Večerní líčení Lucka

by - 04 května

Krásné sobotní dopoledne,

dneska jsem měla v plánu původně jiný post - outfit, protože jsem měli naplánovaný výlet, ale bohužel jsme nějak nastydla, takže momentálně mi teče z nosu a ležím v posteli a tak musím trochu zaimprovizovat. Doufám ale, že vám to vadit nebude, protože vám dnes chci ukázat jedno večerní líčení mojí krásné kamarádky Lucky. Bylo na ples a už mi leží v počítači asi měsíc a půl, tak na něj konečně došlo :).

Celé líčení je poměrně jednoduché s důrazem na výrazné oči a jemné rty. Fotka před je na denním světle, po pod žlutou zářivkou, takže není barevně ideální. Jak vidíte, tak Lucka je krásná i bez jakéhokoliv makeupu :).



Použité produkty:
  • báze pod makeup Rimmel fix & perfect
  • makeup Loreal matte morphose 180
  • báze pod oční stíny Urban Decay primer potion Sin
  • oční stíny paletky NYX I dream of st. Barbados a pigment The body needs Silver struck
  • tvářenka NYX Plummy
  • pudr Essence All about matte
  • lesk z paletky NYX lesků
  • umělé řasy Ardell babies
  • černá tužka na oči Barry M bold black
  • řasenka (nejaká voděodolná Rimmelka, kterou Lucka používá :)
  • obočí NYX stín eyebrow cake powder ash/blonde
Fialovošedé kouřovky jsou Lucky oblíbené, zvláště ted, když jsem ji navnadila na to, že fialová nejvíc podtrhne zelenou v jejích očích :). Podobné líčení už jsem vám kdysi na Lucce ukazovala a tohle je podle mě look, který jí dokonale sedne a udělá kočičí pohled. Jak se líbí vám?
 
 

 
 
 
 
 
 
 

You May Also Like

72 komentářů

  1. Páni tak to je úžasné líčení! Slečna je v něm úplně jiná a hrozně jí sluší! jsi šikulka Peti ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, není to náhodou Lucka Stellnerová? :-) je to opravdu krásné líčení, strašně k ní jde, ale ona je hezká i bez make-upu, ach jo, taky bych tak chtěla vypadat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to bych řekla,že je nás víc, kdo bychom tak chtěly vypadat :D, ona je fakt nádherná, plet, postava, vlasy, taky bych hned měnila :D!

      Vymazat
    2. no Peti ty se svou postavou můžeš v klidu mlčet :-) když jsem dělala balet, tak se mi tělo fakt krásně tvarovalo, takže u Lucky to nemůže být jinak :-) ale kde ty časy u mě jsou :D

      Vymazat
  3. Páni, to se povedlo! Má krásný a velký oči!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jí sluší všechno,ale fakt je ten, že očí má krásně do zelena takové kočičí :)

      Vymazat
  4. Ty brďo, to je velká změna, jak jiný člověk. Každopádně i bez jakéhokoliv make-upu je přirozeně krásná. Líčení je moc hezké, nádherně vynikly ty zelené oči! :) Evka.

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě je Lucka mnohem krásnější před. Zamalovat takové krásce pihy a nalepit umělé řasy ... Bohužel se mi výsledek nelíbí a vypadá pak tuctově. Vyřid jí, že je vážně nádherná a ať zůstane přirozená :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se strašně líbí před!Ale samozřejmě chápu, že na večer se líčení hodí, jediné co se mi nikdy nelíbí je ten barevný stín i pod očima. Jinak celkově stíny jsou fakt pěkné.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  7. Hned je z ní jiný člověk! Kočka! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné ;)
    Prosím, navštiv :)) http://diamond-katty.blogspot.com/ « « « :D

    OdpovědětVymazat
  9. To je opravdu nádhera ! Ty oči jsou dokonalé a opravdu ta zelená v jejích očích vystoupla na povrch..
    Lucka je opravdu moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Překrásné :-) Ta fialová vážně krásně podtrhne zelenou v očích.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení, krásná žena. Jsi šikovná! Ale to už víš, stejně není špatné ti to připomenout :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě je moc zmalovaná :( vypadá to hrozně lacině :(můj názor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, úplně jí těžknou víčka pod nánosem šminek a umělých řas, proto má takové "ospalé" oči bez jiskry... Celkově jí to sebralo šmrnc, vypadá jak vyphotoshopovaná Hanychová.

      Vymazat
    2. ale no tak, to je zas názor :D, víčka jí teda opravdu netěžknou, to je jen sexy kočičí pohled,jen bych upozornila, že vyloženě požadavek byl kouřové a hodně výrazné oči ;), já jsem to původně udělala světlejší,ale jelikož to bylo na večer a ne úplně na světlo,tak Lucka chtěla přitmavit a já si myslím,že to někdy není na škodu, proč se někdy nenamalovat výrazněji,když normálně tak nechodí ;),ale samozřejmě úplně respektuji, že každý má jiný názor

      Vymazat
  13. Wau nádhera, slečná má krásné oči a to líčení to posunulo naprosto do nebe :) krásné!

    OdpovědětVymazat
  14. Jedna z tvých nej proměn-líčení. Lucka je moc pěkná a líčení očí je fakt super krásný!:)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  15. To je neskutečná změna!!! Jsi šikovná dokonalá nemám slov

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení je moc pěkné, zmalovaná mi nepřijde, když šlo o líčení na ples. Ale upozorňuji na překlep hned na začátku článku - celí líčení (Myslím, že to nemá být hovorově celý líčení, ale spíše překlep a původní záměr byl celé líčení, protože í a é jsou vedle sebe) ;-).

    OdpovědětVymazat
  17. Fakt skvělé líčení, zkusím si ho odvodit z fotky, ale návod bych uvítala :) Slečna je krásná, v líčení samozřejmě také, každý se líčíme, protože chceme něco vylepšit nebo na speciální událost vypadat jinak... ale i tak bych se přimluvila, jestli by jí nešly ty pihy trochu zachovat. Pořád se koukám na tu fotku před, ta slečna/paní je hrozně sympatická a přirozeně úplně nádherná! Ještě že jí neznám osobně, strašně bych jí záviděla!! :D Kačka

    OdpovědětVymazat
  18. Před se mi líbí víc :)Po už se mi zdá moc, chtělo by to jemnější přirozenější líčení.. Krásná holka..:)

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení je v krásné kombinaci barev a slečna je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherne líčenie, Lucka je krásna žena a velmi jej to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásne líčenie! :) Závidim jej jej krásne veľké oči...

    OdpovědětVymazat
  22. tý jo z milé holky sexbomba:) make up v dobrém provedení dělá zázraky:) chválím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a vystihla jsi to, přesně takhle jsme to chtěly, měla i sexy šaty a vyloženě jsme k tomu chtěly udělat hodně výrazné kouřovky, ještě mě Lucka honila,at přitmavím :), běžně používá spíše neutrální barvy a líčení a tak chtěla jako změnu něco výrazného a já říkám proč ne :)

      Vymazat
  23. Pekne namalovane to je:) ale k nositelce mi to moc nesedi. Zbytecne ji protahlo uz tak dost "dlouhe" oci a je to na ni takove dost studene. Videt to na tobe, tak asi skacu do vzduchu, jak ti to slusi, ale tato slecna by podle me zaslouzila jemnejsi a neutralnejsi barvy

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji Vám za chválu. Ples se konal v únoru, kdy jsem byla maximalne bledá a navíc samy pupínek. :( Od Pěti jsem chtěla výrazně líčení a byla jsem, jako vždy, spokojena. Tímto Pete ještě jednou děkuji a přeji ji brzké uzdraveni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky moc, Míra mě tu obskakuje s čaji,takže předpokládám,že jeho péče se co nevidět projeví :D....

      Vymazat
  25. Holčině to moc sluší,to je ale proměna,je z ní kočka..

    OdpovědětVymazat
  26. To je jak dve rozdilne osoby:-) Jsi sikula

    OdpovědětVymazat
  27. Mně se taky víc líbí před. Já bych se snažila víc podtrhnout její přirozenou krásu, ne ji jen zmalovat jak řadovou pipinku.

    OdpovědětVymazat
  28. Na mně trochu moc třpytivé, ale Lucce to kupodivu sluší :-) Je to pro ni moc příjemná změna :-)Jinak super jsou ty řasy! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti, moc mám ráda tvoje líčení, oblékání a tak, ale přijde mi že v každé proměně uděláš metalické výrazné líčení očí a k tomu růžovou rtěnku - ať to bylo líčení maturantek, Venduly, Anety... nevim no, přijde mi že některým takové líčení nesluší a vše je růžovfialovostříbrnočerné. Jakoby jsi měla jeden styl líčení, který aplikuješ na všechny :(
    Nechci tě naštvat, jen napsat svůj názor. Měj se hezky, Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo, já ti řeknu proč je to líčení podobné, protože když se zeptám, co slečny chtějí,tak každá řekne kouřovky jako jsi měla na blogu :D a je třeba si uvědomit, že já dělám holkám to, co chtějí ony, protože ony v tom budou na plese (což vysvětluje to, proč je líčení metalické, denní tady snad nemám ani jedno, na běžný den se holky nalíčit nechodí) a tedy se podřizuji jejich požadavkům a nemůžu si udělat to,co chci já, to je přece úplně logické. Ty když jdeš ke kadeřnici,tak máš taky většinou nějakou představu, kterou chceš a kdyby tě místo loken kadeřnice ostřihala na ježka s tím,že si myslí,že ti to víc sluší (i kdyby to nakrásně byla pravda), pravděpodobně bys spokojená nebyla. Takže když přijde slečna a řekne, já chci kouřovky do fialova, protože se mi to líbilo na blogu, tak jí to prostě udělám (ted nemluvím třeba konkrétně o Lucce, ale snad mě chápeš ;). Navíc vkus je velmi individuální věc a já nikomu nic nevymlouvám, snažím se jen jemně naznačit pokud mám jinou představu,ale má priorita je,aby ten, koho líčím měl to,co chce a byl spokojený ;).

      Vymazat
    2. Já jsem byla taky Peťou líčená a naopak jsem jí nechala volnou ruku a metalické kouřovky jsem neměla.. je fakt talentovaná ale pokud někdo pracuje podle požadavků "zákazníka" nic moc se s tím dělat nedá, můžeš maximálně doporučit co by bylo lepší ..

      Vymazat
  30. moc vám všem děkuji za komentáře, kritiku a názory :)!

    OdpovědětVymazat
  31. Lucka má zajímavé oči. Nejdříve jsem si myslela, že má barevné čočky. Jinak jsi jí Peťo perfektně nalíčila. Moc se mi líbí přechody stínů. Umělé řasy tomu daly šmrnc. Fakt super. Obdivuji lidi, co umí ostatní nalíčit, protože je to těžší, než líčit sebe. Včera jsem právě jen tak líčila kámošku a ta teda dopadla :D hned jsem to musela odlíčit.

    OdpovědětVymazat
  32. A proč jsi ji nedala zelené stíny???? Ne, sranda:-D Výše jsi to vysvětlila snad dostatečně, ale obávám se, že to bude pořád dokola.. Nevím, co je tak těžké pochopit, že je to asi většinou na přání dotyčné... Mě se teda slečna rozhodně líbí více po, dokonalá pleť, výrazný pohled a jemné rty, prostě supr!

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, ja jsi taky myslela že má Lucka barevný čočky...Vypadá nádherně..jsi vážně šikulka.Šárka

    OdpovědětVymazat
  34. Moc hezké líčení, na večer naprosto super!

    OdpovědětVymazat
  35. Krásná před i po Tvém líčení. Líčení očí se fakt povedlo, líbí se mi ta barevná kombinace!

    OdpovědětVymazat
  36. Na večer je to dokonalé, Lucka má nádhernú farbu očí a Peťa ju ešte zvýraznila. Fakt krásne.

    OdpovědětVymazat
  37. Lucka je tak krásna bez make-upu. Ale musím povedať, že tá zmena sa mi nepáči, podľa mňa jej to vôbec nepristane, prepáč. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Povedlo se to moc. To líčení je úžasný, ty stíny, musím ochat:D A slečna má krásný oči! Palec nahoru...oba palce, aji na nohách :D

    OdpovědětVymazat
  39. Lucka má nádherný pihy! :) Já sama se moc těším, až mi je sluníčko zase zvýrazní :) Jsou sexy jako celá Lucka! :) A chválim praci, Péťo :) Každý tvoje líčení je pečlivě odvedená práce :)
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
  40. Oči jsou vážně perfektní :)!

    OdpovědětVymazat
  41. Teda ty člověka vždycky uplně proměníš. Krásná. x)

    OdpovědětVymazat
  42. Nádhera! Nevím, jak někdo může napsat, že je příliš zmalovaná..vzhledem k tomu, že je to na večer, tak mi to přijde úplně v pořádku a hezké. Chce to být méně konzervativní holky :).

    OdpovědětVymazat
  43. Možná se mi to jen zdá, ale slečně Lucce toto večerní líčení perfektně zvýraznilo oči... Je to opravdu krásné :)

    OdpovědětVymazat
  44. wow!moc ti to sluší, ty stíny jsou kouzelné)

    OdpovědětVymazat
  45. mam dotaz ohledně tvého výběru mobilu..ty by sis koupila dotykový kdyby se ti na něm dobře psalo nebo i kdyby ti nevadilo psaní na displeji tak by sis stejně koupila dotykový..promin za tak hloupej dotaz, jen mě to tak napadlo :)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné líčení, moc se ti to povedlo, Peti!

    OdpovědětVymazat
  47. divné, mě to moc nezajmá :(

    OdpovědětVymazat
  48. Nepacia sa mi schovane pehy, ale som asi jedina, ktora ich vystavuje na obdiv :D Ale inak krasne :)

    OdpovědětVymazat
  49. Z přirozeně docela hezké holky se po nalíčení stala umělá figurína. Možná bystačilo nedávat ty umělé pavoučí řasy a bylo by tak líčení snesitelnější.Daniela

    OdpovědětVymazat
  50. Takhle slečna se mi líbí i nenalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ty kráso to je totální změna..vypadá jako modelka:)) ale slečna je moc hezká i přirozeně, to se fakt musí nechat, závidím

    OdpovědětVymazat
  52. Moc se mi tohle líčení líbí. Neplánuješ na něj udělat nějaké video?
    Díky Vlaďka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!