Eucerin - řada hyaluron filler. Dokáže vyplnit vrásky?!

by - 20 listopadu

Krásný den vám všem,
 
protože už jsem u dna kelímku dalšího testovaného krému, rozhodla jsem se dnes zařadit recenzi. Zbystřete všichni, kdo máte suchou pleť, mimické vrásky a komu je nad 25, nebo ještě lépe kolem 30, protože právě vás by mé dnešní postřehy mohly zajímat.
 
V poslední době jsem na pleť používala právě combo Nočního vyplňujícího krému proti vráskám a Očního vyplňujícího intenzivního krému proti vráskám od firmy Eucerin. To je značka, kterou jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, dobrovolně se přiznám, že mě zaujala hlavně díky Zdeně Studénkové, která vypadá prostě bezvadně a jako ženu ji obdivuji, no..... když jsem si prohlédla úplně aktuální fotografie, nemohu toto už s jistotou tvrdit, protože asi pomáhají ruce šikovných plastických chirurgů a na mě je to trošku moc, ale pár let zpět vypadala bezvadně. Je mi jasné, že některé z vás mávnou rukou a řeknou si o mně něco ve smyslu "no jo, ta tak těch hlubších vrásek má". Pravda, v okolí očí naštěstí zatím ne, ale v oblasti nosoretních rýh mám poměrně výrazné vrásky. Když jsem zkoumala podrobněji morfologii mého obličeje z fotek, abych vám mohla přinést svědectví, jestli se mi ty vrásky už tedy dělají, musím konstatovat, že ty nosoretní jsem tam měla vždy. Jenže ve 20 to vypadalo roztomile, jakože se pořád směju (což je vlastně mimochodem docela pravda :D), ale ve 30 už to začíná dělat smutnější výraz a budí to dojem opravdových vrásek a bude hůř. Jak jsem zmiňovala v nedělním videu, je možné, že se odhodlám k nějakému řešení právě pomocí kyseliny hyaluronové zevnitř, ze kterého bych vám také chtěla podat report. Zatím jsem ale vyzkoušela tuto vyplňující hyaluronovou řadu od Eucerinu (nabídku jsem dostala od blogerky.cz, pro které pravidelně přispívám s články, jako ostatní blogerky a za to samozřejmě děkuji).
 
 
 

Oba krémy jsem používala ráno a večer na pleť vyčištěnou micelární vodou. Noční krém jsem používala na celý obličej, oční krém na celou oblast očí. Někdy, po vsáknutí krému, na noc nebo přes den, jsem ještě zvláčnila pleť Arganovým olejem, který jsem vám už také ukazovala a na který bude jistě také následovat recenze, protože je skvělý.
 
Co mě u obou přípravků velmi mile překvapilo je to, že jsou opravdu poměrně hutné a pleť zhydratují na dlouhou dobu. Jak jsem již několikrát uváděla, pleť stárnutím ztrácí objem v důsledku přirozeného snižování tvorby kyseliny hyaluronové, která vyplňuje prostory mezi kolagenovými vlákny, která se věkem ztenčují. To má za následek to, že se v obličeji prohlubují rysy a že pokožka již není tak naducaná a pevná. Hyaluronová řada se tedy snaží pleti navrátit ztracenou vlhkost a elasticitu, protože kys. hyaluronová na sebe váže velké množství vody. Krémy navíc obsahují saponin, který má stimulovat tvorbu kys. hyaluronové ve vlastních vrstvách  pleti. Krémy díky této funkci slibují vyplnění hlubokých vrásek zevnitř.
 
 
 
Oba dva krémy jsou nedráždivé, poměrně hutné, avšak dobře roztíratelné. Po nanesení na pleť se nevstřebají hned, ale tvoří na pokožce vrstvičku, která pleť chrání a hydratuje. Tohle je vlastnost, která mě u krémů hodně vyhovuje, mám suchou pleť a krémy, které jsou příliš lehké a vsáknou se hned beze zbytku, mi navozují pocit pnutí a nedostatečné hydratace. Pokožka je po krémech velmi vláčná a vyživená, pozoruji takové to větší "naducání" a napnutí pleti. Zároveň musím vyzdvihnout dlouhotrvající pocit hydratace. Pro někoho by ovšem tyto vlastnosti mohly být na obtíž, zvláště pak pokud máte mastnější pleť nebo prostě nemáte rádi takový ten "ulepenější" pocit s tím, že prostě cítíte, že na té pleti něco máte. Tento krém určitě cítit budete, myslím ale, že je to pro straší a stárnoucí pleť, žádoucí. Obaly obou krémů jsou praktické a líbí se mi, krémy lze vypotřebovat až do poslední kapky.
 
Oční krém sám o sobě je skvělý, perfektně hydratuje a přitom vůbec nedráždí oko ani na horním víčku, dokonce je hypoalergenní a vhodný i pro nositelky čoček.
 
 
 
Jaký je tedy můj verdikt? Za mě jedny z nejlepších krémů, co jsem zkusila. Spolu s Matricianem asi možná to vůbec nejlepší, pokud si dobře vybavuji. Určitě nepočítejte s tím, že vám vyhladí vrásky, kolem úst je mám pořád stejné a vůbec si tak trošku myslím, že celá ta pasáž o vyhlazení vrásek zevnitř je jen reklamní trik, protože zevnitř se dají vyhladit jen injekčně. ALE! Jsou to opravdu skvělé krémy, které vám pokožku dokonale napnou a zhydratují a ta díky tomu může vypadat mladší a jemné vrásky mohou být méně výrazné. Za sebe s čistým svědomím jednoznačně doporučuji všemi deseti, myslím, že cena za tu funkci, kterou to plní, není rozhodně přemrštěná.
 
Oční krém 15ml stojí cca 420Kč
Noční krém 50ml stojí cca 500Kč
 
Konkrétní složení krémů a oficiální popis si můžete prohlédnout po kliknutí na odkaz, přišlo mi zbytečné ho fotit :).
 
 Eucerin můžete sehnat v lékárnách nebo na internetu.  Máte s touto značkou nebo konkrétně s těmito krémy zkušenosti, ať už vy starší nebo maminky vás mladších? Já mám totiž ještě dvě novinky, které bych chtěla otestovat, ale pak bych ráda zakotvila na stálo právě u Matricianu nebo Eucerinu, které mé pleti vyhovují výborně.

You May Also Like

29 komentářů

  1. Tak už vím jaký krém dostane maminka na Vánoce :) díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak :), to mám stejný plán,ale nechci to psát do článku, komentáře mamka naštěstí nečte :D

      Vymazat
  2. Ahojda Peti,
    chystám se mamce k Vánocům kupovat právě něco z této kategorie a rozhoduji se právě mezi značkou Eucerin a nebo Bioderma. Vím, že micelárky od Biodermi ti vohovují a tak se chci zeptat, jestli nemáš zkušenosti i s těmito krémy. Předem moc děkuju za odpověď. Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivet, já bych určitě doporučila Matriciane Rides nebo právě tento Eucerin, po obojím jsem zaznamenala srovnatelné účinky, dlouhodobá hydratace a pěkně naducaná pleť. Jemné vrásky se zdají být menší, jak je plet pěkně hydratována, na hlubší to nepomůže.

      Vymazat
    2. Mockrát děkuji, jsi zlatá, hezký zbytek večera :) Iveta

      Vymazat
  3. peti a to si ten nocny krem pouzivala aj na den ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ted nebylo třeba ochranných faktorů,ale příště si koupím celou řadu denní, noční a oční :).

      Vymazat
    2. jaaaj a teraz dilema...bola som totiz nastavena ze si kupim biodermu ale ked aj toto vyzera dobre....ach a co teraz napisem jeziskovi co chcem ....?

      Vymazat
  4. Ahoj Petro, chci se zeptat, jestli je krém parfemovaný? Díky, Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, ten oční vůbec a ten noční má spíše takovou jemnou krémovou vůni, určitě nic, co by dráždilo pleť nebo oči a to já jsem dost citlivá. Dokonce jsou snad hypolalergenní.

      Vymazat
  5. Jé to je recenze kterou jsem potřebovala ,já už delší dobu o koupení těchto krému uvažuji./taky mám výrazné nosoretní rýhy odjakživa a teď už to opravdu není hezké/mám velmi citlivou pleť,proto používám krémy Vichy nebo Ryor,které jako jediné dobře snáším.Chci také vyzkoušet i Arganový olej od Ryoru.Díky Stáňa

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, je to na pletkolem te 30, ale pokud mas jiz vrasky drive, nebala bych se pouzit. Pokud potrebujes vraskam spise predchazet, doporucila bych hydratacni kremy, na zimu treba i ty s mandlovym olejem, jsou skvele :). Z tech drazsich multidefense od Biodermy nebo Hydrabio jsou super, z drogerie bych doporucila Ryor hydratacmi krem s mandlovym olejem nebo treba Bione, tam je take vice druhu.

      Vymazat
  7. Ahoj Peti, pre akú vekovú kategóriu je venovaný tento krém . Aký by si odporučila po 25tke ? Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem krásne a ospraveldňujem sa za opakované vloženie otázky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji Peti moc za radu, právě jsem uvažovala o co si taky napíši Ježíškovi :) A nevíte náhodou někdo o nějaké akční nabídce, kde by se dala celá řada koupit?

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, koukám na tento krémík a docela se mi zamlouvá, ale nevím jestli by byl pro mě vhodný, mohla bys mi tedy prosím poradit nějaké dobré krémy na pleť a na okolí očí na zimní a případně i na letní období? Bude mi 29, po vysazení prášků se mi na čele začaly dělat poměrně dost pupínky a čelo je i mastné, zároveň i T-zónu mám mastnější s rozšířenými póry, na tvářích a nad horním rtem je pokožka naopak sušší, ted jak začíná být zima tak pleť kolem rtů, brada a tváře někdy až pálí a mám červené vysušené místa. Pleť okolo očí je sušší, počínající jemné mimické linky od smíchu. Jinak nosoretní rýhy mám taky poměrně odjakživa výrazné. Díky za radu Peťa S. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, na 30 mi tahne a diky tobe jsem se naucila pouzivat kremy. Bohuzel kozi krem ziaja mi nevyhovuje,udelal se mi pod okem ekzem:( takze uvazuji nad eucerin ocnim kremem, ale asi se poradim i v lekarne. Mam citlivou plet, hlavne na podzim a v zime. Taky mam hodne stresujici praci, takze i to se pak odrazi na me pleti?Co si myslis ty? Byl by Eucerin vhodny? Jinak moc dekuji za tvuj blog, jsi nej a vzdy se tesim na nove prispevky.Hana

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, mám stejnou pleť jako ty :o)) Suchá, bledá, mdlá, tenká, věk kolem 30ti, nosoretky již o velmi raného věku. Já teď zkouším Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia a začíná se mě velmi zamlouvat, tak jsem ti je chtěla taky doporučit :o)) http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=9970

    Měj se hezky a těším se na nové videjko ke kávě :D

    OdpovědětVymazat
  13. ak chceš skutočne vyhladiť vrásky, skús Missha Time Revolution Night Repair New Science Activator. čítala som na to skvelé recenzie.

    OdpovědětVymazat
  14. Mam presne taku istu plet ako Ty Peti a skoro aj taky vek. :) Eucerin denny a nocny krem uz pouzivam chvilu, ale len tie obycajne hydratacne a som s nimi velmi spokojna... takze ked nabuduce vletim do Bootsu, tak sa na ne urcite kuknem. Dakujem.

    OdpovědětVymazat
  15. další chemická lahůdka - nevím, proč lidi mají pořád potřebu do sebe cpát silikony, parabeny a podobná svinstva, nejenže to ucpává póry, ale především se to dostává do těla, kde se to kupí...pak se člověk nemůže divit, že má oslabený imunitní systém :-/...když už utrácím peníze, tak se aspoň kouknu na složení, co to na sebe budu patlat...jinak si stejně pořád myslím, že nejlepší patlání na obličej jsou čisté přírodní oleje - takovej šípkovej je aspoň účinnej anti-ageing :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já od Eucerinu používala - díky své mamince, která na něj narazila - odličovač očí (http://i.parfums.cz/detail/1/eucerin/eucdecw_kmur10/eucerin-dermatoclean-odlicovac-oci-pro-vsechny-typy-pleti___3.jpg) a byla jsem naprosto spokojená! Odlíčil mi všechno, nikdy nic nezůstalo..kromě skvělého pocitu. :) Takže první dojmy z této značky jsou víc než dobré. Časem určitě chci zkusit i nějaké další produkty :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, používám pouze Eucerin na opalování(25-30). Dříve jsem se na slunci osypala (sluneční exzem) ale teď jsem v klidu. K moři jezdím každý rok a jsem krásně opálená bez vyrážek a to je mi už 66 let.
    Teď hledám nějaký krém(dosud jsem nepoužívala žádný) s vyjímkou indulony a vrásky moc nemám. Jsem udivena, že dívky kolem 25 let už vrásky řeší - je to asi správné.Dřív se nepsalo tolik o kráse jako dnes a tím to asi je...

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, používám pouze Eucerin na opalování(25-30). Dříve jsem se na slunci osypala (sluneční exzem) ale teď jsem v klidu. K moři jezdím každý rok a jsem krásně opálená bez vyrážek a to je mi už 66 let.
    Teď hledám nějaký krém(dosud jsem nepoužívala žádný) s vyjímkou indulony a vrásky moc nemám. Jsem udivena, že dívky kolem 25 let už vrásky řeší - je to asi správné.Dřív se nepsalo tolik o kráse jako dnes a tím to asi je...

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ja jedine,s cim odsouhlasím je,ze mne se denní krem vstřebá okamžitě,zanechá příjemný pocit,ale vrstva,jak slečna uvádí mi nezůstává.

    OdpovědětVymazat
  21. Pokud jsou uvedené ceny aktuální, jedná se o neuveritelnou zlodějnu. V Kalifornii jsem koupil Eucerin Intesive repair 675 ml za 22 USD!

    OdpovědětVymazat
  22. Je to zajímavé, protože mě je už přes 30, a taky jsem chtěla už vyzkoušet nějaký ten krém proti stárnutí. Zašla jsem si tedy do lékárny pro noční krém značky Eucerin. Večer jsem si ho aplikovala na pleť, ale ráno jsem vypadala hrozně. Měla jsem pokožku celou zarudlou, trvalo týdny než se zase "obnovila". Krém teda skončil u mamky. :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!