Jak na perfektní obočí?

by - 06 listopadu

Krásný večer všem,

často se mě ptáte, co dělám se svým obočím a jak ho upravit a čím vybarvit, aby dostalo hezký tvar. Přiznám se, že já si obočí většinou nedobarvuji, ale pro účely videa jsem ho zvýraznila více, abych to mohla názorně ukázat. Video na podobné téma jsme už dělala kdysi dávno, ale je moc dlouhé a není tak názorné, tak jsem se na základě vašich žádostí rozhodla tento basic návod přetočit :). Doufám, že to pomůže všem, které v úpravě doposud tápaly a že občasný basic tutorial pokročilejší z vás velkoryse přehlédnou :). Zítra se můžete těšit na Lovely Top 10 za říjen :).
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
*na obočí jsem použila Maybelline tužku na obočí a NYX eyebrow cake powder v odstínu Black/grey
* nalíčena jsem stíny NYX One night in Morrocco, gelové linky Maybelline, řasenka Rimmel retro glam, rtěnka i na tvářích Maybelline Color vivids v odstínu Brazen berry
* lak Gabriella Salvete Stars Brown sugar
music:
Jason Shaw - http://www.audionautix.com Motivation corporation
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

46 komentářů

  1. Achjo, ještě mít tak krásný tvar :/

    OdpovědětVymazat
  2. Toho stříhání se celkem bojím:D Do toho bych asi nešla, ale chystám se vyzkoušet vosk na obočí, protože ho mám od přírody velmi husté a musím ho často vytrhávat a taky mi roste bleskovou rychlostí, jinak jsem na to zvědavá:D Obočí si nedomalovávám, protože mi přijde, že to u mě vypadá nepřirozeně, tak ho občas prostě jen pročísnu a je to:D Super video ale, Péťo:))
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video. Ono videí o obočí není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  4. co se ti stalo s nehtem? :-) vypadáš skvěle ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krájela jsme cibuli a rozřízla si prst až k nehtu :(

      Vymazat
    2. chudáku :-)
      ještě ti musím říct, že jsem si "musela" taky koupit na tvoje doporučení ten pískový lak, mám odstín Blueberry Milk a je fakt nádhernej, jen mám strach jak ho budu rvát dolů :-( jak ti jde odlakovávat?

      Vymazat
  5. Super video! Hlavně to zastřihávání mě opravdu zaujalo ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji krásný den,
    musim přiznat, že když jsi vytáhla nůžky, dost mě to překvapilo, ale zkusila jsem to a super.
    Sleduji tě asi rok a moc ti držim palce. Nejraději mám videa typu: na dně za měsíc..., lovely top za měsíc ..., ale 100procentně vedou líčící videa.
    Vždy mě mrzí, když je nějaké líčení rozfocené, ikdyž chápu, že je to rychlejší.
    Trochu mě také mrzí, že se ztrácím ve tvých štítkách na blogu. Mám pocit, že neustále vymýšlíš nové štítky a staré příspěvky, které se do tohoto štítku také hodí se tam neobjeví. Špatně se v tom pak orientuje.
    Vím, že máš hodně příspěvků a u každého dohledávat jestli se náhodou nehodí do nové rubriky, by bylo dlouhé, ale..... bylo by to fajn no.....
    Jinak ti moc fandim, ahoj :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za připomínku a s těmi štítky souhlasím, bylo by třeba je utřídit, přidávám nové,jak se blog rozrůstá,ale zařazuji i stále do těch starých,ale je v tom zmatek, musím s tím něco udělat.......

      Vymazat
  7. Jé, mám na nehtech stejný lak. Je boží, viď?

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péti,
    potřebuji poradit. Bohužel je to mimo téma. Učila jsem se odličovat podle video návodu od ryor (http://www.mujryor.cz/blog/pece-o-plet/1337083681-videoclanek--naucte-se--spravne-odlicovat-a-cistit-plet!-je-to-zaklad!/) . Tam říkají, že mám večer použít dvoufázovou odličovací vodu a pak čístící pleťovou vodu. Ráno je čistící vodu.
    Napadlo mě jestli tohle všechno nesfoukne najednou LOREAL Paril skin perfection 3in1 purifying micellar solution.
    Omlouvám se, že odbočuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já teda abych pravdu řekla,tak používám jen micelárku, vlastně jen jeden krok místo těch všech,ale nevím, nemám problematickou plet a nejsem na tohle odborník......

      Vymazat
  9. ten lak je krásný, škoda, že tenhle jako jediný ze všech odstínů u nás v Rosmannovi není :/

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, paradni video, tak konecne vim jak sve na oboci:-), diky moc za tipy,

    OdpovědětVymazat
  11. Boze Peto tady jsi uplne nadherna!!! :-O

    OdpovědětVymazat
  12. To je mega krásne líčenie. Nemáš na to už tutoriál ? ako sa volá prosím.. a ak nie, určite by som ho ocenila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, no vlastně je to dost podobné tutorialu dvojitě zakončená linka, jen dvě barvy stínů na víčku a výrazné rty a linka, nic víc :)

      Vymazat
  13. Ahoj, já tedy moc nesouhlasím se stříháním obočí a vlastně ani s tím malováním. Pochopím když člověk žádný obočí nemá, že si ho namalovat musí, ale když má dost obočí (což ty Peti máš) je blbost si to malovat... Dělaj to starý babky, který už neví coby....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teres, vždyt je to návod pro lidi, co potřebují dobarvit/dokreslit ;), jak jsme psala, sama nemám potřebu to běžně dělat.....

      Vymazat
  14. Mně se na tobě to zvýrazněné obočí nelíbí, přijde mi hrozně tvrdé a tvé přirozené je výrazné dost. Já jsem na tom stejně, chloupky v obočí mám přímo černé a domalované vypadá hrozně uměle. (Jen jednou jsem ho potřebovala zvýraznit, když jsem si ke kostýmu břišní tanečnice namalovala arabské oči.) Naopak spoustě žen se světlým obočím to zvýraznění může dost pomoct, zvlášť když mají třeba hnědé vlasy, ale obočí světlé.
    Ale návod nijak nekritizuji, ten je dobrý, jen konkrétně na tobě se mi ten výsledek nelíbí. (Ale píšeš, že to sama moc neděláš, takže to možná vidíš stejně.)
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omg, vždyť Petra píše, že použila výrazné barvy, aby bylo jasné, co v tutorialu udělala. Lidi, nectete jen písmenka, ale i význam...

      Vymazat
  15. Lak na nehty mám zrovna na sobě ten samý, koukám, že Brown Sugar sklízí úspěch :-) ty nůžky mě opravdu překvapily, sice já si obočí takto doupravovat nemusím, ale ty, které mají hustší delší chloupky tento tvůj trik určitě využijí :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělé video Peti, já si obočí dokresluji až poslední asi tři roky, od chvíle, kdy jsem to viděla na jedné slečně, která s tím vypadala fantasticky. A fakt je, že takhle upravené obočí dělá hrozně moc a úplně to změní výraz celého obličeje. Bohužel mi přijde, že to stále dělá jen minimum z nás. Většinou potkávám slečny, které ho upravené mají jen tím způsobem, že jej vytrhávají a žádné vykreslování se nekoná, což je velká škoda.

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/zamereno-na-clarins.html

    OdpovědětVymazat
  17. supr návod, díky za tip s tím lakem na vlasy :) Laďka

    OdpovědětVymazat
  18. supr návod...díky za tip s tím lakem na vlasy !!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, po delší době píšu komentář...Vypadáš jako panenka, moc ti to sluší. Máš krásný tvar obočí, přesně takové se mi líbí. Pěkný den. Lenka

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj. Super video, kéžby to se to rozneslo mezi všechny, kdo si obočko neupravují. Je to neuvěřitelný, jak obočí dokáže tvarovat oči a rámovat obličej. Já mám v současné době nejoblíbenější paletku na obočí od Fashionisty, na kterou zítra přidám recenzi na můj blog, tak budu ráda, když se mrknete :) Samozřejmě v případě, když má někdo dokonalý obočí bez přirody jako Ty, je další úprava už netřeba. To se tak někdo má :) http://muabellasima.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Velmi užitečné video a ten trik s lakem je vážně skvělý! ;) Co se dobarvování týče, já normálně zvýrazňuji obočí jenom na nějaké slavnostnější příležitosti, na každodenní líčení mi to přijde téměř zbytečné - to ho vždycky jenom přejedu Eyebrow fillerem od Catrice.

    OdpovědětVymazat
  22. Jsi moc šikovná, Peti. :) Já jsem naštěstí v pubertě nechytla amok vytrhávání obočí do útlých linek, a tak si ho dokresluji minimálně, za minutku to mám hotové :) Kdybych měla spojit všechny tvá videa, abych se nalíčila, tak by mi to místo klasických 15 minut trvalo hodinu, a to si lepím i řasy a stačí mi na to 2,5 minuty :D Ale to jsem zase odbočila. Video je krásné a šmitec :)

    OdpovědětVymazat
  23. Super, super :-))) Taky si ho musím dokreslovat, protože jsem bledulka a mám ho úúúplně blonďaté :D Já používám jak tužku, tak stíny..
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  24. Já když si zvýrazním obočí tak vypadám hrozně:D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, prosím tě potřebuji poradit..mám tmavě hnědé obočí(husté) a blond vlasy..chtěla bych si je zesvětlit ale nevím jestli je to dobrý nápad...odbarvení by mi udělala kosmetička ale stále nevím jestli mám do toho jít..jaký názor máš na to ty?

    OdpovědětVymazat
  26. Super totoriál! Hodně dívek a žen obočí podceňuje (možná i většina) a přitom je to jeden z nejdůležitějších prvků obličeje, moc užitečné video :-)

    OdpovědětVymazat
  27. z tých nožníc som ešte teraz šokovaná....a nebojím sa do toho ísť, skôr sa bojím výsledku :D ale máš naozaj prekrásne obočie, čo ti veľmi závidím..;)
    Tati

    OdpovědětVymazat
  28. Peti nabuduce prosim ta daj nejake upozornenie pred strihanim toho obocia, ze to nie je pre retardov ako som ja!:D som to trosku prehnala a vyzeram fakt vtipne dufam ze coskoro dorastie:D

    OdpovědětVymazat
  29. Ja mam praveze rada take strapate obocie smerom nahor ..takze u mna ziadne nuzky do uvahy nepripadaju :) A skvely napad s lakom a starou rasenkou, pouzivala som matny vosk na vlasy, ale toto vyzera lepsie:) Dik!

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  30. Máš strašně hezký tvar obočí od přírody :) Fakt ideální :) závidím, mám takové nevýrazné a všelijaké :D

    OdpovědětVymazat
  31. Pěkné, ale ještě jsem nikdy neviděla, že by si někdo obočí stříhal. Obočí si upravuji pokaždé, ale stříhání teda rozhodně neplánuju. :) Chloupky obočí mám silné a ten tupý široký konec po odstřihnutí konečků by byl vidět a rozhodně by se mi nelíbil. Když mi nějaký chloupek moc přečuhuje, zarovnám ho do požadovaného tvaru a zafixuju gelem.

    OdpovědětVymazat
  32. To je parádní, nikde jsem to takhle neviděla, vyzkouším to:-)
    Hlavně mě překvapilo to stříhání obočí, to by mě nenapadlo.

    OdpovědětVymazat
  33. Video je super :) Obočí také :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super, krásné obočí. U mě samotné je obočí to, na co se první dívám u ostatních, nechápu, když si ho slečny vytrhají do tenkých linek, hrozně to změní celý obličej.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky,vím že už je to staré ale,mám otázečku,ta tužka jak ji používáš?Můžeš mi prosím napsat odstín a přesný název?Děkuji. Je dostupná v drogeriích DM či Teta? Nebo nemůžeš mi doporučit nějákou která je v těchto drogériích dostupná? Mám obočí skoro stejné barvy jako ty,tmavě hnědé až do černa. Zkoušela jsem od essence brown 02 ale je to moc tmavé a 01 už je zas moc světlé.Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  36. Hmm obočí tedy skutečně super, nemá chybu ;). Rádi bychom Váš videonávod uveřejnili do našeho nového článku Hot Trend - zvýrazněné obočí, který najdete zde: http://www.fashionmagazin.cz/hot-trend-zvyraznene-oboci/. Mohli bychom Vás poprosit o Váš laskavý souhlas? Určitě bychom uvedli i odkaz na tento Váš článek :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!