :) Strasne sa mi pacia tvoje outfity v satickach... hocijakych... aj tie motylikove teraz co boli, krasa :) Ale ked tebe svedci vsetko jednoducho :)
    labudova.kukdong@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Katy.99@seznam.cz

    Dněšní outfit se mi líbí moc. Taky bych chtěla, aby moje volnočasové outfity, byly tak stylové. Jinak u tebe na blogu, se mi většinou líbí všechno, co si oblečeš. Tobě by totiž slušel i ten pověstný pytel od brambor. :D Ale ty motýlkové šaty, co jsi měla na srazu, byly úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  151. Perfektní bundička, moc ti to sluší!

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  152. Moc krásné byly šaty s motýly a modrým sáčkem, a pak třeba červené lodičky a béžový trenčkot na kolejích. Jinak co já bych za to dala, abych si mohla v klidu obléknout krajkové šortky :)
    l.tiktak@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj,
    dnešní outfit je super a určitě se v něm i tak cítíš. Nejvíc se mi, ale na tobě líbí outfit motýlkové šaty 2x jinak a to konkrétně v kombinaci s modrým sáčkem a vlnitými rozpuštěnými vlasy. Jinak si myslím, že ti ještě fakt sekne ten křivák a k tomu učesaný drdol na straně s růžovou kytkou. fabbi.nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Líbily se mi na tobě nejvíc ty motýlkové šaty ze srazu :) vypadáš v nich hezky jemně :) nezbedovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj,mě se moc líbí dneska účes,ale ty kraťásky ne, nějak to není můj vkus, vypadají trochu jako prádlo z dob našich babiček :) A nejvíc se mi v poslední době líbily fotky v dlouhých fialových šatech, focené někde v lese a pak taky modré šaty s červeným páskem z tally vejl.
    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj Peti,
    outfit opäť na jednotku :)..mám veľmi rada Tvoj štýl obliekania a skutočne Ti takmer všetko na tú krásnu postavu sedí :) aj ten účes do toho, super :)
    Asi najviac mi k Tebe pasujú šaty. ako fakt Ti ide asi všetko, ťažko je niečo preferovať, ale keď máš krátke dievčenské šaty, to sa mi asi najviac páči :)
    slh.blogspot@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Outfit je dneska super....možná bych k němu dala jiný boty, ale i tak se mi libí. Ono na takové postavičce vypadá všechno pěkně:D
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj, moc se mi líbí dnešní outfit, krásné kraťásky a botky, sovičky miluju, takže fakt super :-)
    Moc ti to sluší, brýle fakt úžasné.... Krásný zbytek dne, přeje Zuzka kerdiZuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Peti mě se líbí všechny tvoje outfity :) Navíc jsi krásně hubená, prsa máš asi stejně velká jak já, takže jsi pro mě velkou inspirací :) já sice měřím o pár cm víc, ale hubená jsem stejně :D tento outfit se mi taky hodně líbí :)
    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Krásný outfit, takový pohodový, opravdu se mi moc líbí.
    Z poslední doby mi utkvěly ty krásné motýlkové šaty,a se mi moc líbila ta kolová sukně, co jsi sem dávala už před dávnem :-)
    Neskutečně ti to tu sluší, závidím ti cit pro kombinace a detail, já s tímto teda dost zápasím.
    Hezké sluníčkové dny, kopretino :-)

    kmarcela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Líbí, ale určitě se mi na tobě líbí víc šaty...třeba ty krajkové růžové a ty s motýlky. Taky ti hrozně sluší retro.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  162. Ahojky Peti,
    outfit se mi moc líbí, je to takové pohodové, nic překombinovaného, to je přesně můj šálek kávy... :o)
    Ale nejkrásnější outfit je podle mě ten s bílým sáčkem, které má na klopě lososovou kytičku, k tomu bílo-modro pruhované námořnické tričko a lososové kalhoty...tenkrát si to už jen dovršila prstýny ve tvaru kotev...miluji tenhle jakoby námořnický styl :o) a tobě to strašně slušelo :-)
    jakeschova90@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. Dnešní outfit je super! Ty sovičky jsou úžasný, takový roztomilý :) Na tyhle šortky bych asi já neměla odvahu a postavu, ale tobě sluší tak proč ne :) Nejvíc se mi líbí šatky co jsi měla na srazu, těm asi není co vytknout :) Elča

    kupkova.elis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Mně se tvůj dnešní outfit líbí natolik, že kraťásky už jsou objednány a bundu od rána vybírám všude možně na netu:-D
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. outfit se mi líbí, ale nejvíce mě nedávno zaujaly takové ty motýlkové krajkové šaty, ty jsou boží
    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  166. 1) by-yourself/zavináč/seznam.cz
    2) tento outfit se mi líbí moc :) hlavně ta mašle na hlavě ti sluší, tu určitě vyzkouším :) na krajkové šortky jsem se na ebay taky dívala :) taky se mi líbil ten outfit v článku "OOTD - Motýlkové šaty 2x jinak + pohodový outfit pro pány" - hlavně ten, kde si měla rozpuštěné navlněné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  167. Zdravím, ty boty jsou nádhedné, jen si nejsem úplně jistá tím podpatkem, přijde mi trochu hrubý. Ty brýle jsou teda ošklivé, jsou obrovské, mají hrozný tvar a bílá se k tomu oblečení ani nehodí. Bundička je hezká a celkově to bude asi pohodlný obleček. Dostaly mně ty sovičkové doplňky, minulý týden jsem objevila v DM sovičkové naušnice a hned se mi vybavilo, že jsem viděla něco se sovičkama na tomto blogu, ale nedokázala jsem si vybavit, co to bylo, myslela jsem právě, že naušnice, teď vidím, že to byl asi ten prsten. No, měli v obchodě 2 typy těch naušnic, 2x jsem se k tomu stojanu vracela a stála tam asi 10min, protože jsem fakt nic z bižu kupovat nechtěla, zakázala jsem si utrácet a měla jsem dilema. No, nakonec dneska je mám na sobě v práci :) protože jsou prostě úžasné...
    evca.pobo@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj Péťo,
    hrozně ti sluší šaty s motýlkama a ty růžové boty s modrým sáčkem :) + ty vlasy, prostě nádhera:).
    Námořnické šaty ti také hrozně sluší:)a poslední valentýnský outfit je super:)
    Není nic, co by ti neslušelo ¨:)

    hedvika06@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. 1) tak brýle by se zrovna hodily
    2) Péťo, já jsem děsnej outfitovej barbar, vůbec tomu nerozumím a na sebe si vezmu to, co je první nahoře na hromádce a takhle odcházím... pak tady obdivuju, že ti sluší všechno a jak krásně to umíš kombinovat, to je paráda... dnešní outfit je krásnej, ale nejvíc ti to slušelo na srazu, fotky docela zkreslujou (tím nechci hanit Míry um), ale live to bylo nejlepší

    Anjelska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj :) tento outfit podle mě nemá žádnou chybu :) moc se mi líbí ty sovičky :) poslední dobou jsem si je docela oblíbila a je to fajn doplnění k outfitu :) Jinak se mi moc líbil outfit, který si měla na srazu, moc vám to s Plum slušelo :) Pěkný den :) P.S. ten drdol - uuuuaaa, hned ho jdu zkusit :)) aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj Peti :)
    Outfit jako vždy naprosto skvělý, jak ty to děláš, že ti to všude tak sluší? :) Vůbec všechny outfitové jsou skvělé, těžko vybírat jeden nej. Mě osobně nejvíce pomohl ten s křívákem, jelikož ho mám taky, tak to byla pro mne velká inspirace :). Už se těším na návod s mašličkou, vypadá to úžasně :).
    Kdyby se mi náááhodou poštěstilo tak e-mail: frogka@seznam.cz :)
    Měj hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  172. Ahoj, outfit se mi moc líbí :-) Nejhezčí jsou asi botky, na běhání po městě jsou ideální. Další super kousek jsou krajkové kraťásky, ty už si chci dlouho pořídit. Jediné, co bych si na sebe neoblékla je džínová bunda, ale to jenom protože mě do nich v dětství maminka oblékala pořád a já je od té doby nesnáším, navíc na mě nepůsobí moc žensky.
    Tvůj nejhezčí outfit jsou určitě šaty s motýlky a tyrkysovým sáčkem, za ten máš ode mě jedničku s hvězdičkou.
    Evca.Eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj Peti, moc ti sluší tyto pohodové outfity. Podobné boty jsem si koupila v CCC, ale jsou na platformě a ještě s větším podpatkem. A jsou super pohodlné, takže předpokládám, že i tyto musí být pohodlné:). Nejvíc se mi za poslední dobu asi líbil outfit, kde máš na sobě krajkové šaty s motýlky, vypadáš v nich jako princezna z romantické pohádky:)

    denisado@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj Peťule :o) nejdřív teda ten email : Petyushka@seznam.cz.
    Co se týká Tvých outfitů,líbí se mi asi všechny.Jako ten nej bych nejspíš vybrala ten s motýlkovými šaty 2x jinak a v těsném závěsu tento. Myslím si,že nejvíc Ti právě padne styl s nádechem romantiky. Co na Tobě moc nemusím (samozřejmě pouze můj názor)je jakékoliv výrazné líčení,ne že by Ti až tak neslušelo,jen prostě..no však víš :o)

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj Peti,
    dneska ti to sluší, každopádně jako vždycky. A ta vlasomašle je supercute. Jen z těch kraťásků mám takový rozporuplný pocit :), na jednu stranu vypadají skvěle, ale ten materiál je dělá takové volnočasové, že třeba do školy bych si je nevzala. A co se mi na to tobě nelíbí je jedině možná ten černý křivák, protože ta černá mi k tobě moc nejde, ale v šedé nebo jiné světlejší barvě by byl určitě super.
    A co se mi na tobě líbilo uplně nejvíc jsou stopro svatební šaty! Originální a k tobě prostě dokonalé.
    Měj se, Peťa
    gemini.qoi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. janabeet@seznam.cz

    Tobě to sluší vždy, nejvíce se mi líbíš v šatech, jsi taková romantická duše.....a ty šatičky s motýlkama, co si měla na srazu...nejvíc....tohle ti taky moc sluší,jako v tý písničce od Anity Soul-Ona má Styl...:-)

    OdpovědětVymazat
  177. Dnešní outfit patří k tvým povedeným. Mašlička z vlasů je úžasná a kraťásky bych si přála taky. Moje nejoblíbenější outfity z tvého blogu jsou tyto dva http://www.petralovelyhair.com/2012/07/2x-ootd-ruzove-oranzove.html a co tě sleduji mě neoslovil jen jeden outfit a to tento http://www.petralovelyhair.com/2012/06/2x-ootd-v-hlavni-roli-sako.html barva saka mi k tobě prostě nesedla.
    nika.jira@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj :) dnešní outfit se mi vážně líbí :) moc se mi líbí krajkové kraťásky,ale nemůžu si pomoct,jsem prostě víc zamilovaná do bílé krajky :D ať si jí člověk vezme k čemukoliv, vždycky to hned vypadá víc nežně a romanticky :D :).. líbí se mi skoro všechny tvoje outfity,ale nejvíc ty na kterých máš šaty :) vlastně mě to nakoplo k tomu abych je taky častěji nosila :D.. Hezký den :) email: T.smirausova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj Peti, dnešní outfit se mi na Tobě moc líbí. Je jako stvořený pro letní večery. Je jednoduchý a přitom elegantní. :-)
    Vlastně vše, co nosíš, Ti moc sluší. Každý ,,nudný´´ kousek oblečení umíš skombinovat tak, aby se stal zajímavým. A právě proto Ti nebudu umět odpovědět na otázku co se mi na Tobě nelíbí. :-)
    Naopak Ti musím napsat, že Ti moc slušely Motýlkové šaty, vypadala jsi v nich jako víla. :-)

    Mám Tě moc ráda a děkuji za to že jsi.
    Čím dál tím častěji si pouštím Tvá videa abych se nezbláznila z každodenního učení k maturitě. :-D

    Kate2030@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. ta mašle je moc pěkná
    to oblačení se mi taky¨líbí

    OdpovědětVymazat
  181. natall.kricenska@seznam.cz

    Tenhle outfit je super, inspiruju se. :-) Jinak ze všech tvých outfitů, které jsi zde uveřejňovala mě nejvíce zaujaly ty růžové šaty. Ty jsou vážně pěkné. :-)

    OdpovědětVymazat
  182. Jsi nádherná!! Co víc dodat. :)
    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj Peto, krasnyyyy hadyrky, supr pro relax, jinak Tobe moc sekne takova ta romantika, ta je bezkonkurencni. Jsi sikulka!!
    Muj email je: aknelka777@centrum.cz, mej se hezky zdravim Lenka

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj!
    Lbdkv@seznam.cz je můj e-mail a brýle by se mi rozhodně hodily:)... Džíska+triko+šortky=pohodová jarní/letní klasika, která musí pasovat snad každé ženě. Dokonalý účes a doplňky už jsou třešničkou na dortu, která by se neměla podceňovat. Moc se mi líbí, jak jsi na fotkách nalíčená! Jemné, sladěné líčení, to je to pravé. Podle mě, ti nejvíce sluší sukýnky a šatičky s květinovými potiskem a v pastelových barvách. Působíš v nich romanticky a něžně, navíc v nich vynikne tvá štíhlá postavička. A když přidáš vhodné líčení (aby vynikly tvé krásné oči), spleteš cop nebo vytvoříš drdol, sjednotíš barvu laku s barvou kabelky či bot, je to pecka a každý chlap se za tebou musí ohlédnout :) Naopak se mi na tobě moc nelíbí líčení ve styu pin-up (výrazné rudé rty a oči, o tetování raději ani nepíšu :) a tmavé barvy(černá, tmavě fialová...), které tě dělají z křehké víly drsnou motorkářkou. I když uznávám, že k určitým příležitostem se i "tmavší" kombinace hodí :) ... Měj se hezky a těším se na další soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj, takže můj email irca.blazkova21@seznam.cz :)
    K outfitům, tenhle je užasnej! Prostě ty ať si na sebe cokoliv tak ti to prostě sluší a vypadáš krásně! :) Strašně se mi na tobě líbili ty šaty s krajkama a motýlkama s modrým sáčkem. Nemůžu se na ty fotky vynadívat :) A co se mi nelíbí, na to nejde odpovedet, protože ty ikdyž si oblečeš pytel od brambor tak budeš vypadat krásně :)

    OdpovědětVymazat
  186. makca.sevelova@gmail.com
    Ahoj. :)
    Tento outfit ti moc sluší. I když se mi více líbíš s dlouhými rozpuštěnými vlasy, tento účes je děsně hravý a přesně na tuto jarní dobu. Moc se mi líbí ten přirozený makeup a taky to, že jsi sladila barvu rtěnky s lakem na nehtech. Za tento outfit- palec nahoru. :)

    OdpovědětVymazat
  187. Ahoj, tvůj outfit se mi moc líbí - je takový pohodový a letní.
    Nejvíc se mi na tobě asi líbili ty jarní fuchsiové šaty a šaty s motýlky - ty jsou dokonalé.
    Moc se mi k tobě nehodilo líčení podle Heidi Klum, ale to bude spíš tím, že moc nemusím růžové stíny.
    Jsi mou velkou inspirací! Přeji Ti hezký květen.
    Káťa F.
    8.4.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. karolina.hospodkova@seznam.cz
    Dnešní outfit je krásný :-) nejvíc se mi líbí ty kraťsky :-) dělají ti krásné nohy :-) sleduji tě už celkem dlouho a nevybavím si asi žádný outfit, který by se mi na tobě nelíbil :-) k mým oblíbeným patří outfit ze srazu a také outfity podle tvého manžela :-) jsi prostě strašně šikovná a krásná :-) moc mě bavíš :-)
    Měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  189. Ahoj,
    moc pěkný outfit. Ty brýle jsou nádherné. Chtěla jsem se jen zeptat(omlouvám se jestli jsi už na tuto otázku odpovídala). Jak jsi udělala tu animaci? Je opravdu moc hezká.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!