Tip na šaty pro družičky a netradiční šaty pro nevěsty + párové focení s manželem

by - 20 května

Krásný večer vám všem,

 
jak už víte z blogu i facebooku, v sobotu jsem se zúčastnila svatebního veletrhu v J. Hradci a protože jsem se tak příjemně naladila na svatební notu, rozhodla jsem se, že tento týden věnuji pár článků právě svatebnímu tématu, protože sezona svateb je právě na svém začátku. Podíváme se na nějaké další svatební líčení, ukážu vám video a fotky z veletrhu, kde bude jak líčení, tak i přehlídka šatů. Doufám, že se vám svatební týden bude líbit, i když už máte svou svatbu třeba za sebou nebo jste na ni ještě příliš mladé :). Já musím za sebe říci, že jsem nikdy nebyla typ slečny, která by vyloženě po svatbě toužila a brala to jako nejdůležitější bod svého života. Na druhou stranu jsem ale vždycky strašně ráda okukovala svatební šaty, účesy a podobně. To podle mne zajímá každou ženskou, i kdyby svatby z duše nenáviděla :D.......
 
Dnes bych vám tedy na rozjezd chtěla ukázat pár fotek šatů, které se, podle mne, skvěle hodí pro nevěsty, které nechtějí šaty dlouhé a příliš načančané, nebo pro družičky. Abych pravdu řekla, čím dál více se mi v poslední době začínají líbit kratší a jednodušší svatební šaty a nejen šaty v bílé barvě. Asi proto, že bílých šlehaček a vleček jsem už přesycená. Ano, takové šaty jsou krásné a asi by si je každá nastávající nevěsta měla zkusit, ale na druhou stranu, v jednodušších šatech budete originálnější a také si můžete více pohrát s účesem a líčením, které mohou být výraznější. U hodně zdobených šatů je třeba na účesu a makeupu ubrat.
Následující šaty se, podle mne, na takovou příležitost perfektně hodí. Jemná a něžná růžová barva působí křehce a romanticky (a měly byste se do takové barvy trochu opálit, ne jako já :D). Navíc se mi moc líbí netradiční midi délka, i když si u ní musíte dát pozor, protože tahle délka dělá silnější lýtka a může zkracovat nohy. Ovšem prý se dokonce tuto sezonu vrací do středu zájmu, takže navíc budete evidentně trendy :D!
Šaty jsou z webu simplydresses.co.nz , který mi po fotkách fialových šatů nabídl spolupráci a tedy jsou ušity přímo na mě. Stříbrné sandálky mám z ebay už déle.
 
 
 
Jistě uznáte, že když už se člověk takhle oblékne a upraví, je škoda toho nevyužít a tak vznikly fotky párové, s mým manželem. V létě budeme mít 5 let od svatby a tak se nám krásné profesionální fotky budou určitě hodit na nějaké to překvápko a pozvánku na mejdan :). Fotky vznikly ve spolupráci s partnerem projektu Jihočeská svatba a mým oblíbeným fotografem Milanem, děkujeme! Když jsem tak po webu brouzdala, zjistila jsem, že tam probíhá soutěž o nafocení svatby zdarma, takže jestli se vám nechce za fotografa utrácet a plánujete svatbu, možná byste mohli zkusit štěstí :). Ještě bych snad dodala, protože vím, že mne čtou nejen nastávající nevěsty, ale i profesionálky kadeřnice, nehtařky a pod., mohu určitě doporučit se na webu Jihočeská svatba zaregistrovat, zákazníci si vás tam snáze najdou přímo ve svém regionu. Jinak tedy musím říci, že samotné focení se mi velmi líbilo, i když je pro mne hrozně netradiční se s manželem fotit. Většinou to probíhá tak, že já jsem před objektivem a manžel za ním a jak jistě víte ze svatebního videa, i naše svatební fotky jsme si fotili sami, takže těch společných fotek opravdu moc nemáme. Já mám také dost problém tvářit se s těmi rovnátky nějak normálně, ale už se blíží sundání, tak doufám, že zanedlouho vás budu oslňovat zářivým úsměvem :).
 

 
 
Mějte se dnes krásně a určitě mi napište, jaké šaty byste si představovali (měli jste) na vaší svatbě a jestli by se vám dnešní šaty líbily třeba na družičky a jestli vůbec družičky plánujete, měli jste je a tak :).....Vím, že máte rádi nálož fotek, tak doufám, že dneska jich nebude až moc, ale nemohla jsem se rozhodnout, které se mi líbí nejvíc ;).












Líčení - na očích stíny z MUA paletky Pretty pastels a horní černá linka s umělými řasami Ardell Demi wispies, pleť jen trošičku BB Cho Bo Yang, ale tak symbolicky, že je téměř nahá. Na rtech Gabriella Salvete Lila romantica a na tvářích Regina rozjasňující perly. Lak OPI Mod about you.


 
 

 
S manželem....
 



 
 

You May Also Like

142 komentářů

  1. "Dnes bych vám tedy na rozjezd chtěla ukázat pár fotek šatů"

    Kde přesně jsou ty šaty(množné číslo)?? Já vidím pouze jedny a ty mluvíš v množném čísle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. panebože, běž si tu závist vybíjet jinam ;) doporučuju léčbu hnidopišství :))

      Vymazat
    2. Někomu bohužel chybí základní vzdělání . Slovo šaty je pomnožné. Stejně jako kalhoty, aj.. Před tím než začneš kritizovat, zamysli se nad svým IQ.. Markéta

      Vymazat
    3. Zlatíčko, šaty jsou podstatné jméno pomnožné, tedy mají tvar pouze množného čísla i když máme na mysli pouze jeden kus, proto z Péti věty nemůžeš vyvodit, že jich mělo být více..Možná by to chtělo méně anonymního rýpání a více pozornosti ve škole :)

      Vymazat
    4. šaty jsou pomnožné podstatné jméno, takže to logicky jinak napsat nejde....

      Vymazat
    5. Je to "pár fotek šatů" (myšleno, jako jedny šaty v několika fotkách) - problém v tom vůbec nevidím ;-) Btw. pomnožná podstatná jména znáš?:)

      Vymazat
    6. byli jste rychlejší než já :), ale tak ono evidentně nejde o pravopis, to je zase potřeba si rejpnout, i když opět dotyčná udělá akorát pitomce sama ze sebe :D......

      Vymazat
    7. Že bych si o víkendu skočila do obchodu pro nějakou jednu šatu? :))) Tenhle blog mě baví čím dál víc :)

      Vymazat
    8. anonym takovej tupec pokud chceš napravovat něčí neuskutečněné chyby začni u sebe víš co určo pomůže?? Mrdni hlavou do stolu a možná to udělá cvak a rozsvítí se ti!!! hej a víš co ještě bys mohla zopáknout si základy ČJ .

      ps:omlouvám se za neslušné výrazy,ale na anonymy to jinak ani nejde!!!!
      Jinak petule anonymové tě mají strašně rádi jinak by se sem nechodili koukat co jim kdo odepsal :D inteligence tím samozřejmě nechci říct,že jsou všichni anonymové stejní to ne ...

      Vymazat
    9. Anonymní 21:04 - vrať se na zš :)

      Vymazat
  2. Moc hezké fotky, inspirace pro blížící se svatbu mého bráchy.
    Já si představuju na svou svatbu šaty antického střihu, nějaké jednoduché... jemné líčení, k tomu navlněné vlasy s nějakou kytkou nebo věneček z kopretin... prostě jednoduchost a něžnost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čím déle tě sleduji, tím déle si myslím, že ti musí slušet snad vše, co si oblékneš. Ale tyhle šaty ti sluší extra moc!

    OdpovědětVymazat
  4. fotky s manželem jsou KRÁSNÉ! aspoň trochu změna a oživení, když jsou všechny ostatní fotky od tvého manžela:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ste spolu krásní :)
    Moc se mi líbí tvuj úsměv :)

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední fotka tak trochu opičení po této fotce http://www.facebook.com/photo.php?fbid=444795975604941&set=pb.215383195212888.-2207520000.1369076805.&type=3&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné opičení!!! Už se všichni vzpamatujte a neřešte pořád to kopírování!!!

      Vymazat
    2. tak oni ty fotografove maji asi nejake osvedcene pozy ktere vedi ze se libi, tudiz tenhle komentar bys mel/a smerovat spise k fotografovi nez k Pete...nutno ovsem dodat ze Pete to tady moc slusi, troufam si rict vice nez na fotografii kterou prikladas v odkazu ty:-)

      Vymazat
    3. Petrusko, jste vazne krasna...Vam by slusel snad i pytel od brambor!:-)

      Vymazat
    4. nemám slov, musím být sprostá! omlouvám se, ale jste opravdu husa!

      Vymazat
    5. Ale neříkej :D, že by to Milan zkopíroval od Plum, když jí ani nezná (mimochodem, jí to tam sluší rozhodně víc jak mně :D!)......tady jen tak pro tvou informaci, svatba, kterou fotil už dřív ;) a odsud tedy jeho nápad:
      http://www.blog.mhavli.cz/wp-content/gallery/svatba-lucka-lada/svatba-lucka-vlada-241.jpg
      Já fakt nepochopím narážky některých lidí, to je jako kdybys řekla, ty sis dala na videu rtěnku na rty a jiná bloggerka si jí dává taky, tak ji kopíruješ, já už k tomu nemám fakt slov, co je to ted za trend tohle?

      Vymazat
    6. Souhlasím s Petrou. To je to samé s fotkou, kde Peťa leží v trávě - kolikrát se už takhle někdo fotil a to stejné jako u příkladu, který sem Peťa dávala.
      P.S.: Moc hezké fotky, líbí se mi účet a jemné líčení. :) Zuzka.

      Vymazat
    7. P.S.: měla jsem na mysli, že se mi líbí účes - trochu jsem popletla písmenko. :) Z.

      Vymazat
    8. Ano ano, protože jediná Kája se tak může fotit a ona byla úplně první na celém světě kdo tuto pózu vymyslel a kdo se takto vyfotil :-D Nemyslím to zle na Káju, ta se myslím taky musí smát, když si čte takové komentáře :-D Trošku trapas, tady osočovat Peťku z nějakého opičení :-D

      Vymazat
    9. no já si fakt už někdy připadám jak blázen tady :D.....tak já si asi dohledám všechny maily, když jsme začínala točit videa a lidi se mě ptali, v čem je upravuju a na co natáčím a taky čím fotíme a v čem skládám fotky do skládačky a každý, komu jsem poradila si to odnese, napíšu mu, že se po mně opičí a že si musí vymyslet jiný program na úpravu fotek a videí a hlavně ať si nekupuje žádný Nikon, protože ten máme jen my :D......

      Vymazat
    10. Tak to mě pobavilo :DD

      Vymazat
    11. a nebloguje se náhodou taky tak trochu pro inspiraci? takže i kdyby, tak jako co...
      Péťo, opravdu nádherné fotky! nemůžu se vynadívat, moc vám to sluší :-))

      Vymazat
    12. jsem čekala, která guma to tu první napíše:D

      Vymazat
  7. Náááádhera!!!!!!!!!!!!!! <3 Mohla bys na to udělat ještě hair tutorial ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a říkala jsem si, že bych udělala tutorial na tohle líčení a účes, kdybyste chtěli :)

      Vymazat
    2. Já bych tutorial určitě chtěla. Především účes je nádherný, moc ti sluší!
      Monika

      Vymazat
  8. Nádherný fotky, zvlášť ty společný!:) Mimochodem..tahleta růžová ti strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. jéééééé.... já v životě byla na svatbě jen jednou, zcela nečekaně, ještě k tomu na cizí a na poslední chvíli, kdy jsem se vracela po večerní zábavě ráno s kamarádem domů. Takže já bych tu spíš mohla dát rady na to jak to opravdu nedělat :-)

    Sama svatbu neplánuji, všechny kamarádky se už okolo mne vdaly :-) Takže i role družičky mne minula, tak snad za pár let, až se sestra rozhodne se vdát, ta byla od malička blázen do svatebních šatů.

    Jinak článek opět super jako obvykle. Veškeré fotky moc pěkné a máš samý krásný šaty :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám to sluší :) šaty mají krásnou barvu, jen mi přijde, že te rozsiruji-delaji o 20kg vetsi, bud to je nezvyk bo mas same uple hezke veci nebo ty saty tak na me pusobi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no 20kg to snad né,ale opravdu je to spíš střih pro hubeňoury, to teda souhlas, mně trocha rozšíření nevadí ;)!

      Vymazat
    2. Eve: bingo!!! Petra, která má 50 kg i s postelí v těchto šatech vypadá doslova baculatě.

      Vymazat
    3. anonymní: já teda nevím,jestli je to myšleno jako ironie nebo ne,ale pokud je to myšleno vážně, tak to bych sem snad ani nepsala, to holky neblázněte, jestli já vypadám na fotkách baculatě, tak to už je snad potom každej tlustej, přece nejsme z těch modelek z časopisů už všichni tak zblblý......

      Vymazat
    4. Taky nevím jestli o je ironie, já to zle vůči Peti nemyslím, jen mi připadá, že ji prostě rožšiřují, spíše zkraccjí nohy, že to není její typ šatu, který by ji zvýraznil, že je hezky hubená ;) Spíš to bude tou délkou když se na fotky dívám znovu.

      Vymazat
    5. Dívám se na fotky po třetí, a opracuji se, spíš ti ubírají na výšce a kdybych tě neznala, neřekla bych, že jsi takový hubenour :)

      Vymazat
    6. Já myslím, že to hodně dělá ten střih spodní sukně, nebo jak to napsat (nejsem žádná švadlena ani módní specialista). Ten spodek je hrozně moc široký, kdyby byl o něco užší, nevypadalo by to tak mohutně. Prostě trochu míň nabírání a záševků v té zadní části a taky bych délku dala ke kolenům, vypadá to, že končí níž a to taky trošku rozšiřuje. Jinak jsou šaty nádherné, vršek naprosto super, spodkem to výrobce trošku pokazil z mého pohledu (prostě bych je jemně zúžila a maličko zkrátila). Třeba na té čtvrté fotce shora je ten spodek ošklivý.
      Jinak Peti ty rozhodně nijak tlustá nejsi a doufám, že to anonym výše ani tak nemyslel, jen to dělá tady na těch fotkách opticky ten spodek šatů. Ale každý vidí a ví, že jsi střízlík.
      Jinak účes nádherný a líčení se mi na tobě taky moc líbí.

      Vymazat
    7. Eve prepac ale ty si tak blba, ja ked vidim tvoje komentare tak len krutim hlavou.
      Peti si tu uplne nadherna, ja som sa asi zalubila:D urob prosim tutorial na vlasy a licenie, si vazne krasna

      Vymazat
    8. holky, jednoznačně, taková barva a střih, materiál a hlavně, jak píšete a jak jsem psala já v článku, délka sukně, zkrátí nohy a postavu, midi je prostě mrcha,ale zase je to něco jiného a zajímavého, zkrátit o pár cm nad koleno se dají vždycky,ale já osobně preferuju tuhle délku, přijde mi zajímavější a netradiční i za cenu toho optického klamu :)

      Vymazat
    9. Anonymní21. května 2013 8:50 - souhlasy, vystihla si to líp ;)
      Anonymní21. května 2013 9:30 - blba si tak ty, ja nerekla, ze je PEta tlusta proboha, mam oci, tak se uklidni, jen ty saty opticky rozisruji tak jsem rekla svuj nazor ;)

      Vymazat
    10. Jsem anonym 22:02. Nebylo to myšleno ironicky. Mělo to značit nadšení z toho, že na rozdíl od desítek achajících čtenářek Eve vidí, že Petru šaty značně rozšiřují. A pokud dělají baculku z Petry, která je vyhublá, pak z holky, která má normální postavu, udělají matronu, a z holky, která má ženské tvary, bude doslova tank.

      Vymazat
    11. Šaty působí velice romanticky, ale střih vážně postavě příliš nelichotí. Šaty dost přidávají přes boky a délka je také velice "riziková". Asi by se mi víc líbily delší.

      Mimochodem, občas mě zaráží, kam se nasměruje diskuze pod článkem. Petruš, máte můj obdiv, že Vás to ještě neotrávilo!

      Vymazat
    12. Anonymni 18:15 Tak to pak díky, konecne nekdo se stejnym nazorem a kdo me pochopil ;)

      Vymazat
  11. ten účes je BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ♥♥♥ jinak se zkracováním nožek to asi bude pravda soudě z fotek..na tebe se hodí kratší šatičky :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu nádherné šaty. A velmi povedené fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ach jo...proč mi to děláš! Tobě to všude tak sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší ti to! Hlavně na těch fotkách ke konci, kde jsi zblízka jenom tvář. Tam mi připadá, jakobys už ty rovnáítka ani neměla. teď nevím, jestli je to rovnátky nebo to tak máš normálně, zdá se mi že máš vždy rty jakoby vystouplé dopředu a na těchto fotkách, o kterých píšu vypadají přirozeněji. x) Každopádně na tobě mi rovnátka vůbec nevadí, tak nějak mi to k tobě už sedí a sluší ti to i snima, i když jsemzvědavá, jak budeš vypadat bez nich. x)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi nádherná! Absolutní bohyně =)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, to je taková nádhera!! Tobě to úplně obrovsky sluší! Vypadáš hrozně mladě a svěže a prostě připravená na vdávání :-D Nejlepší je ta fotka, kde ležíš v trávě (rozostřené botky vepředu)... I s manželem ty fotky jsou naprosto kouzelné!!! Nemám slov...

    OdpovědětVymazat
  17. moc se mi líbí ten nápad se svatebním týden :) mám svatbu před sebou, jsme spolu s přítelem dva roky, tak možná za pár měsíců /let bych mohla tvoje rady využít :)
    k těmto fotkám - moc se mi líbí jak šaty, tak líčení i vlasy :) akorát na svoji svatbu bych si představovala dlouhé, bílé a antické šaty samozřejmě žádnou šlehačku :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc nádherné. :-) A ani nevadí, že nejsi opálená, vypadá to i tak krásně. :-)Přidat k tomu jednoduchý závoj a kytici a jsou to dokonalé svatební šaty. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. fotky jsou uzasny ty jsi krasna manzel fesak... saty ti moc slusi jen mi k tomu nejdou ty boty :-( ale jinak uzasny moc hezky! chvalim

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jemné, tak ženské a elegantní! Míra musí bý šťastný muž :) Sluší vám to oboum, ale Peti... ta fotka, jak ležíš na trávníku s překříženýma nohama - do - ko - na - lost :) Mějte se hezky oba dva, hrdličky :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Šaty mají jednotné číslo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsi nevěděla? :D já počítám, že dneska se toho tady dozvíme i víc ;)

      Vymazat
    2. Šaty jsou pomnožné podstatné jméno, tzn. že množný tvar vystihuje pouze jednu věc. Kolem sebe máme plno jiných příkladů: tepláky, trenýrky, plavky, ústa, vrata, Čechy, Hradčany a spoustu jiných.

      Petro, šaty jsou úchvatné a Tobě moc sluší! Líčení a nádherný účes to jen doplňuje. Ať si tady píše kdo chce, co chce, Tobě šatky sluší a je příjemná změna Tě vidět v trochu rozšířených šatech a v jiné délce.

      Vymazat
  22. Máš dokonalé vlasy! Viac sa mi inak páčia tie fotky, ktoré asi fotil tvoj manžel:) Si prirodzene krásna, takže ti retuš ani väčšie úpravy netreba :)
    Ja si svoje svadobné šaty predstavujem krátke, to je zatiaľ jediné, čo viem :D

    OdpovědětVymazat
  23. Teda jsi Vážně nádherná, šaty jsou krásné. Na první fotce, jsem si myslela na první pohled, že to je vložená fotka Megan Fox ;) až napodruhé jsem si uvědomila, že jsi to ty ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc moc moc moc moc Vám to spolu sluší.. nádherné vlasy a líčení!! jen mi připadá, že tenhle střih šatů tě docela zkracuje, což je škoda, jináč vypadáš vážně úžasně :))

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherné fotky!!! Ten učes je fakt super a líčení taky!! Prostě nemá chybu:-) tutorial určitě:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ty máš pihy Peti ?
    Jsi nádherná a moc vám to sluší :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mám no, ale nemám je na sobě moc ráda....

      Vymazat
    2. To je určitě škoda nemít je ráda. Mě se moc líbí, jak na sobě, tak na jiných ženách. Připadají mi takové sympatické, a k tobě mi sedí :) Ty šaty jsou kouzelné, vážně ti moc sluší ;)

      Vymazat
  27. Souhlasím s jednoduššími svatebními šaty, víc vynikne nevěsta a ta je přece nejdůležitější (+ ženich samozřejmě). A tyhle šaty ti umožnily vyniknout, protože jinak nevím čím to je, že dneska vypadáš naprosto nádherně
    Peťa

    OdpovědětVymazat
  28. Šaty jsou nádherné, ale přesně tuhle délku bych kvůli silnějším lýtkům mít nemohla.:-) Jako svatební šaty bych šlehačkové rozhodně nechtěla. Líbí se mi jednoduché šaty. Tvůj účes je nádherný, tutoriál prosím.;-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tady tedy klobouk dolů, vypadáš Péťo úplně božsky! Opravdu nádhera, od líčení, přes účes až po šatičky.. :) No a samozřejmě Mírovi to taky moc sekne!

    OdpovědětVymazat
  30. Petro a Miro, jste opravdu krasny par! Fotky jsou dokonale.. Peti, ucas parada, liceni skvele - zavidim tu dokonalou plet a vyrazne rysy! Saty jsou hezke, ale musim rict, ze vic se mi libi Tve svatebni nebo ty dlouhe od te same firmy. Moc se mi nelibi zakonceni sukne. Myslim, ze Tvoje maminka sije daleko lepe ;-). Celkovy dojem je ovsem na 1*, Ty bys "prodala" i pytel na brambory s tim, ze to je hogofogo roba a kazdy by tomu veril.:-)
    Na me svatbe druzicky byly (dokonce 6), v tmave cervenych satech, ale strih si vybrala kazda svuj, aby lichotil postave.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, jeste jsem se chtela zeptat, jaky ted pouzivas parfem?
    Dekuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ted něco obyč z drogerky, ale ani nevím jméno :D, vonělo mi to,tak jsme to vzala, v létě k narozeninám si přeju nový parfém :), chtěla bych Daisy Eau so fresh od Jacobse :).

      Vymazat
    2. Dekuju za odpoved! :-)
      Lucie

      Vymazat
  32. Vau tie šaty ti hrozne pristanu aj topánočky a účes a musím povedať, že ste krásna dvojica :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Šaty sú prekrásne!
    Myslím, že skvelá alternatíva ku všetkým "tortovým" šatám, ktoré bežne vidíme na svadbách. Ale ešte viac ma zaujali topánky, tie sú doslova fantastické! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ne ze všech outfitů jsem nadšená, ale tady ti to neskutečně moc sluší. Šaty, účes, líčení, prostě všechno. Tady jsi neskutečně půvabná! M.

    OdpovědětVymazat
  35. Ten účes a líčení ti neskutečně moc sluší!!! omládla si o dalších 5 let a málem jsem tě ani nepoznala :D

    OdpovědětVymazat
  36. Nádherná :) Jen mi přijde, že na tobě taková růžová trochu zaniká, jak máš růžový podtón, že třeba ta modrá, tyrkysová ti sluší víc.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zaniká na mně hodně, to máš pravdu, jak jsem psala,jsem na to moc porcelánová :D

      Vymazat
  37. Sluší vám to moc, o tom žádná. Oběma :). Zaujala mě však jiná věc a doufám, že to nevezmeš jako rýpání, ale jako zvědavou otázku. Copak když si koupím šaty, tak prodejce sleduje, jestli si je vystavím na web? Nebo to jsi mu poslala fotky, nebo jak to funguje? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! No teď aby to zas nevyznělo nějak blbě ode mě :D, tak to určitě není myšleno. Normálně určitě prodejce nesleduje, jestli si něco koupíš a máš web a dáš to na web,ale můj blog prodejce znal už předtím, napsali mi, že se jim hrozně líbí a že je nadchli fotky těch šatů a jestli bych neměla zájem o spolupráci a já samozřejmě krásný šaty miluju, takže mě to potěšilo, že mě sledují a souhlasila jsem :). Žádná věda, ale sám od sebe se k tomu člověk určitě nedostane, to ne no ;).

      Vymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné fotky a šaty jsou velmi elegantní. Jen bych doporučila modelce :-) víc sluníčka a méně laku na vlasy. Jinak pravidelně sleduji....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no to souhlasím, už jsem to psala v článku, že to chce více se opálit, jenže já na to a) nemám čas, za b) nebylo na to ještě počasí, c) stejně to není zdravé, d)já se opaluju hrozně špatně, takže to nemá cenu :D. Lak na vlasy mám ale ted blbej, hrozně slepuje a taky strašně foukal vítr, tak jsem tam toho musela dát hodně ,aby to vůbec drželo, mám jemné vlasy ;).

      Vymazat
  40. Petí, brala bych návod na tento účes, vypadá božsky! :) Chci se zeptat, ty umýváš clipy vážně jednou za 2-3 měsíce? Mám je od tebe, a myji je jednou za měsíc..tak se chci jen zeptat,jestli to není moc často.. Jenže když přijdu ze zakouřené místnosti,nebo je nějak upravím,natočím,nalakuji atd...nezbývá než je potom umýt... Zkracuje se tím jejich životnost hodně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Návod bude :)! Jinak jo,já je myju tak jednou za 2 měsíce,ale moc nechodím do zakouřeného prostředí, nelakuju je moc a taky je nosím tak 2x týdně a ještě v účesech, takže při častějším nošení, upravování a tak je samozřejmě nutný to mýt častěji. A životnost to samozřejmě zkracuje, pokud někdo myje třeba každý týden, každý den nosí a kulmuje nebo žehlí, tak se mohou do roka (nebo i do několika měsíců) zničit, to je fakt hrozně individuální ;), ale pokud by se ti po čase zdály suché, tak si kup na ebay za 200Kč zažehlovací tekutý keratin a zažehli ho do vlasů znovu ;), ten je dělá hladké a chrání je :), uvidíš, že budou jako nové,takže se určitě neboj :).

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď! :) Já je nenosím, ani nemyji každý den...ani s těmi úpravami to nepřeháním..nosím je také tak 2x týdně,vyžehlím je jen po umytí a občas natočím.. Ale myji tak jednou za měsíc,no...zkusím to teď vydržet, a umyji je až po těch 2 měsících :) A s tím keratinem jsi mě potěšila,to jsem nevěděla,teď mám aspoň menší strach,že budou zničené :)

      Vymazat
  41. Moc krásné!!!Zaujal mě účes, je romantický a zároven i slavnostní.. česala ses asi sama, že? Moc pěkné........

    OdpovědětVymazat
  42. Ty šaty se mi nelíbí, ale ty vypadáš krásně a s manželem vám to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  43. Jé, to jsou krásný fotky! :-) Fakt jsem se pokochala. Moc Ti to sluší, šaty i účes nádhera, a i fotky jako takové jsou krásně nafocené, moc chválím ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. Fotky pěkný. Šaty krásný, modelka a model upravený. Půjdu na svatbu, ale takhle jako princezna vypadat nebudu, to člověk musí umět nosit. Budu ráda když udělám něco slušnýho s vlasama. Já nevím, co furt lidi maj. Někoho za každou cenu pomlouvat. Samy by s kůží na trh nešli.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Petro,
    psala jsi, že ti lak slepuje vlasy - taky mám hodně jemné a používám garnier, měla jsem od nich dva různé a neslepoval ani jeden. Ani nejsou drahé, tak vyzkoušej :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherné fotky, Peti, si krásna ako vždy!
    A tie párové fotky sú úplne super, ste spolu strašne krásni! :) <3

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, moc povedené fotky! Měli byste se s Mírou ještě jednou vít, abych se měla čím kochat :-)
    Délka šatů mi přijde netradiční, já bych si ji rozhodně nemohla dovolit, ale štíhlé slečny jako ty ANO!

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné,moc ti to sluší!Ty si opravdu můžeš takový střih šatů v pohodě dovolit,tvé postavě nijak neškodí,každému by sice nesedl,ale o tom,asi móda je..Nicméně,když tobě sluší,tak proč ne..vždyť přece nemusíme pořád nosit jen modely,co nám dělají ultra štíhlou siluetu..šaty vypadají v kombinaci s účesem luxusně i barva ti sedí.A s manželem tvoříte krásný pár.A jen tak mimochodem,mě zase z určitých úhlů a pohledů připomínáš Angelinu Jolie,ale to už jsem asi jednou psala:-)hezký den,Nika

    OdpovědětVymazat
  49. Mohla si byť modelka:)

    OdpovědětVymazat
  50. Jste fakt nádherní, prostě překrásní, strašně moc vám to spolu sluší!!! :-)
    Niki C.

    OdpovědětVymazat
  51. Nádherné fotky, Peti! S manželem jste moc krásný pár!

    OdpovědětVymazat
  52. Krásné, krásné! Jsem naprosto stejný barevný typ a taky na mně růžová trochu zaniká, ale ty šaty mají pěkný střih a ten výstřih na zádech je super. Kolik žen by si v tvém věku přálo takhle vypadat :) (a určitě i pár mladších) S manželem jste opravdu krásný pár a je prima, že mu nevadí, že bude na blogu taky, na fotkách. Jen tak dál, sleduju tvůj blog už dlouho a líbí se mi víc a víc. Eliška

    OdpovědětVymazat
  53. moc pěkně šatky
    na fotce vypadáte oba skvěle
    sandálky jsou moc pěkné akorát mě vyděsil ten jehlový a pro mě šíleně vysoká podpatek

    chodíš na takovýchto podobných pořád???

    OdpovědětVymazat
  54. Každá jedna fotka je naprosto dokonalá, moc ti to na fotkách sluší, nevím, co bych k nim řekla, musela bych je vychvalovat až do nebes :) I manželovi to moc sluší, je hezké, jak jste se na společné focení sladili :)
    Co se týče šatl pro nevěsty/družičky, o tom moc přehled nemám, protože mi je 19 a myslím, že na to mám ještě chvíli čas :) Každopádně ty šaty, co máš na sobě, jsou moc pěkné, i když osobně nejsem moc favoritem růžové, každopádně vím 100%, že by mi délkou neseděly, protože mám malou postavu, a jak je něco 7/8 délky, tak mi to postavu ještě zkracuje, takže tak :) Každopádně době moc moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  55. Fakt krásne fotky!! :) Nádherný účes a šaty sú tiež veľmi pekné, ale ako svadobné by som ich ja určite nevolila, pre tie družičky by boli fajn :)

    OdpovědětVymazat
  56. To je prostě uchvatné :-) Já být družičkou, tak do toho jdu! Miluju tenhle minimalismus. Petro vy vypadáte jako panenka!!!! :-) a ta pleť o té radši nemluvím! Mě je 22 a sem samej Beďar. Už bych taky chtěla mít klid! :-/ Na tutorial účesu se už teď těším! Ještě bych ráda dodala, že jste fakt koča! A jinak ty šaty vám moc sluší právě proto, že nevypadáte promiňte mi ten výraz jako tyčka :-D Jste opravdu hodně hubená, ale zase vám sluší cokoliv! Tak se mějte krásně, vyprdněte se na rejpaly a roznášejte dál svou pozitivní energii:-) Kéž bych to tak taky uměla.. Ivča z Brna

    OdpovědětVymazat
  57. MOc hezké,jak účes, líčení, šaty, prostě romantika.Do dokonalost tomu chybí už jen hladce oholená tvář manžela- to tu eleganci trochu kazí.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, já měl strniště i na svatbě, bez něj se necítím dobře, i když tady už je to trochu přerostlé, to uznávám :-)

      Vymazat
  58. Mío, ten zátyleček:))pokud ti někdo fotí krk, rozhodně oholit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, jenže jak jsem mohl vědět, že mi bude někdo fotit krk? :D

      Vymazat
  59. šaty jsou úžasné!! :D Plánujete mít vůbec děti ?? :D Moc by ti slušelo vozit kočárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O dětech se tu nesmí mluvit, to je téma tabu!

      Vymazat
    2. anonymní 16:29: těmto věcem já nechávám volný průběh, nemám moc ráda plánování dětí, tomu se přece poručit nedá ;), umím si představit obě varianty života s i bez ;).

      anonymní 19:56: ale prosim tě, tenhle článek tě asi zase hodně naštval co :D...tady můžeš mluvit o dětech do aleluja, když chceš ;). Mně ale není jasná jiná věc, proč, prosím tě chodíš na beauty blog, když tě tu zajímají tři věci, konkrétně: kde pracuju, kde bydlím a jakou mám školu, případně ty děti :D. Jestli máš pocit, že to sem budu věřejně psát někomu jako jsi ty, no tak to jsi fakt na omylu.

      Vymazat
    3. Proč by měl někoho štvát tvůj článek? Přemejšlej! Ale představa život bez dětí ? to není přirozený, to se nezlob a teď ses pěkně projevila a nevěřím kecům, volný průběh v 33 letech...Nic psát o soukromí memusíš, ale popularitu si jenom šminkama dlouho neudržíš, začne TI TO NESTAČIT:)))

      Vymazat
    4. Já ti to řeknu úplně přesně, ne někoho, ale tebe konkrétmně štve a nejen tenhle článek a proč? No v tvém případě úplně bez obalu a zcela objektivně je důvod jediný a jasný a to závist. Nevíš už do čeho bys mohla rýpat a co schazovat a v čem se vrtat. Klidně si spekuluj jak chceš, mně je to úplně u zadnice, ne každý potřebuje a chce mít děti, ne každý je chce mít ve 20, radši by ses měla starat o svůj život, který je evidentně nenaplněný a pracovat na své spokojenosti ;). Místo ztrácení času u mě na blogu doporučuji lekce slušného chování a čestiny.

      Vymazat
    5. Máš pravdu, je to tady ztráta času, i když účesy jsou good. Nechtít dítě ve 20 je normální, nikoliv v kristových letech. To jsi buď sobecká, anebo zauvažuj o jiné možnosti, ale neříkej, že nechceš, to není upřímný. Prozrazuješ tu kdejaké intimnosti, tomuto se vyhýbáš. Je to chyba, vytváříš si blokaci sama. Určitě tvůj partner děti chce. Takže všechnu tu nenaplněnost zakrýváš a doplňuješ svým exhibicionismem a nákupy. To je celé. Hodně štěstí, neboj se o tom mluvit, i to tvé fanynky zajímá!

      Vymazat
    6. no to jsem opravdu ráda, že "víš", co chce můj partner :D

      Vymazat
  60. Ta první fotka je úžasná, nevuvěřitelně Ti to na ní sekne!!!!!!!
    Sluší Ti a Vám oběma všude, ale mě opravdu dostala ta první fotka:) Účes je také moc pěkný, škoda, já na něj nemám obličej:(
    Doma mám podobné šaty, starorůžové jsou moje nej:)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc hezké!!Oboum vám to moc sluší!!!:*

    OdpovědětVymazat
  62. Peti, máš krásný účeš a i líčení. Jsem další, kdo se hlásí o tutorial. :)
    Šaty jsou hezké a líbí semi, že je to trochu něco jiného, než na co je člověk zvyklý. Ty si tenhle střih i délku se svojí postavou můžeš dovolit. :) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  63. Šaty jsou samozdřejmně krásné, ale účes vede :)

    OdpovědětVymazat
  64. Baví mě pitomečkové co rypou a ani se neumí podepsat :DDD (y) :DDD

    OdpovědětVymazat
  65. Nádherné fotečky, nádherný pár, všechno krásný. Moc ti to sluší i když si myslím taky jak bylo zde řečeno, že tenhle tvar ti přidává trochu na kilech. Ale vždyť o nic nejde :)) Diskuze se tady opět zvrhla natolik, že už mě ani nepřekvapuje, jak jsou lidi zlý :/ a komu se nelíbí, tak bože nemusí vůbec tvůj blog sledovat, lidi zamyslete se ...Jinak je jasné, že na každém z nás je, zda se inspirujeme či nikoliv ...Blogování je koníček a když se líbí tak tím víc je to příjemnější, ale nikomu nikdo nic nenutí :)))

    Peťo hezký den :))

    OdpovědětVymazat
  66. jste úžasní! nádherné fotky! Míra je každým rokem větší šefák!

    OdpovědětVymazat
  67. jsi hrozně krásná :) Moc vám to spolu sluší Krásně se k sobě hodíte :)

    OdpovědětVymazat
  68. Krásný článek, úžasné fotky..
    Vždycky když mám špatnou náladu a podívám se na nějaký tvůj článek nebo si prohlédnu nějaké video, tak se mi hned zlepší nálada.. působíš na mě ve videu vždy strašně nadšeně, šťastně a upřímně a celkově prostě je to super... děkuju !

    OdpovědětVymazat
  69. jsem to tu pročetla jedny šaty a jaký dělají rozruch a těch názorů jsou pěkné a basta stačí napsat a co se to tu rozepisuje vsadím se že se líbil všem celek šaty modelka manžel jako doplněk :) a krásné fotky šmytec... rejpáním si dokazujete akorát svojí hloupost.. málokdy píšu komentáře ale když už se my něco líbí tak napíšu a když se my to nelíbí jdu dál protože každý máme jiný vkus

    OdpovědětVymazat
  70. To je prostě Česko. Najít si nesmyslnou banalitu typu "vidím jenom jedny šaty, psala si, že jich bude víc" nebo "tuhle fotku má už Kája", ale hlavně aby se něco mohlo zkritizovat, že? Proč máte potřebu kritizovat jakoukoli maličkost?????? Hlavně to není ani předmětný. Pochopila bych kritiku typu "tahle barva ti nesluší","myslím, že je ti to velké/malé". Já se Vám Petro divím, že na to ještě vůbec odpovídáte.

    Jinak k tématu - šaty jsou krásné, ale nějak mi něco chybí kolem pasu - krémový tenký pásek?. I když samy o sobě jsou fakt krásně propracovaný, ale já mám úchylku pořád něco něčím oživovat. Make-up a vlasy, to je prostě nádhera, k tomu se nemusím ani vyjadřovat. Já myslím, že Vy už ani nemůžete šlápnou vedle.

    Přeji krásný den
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  71. Jsi neuvěřitelně sympatická .. jak z fotek, tak hlavně z videí .. úžasně ukecaná, fakt mě bavíš :)

    OdpovědětVymazat
  72. Moc vám to slušelo, jste krásný pár :) Fotky budou parádní vzpomínka :)

    http://cookiewemonster.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  73. zase nádherná :) neuvěřitelný, každým dnem snad krásnější! ten účes je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  74. Peti, ty šaty máš i na profilové fotce vpravo nahoře, že jo? :-)
    Pěkný odstín to je. Navíc mile růžový. Moc Ti sluší :o)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!