Souboj řasenek

by - 06 května

Krásný večer všem,

dnes se nebudu dlouho vypisovat, bude stačit vykecávání ve videu :D, ale tentokrát jsem v rámci možností stručná a mluvím jen k tématu. Doufám, že se vám video bude líbit a že mi dáte vědět, která řasenka je top pro vás ;).

You May Also Like

63 komentářů

  1. Opravdu super video Péťo! :) Ve videu ti to sluší a máš krásný náhrdelník a náušnice, pro mě rozhodně vede řasenka Rocket.
    Dream-diary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, ta řasenka je opravdu super!

      Vymazat
    2. Pro mě taky Rocket :) Mamča nemá moc dobré řasy, má je docela dost krátké a také dolů a Rocket jí krásně řasy natočí :) Z toho jsem nadšená :)

      Vymazat
  2. Ahojky Peťo, kde bych sehnala tu řasenku od Jordany ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, malé drogerky nebo http://www.jordanacosmetics.cz/

      Vymazat
    2. Děkuju :) ... A máš moc hezkej účes ;)

      Vymazat
  3. ahoj Peti jednoznacne Jordana odkedy mam tuto spiralku tak inu nechcem a to tiez co sa tyka linky v pere od jordany...skvela kozmetika preto sa ta cchem spytat na ich top coat aky je alebo aky pouzivas ty ? uz som sa ta to pod clankom pytala ale chapem ze nemozes odpovedat na kazdy komentar mas toho vela...super video si uzasna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, hrozně moc děkuju a to jsem ráda, že ti také vyhovuje. Omlouvám se, asi jsem dotaz přehlédla a ano, top coaty od Jordany mám, mrkni sem: http://www.petralovelyhair.com/2013/02/top-coaty-base-coaty-jordana.html

      Vymazat
  4. Peti, můžeš mluvit klidně 2 hodiny, pouštěla bych si tě před spaním místo filmu nebo seriálu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až šíleně dobře se poslouchá, že? :)... Vždycky doma říkám že nemám čas, že to jen tak projedu a vždycky to hltám úplně celý :D

      Vymazat
  5. Vydarené video :) Niektoré pôjdem určite okuknúť do drogérky, potrebujem nejakú poriadnejšiu :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný večer přeji,
    čupr video, hned se mi zúžil výběr na příště :). Já mám nyní od Maybelline Rocket Volume a jsem hodně spokojená, neslepuje, udělá objem, akorát moc neprodlouží, ale to možná bude tím, že u mě není moc co prodlužovat :-D. Příště si možná konečně koupím tu Great lash, pokukuju po ní už pár let.

    Hezký zbytek dne ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi fajn recenze. Tu od od M. Great Lash jsem si koupila nedávno a jsem s ní také moc spokojená. Od essence s těmi umělými vlákny jsem měla jednu a nic moc, pak mám jak máš šedou od essence tak mám modrou voděodolnou a one by one jsem měla také a teď mám i rocket volume a je docela fajn :) Opravdu se Ti to moc povedlo a já hrozně ráda sleduji Tvá videa protože máš strašně příjemný hlas a jsi strašně milá Peti :)

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě nejlepší řasenka všech dob je d´amore od Gabrielly Salvete.
    I když mám také pár překřížených řas, ale jinak mám řasy celkem dlouhé a husté, tak mi je dokonale pročeše a neslepí.

    OdpovědětVymazat
  9. ahojky Péťo, já sem měla s řasenkama docela starosti :) všechny mé oblíbené se přestaly vyrábět :D nejdřív sem měla řasenku od Oriflame (byla naproto fantastická a byla i v modrém a hnědém odstínu - ale přestali ji vyrábět), pak sem měla od Rimmelu (Lash MAXXX Mascara - taky už ji nemůžu sehnat). A momentálně používám tu z Ladyboxu a Rocket (Maybelline) a jsem spokojená, ale stejně to není ono :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý video! Lumene opravdu v mini verzi v boxu byla, ale bohužel mi přišla nějaká vyschlá a udělala mi na řasách jen cucky, takže jsem se do koupě plné verze nehrnula. Jsem ráda, že jsi pochválila Essence, protože mi přijde, že tuhle značku zbytečně moc lidí odsuzuje a přitom má svoje super kousky, které za tu cenu umí překvapit. Rocketku mám jen pár dní a jsem ráda, že jsem si jí pořídila, i když mě ten "řasáček" :) zpočátku vyděsil. :) Opravdu skvělé video!

    OdpovědětVymazat
  11. Pre mňa boli top zatiaľ 3 - Pupa Vamp!, Max Factor Masterpiece Max a Astor Big & Beautiful False Lash Look. Najbližšie dám ale šancu Rocket :)
    Inak, si nádherné nalíčená!

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem v řasenkách věčná experimentátorka, ale vždy se moc ráda vrátím k prověřené 2000 Calorie od Max Factor, která mi vyhovuje moc, krásně rozčeše, dodá objem a nikdy se mi nestalo že by se mi někde obtiskla, nebo dokonce opadávala. Jinak řasenka která mi přijde taky hodně dobrá a je z opravdu těch levných je Show Time od New York Color. Momentálně mám ještě doma Essence Multi Action Blackest black a u ní jsem nešťastná z odličování. Drží skoro jako voděodolná (i když není) a dostat jí dolů to je opravdu peklo, takže do té už bych nešla. Jinak jako asi největší propadák co jsem kdy měla byla Gabriela Salvete New Wolume u které se okamžitě zničilo zavírání, pak hodně rychle vyschla a prakticky řasy jen slepila.
    http://deesinnerworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, tvoje video mi zpříjemnilo učení, musela jsem si dát Péťa-pauzu od statistiky:D Jinak moje nejoblíbenější je Dermacol NutriLash, hezčí řasy mi žádná nedělala, a hned v závěsu je můj favorit ta klasická zeleno-růžová Maybellinka:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťko,
    jsem ten typ, kterej si oblíbí řasenku a tu pak dlouuuuuuho používá. Vždycky, když zaexperimentuju a koupím si jinou než obvykle, jsem zklamaná a lituju, že jsem nevsadila na jistotu :)
    Ale já vím, že ty a já preferujeme jiné řasenky - já (narozdíl od tebe) mám ráda vetší štětinkové kartáčky...
    Momentálně už pár let používám Dermacol "kytičkovou" - Imperial Mascara! V kombinaci s klasickýma kleštičkama na řasy je to moje sázka na jistotu :))

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem momentálně příjemně překvapená z řasenky od Cienu, stála asi 50kč a chtěla jsem jen levnou nouzovku do kosmetické taštičky do kabelky, místo toho ale zůstala natrvalo v koupelně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow , to je sbírka ! :)
    Super video ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peťo, prosím tě copak to máš za top na sobě? já se naprosto zamilovala, kde to seženu??? :o))

    OdpovědětVymazat
  18. Mně teď neskutečně sedla nová řasenka od Gabriely Salvete, splňuje vše co má a nepoužívám jinou :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem si koupila před pár měsíci tu Great Lash, když ji všichni tak vychvalujou a já se s ní prostě neumím namalovat, aniž bych ji neměla všude možně na obličeji:D Já jsem moc spokojená s One by One a teď nějakou dobu s Gabriella Salvete Diamante.

    OdpovědětVymazat
  20. Super video, jako vždycky ;)
    já používám tu řasenku od Lumene, ta mi opravdu hodně vyhovuje, pak mám několik řasenek od Avonu (jsem takový pokusný králík, mamča nějakou objedná a na mně si jí otestuje :D). Žádnou stálici teda nemám, ale vždycky dávám přednost umělým štětinám :)

    OdpovědětVymazat
  21. Za mě Maybelline Rocket ne, na One by one nemá. To co mi udělá One by one jedna vrstva, zvládne Rocket se třemi vrstvami. Asi 3x jsem měla řasenku od Avonu SuperCurl a byla super, krásně natočila a držela. Momentálně je mou a asi i vůbec nejoblíbenější L'Oreal Voluminous Carbon Black a z těch dražších Diorshow Iconic.

    OdpovědětVymazat
  22. To já zas nedám dopustit na veliký kartáčky :-D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, fakt povedené video :)
    jinak za mě z tvých neoblíbených řasenek voděodolná big od essence, mi hrozně vyhovovala :D a i držela.. A teď sem si hrozně moc oblíbila řasenku, co má jako novinku Avon.. Je to umělohmotný kartáček, všelijak tvarovaný, ale řasy mi perfektně oddělí, krasně drží, fakt spokojenost. Řasenka se kterou já jsem skutečně nebyla spokojena byla fialova maybelline.. Ma takovej palcatej kartaček a mě to s ním prostě nejde, neumím to s ním, řasy mi to hrozně slepuje a bojim se po tom koupit další řasenku od maybeline k vyzkoušní :(

    OdpovědětVymazat
  24. Super video:) ja miluju Lancome L' extreme, ale bohužel ji už nevyrábí :-(

    OdpovědětVymazat
  25. Já vyzkoušla mraky řasenek, až jsem vítězoslavně zakotvila u Wonderlash od Oriflame. Jedna z těch ve videu jí bude zřejmě podobná - jak má štětinky z jedný strany delší, z druhý kratší. Když je "v akci", dá se pořídit myslím do stovky a ani běžně není nijak drahá. Druhou mojí favoritkou je Max Factor False lash efect. Nicméně teď jsem si jí pořídila a byla jsem docela zklamaná, už po dvou týdnech nějak "nepíše". A to jsem jí měla z e-shopu, takže nepředpokládám, že jí někdo otvíral a zavíral v obchodě.
    A co se propadáků týče, tak za mě Diorshow (měla jsem si za ty prachy radši koupit něco na sebe) a pak cosi od Lancome mě taky nenadchlo.
    Nebo jak to říct - nebyly ZAS tak zlý...no ale za ty prachy? Pfff...zlatá "vondrleška" :-D

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, video se mi líbí a možná se nechám přesvědčit a zkusím jinou než 2000calories od MaxFactor, kterou používám taky dlouho - je to osvědčená klasika.. ale kterou ? :) přiznám se, že jsem nikdy nezkoušela jiný něž klasický kartáček-řasáček :D
    Jeden z mála experimentů byl Loreal double extensions (nepamatuju si přesně název, je to ta dlousložková) a výsledek? vysoká cena, dlouhý čas nanášení, štípaní očí a zdlouhavé odličovaní..ale řasy byly hustší a delší, jenže negativ bylo víc.
    Pěkný večer Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Řasenka od Essence byla jedna z mojich prvních řasenek. Předtím jsem dostala nějakou z Avonu a ta byla opravdu strašná :-D Momentální favoritky jsou ONE BY ONE a Maybelline Volum´ Express The Colossal, která mi teda udělá mega řasy. Ale nevím jestli je to řasenkou nebo tím, že na řasy používám ricinový olej... Na střední jsem ještě používala Rimelky, ale to je něco tak strašnýho, že to víc nejde. Všechny mi opadávaly pod oko, slepovaly a celkově na houby řasenky... Na léto si chci koupit řasenky od Catrice. Dívala jsem se na video od Lou z GetTheLouk a mají být stejné jako jeji oblíbená řasenka za 700Kč. A popravdě kdo by si nekoupil od Catrice za 100 když je stejná jako ta za 700? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voděodolná od Avonu je skvělá...nevysychá a drží perfektně!

      Vymazat
  28. Ahoj Péťo, vesměs souhlasím s tebou, taky mám menší oko a potřebuju řasy dobře pročesat. Mojí top vede ale kupodivu Clinique - High impact, která mi udělá jak objem, tak délku. Je to asi jediná řasenka s normálním kartáčkem, která mi vyhovuje, a když jsou akce tak si jí koupím. Jinak používám taky One by One od Maybelline a jsemm vesměs spokojená. Sice trochu opadává, ale dá se. Teď jsem koupila v Rossmanu v akci řasenku Rocket plus stíny Color Tattoo (v nové odstínu) oboje asi za 169 kč, tak jestli ti dochází, určitě se mrkni ;-)
    Jo a co se týče Lumene kosmetiky, dekorativku moc neznám, ale krémy a obecně péči na obličej mají perfektní. V zimě jsem používala krém na suchou citlivou pleť a mrazy jsem přečkala úplně bez šupinatých tváří :-) Myslím, že pokud máš suchou pleť, tak by ti taky vyhovovala..a jak říkám, když je akce, tak se dá :-)
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, škoda že nepoužíváš klasiky typu Max Factor a Loreal, jsou mnohem lepší třeba než ty Mabyellinky, třeba takový MF False lash effect, to je paráda..:)

    OdpovědětVymazat
  30. Ja mám tiež rada umelé kartáčky;) mám kratšie riasy a potrebujem i zahustitť. Moja top je Max Factor False Lash Effect no je drahšia, mala som ju preto iba 3x, mne sa osvedčilo častejšie striedať lacnejšie riasenky. Skúsim tie od Essences aj Maybelline Rocket Volume ak dospotrebujem Miss Sporty Volumythic - mimochodom tiež dobrá riasenka za pár korún, skvele natáča a oddelí.

    http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Ano, řasenka je velmi kontroverzní líčidlo. Taky miluju umělý kartáčky, mám totiž řasy po tatínkovi...
    ALE! Ve spěchu, týden před výplatou jsem vlítla do DM a tam jsem popadla Miss Sporty Studio Lash 3D, je žlutá, má plastovej lehce zahnutej kartáček, nečekala jsem od ní lautr nic a ualá, o to víc překvapila! Prostě po dlouhý době řasenka, ze který jsem si sedla na zadek... A dovolím si podotknout, že jsem nešťastně hledala ideál i třeba Lancome Hypnose a Helena Rubinstein a její slavná tygřice, můžu s klidným srdcem říct, že obě dvě jsou na h.vno a byly to vyhozené peníze.
    Mám s Péťou podobnej vkus na řasenky a taky mám doma One by one, která mi vyhovuje, ale mohlo by být lépe, na mě málo výrazná, ale službu udělá, mám taky Rocketku, která je prostě dokonalá, jenže nejde odlíčit, grrr...
    A tahleta Miss Sporty za 60 kaček, to je PARÁDA! Prodlouží řasy, zhustí, ve dvou vrstvách mám oči jak mrkací panenka... A ještě jednu radu, já řasenku nanesu klasicky ve dvou vrstvách, pak chviličku počkám, minutu, dvě podle toho, jak řasenka rychle zasychá, vezmu vatovou tyčinku a tou ohnu řasy nahoru... Lepší způsob neznám, řasenka pak krásně zaschne a drží mi to celej den...
    Jinak ještě jedna řasenka, která byla "omylem" neznám název, prostě od Avonu s tyrkysovým víčkem... má malej kartáček s těma klasickejma štětinkama, ale vyhovuje mi a navíc jde krásně ohnout tyčinkou, jenže mě bohužel nebaví objednat a čekat, já ráda koupít věci hned...
    A když už jsme teda u těch plastovejch kartáčků, tak je skvělá Max Factor Masterpiece Max, až na tu cenu...
    To jsem se zase vykecala =o) krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tyčinkou do uší taky dělám, abych měla řasy nahoru :-) je to opravdu lepší než si kupovat kleštičky na řasy se kterými si člověk akorát skřípne oční víčko :-)

      Vymazat
    2. Souhlasím, hlavně kleštičky se používají před řasenkou a mě se potom ty řasy narovnaj, ale já mám blbý řasy, kleštičky přímo nesnáším :-D a vatová tyčinka nic nestojí =o)

      Vymazat
  32. v několika momentech, když nějak natočíš hlavu, to vypadá, jako že jsi na ježka, a to by teda byla asi jediná věc, která by ti neslušela :D:D já mam nejradši od Rimmelu extra super lash mascara. když je zrovna v akci, dávám za ní 69 Kč :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  33. Řasáček :-D Tento výraz by sis měla nechat patentovat :-) Jako fakt, mně se to pro řasenku líbí mnohem víc než "kartáček", ten se pro mě rovná na zuby, případně na nějaké čištění v domácnosti.

    Jinak já mám momentálně nejradši řasenku Super Shock Max od Avonu a naprosto u vytržení jsem byla z řasenky od Collistar (Infinito mascara), kterou jsem dostala v mini verzi v Douglasu. Ta fakt stojí za to, ale pro mě už bohužel spadá do trochu dražší kategorie (stojí něco pod pětistovku, pokud se nepletu).

    OdpovědětVymazat
  34. Tak jsem asi naprostý tvůj opak. A to si nemyslím, že bych měla nějak velké oči a dlouhé řasy...právě naopak. No ale i přesto zbožňuju řasenky s velkým kartáčem a klasickýma štětinkama. Nic jiného mi nikdy tak hezké, dlouhé, husté a natočené řasy neudělalo. Takže moje oblíbené maxi kartáčky má žlutá Colossalka od Maybelline, fialová Astorka Big&Beautiful False Lash Look a dlouhé výrazné řasy dělala i Loreal Extra Volume Collagen, ale ta zůstávala podivně vlhká a pak stačilo na řasy sáhnout a byly slepené.

    OdpovědětVymazat
  35. Já byla nadmíru spokojená s Colossal Volum Express Cat Eyes od Maybelline. Má drobný zahnutý kartáček, fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  36. Petro, prosím Vás, mohu se zeptat na Vaši zkušenost (pokud máte) s krémovým pudrem od Jordany?
    Líbí se mi jejich odstíny, název zní také lákavě, ale neznám nikoho, kdo by mi řekl něco více. Najdete-li čas, budu ráda za radu ;)

    Zdraví Kateřina


    P.S.: Řasáček je opravdu EXKLUZIVNÍ :-D

    OdpovědětVymazat
  37. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  38. Skvělá je řasenka LUXE od Avonu a taky NO LIMITS od Essence, která je v časopise JOY jako dárek. Obě dvě neslepují, prodlouží řasy a hezky barví :)

    OdpovědětVymazat
  39. Jé, zrovna dneska mám smůlu, jsem totiž příznivec spíš velkých kartáčků s klasickými štětinkami. No nevadí, stejně tě vždycky ráda poslouchám, skvělé video. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Tohle video je trerafa do černého, hrozně mě bavilo a zjistila jsem o jednotlivých řasenkách něco víc. Hlavně ten relax při tom tě poslouchat a koukat na tebe, jak z tebe jdou proudy energie, je něco úžasného :)) Další skvělé video, díky ti za něj =)

    OdpovědětVymazat
  41. dostala jsem 3/4 legíny a řikala jsem si že bych je nosila do školy ale doma mi řekli že to vypadá jako když jdu do posilky..dlouhý legíny jsi chci koupit a doufam že i konečně koupim :D jakej ty máš názor na 3/4 legíny, nechala by jsi si je spíše do fitka nebo na doma.?

    OdpovědětVymazat
  42. Mě One by One ani Essence nesedly, šíleně slepovaly. Moc recenzím na nejlepsi-nejhorsi řasenky nefandím protože každý má jiné řasy a nedá se říct, která je nejlepší, navíc na kartáčky se dá podívat na netu. Trošku zbytečně video mi to přijde, když už tak s názvem "Nejlepší řasenky pro kratší rovné řasy" či tak něco. Jinak používám už jen MF 2000 Calorie. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Hezké video, ani bych neřekla že jsi z Čech bo nemáě ten přízvuk ale když se člověk trochu zaměří tak je to šílené: "voddělí, dýlka, líběj se mi, vo dost delší" ... Já vím, že to je blog o kosmetice a není to o pravopisu ale přeci jen, nějaká trošku uroven by byt mohla :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peti, na nekterych fotkach nemas vodoznak, tak at ti je nekdo nezneuzije ...

    OdpovědětVymazat
  45. Mám v oblibě velký kartáčky a top je v poslední době pro mě řasenka Scandal eyes od Rimmel London! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  46. Super video:)) Máš vtipné hlášky, fakt super... mám ráda tvoje videa, vždycky mě pobaví a jsou i dost informativní. Jinak k řasenkám... mě One by one satin black začla trošku vadit, že mi docela opadává. Ale barva je bezkonkurenční, udělá mi nejvýraznější řasy. Já mám právě problém s tím, že se mi spíš řasenky drolí, než obtiskávají...

    OdpovědětVymazat
  47. Podľa mňa záleží aké má kto riasy (mihálnice). Ja mám riasy po mame dlhé a husté, ale nevyhovuje mi každá riasenka. Najviac mi vyhovujú také s veľkým kartáčikom ako má Colossal volum express od Maybelline, alebo od Essence I love Extreme...Mojej kamarátke vyhovuje Maybelline Rocket (má krátke riasy) no mne nevyhovuje...
    Ja si dám aj 20 vrstiev tej I love Extreme, a mám aj väčšie oči, škoda len že to nie je prirodzené :D

    OdpovědětVymazat
  48. Já jsem kdysi dávno dostala od mamky vzoreček Hypnose od Lancome, což bylo naprosto geniální, ale když jsem pak v těch patnácti či kolika zjistila, kolik stojí, málem mě vomylo:D Nicméně nedávno ji konečně po těch skoro deseti letech zlevnili, takže jsem zainvestovala a nikdy už nechci nic jinýho. Naprosto skvěle oddělený řasy, snad po jedný:), natočený, neopadává, neobtiskává se. Za mě se to rozhodně vyplatí, ale někde tu výš jsem postřehla, že někomu nevyhovuje. Já mám docela dlouhý řasy rostoucí nahoru, tak je to možná tím. Na každý řasy je holt asi vhodný něco jinýho:)
    lapetiteanne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Taky mi řasy rostou přes sebe, sice ne úplně všechny, mám spíš problém, že vždycky na jednom oku mám zrovna řasy hezký, dlouhý a na druhým hnusný, krátký a dělj si co chtěj :D Nejradši mám asi Wonderlash on Oriflame, ta mi prodlužuje nejvíc a neslepuje, blbý je, že se nedá koupit v normálním obchodě, tak se vždycky předzásobim, když je v katalogu ve slevě, koupim klidně i čtyři. S voděondolnejma mám problém takovej, že se mi zdá, že žádná pořádně nemaluje a všechny slepujou, když dám víc vrstev. Ale požívat je musim, protože mi často slzej oči - ze sluníčka, když je moc vítr, když je moc zima, když brečim smíchy, tak jsem celá černá nebo stačí, když je mlha, řasy mi navlhnou a s normální řasenkou po pracným natáčení kleštičkama hezky klesnou dolů - mám hloupý neposlušný řasy a bez kleštiček nedám ani ránu, protože mám řasy asi nejspíš něco jako Ty - rostou rovný a ještě jakoby směrem dolů :D :D

    OdpovědětVymazat
  50. Řekla bych, že zrovna nejlepší značka řasenek tady chybí. Mluvím o Max Factor a hlavně False Lash Effect je bezkonkurenční. Je tedy, ale spíš objemová. Já vyhledávám řasenky s extrémním efektem a na který se mohu 100% spolehnout za všech podmínek a situací. Prostě, že nemusím hlídat, jestli se náhodou nestal trapas a někde se neobtiskla (proto jsem nikdy nepochopila takové nadšení z Maybellinek)...Max Factor - i ta, která není oficiálně voděodolná, tak vydrží náročné situace jako festivaly, koncerty, špatné počasí, spaní...V poslední době jsem ještě nadšená (napůl) co se týče prodloužení s Loreal - Lash Architect 4D, jen je problém s konzistencí (vysušená) a tím celkem těžkým nanášením. V poslední době tedy používám obě najednou. 1. Loreal a zafixuju jí Max Factorkou. A zklamání v poslední době byla po všech ohlasech Essence - I love extreme (černé balení). Extreme opravdu není ! Jako je dobrá, příjemně se nanáší, neslepuje..., ale je jen pro ty co chtějí přirozený efekt řas a jen objem (neprodlouží).

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. Jaká je podle tebe nejlepší voděodolná řasenka? Příští týden jedu do Španělska a vůbec nevím jakou řasenku si mám koupit..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!