Lovely Top 10 - říjen 2013

by - 07 listopadu

Na krásnou dobrou noc,

tu mám dnes pro vás další díl Lovely top 10 :). Doufám, že se vám bude líbit  aurčitě mi dejte vědět, jestli vás něco z toho zaujalo :).

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

* na sobě mám šaty z : http://zlz.com/elegant-round-diamante-collar-lace-dress_d3541.html

* nalíčena jsem stíny NYX One night in Morrocco, gelové linky Maybelline, řasenka Rimmel retro glam, rtěnka i na tvářích Maybelline Color vivids v odstínu Brazen berry

* lak Gabriella Salvete Stars Brown sugar


Věci, o kterých mluvím:
• Dulce Candy http://www.youtube.com/user/Dulce Candy87
• Miley Cyrus Wrecking ball http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8
• Gabriella Salvete Eleganza cca 89,- v Tetě
• Milani Red label 05, Essence Dare to wear 03 cca 60,-
• Eucerin noční a oční krém Hyaluron filller http://www.eucerin.cz/anti-age/anti-age.asp
• Balea pěna do koupele vanilka + mandlový olej
• Maybelline Metallic pomegranate
• Milani shadow eyez http://milanicosmetics.eu/kategorie-5/oci.html
• Essence Stays no matter what Gorgeous grey 60,-
• Dermacol Vampire mascara
• Sleek Blush by 3 Sugar http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK/12-2-TVAR/5/171-Tvarenka-Sleek-BLUSH-BY-3-Sugar
• Merrell Spellbound peak http://www.merrell.cz/katalog/damska-obuv/pz13/spellbound-peak
• Deichmann černé kozačky
• Parka http://www.choies.com/
• Kabátek http://voguec.com/
• Přeliv Loreal Catsting creme gloss 513 Ledová pralinka 129,-
• Kuličky chirurgická ocel: http://www.sperky-pfleger.cz/
• Miss JH http://missjindrichohradecka.cz/

You May Also Like

37 komentářů

  1. Zase tolik lákadel pohromadě :-)) Mě osobně nejvíce zaujala paletka tvářenek od Sleeku a nové Color tattoo. Obávám se, že těmto dvěma produktům neodolám :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně moc ti sluší to líčení!!! :-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti :-) jako vždy super video. Připadá mi, že se neustále zlepšuješ a čím dál více ti to sluší :-) Musím se přiznat, že asi jako každá baba taky ráda očumuju kde si kdo co koupil :-D (tož to je věta) Jinak bych ti ještě chtěla moc poděkovat za to jak mi pokaždé svým videem zlepšíš náladu :-) Jsi moc fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné video, kde ti to moc sluší Peti :) Teda já jsem nějaká divná, mě krém 30ml (který používám jen na den) vydrží tak 4 měsíce a 50ml kolem 6-ti měsíců :D Jsem žabař, ale alespoň mám menší výdaje :D Ne ono to bude asi hodně tím, že mám mastnou pleť, takže se vážně přez den nemažu znova a asi toho krému asi najednou nepoužiju tolik:) Tvářenky sleek zbožňuji. Mám zatím jen jednu, ale asi si až na dvě koupím všechny. Paletek stínů mám patery a mám v plánu tak dalších 5(nejlépe teda všechny no:D) Jinak na rtěnky milani si mě strašně nalákala, takže peněženka asi hodně zapláče a každý kdo mě zná si myslí že jsem blázen. Protože na otázku co bych chtěla k vánocům odpovídám buď něco kosmetického, nebo oblečení na břišní tance(které je pekelně drahé a ještě blbě sehnatelné).
    No nic jsem se rozepsala. Tahle videa miluju :)
    Užij si víkend a já se těším u dalšího videa :) Terka

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo jsi tady nádherná, hrozně Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti děkujeme za inspirativní video,ohromně Vám to na něj sluší,a ty boty od Merrell............ufff ty jsou Hanka

    OdpovědětVymazat
  7. trosku odveci ale mas krasne oci !.)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty piskove laky jsou uzasny akorat u nas bohuzel nesehnatelny vsude kde se zeptam na me koukaj ze to vubec neznaj :-(.Jinak musim pochvalit liceni chtelo by to video :-).Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    tak jsem koukala na Miss JH a mně se líbí ta zrzka Diana. Jinak super video :-) těším se na další

    OdpovědětVymazat
  10. Miluji tato videa. Opět vylepšená nálada :-) Jinak já osobně si myslím, že pokud tě láká změna délky vlasů, měla bys do toho jít. Myslím, že se spíše bojíš opustit stereotyp, ale určitě by ti to slušelo. Kdyby ne, vlasy jsou chlupy, dorostou :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Super video, moc vám to sluší. Zlepšuješ se. Těším se na další video.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo, Merrelky jsou úžasný :o))) A počkej, až ulovíš od Gabrielly pískovou LAVENDER LOVE, náááááááááááádhera :o))) u nás v ÚL jí mají v Globusu a je tam plno nových odstínů :o))) Jsi báječná :o))) Ahoj, Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, už jsem si ji včera koupila, nemohla jsme odolat .D!

      Vymazat
    2. je krásná, viď ? :o))) už je moje oblíbená :o)))

      Vymazat
  13. Máš ve videu strašně krásný oči i vlásky! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Si tu nadherna :) prosima, Peti, nevies ci su vsetky farby z casting creme gloss prelivy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já myslím,že to jsou všechno přelivy ty Casting creme gloss, mají na krabičce až 28 umytí, tak to permanentní barva nebude, všichni říkají,že se to rychle vymývá......

      Vymazat
  15. ty vlasy jsou fakt hrozný ! a to obočí taky

    OdpovědětVymazat
  16. Péťo, udělej prosím tutoriál na tohle líčení ! je naprosto nádherné <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, přidávám se! Hlavně ty linky. Já vím asi po 150té :D, ale bylo by to fajn :)

      Vymazat
  17. Na recenzi nových výrobků od Ryoru, zvláštně arganového oleje, se moc těším.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, tvůj blog miluji vždy se těším na tvá videa. Tvá videa bych mohla sledovat klidně 24 hodin denně už se moc těším na sraz až tě budu moci potkat a pozdravit tě. Na české blogové scéně jsi nepřekonatelná. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Předevčírem jsem si prostě musela koupit GS Eleganza. Je fakt božská! Ještě si k nim chci pořídit vínové Color Tattoo - myslím, že půjdou krásně k sobě :)

    OdpovědětVymazat
  20. Strašně se mi zalíbily ty tužky Milani, zajímalo by mě tedy, jak je to s tím strouháním, tak snad se pak Peti někde zmíníš, až to vyzkoušíš. Většinou mám totiž u měkkých tužek problém s tím, že se lámou a patlají a strouhat moc nejdou. Ale tyhle barvy jsou fakt krásné! Strašně mě lákají.
    Tu řasenku Vampire mám taky a strašně mi smrdí :( cítím ji prostě celý den. Řasy mám po ní fakt hezké, nemám problém se slepováním, ale jak mám dlouhé řasy, tak se mi pak během dne obtiskává pod obočí (ale s tím mám problém u všech nevoděodolných řasenek s tímhle kartáčkem, co jsem zatím vyzkoušela, tak kdyby měl někdo tip na nějakou, co to nedělá, budu ráda, pokud se zmíníte). Takže souhlasím, že Vampire je průměr.
    A opravdu moc ti to, Peti, sluší :) Eva

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné obočí Peti...a nédherně nalíčený oči:) Ty laky od Gabrielly Salvete jsou úlplně úžasný, musím alespoň jeden mít! Romča

    OdpovědětVymazat
  22. Neuvěřitelně pozitivní video! Souhlasím, že letos se podzim opravdu povedl :D. Nádherné líčení očí. Určitě dej vědět, jak se ti nové tužky ořezávají.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  23. mas nadherne licenie oci !

    OdpovědětVymazat
  24. Opět super video, dnes jsem na Tebe myslela, když jsem byla pro reklamované boty v Deichmannu, koukala jsem tam na ty hnědé "pohorky" s červenýma tkaničkama a děsně vysokým podpatkem a hned jsem mamce říkala "Jééé, ty má Péťa!" :D a až pak mi došlo, že mamina Tě nezná ;)
    Jen bys mohla další video udělat delší, nestihla jsem si u něj dodělat nehty (asi to bude tím, že víc koukám, než lakuju) :D Krásný večer ze Stochova,
    Aranka

    OdpovědětVymazat
  25. Já se sebou už tak 14 dní bojuju, že rozhodně nepotřebuju další lak na nehty, ale ta GS Eleganza mě taaak láká! Jediné, co mě odrazuje, je ten pískový vzhled, ale ta barva je nádherná. Ještě budu chvíli odolávat, ale vidím to, že si jí nakonec pořídím:-)
    Co se vlasů týče, já se nechala ostříhat 2x, jednou skutečně na kluka, podruhé na kratší mikádo, vždycky to dopadlo tak, že jsem tak 14 dní byla nadšená a pak následující tři roky brečela, že chci mít zpátky dlouhé vlasy a jaká jsem krá......a, že jsem se ostříhala. Teď, i když mám záchvaty, že by to chtělo sakriš něco nového, tak se ostříhat už nenechám, délka po lopatky mi vyhovuje a přinejhorším pročučím večer na Lilith Moon a vyzkouším nové účesy:-) Stejně jako ty nesnáším vlasy létající okolo obličeje, takže gumičky a sponky jsou moje věrné kamarádky:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti, vůbec to nesouvisí s tématem, ale všimla jsem si, že máš v tomhle videu každé obočí jiné. Nebo se mi to jen zdá? Samozřejmě nikdo nemá identická obočí, ale tady mi příjde že máš z našeho pohledu pravé (takže tvé levé) obočí trochu delší ke kořenu nosu. Je to tak nebo se mi to zdá jen v tomhle videu? Víš o tom? :D

    Neber to prosím jako kritiku, tak to vůbec nemyslím, jen jsem si toho teď všimla a tak by mě zajímalo jak to vidíš ty, případně jestli sis toho sama všimla. :) Měj se krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Perfektne licenie oci!

    Prid sa pozriet na moj blog:
    beauty-deputy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Zase jsi tak krááásně nalíčená! Až se budu někdy vdávat, tak slečně ukážu tvou fotku z tohoto videa! Je to prostě supr! A ofinka ti hrozně sluší, jsi statečná (a šikovná), že jsi ji sama šmikla tak hezky! Měj se hezky, Marieta B

    OdpovědětVymazat
  29. takove krasne saty mas, a zas proste rozmerove nic pro me :( ze ja nenarostla trochu min, sakra!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc příjemné relaxační video ! Nejvíc mě uchvátily laky na nehty, jsou fakt super, už jsem se po nich šla poohlídnout, bohužel v JH v Tetě jsem je zatím neobjevila :-((( Tak snad brzy dorazí i sem ! Nebo nevíš, kde jinde by je ještě mohli mít ?Boty Merelly jsou rovněž bomba, skvělá kvalita a navíc i super design ! Těším se na další videa !!!

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, tu patku máš úžasnou a koukám, že sis ji udělala sama. Já bych se na to teda neodvážila :) Já mám teda patku taky a mám s ní úplně stejný problém jako ty. Když je venku vlhko, tak se mi naráz zvlní ani nevím jak a s větrem to je úplně stejné. Máš teda nějaký ten trik, kterým by se to nějak "zafixovalo"? To by mi moc pomohlo, protože už nevím co s tím. Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
  32. WOW, ty nové Colour tatoo musím mít! :D Peti jak by jsi prosím porovnala kvalitu stínů MUA a Sleek (myslím ty paletky s 12ti stíny)? Děkuju :)

    http://muabellasima.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!