Lipstick jungle - rtěnky Milani

by - 04 listopadu

Krásný pondělní večer,

jak víte, Milani rtěnky jsou mé oblíbené, dokonce tak moc, že jsem se rozhodla zařadit je na eshop. To je důsledek vašich žádostí a výsledek toho je, že mám rtěnek Milani víc, než je zdrávo :D.....Abych pravdu řekla, začínám se považovat za sběratele, někdo sbírá známky, někdo porcelán, někdo panenky, no a já rtěnky :D. Jenomže, kdo má těm nádherným barvám odolat, když to má každý den na očích, no uznejte sami......
Protože ale oficiální fotky jsou jen barevné vršky rtěnek, které toho moc neřeknou, tak jsem se rozhodla nejen udělat krátkou minirecenzi na mé kousky, ale hlavně rtěnky nafotit. Světlo bylo sice proti mně, ale i tak jsem se pokusila barevně fotky doupravit tak, aby co nejvíce odpovídaly. Předem vás musím upozornit, že mám velmi světlé rty i pleť, takže je pravděpodobné, že na vás, s tmavšími rty a pletí, mohou ty odstíny jednak vypadat jinak a pak, určitě nebudou tak zářivé a kontrastní, až na některé skoro neonové.
 
Co je tedy hlavní výhodou rtěnek Milani?
 
* krásné a bytelné balení
* příjemná, melounová a svěží vůně (ta vůně je fakt boží, žádnou jinou takhle krásně voňavou rtěnku nemám)
* dobrá pigmentace
* slušná výdrž
* nelezou do vrásek
* nevysušují (některé odstíny jsou sušší, jiné krémovější)
* většina odstínů je krémová, bez třpytek
 
 

 

 
 Protože odstíny se přecejen trochu liší, probereme si je podrobněji, ačkoliv hlavní uvedené vlastnosti mají stejné :).....
 
Nude créme
 
* krásná nude barva, přijde mi hodně neutrální, ačkoliv já jsem už poměrně vybledla a za chviličku to pro mě nebude už úplně nude, ale spíše taková béžovorůžová :)
* krémová, žádné třpytky a je pěkně pigmentovaná
* na rozdíl od jiných nude, takhle neleze do vrásek
* skvělá, ale já osobně bych ji snesla o kapánek světlejší
 


 
 
11 Fruit punch
 
* jemná, světlejší, krémová růžová, bez třpytek
* hodně pigmentovaná, takže pokud chcete světle růžové rty, musíte rtěnkou jen poťupkat
 


 
33 Rose amour
 
* Barbie růžová, žvýkačková, jak chcete, přitom ale není přeslazená a má silný studený podton, opravdu sekne bledulkám
* krémová, bez třpytek
 


 
 
15 Hot pink rage
 
* krémová, překvapivě dobře nositelná, růžová
* neutrální, tenhle odstín bude slušet hodně lidem :)
 


 
16 Flirty fuchsia
 
* odstín, kterého jsem se na první pohled lekla, protože obsahuje jemný fialkový shimmer, na rtech ale v podstatě není moc vidět
* zářivá růžová, ideální pro ty, kdo mají odvahu a chtějí upoutat pozornost na své rty
* určitě bude slušet brunetkám studeného typu
 


 
19 Raspberry rush
 
* barva, na kterou jsem se moc těšila a dlouho kolem ní chodila, ale nakonec mne zklamala, ne odstínem samotným, ale vůbec mi nesluší
* je to taková výrazná růžová s modrým podtonem se shimmerem, studená a doporučila bych ji pro zimní typy
* tento odstín není tak extra pigmentovaný jako ostatní krémové, pro plné krytí je třeba dvou  vrstev
 


 
05 Red label
 
* neutrální, výrazná, sytá a krémová rudá, velmi univerzální odstín
* jestli sháníte tu perfektní červenou, tak tohle je pro mne jasná volba
* drží, je krásně pigmentovaná a vláčná, opticky bělí zuby
 


 
17 Plumrose
 
* skvělý odstín na denní nošení, hodně neutrální a slušivý pro všechny typy
* na podzim moje oblíbená neutrálka a určitě krásná neutrálka pro všechny 
* krémová, sytá, bez třpytek
 


 
 
 
20 Uptown mauve
 
* můj miláček, krásná a výrazná krémová fialová
* na podzim a zimu barva, která nesmí chybět, slušivá pro studenější typy, ale myslím, že i tmavý  podzim by ji klidně mohl mít, jediné, komu bych ji nedoporučila je jarní typ
 


 
34 Violet volt
 
* zklamání z odstínu, obsahuje shimmer a je méně pigmentovaná, než krémovky, je třeba dvou vrstev
* zklamání především z důvodu, že v tomto odstínu vypadám jak vytažená z rybníka, jsem na něj prostě moc mrtvolně bílá a vůbec, ale vůbec mi nesluší, pro zimní typy a fandy fialové, rozhodně doporučuju, barva sama o sobě je krásná, ale na ně mně :)
* nejstudenější a nejčistší fialová rtěnka, kterou jsem kdy zkusila :) a ten název :D!
 


 
 
21 Sangria
 
* další favorit, na rtech je o něco světlejší, než ve rtěnce, ale krásně intenzivní
* tento odstín mi přijde maličko sušší, než ostatní, ale bezvadně drží a skvěle vypadá, opticky bělí zuby
* vhodný pro fanynky výrazných rtů v duchu letošních, horkých trendů :)
* nejvíce matná
 


 
24 Black cherry
 
* nejtmavší ze všech, avšak na rtech spíše tmavě vínová, určitě se nemusíte bát, že by na rtech byla černá
* překvapivě velmi slušivý odstín, bělí zuby
* trendy barva
* krásně krémová a sytá
 


 
 
Tak tolik moje sbírka, přiznám se, že jsem všechny rtěnky fotila za sebou, aby byly na stejném světle, takže mé rty si opravdu užily, ke konci už ani rtěnky nechtěly na rty chytat, jak jsem jim dala zabrat s odličováním micelárkou :D.
 
A já mám pochopitelně obligátní otázku, máte svou favoritku? :)Protože já mám problém vybrat jen jeden nej odstín :)......
 



 
Milani můžete sehnat na eshopu LovelyHair.cz nebo Milanicosmetics.eu

You May Also Like

115 komentářů

  1. 20.34, 21
    a jinak skvela prace!, dekuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peťi sou nádherné všechny nejj asi ze všech je 29 :_) ♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Petí mám otázku, nemyslím to nijak špatně, ale nepřemýšlela jsi o tom, že by jsi chodila do solárka nebo třeba používala nějaký tónovací krém? Máš strašně světlou pokožku, skoro bílou a působí to strašně nezdravě. Solárko asi nebude to pravé vzhledem k jeho škodlivosti? Ale co třeba ten tónovací krém nebo třeba brát karoten?

    Rtěnky jsou hezké, bohužel tím jak máš světlou pokožku tak vypadají mnohem výrazněji než jsou na běžné světlé pleti, tak stejně musím googlit swatche, ale určitě si nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do solárka určitě ne, takové peníze dávat za to, abych si pěstovala rakovinu, to ani omylem, navíc mi po něm strašně naskakují pihy. Co se týká samoopalováků, v zimě nemůžu žádný, jak úplně vyblednu, tak na mně všechny vypadají flekatě a žlutooranžově. Já myslím, že když jsem bílá, tak je lepší být přirozeně bílá, než nepřirozeně oranžová, či žlutá po betakarotenu, který není zdravé dlouhodbě dopovat ;). V zimě mi má porcelánová pleť nevadí, v létě je to handicap, ale v zimě se mi to líbí ;). Podle mě je nesmysl a škoda dělat ze sebe něco jiného, než jsme ;). Ohledně swatchů, v tom je úskalí,jak jsem psala, pokud je někdo tmavý,je jasné,že to bude ve výsledku vypadat jinak,ale s tím bohužel nemůžu nic udělat :).

      Vymazat
    2. Samozřejmě, chápu, do solárka také nechodím. Já se právě opaluji velmi dobře a vždycky jdu hezky do olivova a opálení mi sice trochu vybledne ale i přes zimu ho mám a světlou pleť tedy nemám přes celý rok nikdy, takže si bohužel pro mou smůlu musím hledat jiné swatche než u tebe když jsi taková sněhurka :( Ale díky za odpověď, jsem ráda, že jsi to vzala takto dobře :)

      Vymazat
    3. To se někdo má, já se tedy v létě opálím, u moře, na moje poměry hodně,.ale i tak na mě lidé koukají,že vůbec nejsem opálená (resp. já opálená vypadám jako ostatní neopálení :D), kdyžtak mrkni na nějaké letní články ;)....bohužel mi ale opálení strašně rychle vybledne. Mám prostě málo pigmentu, světlé oči, světlá plet,jen tmavé vlasy po mamce :)....S těmi swatchy, to ej vždycky kříž, chce to najít blogerku typově podobnou, pak se to určitě lépe pozná,ale i tak si myslím,že ty fotky dost napoví :).

      Vymazat
    4. Já jsem taky bílá jak stěna, dokonce i v létě, protože se zásadně neopaluji, a nevadí mi to. Pokud to vadí jiným, tak je to jejich problém. Já se uznávám taková, jaká jsem :-) Takže Peti, za mě zůstaň stejně světlá jako jsi teď, ať mám kde hledat inspiraci ;-) Jana

      Vymazat
    5. Nevím jestli jsem to sem už nepsala, ale jsem světlá zrzka a těch keců co furt musím poslouchat proč se trochu neopálím, nechodím do solárka atd. To už ani nemám síllu odpovídat, takže uplně chápu jaké to musí být když odpovídáš pořád na stejné dotazy. Možná by sis mohla kvůli blogu natřít obličej samoopalovákem a pak něčím černým, aby jsi mohla ukázat rtěnky na všech fototypech ;). Jinak mě zaujala snad jenom Hot pink range, jako ostatní jsou pěkné, ale mě by neslušeli. :)

      Vymazat
    6. biela plet je krasna, v minulosti za nou vsetci saleli. neobtazuj so solarkom, chod tam radsej ty, vies ake je to skodlive?

      Vymazat
    7. já jsem na tom, Peti, stejně, teď už jsem bledá jak stěna. jedině, kdy se opálím, tak když jedeme jednou za dva roky na 14 dní do Chorvatska. už jsem si na to zvykla, že jsem taková Sněhurka vybledlá, navíc mám i světlé vlasy :) přítel je zas hodně snědý, tak se dobře doplňujeme :)
      a beta karoten baštím zhruba od května do září a žádný efekt stejně nepozoruju.

      Vymazat
    8. Holky když už o tom tady tak diskutujete, tak jen chci říct, že vás obdivuju, já jsem také světlý typ, ale patřím k těm, kterým to vadí :-( na ostatních se mi to líbí nebo to prostě nějak neřeším, kdo má jak světlou kůži, ale já sama se tak necítím dobře, jde jen o můj pocit no.. :( občas do solárka zajdu a vím moc dobře, jak škodlivé to je, ale myslím, že pokud to člověk nepřehání a nesmaží se tam několikrát týdně, tak to není tak hrozné..i když, pravda, riziko onemocnění je při každém vystavování se záření..

      Vymazat
    9. Nikdo není perfektní a každému se líbí něco jiného. Já osobně tento problém nemám ale mám kamarádku taky úplnou bledulku a vim jak trpí každý léto, že se ani nemůže jít opalovat, protože se hned spálí. Péťa ani ostatní bledule za to nemůžou, takže mě tato narážka přijde docela zbytečná :)

      Vymazat
    10. Nerozumím Agnes - Molie se normálně a slušně zeptala..to se již na tomto blogu nesmí na nic zeptat, protože by se to mohlo náhodou někoho dotknout? Jaké "kecy"? Jednalo se o slušný dotaz...fakt mi to tu vadí, nemožnost normální diskuze.

      Lenka

      Vymazat
    11. Mne se "bila Petra" taky moc libi... Prijde mi to az aristokraticky! :-) Musim rict, ze ani to plazove opaleni se mi na Petce moc nezda... Asi jako by se mi nelibila pricmoudla Nicole Kidman, Cate Blanchett, Liv Tyler atd. Proste nekomu bleda barva desne sekne. Bohuzel ja sama jsem zelenozlutobila a to uz je docela prusvih! :-D
      L.

      Vymazat
    12. Je zajimave, ze ja se sama sobe taky nejvic libim v zime, uplne porcelanova, ovsem v lete to fakt nevypada nejlip, mit takove nohy :D. Ja bych rekla, ze k nekomu to proste jde a ze ta priroda neni zas tak pitoma,aby nam nadelila neco, co nam vylozene neslusi :). Podle me nejhorsi je, kdyz v zime vidam prave svetle typy, nejlepe blondynky, uplne oranzove od solarka nebo samoopalovaku. Vzdyt je to tak zbytecne, svetle by byly krasne. Ale samozrejme, jen muj nazor :). Mne se prave ta rozmanitost a pestrost libi, libi se mi krasna, vyrazna, tmava bruneta i bleda snehurka, proc se neprijmout takove jake jsme a jen na sobe podtrhnout to hezke ;).

      Vymazat
    13. Agnes4. listopadu 2013 20:30
      "Možná by sis mohla kvůli blogu natřít obličej samoopalovákem a pak něčím černým, aby jsi mohla ukázat rtěnky na všech fototypech ;)" <-- myslíš si jak si vtipná viď? To se nemůže člověk normálně slušně zeptat aby si ty na něj hned neštěkala?

      Anonymní4. listopadu 2013 20:38
      Miluji anonymy, kteří nemají ani tolik odvahy aby komentovaly ze svého profilu a schovávají se za anonymitu. Remcat a nadávat umí anonymně každý!

      Anonymní5. listopadu 2013 0:08
      Díky, naprosto souhlasím, u Péti bohužel normální diskuze není možná protože jakmile člověk řekne že se mu něco nelíbí nebo by něco změnil, tak sem hned přilítnou zakomplexovaní anonymnové a člověka tak odradí že už nemá chuť tu nic komentovat...

      PetraLovelyHair 5. listopadu 2013 8:35
      Myslím, že by nebylo špatné s anonymy něco udělat, nejsem jediná komu tu vadí a odrazují od jakýchkoli komentářů. Zakázání není špatné řešení, každý člověk si najde 2-3 minutky na založení profilu a zvládne to každý, opravdu každý..



      Vymazat
  4. Pane bože, ty jsou dokonalé!!!:) Hlavě sangria a black cherry!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se asi nejvíc zalíbila Fruit punch a Plum rose... Nude créme taky nevypadá marně :))

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že tam nie je Sweet Nectar, ale inak u mňa vedie Black Cherry, tá je úplne mega dokonalá <3 Keby som ju tak vedela zohnať niekde v slovenskom e-shope, Peti ty máš tak super eshop, ale to poštovné na slovensko je hrozne veľké, inak by som ti vykúpila celý obchod :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tu je slovenský e-shop :) http://www.romiebeauty.sk/kozmeticke-stetce/stetce-petralovelyhair/

      Vymazat
    2. ano, Milani mají romiebeauty,sk, což je náš partnerský eshop na SVK :)

      Vymazat
    3. Ahoj neplanujes na slovensky eshop zaradit aj make up? Po tom ako ho tu Petra ukazovala ho musim mat!:) nemozem totizto nikde zohnat make up s zltym podtonom, tie v drogerii sa len tak tvaria, a su oranzove.. Alebo mi prosim vas neviete nejaky poradit?

      Vymazat
    4. Ahoj, jak jsem psala níže, ten slovenský eshop není můj, je to jen můj partnerský eshop, mám s nimi dohodu o distribuci produktů PetraLovelyHair na Slovensku. Ohledně jiného sortimentu se ale musíš obrátit přímo na ně, to já nemohu ovlivnit co budou prodávat.

      Vymazat
  7. Asi bych si vybrala tu Nude Créme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě uchvátil odstín 24 Black cherry. :)

    OdpovědětVymazat
  9. mne sa páči veľmi tieto tri, sú nadhérné 16,20 a 21 :) dia

    OdpovědětVymazat
  10. Paradni clanek!!! Mam hrozne rada tohle barevne srovnani a ne jen swatche na ruce, nebo jen fotky rtenek v tube. Nikdy to nevypada jako v realu.
    Uz jsem se zamilovala asi do 3 odstinu, takze to vidim na mensi predvanocni darecek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě 17. Plumrose :) nádherná barva :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, Peti,
    můžu se zeptat, jaký jsi barevný typ? Já měla za to, že zimní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviem určiť svoj farebný typ, vážne neviem ani to, či som teplý alebo studený. Viem, že už si tu dávala pár videií ale mohla by si urobiť niečo pre "debilkov" ako ja, čo to nevedia? Ďakujem :)

      Vymazat
    2. Adri, kdyz ono je to slozitejsi, dost lidi jsou i typy kombinovane a jeden prevazuje a dokud to vylozene neurcis podle satkoveho testu, tak tezko rict. Hlavne, ten kurz si muze udelat kdekdo a znam i dost "profiku", kteri to urcuji blbe. Nekdo ale ty odstiny treba vubec nedokaze rozlisit, chce to trenovane oko, takze neves hlavu, to je uplne normalni, ze ti to nejde ;). Mas nekde fotku, ze bych jen tak mrkla? :)

      Vymazat
    3. Mám ti poslať na mail? Nevadí ti to ?

      Vymazat
  13. Mám objednanou 17-Plumrose a už se na ni moc těším, myslím, že jsem udělala dobře :)

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě 17. Plumrose, je báječná

    OdpovědětVymazat
  15. Ja by som najviac využila prvé 3... a môj naj favorit je prvý rúž Nude creme, ten si viem predstaviť, že by som si ho aj kúpila.. keďže ja nosím výrazné oči, tak väčšinou ich dopĺňam nude perami... :) krásne pripravený článok, verím, že to dalo zabrať všetko nafotiť a upraviť. Niekedy to zaberie aj pol dňa (aj mne sa to stáva), oceňujem ako si dávaš záležať :)

    Viva la Vida

    OdpovědětVymazat
  16. neuveriteľne si sa s týmto článkom vyhrala a stojí to zato!! Skvelý článok, skvelé rúže...určite si nejaký objednám :) :P

    OdpovědětVymazat
  17. za mě nude a teddy bare!!! Mám dotázek, chci se zeptat na ty hnědé odstíny, double espresso má nějaký podtón do červena nebo fialova? Nebo je to hnědá bez jakéhokoliv podtónu? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ji neviděla otevřenou,ale takhle podle barvy, která ej dole, která odpovídá rtěnkám, takmi přijde hnědá bez podtonu,ale spíše teplejší odstín

      Vymazat
  18. Plumrose :)....není uplně nejhezčí ze všech, ale vim, že mi takovýhle odstíny slušej
    Verča

    OdpovědětVymazat
  19. tak to je vyčerpávající :) nejvíc se mi líbí poslední dva odstíny, nádherné barvy, ale mně by bohužel neslušely

    OdpovědětVymazat
  20. musím se přiznat, že opravdovou favoritkou je pro mě Plum Rose, to je opravdu krásná barvička :) a ještě se mi líbí poslední dvě. škoda, že jsem objednávala před týdnem paletku Sleek (už se na ní hrozně třesu! :D) kdyby post přišel dřív, tak si Plum přihodím, takhle je možnost, že do Vánoc, kdy plánuji další várku, tentokrát štětcovou, seženu podobný odstín někde jinde, ale kdyby ne, určitě jí musím mít! :) neplánuješ ještě swatche na sleek rtěnky?

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky Petruška:-)nádherný článok a o rúžoch (rťenkách) ani nepíšem..jedna báseň:-)pre každý typ pokožky niečo...Páči sa mi Tvoj postoj a názor máš ako ja..nerobiť zo seba čo nie sme:-)V každom smere...Petruška si osobnosť čo má IQ a esprit ženskosti a to je dané:-)niečo sa dá naučiť ale...ja mám tiež svetlú pokožku som zima:-)a zo svojej bledosti,bielosti som urobila prednosť:-)Tiež si myslím,že ak človek nemá vkus a cit pre estetično,farbu ,,značková"a drahá kozmetika mu nepomôže ani v makeupe ani v obliekaní:-)nie je to o značkách:-)Krásny článok Petruška ja a moja dcéra sme si už vybrali:-) Anna37:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Annicka :), moc dekuji za krasny komentar, jsem rada, ze nekdo sdili me nazory ;). Dekuji moc za podporu a pozdrav pro dceru.

      Vymazat
  22. 5 a 17 favoritky ♥ ale jinak všechny jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty rtěnky vypadají úžasně, asi si budu muset nějakou pořídit, taky jsem takový sběratel, i když toho nemám zdaleka tolik jako ty :) Moje favoritka je Nude Creme, ale pak se mi taky líbí Plumrose a první tři růžovky :)
    A hlavně ti musím celkově pochválit recenzi, je opravdu dobře udělaná a jsem ráda, že jsi ty rtěnky vyfotila na sobě, protože recenze bez pořádný ukázky mi přijdou trochu na nic, když nevidím tu barvu...I když samozřejmě na každým to pak bude vypadat jinak a i rozlišení obrazovky pc zkresluje, ale i tak..

    Lena

    OdpovědětVymazat
  24. Parádní sbírka! Nejvíce se mi líbí 17 Plumrose, ale všechny jsou nádherné ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky Peti, ty rtěnky vypadají krásně já mám ve své sbírce 20,21,27 a z článku mě zaujala 15,17, 24,26. Škoda,že nemáš swatche ke všem rtěnkám co máš v e-shopu. Jinak moc hezký článek :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, teď už chápu Tvoji závislost na rtěnkách:-) Já bych je brala úplně všechny! Jsou to krásné a syté odstíny, navíc skvěle vyfocené!

    OdpovědětVymazat
  27. 34 volet volt ♥ krásna (Inak skvelá práca)

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Včera jsem si objednala 11 a 26 a taky tvůj úžasný flat top štětec. Už se těším, až dorazí balíček domů. :-))

    OdpovědětVymazat
  31. No tak ty jsou úžasné. Nejsem moc na ty výrazné barvy, takže za mě nejhezčí 11 a 26, ale třeba 15 a 21 na tvých rtech vypadají naprosto božsky!:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti,
    ja by som sa ta chcela opytat na ruze od sleek, neplanujes ich dat aj na SK eshop? moc rada by som si ich objednala spolu s milani..ale stale cakam, ze ich mozno pridas aj na SK eshop, bola by som moooooc stastna a urcite nielen ja..lebo neviem nikdy najst sleek ruze, na ziadnom SK eshope..
    dakujem za odpoved :)
    Emilly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a skoro som zabudla chcela som sa opytat aj na tvarenky od sleek, ci budu na SK eshopu?:))
      Emilly

      Vymazat
    2. Ahoj Emilly,
      ten slovenský eshop není můj, je to jen můj partnerský eshop, mám s nimi dohodu o distribuci produktů PetraLovelyHair na Slovensku. Ohledně jiného sortimentu se ale musíš obrátit přímo na ně, to já nemohu ovlivnit co budou oridávat.
      Petra

      Vymazat
    3. Emilly,

      niekoľko odtieňov rúžov Sleek je už na ceste a budú pridané na eshop romiebeauty, očakávame, že v pondelok by mohli byť na sklade :-)

      Vymazat
    4. jeeeeej super to je dobra sprava, velmi sa tesim :))
      Emilly

      Vymazat
  33. Krásné rtěnky....no jak si vybrat???Chápu tvou sběratelskou vášeň :))) Mě se líbí red label a plumrose!

    OdpovědětVymazat
  34. za mne vede Sangria a Black Cherry :-)

    I když se přiznám, že Sangria asi hlavně tím názvem po alkoholu, kterého každý rok vypiji poměrné množství :-D

    OdpovědětVymazat
  35. Wau, tak to muselo dát práci to takhle krásně nafotit...já právě se rtěnkami začínám(vlastně díky tobě :D ) a je pěkný vidět, že jinak ty barvičky vypadají v tyčinkách, a pak úplně jinak na rtech...vybrala bych si určitě :) už jsem si šoupla tenhle článek do záložky, hned pod video, kde ukazuješ Sleek paletky a když budou ty Vánoce... :) já bych si jinak kosmetiku po internetu neobjednala, ráda si všechno osahám a ozkouším, ale ty to tak pěkně ukazuješ, že to líp ani nejde :)
    A mimochodem moc děkuju za tvou odpověď na můj mail, krásně mi rozjasnila dnešní zamračenou polední pauzu :)
    http://ellincinsvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Za tento článok ťa obdivujem ! ..už chápem prečo si sa dostala tak daaaleko :) ...krásne fotly(ktorých je dosť),samostatne opísané všetky odtiene proste TOP !! :) a u mňa určite bodujú : Red label,Sangria a Black cherry :) tie sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  37. black cherry a red label :) láska na prvý pohľad....btw krásny príspevok..tie fotky sú dokonalé k tomu :)
    TatiLand

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti, koukala jsem na tvůj poslední TAG a chci ti říci že mě vůbec dlouhá videa nevadí ba naopak je vítám, nemám doma telku takže vždy si u nich uvařím kafčo nebo čaj občas někdy i povečeřím, hold jak si sama řekla někdy je produktů hodně a tak to zkrátit nelze a když někdo nechce ať na ně nekouká je to jeho věc, rozhodně videa nezkracuj pokud nemusíš :)

    OdpovědětVymazat
  39. U mě taky vede Sangria a Black Cherry.

    Jinak skvělý článek. Muselo Ti to dát strašně práce, focení, korektura, popsání, vložení ..., Tvůj blog je opravdu profi :-))

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, krásné barvičky a co musím hlavně pochválit je : jak si vyhraješ s fotečkama ( od nafocení až po úpravu) - fakt bomba

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, krásné barvičky a co musím hlavně pochválit je : jak si vyhraješ s fotečkama ( od nafocení až po úpravu) - fakt bomba

    OdpovědětVymazat
  42. Zamilovala jsem se do Red Label.

    OdpovědětVymazat
  43. Oh God! Ta black cherry je dokonalá, poslední dobou ujíždím na takových rtech.

    OdpovědětVymazat
  44. Téda jedna krásnější než druhá. Máš to nádherně nafocené. Já bych brala asi nejvíc 15,16. Přesně dle mého gusta :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělý přehled. Já jsem nadšená z 01 sweet nectar. Takovou jsem dlouho hledala. Ještě přemýšlím o 05 red label a ráda bych viděla 29 teddy bear nejraději na tvých rtech, ale jestli má teplý podtón, tak mi půjde k pleti.

    Jinak se velmi špatně opaluji a ani to nezkouším. Oba rodiče rakovina kůže a nejen ta... Přípravky začali používat až někdy v 1993. Dřív moc nebyly. Kůže má paměť, bohužel.

    Líbí se mi tvůj přístup k solárkám a opalování :-)

    PS: Milani je nej, lepší jak MAC, pro mne určitě a není to kvůli ceně.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Petro, minuly tyden jsem si koupila rtenku Milani odstin 09 Pink Rose. Byla mezi rtenka Maybeline a az doma jsem si vsimla, ze je Milani, takova jsem ja nakupci :D. Byla jsem jen v Publixu, takze tam pochopitelne nemeli zrcadla na zkouseni a ja si ji zkusila jen na hrbet ruky. Vypada naprosto uzasne, i manzelovi se libila, ale hned jak jsem si ji doma zkusila, tak jsem uz tak nadsena nebyla. Docela trpim na suche rty, coz tahle rtenka hodne zvyraznila. Zkusila jsem rty osetrit a kdyz jsem mela pocit, ze jsou v lepsim stavu, stejne to tak porad bylo. :( Jine rtenky mi to nedelaji. Premyslim, jestli je to tim odstinem, nebo mnou!!

    OdpovědětVymazat
  47. Tak to muselo být náročný swatchovat všechny ty rtěnky :D! Ale díky za článek, aspoň si teď mohu všechny odstíny představit. Moje favoritka je ta hot pink a potom plum rose, ty vypadají krásně a takové odtíny ještě nemám :).

    OdpovědětVymazat
  48. Téda, bomba jsou všechny ale u mě vítězí 21 a pak 17. Super blog!

    OdpovědětVymazat
  49. Tak to je parádní přehled :) Vybrala jsem si svoje dvě favoritky, tak snad se po výplatě poštěstí... O:-)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Petí. krásný, opravdu kvalitní a velmi přínosný článek! Tak jsem se tady rozhodla, že si k Vánocům jednu, možná dvě, tři :) rtěnky koupím, ale než to udělám moc ráda bych tě poprosila, jestli bys mi nepomohla určit můj typ a vybrat vhdné odstíny rtěnek. Krásně jsi to tam popsala, která by se ke komu hodila, ale já sama se určit nedokážu. Pokud by sis tedy našla chviličku moc mi pomůžeš a já slibuji, že budu dalším spokojeným zákazníkem a budu na tebe rozdávat jen chválu - což už stejně dělám díky tvému štětci který mi nejedna kamarádka závidí :) Děkuji moc, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  51. úžasně zpracovaný článek, nádherně vyfoceno. ta black cherry je dokonalá

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  52. ja som tiež totálny maniak do rúžov, ale neviem si pomôcť..ani jeden odtieň sa mi nepáči :/ neviem..tie odtiene mi prídu také starodávne..ako keby z doby, keď bola moja mamka v mojom veku :D ale inak veľmi pekne spracovaný článok :))

    OdpovědětVymazat
  53. Asi som sa zaľúbila ! :* hlavne do tých prvých
    -_- vďaka tebe budem závislá !! :)
    PS: ja mám rovnakú pleť ako ty :) a zbožňujem ju !! Je pre mňa pekné byť snehulienkou, v čase kedy každý potrebuje chytať bronz. Aspoň sa vždy trochu odlišujem a nikdy nebudem mať choroby spôsobené slnkom

    OdpovědětVymazat
  54. Ty rtěnky jsou nádherné,já bohužel nesnesu jejich parfemaci, koupila jsem si odstín Flamingo Pose a musela jsem ji za chvilku sundat.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky Peti, tvoje články jsou parádní, už tě pozoruji "nějakej ten pátek". Chci se zeptat, co takhle udělat článek o trendech na letošní zimu? Díky, měj se papa
    LucieKrálová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, urcite budu trendy zminovat jak v liceni tak v outfitech :), tedy pokud mne zrovna zaujmou :).

      Vymazat
  56. Minulý týden mi dorazil ten květinový rozjasňující pudr a rtěnka Nude Créme :-) Chystám se na Fruit Punch a možnááá Plumrose :-)

    OdpovědětVymazat
  57. Ty bláho, těch je!! :O Mě by stačily dvě - nude a rudá. Mám asi 10 rtěnek a mám pocit, že je do konce života nevypatlám. :D :)

    OdpovědětVymazat
  58. Peťo, krásný článek. Mně se líbí nejvíc odstíny 17 a 20. Neplánuješ takový článek i o rtěnkách Sleek? Eva

    OdpovědětVymazat
  59. To by mě zajímalo, kolik máš doma rtěnek? Protože já nemám ani tolik, kolik máš těchto Milani :-D
    Jinak se mi líbí moc uptown mauve, black cherry a plumrose.

    OdpovědětVymazat
  60. Tak tohle je super článek. Přesně to, co člověk potřebuje vidět, aby se rozhodl pro ten správný odstín. Moc se ti to povedlo, určitě ti to muselo dát plno práce! Takže díky!
    Já mám Black Cherry a je to krásná barva. Sice ji musím nanášet štětečkem, protože jinak je barva opravdu strašně moc sytá, ale pak vypadá nádherně. Ještě bych si přála odstíny Sangria a Uptown Mauve. Jsem zimní typ a mám moc ráda výrazné rtěnky, takže ty prostě musím mít :o)
    Mimochodem, už se nemůžu dočkat toho článku o Sleek rtěnkách. Hurááááá :o)

    OdpovědětVymazat
  61. Nádherné odstíny :) Já jsem si u tebe koupila odstín Flamingo pose a to je taky moc krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  62. Asi nutně potřebuju Black Cherry! Chtěla jsem se zeptat, jestli nezvýrazňuje žlutý zuby, ale ty jsi na to v jedné z posledních vět odpověděla, takže nic. Ale ještě bych teda chtěla napsat, že máš strašně krásnej tvar rtů, obdivuju je v každým videu! A ještě k voňavým rtěnkám - nejlepší a nejvoňavější rtěnka jakou vlastním, je z kika. Jejich kosmetiku úplně žeru, je relativně levná, supr barvy a ta rtěnka chutná jak nějakej malinovotřešňovej bonbón, prostě žůžo. Mňo, tak jsem se dorozplývala, dik za článek:D

    OdpovědětVymazat
  63. ten odstín 11 vypadá krásně....:)

    OdpovědětVymazat
  64. Nemůžu sehnat nude rtěnku s růžovým podtónem, všechna na mě vypadají hnědé a to mi nesluší :-(. Tahle nevypadá zle, asi ji vyzkouším ;-)

    OdpovědětVymazat
  65. za mě: 05 Red label + 17 Plumrose = jasné favoritky:-) Jana.

    OdpovědětVymazat
  66. Me se na Vas mc libi odstin 20 a 33 :-) nejspis si udelam radost k Vanocim a nejaky ruzovy nebo nude odstin si nadelim :-) jinak moc krasna a propracovana recenze, to musely rtiky pekne protrpet :-) Ivana

    OdpovědětVymazat
  67. Ten Rose Amour je úplne skvelý. Nádherné... :)

    OdpovědětVymazat
  68. ty jo mrkám na Plumrose, u tebe na rtech je to jiná barva než na mých rtech, má krásnou berry barvu, úplně jiná než u tebe na fotce :/

    OdpovědětVymazat
  69. Moc se mi líbí ta 26-NUDE CRÉME a 11-FRUIT PUNCH. Ale všechny jsou krásný!! :) :)

    OdpovědětVymazat
  70. na tyhle rtěnky si mě nalákala už ve svém rtěnkovém videu a značka Milani mě celkově překvapila - líbí se mi více jejich produktů, takže přemýšlím, že si časem udělám radost. ještě aby ne, ty odstíny jsou prostě nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  71. Peti, můžete mít s Lu tak odlišný typ rtů, že jí rtěnka vůbec nedrží? Čas 18:22 http://www.youtube.com/watch?v=qPW-vBTDdUU Spíš mi trošku přijde, že vychvaluješ na 100% zboží, které máš na svém e-shopu. Není v této recenzi uvedeno jediné mínus.
    Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video jsem nevidela,ale zcela jiste muzeme byt kazda jina, jestli myslis Lu XL, tak ta rikala, ze ma mastnejsi plet, ja mam extremne suchou. Kazda jsme jina ;), co vyhovuje jedne, nemusi sedet druhe :). Jinak ja rtenky nechvalim proto, ze je mam na eshopu, ale protoze se mi rtenky moc libily a vyhovuji mi, tak proto jsem je na eshop dala. Muzes si vsimnout, ze na eshopu jsou jen veci, ktere mam osobne vyzkousene a mam je rada :).

      Vymazat
  72. Krásně zpracovaný článek a výborné fotky! Proč takhle pěkně nemají zboží na svých stránkách prodejci?? Jsem zimní typ.Vlastním šest rtěnek od Milani (22 chilled brandy, 05 Red Label, 24 Black Cherry, 21 Sangria, 19 Raspberry Rush a 15 Hot Pink Rage), pořadí je podle oblíbenosti. Jediná 15 Hot Pink Rage mě zklamala, je příliš ostrá na běžné nošení, podobný odstín, ale přijatelnější je pro mě Cotton Candy od Essence. Jinak rtěnky Milani krásně voní a jsou příjemné na rtech!

    OdpovědětVymazat
  73. Super, práve robím svoju prvú objednávku v živote v Tvojom eshope:-)))) Som predajkyňa kosmetiky, mám 4 eshopy, ale nepredávam dekorativku (teda, vééélice okrajovo...skor ju neriešim, než riešim). Takže tieto veci si kupujem inde a pekne spracované fotky od Teba ma inšpirovali ku kúpe:-) Ja teda nie som úplná bledule, jak Ty, ale zároveň nemožem mať ani trochu tmavšiu rtěnku, pretože mám bledé rty a aj stredne farebné rtěnky na mne vyzerajú jak na....no....proste blbo:-) Takže idem do Nude Creme, Dulce Caramelo a Fruit Punch. A.....ešte pobrouzdám, možno ma ešte niečo osloví:-)

    Ad registrácie...ja viem, že registrovať sa je otázka chvíľky, ale ja už mám toľko kdejakých registrácií, že si to ani nepamatám. Takže mi je jednoduchšie takto anonymne.

    Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!