Svatební veletrh 18.5.2013 v J. Hradci

by - 22 května

Krásný večer všem,

dnes tu mám další článek na téma svatba a to konkrétně ze svatebního veletrhu, který se konal v sobotu v Muzeu fotografie v J. Hradci a který pořádala A-Z agentura. Já jsem tam byla pozvána jako vizážistka, líčila jsem proměnu nevěsty, plesové extravagantnější líčení a líčení maturantky, vše samozřejmě tak, aby to bylo nositelné. Jak se mi to povedlo, můžete posoudit z fotek a budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám to líbí nebo ne :).
Na veletrhu ale samozřejmě nebylo hlavním bodem jen líčení, návštěvníci mohli zhlédnout i přehlídku svatebních a společenských šatů, kterou zajišťoval Svatební salon Sára a modelky agentury New Style. Kromě šatů se předvádělo i spodní prádlo, což byl pravděpodobně jediný důvod, proč na veletrhu vydrželi i někteří pánové :D!
Kromě toho probíhala také kadeřnická show a po celém areálu byly umístěny stánky vystavovatelů, které tvořily cukrárny, prodejci ozdobných předmětů, svatebního pečiva nebo bižuterie a šperků.

Co se mne týká, líčila jsem celý den jako o závod, kromě zmiňovaných proměn také návštěvníky veletrhu, tedy každého, na koho se dostala řada. Přiznám se, že takové líčení je vždycky trošku stres, protože je na to málo času, navíc na podiu pod světly různých barev jsem toho moc neviděla a pak může na reálném světle vypadat líčení jinak, ale doufám, že se mi snad zadařilo a všichni byli spokojení.
Samozřejmě jsem také ochutnala různé dortíky, koláčky a pralinky.
Vzhledem k tomu, že to byl nultý ročník, panoval zpočátku trochu chaos, ale věřím, že v dalším ročníku se drobné mouchy vychytají a vše pošlape jako hodinky.

Dejte mi určitě vědět, jestli jste už někdy podobnou akci navštívili a jak se vám líbila a také, jestli vás zaujaly některé šaty. Mně se nejvíce líbily ty krátké svatební, možná i z nostalgie, že já sama jsem měla podobný střih :).

foto: Milan Havlík , na skvělé video od Milana se můžete podívat TADY, doporučuji víc než to mé, přece jen profík se pozná ;)


Video, klik na obrázek ;)




foto: Miroslav Čížek


Líčení nevěsty jsem pojala přirozeně, přecejen je to denní událost a zdobené šaty a nákladný makeup by v kombinaci nevypadaly dobře.




A tady máme další nevěstu....


Líčení na maturitní ples bylo třpytivější a v tonech fialové a šedé, což na fotce není příliš poznat :).






Líčení k večerním šatům














Kadeřnická show Petry Houskové z kadeřnictví Pětka.


A ještě další líčení v neutrálních tónech.....






Dortíky.....





A přehlídka šatů.......


Tyhle šaty byly nejkrásnější,alespoň podle mne :).....













Spodní prádlo.....




Mějte krásný večer a doufám, že se vám článek a video budou líbit, jelikož mi dneska 2x spadlo rendrování výsledného filmu, strašně dlouho se to nahrává na youtube a ještě jsme měla problémy s ukládáním fotek a nakonec se mi úplně rozbil zvuk v notebooku :D, dneska se tedy opravdu zadařilo, že jsme měla chuť už to všechno hodit z okna.


















You May Also Like

55 komentářů

  1. Petro, chtěla bych se zeptat. Na podzim budu mít svatbu a velice bych byla ráda kdyby jsi mě líčila. Bylo by to možné? Poskytuješ i takovéto služby? O peníze mi nejde, zaplatím jak za službu, tak i proplatím dopravu na místo svatby a další. Jen by mě zajímalo, jestli jsou tyto služby u tebe možné? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, možné to určitě je, záleží na termínu a odkud jsi, ale napiš mi na mail ;). děkuji za důvěru :)!

      Vymazat
  2. Článek super ! Líčení se Ti moc povedlo, jemné, propracované, prostě super ^_^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, to jsem ráda, snad byli všichni spokojení :)

      Vymazat
  3. No popravdě na šatech nevidim nic zajímavýho, typická šlehačky, nic novýho pod slucem. A navíc když je to veletrh, tak by si mohli ohlídat, aby to modelkám sedělo, hned na několika fotkách je vidět, že korzet přes prsa odstává a někde jsou dokonce šaty krátký.
    Což neni výtka pro Petru, ale spíš pro pořadatele, na veletrhu bych čekala spíš originalitu a novinky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím bohužel musím souhlasit, že modelkám ty šaty vůbec nesedí, na prsou jim odstávají ... Nu což, aspoň vědí, co příští rok vypilovat :-) P.

      Vymazat
    2. tak bohužel i já musím tak trochu souhlasit ;), ale jak bylo řečeno,já nejsem ani pořadatel ani vystavovatel ;)

      Vymazat
    3. Taky jsem si říkala, že ty odstávající korzety jsou něco děsuplnýho, ale líčení je prostě super ;-)

      Vymazat
  4. Ahojky Peti,ta slečna blonďatá, kteru líčíš jako první má nádherný účes..co to vůbec je? Copánek? :) Neuděláš tutorial?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to copánek kolem hlavy, ale mám takový dojem, že tutoriál na tenhle cop jsme už dělala, mrkni do starších videí, jo určitě, bylo to video pro kámošku :)

      Vymazat
    2. Nádherný účes? Ten polorozpadlý cop, ze kterého trčí pinetky a kuchyňská gumička? U té jsem měla dojem, že na ni kadeřnici nevybyl čas... Sorry.

      Vymazat
    3. no já se přiznám, že jsem ty účesy taky trochu pomluvila, bylo vidět,že na to kadeřnice fakt neměla čas.....

      Vymazat
    4. No těch černých sponek v blond vlasech a gumičky jsem se taky lekla. Jako nápad fajn, ale provedení děs a hrůza.

      Vymazat
  5. Tie biele krátke šaty sú dokonalé! Tiež by som si na svojej svadbe predstavovala krátke :) Inak líčenia sú veľmi pekné, podarili sa ti!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Peti, opět skvělé video, úžasné odreagovaní.. :) Nádherné šaty, krásné modelky a ještě krásnější líčení :)..

    Nejvíc se mi ale líbili nejmenší holčičky - družičky.. ty jsou tak krásné a roztomilé.. ! Jak pěkně cupitají..:)

    Musím se přiznat, že i když nemám ráda krátké šaty, tak tyhle krátké svatební jsou nádherné..Mít na ně nohy a postavu, tak jdu do nich :D

    Peťulí, dívky mají i hezké účesy..ty jsi jim dělala také ty, nebo to byl ospojeno s kadeřnickou show? :)
    Líbí se mi také kytice z šeříků.. A dortíčky jsou úžasné, vůbec nevypadá, že by byly k jídlu, jak jsou krásné :D

    OdpovědětVymazat
  7. jé ty holčičky jsou úžasné :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krása. ALe nemůžu se zbavit dojmu, že 80% dívkám šaty hrozně odstávají na hrudníku, což hrozně kazí jinak nádherný look

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí líčení maturantky, to se ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo, souhlasím s tebou, ty krátké šaty jsou nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si upřímně jiné na svou svatbu z nabídky asi nevybrala....

      Vymazat
  11. Moc krásné fotky, Peti!

    OdpovědětVymazat
  12. Krátké svatební šaty jsou moc roztomilé a líbí se mi asi nejvíc. Co se mi ale opravdu nelíbí, jak už tu někdo zmínil, jsou ty prázdné odstávající korzety, kde měla být prsa. Což nemyslím ve zlém, já taky nemám pětky ale opravdu to vypadá směšně. Ten kdo holčinám vybíral šaty by potřeboval za uši :-) popř. měl vybrat slečnu, která do takových šatů jaksi má co dát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krátké mne tedy zaujaly jako jediné, pokud budu upřímná,také jsem je tam hned majitelce salonu chválila, ty jsou fakt krásné :), jinak opravdu nic nového a sama bych si asi nevybrala,ale každý má jiný vkus :)......Já myslím,že je problém v tom, že ty velikosti šatů jsou dost velké a holčiny hubené, na mě tam také velikosti nemají....

      Vymazat
  13. Moc se mi líbí líčení, nevím jestli si vše dělala ty, ale byla to určitě dobře odvedená práce. Šaty jsou takové moc načančané - jak je napsáno výš prostě "šlehačka", kterou moc nemusím. Zaujaly mě tedy jediné šaty a to ty jednoduché (sedmé zezdola) a ještě šaty družiček :D. Dál mě zaujaly fotky se zákusky a dorty, ty se taky povedly :))

    OdpovědětVymazat
  14. No tak to je nádherné, takovéhle posty od tebe miluji. Fotky jsu užasné, dortíky vypadají výborně a chutně (mnaaam :D) všechny slečny jsou krásné a ty šaty! Jak princenzny :)

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. ty holčičky byly krasné uplně mě to dajalo :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení je krásné, ale šaty se mi moc nelíbí. Obzvlášť ty plesové jsou nemoderní. Volány se nenosí vůbec, teď je in jednoduchost a ve většině případů jsou ty šaty přeplácané. Na takové akci by se měly představit nové trendy a ne něco, co se nenosí.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj...krásné fotky...nejkrásnější jsou ty bledě modré večerní,žluté a ty krátké..ale ostatní jsou opravdu nic moc,veletrh by měl být ukázkový....jinak líčení moc hezké...blondýnka je nádherná....ale zřejmě musím uznat že byl lepší než ten Ostravský na Černé louce,ten mě moc zklamal..

    OdpovědětVymazat
  18. Páni,není ta blondýnka nějaká tvoje příbuzná? Přijde mi,že jste si hrozně podobné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde podobná:)

      Vymazat
    2. To jo tedy..výraz v obličeji, uplně jak dvojčata :))

      Vymazat
    3. holky, to jste mě potěšily, ale nevím už jak Lucku :D, příbuzné nejsme, ale je to má výborná kamarádka a být jí podobná,to je tedy pro mě terno, protože je kočka! :)

      Vymazat
  19. Tak to líčení jim fakt sedlo, to se ti povedlo! Já mám sice radši výraznější líčení, což to žluté třeba bylo, ale na těch blondýnkách ten jemný makeup byl fakt úžasný!:o)

    OdpovědětVymazat
  20. No, ty šaty bohužel opravdu nejsou hezké, ale to ani některé "modelky"... Tím nerýpu, jenom vyjadřuju svůj názor. Jinak líčení hezké je, to ano :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hezký článek Petro:).V srpnu se budu vdávat a ráda bych se líčila sama. Nemáš v plánu natočit nějaké video o svatebním líčení? Hodně jsem si našla na youtube,ale moc by mě zajímaly tipy od tebe,mám ráda tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
  22. tie kratke saty su fakt nadherne len tie topanky a silonky v nich katastrofa ale presne take by som chcela :)

    OdpovědětVymazat
  23. ja budem v septembri líčiť sestru, ktorá sa vydáva, preto by ma tiež zaujímalo nejaké video od teba Peti, na jednoduché skôr prirodzené líčenie vhodné pre nevestu....

    OdpovědětVymazat
  24. Šaty teda opravdu nic moc až na ty krátké. Ty vypadají fakt kouzelně. V takových bych se klidně vdávala...kdybych teda neměla výstavní óčka :D.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo, musím pochválit líčení, které jsi slečnám dělala. Jedno hezčí než druhé, prostě parádička ;-) Tím bych asi celou tu chválu ukončila a musím souhlasit s většinou tady, že moc profesionálně ten veletrh na mne nezapůsobil...šaty mi přijdou jak z roku za krále klacka (ty krátké mi přijdou, jak kdyby si to půjčili z Národního divadla z představení Labutího jezera :-D)...to se přiznám, že už i na tom aukru jsou mnohem hezčí šaty. Takže šaty propadák a modelky až na pár vyjímek také žádné terno. Zasloužíš si lepší akce, kde tvé krásné líčení bude třešínka na dortu celé té parády. Ale chápu, že i toto je zkušenost, která za to stojí. Proto ti přeji spoustu nových poznatků o které se s námi podělíš ;-) P.S.: Ten tvůj štětec je v mém hledáčku,už si na něj brousím zoubky ;-)

    OdpovědětVymazat
  26. Líčení super, šaty otřesné, fakt (až na ty krátké, ty jsou aspoň trochu zajímavé).

    OdpovědětVymazat
  27. Nechápu jednu věc: když v salonu mají šaty pro nehubené postavy, proč nevyberou modelky tak, aby jim to sedlo? To je nutné za každou cenu a do všech typů oblečení nacpat hubené holky jen proto, že to jsou modelky? Myslím, že by se našla spousta krásných normálních holek, které by šaty dokázaly předvést stejně dobře a šaty by jim seděly. Takhle to může třeba mě jako zákaznici odradit. Vidím, že korzet odstává, tím pádem se mi šaty nezdají perfektní a nechci je. To jen takový poznámka třeba pro pořadatele nebo tak ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Vaše video bylo moc hezké, s čtyřletou dcerkou jsme se kochaly :) Modelky byly odvážné... Už mám svatbu pár roků za sebou a teď bych šaty vybírala úplně jinak než před těmi 5 lety... Daniela

    OdpovědětVymazat
  29. Moc jim to sluší a tobě také!!!!
    Jsi moc a moc šikovná!!

    OdpovědětVymazat
  30. Modelky ze nebyly hezke?? Ja si prave pri prohlizeni rikala: saty nic moc, liceni od Peti dokonale, ale praci mela usnadnenou tim, ze divky byly vazne krasne.. Myslela jsem si, kam se na ne hrabou ty proflakle radobymodelky z bulvaru..
    A vazen, ta blondynka je Ti, Petro, moc podobna. Jste obe nadherne!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, musím souhlasit v tom, že ty dvě modelky, které současně i předváděly šaty, které jsem líčila (ostatní, které jsem líčila, nepředváděly), byly opravdu krásné!

      Vymazat
  31. Ahoj, Peti! Výše už bylo poukázáno na drobné nedostatky veletrhu, ale i tak věřím, že celková atmosféra akce byla super. Šaty jsou nádherné a líčení ... "škoda", že jsem již 16 let vdaná, určitě bych tě také ráda kontaktovala na svatební líčení. Byla by to i příležitost poznat tě blíž ;).

    Ještě malá prosbička!
    Mohla bys, prosím, prozradit, jak jsi líčila oči modelek - viz. fotografie dívek se sklopeným zrakem. Moc se mi líbí kovový efekt očí. Nádherné líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, sklopené oči u maturantky jsou stíny z paletky 120 odstínů ve fialové, stříbrné a středně šedé, postupně od vnitřního koutku a kouřova. U té slečny ve žlutých šatech jsou dva odstíny žluté, pak šedá a černá do tvaru kočičího oka :) a černé linky, stíny také z paletky 120 odstínů, na takovéto barevné líčení je super.

      Vymazat
  32. Krásné líčení, moc se ti to povedlo. :)
    Jinak ze šatů se mi nejvíc líbí ty krátké. Jinak na svatbu už určitou představu o šatech mám. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Líčení krásné šaty taky krásné :))

    OdpovědětVymazat
  34. Moc vám to slušííííí!!! Aty šaty hezký :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!