Blogerský striptýz aneb fakta a mýty o mně a mém blogu

by - 17 listopadu

Krásný nedělní večer vám všem,

nebudu se tu vykecávat, protože to stačí ve videu, jen k tomuto tématu řeknu, že jsem cítila potřebu některé věci osvětlit a tím vlastně tato témata vyřešit a uzavřít, at se k tomu nemusíme pořád dokola vracet a můžeme se posunout dál :). Doufám, že mne pochopíte a že pro vás bude video zajímavé. Mějte fajn zbytek neděle!




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace a kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy, štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: Gabriella Salvete Stars Lola

na sobě: domácí triko výrobce nevím

líčení: tyrkysová řasenka Rimmel, tužka na oči Gabriella Salvete č. 12, tvářenka Essence Sun club Sun light 01, rtěnka Lioela Dollish lipstick č. 4
 

You May Also Like

197 komentářů

  1. Jaký názor máš na Pavlínu Jágrovou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ní osobně nikdy nemluvila, takže nemohu soudit. Co se týká blogu, z toho, co jsem viděla, není to většinou můj styl, ale uznat musím, že je to fakt velká kočka :). Jen mi to přijde takové dost chladné a neosobní, ovšem nemám v tomto směru nějak úplně aktuální přehled, nějak často ji nesleduji ;).

      Vymazat
  2. Jsi úplně dobrá. Obdivuju tě a jsi strašně sympatická. A buď v klidu... já jsem bílá celý rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky :-) a vůbec mi to nevadí. Jana

      Vymazat
  3. Jsi super, chodím si na tvůj blog zpříjemnit den a odreagovat se :) Kašli na ně, je to jediné - závist! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video....Sleduji tě od začátku a jsi kočka a sympatická žena...moc ti fandím. Śárka

    OdpovědětVymazat
  5. Video je fajn, myslím, že jsi objasnila snad všechno, tak už jen zbývá, aby si to vzali dotyční k srdci. I na vlně internetu bychom se měli k sobě chovat jako lidé a nezneužívat toho, že tu můžeme být anonymní.

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, jen bych Ti chtěla říct, že jsi tenkrát před více jak rokem byla první česká youtuberka, kterou jsem začala sledovat a pořád jsi ta moje česká NEJ, přestože jsem dostala možnost sledovat za tu dobu i mnoho jiných..Ocenění blogerky roku Ti právem náleží a všichni ti, kteří se Ti snaží kazit náladu svými trapnými komentáři teď mohou klopit oči. To ocenění dokazuje, že jsi úžasná:)) Takže pokračuj v tom, co máš ráda a dál toč a piš - toč a piš pro nás, pro ty,kteří Ti fandí a těší se na každé další Tvé video či článek. Přeju mnoho úspěchů a dobré nálady. Pa Péťa H. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peťo, máš vážně pravdu. To co tady někdy čtu za komentáře-tak se i docela divim, čeho jsou ty lidi schopný-je to docela až FASCINUJÍCÍ!! měli by se za sebe stydět! Nic si stoho nedělej, a buď silná a házej to zahlavu!! :) :) Drž se! :o) at se ti daří!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nad některými otázky jsem se i já zasmála :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. To je fakt směšné, co lidi dokážou napsat. Nikdo ti nemá co kecat do toho, co nosíš, jak se maluješ, co si dáváš na blog. Jsi moc krásná, milá a talentovaná a líbí se mi, že děláš to, co tě baví a nenecháváš se ničím omezovat. K tobě chodím snad ze všech nejraději, protože tu panuje příjemná atmosféra a ke všem se chováš moc hezky. Takže ať si anonymové říkají co chtějí, věř, že my, "normální" čtenáři tě vždycky budeme mít rádi:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky všichni!
    Přidávám se k ostatním, určitě si neber osobně všelijaké nejapné komentáře, protože lidí, kteří Tě mají rádi je mnohem víc, držím palce ať ti tahle práce i nadále dělá radost a jsi stále tak dobře naladěná jako doteď. A taky bych Ti chtěla pogratulovat k Tvému vítězství právem zaslouženém - jen tak dál! :-)
    Hezký večer
    Verča:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Video je celkem fajn, ale mrzí mě, že jsi se musela vyjadřovat k tématu, že jsi nikdy nezkoušela dražší značky. V tomto stojím za názorem holek ze Sofastar. Také si pamatuji video, kde jsi řekla, že drahé kosmetické produkty ti přijdou zbytečné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ano, jak jsem říkala dnes, zatím mě nic z toho drahého až tak neuchvátilo, že bych si z toho na zadek sedla, možná čekám moc proto, že je to o tolik dražší ;), třeba něco zkusím a uchvátí mě to a bude to poklad, fakt nevím, nejsem věštec, zatím tu potřebu prostě nemám :). Tohle je přece strašně individuální, co mně osobně přijde pro mě zbytečné, pro někoho může být nezbytné, každá jsme jiná a máme jiné potřeby, jinou pleť. Mrzí mě, že musím stále dokola vysvětlovat, co jsem tím chtěla říct, mně to přijde, že někteří to prostě nechtějí pochopit a jen si hledají záminku, já mám pocit, že jasněji než dnes se už vyjádřit nemůžu. Jinak asi nevím, o čem je úplně řeč?

      Vymazat
    2. I když jí přijdou zbytečné, tak je přece může vyzkoušet, ne? Péťa říkala, že vzorky dražších produktů dostává od známé z parfumérie, takže proč ne? Spousta lidí si třeba nikdy nekoupí make-up za tisícovku, ale když dostane v Sephoře od něj vzorek, tak ho ráda vyzkouší :-)

      Vymazat
    3. Osobně vůbec nechápu proč někdo řeší, že nepoužíváš dražší kosmetiku. Určitě máš pravdu, že by to neoslovilo tolik lidí, jako ta s drogerie a cílem je oslovit a poradit obyčejným holkám a ženám. A kdo si kupuje tu "lepší" kosmetiku ať si ji kupuje a nevnucuje to ostatním ;)

      Vymazat
    4. Teď ti píšou, že nepoužíváš dražší kosmetiku. A kdybys ji začala používat, tak ti zas řeknou, kde na to bereš a tak - to je prostě marný tady něco vysvětlovat :)

      Vymazat
    5. Rozhodně jsem tím Petru nechtěla nijak nařknout, ale je pravda, že tam chybí takové to srovnání. Nemám na rozhazování, ale myslím, že třeba dražší make-up je dobrá investice. Já osobně jedno 30 ml balení , používám přes rok a barevná škála odstínů v parfumeriích je mnohem lepší. Ze čtyř odstínů v drogerii si vybere opravdu málokdo.

      Vymazat
    6. Jo, to je pravda, ze vyber odstinu je urcite lepsi, ale on je to problem hlavne u nas, v zahranici jsou v drogeriich bezne dostupne i mnohem svetlejsi a tmavsi odstiny, treba True match od Lorealu je skvely a u nas zacina skala na C2 a v zahranici maji uplne svetloucke C1 a N1. Takze ono to kolikrat neni ani chyba vyrobce,ale spis dovozce. No nic, to jen tak mimo, rozumim, ze to treba muze tak na nekoho pusobit, ale ja osobne to srovnani mam, takze se nikdo nemusi bat, ze bych varila z vody. Na druhou stranu, i pokud bych nikdy nic drazsiho nezkusila a presto mi vyhovovala kosmetika drogerkova, tak co je na tom spatneho? Ja to porad nechapu, proste jsem jen rekla, ze za me se mi ta investice nevyplati, to je cele, je to jen muj nazor. Porad nechapu, proc to lidi tak poburuje. Ted nemyslim tebe, ale mrkla jsem na tu zminovanou diskuzi a uprimne, z nekterych diskutujicich je mi spatne. Nechapu tolik zasti a neustalou potrebu se o mne otirat. Myslim, ze mam dalsi adepty na anonymy :D ( to je pokus o vtip), vedela jsem, ze nekterym blogerkam vadim,ale ze az tolik. Jinak dekuji za odkaz, zverejnovat ho nebudu, nestojim o rozpoutani dalsi diskuze na toto tema, nakonec ono psat o mne se vyplati, to razem narostou navstevy, jak jsem zjistila ;).

      Vymazat
    7. Tohle mi přjde tak trapný, když v dnešním blogerském a youtube se světě se točí pořád dokola jen Mac, Benefit, Essie a Hakuro, tak je rarita, když Petra píše o něčem jinym a ja jsem za to vděčna! A ne proto, že bych si nemohla koupit rtěnku od Bobbi Brown, ale protože recenzí na tu rtěnku jsou všude stovky a nechápu, proč by zrovna Petra měla psát recenze na určité značky. Chybí vám u ní recenze? Běžte jinam. V dnešní době netu je miliony stránek, blogů a vlogů, kde si o nich přečtete vše co potřebujete. Ale vyčítat blogerce, že nepíše o tom nebo o tamhle tom.to už je fakt trochu přeháňka, ne?

      Vymazat
    8. Nikdo nikdo neříká, aby používala nebo recenzovala drahou kosmetiku. To je úplně jedno. Problém je v tom, že levnou/drogérkovou porovnává s hi-end, kterou pouze vyzkoušela ze vzorku nebo mázla/testovala v prodejně. To je hlavním a jediným tématem v článku u Sofastars.

      Vymazat
    9. Míno, prosím tě, viděla jsi to video a poslouchala jsi, co tam říkám? Já tohle fakt nepochopím! Co vám tak vadí na tom, že mám jiný názor, než vy? Ať si proboha každý používá a srovnává co chce, vždyt má snad každý svou hlavu a každý má právo na svůj názor. Tak mě prostě nečtěte, myslím tím celou tu vaší podařenou partičku a je to. To je jako s tou kabelkou (dostanu dárek a to jak jste se na mne slétly a jedna po druhé se do mě navážela bylo opravdu na zvracení), vy prostě máte potřebu se do mě navážet a už tu zdaleka nejde jen o kosmetiku, samozřejmě to můžete schovávat za strašně dobré úmysly, ale bohužel pro vás, vím moc dobře, že vám ležím v žaludku a můžete tady klidně dělat jakože nic a jak mi vše hrozně přejete ;). Já to už fakt nechci řešit, když jsem podle vás taková, jak píšete, tak mě nechte na pokoji a neotravujte mě, já k vám taky nechodím a je to, děkuju, budu vám velice vděčná, když budete mě a můj blog ignorovat. Já respektuji vaše postoje a názory a tak prosím respektujte mé, jsem daleka nějakých osobních invektiv a ocenila bych, pokud by to tak bylo i druhé strany. A je mi opravdu srdečně šumák, zda mě budete zase drbat, jestli nesnesu kritiku atd.,já dělám blog ráda a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, je to pro mě relax, tak to tak taky berte a nedělejte z toho třetí světovou, že jsem si dovolila říct něco, s čím nesouhlasíte, víc tolerance, děkuju!

      Vymazat
    10. Moje reakce byla na anonymy - nenapsala jsem to tam, moje chyba, ale když se k tomu chceš vyjádřit i Ty, dobře. Původně jsem si myslela, že jsi víc nad věcí, než Tvé stádo, ale nejsi.
      A hlavně, já vůbec neřeším Tvůj názor, ale vysvětlovat to znovu, je jen házení hrachu na stěnu.

      Vymazat
    11. Mína, asi si článok od Sofastars nečítala pozorne, lebo napr. ja som po prečítaní toho celého mala pocit, že dievčatá majú problém s pomenovaním článku, ktorého pointou (podľa názvu) malo byť vysvetlenie dôvodu recenzovania i lacnejších značiek, avšak trošku sa im to vymklo z rúk a celý článok je len o Petre a o tom, prečo nechcú byť ako ona...a z ich komentárov nižšie je asi väčšine ľudí zle, pretože zjavne sa nevedia preniesť cez Petrin úspech a ako som si všimla tak sa snažili aj z anonymných Petriných haterov vyťahovať informácie o tom, čo v článkoch uvádza resp. neuvádza...z toho celého mi vychádza, že už zrejme nemajú o čom písať a čím zaujať, tak sa snažia zvýšiť návštevnosť blogu a získať nových čitateľov (Petiných haterov)...Dúfam, že ak bolo zámerom získať nových čitateľov, tak im to vyjde, a všetci, ktorí tu nám ostatným otravujú vzduch svojimi blbými poznámkami odídu tam pekne k nim a hneď tu bude lepšia atmosféra...

      Vymazat
    12. Omlouvám se tedy, že jsem reagovala na něco, co nebylo určeno pro mne, přesto vzhledem k tomu, že je jedná o mne, nemyslím, že by bylo mimo se vyjádřit. Jinak bych prosila vážit slova a výrazy, nelíbí se mi, pokud se tu čtenáři kteréhokoliv blogu nazývají stádem, myslím, že jsem to dokázala už milionkrát a i jsem to říkala právě ve videu, ať se každý vyjádří dle libosti a pokud bys byla spravedlivá, musela bys sama uznat, že tolik negativních a leckdy i bohužel urážejících reakcí jinde na blogu nevidíš, názory se tu opravdu velmi různí a já s tím nemám problém, to bych to neschvalovala, dávám prostor každému, aby se vyjádřil. Upřímně a poslední věc, co k tomu chci dodat, mrzí mě, že není možná normální diskuze a že mě musíte hned chytat za slovo a vyvozovat z toho nějaké závěry a co víc, některé komentáře už jsou opravdu ponižováním, opravdu je mi zle z toho, že na blozích s tak "nedůležitou" tématikou, kterou většina bere jako relax, dokáže někdo vypouštět tolik zášti. Jinak nemám víc, co dodat, než že z cizího krev neteče, ráda bych viděla některou z vás ve stejné situaci, podle mého názoru jednám až moc v rukavičkách a nad věcí jsem také až moc, jelikož na hrubý pytel hrubá záplata. A zajímavé jsou i další věci, ale opravdu nechci být paraniodní ;).

      Vymazat
    13. Ona to není tak ani Tvá chyba - jak je vidět u Tvých komentářů a i např. teď u Sofastars, komentářové vlákno si často žije vlastním životem, bez ohledu na to, pod jakým článkem je uveřejněno. Kolikrát vůbec k Tvému příspěvku nemám co říct a komentáře čtenářek mě tak zaujmou, že nejsem schopna to pochopit. A ještě k tomu předchozímu, vůbec mi neležíš v žaludku (pro čtenářky: ne nezávidím Petře nic).
      Pokud napíšu k něčemu, že se mi to líbí, je to pravda, a to i u Tvých článku/FB fotek/atd. Nemám potřebu Tě za každou cenu pomlouvat nebo něco podobného, nevím, jak si na toto přišla. Ale to bychom tu mohly zase řešit právo názoru a bla bla bla, každá strana si stejně bude hájit to své.

      ad RomieBeauty: Máš pravdu, celé moje stanovisko to vychází z komentářů u Sofastars (a zřejmě i nepochopení od některých čtenářů, nicméně já pointu pochopila tak, jak uvádím výše).

      Vymazat
    14. Ok, já to beru, každá máme jiný pohled a názor, avšak musím souhlasit s Romiebeauty, celý článek a diskuze se místo toho, aby se točila okolo kosmetiky, točí okolo pomlouvání mě za dostatečně nadšené podpory autorek blogu, navíc když uvádějí, že mne vlastně už jakou dobu nesledují :), celé to na mě působí dost blbě jako hledání co bysme tak na ní ještě mohly proprat ( a není to prvně ve vaší "bandě", vím to moc dobře, nebudem si hrát na schovávanou, vím, ale že to nebudete chtít přiznat) :) a navíc to přisazování některých blogerek ve smyslu, že se z toho složím s jasným cílem ublížit, za mě teda fakt PALEC DOLŮ. Ale jistě to nabalí plno haterů a zvýší návštěvnost a příště si kopne někdo jiný, počítám s tím a rovnou mohu všechny uklidnit, že jsem teda opravdu přežila horší věci, než že někdo, jehož ani neznám pravým jménem, blábolí cosi anonymně na netu :).

      Vymazat
    15. Citala som tu diskusiu a mam dost:) ked sa stretne par zakomplexovanych blbcov tak to stoji za to, hlavne by som to necakala od dospelych zien ale ok.
      1. Vyjadrenia k tvoju stylu, ci vobec nejaky mas alebo nie je na hlavu... Kazdy ma iny a nikomu nebude sediet styl toho druheho na 100%, hlavne ze ziadna z tych co tam pise neukaze ten svoj.
      2. Az je trapne ako sa pri tvojom mene stretavaju vzdy tie iste, zavist je strasna vec..
      3. Kazdy clovek pocas zivota meni svoje nazory, a to ze si pekne davno povedala nieco vo videu neznamena ze mas ten nazor aj teraz.
      4. Tvoj blog je super a dakujem ze ho mas, z tych zakomplexovanych trubiek ktore si vyfotia LV kabelku a myslia si ze su niekde vyssie ( coz niesu, pretoze takí ludia nemaju potrebu riesit druhych) ta nemusia zaujimat, urobili si peknu reklamu skrz teba a tvoj blog, tak nech si tu chvilku slavy uziju ;) doteraz som o nich nevedela
      5. Dalej budem sledovat blog pretoze mas skvele napady a recenzie ktore mi pomohli, ked budem chciet drahsie znacky a nieco na porovnanie zajdem k Rendy z ordinary life, jej recenzie su skvele.
      6. Gaucovym trubkam prajem vela stastia a viac citatelov nech si nemusia staviat meno na tebe! ;)

      Vymazat
    16. No já nikdy anonymně nepsala, takže v tomto mám svědomí čisté. A mmch jestli se Tobě nelíbí nazývat čtenáře stádem, mně se nelíbí nazývat něco bandou a ještě k tomu mojí. Jako že jsem vedoucí? .... a takto bychom se mohly napadat donekonečna. Se Sofastars nemam nic společného a ani je neznám osobně, takže nevím, koho do "bandy" počítáš.

      Vymazat
    17. Jen posledni poznamka, Mino, nikdy jsem te nenarkla, ze bys mi psala anonymy, to pozor, to vubec nerikam! Jinak banda nebo particka je pro me oznaceni skupiny, nevim jak jinak to napsat, nebylo to pejorativni, stado mi tedy pejorativni prijde,ale asi jen muj problem. A vudce, jak jsi na to prisla? :D To jsem tak teda opravdu nemyslela, to tu mam vyjmenovavat, to je pod uroven, ne? To delat nebudu, ja mam pocit, ze vime, o cem mluvime ;). Ja bych to uz fakt nepitvala, nechejme to tak ;).

      Vymazat
    18. Tak ja se teda taky musim vyjadrit,posledni dobou jsem vubec nemela cas neco Pete napsat ale ted teda si ten cas proste udelam.

      Tu diskuzi jsem taky cetla a hodne mne zarazilo,ze se tam do Peti navazely i holky-blogerky ktery jsem normalne chodi a vsechno tady vychvaluji-asi nejakym zpusobem necekaly,ze se to Petra dozvi nebo,ze ji o te diskuzi nekdo rekne ale to se teda prepocitaly.

      K te drahe-levne kosmetice:Ja teda nevim neziji delsi dobu v CR ale porad tam jezdim,mam tam rodinu a tak nejak proste vim jak na tom lidi financne v Cechach jsou a to,co nektery blogerky dokazuji to je opravdu k zasmani.Takze:neznamena to,ze protoze uz chodite do prace a vydelavate tak budete vsechny vydelavat 100.000 mesicne a budete si moct dovolit kazdej den chodit do sephory nakupovat high end kosmetiku a jeste k tomu nosit vylozene znackovy obleceni a kabelku a mit suprovej barak a auto.Petra tento blog dela pro NORMALNI zeny ktery maji normalni plat to znamena od 15.000 do 30.000 Kc (a to jeste hoodne zenskych v Cr kolikrat nema) a musi platit hypoteku,leasing,jidlo,kolikrat jeste maji treba nekolik deti tak ty taky neziji zadarmo apod.To,ze je dneska vsechno hodne drahy nemusim nikomu pripominat a opravdu vypadat dobre a neutratit majlant neni jen tak a od toho tady podle mne Petra je,temto zenam pomahat,proste davat tipy na to,co je dobry i kdyz je to z drogerie a za to ji lidi maji rady a uz to dokazala tim,ze vyhrala blogerku roku,urcite nebylo pro nic za nic a jsou blogerky ktery to Petre preji a pak jsou takovy ktery to proste nemuzou pochopit protoze Peta prece pouziva sunty a oni jen ty high end vyrobky,ze.Jeste by bylo ale potreba uvest na pravou miru jak se veci doopravdy maji a kde na to tyto blogerky opravdu berou,jaka je jejich zivotni situace protoze jako nechat se zivit maminkou a psat z pokojicku o makeupu od chanel je lehky,ze.Petra ma alespon vlastni strechu nad hlavou,auto a je rozumna,investuje do veci ktery za to opravdu stoji,drahou kosmetiku zkousela,nevyhovovala ji nebo proste nemela pocit,ze by to bylo lepsi nez treba loreal z drogerie-no tak ji zaskrte proboha,ze ma jinej nazor.Podle mne je tento blog opravdu nejlepsi z ceskych blogu,autorka ma vlastni nazor za kterym si jde stuj co stuj,ze zena muze byt krasna vzdy i kdyz nema miliony na uctu a jestli se to nekomu nelibi tak sem prece vubec chodit nemusi!

      Vymazat
    19. Ja to treba vidim takhle. Ona totiz nektera kosmetika je highendova jen v CR. Proste v CR se za ty prachy nehodi nakoupit. Ja treba pouzivam make up za 800 Kc,ale mam ho uz pres rok a jednak neexperimentuji tolik jak pani Petra. Rasenku mam taky za 800 Kc, a protoze ji pouzivam jen ja, tak ji mam uz 2 a pul roku a neni jeste vyschla. Tuhle sluzbu mi neudelala zadna z drogerkovych rasenek. Kdyz jednou drogerkovou rasenku otevrete,tak do pul roku je urcite vyschla. Chapu pani Petru,ze se vyhyba koupi highendove kosmetiky,protoze s frekvenci jakou prispiva na web by musela byt neskutecne bohata a nebo se blogovanim zivit. Myslim tim hlavne tutrialy. Na druhou stranu jsem cetla clanek i na
      Sofastars a neprisel mi nijak urazlivy, pomlouvacny nebo neco na ten zpusob. S pozdravem Hanka PS:Pani Petro moc rada sleduji Vase videa a hlavne obdivuji tu pozitvni energii, kterou z nich vyzarujete.

      Vymazat
    20. Hanko, moc Vam dekuji za podporu a to je presne to, co jsem i zminovala v clanku o drahe vs levne kosmetice, kdyz to ma clovek jen pro sve ucely a ma jednu paletu neutralnich barev, tak proc ne treba Naked, ja ale rada testuji a objevuji nove veci a poklady, ktere cloveka nezruinuji, presne, jak jste naznacila. Jinak co se tyka clanku, o ten ani tak neslo, tam jde spise o tu diskuzi, ktera je pod nim, to je opravdu, jak tam nekdo trefne poznamenal, kydani hnoje.

      Vymazat
    21. Ne, nevím, o čem mluvíš. Můžeš mi to vysvětlit?
      Ad Hanka: To je přesně to, co je nepochopeno. Není problém, že Petra nerecenzuje hi-end, ale že srovnává hi-end s drogérkou, aniž by hi-end dlouhodobě používala.

      Vymazat
    22. To Mina:Ja jsem ten clanek pochopila.Ja i vim,ze se jedna konkretne o rtenky MAC.Jenze zrovna o MACu si myslim,ze u nas za ty prachy proste nehodi koupit. Ja mam MAC rada a za ty penize se ho rada koupim i tady. No a na rtenky me moc neuzije :-).Hanka

      Vymazat
    23. tak som si zo zvedavosti zašla na tie Sofastars... a úplne tie dámy chápem! dávať toľko prachov na drahú kozmetiku a vo výsledku vyzerať ako ony, pričom Petra, ktorá minie desatinu z toho, vyzerá popri nich ako megastar... tak to je vážne na porazenie. úplne a dokonale chápem! :)))

      Vymazat
    24. Co se týče drahý kosmetiky, tak musím s tebou souhlasit a říct že je opravdu zbytečná, dá se najít stejně dobré nebo i lepší výrobky v nižší cenový kategorii. Pracovala jsem v rok v parfumerii a teď líčim tak vim o čem mluvim :-) Jen bohužel nějaké klientky si prostě potrpí na značku, takže kvůli tomu mám pár i značkových líčidel :-)

      Vymazat
  12. Ahoj Peti.
    Víš, dost by pomohlo, kdyby si ty sprosťárny nezveřejňovala.. Já chápu, že chceš, abychom my ostatní viděli, co ostatní dokážou vyplodit, ale strašně mě to vždy rozčiluje.. Protože nechápu, jak někdo může někomu, koho nezná osobně, něco takového vůbec napsat.. A pak se jen rozčiluji při tom čtení, protože mě to osobně dost vadí, takové urážení, napadání.. já to beru jako pomluvu, a pomluva je přeci trestní čin.. Ti anonymové si to vůbec neuvědomují. Když to Kája vyřešila a nezveřejňuje hanlivé komentáře, už se mi k ní chodí lépe, ráda si čtu komentáře ostatních slečen, mnohdy v nich zazní rady apod.. Určitě by to prospělo i tady..

    El.

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně ti rozumím, že jsi měla potřebu to tak nějak shrnout a vysvětlit. Tohle je prostě úděl těch, kteří vyjdou se svojí kůží na trh a zejména u nás ;) no jo no, holt co se dá dělat...

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  14. Peti vykaslete se na ty rejpaly. Zažila jsem něco podobného a taky se obhajovala, ale s odstupem času už bych to neudělala. Pokud někomu něco nesedí, jeho problém. O tom, že to děláte dobře svědčí vaše výsledky. I kdybyste na blogu vydělávala milióny nebo měla deset plastik tak je mi to fuk a stejně budu další den hledat nový příspěvek :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Popravdě jsem se už dlouho u žádného videa takhle nepobavila. Docela by mě zajímalo, co se těm lidem honí hlavou, když tohle někomu píšou... Ale jak jsi říkala, čím se blog stává viditelnějším a navštěvovanějším, tím více prudičů nasbírá. Ale dokud na každých padesát milých pravidelných čtenářů přibude jeden, je to pořád dobré skóre :-)
    A nemyslím si, že je třeba se za něco omlouvat nebo na takovéhle osoby vůbec reagovat. Prostě haters gonna hate a jinak to nikdy nebude. A čím větší feedback vyvolají, tím větší radost jim to udělá. A navíc - blogerkou roku se přece nestane nějaká ošklivá nevkusná opice! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tvůj blog je inspirací, ráda koukám na videa a čtu tvoje články. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti.. ja se na tvuj blog dívám moc rada:) .. lidi co rejpou hoď za hlavu :) měj se pěkně.. těším se na další video :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tvůj blog je inspirací a radostí. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  19. Naprosto souhlasím ve všech ohledech. Je jasné, že každý napíše "moc si to bereš, neřeš to furt atd", ale málokdo by si to osobně nebral. Já tě obdivuji, jsi skvělá a na všech videích sympatická a nesnažíš ze sebe dělat někoho kým nejsi. Lidi jsou jenom strašně závistiví a nedokážou unést, když vidí, že někdo jiný je šťastnější a spokojenější než oni.
    A až si příště budeš číst nějaký hnusný komentáře, vzpomeň si na to, že je spousta lidí kteří tě mají rádi a sledují tvůj blog protože je baví. :)
    Přeji mnoho úspěchů a co nejmíň anonymně-hnusných komentářů.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo,
    krásný a potřebný video :o) Hned na začátku jsem se usmála, poněvadž já jsem svíčkovou dělala včera :o))) Musím říct, že lidi, co tě sledujou dýl ( já cca rok a půl ), musí vědět, že ses nezměnila - jsi pořád milá, inteligentní, vtipná, otevřená a upřímná, to se prostě pozná :o) Vůbec nejsi stará ( já jsem jen o rok mladší a taky se tak necítím ) a oblékáš se podle mého názoru naprosto skvělě a ani náhodou nevhodně k věku - zvlášť se mi neskutečně líbily ty šaty z vyhlášení blogerky roku :o))) No a co se týče anonymů - tuším, že moje reakce na jednoho z anonymů byla smazána v tom vlákně, jak jsi o tom mluvila, páč to se prostě nedalo :o))) Je to prostě tak - podle sebe soudím tebe . Jsou to anonymní chudáci a já plně souhlasím, abys urážlivé a provokativní komentáře nepustila dál, nezaslouží si, abychom na ně reagovali ( i když mě to právě většinou nedá :o))) A hlavně - úspěch, krása a spokojený život se jen tak neodpouští ! Jsi báječná, děláš blog výborně a já mám na tobě moc ráda to, jak jsi lidská :o) Moc ti gratuluju k výhře blogerky roku a krásnýmu rozhovoru v ČT - moc vám to oběma slušelo :o))) Jen tak dál, těším se, na každý příspěvek, zdravím i Míru, Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kato, dekuju hrozne moc, jo, to bylo presne ono to vlakno, ja se taky bohuzel snazim reagovat, mam pocit, ze ty lidi prece nemuzou byt tak mimo,aby to nepochopili,ale asi fakt jsou, nema to cenu :). Dekuju moc za vsechny tve komentare, ctu je moc rada :).

      Vymazat
  21. To je právě ono - ty říkáš, že normálně pracuješ jako každej jinej. Já mám spíš pocit, že v poslední době spousta lidí nepracuje, tím pádem je jasný, že jednak nemají moc peněz, takže závidí ostatním každý halíř. A navíc ještě, jak nemají co dělat, tak se vrtají v životech jiných...Vysvětlování přetahování si pusy mě fakt pobavilo :D A ukazovat občanku, aby jsi potvrdila, že se jmenuješ tak, jak říkáš - to už je vážně mazec :D nechápu, co všechno jsou lidi schopní řešit...třeba si ještě vymyslí, že tohle je falešná občanka...:D Teď fakt vážně, máš můj obdiv, že všechny ty negativní komentáře takhle zvládáš!

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Peťko, ty jsi tak skvělá, krásná, milá a úžasná, já tě snad chci za ženu:-) Jsi opravdu parádní. Dívala jsem se na toto video se svým synem, kterému jsou tři a ten jen dokola opakoval-to je ale krásná paní, že? Pravda však je, že mě dotazy, které jsi zmiňovala trochu děsí:-) Je mi 33, nosím legíny a sukně a teď mě napadá, jestli si nekoupit důchodky a zástěru. Kurňa, asi bych se měla nad sebou zamyslet. Přeju moc a moc zdaru! Jana

    OdpovědětVymazat
  23. Mne ťa v niektorej časti tvojho videa prišlo až ľúto že sa ospravedlňuješ, vysvetľuješ a aj tak to o pár mesiacov nebude nič platné, pretože to bude stále o tom istom, tie isté otázky, vysvetľovania, obviňovania od anonymov a pod.
    Ale aj napriek tomu, je tu plno ľudí pre ktorých má zmysel robiť to čo robíš a myslím, si, že svojou pozitívnou náladou by si mohla byť inšpiráciou pre viacerých. Od doby čo ťa sledujem si sa posunula poriadne vpred a preto ti držím palce nech to vydržíš čo najdlhšie :)

    OdpovědětVymazat
  24. Lidi co tohle vyploděj z hlavy by zasloužili pár facek fakt! Kolik máš plastik, kde bereš peníze, co nosíš a co dáváš na blog je jen a jen tvoje věc a naprosto nechápu jak si někdo může dovolit to timhle způsobem komentovat. Asi se šíleně nudí a nemá v životě naprosto nic.. Uplně sem se rozčílila :-)
    Přeju pevný nervy a hodně štěstí ve všem!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, Peti.
    Vážně mě fascinuje, co za blbosti lidi vymyslí. Jen si myslím, že těm, kteří tohle píší, to nevysvětlíš.
    Každopádně si tím nekaž náladu. Sice s Tebou někdy až tak nesouhlasím nebo se mi něco nelíbí, ale moc ráda sleduju videa, protože jsi hrozně pozitivní člověk. :)
    A nejlepší bude, když si sem ty hnusné komentáře nepustíš. Potom mě ani nebaví číst diskusi tu. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Petro, úplně chápu proč toto video, máš právu na obranu, ale bohužel si myslím, že je to boj s větrnými mlýny..
    a proč? Jednou větou: bohužel žijeme v České republice, která je bohužel plná závistivců a zakomplexovaných lidí, kteří neumí přát úspěch, nebo dokonce mít z něho radost.. Jsi úžasný člověk, který do blogu dáváš celé srdce, je to cítit - proto máš plno fanoušku, ale taky je pro ty, co tě chtějí zasáhnout, velmi lehké to udělat. Omlouvám se za ten negativismus, ale štve mě to! Netýká se jen tvého blogu, ale politiky atd, ale to už e jiné téma. Kokrétně za mně, ptala jsem se tě už víckrát na bbčka na tvářenky a vždy si mi velmi rychle odpověděla.. Mohla bych pokračovat dál a dál, ale opět jednou větou, je z tebe cítit, že by ses pro nás rozkrájela, že dáváš maximum, pokud tohle někdo nevidí, má problém ;D. Jo a ještě k penězům atd, i kdyby jsi za rohlíky platila krémem, tak ti to přeju! Protože tolik času a usilí, které by jsi mohla investovat jinde, by si zasloužilo být odměněno..a to je další česká vlastnost, peníze, skoro sprosté slovo - vydělávat, já z toho prostě "rostu", já ti přeju, aby se všechno tvé usilí vrátilo zpět a budeš miliardářka, ale prosím tě, nikomu to neříkej, však víš závist ;D
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Fajn video Peti. Taky bych se k tomu vyjádřila být tebou. :) Jinak ty urazlive a hloupe komentare bud pisou pubertacky nebo vylozene zlí a nespokojení lidé.. a na ty se povznes. A rozhodně si se nezměnila, jsi práve pořád nohama na zemi a to, že neodepisuješ na všechny komentáře.. no promin ale ukaz mi blogerku, která odepisuje na kazdy komentar a ma pres 3 tis ctenaru? Zadna a navic ty odepisujes casto, vetsina blogerek s takovym poctem ctenaru nereagujes vubec! Byla jsi ma oblibena blogerka, jsi a budes, brou noc!:):D

    OdpovědětVymazat
  28. video mě moc pobavilo :D žárlivý a pomlouvačný slípky by zasloužily přes prsty, aby neplodily tak pitomý dotazy a připomínky..nechápu, jak se tě někdo může dovolit zeptat (asamozřejmě to nemyslí v dobrém) na otázky typu plastika, peníze, že lžeš o věku a jméně, atd... přece i kdyby jsi lhala, měla tunu plastik a bohatého sponzora, tak je každýmu po tom prd a mělo by jim jít stejně jen o tvé články a videa.. ale krásně jsi se s tím vypořádala, palec nahoru! fandim ti a přeji mnoho milých a slušných čtenářů ;)

    OdpovědětVymazat
  29. nad některými body jsem se vážně pobavila, a musela se smát, ač je to vlastně strašně smutný. já tě za tohle všechno moc obdivuju jak se tomu dokážeš zasmát, brát do s nadhledem... já si takové řeči a urážky strašně beru. a vlastně vím, že i kdybych měla bůhví jak dobré argumenty, tak to takovým lidem nevysvětlím. viz dneska - zveřejnila jsem článek ve stylu obrázkového dopisu pro "Ježíška", protože to většina čtenářů ráda čte, a hned se mi tam objevil komentář, jak si dělám seznam pro případné sponzory :D (už vidím, jak se všichni hrnou poslat mi hodinky za cca čtyři tisíce zadara :D :D)

    každopádně ti moc fandím, co jsem měla tu možnost tě poznat, tak jsi opravdu skvělá, a to se v dnešním světě neodpouští. místo toho, aby člověk zapracoval sám na sobě, aby se sebou byl spokojený, radši ty druhé shazuje a ubližuje jim.

    OdpovědětVymazat
  30. Myslím, že aj toto video bude zase zlé, lebo to riešiš :D
    Ale úplne chápem, je mi jasné, že nikto nevidí všetko a okrem komentárov na tvojom blogu je toho dosť aj na iných a ak ti chodia ešte aj e-maily a ďalšie správy, ktoré nikto nevidí... každý má len jedny nervy, a tak je pochopiteľné, že po určitom čase máš toho dosť a musíš reagovať, čo sa nezainteresovaným môže zdať ako neprimeraná reakcia.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Péťo.
    Někdy fakt nechápu ty lidi , kteří umí jen rýpat. Teď ti říkají , že si ještě nepoužila žádnou drahou kosmetiku a kdyby si jí začala používat měli by s tím problém a zase by říkali , že si moc bohatá a kdo ví co ještě.
    Jak si říkala , že ti píšou , že jsi hnusná a tak dále. Vůbec to tak neber.
    Mě je 15 let a každý z naší třídy má ASK. Tak já , si ho založila tedy také. No , ale zase tam se může psát v anonymu a , každý si tam chce zvednout své ego a tak mi píše , že sem hnusná a tak dále. Já mám totiž otevřený skus a nejde to srovnat jen fixními rovnátky , ale musím na opreaci , aby mi zasunuli čelist (horní). Je to strašně těžké rozhodnutí , zda do toho půjdu , ale nemohu žít s pocitem , že každý kdo mě nezná osobně soudí jen můj vzhled , ale nekouká vůbec jaká jsem doopravdy.
    To mě na tich lídí strašně štve. Operace se plánuje dva roky a třetí se teprve operace koná. Já to těžké rozhodnutí , protože budu muset vydržet tu bolest která je z tou operací spojená a také šest týdnu mít svázané čelisti u sebe , ale já se rozhodla že to budu brát jako jeden z životních kroků , které můžu v životě pro sebe udělat.
    Jen sem ti chtěla v tomhle komentáři říci , že seš strašně krásná, Házej všechno za hlavu i , kdy vím , že to někdy opravdu nejde.
    Já tě mám strašně ráda a jsem ráda , že vůbec jsi. Drž se.
    S pozdravem Káťa.

    OdpovědětVymazat
  32. Ač blog sleduji pořád, nikdy jsem nepřidávala pod video nebo článek komentář. Dneska udělám výjimku, protože jsem netušila, co se ve skrytu toho všeho děje :-) Chci tím jen vyjádřit podporu a říci, že si myslím, že je spousta dalších holek,co chodí na tvůj blog a rádi Tě sledují (jako já), jen nemají zapotřebí všechno komentovat a ke všemu se vyjadřovat(a jak koukám asi víme proč). A když by se nakonec sečetl počet těchto holek a těch co kritizují, tak rejpálci budou ve velké menšině :-) Jen kolem sebe koupou, tak vypadá , že jich je více než ve skutečnosti je :-) Tobě přeju hodně štěstí,nadále Tě budu sledovat a tiše podporovat:-) A držet se co nejdál od tohoto dění ubohých jedinců :-)

    OdpovědětVymazat
  33. ahoj, já prostě tyhle lidi nepochopim, mě osobně by nikdy nenapadlo ani jednu z těch otázek položit. Sakra co je komu do toho? Já nevim, že maj někteří z nás pořád tendenci se plést do věcí, do kterým jim nic neni. I kdybys měla plastiku, no bóže, dneska jí má každej druhej (myslím tim i chlapi). Jinak jsem taky bílá i přes léto (nemám čas chodit se opalovat) a vyhovuje mi to tak, ale pořád slýchám od ostatních, ježiš ty seš jak upír, nechtělo by to nějakou barvičku??? Pří těch pár posledních otázkách jsem se jenom smála...prej nafoukaná, myslím, že ten, kdo kouká pravidelně na tvoje videa, tohle nemůže nikdy vypustit z úst. Nojono závist je prostě nekonečná. ... mě by třeba osobně nenapadlo koukat na někoho, na kom mi něco vadí...a pak to tomu dotyčnému napsat a hledat vyloženě chyby, kde nejsou! Omluvám se, trochu jsem se vytočila :D, ale jinak super video. Těším se na další a přeju hodně moc pozitivních ohlasů a opravdových fanynek/fanoušků!

    OdpovědětVymazat
  34. Milá Peťka, si velmi bystra, férová a ženská. Tvoj blok je hviezdny, pretoze ty si hviezda a s tym sa spaja vela zavisti a neprajnosti. Myslim, ze by si sa nemala zaoberat tymi negativnymi a nepravdivymi reakciami. Takto to robia hviezdy v šoubiznise ak chcu prezit a "nevyhorieť" , stejne nikdy vsetkym nevyhovieš a vzdy budu "tí" nespokojní. Svoj blog robis skvele a ja sem chodim hlavne preto, ze sa nenechas kupit a si objektivna. Nie si povinná nic vysvetlovat a za nic sa ospravedlnovat. KOmu sa nepaci nech sem nechodí a hotovo. Ja ti zelam aby si si uchovala tu pozitivnu energiu, ktoru nam- tvojim fanúšikom davas v svojich prispevkoch a dychtivo ocakavam kazdy dalsí. Takze zameraj sa na pozitivne ohlasy. Zo srdca Marta

    OdpovědětVymazat
  35. muzu se zeptat, jak vis, ze anonymy pisou blogerky, kdyz to jsou anonymy?
    jinak super video, jen tohle mi proste nejak nedocvakava:):D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vsechno se da zjistit a nic na internetu neni tak anonymni, nahoda je nekdy blbec a prihraje cloveku docela zajimave informace ;)

      Vymazat
    2. tohle mě taky zajímalo :D
      no škoda Peti, že se ti to nechce trošku rozvést. Na tohle bych byla docela zvědavá.
      Radka

      Vymazat
    3. Ved Petra si lahko moze pozriet z akej IP adresy komentare su..
      Nechapem co ma na tom rozvadzat

      Vymazat
    4. @ anonymni 17:11 (popr. niekto iny, kdo vie)
      ako si Petra moze tu lahko pozriet z akej IP adresy kometare su, prosim ta?
      Dakujem a prosim trochu to rozved.

      Vymazat
  36. Peti, moc ti fandím a mám tě ráda. Bohužel mám obavu, že ani toto rýpaly neodradí.

    OdpovědětVymazat
  37. Peti, jsem ráda, že jsi vše objasnila, snad už se anonymové trošku stáhnou a přestanou..:(
    Jinak mohla bych se zeptat, kde, nebo co vlastně děláš za práci? Na blogu jsem to nedohledala a v draw my life jsi to nějak opomenula..
    děkuji za odpověď a ještě bych Ti chtěla pogratulovat k 1. místu v Blogerce roku..vážně sis to zasloužila :-)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťa nechce zveřejňovat svoje zaměstnání, aby se vyhla dalším případným útokům na své soukromí a svou osobu

      Vymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Peťulko jsi úžasná, krásná, mladá a hrozně moc talentovaná a já ti strašně moc fandím! Tvoje videa jsou úžasný, vůbec nevadí že mají i 30 minut protože mě hrozně baví a vždy se u nich příjemně naladím a odreaguju a něco přiučím. Vykašli se na rejpaly a lidi tohohle typu protože jsou to povětšinou lidé kteří ti závidí že jsi úspěšná a my tě máme rádi a daří se ti! Buď pořád taková jaká si protože si naprosto fantastická a přeji pevné nervy, protože jak se říká "Nejhorší srážka je s blbcem" a těch je mezi námi vážně moc! Takže ještě jednou moc moc fandím a jsi vážně skvělá!!

    OdpovědětVymazat
  40. To je priam až hrozné, čo ľudia dokážu napísať a povedať...:) pekné video, inak neviem prečo, ale chvíľkami si sa mi v tom videu podobala na Lanu del rey.... :) Brala by som od teba nejakú líčenie podľa nej :) a nad ľuďmi sa netráp to je zbytočné ;)))
    Tati´s blog

    OdpovědětVymazat
  41. negatíva nebudem komentovať ale čo chcem a musím povedať PETRA ĎAKUJEM ŽE SI TU, ŽE PRE NÁS ROBÍŠ TO ČO ROBÍŠ ROBÍŠ TO DOBRE dodatočne gratulujem k blogerke roka ZASLÚŽIŠ SI TO Viera

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peťo, napsala jsi to dobře. Myslím si, že to sice nepomůže, ale tobě se ulevilo a těm, co ti psali tyhle hovadiny se asi vaří krev v žilách. :-) Hezky, česky, vyprdni se na ně. :-) Ono, nepustit negativní komentář je taky naprd, pač ti zase budou chodit maily tipy- je divný, že s tebou úplně všichni souhlasí atd. Ale nějaký filtr by to chtělo, je pravda, že po hodně negativních a vulgárních komentářích se diskuze přesměruje úplně někam jinam. :-) Držím palečky, My normální ti fandíme a fandit budeme. Jo a ještě. Já tě sleduji asi tak půl roku, takže ne moc dlouho. Navedla mě na tebe kamarádka, která byla úplně nadšená. Ukázala mi tvůj blog a moje první reakce byla( ježiš, ta je hubená a divná a asi bude taky pěkně nafoukaná), ale stačilo mi přečíst si pár článků, kouknout na pár videí a změnila jsem názor. Tím jsem chtěla říct, že je třeba sledovat trochu víc věci na blogu atd (ne si jen prohlédnout obrázky a pak machrovat, když si ani nečetli článek) a pak mají stupidní otázky a komentáře, na které je odpověď samozřejmě v článku. To by mě asi zabilo. Obdivuju tě, že odpovídáš i na tyhle dotazy. A ne, že neodpovídáš. :-) Je to fakt začarovaný kruh. :-) Měj se fajn, buď stále ty a těším se na další příspěvek. Maruška

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj:) ze začátku jsi se mi moc nelíbila, ale postupně jsem ti přišla na chuť a jsi má druhá nejoblíbenější:). Na co jsem si zatím nezvykla je tvá mluva (nespisovnost), ale vím (a ani bych nechtěla), že si nebudeš hlídat každé slovíčko. Měj se fajn a pokračuj ve své skvělé práci!:))

    OdpovědětVymazat
  44. Dobrý den, Péťo :))
    Teď se budu opakovat, ale prostě s Vámi musím souhlasit. Nevidím nic špatného na tom, že jste chtěla některé pomluvy objasnit a všechno uvést na pravou míru. Nikomu není příjemné, když se o něm roznášejí klepy a drby a myslím, že už jste to snášela dost dlouho, a tak není nic špatného, když se to jednoduše pokoušíte ujasnit :)) ( Některé drby ale skutečně pobaví :D ) Jste neuvěřitelně sympatická, milá a krásná žena. Nevím jak ostatním, ale na mě působíte dojmem, že jste pohodový, veselý člověk, který nic zbytečně nehrotí, což je moc fajn. Znám plno jiných českých blogerek, většina z nich je mladší než Vy, ale i přesto můžu s jistotou říci, že patříte mezi ty nejlepší. Mimo to - cenu Blogerka roku si právem zasloužíte, moc Vám gratuluji, a mnoho štěstí do budoucna!

    OdpovědětVymazat
  45. Mě občas zaráží, co lidi řeší. I kdybys tu psala třeba o ******, tak je to přeci tvoje věc. Nikoho nenutíš koukat se na videa, nikoho nenutíš sem chodit. Jsou to jenom závistivci. Poslední dobou mi přijde, že skoro celý český národ je závistivý a neumí ostatním lidem přát jejich úspěch. Sami pro něj nejsou ochotni nic udělat. Podnikatelé jsou šejdíři, kteří obyčejné lidi okrádají, ale stejně u nich ti lidé nakupují. A mohla bych pokračovat. Prostě nepochopím, ale to je asi jenom o člověku a jeho názorech. :)

    Peťule, sice jsi to zmiňovala ve videu, ale stejně. Vykašli se na ně. Přece si nebudeš kazit den, resp. život, nějakýma závistivcema, kteří si na tobě léčí své sebevědomí.

    Tvůj blog je fajn. I když se mi někdy něco nelíbí, stále ráda se sem vracím pro inspiraci a pohodu :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  46. Zajímalo by mě, jestli jsi někdy získala důkaz, že některé anonymy opravdu píšou ostatní blogerky. Ne že bych nevěřila tobě osobně, ale celkově neuvěřitelný mi to teda přijde. :-O Nemusíš tady sdělovat přímo jména, ale víš o někom konkrétním?
    K "přetahování" rtěnky - kdo nechce pochopit, nepochopí, nic jinýho v tom neni.
    A ostřejší reakce na ty vymatlaný palice jsou někdy potřeba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,ale pred soudem by takovy dukaz asi neobstal ( ne ze bych se snad chtela soudit :D), ono to proste nejde uplne dokazat, ten dotycny clovek by si vzdy mohl vymyslet, ze mu zrovna nekdo sedel u pocitace atd,ale vzhledem k tomu, ze vim,jak se o mne vyjadruje, tak je to sice jasne,ale tezko prokazatelne. Navic ani nechci dat moznost k nejakym spekulacim, treba se chytne za nos, i kdyz pochybuju.

      Vymazat
    2. I kdyby Petra žádný důkaz neměla já tomu na 100% věřím, že hodně anonymů jde od blogerek. Je to prostě závist a čím je člověk úspěšnější tím více ho lidi pomlouvají a odsuzují to je obecně známý fakt a bohužel pravdivý! Já chápu, že blogovýní bere hodně času a ne vždy to lidé ocení dostatečně a tak z toho jsou pak ty pomluvy a urážky. A každý prostě nemůže být nejlepší...Peťa vyhrála právem tu soutěž. Myslím, že tomu dává maximum a velké plus beru i točení videí. U něktěrých blogerek pomalu nevím jak vypadají nebo to nevím vůbec tak nevím čemu se pak holky diví :-) Sara

      Vymazat
  47. Peti, ty už to vůbec nezvládáš! Jak se rozčiluješ hlavně potom ke konci, máš úplně roztažený nozdry. Fakt není na světě jenom tvoje pitomoučký šaškování. Až budeš mít děti tak pochopíš, že toto je normálně omezený. Ty seš úplně, ale úplně vyřízená! Normálně je mi tě líto. Seš moje oblíbená bloggerka, ale musím ti to říct. Polední dobou to jde s tebou z kopce a fakt asi už nejseš psychicky v pořádku. Raději si to promysli, měla bys zkusit třeba nějakou terapii a porovnej si energie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky moc, ja si teda ty energie porovnam :D!

      Vymazat
    2. Ty toho o energiích víš asi hodně, co? :D Vtípek, od třinácti se naplno zaobírám esoterikou a ráda bych ti tedy řekla, že by sis v tomto ohledu neměla brát do huby něco, čemu nerozumíš, bez urážky :).

      Vymazat
    3. :D nééééé, tohle už je moc :D když není co, tak se tady začne ohánět dětma, protože to je přece pro každého modla a když je někdo nemá, tak vůbec nic nechápe :D ach jo...

      Vymazat
    4. další s prominutím debílek :D

      Vymazat
    5. Cha :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Milá paní, já mám taky děti a rozhodně si myslím, že omezený je spíš váš komentář a to hodně :o)))))))))))))))))))))))))
      Kateřina

      Vymazat
    6. Ja mam tiez deti a nepride mi toto mimo, ak niekto nema deti a ma cas si riesit co ho bavi. Ja som to tiez tak mala nez som mala deti. Teraz si riesim co ma bavi v omezenejsej miere, tak to ma byt. Zuzana

      Vymazat
    7. Mě příjde opravdu ubohý tahat do komentářů to, jestli člověk má nebo nemá děti, některé paní a schválně nepíšu dámy, protože to podle mě tohle dámy nejsou, by si měly uvědomit, že třeba některé páry ani děti mít nemůžou, nebo to není momentálně k jejich zdravotnímu stavu vhodné - a tady zdůrazňuji, že tohle se netýká Petry jen dávám příklad, aby pak někdo zas tohle netvrdil o Petře. K tomu pitomoučkému šaškování, i kdyby si udělala video oblečená jako klaun a natáčela ho hlavou vzhůru, je to její věc, nikdo vás nenutí se na to koukat a pokud je nespokojená s některými komentáři, myslím si, že je správné a fér aby to ventilovala na ty lidi, kteří ty komentáře píšou a ne třeba na svou rodinu a okolí, tady fakt obdivuju, že se držela slušného vyjadřování. A i kdyby to šlo s ní z kopce, myslím si, že pokud nemáš titul z psychologie a X let praxe, tak to nedokážeš z krátkého videa posoudit a pro ostatní rýpaly co tvrdí, že Petra pořád něco dělá špatně, založte si svůj blog a tam prezentujte své názory o tom jak to dělat správně. Klára

      Vymazat
    8. jo Peti, porovnej si energie a pak třeba zjistíš, jestli je levnější čez nebo eon :DDD

      Vymazat
  48. Zdravím Peti,
    jsi skvělá osůbka, působíš na mě strašně milým dojmem a obdivuji kolik energie do blogu vkládáš, blogy nečtu, ale jednou když jsem hledala štětce Sigma, vyjel na mě tvůj blog a od té doby Tě sleduji a jsem moc moc ráda, za tvůj eshop, protože vím, že si můžu být 100% jista kvalitou :-)

    K videu : Nenech se rozhodit zakomplexovanýma ženskýma které Ti závidí nejen tvoji figuru ( žena v pokročilejším věku, to mě tak pobavilo, anonyma který to psal je mi opravdu líto ) , ale hlavně úspěchy a čím více "úspěšná" budeš, tím více si Tě závistivci budou dobírat , nenech si od nich kazit náladum, zlý , nepřejní lidi tady budou bohužel vždycky a takovým se opravdu nikdy ničím nezavděčíš...

    Hezký den přeji :-)
    Simona

    OdpovědětVymazat
  49. Bledula som aj ja a tiež mi vravia že som chorá, hlavne v zime ked mi aj pihy zmiznú :D Strašne som sa musela smiať na tom, že tajíš svoju identiu :D Proste som nemohla z toho... Toto video je vlastne dost poučné a niekde vyššie v komentároch som čítala, že aj potrebné. Ja stým len súhlasím, ale niektorý ludia sú fakt zabednený a nebude trvat dlho a aj tak sa to bude opakovat. Viem o tom svoje a nemyslím tým blog. Staré známe "zlá burina nevyhynie" je stále aktuálne. Niekto proste neunesie šťastie niekoho iného. Ja ti len prajem aby si mala pevné nervy, aby si sa tým prekúsala statočne a hlavne Peti určite neskonči s bogom aj ked myslím že to nehrozí :D Si strašne skvelá.
    Hehe ja že sa opýtam, odkial máš to tričko, čo máš na sebe a vidím v popise že nevieš... :D

    OdpovědětVymazat
  50. Peťo, jsi moje nejoblíbenější blogerka. Mrzí mě, že v tomhle světě je závist lidí tak velká, že si pak tímhle způsobem vylévají zlost. Jak jsi řekla, člověk co je v pohodě, by tohle nenapsal. Je to jen čistá závist. Víš co? Ať se jdou všichni rejpaví anonymové vycpat :-). Těším se na Tvé další články a videa a přeju fajn pondělí ;-).

    OdpovědětVymazat
  51. Peti, opět super video. Moc mě mrzí, že někteří lidé se dokáží takovým šíleným způsobem vyjadřovat k tvému blogu. Opravdu nechápu, proč tedy ne tebe "čumí", pokud jim tak vadíš.....Lidská závist je šílená věc a bohužel Česká republika mi přijde snad hlavním hnízdem této poruchy charakteru. Den za dnem se setkávám se zapšklými, zlými a nepřejícími lidmi. Je to děs a člověku se někdy ani z vyhřáteho pelíšku nechce. Moc ti přeju úspěch, zasloužíš si to. V budoucnu tě vidím jako majitelku kosmetického salonu či dokonce kosmetické společnosti. Možná si založíš vlastní značku kosmetiky a staneš se ikonou módního světa. Tvrdě na sobě pracuješ, stojí tě to hodně volného času, který věnuješ čtenářkám i čtenářům. V anketě Blogerka roku jsem nevájhala ani vteřinu, a byla jsem okamžitě rozhodnuta pro bodík na tvou osobu. Blogu se opravdu věnuješ, máš dobré nápady, je na něm k nalezení takový mish mash, takžeže jak příznivec kosmetiky, módy, tak i životního stylu si najde svůj kouteček. A hlavně, jsi mladá distinguavaná žena, která ví, co je pro život opravdu důležité a co ne jen takový úlet či zbytečnost. Myslím tím ty drahé kosmetické značky......atd. Kdyby ty LUXUSNÍ značky fungovaly, tak by na celém světě chodily jen samé kočandy, a to myslím bez retuše a make - upu či plastik.....a tak to přece není. Jak jsi řekla, je na každém z nás, zda mu stačí krém za 50Kč nebo za 50 000Kč. A pozor, takový opravdu existuje :o) Mojí mamce je 55 let, pleť má luxusní a to nikdy nenavštívila kosmetičku a maže se Norkovým výživným krémem snad celý život.....Když jsem jí chtěla udělat radost a koupila opravdu luxusní La Mer a pak La Prairie (a byla jsem zděšena cenou), tak musela navštívit dermatologa, protože jí olezla pokožka na obličeji. To jen k těm skvělým, zázračným značkám...Takže, moc ti fandím, držím pěsti a hezký den :o)

    OdpovědětVymazat
  52. S videem souhlasím, co mi ale trošku vadí je to, že velmi špatně přijímáš jakokoliv kritiku, ať už na oblečení, obuv, účes, v podstatě cokoliv. To, že má někdo jiný názor, nebo se mu prostě nelíbí, co prezentuješ a okomentuje to, neznamená ihned závist nebo nesnášenlivost, jen aktuální nesouhlas s danou věcí.

    OdpovědětVymazat
  53. Peti, já jsem taky strašně bílá :D, vždycky přijedu k babičce a pokaždý její první otázka je: Ty seš tak hrozně bílá, není Ti něco? :D

    OdpovědětVymazat
  54. Peto, na tvuj blog uz chodim delsi dobu, jsi moc sympaticka mlada zena a chapu, ze komentare jsou nekdy trapne a urazejici. Jen me mrzi, ze ty neumis prijimat kritiku vubec. Napriklad, opravdu jsi prehnane hubena, pricemz drive to tak nebylo. Nevim jestli je to kvuli zdravotnim nebo psychickym potizim a je mi to vlastne jedno. Jen bych byla rada, kdyby jsi to tady pro 15-ti lete slecny, ktere te berou jako modlu prezentovala jinak, spise ve stylu "devcata jsem moc hubena, rada bych pribrala, atd.", aby toto mlade divky nebraly jako standart, modlu ke ktere se maji priblizit. Take mi vadi tvoje "lzi" ohledne DPH. Ty jako subjekt platis dodavatelum cenu vcetne DPH a sama dostavas tuto dan zaplacenu pri prodeji tohoto zbozi, konecnou tizi DPH nese vzdy spotrebitel. Ty do statniho rozpoctu odeves pouze rozdil mezi obdrzenou a zaplacenou dani, pripadne byva i dan statem vracena. Proto lide nakupuji "bez DPH" elektroniku, auta a i tu kosmetiku. Nakupuji jako platci DPH, prtz pokud ji kupuji jako subjekt, je jim pote dan DPH statem vracena. Je mi lito, ze toto neumis uvest na pravou miru a "mlzis", resp. tvrdis, ze vsechno musis platit ze "sveho". Nakonec, je mi jedno kolik vazis nebo jestli vydelavas blogem stovky ci statisice, jen je potreba vse uvadet na pravou miru a neuvadet polopravdy. I kdyz mas ve spouste veci pravdu, co se tyce kritiky, nekdy se vy jako blogerky chovate uplne stejne. Hystericky, neuvedete vse na zaklade faktu, nebo v kontextu toho, ze jste dospelejsi a sleduji vas mlade slecny, ktere nemaji tolik nacteno nebo tolik zivot. zkusenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, jestli jsi fakt pozorně poslouchala to video, protože to už opravdu není normální, pusť si , prosím, znovu tu část, kdy mluvím o tom jestli jsem nebo nejsem hubená, doslova jsem tam řekla, že to vím, že jsem hubená a že jsem nikdy neřekla, že mám normální postavu, nevím, jestli mluvím jinou řečí než ty, ale toto už je opravdu mimo. Co se týká DPH, je vidět, že jsi přesně ten člověk, který tomu nerozumí, má jen něco načteno nebo se to naučil ve škole, ale neví, jak to funguje.
      Příklad - eshop, pokud se tanu plátcem DPH (a nemusí to být kvůli obratu, ale staneš se automaticky, pokud si dáš Google Ad sense např. na youtube), mám povinnost odvést z celkové částky, kterou dostanu na účet 21% DPH. Jelikož se v tom evidentně nevyznáš, tak nevíš, že je rozdíl, zda nakupuješ z třetích zemí nebo z ČR, pokud nakupuješ z ČR - ano, pak máš nějaké DPH i na vstupu, jenže to na mém eshopu, jak sama vidíš, v podstatě není, vše je z USA a z třetích zemí, takže co, nemůžu si uplatnit žádné DPH na vstupu, takže to za mě nikdo nezaplatí, ale platím to já ze své tržby. A proč? Protože pokud bych navýšila cenu o DPH konečnému spotřebiteli, tedy zákazníkovi, tak nejsem schopná na trhu konkurence, protože zboží by bylo moc drahé. Tudíž si DPH ukrajuji ze své marže. Prosím, nepleť se do věcí, kterým nerozumíš a do kterých ti opravdu nic není, díky.

      Vymazat
    2. Zaujímavé je, že človek by nikdy nehovoril niekomu pribratejšiemu, že má kila naviac a mal by schudnúť, lebo to by bol neskutočne netaktný a zraňoval by ho...ale štíhlym sa to písať môže...??? naviac Peťa ma peknú postavu, vôbec nie je prehnane štíhla...stačí sa pozrieť na jej pekne tvarovaný zadok a nohy...:)
      mimochodom, plnšie dievčatá by tiež mali tiež neustále opakovať "mám kilá naviac a rada by som schudla"??? och...

      Vymazat
    3. Proč by se měla prezentovat tak, že by ráda přibrala, bože? :D :D :D Péťo, prezentuj se lží, ale zároveň nezapomeň uvádět vše na pravou míru! :D :D
      Klárina

      Vymazat
    4. petro,
      jak to vidíš s novým štětcem? A myslíš, že by se u tebe mohla objevit i kosmetika NYX?

      Vymazat
    5. S tou váhou, to je takový blbý problém, o plnoštíhlých slečnách se pomalu pološeptem říká, že jsou baculky a jak je to roztomilé, ovšem pokud je někdo hubený, tak je anorektička a měl by se nažrat. Je to blbé oboje, nikdy nevíte, jaký může mít ten člověk problém a proto bych nesoudila ani jedno.

      Co se týká štětce, tak je na cestě :), doufám, že tu bude co nejrychleji, samozřejmě už měl být začátkem listopadu, výrobce mě pěkně štve :(.
      NYX, no já zatím nemůžu ani nechci nic prozrazovat nebo zakřiknout, samozřejmě bychom rádi, NYX miluju :), ale nic není jisté :(.

      Vymazat
    6. Tak ja si Nyx budu prat a snad se mi to splni :-)

      Vymazat
  55. Tak já bych předně řekla, že s tebou naprosto ve všem souhlasím, není co dodat. Kdysi jsem taky měla blog, teď jsem si založila po dlouhé odmlce nový, ale tímto vším jsem si na tom minulém taky prošla, takže vím, jaké to je. To že jsi bílá je celkem jasné vzhledem k tomu, že máš problémy s tím žaludkem, jak jsi sama řekla, protože se ti tím pádem i špatně vstřebávají vitamíny a třeba vitamín B se značně podílí na množství a tvorbě kožního barviva melaninu. Tomu se nemůže nikdo divit. Já mám podobné problémy, ne konkrétně se žaludkem, ale mám hrozně rychlý metabolismus a skoro ze všeho mám průjem do půl hodiny po jídle :D. Tím pádem mám i pořád neuvěřitelný hlad. Na snídani dva nebo tři chleby, na oběd celá pizza, na svačinu 4 velké čokoládové muffiny a stejně mám při svých skoro 170 cm něco přes padesát kilo. A taky mám poměrně málo melaninu, i když tak bledá jako ty nejsem. Co se týče tvého e-shopu, tak je docela jasné, že to asi nebudeš dělat zadarmo, to bys asi byla uplně blbá. Jestli se to někomu nelíbí, tak ať si to nakupuje sám přes eBay a jestli toho někteří nejsou schopni, tak ať prostě mlčí a šoupou nohama. To, že neuneseš kritiku podle mě není pravda, přijde mi, že se s tím vypořádáváš dobře a řešíš to diplomaticky, to já takový kliďas jako ty teda nejsem :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak o tom béčku jsem nevěděla, ale bude to tak, začla jsem ted brát ještě vitamin B v tabletách a uvažovala jsem, že bych si nechala píchnout B12, zda by to pomohlo, ne tedy kvůli barvě, já jsem byla takhle bílá vždycky,lae právě aby nestrádalo tělo....

      Vymazat
    2. Já beru takový vitaminový komplex, sestřenka pracuje v lékárně a doporučila mi to. Je v tom všechno, jsou to takové veliké tablety, ale mně to teda pomohlo. Jmenuje se to MultiMax. Z těch vitaminových doplňků je tohle podle mě nejlepší. A taky piju hodně energiťáky. Vím, že jsou v tom srajdy, ale je v nich taky dost vitaminů a já vypiju někdy i dva energiťáky denně, tím se mi ty vitaminy doplní a od té doby, co je takto moc piju, tak se mi začalo dělat i víc toho melaninu a spravily se mi vlasy. Ale na únavu mi nepomáhají, já jsem schopná po vypití energiťáku normálně usnout jak mimino :D.

      Vymazat
  56. přeji pevné nervy :) , ... díky za Vaše tipy, nápady... inspiraci....ať se Vám Petři daří.....♥

    OdpovědětVymazat
  57. Jseš velký optimista, daří se ti v životě.. máš skvělého manžela, který tě podporuje, netrápíš se dietama a přesto jsi tak moc hubená ( i když nechtěně, to je ale jedno..) más nejlepší beauty blog v ČR (podle mě), vyhrála si cenu za blogerku roku, obchody ti posílají věci zadara k recenzování.. Takže je jasný!! že se vždy najde někdo, komu budeš moc ležet v žaludku :)
    To že máš plastiku a lžeš o věku me fakt rozesmálo hned na začátku :D
    Adéla.

    OdpovědětVymazat
  58. Skvele video, nejvic me pobavilo, ze si nekdo myslel, ze ses narodila roku 1964 :D (ten rok se narodili moji rodice a to bys teda na temer 50 vypadala skvele! :D )

    OdpovědětVymazat
  59. máš dokonalé vlasy, škoda, že ich častejšie nenosíš rozpustené, slintám nad nimi :))

    OdpovědětVymazat
  60. Já se tedy nad tímto videem vcelku pobavila, i když chápu, že některé věci Ti nejsou příjemné.. Trubkovatost některých lidí opravdu nezná mezí..

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  61. Peti, můžu se zeptat, jakou máš práci? :) Obdivuju tě, že vše zvládáš - na ČT1 jsi říkala, že ti někdy celé natočení a sestříhání videa zabere i 8 hodin, tak by mě zajímalo, jestli to děláš někdy po večerech po práci nebo máš nějakou variabilní pracovní dobu :)
    Z kritiky si nic nedělej, pokud to udělají blogerky, tak asi závidí, že nemají sledovanost jako ty. Spíš nechápu, že ti vůbec píšou. Já znám taky blogy, které mi nejsou sympatické, tak tam prostě nechodím a tečka :D

    OdpovědětVymazat
  62. Zdravím oblíbenou blogerku! :-D Tohle video se mi moc líbilo, ikdyž myslim, že se možná mine účinkem páč trouba zůstane troubou a když nechce věřit, že to děláš pro zábavu a s láskou stejně nebude věřit, že na tom nerejžuješ těžký prachy. :-D A ikdyby, tak moc nechápu co by na tom mělo být špatného. Když někdo natočí super pořad nebo film, tak to většinou nedělá zadarmo a my za platíme buď v kině, nebo za tv koncesionářské poplatky a taky se nad tim nikdo nepozastavuje. Docela by mě zajímalo jestli by se těm věčným rejpalům chtěla trávit tolik času z blogem co ty zadarmo ;-) Jinak jsem vlastně chtěla jen napsat, že jsem jedna ze "starších" čtenářek blogu a je to pro mě takovej relax!!! Za to ti fakt moc děkuju. Mám dva prcky a odběhnout od domácích úkolů, učení na nočníček a vyprávění stejných pohádek stokrát dokolo k tobě na blog je jak najít oázu v poušti. :-D Uvařím si vždycky kafčo a večer, když to všchno spí mám takovou svou čtvrt až půlhodinku relaxace :-D Takže ještě jednou velké díky a držím palce, abys měla stále tak dobré nápady a skvělá videa a ještě jsem chtěla vyšvihnout pochvalu za e-shop. Objednávala jsem si u tebe 2 paletky od sleeku a když pominu, že paletky jsou skvělé, tak hlavně komunikace, dodání a precizní zabalení je lepší než z kdejakého profi e-shopu, takže u mě palec nahoru :-D :-D :-D krásný den! Markéta

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj,
    já blahopřeji k vítězství. Ať tě ten pocit ještě dlouho vlaží. Myslím, že se ti velmi zvedne sledovanost a bude to mít i více stinných stránek. Přeji zdraví, štěstí, dobré nápady a klid na duši. Vždycky závidí ten, co nic nedokázal.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  64. Aj ja gratulujem k vyhre, myslim ze bola zasluzena. Tie komentare su len zavist, co by som ja dala za to vypadat ako ty. Mas skvelu plet, krasne vlasy a stihlu postavu, ktora je dnes proste IN! To proste niekoho nastve. Mimochodom moc sa mi paci ta farebna rasenka, myslis ze pristane aj tmavsim typom? Zuzana

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Peti, nic si z toho nedělej. Inteligent chápe, blbec nepochopí. ... Řekla bych, že rejou mladé holky, které jsou důležité jako p.d.l, blbé jak vrata a samy nic nedokázaly. Tak proč se trápit ;-) .... Sleduji tě už přes rok a patříš mezi mé oblíbené. Pěkný den. Jana

    OdpovědětVymazat
  66. Príde mi šialené, aby blogerka popri tom čo natočí video, nafotí fotky, napíše článok sa musela zaoberať ešte aj takýmito vecami. Riešiť to prečo si moc bledá alebo príliš chudá...koľko máš rokov a či máš plastiku.....och....som z toho mierne znechutená....celkovo je na blogoch momentálne veľmi zaujímavá atmosféra a musím povedať, že to aj na mňa clkovo negatívne vplýva a to ani nemusím riešiť také otázky ako ty!!!...neviem, keď sa mi niečo nepáči prestanem blogerku sledovať, zavriem jej blog a koniec....inému sa zas možno bude daná recenzia, outfit, video páčiť....Adélka o pár komentov to vystihla pekne....

    OdpovědětVymazat
  67. Peti, se vším ve videu souhlasím. To, že jsi zkušenější po té době, co děláš blog, neznamená, že si se změnila. Vypadáš skvěle, tak nechápu, že někomu vadí, když si vezmeš legíny nebo krátkou sukni atd. I kdyby si měla na blogu vydělávat, tak by sis to zasloužila! Řekněme si, kdo chce dělat zadarmo? A ty blogu věnuješ tolik času!!!
    Když lidi neumí napsat konstruktivní kritiku, tak ať sem nic nepíší, v podstatě jim může být jedno, co máš na sobě, jak si nalíčená a učesaná. Hlavní je, že se to líbí tobě!
    PS: Nechápu, že jsi vydržela půl hodiny bez svíčkové :-D !!!

    OdpovědětVymazat
  68. Péťo, je mi moc smutno z toho co a především jakou formou vyplodily Sofastars a jiné blogerky v té diskuzi.
    Drž se, jsi příjemná a fajn ženská!

    OdpovědětVymazat
  69. Peti, sleduju Te uz dlouhou dobu, ale az ted, kdyz jsem si precetla nektere komentare tady, jsem si uvedomila, ze je ta prava chvile na vyjadreni meho nazoru a podporeni Te. Nedovedu pochopit, proc nekdo cte neci clanky a kouka na neci videa, jen aby na ne mohl plivat a psat pod ne nenavistne komentare.. A ted konec negativnimu, chtela jsem Ti jen rict, ze sem chodim snad obden, abych si vsechno precetla a nektera videa jsem uz videla i vicekrat. Jsi krasna, prijemna, chytra a vtipna, libi se mi, jak jsi porad vesela a jak je na Tobe videt, ze Te vsechno okolo blogu bavi a tesi, a ze jim zijes. Rada bych se o Tobe dozvedela vic, ale chapu, ze se neda zverejnovat vsechno. K vyhre gratuluji, moc Ti ji preji, stejne jako bych Ti prala spoustu penez za blogovani, obzvlast, kdyz Te musi stat spoustu casu a energie. Tesim se na dalsi prispevky a dekuji za ty minule :))

    OdpovědětVymazat
  70. Milá Petro,

    ještě poměrně nedávno jsem tvůj blog neznala. Narazila jsem na něho, když jsem hledala nějaké návody na účesy, dost mě překvapilo, jak si vyhraješ s tím, když natočíš video, tak aby to bylo pochopitelné pro čtenáře. Věřím, že video, které trvá pár minut může zabrat i několik hodin tvého času.
    Pravidelně navštěvuji různé internetové diskuze a byla jsem upřímně v šoku, co se o tobě psalo. Je jasné, že každému tvůj styl sedět nemusí, co se týče oblékání a líčení (sama mám taky trochu jiný styl). Ovšem to co si někdo pod anonymem dovolí, je už moc. Dávno mi není -náct, ale nikdy bych si nedovolila o někom psát takhle ošklivě.
    Obdivuji, že věnuješ svoji energii blogu - který opravdu pomůže, poradí. Já jsem upřímně ráda, že zkoušíš levnější výrobky, které jsou dostupné např.: i pro studentky. Mile mě překvapil článek DIY o lodičkách, osobně bych uvítala více takových článků.
    Anonymní urážky bych řekla, že jsou od nesebevědomých slečen, které závidí. Kritika jde přeci napsat i slušně a věřím, že ji vezmeš naprosto přirozeně a nebudeš se zlobit.
    Budu ráda, když budeš pokračovat v natáčení videa, když budeš dělat to, co tě baví :-)
    Přeji ti hodně štěstí, hodně čtenářů, málo závistivých, zlých až nevhodných komentářů a hodně nových nápadů.

    OdpovědětVymazat
  71. Nechtěla jsem se vyjadřovat, neboť můj komentář stejně nic nevyřeší a zapadne mezi záplavou těch dalších. Nicméně, nedá mi to.

    S argumenty holčin ze Sofastars co se týče drahé vs. levné kosmetiky souhlasím, resp. si myslím, že by člověk měl mít odzkoušeno z obou kategorií, aby mohl podat fundovaný náhled na věc. Nelze odsuzovat věci, aniž bychom je předtím vyzkoušeli. (Sama nemám ráda, když někdo reaguje na mořské plody "Fuj, jak to můžeš jíst." a přitom v životě nic z moře neochutnal.)

    Na druhou stranu, český blogerský rybník je dle mého názoru dostatečně velký na to, aby si každý čtenář mohl svobodně rozhodnout, kterou blogerku bude číst a kterou ne, ať už na základě sympatií, přínosu, příp. obojího. Pokud je někdo gurmán, blog Petry přejde a bude hledat dál, třeba zakotví u Sofastars a naopak. Někomu stačí levná a snadno dostupná kosmetika (a je v podstatě jedno, proč to tak má, nechápu, proč se hned musí řešit psychologický profil člověka, když za kosmetiku nechce utrácet majlant), bude číst Petru a obě strany budou spokojené.

    A já se ptám, proč to nemůže zůstat u té spokojenosti? Proč to musí vyústit v nesmyslné žabomyší války? Před dvěma dny jsem četla na toto téma laděný článek u Káji a musím s ní 100% souhlasit. Ačkoli je Petry styl oblékání i líčení často úplně mimo můj šálek kávy, velmi u ní oceňuji, že nikoho nepomlouvá, neočerňuje, na nikoho neukazuje (ať už přímo nebo zbaběle nepřímo), nikoho neřeší, o nikom špatně nemluví. To, že má na drahou kosmetiku takový názor, jaký má (se kterým já osobně mmch nesouhlasím) - pokud s Petrou nesouhlasím a tento názor na věc je pro mě tak důležitý, že je neslučitelný s mým přesvědčením -> přestanu ji číst, jdu jinam. Pokud s ní souhlasím -> čtu dál. Až s ní přestanu souhlasit -> budu se poohlížet po dalších alternativách.
    Čtenáři se vyvíjí, pokud se jim časem změní priority, půjdou sami dál, netřeba se jim kvůli tomu smát kvůli nízkému věku s přišpendlením komentáře "Snad z toho vyrostou." či hůř kvůli jiným preferencím.

    Čtěte to, co vás baví (můj reading list se poslední dobou také hodně změnil, spoustu blogů jsem vyřadila, protože mi už nepřinášely žádný užitek) a choďte prosím na blog za účelem relaxace. A proboha NEŘEŠTE TO TOLIK, nebo vám rupne žíla na čele ;-)

    P. S. Péťo, omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale já jsem musela reagovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale vystihla jsi to skvěle, zcela souhlasím a i jsem to psala výše, blogování je prostě relax a taky nechápu tu potřebu to tímto způsobem řešit, nejde o život ;) a zbytečně to otravuje blogerky i čtenáře. A jen bych dodala, že bych si fakt nedovolila něco odsuzovat tím způsobem, co jsi napsala ;), protože upřímně, už jen proto, že je mi úplně jedno, kdo se čím maluje a jestli se vůbec maluje :).

      Vymazat
  72. Milá Peťo, chápu Tvůj pocit, že už toho máš dost a děkuji Ti za to, že jsi pro nás inspirací. Mrzí mě, že si někdo dovolí hanit cizí práci. Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Peťa mi už byla mnohokrát inspirací :-) A hnidopichové byli a budou :-((

      Vymazat
  73. ahoj, jsi moje oblíbená bloggerka, protože recenzuješ mnoho známých i neznámých produktů z drogerií, které si jako studentka mohu dovolit. jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Peťulo, mám tě ráda a nenechám si ujít ani jediné video! Vždycky mně spraví náladu. Jsi milá, inteligentní a skvělej člověk! Vždycky si říkám, že už ty komentáře už číst nebudu, protože z těch negativních je mi pak smutno, protože mně připomínají kolik zbytečného zla je kolem!! Děkuji za tvůj čas, který dáváš vlastně nám, kteří se těšíme na každý tvůj příspěvek! Hodně síly!

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Peťo, na tvůj blog občas zavítám a i když kosmetiku ani módu nijak primárně neřeším, přece jenom jsem ženská a spoustu rad a tipů od tebe jsem s povděkem zařadila do svýho života - takže díky! :) Poprvé tu něco komentuju a vlastně jen proto, že ti chci napsat, že to, co děláš, děláš podle mě moc dobře a určitě bych chtěla, abys pokračovala. Bydlím v JH, osobně jsme se nikdy neviděly, ale znám trochu tvýho manžela a aspoň touhle cestou ti chci vyjádřit svoji podporu. Na anonymy prď, závist je bohužel všude a nás spokojených čtenářek je rozhodně mnohem mnohem víc! :) Terka S.

    OdpovědětVymazat
  76. Moc hezké video, i když se bojím, že ať to vysvětlíš stokrát, tak to pro některé přínos prostě nebude. Já budu jen ráda, když budeš pokračovat dál na stejné vlně jako doposud :)

    OdpovědětVymazat
  77. Taky mi to nedá a mám potřebu se zapojit do diskuse. Já blogy objevila teprve nedávno když jsem hledala nějaký návody na líčení, Peti byla jsi mezi prvními na které jsem narazila a doslova jsi mě uchvátila, jsi neskutečně milá, příjemná, hrozně ráda se na Tebe dívám i když úplně ze všeho co řekneš nepadám do mdlob, hrozně ráda se sem vracím a dobíjím baterky u Tvých videí. Pak jsem samozřejmě zavítala i na další blogy a některé se mi i líbí, o paletce Urban Dekay naked si ráda přečtu, ale za tu nehoráznou cenu bych z ní asi ani radost neměla. Myslím, že je fajn, že někdo dělá blog i pro nás maloměšťáky po třicítce, kteří máme priority a co si budem nalhávat i příjmy někde jinde. Jindřichohradecký průměrný plat je 15 tisíc, s hypotékou na krku a malým dítětem to na vyskakování s highendovou kosmetikou moc není a přesto se chce člověk líbit. Nakonec když někoho potkám na ulici všimnu si, že se mi líbí jeho líčení očí nebo barva rtěnky, nikoli čím se nalíčil, to si troufnu tvrdit nemůže poznat ani žádná nafrněná highendová bloggerka.
    Když jsem sledovala tohle video nemohla jsem uvěřit co jsou schopni lidi řešit a jak dokážou být zlý. Je fajn, že to bereš s úsměvem. Nedalo mi to a nakukovala jsem k sofastars a docela mě udivilo, že komentátorky, které tady na Tebe pějou chválu a lezou Ti do zadku, tam na Tebe chrlí špínu. Taky je k podivu jak mají jisté blogerky zmáklý tvůj blog když jím tak opovrhují, nechápu a je mi z nich smutno, kéž by se každý dokázal chytit za nos a starat se o sebe a neklavírovat do druhých, přece když se mi něco nelíbí tak tam nelezu! Nebudu Ti psát abys na ně kašlala a nevšímala si jich, věřím, že je to těžké a člověku to příjde líto a má potřebu se obhájit, naprosto chápu, přeju Ti abys měla co nejvíc síly se nad ně povznést, jelikož nejhorší byla, je a bude srážka s blbcem a když se jich nakupí víc už je to docela na pováženou. Hodně sil a chuti do dalšího blogování, Káča

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peti,
    jsem se koukala na tu diskuzi sofastars a docela mě tam udivili diskutující(co tě "drbali"), které si pamatuju jako návštěvníky z tvého blogu. Je fakt, že tady už jsem je dlouho neviděla. Asi na každém blogu je nějaká fluktuace, ale docela by mě zajímalo, jestli se ti to zdá časté, takhle obrátit. Nebo je to spíš výjimka?
    R

    OdpovědětVymazat
  79. Jenom dvě malé poznámky:)
    Holky ze Sofastars napsaly pouze to že Petra zatracuje high-end kosmetiku a srovnává ji s drogerkou i když tu high-end nemá ani pořádně vyzkoušenou(o tom mluví ve svém videu), nic víc
    Zadarmo možná od e-shopu a zastoupení značek nic nedostává ale o slevu se klidně řekne :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Péťo, musim se přiznat že jsem se docela suverénně zapojila do diskuse na blogu sofastars a musím říct že se dobře bavím :D jejich odpovědi jsou k smíchu, neumí argumentovat a neskutečná arogance z nich vyzařuje. Opravdu, z nich si nic dělat nemusíš (neříkám že děláš), jsou to závistivé arogantní a pomlouvačné (promiň za ten výraz) krávy. Nespokojené sami se sebou, nejspíš se svým životem. Myslím, že si o tom mluvila v nějakém tvém videu, že normální vyrovnanej člověk nemá potřebu vůbec urážet a napadat ostatní, nechápu to. To, že zveřejnily ve článku tvé jméno, přehnaly - přece musely vědět že bude následovat diskuse?! Přece to na veřejnost dát musely, musely si tu nespokojenost na někom vybít! Jejich oslovení tvých fanoušků stádo je už přes míru úplně a to se obhajovaly že na nikoho neútočily. Nebudu se dál rozčilovat, ber to v pohodě, kdyť i ty sama musíš vidět, že v tom je hrozná závist, máš mnohem víc čtenářů, věnuješ se blogu mnohem víc a články děláš o hodně kvalitnější.. plus děláš i videa, i z osobního života - kdyť oni si na blogu nevyfotí ani obličej, natož se ukázat celý! :) (chápu když chce někdo zachovat anonymitu, ale to je zas něco jiného). Mohla bych psát dál, ale nebudu tě otravovat. Měj se fajn Péťo a po stopátý - neřeš je. Nikoho :).

    Jinak tenhle komentář ani nemusíš zveřejňovat jestli nechceš, určitě by se u něj odehrálo pokračování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "kdyť oni si na blogu nevyfotí ani obličej, natož se ukázat celý! :)" - no ja som si tam zašla a z tých pár foto, čo tam boli k videniu mi bolo jasné, že vo co go... nechcem ich uraziť, ale im by nepomohlo, ani keby vykúpili celý Dior, a práve to ich musí neskutočne štvať, že tuto Peti stačí Essence z drogérie a vyzerá proti nim ako bohyňa... no myslím, že na ich mieste čoby "blogeriek krásy" by ma to príšerne štvalo tiež :D :D

      Vymazat
  81. Maj haterov v piči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle je ten nejvýstižnější komentář :D

      Vymazat
  82. Nad některými komentáři k Tvojí osobě Peti zůstává rozum stát. Jako že někdo napíše: máš bohatý rodiče, dostáváš všechno zadarmo, živí tě přítel ok to dokážu ještě pochopit, závist je mocná (i když výroky nejsou pravdivé). Ale nařčení o tom, jak lžeš o svém věku, máš plastiku, všechno pochopíš, až budeš mít děti, jsi nemocná, hubená, hnusná a další chuťovky, tak to skutečně kulím oči. Dámy, chovejte se trochu. Jak by asi bylo Vám, kdyby do Vás pořád někdo rejpal. Divíte se nad reakcemi Petry? Já bych řekla, že jsou adekvátní. Sáhněte si do svědomí, jak Vy snášíte kritiku. Také bych nezachovala chladnou hlavu nad takovou snůškou humusu.

    Peti, vážně zakaž anonymní komentáře! Uvidíš, uleví se ti a bude se tady volněji dýchat ;) Přeji pevné nervy. Blog je zábava a radost. Nenech si tu radost zkazit od ostatních, kteří ji asi ve svém vlastním životě nemají dostatek a berou ji druhým ;)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Peti,
    neurobila by si tuturial na licenie s maybelline color tattoo v odtieni mettalic pomegranate? Kupila som si ho prednedavnom a velmi by som sa tomu potesila ako na to :-)

    OdpovědětVymazat
  84. Někdy pouze nechápu, proč když se někomu něco nelíbí, proč se toho účastní ? Pokud se někomu nelíbí tvůj blog, tvoje práce, tvůj obličej, hlas, komentáře, názory....proč tě poslouchá/sleduje ? Není to padlý na hlavu ? Když mi někdo leze na nervi, tak si ho nevšímám. Kdybych si ho všímala, už bych asi opravdu neměla co na práci nebo měla ráda dramata :D Asi se holky nuděj :D Mně osobně se moc líbíš, jsi sympatická, roztomilá a beru tvoje názory jako TVOJE:) Tzn. že nemám právo je moc soudit, ptž když s něčím nesouhlasím, tak jdu od toho pryč. Je mi úplně šumák, jakou kosmetiku používáš a jak se oblíkáš....máš SVŮJ blog a vše,co tu prezentuješ beru jako tvou osobní radu, zkušenost a ne nic jako dogma. Pokračuj v tom,co děláš, zůstaň svá a nenech se nikdy nikým odradit. Na světě existuje hodně nenávisti, ale i lásky :) Kterou ti tímto posílám :) Nepochopitelný a zbytečně urážlivý komentáře být tebou ignoruji :) Ubírají zbytečně energii, kterou potřebuješ k natáčení tutoriálů pro nás, co tě rádi sledujeme :D

    OdpovědětVymazat
  85. Někdy pouze nechápu, proč když se někomu něco nelíbí, proč se toho účastní ? Pokud se někomu nelíbí tvůj blog, tvoje práce, tvůj obličej, hlas, komentáře, názory....proč tě poslouchá/sleduje ? Není to padlý na hlavu ? Když mi někdo leze na nervi, tak si ho nevšímám. Kdybych si ho všímala, už bych asi opravdu neměla co na práci nebo měla ráda dramata :D Asi se holky nuděj :D Mně osobně se moc líbíš, jsi sympatická, roztomilá a beru tvoje názory jako TVOJE:) Tzn. že nemám právo je moc soudit, ptž když s něčím nesouhlasím, tak jdu od toho pryč. Je mi úplně šumák, jakou kosmetiku používáš a jak se oblíkáš....máš SVŮJ blog a vše,co tu prezentuješ beru jako tvou osobní radu, zkušenost a ne nic jako dogma. Pokračuj v tom,co děláš, zůstaň svá a nenech se nikdy nikým odradit. Na světě existuje hodně nenávisti, ale i lásky :) Kterou ti tímto posílám :) Nepochopitelný a zbytečně urážlivý komentáře být tebou ignoruji :) Ubírají zbytečně energii, kterou potřebuješ k natáčení tutoriálů pro nás, co tě rádi sledujeme :D

    OdpovědětVymazat
  86. Ja bych chtela vsem podekovat za to, ze pochopili nebo se alespon snazili mne pochopit, toho si vazim, zvlaste kdyz vim, ze takhle pres internet muze ledacos vyznit jinak a nevim, zda se nekdy vyjadruji presne tak, jak to myslim a chci aby to bylo pochopeno. Dekuji vsem za diskuzi, uprimne budu rada, kdyz se tahle blba situace uklidni, nemam rada takove zbytecne konflikty. mne osobne to prijde mnoho povyku pro nic a at se snazim sebevic, porad nechapu, v cem jsem udelala chybu. Jinak se omlouvam vsem, kdo posilali v komentarich odkaz na diskuzi, diky, zverejnovat to nechci, protoze nechci jeste zvetsovat treci plochu a jedine, co bych rada rekla, hlavne prosim kdyztak slusne ;). Mejte fajn vecer a doufam, ze se cela situace uz uklidni.

    OdpovědětVymazat
  87. Moc pěkné povídací video, Péťo :) Pobavila mě plastika a přetahování rtěnkou :D

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Péťo, dnešním videem jsi mě opravdu pobavila :) Nejlepší je vždy část, kdy přečteš otázku a poté se té absurditě začneš sama smát (a já u počítače taky :D). Někteří jsou rejpalové a ty už tu budou asi navždy. Držím palce a dál ti fandím! :)

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Peta :)

    1. biela som aj ja, a este k tomu aj cez leto, chuda si a je to sexi :)
    2. aj keby mas miliony z eshopu, co je na tom zle? nikoho nenutis nakupovat z tvojho eshopu a je jasne, ze ked si zalozis eshop, tak asi preto, ze chces mat z toho zisk, ved je to normalne, preco by si to robila zadarmo?
    3. paci sa mi, ze mas odvahu sa obliect / upravit sa tak ako sa to tebe paci, aj ked vies, ze bude na to kritika a ohlasy
    4. dolezity bod..mne osobne sa pacia najviac videa kecacie, tagy a videa, kde prezdradis aj nieco zo sukromia, lebo ty si clovek, ktory ma dokaze tymto nabit pozitivnou energiou..a je mi trochu luto, ze nepovies nikdy nic viav a konkretne o tvojij praci napr., ale chapem to, lebo sa chces vyhnut zbytocnym negativnym reakciam, ale je to skoda pre tych, co sa o to zaujimaju naozaj a nie preto, aby ta isli urazat
    5 . nemyslim si, ze si sa zmenila, co ocenujem, ze nakoniec stale tocis videa z domu, bez tej plachty, to som nemala rada, prislo mi to take neosobne a takto je to proste ako na zaciatku, vzdy usmiata, priama a citit z videii tvoju osobitost a aspon aj vidim tvoj vkus :)
    6. komentare je fajn, ze schvalujes vsetky vdaka nim sa toho dozviem aj ja dost a vdaka niektory komentarom na tvojom / Kajinom blogu som prestala sledovat niektore blogy, ktore mi prisli dost mimo nazormi a podstatou niektorych clankov..

    Prajem pevne nervy a vela zdaru :))
    Emilly

    OdpovědětVymazat
  90. Píšu teda už hrozně pozdě, koukám, že jsi, Péťo, diskuzi už tak nějak uzavřela, ale teď jsem si dočetla komentáře na onom blogu a je mi z toho docela smutno. Vzájemně se osočovat můžou holky na základce, takhle je to už trochu mimo. Samotný článek je ještě docela ok, i když nechápu potřebu Tě jmenovat. (Na druhou stranu, co se dá čekat na kosmetickém blogu, kde záhlaví sestává z kabelek od Chanel a Vuittona. Nějak mi to mozek nebere.)
    Co mě šokovalo je styl, jakým autorky blogu odpovídaly na komentáře. Měla jsem pocit, že s takhle nevhodně a nevtipně používanou ironií se mluví jen v amerických komediích o šestnáctiletých roztleskávačkách. Mně je teda fakt upřímně jedno, kdo se čím patlá. Osobně bych za makeup velké peníze nedala, značka neznačka, stejně to pomalu nikdo jiný než já nepozná, mé priority jsou jinde. Tvůj blog je podle mě tak oblíbený, protože díky tutoritálům, které pořádně děláš jen ty a Lou, se dokáže s produkty třeba od té tolikrát zatracované Essence nalíčit každý, ne proto, že se snažíš, jak se to slečny snažily několikrát naznačit, cílit na "puberťačky". Tu potřebu veřejně Tě pitvat ber jako poctu a diskuzi pod článkem jako Blesk v blogerské verzi. Kdybys nebyla, dá se říct, internetová celebrita, nikdo nemá potřebu rozpitvávat Tvá videa do posledních detailů.

    Měj se krásně, M.

    OdpovědětVymazat
  91. NĚKDO
    Někdo, ač nejsa nikým,
    ve snaze stát se někým,
    hlásal, že nejsem nikým;
    nebýt však pro něj někým,
    nazýval by mě nikým?
    tohle se mi hned vybavilo v souvislosti se slečnami, které ti "vůbec nezávidí a vlastně je ani nezajímáš". Drž se, jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Petro,
    i když se mi ne všechno, co máš / nosíš, líbí a taky se mi občas zdálo, že ta rtěnka nějak nesedí :-D Tak musím zároveň říct, že jsi jediná blogerka, u které si pustím video a fakt ho i dokoukám a jeji blog sleduju pravidelně. Vůbec jsem neměla tušení, že někomu až tak ležíš v žaludku - občas jsem si všimla, že někde propírají tvoje jméno, ale tohle je fakt hnus.
    Tak se drž, chápu, že tě naštve, když se o něco snažíš a někdo neustále prudí. Ale vždyť se stačí podívat na ty blogy, kde se to děje - většinou špatně nafocené fotky, nic moc zajímavého a méně návštěvníků.
    Tak si z toho nic nedělej - jen zpětně musím pochválit outfit do televize s vínovou, haloweenské nápady - hlavně kočku a minimálně tvoji zásluhu na tom, že jsem se naučila konturovat obličej :-D

    OdpovědětVymazat
  93. Péťo,klidně recenzujte i drahou kosmetiku,ale to do mně hustí všude.Naopak mi přijde osvěžující "zjištění",že i když si někdo nalíčí rty rtěnkou za 150,- a omotá krk šálou od vietnamců,stále může být hezky nalíčenou a dobře oblečenou ženou.I v mém věku jsem si tu našla spoustu dobrých rad a inspirace.Ráda Vás sleduji.Díky Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stano, moc Vam dekuji, to me tesi :)!

      Vymazat
    2. ahoj Petro líbi se mne jak na všechno reaguješ a deš za svím sem tvpoje faninka a chcela bi sem se zeptat jestli by si nemohla udelat tutorial jako Anahi...
      Muj blok je www.selena-gomez-rbd.blog.cz bila by sem moc ráda dekuji..

      Vymazat
  94. Moc, krásné video......O všem co si říkal s tebou souhlasím ..... :D :D A nedělej si nic o blbých komentářů, jsi moc krásná.... :D

    OdpovědětVymazat
  95. Peťo, jsi strašně sympatická. Díky za všechna videa - jsou supeeeeeeeeeeeeeer!!! :0)

    OdpovědětVymazat
  96. PETRO !

    JSTE KRÁLOVNOU VŠECH SOCEK V TÉTO ZEMI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty zase královnou všech odpornejch čtyřokejch puchejřů! :D

      S láskou Marťa :)

      Vymazat
    2. Odstřihni si internet a čum doma do zdi, když tě socky tak iritují :-)

      Vymazat
  97. Ahoj Peti... myslím, že už jakýkoliv komentář je zbytečný, nicméně se přikláním k názoru, že Ty jediná jsi pro mě prostě profík, beru si z Tvých videí a blogů jen to co mě zajímá, a že toho je dost, i když jsem o hodně starší než Ty, čím chci poukázat také na to, že blogy nejsou jen pro 15-tky... jsi mi velkou inspirací v péči o pleť, souhlasím s Tebou v hodně věcech ohledně životních postojů, moc se mi líbil Tvůj článek a video ohledně vzdělávání se atd. , moc se mi líbí, že jsi nad věcí, máš rozumný názor na věci kolem. Děkuji a přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Peto, ja komentuju velmi malokdy, ale dneska musim =o)...
    Za prve, mas moc hezky tricko, odkud je prosim te?

    Jinak k tobe, když jsem te poprvé videla na srazu, tak jsem si rekla, jeee to je proste panenka! Jsi droba, ale opravdu moc hezka. Ja jsem tam trčela nade vsema svoji vejskou a radsi bych byla drobna (všude)...

    Co se tyce tvých outfitu a vyraznych rtenek -> ja tohle proste nekomentuju, ale ne proto, ze "to nosi PETRA", ale protoze to není muj styl... Ja sama nosim sportovni obleceni a rtenky nude, jelikož to vyhovuje mne. Ver tomu, ze kdybys nosila toto, tak anonymove zkritizuji, ze jsi malo vyrazna a oblikas se jako kluk, bla bla bla... A pokud se to nekomu nelibi, at se na to nekouka! Je to fakt tak tezky? Je to jako když nejim ryby, tak prece nebudu chodit do obchodu s rybama a rikat tam prodavacce, jak jsou ty ryby hnusny a nechutnaj mi... NELEZU TAM...!

    A co se tyce "drazsi kosmetiky"... jediny, za co jsem ja osobne ochotna zaplatit jsou kvalitni stiny, Urban Decay konkretne... podle mého nazoru se jedna paletka opravdu neztrati a vydrzi velice dlouho. Ale stejne se ve všech druzích kosmetiky musí zkouset a diky, ze zde mame nase uzasne blogerky, které zkousi za nas =o)

    Anonymy se nezatezuj... Co třeba zakazat anonymni komentare a tim jim to malinko zkomplikovat?
    A stejne je nechapu, kde berou ten cas na obtezovani normálních a slusnejch lidi?

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Peti,
    po delší době zase píšu sem na blog. Nějak nemám čas v poslední době na videa, protože jsem v jednom kole a prostě nestíhám.
    1. Gratuluju účasti v televizi. Moc ti to tam slušelo :-) Paní moderátorka taky byla moc sympatická a fajn ženská :-)
    2. Sleduju tě už 3roky a že by si se narodila roku 1964 se mi teda nezdá a ani by mě to nenapadlo :-D
    3. Téma "aninymové" už je hodně omílané, ale někteří lidi si prostě nemůžou pomoct...
    Na konci videa si se mi zdála už naprosto vyčerpaná a bylo mi tě až líto.. Myslím, že odvádíš skvělou práci a lidé by si tě za to měli vážit a nenavážet se do tebe. Je to opravdu trapné. Já si u tvých videí ráda odpočinu, odreaguju se a prostě je to fajn :-)
    PS: hodně štěstí do budoucna a hodně trpělivosti ti přeju :-)

    OdpovědětVymazat
  100. Milá Petro, původně jsem se této diskuze ani nechtěla účastnit, ale byla jsem zvědavá a šla se podívat na zmíněnou diskuzi na sofastars a prostě mi to nedá! Článek je ještě celkem ok, ovšem diskuze pod ním.... Podle ní jsou tvé čtenářky (pokud to trochu přeženu) patnáctileté socky bez vkusu - mě je tedy 40, socka nejsem a myslím, že "starších" čtenářek tu bude víc. Řekla bych, že Tvůj blog čte mix nejrůznějších čtenářek a je úžasné, že dokážeš oslovit tolik lidí. Ač s Tebou ve všem nesouhlasím, chodím si na tvůj blog pro pozitivní energii, která z Tebe sálá, což je věc, o které si většina blogerek může nechat zdát. Bonusem jsou pak krásné videa o účesech (mám 2 dcery, co mají vlasy až po pás) a tipy na pěstící kosmetiku a ač se líčím jen lehce, ráda obdivuji tvé dokonalé líčení. Pokud mě něco nezajímá, tak to prostě nečtu, nekoukám na to a najdu si někde jinde něco jiného, místo někdy přímo hnidopišského hledání chyb na Tobě - viz absurdní diskuze o silonkách pod jedním ze starších článků. Chápu Tvou potřebu bránit se, ale myslím, že bys měla udělat tlustou čáru a od teď to prostě ignorovat, protože lidem, co to nechtějí pochopit, to prostě nevysvětlíš. Titul Blogerka roku jsi dostala zaslouženě, gratuluji! Pavlína

    OdpovědětVymazat
  101. Dobrý den Petro,
    jen bych chtěla vyslovit obdiv, který k vám cítím, protože taková individua, která se tu objevují, dokáží pěkně znepříjemnit chuť k blogování a také spolehlivě otrávit den. Takže tímto mockrát děkuji, že Vás neodradí od Vaší práce a dál zlepšujete mně, i ostatním den svými videi a příspěvky. Moc Vám fandím.
    Jako blogerka jste mi velmi blízká nejen tím, že máme rády stejnou kosmetiku, ale máme i stejné rty!!! :D Ano, i já mám stejně divné rty, které nemají "jasné" konce a proto jsem doposud nepoužívala rtěnky, ale pouze lesky. A také pouze díky Vám teď už také vlastním svých 1. deset rtěnek a nehodlám s jejich objevováním a nakupováním přestat.
    Hodě štěstí do života blogerského i osobního přeje Iveta :)

    OdpovědětVymazat
  102. Sa dobre bavím na tom, aké ľudia riešia hlúposti;) Skvelé video, priznám sa, že som ho nedopozerala celé, iba prvé 2/3 no súhlasím...
    Ja mám o 6 rokov menej a tipujú mi na 20 (presne!, slávim narodeniny o deň skôr ako ty), nieže by ťa pochválili ako dobre vyzeráš, ale ročník 64 :D to je už príliš :) A plastiky kde vidia? Si prirodzene pekná s drobnými nedokonalosťami, ktoré má každá žena. Nič netreba upravovať ;) Chválim zmenu účesu a sekne ti farba topu na videu.
    Myslím, že ľudia by mali selektovať a využívať zmysluplnejšie čas. A ženská závisť je hrozná vlastnosť. My ženy by sme si mali skôr dať komplimenty, povzdvihnúť ducha, inšpirovať sa a ak už je niečo čo sa nám nepáči, povedať si to konštruktívne.
    Podľa mňa blog robíš fajn, máš trošku dlhé videá, no chápem, nedá sa všetko krátiť;) no čo ma zaujme si rada pozriem, inšpirujem sa.

    Aura z blogu krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  103. Dobrý den Petro,
    jsem moc ráda, že jsem Váš blog asi před půl rokem našla, jste pro mě inpirací.
    Přišlo mi velmi úsměvné, jak někdo napíše, že jste stará na blogerku.
    Je to paradox, hledala jsem někoho, kdo by mě zaujal a byl v mé věkové kategorii (42 let).
    Je pro mě tedy velkým překvapením, že blogerky můžou být jen mladé dívky :-)

    Moc Vám děkuji za Váš blog, jste velmi milá a vždy mluvíte konstruktivně, působíte na mě, že to máte v hlavě srovnané.
    A to je mi moc sympatické.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  104. Peťo, obdivuji tvé nervy a trpělivost! Pokračuj v tom, co děláš, moc ráda se na tvá videa dívám. Jsi hrozně sympatická a líbí se mi, jak na veškerou kritiku reaguješ - s klidem, na úrovni... Drž se! Hezký den, S. :)

    OdpovědětVymazat
  105. Peti, četl jsem tu diskuzi u Sofastars a přijde mi vážně dost trapný, jak čtenářky a blogerky ,,naprosto souhlasí s článkem" za každé situace a u jakékoli blogerky. Chci říct, že stejní lidé, co tě chválí potom pochlebují holkám ze Sofastars, když o tobě napíší něco špatného. Je to hnus, ale na druhou stranu mě to zas tolik nepřekvapuje. Milionkrát mohou pod jejich článkem ironickýma poznámkama a nebo přímo tvrdit, že ti nemají co závidět, spíš naopak.. ale ty jsi to řekla ve videu dobře sama - ,,spokojený člověk se takto nechová" :) Sama víš jak to je. Sama vidíš, jak závist ovlivnila i blogerky, které tě dříve podporovaly. Ale možná že ani dříve to od nich nebylo upřímné, jinak by se takto neprojevovaly. V rámci zachování tvého duševního zdraví ti dám opravdu dobrou radu - kašli na to :) Já vím, je to těžké, ale nečekej, že se to po zveřejnění tohoto videa zlepší. Nezlepší. Žádný anonym si neřekne ,,sakra, ona má pravdu, měl bych jí přestat otravovat život" :) Spíš si řekne: ,,Aaa, moje práce nese ovoce, Petra přiznává, že jí to štve, ..tak se podívej co ti napíšu tentokrát" :D Víš jak to myslím :) Předtav si, kdyby každá celebirita, o které bulvár napíše, musela vynášet prohlášení s tím, jak to je doopravdy. To už by nedělali nic jiného.Pomlouvání a závist ostatních roste stejně jako tvoje přibývající sláva. Je to přímá úměra.Tím, že se z tebe stala Blogerka roku, přibylo plno lidí, kteří tě třeba do teď neznali a teď si tě oblíbí. Zároveň ale začneš více ležet v žaludku těm, kteří tě už předtím rádi neměli a teď je pro ně těžké přijmout, že jsi vyhrála. Plus jak sama vidíš, plno blogerek, které by možná chtěli vyhrát samy a nemohou se s tebou (jakožto úspěšnější konkurencí) srovnat. Už se neobhajuj. Stojí tě to zbytečnou energii. Věnuj tu energii na další článek například. Protože jsi v tom dobrá, nyní vlastně už nejlepší. Máš to potvrzené tou Lupou :) Všem se zkrátka nezavděčíš. Kašli na obhajoby. Nemáš to zapotřebí. Ti, co tě mají rádi je nepotřebují a ti co tě nesnáší, ty ti stejně neuvěří, naopak, budou vědět, že je natolik řešíš, že kvůli nim uděláš i video.. Opravdu, zapomeň na ně a srovnej se s tím, že je to přirozené. Toto s úspěchem přichází :)

    Co se týče drahých značek, myslím si, že přehled ty máš a proto jsi plnohodnotná blogerka. Ano, přiznejme si, nemáš přehled v předražených značkách, protože je nevyhledáváš, ale máš přehled v těch levnějších. Dokážeš posoudit, které levné výrobky jsou nejepší orptoti horším levnějším výrobkům. Máš zkrátka přehled, co se týče levných značek. Proto jsi přínosem pro ty, kteří levné značky také upřednostňují - tedy i pro mě :) Ten, kdo má rád drahé značky - ať jde na blog, který píše pro změnu člověk, který upřednostňuje drahé značky a má přehled zase v nich. Vždyť je to tak jednoduché :)

    Přeji hodně sil do další tvorby :) Nebudu psát, abys měla sílu s anonymy a lidmi, kteří tě nemají rádi bojovat.. Protože to nemá absolutně cenu. Spíše ti popřeju, aby jsi našla vnitřní sílu s nimi bojovat přestat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patřilo tam ,,četla" :D jsem holka, jen pro doplnění :D

      Vymazat
  106. Vážené, měly byste se nad sebou zamyslet, tedy převážně ty z vás, kteří se do Petry naváží a říkají, jak není nehezká apod. Tak se nedívejte na ni nedívejte, nepouštějte si její videa, když vám připadá tak hnusná, že se na ni nedá dívat. Nikdo přece nikoho nenutí, aby dělal to nebo ono.Nehledě na to, že kritika není na místě.
    Dále bych chtěla vzkázat těm, co Petře závidí, že občas něco dostane zadarmo k zrecenzování - přejte a bude Vám přáno! Nebýt Petry a jiných blogerek, nemáme mnohdy ponětí o tom, zda daný výrobek stojí či nestojí za koupení (samozřejmě řídit se dle toho nemusíte)...Tady se opět ukazuje jak my Češi neumíme držet za jeden provaz a umíme si akorát tak podrážet nohy.
    Petko, drž se a nenech se odradit žádným negativním komentářem. Tvá videa mě moc baví - jsi krásná a přesto skromná, máš hezký styl a vůbec jsi nejlepší blogerka!

    OdpovědětVymazat
  107. Dobrý večer Petro, normálně se do diskuzí nezapojuji, ale tohle téma mě donutilo Vám napsat.
    Za vás mě mrzí, že lidé stále dokážou rýpat a neumí se vyjadřovat přesněji a s nadhledem.
    Docela mě zaráží fakt toho, že i ve sféře, která má být odpočinková, relaxační, sloužit jako inspirace a zpříjemňovat nám (tím myslím ženám, bez urážky k mužům) večery s počtením o oblíbených tématech (kosmetika, styl, líčení, DIY apod.) se najde nějaký vřed, který to kazí.
    Ano, také jsem se pozastavila nad tím, že tady vystavíte boty, nebo psaníčko od vietnamců, automaticky mi naskočilo nekompromisní "jak může?!" a pak mi došlo, že jednoduše. A vlastně, proč ne?
    Otázka stylu není otázkou peněz, to v této zemi funguje bohužel jako mýtus a mnozí to považují za daný fakt.
    Jste svá a především nelžete, to oceňuji.
    Uvádíte vše tak, jak to doopravdy je a nemáte potřebu ze sebe dělat něco, co nejste a to je podle mě to, co lidem nejvíc leží v žaludku.
    Buďte dál takovou (a já myslím, že budete, v tomhle vám váš věk je jen k dobru, že se nenecháte jednoduše zvyklat), dělejte dál to, co vás baví a naplňuje, spoustu lidí inspirujete.
    Přeji jen vše dobré, aby jste se rozvíjela dál a dál a blog byl jen lepší a lepší. (Musím uznat, že když jsem viděla vaše první videa, moc dojmu to ve mě nezanechalo, ale velká poklona za to, jak vypadají dnes - lepší kamera, koncept, vyjadřování). Jdete dopředu a to je jen dobře, v zemi, kde mnozí žijí mentálně ještě někde v 80tých - 90tých letech je to jen dobře.
    Buďte silná!
    L.

    OdpovědětVymazat
  108. Peti, tohle vůbec neřeš! Říkáš to pořád dokola a začíná to být únavné. Ti chytří dávno pochopili, ti hloupí nepochopí nikdy

    OdpovědětVymazat
  109. Milá Petro,
    docela dost mě překvapuje, jak hloupé námitky a připomínky čtenářky tvého blogu mohou mít. Komentáře pod články a videi čtu jen občas, takže jsem nebyla moc v obraze. Myslím, že toto tvé video je velmi zdvořilou, ale zároveň nekompromisní odpovědí na takové útoky. Já tě sleduji od začátku, a pořád mne to neomrzelo. Neřekla bych, že ty a tvůj blog jste stále stejní, ale vyvíjíte se tím správným směrem.
    Moc ti fandím a věřím, že po tomto videu zlé hlasy alespoň trochu utichnou.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  110. Petro, vždyť ty jsi naprosto vyřízená!!! :D porovnej si radši ty energie ano? ne sranda. naprosto ve všem s tebou souhlasim. to jsou neuvěřitelný výplody ty komentáře :D
    Verča

    OdpovědětVymazat
  111. Já to nechápu, tohle musí psát jen lidé, kterým chybí zdravý rozum. Nebyl by ten svět lepší kdyby si každý přál a nepotřeboval si něco dokazovat u druhých?

    OdpovědětVymazat
  112. Peti, ty máš tak krásnou pleť, co bych dala mít ji takovou jako ty, mě je 18 a je aknózní a pórovitá :(

    OdpovědětVymazat
  113. Někde jsem nedávno četla výrok ve smyslu: Když zemřete, o ničem nevíte, nic necítíte a jen lidé kolem Vás to vnímají a ví. To samé platí, i když jste debil :-) Tak to jen pro pobavení Peti. Vaše články čtu ty, které si myslím, že mi něco přinesou a ostatní mě nevzrušují :-). Takže gratuluji k 1.místu a přeji pevné nervy. BTW těm, které jsem nakousla ve výroku neodepisujte, bude je to štvát víc, než když zareagujete :-) Mirka

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj Petro, hrozně se mi líbí Tvůj blog, sleduji ho už dlouho. Je mi 20, studuji a moje příjmy nejsou zrovna vysoké (ne, že bych se nesnažila, jsem už dlouho nemocná) - ale nestěžuji si. Naopak se snažím hledat levnější řešení a vypadat hezky i bez drahé kosmetiky. A v tomhle mi hodně pomáhá Tvůj blog. Jsi krásná a to, že ti prostě vyhovuje levnější kosmetika, snad není zase taková překážka.... Prostě když mi vyhovuje řasenka za 300, jsem s ní moc spokojená, proč mám pořád myslet na to, že jsou i daleko lepší a dražší a plakat po nich? Já nemám potřebu bažit po stínech za 500, když jsem spokojená s levnějšími... dražší jsou určitě kvalitnější, ale i s těmi mými svedu hezkou práci a stačí mi to... Té drogérkové kosmetiky je strašně moc a líbí se mi, že děláš recenze, už u hodně produktů mi pomohla v rozhodování, hlavně jsem začala třeba používat Ryor :-) Tvůj blog je originální, čtivý, příjemný, jen tak dál. Dokážeš se nalíčit za dobrý peníz a přesně to se mi líbí. Když Tě potkám na ulici, nebudu zkoumat, jestli máš rtěnku Chanel nebo ne, prostě si řeknu "Hmm, to je kočka, sluší jí to".

    Je to jen můj názor, určitě to hodně lidí zkoumá a záleží jim na tom.... Ale já si v tom Tvém blogu našla svoje :-)

    Měj se krásně, Eliška

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Peti,,, komentárov milión ale aj chcem povedať že svoj blog a videa na YT robíš skvelo, keď ti hovoria že si a zmenila tak nie nezmenila len sa posúvaš ďalej a to je v tomto svete dôležite... To že ta kritika raní sa ani nečudujem je tu fakt par pekne hnusných komentárov.... Chcem ťa podporiť do budúcna aby si to robila rovnako dobre ako to robíš teraz... ľudia sú veľmi závistlivý tak to je aj bude či už u Vás v ČR alebo SR... chcem ti ešte raz vyjadriť obrovskú podporu a poďakovanie ta tvoje super recenzie ktoré nie sú reklamné.... musím sa priznať že skrz ne radím aj svojim kamoškám..... drž sa dievča.... máme ta radi.... Otília

    OdpovědětVymazat
  116. Moc se mi líbí tvůj přístup, rozhodně si nemyslím že to máš v blogosvětě jednoduché ale je skvělé že si dovedeš stát za svým a přes všechny překážky se snažíš udělat něco hezkého pro lidi, kteří si to mnohdy ani nezaslouží. Podle mě je to co děláš obdivuhodné a rozhodně by ses neměla trápit takovými omezenci jako jsou lidé, kteří ani nejsou schopni se pod svůj vlastní názor podepsat (pokud teda je to jejich vlastní názor, o tom by se často taky dalo pochybovat). Nechci radit, ale podle mě by nejlepší bylo ty "hnusné" komentáře pouštět ale prostě na ně vůbec nereagovat a nechat ty anonymy úplně být. Myslím si že každého musí jednou prostě omrzet pořád jen nadávat a nesmyslně kritizovat a když je budeš ignorovat ukážeš jim, že jsi někde daleko nad nimi. I když oni to často vůbec nepochopí tak my ostatní, kteří máme podle mě (s prominutím) v hlavě mozek a ne pyliny, si tě za to budeme vážit o to víc. Myslím si že jsi moc statečná a děláš pro všechny kteří o to stojí spoustu báječných věcí a je perfektní, že si to všechno uvědomuješ a nejsi zaslepená záští nebo podobnými negativními pocity protože už jen tím, že jdeš pořád dál, dál bloguješ a vždy s úsměvem si vlastně pořád "vedeš svou" tak těm anonymům dáváš pěkně na frak a ukazuješ jim, že se jich nebojíš a to je asi nejvíc štve. Přeju ti aby se na tebe ti hloupí/zlí lidé vykašlali a šli si šířit svoje negativní vlny někam jinam a abys byla pořád dál tak nezkažená, usměvavá a pohodová, jako jsi teď (aspoň podle videí a všech příspěvků, osobně tě samozřejmě neznám) protože je to krásný a vždycky mi dovedeš zvednou náladu tím kolik moc pozitivní energie z tebe září. Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  117. Jo a mimochodem ve videu ti to neskutečně sluší a máš nádherné vlasy - určitě stojí za to je nosit rozpuštěné :)

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Péťo,

    tvůj blog sleduji už dlouho. Poslední dobou spíš už ze zvyku, protože tvé líčení je na mě moc výrazné a stylem oblékání se taky dost liším. Ale obdivuju všechny tvoje účesy. Osobně moc nechápu, proč všechny ty komentáře tolik řešíš a máš tendenci se pořád obhajovat a uvádět všechno na pravou míru. Vždycky budou čtenáři, co tě budou milovat a čtenáři, kterým budeš ukradená nebo tě budou nenávidět. Napadá mě třeba taková Lou, kterou nemusí hodně lidí a dost často se někde dočteš, jak je afektovaná, jak je nafoukaná atd. Ale co se mi líbí je, že Lou to neřeší, nikde nic nekomentuje a je prostě svá. Nemá to zapotřebí se někde obhajovat a s někým se dohadovat. Nebude pro tebe prostě jednoduší nenávistné komentáře vůbec nezveřejňovat a nereagovat? Ušetříš si tím spoustu nervů a zachováš si důstojnost. Čtenáří, co tě mají rádi, stejně budou vědět, kde je pravda a ostatním to může být jedno. Katka

    OdpovědětVymazat
  119. Petka obdivujem ta ze to vsetko zvladas s usmevom ...Prame ti vela stastia :)
    nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  120. budu se asi opakovat, ale ja te zeru :) to jak ses furt vysmata, takova barevna, hezky ukecana a pozitivni.. kdyz mam depku, tak chodim sem (a jeste na par blogu). Zrovna dneska me popadla silena deprese z toho, ze se nam nedari mit dite, nevim jeslti si to nekdo dokaze predstavit, ale tohle je takova depka, ze ma clovek pocit, ze nema pro co zit.. a tak jsem sedla ke kompu a rekla si, musim rychle neco zacit cist a prohlizet na netu, abych na to nemyslela.. no a zapadla jsem sem a hned je mi lip ;)

    OdpovědětVymazat
  121. Draha, zkouselas makrobiotiku? Kvuli tem zivinam a problemum se zazivanim!:) a hlavne nevim zda pouzivas mleko a mlecne vyrobky a lepek... ale je to hodne zatez pro streva a zkus si o tom vice nastudovat, miluji web www.celostnimedicina.cz ja se lecila v praze na institutu celostni meeiciny Vladimiry Strnadelove pusobi i na morave. stoji za to omrknout asi:)

    mej se pekne

    OdpovědětVymazat
  122. Pěkný večer, milá Peťko :)
    Chtěla bych Vám poděkovat za takto hodnotný blog, který pro nás píšete. Vaše móda, vkus, vyjadřování, vlídnost, humor, styl života a prostě všechno se mi moc líbí, jste mi sympatická a líbí se mi, že si na nic nehrajete a jste tak upřímná. Moc se mi líbí především vaše outfity a místo učení (což bych asi neměla :D) se koukám na vaše dlouhá videa třeba i ze života (povídání o domácích mazlíčcích, dovolené, různé tagy), která mě vždycky potěší a udělají radost po dlouhém dni ve škole. Ještě jednou velké díky a pokračujte v tak skvělé tvorbě. S pozdravem Martina.

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj Petra, sledujem ta uz dlhsiu dobu, a toto video je perfektne a nielen toto, ale aj vsetky ostatne :) velmi ti fandim, si super :) obzvlast oblubujem tvoje outfity na blogu. drzim ti prsty s blogom aj s eshopom. Janka :)

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Petra, sledujem ta uz dlhsiu dobu, a toto video je perfektne a nielen toto, ale aj vsetky ostatne :) velmi ti fandim, si super :) obzvlast oblubujem tvoje outfity na blogu. drzim ti prsty s blogom aj s eshopom. Janka :)

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Peti, tvoj blog sledujem uz dlhsiu dobu, mozno viac ako rok... a je super, toto video je perfektne :D velmi rada pozeram tvoje videa a obzvlast oblubujem tvoje outfity na blogu, smelo v tom pokracuj :) fandim ti a drzim ti prsty aj nadalej s blogom a s eshopom. si skvela inspiracia. :)

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj, Peti. Na mediálních studiích nám vždycky říkali, že do anonymních diskuzí přispívají hlavně vyšinutí jedinci, ale některé příspěvky, mě fakt pobavily :-D Jinak diskuze nečtu, zbytečné výkřiky do tmy

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj, Peti,
    na vysoké nám v medailkách říkali, že do anonymních diskuzí se chodí vykřičet hlavně vyšinutí jedinci a nemá se to brát jako relevantní vzorek populace, ale některé příspěvky mě také pobavily :-D Jinak je vůbec nečtu

    OdpovědětVymazat
  128. Máš suprový blog, který sleduji už delší doba :) Toto video se mi moc líbilo a na všechny se vykašli ;) Já úplně nechápu jak můžou být lidé tak nepřející, ale znám to také, ale bohužel v reálném životě.. Doufám, že už tvůj blog půjde jenom vzhůru a moc ti to přeji :)) Ilča

    OdpovědětVymazat
  129. Peti, já vůbec nechápu že máš potřebu se tady před někým obhajovat, je to TVŮJ blog, TVOJE věci a TVOJE soukromí a jen TY určuješ, co z toho pustíš do éteru a ostatní ať si myslí co chtějí, ale kdo tě tady má právo soudit? Ty to neděláš pro peníze, lidi sem nechodí a neplatí ti za to, takže nemusíš dodržovat žádné podmínky, děláš to dobrovolně a oni mohou být rádi že vůbec něco děláš! Nechápu závistivé a hanlivé anonymní komentáře, to je zřejmě jen asi ta jejich zloba na sebe, že oni nedokázali nic, zato ty dokážeš vše co chceš. Mně přijde uplně v pohodě, že dostaneš k zrecenzování nějaký výrobek zadarmo, šak proč ne? Jinak by sis ho třeba nekoupila a já bych se nedozvěděla že je fajn/není fajn, tak proč by mi mělo vadit, že tys ho dostala zadarmo, když ty jdeš pak s kůži na trh. Nic si z toho nedělej a myslím, že takovéto videa jsou zbytečná, blbci to stejně neocení a budou závidět a pomlouvat dál a normální lidi jako já (a vím že spousta dalších!) nic od tebe dokazovat nepotřebují, protože si každé tvé video pustí s chutí co je zase super nového a ne proto, aby ti něco zkritizovali. Já to vždy sjedu o víkendu, páč přes týden není čas a vždycky si říkám proč toho není třeba víc :D Osobně bych něco takového nemohla asi dělat, protože bych se z anonymů asi zhroutila a řvala každý večer do polštářku, ale ty buď silná a kašli na to, rozumných lidí je určitě víc. A hnusné komenty klidně neschvaluj, nikdo nemá zájem číst si tu srance od debilů.

    OdpovědětVymazat
  130. Peti, jsi přirozená, spravedlivá, lidská, úžasná....a právě pro to tě máme všichni tak rádi......lidská závist a zloba jsou hnusné věci a bohužel - nám čechů dosti typické........nenech se od nikoho srazit na kolena, protože - jak určitě víš - je mnohem více lidí, kteří tě obdviují a "žerou" tvůj blog a budou se za tebe bít a rvát.......Titulem Blogerka roku jsi mnoha lidem dokázala, že to co děláš, je dobré a má to smysl a ti, co v životě nic nedokázali, mají většinou potřebu si na někom hojit svoje komplexy.......s takovými si vytapetuj záchod :-D protože na nic jiného je neužije. Pac a pusu Blaire a Krtíkovi :-)

    OdpovědětVymazat
  131. Jeeezis konecne som sa doscrollovala na zaver komentarov :)) Mas ich tu teda pozehnane, len co je pravdaa :D

    Velmi mam rada take povidaci videa :) Uplne si ma sokovala, ako si vytiahla obciansky:))! Len im daj, hejterom jednym rypavym!
    Este mi napadlo, ze si vynechala dalsiu palcivu temu, ktora trapi dusu kazdeho anonyma - preco este nemas deti a netravis volny cas doma za sporakom :))
    Alebo to, ze mas na blogu outfity.. no boze! Tak uz ked si ta ludia zvolili za najlepsiu beauty blogerku, tak kde je problem? :) Nie je meritkom toho, co mas ci nemas mat na blogu nazor nejakeho jednotlivca, ale tvoje rozhodnutie, ktore je navyse plne podporene citatelmi.

    Ah no..tazkeee to mas..asi cena za uspech alebo co. Tak vela stastia a tesim sa na dalsie kecaci video :)) Prezradis aj co za pracu robis a ako si menezujes cas medzi pracu, eshop a blog?

    OdpovědětVymazat
  132. Mluvíš mi z duše. Lidé, kteří mají potřebu nadávat, hanit a psát negativní komentáři sami nemají nic a nemají to v hlavě úplně srovnané. Podle sebe soudím tebe - kdyby se mně něco nelíbilo, nikdy by mě nenapadlo to veřejně napsat do komentáře urážlivým stylem. Děláš to za sebe, jsi úspěšná, drž se toho a na ty co ti to chtějí znechucovat se neohlížej. Vždycky tu budou, ale jednou je to snad přestane bavit.

    OdpovědětVymazat
  133. Webovou kritiku a diskuzní války znám dobře. Hlavu vzhůru, jsi šikovná a krásná. Klidně bych Tě bral jako modelku.

    OdpovědětVymazat
  134. mě opravdu přijde zcestné, jak někdo může vymyslet takové bláboly... to si musím ťukať na čelo.

    OdpovědětVymazat
  135. určite ti to písalo veľa ľudí, ale nič si z tých negatívnych komentárov nerob pretože ti tí ľudia podľa mňa iba závidia že si sa dokázala presadiť a si úspešná v tom čo robíš :) máš naozaj skvelý blog a robiš to dobre! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!