Rychlé kouřovky s tužkou na oči

by - 16 května

Krásný večer všem,

konečně jsem tu s novým videem :). Dnes je to rychlý tip na líčení očí, pokud nemáte po ruce nic jiného, než tužku na oči a řasenku. Mnoho z vás tohle líčení určitě zná, ale pro někoho to bude jistě i novinka. Snad se vám video bude líbit, i když světlo opět nebylo ideální.....
 
Všechny popisky, co odkud je, o jakou jde hudbu atd,  přidávám vždy do infoboxu na youtube případně do titulků na konec videa :).
 
 
Mějte se fajn!
 
 

You May Also Like

48 komentářů

  1. Wow, moc ti to sluší Peti ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. vydarené :) trošku viac výrazné :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  3. tohle líčení se mi hrozně moc líbí, je jednoduché ale přitom vypadá skvěle :) klidně bych ho nosila přes den, ale uznávám, že je to dost divoký a asi spíš na večer :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné a jednoduché!! jdu zkoušet!:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak toto vůbec není můj šálek čaje... :)
    Podle mě je to moc tvrdé k jemné tváři.
    Takže se budu těšit zase na nějaké jemnější a barevnější líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No, já nevím... Připadne mi to s tou tužkou hrozně takové ušmudlané, ale je možné že to na mě tak jen působí ve videu a realita je jiná :-) Hlavně mi k tobě ale nesedí tak výrazná spodní linka, asi bych zvolila třeba šedou, aby líčení nepůsobilo tak moc tvrdě

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťo, na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno a od té doby se těším na každý nový příspěvěk a když mám čas, tak zabrousím i do těch starších :) :D
    Chtěla jsem se ale zeptat, jestli bys někdy nechtěla udělat video nebo článek o tom, jak nakupuješ na ebay...jak tam probíhá placení, podle čeho vybíráš apod., nemám s tím žádné zkušenosti a moc by mě to zajímalo :) A ještě jeden dotaz...máš nějaké zkušenosti s make-upem a korektorem Affinitone od Maybelline a jaký make-up bys doporučila na problematickou pleť, tedy aby hlavně dobře kryl, ale nebylo to jako maska :) Moc děkuju a zase ti to jako vždycky moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak toto by bol super napad aj spolu s clankom ako si zalozit paypal...

      Vymazat
    2. Ahoj Verco, moc ti dekuji :). Co se tyka makeupu, tak s Affinitonem zkusenosti nemam a obecne moc s makeupy na mastnou plet, ale prijde mi bezvadny od Lorealu matte morphose a matt magic. Clanek o paypal a ebay neplanuji, myslim, ze je toho vsude tolik, ze neni problem si to najit. Navic tedy kdo si sám nezvladne zalozit ucet na ebay a paypal ani s napovedou, ktera je dostupna primo pri zakladani, i presto, ze na to staci minimalni znalost anglictiny, tak by tam nakupovat asi nemel, vyvaruje se tak zbytecnym problemum.

      Vymazat
    3. Děkuju, make-upy určitě vyzkouším :) Jinak účet na ebay určitě zvládnu založit :D Myslela jsem spíš podělit se o tvoje zkušenosti, dobré i špatné, co si odtud většinou kupuješ a tak. Ale to nevadí, měj se :)

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Černá je moje barva. Jednoduchá, elegantní, takže za mě palec nahoru ;). Určitě vyzkouším. Mimochodem, moc ti to sluší, Petruš!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je velmi jednoduché a rychlé líčení :). Tvůj štětec vypadá dobře, gratuluji :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jupí! Nový video :) Moc ti tyhle kouřovky sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,
    mně se to moc nelíbí. Je to dost výrazné a takové ušmudlané.... řekla bych líčení náctiletých dívek v ČR. Já bych zvolila méně výraznou spodní linku :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý nápad, já mám doma i tužku od Maybelline přímo určenou na kouřové líčení, je taková tlustší a je to takové all-in-one. Hele a to si naneseš tím stejným štětcem make-up, pudr i tvářenku? Nedělá to nějakou neplechu? M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nevidim v tom problem, ono se da i mezi jednotlivymi kroky otrit stetec do papiroveho kapesnicku a je to. Jen jsem chtela ukazat, ze neni uplne nezbytne mit na vse samostatny stetec, samozrejme je to lepsi, ale neni to vubec nutne :).

      Vymazat
  15. Táto ceruzka vyzerá super, musím sa na ňu ísť pozrieť :) A veľmi ti to svedčí!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, nemohla by jsi někdy natočit video, kde bude všechna tvoje kosmetika? Nebo alespoň většina? zajímalo by mě kolik ji vůbec máš. Btw: máš moc hezký blog. A konečně vím, jak se dělají kouřové stíny :D Taky máš moc hezký styl oblíkání a outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, na nejaky update se chystam, ale zatim mám vse v cestovnim kufru, protoze kdyz jedu licit, nebavi me vse prendavat.

      Vymazat
    2. tak to jo :) nemáš vůbec za co

      Vymazat
  17. Toto líčení je skvělé Péti!

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý tip na nalíčení očí :) určitě vyzkouším. Peti, neplánuješ přidat do svého e-shopu i štětec na tvářenku od Tvé značky štětců :) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, planuji dalsi stetce :), urcite na oci, za par dnu bude stetec do kabelky i s pouzdrem a na tvarenku také bude :).

      Vymazat
  19. To světlo jde bohužel na můj vrub, čímž si teď sypu popel na hlavu... Trochu sem se vrtal v nastavení a zapomněl ho dát zpět, což se ukázalo až v PC :( příště už ale bude kvalita na úrovni na jakou jste zvyklé a postupně bude už jen stoupat :-) Krásný večer, moje milé. A můžete se po dlouhé době těšit na článek, nebo spíše polopohádku z mé autorské dílny :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásné líčení, Peti! Sluší ti! PS: Prosím, co to máš za rtěnku? Děkuji! Papa!

    OdpovědětVymazat
  21. Líčení se mi na tobě moc líbí. Vynikne ti krásná barva očí. Je sice výraznější, ale rtěnka to utlumí. Ráda bych líčení zkusila, ale já i když se líčím pravidelně, tak bych to takhle nedokázala rozetřít a spíš bych vypadala jako s monoklem:-) Ty vždycky uděláš pár tahů štětcem a vypadá to super, to já nedokážu:-(

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle ti sluší! Jednoduché a pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo,prosím, můžu se zeptat, kdy bude video návod s Ombré? Čekám na něj s hroznou nedočkavostí!:)
    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet ja uz se taky nemuzu dockat :D, doufala jsem, ze to stihnu dnes, ale asi to budu muset nechat az na utery, takze by mohlo by v druhe polovine pristiho tydne :)

      Vymazat
  24. Peti prijde mi ze toto liceni je na tebe moc hrube a dela te starsi... Takze za me ne :)))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, moc ti to sluší!!! obdivuju jak se vždycky dokáže někdo tak úžasně namalovat :) jen dotaz: co je to za rtěnku nebo lesk? nevim, jestli jsem to přehlídla, ale nikde to nevidím :)

    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  26. Takej tmavej brunetke s veľkými očami to sadne (mne by také niečo moj vpadlé oko zmenšilo), takže nech sa "okane" inšpirujú;) Tebe by šla skôr šedá alternatíva. Rty sú super, skvelý odtieň! :) Štetček vyzerá skvelý, škoda že na SR sa nevyplatí. Si veľmi šikovná.

    http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Holky moc vsem dekuji, co se tyka dotazu na pouzitou kosmetiku, vse je v titulcich videa ;).

    OdpovědětVymazat
  28. Nedá mi nenapsat, že k Vám líčení sedí, jako žena VAMP se mě osobně líbíte nejvíce. Samozřejmě je to věc názoru.
    Petro chci se Vás zeptat, protože barevně jsem stejně bledý typ jako vy, nevytvořila byste návod na PIN UP líčení? A nějaké doporučení odstínů rudých rtěnek pro letní typy? Ráda bych se takto nalíčila na jednu akci, ale ne a ne sehnat správný odstín.

    Děkuji moc
    Aya

    OdpovědětVymazat
  29. Peťo, promiň, ale tohle líčení mi přijde na tebe moc tvrdé. Zároveň jsem si také všimla, že máš nějaké mastné vlasy, né?

    OdpovědětVymazat
  30. můžu se zeptat?? co posloucháš za hudbu? :)

    OdpovědětVymazat
  31. Krásnou pleť máš !:)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Já moc na tvrdé černé kouřovky nejsem, sama bych si je nikdy nevzala, protože vím, že bych v nich vždycky vypadala hrozně zmalovaně (mám hodně tmavé oči, takže cokoliv černého na spodní lince mi vůbec nesedí). Každopádně na tak jemné, světlé- a především krásné oči jako máš ty jsou takové kouřovky krásné :)

    OdpovědětVymazat
  33. Nezlob se na me, ale vypadas o dost starsi. Neni to jen tim prilis tvrdym licenim ocim, myslim, ze obri zasluhu ma i ta svetla rtenka. Byt tebou tak vsechny super nude rtenky nahazim do kose. Tmavsi odstiny ti sednou mnohem lip. I s tmavosti bys to rozhodne nemela prehanet. Idealne bych te videla na nejaky stred. Pokud chces rty nevyrazne, volila bych spis jejich prirozenou tmavost a klidne i o odstin tmavsi. Rozhodne ne nude. Spolu s cerne oramovanyma ocima bych te pak jen z te horni fotky otipovala tak na 40, coz je u takovy hezky a jeste stale sveze vypadajici holky skoda ;)

    OdpovědětVymazat
  34. tenhle typ líčení mám ráda :) hodně tmavé a výrazné oči + přirozené rty, takže za mě rozhodně ANO! :) možná to člověku přidá na letech, ale dle mého pořád nic, co by sis Ty nemohla dovolit.

    OdpovědětVymazat
  35. http://www.petralovelyhair.com/2011/10/moje-makeup-preslapy.html
    tohle by v souvislosti s timhle licenim zaslouzilo pripomenout

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!