Růžovozlatofialové svatební líčení

by - 24 května

Krásný pátek všem,


dnes mám pro vás další video na svatební téma a pomaličku budeme se svatebním týdnem končit. Myslím si ale, že tohle líčení je velmi univerzální a na slavnostnější příležitost se hodí v podstatě kamkoliv. Doufám,že se vám líčení bude líbit a že mi dáte vědět, jestli byste si ho uměli představit třeba na své svatbě :). Hezký víkend!

Pro video klikněte na obrázek ;).


You May Also Like

126 komentářů

  1. krásné líčení,je možne osobní předání Vašeho štětce v JH?Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. já bych si ho na své svatbě dokázala představit, líbí se mi, že je výrazné, ale přitom to nebije do očí :)
    a co mě teda zaujalo moc je odstín rtěnky, takovou bych si potřebovala pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty máš tak nechutně velké uši!!!!!! FUJ!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty máš zase nechutně malej mozek! :D

      Vymazat
    2. Negativní komentáře si nech pro sebe tenhle blok čtou hlavně lidí kterim je peta příjemná a jestali si tohle myslíš tak si to mysli ale my to vědět nepotřebujeme a ani nás to nezajímá a vsadím se že na to peta taky není zvědavá. Malí skřetí uši taky nejsou nic moc.

      Vymazat
    3. anonymní 21:15: vzal/a jsi mi to z klávesnice, to jsem si přesně myslela taky, když jsem si ten komentář přečetla :D

      Vymazat
    4. Petruš, máš jedinou možnost. Uříznout! :D

      Vymazat
    5. Někdy se pozastavuji nad některými anonymními komentáři, co je to vlastně za lidi musí být hodně nešťastní a nebo týraní jinak si neumím vysvětlit tu nenávist v jejich komentářích to je tak opravdu štve a trápí že Petra je šikovná a něco umí je to závist co toho dotyčného ovládá, musí to být hodně slabá osobnost. Petra je krásná zdravá mladá paní. Co by jiní dali za to být jako ona je spousta postižených dívek a nemocných a zdaleka nemají v sobě tolik nenávisti aby byli jako ta nebo ten dotyčný co tu tak negativně píše, dokáží se se svým hendikepem vyrovnat lépe a žijí a umí mít rádi.Prosím zamysli se nad sebou a svůj negativismu využij v politice.

      Vymazat
    6. ježiš, tak si to petro přiznej, koukni se na pár svých fotek a uvidíš, že tvý plachťáky jsou fakt hrozný...A vy, vlezprdelové, byste se mohli alespoň jednou kouknout na Petru kritickýma očima a ne ji neustále jen bezmyšlenkovitě chválit, ona totiž si pak moc myslí...Ale ještě k těm uším, proč nikdo nenapsal nic na ně?? Všichni hned začali, jak já mám malý mozek, ale její uši radši každý obchází obloukem, protože všichni víme, že její uši jsou HNUS...

      Vymazat
    7. :DDD díky, tak jsem se dlouho nezasmála, a víš proč mám tak velký uši? Abych lépe slyšela a víš,co je na tom nejhorší, představ si, že uši jsou část těla, která nepřetržitě roste až do smrti, představ si tedy, jaké uši budu mít za pár let, to vzteky rozmlátíš klávesnici. Mým cílem je totiž mít největší uši v republice a už při mírném vánku plachtit jako větroň, má to ale i další výhody, kupříkladu mé sloní uši skvěle ladí k mým koňským zubům a opičí puse ;).

      Vymazat
    8. :D:D:D:D:D Péťo, pobavila jsi mě..jako že fakt hodně :D:D SEŠ NEJLEPŠÍ !!!! :))

      Vymazat
    9. Jsem se hezky zasmála na večer :D:D:D:D:D:D Péťo nic si z toho nedělej :D Maximálně se nad tím usměj ;)

      Vymazat
    10. Jako jestli má někdo velký uši, tak Péťa to ale ROZHODNĚ NENÍ!!! :D :D :D

      Vymazat
    11. :DD Komentáře opravdu pobavily! Jen bych chtěla říct, že hodnotit velikost uší (zvlášť u člověka, který je má "proporčně" v normálu) je naprosto mimo :D spíš už anonym neví, co pomluvit, co je špatně :D

      Vymazat
    12. Paní Vančurová, vy máte ty svoje větroplach tak ráda, až je to narcistické :D
      Já fakt nemůžu :D :D :D
      P.S. Můžu plachtit s tebou?? Prosíííím!

      Vymazat
    13. Nikčo, to nene :DDD, teď jsi mě tedy rozsekala už úplně :D.....

      Vymazat
    14. Slečna nebo pán asi ještě neviděl/a velké uši co??? :-D A jen tak mimochodem čím má člověk větší uši tím je údajně chytřejší. Tak si to Peti užívej takové poklony :-P

      Vymazat
    15. Peťo tak teď jsem se fakt dobře pobavila :DDDDD Mám na mysli komentář 20:20 :)

      Vymazat
    16. Peťo, díky tvému komentáři (20:20) mám břišní svaly vyklepaný tak, že mi vůbec nemusí být líto, že se zítra k tomu cvičení nedostanu :D :D :D a o tom, že jsem brečela smíchy snad ani mluvit nemusím :D co někteří anonymové řeší, to je vážně neskutečný :D :D

      Vymazat
    17. Koukám na spoustu tvých fotek a ty velké uší ne a ne najít a já jsem na to expert byla jsem se svými plachtáčky na přišití a ty tvoje bych brala všemi deseti a ušetřila bych za operaci genetika dělá své a já své uši podědila po dědovi a stejně tak mi bylo zděleno že je podědí moje vnoučata,a uši jsem si dala přišít jen pro svůj dobrý pocit a jsem spokojená a ráda že jsem to podstoupila promiň dědo...Petro tvé uši jsou proti mým ouška tak si je hýčkej a ukazuj světu a užívej si své zdravé sebevědomí a kašli na ty prudiče já si všimla že nejvíce vztekle reagují když tě tu ostatní upřimně a pravdivě chválí vzteky neví co ti mají pak vytknout jo a já mám ještě delší ukazováček nežli palec u nohy zřejmě taky genetika :)krásný blog a jsi moc šikovná a krásná(to zase budou ti prudiči mlátit do kláves) ahoj jedna bezmyšlenek vlezdoprdelka ...P.s vzkaz pro prudiče proč jsme nic nepsali k těm uším asi není o čem psát v tomto směru jen že jsou ok jen škoda že se nedají i operovat malé mozky menší plastika by neuškodila u prudiče který kritizuje Petry uši

      Vymazat
    18. souhlasim ze mas velky usi :D staci se opravdu kouknout na par fotek nebo videí

      Vymazat
    19. koukám koukám ale stále nevidím proboha kde ?????

      Vymazat
  4. umělý řasy příliš kýčovitý, zákruty linek zbytečný. Na svatbu travestity snad....

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle video je ještě úžasnější než ty ostatní, a i ti to strašně sluší. A chci se zeptat, jaký lak máš na nehtech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, je to Colorama 108, nový odstín, dávám všechny popisky vždy do infoboxu pod video na youtube ;)

      Vymazat
  6. Nádherné líčenie. Keď som videla len fotku, tak som si povedala, že to je moc jemné. Predsalen napríklad ja osobne sa moc nelíčim a tak pri takýchto príležitostiach využívam vizážistku a uprednostňujem výraznejší make-up, ktorý si sama spraviť neviem. Ale na videu to vyzerá úplne inak. je to účasné. a tak by som sa teda nechala nalíčiť. niečo podobné som mala vlastne aj ja na svojej svadbe, len skôr do ružova. úžasne a pouvažujem, či to pri najbližšej príležitosti nevyskúšam.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné líčení! Neřekla bych, že barvy jako je zlatá, růžová a fialová budou spolu vypadat hezky, ale vypadají nádherně :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, jemné a hrozně ti sluší Péťo :))

    OdpovědětVymazat
  9. líčení je krásné a představit bych si ho uměla, kdybys mi ho vytvářela ty! :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti opravdu krásné líčení!! :) každé tvoje líčení se mi moc líbí, jsi profík!! :)jinak ta tvářenka od Maybelline je už normálně v drogérkách k dostání? K nám asi ještě nedorazila :(
    Petra H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc a měla by být, ale asi zásobují postupně, takže někde je, někde ještě ne.

      Vymazat
  11. Na své asi ne, ale moc krásné je. I když, kdybych zlatou vyměnila za stříbrnou, tak i na své, zlato mi nesluší. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám dojem, že jsi na tomto videu byla nějaká nesvá, unavená. Podle mě jsi použila moc líčidel, vím, že je make-up svatební, ale pokud jsi chtěla trojbarevné oči, neměla jsi to pak zabít umělýma řasama.Stíny tolik nevyniknou. Buď - a nebo. Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem a nesouhlasím, k jednoduchým svatebním šatům bude takové líčení naopak krásné a umělé řasy zvednou vystínování oka o level výš a na fotkách vypadají úžasně.

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, tvá líčící videa jsou opravdu velice inspirující. Tvé dnešní líčení ti moc sluší a také se mi velmi líbí. Pokaždé jsi nádherně sladěná, ráda si prohlížím i tvé šperky, vždy decentní a slušivé ;). Doufám, že se najde příležitost, abych toto líčení také vyzkoušela. Ještě bych ti ráda poděkovala, že do videí vkládáš popisky, co jsi pro look použila. Tvůj beauty blog je pro mě ten nejlepší! Je z něj patrné, že se chceš o své poznatky a zkušenosti podělit i s ostatními a že blog tvoříš, protože tě to baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, strašně moc děkuju, toho si vážím a těši mne to <3!

      Vymazat
  14. Jako vždy nádherné líčení.

    OdpovědětVymazat
  15. Nelíbí se mi, jak jsi použila ten tmavý stín na konturování. Je možné, že jsi ho jenom špatně "rozblendila", ale vypadá to jako nějaký divný tmavý flek, který se ke zbytku vůbec nehodí. Příště to chce víc zapracovat na ztrácení kontur.
    Ale celkově je líčení pěkně, líbí se mi kombinace zlaté a růžové na pohyblivém víčku.
    A tu novou tvářenku od Maybelline mám taky a má moc pěknou barvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, sice bych teda řekla, že rozetřený do ztracena je perfektně,ale každá máme jiné oko ;)

      Vymazat
  16. Moc hezké líčení, sluší ti! Já bych na své vlastní svatbě chtěla asi něco jednoduššího, moc na stíny nejsem, představuji si jen třeba výraznou černou linku a umělé řasy, nic složitého :)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti úžasný máš ve videu opravdu příjemný hlas. Koupila jsem si od baley krém a telovou emulzi s brazilským mangem jak si měla ve videu krém byl hned pryč a byla jsem po něm dlouho mastná ale ta emulze je dokonalá spotřebuje se pomalu a rychle se vmisi do pokožky určitě bych do toho investovala znova . Peti super!

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné líčení. Skvěle jsi rozepsala, co jsi jak použila.
    A to mi připomíná ... tušíš už, Petruš, kdy se ti objeví na e-shopu tvá sada štětců na oči? Eventuelně, plánuješ v nabídce doplnit štětce od Sigmy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Další štětec bude během několika dnů a sada v řádu týdnů, někdy začátkem léta, je to náročnější a delší na výrobu, než jednotlivé štětce. Jinak Sigma je na cestě a bude doplněna během pár dnů.

      Vymazat
  19. Peťka, ako pomoc som sa rozhodla spísať článok, nech to vidia aj ostatné bloggerky, ktoré majú rovnaký problém :) Líčenie krásne !

    http://www.ilbaw.com/2013/05/pridavanie-videi-z-youtube.html

    OdpovědětVymazat
  20. Je to krásn líčení, ale hrozně se mi líbí tvoje modré oči, nemůžu si pomoct :)
    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Petra, krásne líčenie. Máš skvelý vkus a cit pre farby ;) Mima

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, je to nádhera! Ja si toto líčenie viem predstaviť pokojne aj na deň :) A tuším ho aj skúsim! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Na me je to trochu moc. Rozhodne bych vynechala umele rasy a tu tlustou linku. Pak to nepusobi tolik preplacane. Osobne bych na svatbu zvolila daleko jednodussi liceni i co se tyce stinu, ale to je otazka vkusu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, je to otázka vkusu, k jednoduchým bílým šatům bude takové líčení působit krásně, ke šlehačce se hodit nebude. Ale kde prosim tě vidíš tu tlustou linku, to by mě opravdu zajímalo ;)?

      Vymazat
    2. Rozhodne jsem to nemyslila zle ;) Ja jsem zastankyni spis jednoduchych satu, ale stejne by se mi k nim nelibilo toto liceni. A to s tou linkou, to se nezlob, ta tam opravdu je. Podle me je to vynikajici liceni na fotky - protoze je vyrazne, ale na fotce ztrati cast te vyraznosti. Na te fotce nahore to vypada hezky a vcelku jemne, z videa to na me pusobi preplacane. Co mi vadi na te lince? Rekla bych, ze se mi nelibi v kombinaci vyrazneho stinovani. Udelala bych proste to nebo to. A tady bych max decentne zvyraznila horni rasy jemnou linkou (ale treba v tvem pripade bych se do toho pustila rozhodne s jinou nez cernou barvou). Opet nemuzu rict na zaver nic jineho, ze je to proste o vkusu. Tobe se to takto libi, tak si to tak nos ;) Jen vyjadruji svuj nazor

      Vymazat
    3. Heh, já chci zrovna na svojí svatbě mít nejlíp večerní líčení. Denního si užiju dost a dost při jiných příležitostech.

      Vymazat
    4. Tak ja myslim, ze i predstava denniho nebo vecerniho liceni se muze znacne lisit. Pro me je tohle moc skoro kamkoliv, ale pokud se v tom clovek citi dobre, nevidim v tom nic spatneho. Nikoho neodsuzuju kvuli make-upu

      Vymazat
    5. tak to je jasné,tohle vidí každý jinak a taky každému sluší něco jiného,vždyt je to JEN inspirace, je možno si to dotvořit dle svého, ubrat, přidat na intenzitě, jak kdo chce ;)

      Vymazat
    6. Souhlasím s Dante, také bych na svatbu chtěla mít výrazné líčení, a s Péťou souhlasím v tom, že to každý vidí jinak. Já třeba normálně na den používám matné stíny na celé víčko a k tomu silnou černou linku, sama mám řasy dlouhé a husté, takže to vypadá jako u Pétí s umělýma řasama a nevadími to. Pokud jde o tlustou linku - dle tvého popisu si kreslím linku asi přes celé víčko :D, protože Péťa jí má krásně decentní. Ale je to věc vkusu. A také - jak bylo řečeno - jen inspirace :-)
      Jinak Péťo, krásné líčení, mě by se líbilo i normálně na den :)

      Vymazat
    7. Tak za prve jsem se do nikoho nenavazela a taky jsem sama rikala, ze je to vec vkusu. Za druhe nerekla jsem, ze se k lince nehodi stinovani obecne. Mne se k ni nelibi tohle. Proc? Vypada to sice skvele na fotce, ale na videu uz je to proste trochu kyc (takovej je muj nazor, tak se za to do me muzete hned pustit). Ja bych to treba i snesla dohromady, ale vynechala bych rasy a to tmavsi stin v ohybu nebo stin bych nechala a bez te linky (nebo s jemnejsi). Pro me to proste neni (a je tu takovych vic), pro vas ano, tak se nezlobte, ze jsem to Pete pohanela, proste mam na to jiny nazor. Nebudu tu juchat nad necim, co se mi nelibi.. Myslim, ze Peta ma skvelou techniku i celkem dobrej vkus na barvy a umi je celkem i kombinovat, ale casto "riskuje" a pohybuje se na hranici vkusu - obcas se to nepovede a tu hranici prekroci. A ja si myslim, ze jeden z tech prikladu je tady. Ve vyraznem liceni se na svatbe vidim taky, ale to moje bude krapet jine nez vase. To je vse.

      Vymazat
    8. Anonyme, seš trochu vztahovačnej. Mně nepřišlo, že by tě tu někdo napadal kvůli tvýmu názoru.

      Vymazat
    9. Drahy Dante Alighieri, moje "prezdivka" je stejne anomnymni jako ta tvoje - jen mne prijde zbytecne si tady do kolonky tukat jmeno nejakyho mrtvyho basnika :P Nebo jsi nahle obzivl a naucil se cesky? Navazeli jste se do me uz slusne, ale ja proste nemam pocit, ze jsem napsala neco spatnyho. A ostatni anomnymni prispevky, mile nebo trapne, nejsou moje prace. Tak klid

      Vymazat
    10. anonymní 6:40: nezlob se, já bych docela ráda viděla, kde se do tebe někdo naváží, vždyt jsi řekla svůj názor a ostatní taky, to,že s tebou většina nesouhlasí přece neznamená, že se do tebe někdo naváží, copak nedokážeš respektovat jiný názor? Vždyt toto vlákno je úplně normální diskuze!

      Vymazat
    11. Jako promin ale z tech myslenek, co se netykaly tveho liceni, jste zadna nerekla nic, co by nekdo jiny nevyjadril vyse. Jedinym smyslem vsech reakci bylo vysvetlit mi, ze nemam pravdu. Ale to je trochu postavene na hlavu, pokud mluvim o svych pocitech ohledne liceni (tady proste pravdu mam - nemam duvod psat lzivej komentar o svych pocitech ohledne cehokoliv, kdyz ho navic pisu dobrovolne, kdybych nevedela co psat nebo nechtela rict pravdu, tak proste nic nenapisu). Opravdu jsem pochopila, ze ne vsichni se mnou souhlasi uz z ostatnich komentaru, kde vetsina hodnoti toto liceni kladne a respektuju cizi nazor, dokud je respektovan ten muj. Nenapsala jsem nic spatneho. Snazila jsem se vsechny komentare napsat s respektem, ktery k tobe mam (ackoliv ne ze vseho jsem nadsena, vetsina tve prace se mi libi - u nekterych clanku mas ode me vylozene juchaci komentare). A kdyz se mi zdalo, ze jsem nebyla uplne pochopena, tak jsem svou myslenku vic rozvinula. Opakuje se tu furt to samy dokola jak ode me tak od vas a me uz docela unavuje psat: "Jasny, vam to neprijde prilis, tak si to tak noste, ja to chapu, ale ja na to nejsem." Nazor nezmenim a nezacnu se malovat vic, i kdyz mi vy 3 znovu nejakym zpusobem napisete, ze nemam pravdu :D Je to ve vysledku celkem vtipne.. Ale asi me to trochu odradilo psat ti nekdy nejaky dalsi komentar vubec, tak se mej hezky,uzij si juchave komentare ostatnich a at mas min rejpalu a kritiku

      Vymazat
    12. Já jsem tu tvou poslední reakci asi vážně nepochopila, zbytečně se urážíš, přitom vůbec o nic nejde, na tebe je to moc, tak to nenos, na mě to není moc,tak to nosím, v čem je problém? Tady žádná objektivní pravda neexistuje, tohle je vždycky subjektivní názor a pohled přece, je to věc vkusu. Já to fakt nechápu, nikdo ti nic nevymlouvá, ani nepřesvědčuje, ty jsi napsala svůj názor (což je dobře a já jsem ráda, děkuju) a ostatní napsali taky svůj názor, nezlob se, ale mně naopak přijde,že jestli tu někdo někoho přesvědčuje o opaku,tak jsi to ty. Zbytečně se obhajuješ nevím proč a taky nevím proč sem taháš pejorativní označení juchavé komentáře. A už po tobě přece vůbec nikdo nechce,aby ses malovala jinak, trochu méně vztahovačnosti ;).

      Vymazat
  24. Co jsem napsala tak strašnýho a urážlivýho, že můj komentář tady není?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme zveřejnila úplně všechny komentáře, nenapsala jsi to náhodou pod jiný článek? ;) Tak to napiš znovu, třeba jsi to neodeslala....

      Vymazat
    2. Mno, hádám, že to musel bejt pořádnej rejpanec, když anonymovi tolik záleží na tom, aby se to tu určitě objevilo..

      Vymazat
    3. já jsem zveřejnila i rejpance, at si taky počtete :D,ale nic víc, než je tu v komentářích nebylo na schválení,takže opravdu nevím.....

      Vymazat
  25. Moc krásný, úplně si takovéto líčení dokážu představit ve svůj svatební den...:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti je to moc hezké a chtěla bych se zeptat kdy bude nějaké videjko??
    Díky za odpověď!!!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, píšeš pod článek s videem, tak nevím no,co k tomu napsat :D, zkus kliknout na ten obrázek kdyžtak :).

      Vymazat
  27. Ahoj Peťo, to líčení se mi líbí. Tvůj blog jsem objevila nedávno, z některých věcí jsem nadšená, z jiných míň, ale celkově klobouk dolů před Tvojí prací. Přeju Ti do budoucna hodně dalších pěkných námětů a nenech se otrávit nepříjemnými komentáři, věřím, že někdy to musí být vysilující. P.S. Mohla bych se zeptat, jestli jsi někdy absolvovala nějaký kurs líčení? A pokud ano, tak jaký?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iveto, vloni jsme si jen tak kvůli papíru kurz udělala, byl to kurz vizážistiky a líčení v Českých Budějovicích u Vizatru, upřímně, nic moc nového jsem se tam nedozvěděla a nenaučila,ale neříkám, že pro úplné začátečníky to třeba není dobré :).

      Vymazat
  28. Ahoj Peťo, to líčení se mi líbí moc. Tvůj blog jsem objevila teprve nedávno, z něčeho jsem nadšená, z něčeho míň, ale klobouk dolů před Tvou prací! Přeju do budoucna hodně krásných námětů a nenech se otrávit nepříjemnými komentáři, věřím, že někdy to musí být vysilující a otravné.
    Iveta
    P.S. Můžu se zeptat, jestli jsi někdy absolvovala nějaký kurz líčení? A pokud ano, tak jaký a kde? Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti, krásné video, líčení se mi moc líbí, příští týden jdu na svatbu jako host a mám pudrově růžové šaty a zlaté doplňky takže přesně toto líčení se mi bude skvěle hodit! řasy si lepit nebudu ale jinak to zkusím stejně :) tak moc děkuji za tip! rtěnka má nádherný odstín, musím si pro ni přes týden skočit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tak to je skvele, urcite pak dej vedet, jak se to libilo :).

      Vymazat
  30. Vím, že se to odeslalo, apoň se mi teda napsalo, že čeká na schválení, ale co já vim, občas mi blbne i mail, asi prostě nějaká zrada. Líčení jako vždycky moc krásný, na mě by bylo asi moc výrazný, pro sebe bych asi brala místo tý zlatý stříbrnou a možná jaks tam dávala ten tvavej stín, tak já bych musela mít trošku světlejší, mám hodbě světlý vlasy a pleť, Ty máš vlasy tmavý, takže u Tebe to vypadá hezky, u mě by to asi moc bilo do očí. Teď - vim, že to moc nejde k tématu líčení, ale radši to píšu sem pod nejnovější článek - vzpomněla jsem si, že máš džínovou bundičku a chtěla jsem se kouknout pro inspiraci, s čím že ji kombinuješ a kdes ji koupila a jak jsem koukala na ty starší fotky, zdá se mi, že jsi čím dál hubenější, ne že bys dřív byla oplácaná, to ani omylem, ale mě přijde, že se prostě ztrácíš před očima - neber to nějak zle, klidně se přiznám, že Ti závidim krásný dlouhý nohy, který nemám, ale prostě jen mi to tak přijde, možná se mi to zdá :D Ještě jsem se chtěla zeptat, nevšimla jsem si, kolik ta budička tak stála, vim, žes psala ve slevě, ale nevim cenu, chtěla bych něco podobnýho, vim, že stejnou neseženu a taky je mi jasný, že na mě to nebude vypadat tak dobře jako na Tobě, jen se chci zeptat, dala by se sehnat do 500 Kč? Zas se mi nechce dávat za ni třeba tisícovku nebo víc, to už bych si to rozmyslela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuji za pochvalu, bundicka je z NY a presnou cenu si uz nepamatuji, kupovala jsem ji pred 2 lety.

      Vymazat
  31. Dobrý den, paní Vančurová, vy k objednávce štětců přidáváte svou fotku? Trochu narcistické, nemyslíte? Dále bych se chtěla zeptat, zda je váš e-shop zaměřen na 12letá děvčata, jinak si oslovení "ahoj krásko" a tykání v návodu vysvětlit neumím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, "paní anonymní", ano, pokud mě někdo požádá o mou fotografii s věnováním k objednávce, tak ji tam přidám, nevidím důvod, proč bych nevyhověla a dělá mi to samozřejmě radost. Ano, můj eshopu je zaměřen na mladé slečny a ženy,ale nejen na ně, na blogu se pohybují i ženy starší, než je průměr a to mne velmi těší. Obecně je můj blog zaměřen na všechny nezapšklé osoby ženského pohlaví, což Vy evidentně nesplňujete, prosto Vás prosím, abyste v klidu odešla a nepsala mi již více komentářů i pod ostatní články, děkuji Vám.
      P.S. je mi líto, že Váš partner si na věnování nebo výročí nevzpomněl, třeba bude chyba ve Vás,zjevně si neumíte vysvětlit více věcí ;)

      Vymazat
    2. hodně dobrej stěr, Péťo :)) dobře ty, fakt ti fandím !! :))

      Vymazat
    3. Je mi Vás upřímně líto, protože takhle zlý a zamindrákovaný člověk to musí mít v životě opravdu těžké. Ale neotravujte život ještě ostatním! Hezký den

      Vymazat
    4. Dobrý den paní Anonymní, jen bych chtěl podotknout, že to bylo speciálně mé přání na Péťu a ona neudělala nic jiného, než že mi vyhověla, za což jí hrozně moc děkuji. Pravděpodobně jste to ani nečetla, protože kdyby ano, tak byste věděla souvislosti a nepsala tady takové nesmysly. Dále k eshopu. Pokud nejste zvyklá, že vám někdo říká krásko, tak to je mi moc líto, ale my za to jak vypadáte nemůžeme. V tykání bych taktéž problém neviděl, protože většina klientů, tipuji, přichází právě z tohoto blogu a zde je naprosto normální, že si lidi tykají. Pokud vyžadujete vy vykání, tak si ho běžte dožadovat někam jinam a pokud se Vám tady nelíbí, tak sem nelezte. Nechápu, co je na tom tak složitého.

      Vymazat
    5. Vzhledem k tomu,že tady na blogu si většinou všechny tykáme:)a na Péti e-shop se většina z nás dostala přes tento blog,nevidím na tykání nic špatného.A rozhodně mi není 12:)

      Vymazat
    6. Klientům se prostě netyká. Ne a ne. Ale co čekat od obchodnice, která se podepisuje infantilní přezdívkou místo celým jménem. Rádoby vtipné kecy na kartičce jsou korunou všeho.

      Vymazat
    7. Ano, pokud bych měl kamenný obchod a do něj přišel klient, kterého neznám, tak bych určitě vykal a jednal normálně, ale vzhledem k tomu, že je to naprosto normální internetový obchod, tak nevidím problém.

      Jeden čas dokonce -jeden nejmenovaný výrobce všeho (fotoaparáty, televize, mobilní telefony...) vkládal ke svým produktům malý letáček, na kterém bylo napsáno něco ve stylu: "Ahoj, právě sis zakoupil nový výrobek firmy xyz a jako poděkování ti tu nechávám 15% slevu na další nákup našich produktů" + nějaký kód a řeči, do kdy to musí uplatnit. Je sice pravda, že já dělám internetový marketing teprve (:D) 5 let, ale ti chlápci z firmy xyz na to mají vysoké školy a pracují ve velkých týmech, mají různé průzkumy a analýzy a taky tam to ahoj mají.

      Ale zpátky k věci, jestli Vám to tak vadí, tak si prostě u Petry neobjednávejte a nechoďte na její blog a běžte raději někam, kde Vám sice řeknou dobrý den, ale dostanete třeba méně kvalitní zboží za vyšší cenu.

      Ještě k tomu podpisu. Proč by se měla Petra, která vystupuje všude pod přezdívkou PetraLovelyHair a všichni jí tak znají, podepisovat pod svým pravým jménem, když jí tak nikdo nezná. Pokud chcete vědět, s kým máte tu čest, tak každý eshop musí mít v ochodních podmínkách uvedeno, kdo Vám zboží prodává a u Petry na eshopu tomu není jinak.

      Osobní přístup a přátelské jednání patří v posledních letech k velice důležitým vlastnostem eshopů a často to také bývá důvodem, proč někteří zákazníci neobjednávají u internetových gigantů, ale u menších obchodů. Osobně jsem taky potěšen, když se mnou jedná člověk, jakožto zástupce nebo majitel obchodu a vyřídí se mnou vše potřebné a jedná se mnou jako s člověkem - normálně, než když mi napíše robot předdefinovanou odpověď na můj dotaz a ještě často několik dní po položení toho dotazu.

      Vymazat
    8. Tady vůbec nejde o eshop a ani o přístup k zákazníkům, tady paní mi píše už několik měsíců neustále dokola komentáře podobného ražení (ještě když jsem ani vlasní štětce neměla, tak byl zas problém s něčím jiným) a hlavně jí vadí to, že u mě někdo nakupuje a tak se snaží shodit mě, eshop a obecně cokoliv, co udělám a hlavně dokola jak malý fracek mě a ostaní přesvědčovat,jak je to tu hrozné, jak nechápe, proč mi někdo něco pochválí a jak všechno, co dělám, nemá úroveň a jak ona je strašně nad věcí a jak se mi vlastně snaží hrozně poradit. Tohle není nic víc než čistá závist, velký vztek a nespokojenost sama se sebou, nikdy bych si to nedovolila říct, kdybych nevěděla o jakou IP se jedná a s velkou pravděpodobností o koho,ale jelikož tohle už hraničí s obtěžováním, tak se nebojím to tu napsat. A co si myslí o mém způsobu komunikace je mi srdečně jedno, protože s tak hnusnou povahou nemám chuť se už dál bavit, jediná škoda je, že ji nemůžu po té době už zablokovat.

      Vymazat
  32. Krásné líčení!

    OdpovědětVymazat
  33. Takové líčení, bych si na svatbu určitě vzala. Akorát, že já se asi budu vdávat zadlouho :D jnak se ti to moc povedlo. Precizní práce :)

    OdpovědětVymazat
  34. No vidíš, už zas :D a jsem si opravdu stoprocentně jistá, že jsem to psala sem :D :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ze uz dnes bude OMBRE clanek?:) prosim prosim:)

    OdpovědětVymazat
  36. super Péťo :-)) další inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Uděláš někdy room tour?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdyz vidim zas ty komentare tady, tak fakt radsi ne :D

      Vymazat
    2. Robíš to kvôli tvojim čitateľkám, nie ? Tak hnusné komentare ignorovať, veď máš viac obdivovateliek ako rýpalcov. Beztak protivné komentare píšu 2 ľudia dookola. Room tour by bol super.

      Aneta.

      Vymazat
    3. Anet, to sice ano, ale bohužel na blog nechodí jen normální lidi,jak je vidět a nikdy nevíš, jak toho pak mohou zneužít....Jinak máš pravdu,že to píší pořád dokola ti samí ;).

      Vymazat
    4. Jáj, jasné, to chápem :/ z niektorých ľudí mi je fakt zle. A navyše som sa dozvedela, že maš aj velké uši :DDD No Peti, si kandidátkou na plachtiacu poletuchu.

      Aneta.

      Vymazat
  38. Krásné Péťo, řekla bych, že růžová jde k tvému barevnému typu :). V srpnu jdu na svou první svatbu na Sicílii, takže už se moc těším a asi se tu inspiruji, jak se nalíčit :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peti, chtěla bych se tě zeptat v kolika letech sis začala malovat rty a v kolika nosit podpatky?? :-) je nevhodné začít s tím v patnácti, když vypadám na osmnáct?? Děkuju předem za odpověď.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já myslím,že klidně začít můžeš, první lodičky jsem si myslím kupovala taky v 15 a to stejné s pusou, doporučuji ale spíše jemnější barvy :).

      Vymazat
  40. Aký lak máš na nechtoch :-)?

    OdpovědětVymazat
  41. mohla by si se natiču jak třeba neco pečeš nebo jak neco vaříš...nebo by si mohla uáza jak bydlíš..? jinak skvelé video a z tech neinteligentních komenářů si vubec nic nedelej

    OdpovědětVymazat
  42. Tak jsem si teď početla :D Nad těma hnusnými komentáří nezbývá níc jiného než se smát :D

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj! Tvůj blok jsem objevila asi před 2 měsící a musím říct, že tě vážně obdivuji! Tak příjemných a milých lidí jako jsi ty moc není,jen tak dál! :) A nepříjemných rýpalů si vážně nevšímej,asi se někdo nudí a závidí...je to fakt ubohé

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj,

    prosím řekni mi kolik ti je let? protože vypadáš tak na 18 ale tak to ti není když si vdaná ale na 30 taky nevypadáš, a jestli ti je 30 tak jak to děláš že vypadáš tak mladě, ty používáš nějaké krémy speciální nebo krémy???

    Kolik ti teda je?

    Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barčo, je mi skoro 33, krémy speciální nepoužívám, používám to, co mám uvedeno tady na blogu :).

      Vymazat
  46. Moc ráda tě čtu, sice ne pravidelně, ale moc ráda. Jsi moc fajn, silný člověk, a takovým hloupým lidem podepisující se jako anonym jde jen o jedno. Vidět tě smutnou, naštvanou, nejlépe abys to vzdala. Chodí sem vyloženě jen rýpat, závistí se dusí a smějou se sami sobě, jak ti nějakým komentářem něco natřeli. Kde lidi vůbec berou čas věnovat se něčemu, co nemají rádi, já tomu vážně nerozumím. Když mi někdo není sympatický, tak prostě na jeho blog, stránku či FB nechodím. Asi jsem šťastný člověk :) Drž se, moc ti fandím :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti, jsi super a hnusné komentáře vůbec neřeš..:) Vždycky se najdou závistivci..:P Tvůj blog už sleduji dlouho a vždycky mě moc bavíš:) Taky jsem si objednala tvůj štětec, jsem moc spokojená..:) Hezký zbytek víkendu:)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti, líčení je krásné..na mě trochu moc výrazné..:)ale...chtěla bych ti moc pochválit zvuk...u dnešního videa ti bylo krásně rozumět a nic nikde "nechrčelo"...máš nějaký nový mikrofon??:)

    OdpovědětVymazat
  49. Liceni krasne, akorat ja si pod slovem "vyraznejsi" predstavim neco jeste vic vyrazneho ;-)

    K anonymovi - to je ale pako :-D

    Supr, svatebni tyden u Peti uz bude koncit, ale ja porad nemam co na sebe a v sobotu uz je svatba (a nejsem nevesta) ;-) snad jeste neco sezenu....

    OdpovědětVymazat
  50. No tak já doufám, že Vás / Tebe Petro ty neskutečně zoufalý a zlý komentáře neodradí od blogování a nebo Ti nezkazí den...to je fakt "hustý", ubohost některých lidí je bezmezná. Já blog sleduju dlouho, líbí se mi, bavíš mě a jsi skvělou inspirací. Štětec mi vyhovuje maximálně, je hebký, nepelichá (a to ho peru neustále, mám na to úchylku) a těším se na další z tvé značky. Drž se a mysli na čtenářky, kterým děláš svými články hezký den.

    Helena

    OdpovědětVymazat
  51. Moc krásný líčení za tři měsíce se vdávám a tohle by se mi moc líbilo...ale sama bych to asi nesvedla :) budu si muset objednat někoho, kdo by mě takhle krásně nalíčil.Jsi moc milá díky za takový video :) Andrea

    OdpovědětVymazat
  52. Diky za detailni navod k liceni. Po dlouhe dobe jsem si koupila dioptricke bryle a rikam si, ze by to k nim chtelo poradny linky na oci. Aspon uz vim, jake zkusit. :)

    Moc ti to slusi.



    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peti mě se tu videa neukazují,najednou se mi vytratily ale kliknout na obrázek pomáhá!!!
    Děkuji Ti moc za radu.:)

    OdpovědětVymazat
  54. Plánuješ zrecenzovat ty nový Colorama šminky? Stojí za koupi? Dost mě zaujala ta tvářenka, v krámě bych si jí sama nevšimla, ale na tvých tvářích vypadá fakt dobře.

    OdpovědětVymazat
  55. To je nádhera :)) Musím zkusit :) http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  56. Líčení vypadá opravdu nádherně.Je takové luxusní-přesně stvořené pro velký den nevětsy.Navíc je zářivé,roztomilé a ke svatebním bílým šatům by se perfetkně hodilo.Super :)

    OdpovědětVymazat
  57. To je zase sranda ti anonymové :-)
    Peti nemáš zkušenost s touto paletkou? http://www.fashiontasteshop.cz/dekorativni-kosmetika-c95/w7-eyes-5-piece-eye-shadow-box-i268/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!