Na ples v černé?!

by - 23 listopadu

Krásný sobotní večer vám všem,
 
dnešní článek bych opět ráda zařadila do sekce "inspirace na ples". Černé dlouhé šaty jsou klasikou, která nevyjde z módy nikdy. Myslím, si, že tento model by se hodil právě třeba na maturitní ples nebo na jakýkoliv jiný slavnostnější ples. Co mne na tomto modelu zaujalo je vypasovaný střih přes tělo a rozšíření od kolen dolů, které pokračuje do vlečky. Osobně mám tento střih ala mořská panna, moc ráda. Navíc za velmi zajímavě řešená považuji záda, která neodhalují nic, abyste nemohly pod šaty schovat podprsenku, ale zároveň odhalují tak akorát, aby šaty byly rafinované. Celý střih šatů se mi tedy moc líbí, i když osobně bych vynechala tolik řasení na předním díle a poměrně bohatá ramínka, raději bych nějaká užší, i když otázka, jak by to vypadalo.......
Co se týká látky, jedná se o satén, avšak není to takový ten pěkný, těžký, což je škoda, protože střih by určitě vynikl lépe s kvalitnějším materiálem. Na fotkách se šaty docela lesknou, což je způsobeno bleskem, samozřejmě satén má své odlesky, ale ve skutečnosti ne tak výrazné. Vůbec to s focením outiftů obecně začíná být docela problém, venku je zima a šedo a fotky zevnitř nikdy nebudou vypadat tak dobře.
 
 
 
A jaké jsem zvolila doplňky a líčení s účesem? Protože mi šaty přijdou, i přes černou barvu, poměrně dost zdobné, rozhodla jsem se pro klasické stříbrnošedé kouřovky, štrasové doplňky a jednoduchý, hladký, culík. Štrasové náušnice jsou z Takka a psaníčko od vietnamců.
 Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se vám dnešní plesová variace líbí a jestli máte v oblibě černé šaty. Já se přiznám, že co se týká šatů společenských a dlouhých, moji favorité mezi barvami jsou právě černá, temně modrá, fialová a zelená.
 

 
Líčení na fotkách tolik nevynikne, ale rozhodla jsem se na něj udělat návod, takže vše uvidíte ještě v detailu. Prim hraje stříbná (Silver Dollish eye shadow) a šedá s černou z paletky NYX Winter in Moscow, dále jsem použila gelové linky a nalepovací řary od firmy Ardell. Na tvářích mám bronzer od Essence v odstínu 01 Sun light a na rtech rtěnku Liole Dollish lipstick v odstínu Flower pink. Lak Essence Here´s my number.
 
 
 
Pokud byste se rozhodli ze stránek Oarry něco objednat, nestyďte se použít slevový kupón na 15% slevu "petralovelyhair", ať už třeba na šaty inspirované celebritami nebo na šaty pro svůj maturitní ples.






Dear readers, if you like dress on Oarry website, please, feel free to use  15% discount code "petralovelyhair" with your order. You can use it for any dress, celebrity dress or prom dress.





 

You May Also Like

146 komentářů

  1. Šaty hezké, ale na ples zcela nevhodné, chtěla bych tě v nich vidět tancovat :D :D

    Černá mi k tobě nejde. Příšerně tě utápí a vypadáš jak černá můra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tancování nebude s léčkou nic moc, to teda rozhodně ;), můra, jen to ne :D

      Vymazat
    2. Nemám čas se registrovat,ale musim říct že šaty jsou úchvatné a na plese budete Petruš vypadat jak princezna...anonym co psal kritiku asi na plese dělá salta atd,tak to potom jo :-D Ty šaty Vám perfektně sednou...jako make-up a vše ostatní.Nemá to chybu!K.

      Vymazat
    3. Proč by měly být nevhodné na ples?

      Vymazat
    4. Myslím, že člověk co tvrdí, že bys musela dělat salta, aby šaty byly nevhodné, asi nikdy doopravdy netancoval. Na jakýkoli společenský tanec je vlečka naprosto nevhodná. Toť k tomuto tématu. Jinak ti ale šaty moc sluší, obzvlášť zvolené líčení z tebe dělá kočku ;-)

      Vymazat
    5. Já jsem třeba na maturiťáku měla maličko vlečku a v pohodě.. nevím, proč se to zas musí nějak škatulkovat jako všechno v ČR :) Ať si jde každej na ples v jakejch šatech chce a pokud chce mít kilometrovou vlečku, tak ať ji má, no :)

      Vymazat
    6. Nemyslela jsem to tak, že společensky by to bylo nevhodné - to ať si jde někdo třeba v pytli :) Jen jsem jako tanečnice sportovního tance vyjádřila pochyby o praktičnost tohoto oděvu ;)

      Vymazat
    7. To bych neřekla jak hnusné komentáře se tu mohou objevit. Petro ač to musí být náročné číst, myslím, že je píší holky (chlapi mají alespoň koule nebýt anonymní :-)) které jsou sprosté a hloupé. Jejich charakter má barvu černější než tvoje krásné šaty. Myslím že jsou vkusné, a sexy. Make-up se ti moc povedl.
      Sleduju tvůj blog až pár posledních týdnů jako relax od mimča a práce.Je na úrovni a působí na mě moc pozitivně.Drž se čtenářka Katka

      Vymazat
  2. Až na ten oranžový make-up, který je tak o 5 odstínů tmavší než tvá pleť to ujde, ale na ples bych si je nevzala. Spíše na pohřeb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vtip dne, makeup mám C1 od Lorealu True match, který je skoro bílý a hlavně hodně studený s růžovým podtónem ;), sedí mi úplně skvěle. Buď si nastav monitor nebo to samozřejmě může být nastavením fotaku a fotkama, jelikož, jak vidíš, celé to prostředí, kde se fotí, je žlutooranžové, tak to se pak není čemu divit,ale já jsem to nefotila ;).

      Vymazat
    2. Seš asi barvoslepá, Makeup je v pohodě i šaty. To jasný, že ty by sis je nevzala, protože seš tlustá jak jen sedíš u komplu a buzeruješ!

      Vymazat
    3. anonymní s číslem 3 je koukám zakomplexovaná slečinka. Jinak souhlasím ten makeup vypadá doopravdy nějaký oranžový, mohla by si ty fotky fotit reálně a ne přilepšené pak to tak bohužel působí. Na té 3. fotce je vážně dost oranžový a to mam macbook nastavený dobře, takže mi to nijak nezkresluje ;)

      Vymazat
    4. Petra nič si z toho komentu nerob. Farboslebý je ten hlúpi anonym! Šaty sú krásne a make-up ti sedí! Momosbeautydiary

      Vymazat
    5. no, myslím, že pokud někdo neumí číst, tak nemá cenu nic dál psát, moc nerozumím výrazu fotit reálně a přilepšeně :D, co to je...ty fotky jsou reálny,ale jak říkám a myslím,že to snad každý vidí, když je místnost žlutooranžová a ještě je tam žlutooranžové světlo, no tak je takový i nádech fotky, že :), ony se ty barvy prostě odráží, to je přece logická věc :)

      Vymazat
    6. Páááni já tedy žádnou oranžovou nevidim....nevim,ale když už kritiku,tak ať je aspo%n na místě...Make-up je super.

      Vymazat
    7. Náhodou vypadá Petra krásně, mně se žádná oranžová neukazuje. Šaty jsou luxusní a účes i makeup se mi k nim moc líbí. Jediné co se mi moc nelíbí je tvar naušnic. Jana

      Vymazat
    8. No a už to tu zase začíná, tady se neumí lidi chovat slušně bez urážek a nadávek? Kritizovat se dá snad i se vší slušností a vychováním... mně se šaty moc líbí, na ples klidně, na žádnou velkou tanovačku asi né, ale lehce se v nich vlnit by asi šlo. Make-up mi na 3. fotce přišel taky oranžový, hlavně na čele, ale asi to spíš bylo nahnutím monitoru, nechápu proč někdo má potřebu furt jenom kafrat, kafrat, kafrat, kafrat a kafrat...

      Vymazat
    9. Mám ráda tvoje videa nic si s toho nedělej šaty i učes maš perfektní :-) Ale tady na této fotce máš vážně to čelo tmavé k poměru líčkám a kolem očí na té fotce jde přímo vidět ten přechod. Nechci tady psát nenávistné komentáře ale vážně je to pravda a není to monitorem. Ale říkám jinak šaty ůčes oči šperky perfektní http://3.bp.blogspot.com/-EIzH9G5YxXc/UpD3_lH43KI/AAAAAAAAMVQ/8y09LZShc4s/s1600/DSC_0832.jpg

      Vymazat
    10. Bych ťa chtěla vidět jak půjdeš v takové sexy robě na pohřeb :D.. to bude něco jako "že se nestydíte být krásnější než nebožtík (nevěsta)" :D

      Vymazat
    11. Já teda ten makeup vidím taky docela oranžový, ale každému, kdo viděl aspoň pár Peti článků, musí být jasné, že je to zkreslené fotkou nebo nastavením monitoru, protože její makeup je vždy naprosto perfektní a vyladěný do nejmenšího detailu!
      Jinak Peťo, šaty ti moc sluší a i zbytek je jako vždy super. Jediné ty náušnice se mi moc nelíbí, ale to je jen můj subjektivní názor, hlavní je, aby ty ses v tom cítila dobře, pak ať si ostatní třeba políbí :-D :-)

      Vymazat
    12. ten dotycnej asi nikdy nefotil pri umelym svetle nebo s bleskem, to je asi celkem logicky, ze to zkresluje barvu

      Vymazat
    13. ted dotycnej asi nikdy nefotil pri umelym svetle nebo s bleskem, vzdycky to zkresli barvy nez na dennim svetle venku

      Vymazat
    14. Přesně, Káťo, to dělá hrozně moc a když pak ještě není třeba vychytané nastavení fotáku,tak to úplně zkresluje ;).

      Vymazat
    15. Jinak teda já u sebe nemám tu 3. fotku oranžovou a jak je vidět, tak někdo ji má do oranžova, někdo ne, což je právě dáno i konkrétním monitorem a nastavením barev. To je jako minule někdo psal o rtěnce, že je červená, přitom byla úplně růžová, s tím prostě musíte počítat, že to fakt zkresluje ;), pak se lidé diví, že rtěnka vypadá trochu jinak. Já se snažím fotit kosmetiku a líčení co nejvěrněji, ale nikdy to není úplně přesné, nehledě na to, že na každém odstínu pleti vypadají líčidla úplně jinak ;).

      Vymazat
  3. Ty šaty si vyloženě říkají o look bondgirl Vesper (http://www.google.cz/imgres?sa=X&biw=1366&bih=642&tbm=isch&tbnid=HTeWpJNCDCcV9M:&imgrefurl=http://www.highdefdigest.com/blog/poll-bond-girls/&docid=dsSk33h2HOu3hM&imgurl=http://www.highdefdigest.com/blog/wp-content/uploads/2012/09/Vesper-Lynd-Casino-Royale-2006.jpg&w=300&h=400&ei=jvyQUrWzJOTh4QSG04DIAQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:82&iact=rc&page=1&tbnh=189&tbnw=139&start=0&ndsp=18&tx=41&ty=95)
    Jinak celkově se mi to líbí, přestože šaty ani náušnice bych si nikdy nevzala. Zvláštní :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi nádherná.
    Takové líčení by si zasloužilo video, škoda.
    No nic, jdu si zacvičit, abych měla takou postavičku jako ty :-D závidim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jdu taky trošku protáhnout tělo zrovna :D, video bude ;).

      Vymazat
    2. Peti me udivuje nekdy, ze cvicis a pritom jsi tak hubená, ze jako chces cvicit.. ja vim, ze to muze byt pro zdraví a ze te to baví ale prece jen..

      Vymazat
    3. Cvičením můžeš nabrat svaly, což se třeba u hubených holek hodí :)) Být hubená neznamená, že by si neměla cvičit :) Thin is not fit :)

      Vymazat
    4. Přesně tak, ono u hubených lidí je pak nejhorší nedělat nic, protože tím právě člověk ztrácí svalovou hmotu a to je na houby. Já ji právě potřebuji nabrat, což se nedá udělat jinak, než prostě trochu cvičit a víc jíst. Jinak teda se přiznám, že ted jak mi bylo blbě,tak jsem 14 dnů necvičila, ale aspoň občas procházka. Ono každý pohyb je dobrý i pro hubené lidi, když se člověk nehýbe, tak to má opačný efekt, stejně zdravě nepřibereš, akorát ztrácíš svaly :(.

      Vymazat
    5. Jop, já si to myslela.:)

      Vymazat
  5. WOW! Nic víc ti k tomu nenapíšu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, jsi neuvěřitelná kočka!!! Šaty ti hrozně moc sluší, jsi jako princezna z pohádky:) Možná bych volila jiné náušnice, na srdíčka moc nejsem a přijdou mi zbytečně moc výrazné, ale to už je každého věc:) Neskutečné, padají mi oči z důlků:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  7. Bože můj....úplně se mi zatajil dech. Jsi tak krásná. Co outfit a líčení, to jiný člověk. Neskutečně ti to sekne, tyhle šaty z tebe dělají elegantní dámu, pořád si projíždím ty fotky :-) Moc ti fandím, určitě ráda uvítám další články ohledně plesové sezony :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krasne predvadzas model, naozaj pekne fotky a pozy

    OdpovědětVymazat
  9. úplne že kráááááásne fotky, krásna tvár,šaty,postava, no proste všetko Peťka. :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Ta róba mi vyrazila dech.
    V kombinaci s tím líčením, účesem a šperky ...luxusní.
    Na živo při tanci by si rozhodně poutala pozornost všech ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luky, díky moc, no já hlavně doufám, že se v tom bude dát tančit, s tou vlečkou to moc praktické není .D.....

      Vymazat
    2. To máš vlastně pravdu.
      Ještě by mě osobně zajímalo, jaké si zvolila boty ?
      Ty jediné jsou schované ale tipuji, že nějaké stříbrné na vyšším podpatku.

      Vymazat
    3. tipuješ jako vždy správně :), přesně, stříbrné na jehle, v těch se mi tancuje dobře, no uvidím,jak to půjde s šaty.....:)

      Vymazat
  11. Peto, tady jsi uplne nejkrasnejsi!!!! Krasny make up a saty a nausnice jsou luxusni!!! Fakt kraaasna! Jsi vazne cim dal tim hezci!! LV

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, vypadáš naprosto úchvatně!! Nemůžu se na Tebe vynadívat ! Tyhle šaty Ti sluší moc, jsou rafinované a sexy. Tvůj make-up je bezkonkurenční !! Prostě ,, wow,, !!
    Anita

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná jako vždy :-) Jen bych možná volila jiný účes...

    OdpovědětVymazat
  14. velmi ti to pristane, napriek tomu, ze si svetla ti cierna svedci, aj vypnute vlasy.. saty ti krasne zvyraznuju boky a akoby srdieckovy vystrih ti zvacsil prsia.. :)

    Viva la Vida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a jojo, tenhle výstřih a push upka jsou dobrá kombinace :D......

      Vymazat
  15. Pane jo, to je tak nefér. Jak může být někdo tak krásnej. Ach jo jsem fakt stála blbou frontu, když se krása rozdávala....Fakt ti to zase opět nesmírně sluší jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  16. Perfektní! Šaty jako princezna a ty náušnice ve tvaru srdíčka tomu dodávají nádech romantiky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné líčení i šaty, a ty! :) Jen ta černá barva a ples.. za mě ne, je to na mě smuteční barva.

    OdpovědětVymazat
  18. Skoro dokonaly outfit.Jediné čo by som vytkla sú náušnice a farba šiat.Tým že si veľmi biela je to príliš kontrastné.Náušnice bohužiaľ pôsobia na mňa lacno.Inak strih šiat je neskutočný a veľmi ti pristane,taktiež uprava vlasov je uplne nadherna a veľlmi sa mi páči kabelka !!! 90 bodov zo 100

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší, jen bych asi nevolila náušnice ve tvaru srdíček :) Spíš něco jednoduššího:)

    OdpovědětVymazat
  20. Šaty krásné, černá ti hrozně sluší, dělá z Tebe prostě sexy ženskou, líčení také super. Náušnice se mi líbí, ale jak jsem psala na facebook, hodil by se mi k tomu spíše nějaký kamínek případně visací... Ale je fakt, že díky těm náušnicím to zase nevypadá nijak usedle, ale naopak hodně mladistvě, super!

    OdpovědětVymazat
  21. Šaty na mne působí laciným dojmem, asijské eshopy nepodporuji, protože nedokáží mít kvalitní kousky za ty peníze. Na focení krásné, ale na tančení značně nepraktické :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to souhlasím, na tančení to bude velmi nepraktické a souhlasím i s tou látkou,jak jsem psala v článku, protože střih je vymyšlen bezvadně, ale ta látka dost pokulhává, šaty by mohly vypadat s jiným materiálem o dost lépe ;)

      Vymazat
    2. přesně tak, myslím, že kdyby je podle obrázku ušila nějaká šikovná švadlena, tak by byly daleko lepší než tyto, ten materiál je takový obyčejný no.

      Vymazat
    3. jojo, nějaký pěkný satén a byly by úplně dokonalé ;)

      Vymazat
    4. Ještě dodám, ono je to asi vždy sázka do loterie, jak jsem tu měla ty fialové plesovky na jaře, tak ty jsou super ušité i materiál, ty minulé modré také fajn, světlounce modré z ebay taky super, ale tyhle černé mě materiálem nenadchly. To člověk z fotky prostě nepozná dopředu, což je blbé :(.....

      Vymazat
  22. Šaty jsou pěkné a moc Vám celý look sluší. Volila bych asi jiné náušnice, ale to už je jen o detailech a o osobních preferencích. Jinak líčení je opravdu úchvatné!!! Podle mého názoru je to Vaše nejpovedenější líčení a také Vám nejvíce sluší. Super!

    OdpovědětVymazat
  23. Skoro dokonalý outfit.Jediné čo by som vytkla je farba šiat a náušince.Čierna ti bohužiaľ nepristane a kedže máš svetlú pokožku pôsobí až príliš kontrastne.Náušnice na mňa pôsobia veľmi lacno a nevhodne k príležitosti.Inak strih šiat je neskutočný a postava ti krásne vynikla,taktiež make up a vlasy su krásne.Veľmi sa mi páči aj kabelka a škoda že si neukázala botičky.90 bodov zo 100 :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tenhle look Vám opravdu moc sluší. Asi bych volila jiné náušnice, ale to je čistě o osobních preferencích. Moc bych se v nich necítila. Jinak tohle líčení je prostě úchvatné a dle mého názoru Vám i nejvíc sluší. Super!

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám pocit, že někdo napíše, že ti to sluší !jako vždy!....., a je jedno co máš na sobě... Mě osobně příjde, že ti černá nesluší. Nesluší ani mě, vypadám v ní asi podobně jako ty.. prostě divně, nevýrazně, zapadle, fakt nevím, jaký slovo použít. A to líčení mi k tobě taky nesedí......jinak, jak tu někdo psal, že je tmavý, tak to je teda pěkná blbost, make-up ti sedne dokonale :-D... Jinak šaty i líčení jdou k sobě krásně (akorát náušnice by se mi líbili víc nějaký malinký:)), ale myslím, že ne na tebe... strašně krásná jsi podle mě byla v modrých, nebo fialových šatech :)) Holt, asi všem nemůže slušet všechno (samozřejmě podle mě...), ale i ty asi vidíš na sobě v jakých barvách vypadáš líp, a jde samozřejmě i o to, v čem se cítíš dobře.....:))) Neber můj komentář prosím špatně, jsi moje velká inspirace a moc ráda čtu tvoje články :)) Karla.

    OdpovědětVymazat
  26. Nemám slov :) Moc moc ti to sluší (jako vždy) ale co na mě udělalo velký dojem je takové to celkové sladění :) Fakt super a šaty jsou taky krásné :)

    OdpovědětVymazat
  27. Šaty jsou docela hezké, ale k tobě se mi nehodí protože jsi v nich dost utopená jak jsi bledá.

    OdpovědětVymazat
  28. Absolutně ti to sekne! :) Šaty jsou krásný, vynikne ti v nich tvoje štíhlá postavička, zajímavě řešená záda, líčení je také super, myslím, že jsi určitě byla středem pozornosti na plese :) jo a Péťo, takový ty komenty typu, že tvůj make-up je o 5 odstínů tmavší nebo že šaty jsou vhodné, tak na pohřeb a podobně, tak to jsou opravdu jen závistivé kecy, které vymyslí jen chorý mozek :), za mě módní policie jednička s hvězdičkou podtržená! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Peťka si okúzlujúca...máš super postavu a šaty sú tiež krásne, na teba ako uliate a podla mňa sa na ples hodia a líčenie sa ti tiež podarilo na výbornú tak ako vždy :) krásne si sa zladila, nič k tomu netreba dodávať :)

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo, mně je tak líto, co Ti tady někteří dokážou naspat... Doufám, že se tím nijak netrápíš. Jsi krásná, šikovná, šaty, líčení, vlasy i šperky jsou nádherné a my ostatní Ti můžeme leda závidět. Měj se krásně <3 Julie S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juli, děkuju moc a vůbec ne :D, to se nemusíš bát ;), já to vždycky ráda vysvětlím, o nic nejde ;).

      Vymazat
  31. Pro mně je to dokonalý,miluju ten make up co máš,já s trochou mín třpitivou bílou to nosím i na den do práce. Peti jsi nádherná! Obdivuju jak vše zvladáš..však víš co myslím.. Beru tě jako svou kamarádku a vždy se těším na video,mám pak pocit,že si pokecám se super kámoškou....když tady jich moc nemám. Drž se Peti a prd na anonymy! Mám tě ráda! Dělej co tě baví a nenech si to znechutit! ♥

    OdpovědětVymazat
  32. ten material je priserny a prijde mi, ze ti ani moc nesednou pres prsa a tak + ty nausnice, prijdou mi hrozne kolotocarske, lacine, kycovite

    za to liceni se mi libi moc!

    OdpovědětVymazat
  33. a jeste uces mi prijde takovy odflaknuty, neuhlazeny :(

    OdpovědětVymazat
  34. Nádherná jako vždy :) a ty šaty jsou úúúúúúžasný :)

    OdpovědětVymazat
  35. Waaau, Peťo jsi úžasná. Kdybych nesledovala tvá videa, nevěděla, že si šťastně vdaná a tak podobně, rozhodně bych tě zařadila mezi budoucí maturantky, vybírajíc si své šaty! Neuvěřitelně ti to sekne, vlasy, líčení i ta "róba". Škoda jen, že já tento střih nemůžu mít. Mám celkem výrazné boky a když jsem si podobné šaty zkoušela přišlo mi, že mi i zkrátily nohy :D Takže jsem je vyměnila za jiné. Neuvěřitelně se na svůj maturák těším a jelikož mám šaty s "živůtkem-korzetem" nebo jak to říct, na kterém jsou našité stříbrné kamínky a šatům vévodí světle modrá, téměř až tyrkysová, tylová sukně, rozhodně přemýšlím nad podobným líčením jako ty, protože já zelenoočka nemám modrou na svých očích ráda. Prostě mám pocit, že mi vůbec nesedí!
    Jen tak dál, hodně štěstí s dalšími nápady pro videa :) Nikola

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  37. Vypadáš tak mladě! Fakt nevim jak to děláš, ale kdybych v tvém věku vypadala takhle, tak skáču do nebe. Jinak šaty i líčení pecka, mám na tobě ráda tmavší oči a nude rty :).

    OdpovědětVymazat
  38. Moc ti to sluší. Šaty se mi líbí stejně tak i líčení. Myslím že obojí je na ples vhodné a vkusné.

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, z těch komentářů si nic nedělej. To je jenom závist.

    OdpovědětVymazat
  40. Peťi, šaty jsou nádherné, hlavně rafinovaný střih zadní části je super. Vypadáš v nich jako pravá Femme Fatale!!! :)
    Líčení i make-up jsi zvolila perfektní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/famous-beauties-jitka-valkova.html

    OdpovědětVymazat
  41. ja ti tak zavidim ! mam velmi uzky hrudnik (80) zvysok ok (60,90) a nemozem najst ani jedny saty :( som z toho zufala
    inak krasne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, co zkusit pushupku a nechat si je upravit na míru, já myslím,že by to neměl být problém v dnešní době, držím palce :).

      Vymazat
  42. Normálně moc komentářů nepíšu, spíš jen pozoruji, ale dneska mi to nedá.. Tobě to tak strašně moc sluší! Nestačím zírat, opravdu nádherná. Vždycky jsem měla na plesy krátké šaty, ale už druhou sezonu pokukuji po delších, jsou úchvatné, tak doufám, že tenhle rok konečně nějaké seženu :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, krásné šaty, krásné líčení...není k tomu co dodat! A jak bylo řečeno, z kritiky si nic neděl pouze závist :). Byla bych taky pro video kouřového líčení :) K.

    OdpovědětVymazat
  44. Líčení je opět skvělé a moc ti sluší! Zezadu vypadají šaty skvěle, hlavně to řešení na zádech, ale zepředu mi přjde, že tě trochu zkracují, což je podle mě způsobeno řasení až k boků. Kdyby končilo v pase, tak by to podle mě nezkracovalo, ale otázka je jak by to vypadalo. Jinak černá ti podle mě sedí jako jiné barvy a s tvojí postavou ti sluší téměř jakýkoliv střih. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Sluší ti to moc a k tomu není co dodat Zuzana

    OdpovědětVymazat
  46. Jiná barva by těm šatům slušela víc, ale ne že by ti to neslušelo o tom žádná. Jestli takhle vyrazíš někomu na maturitní ples tak holkám pěkně vypálíš rybník, protože místo maturantek všichni budou koukat na tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Strašně mě zaujalo to zadní provedení šatů. Ale předem už moc ne. Náhodou si myslim že ti černá slučí :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Peťo, šaty jsou úžasné a jsi v nich nádherná. I make-up je krásný. Vypadáš prostě báječně.
    Myslím, že kdo to nevidí, jen tiše závidí. A kdo neví co se dělá při tanci s vlečkou, tak ať nosí mini. :D
    Šaty jsou přesně mé gusto. Prostě paráda.
    Jsi krásná a máš co ukazovat, tak do toho.

    OdpovědětVymazat
  49. Jako bohyne. Nádhera!! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Okouzlijící :) Já bych si s mojí postavou takové šaty dovolit nemohla, ale tobě slušíííí :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  51. Tak toto je zatím snad nejkrásnější outfit, líčení a účes, který jsi kdy na blogu mela.... Strasne mi to pripomina reklamu na nejake strasne drahe parfemy s temi dokonale vypadajicimi modelkami. Normalne komentare nenechavam, ale toto je vazne tak skvele, ze jsem nemohla jinak.

    OdpovědětVymazat
  52. Vypadáš naprosto božsky!!!! Šaty úchvané, líčení a účes taktéž. Co mne zaujalo hrozně moc, jsou náušnice!! Na srdíčka jsem ujetá, jak víš je to logo mého blogu :D, né legrace, jsou vážně krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju moc a to jsme asi jediné, kterým se náušnice líbí, já jsme na ně taky ujetá :D.......

      Vymazat
  53. Mně osobně se šaty moc líbí a nebaví mě tu už číst kecy typu:jste na ně moc bledá. Mě to na těch fotkách vůbec nepřekáželo. Nevím, jestli ostatní jsou celoročně jako od moře nebo co, ale už mě to občas štve. Kromě těch náušnic, které bych také volila jiné je to super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no tak ono jsem samozřejmě ještě o dost bělejší díky blesku, to snad každý zná ;), jenže si to asi plno lidí neuvědomí :)

      Vymazat
  54. Peti šaty jsou moc hezké a strašně ti to sluší.Jsi jako modelka. Ale musím uznat ze na druhé fotce kde ukazuješ líčení jsi opravdu oražová :( jinak líčení je super a naušničky se mi moc libí:-)

    OdpovědětVymazat
  55. super šaty si si zvolila, úplne ťa opticky predĺžili a ľudia sa budú opäť čudovať, aká si drobunká :-) Skvelý styling! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Paráda, moc se mi líbí, já letos taky plánuju jít v něčem černým a dlouhým, ale ještě jsem nenašla to pravé ořechové:)

    OdpovědětVymazat
  57. Komentář ke střihu úplně chápu - šaty se střihem hodí spíš na ženštější postavu. I když otázka je na jak moc ženštější, protože satén jako lesklý materiál oblejším tvarům moc nesvědčí :) Zde asi vidím smysl toho řasení, které je právě v oblasti bříška a boků a trošku eliminuje vliv saténu, který ti s tvou postavou vadit nemusí ;) Jinak se mi šaty moc líbí, i když s tou vlečkou jsou spíš na parádu než na tančení - přesně jak píšeš, Maturitní ples by pro ně mohl být ideální příležitost. Jediné co bych vytkla, jsou naušnice ve tvaru srdíček. Zdá se mi, že rozbíjí celkový dojem z šatů a volila bych asi klasičtější, elegantnější verzi štrasových naušnic, ale to je věc osobního vkusu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě, já bych neřekla, že se hodí vyloženě na oblejší tvary, mohlo by to přidávat kila podle mě, ale nejsem si jistá,to by chtělo vidět :).....

      Vymazat
    2. Oblejšími myslím oblejší než tvoje. Tobě tenhle střih úplně nesedí, potřebovala bys tenčí ramínka, nižší dekolt a to řasení bys tam vůbec nemusela mít, protože hladký satén tvému hubenému břichu neuškodí. (Chápu tvůj komentář ke střihu na začátku článku a souhlasím s ním - možná jsem nebyla prve dobře pochopena.) Ten vršek je podle mého soudu jasně ušit pro někoho v horních partiích dobře vybaveného. Já jsem stejně nevybavená jako ty, ale po tátovi ne po mamce - ta má opačný problém. :D S tou, jelikož je učitelka na střední, řešíme plesové šaty skoro každý rok a tohle je přesně ten typ výstřihů a ramínek, které jí sedí (a mně příliš ne). :) Přidávat kila by to mohlo, to satén prostě umí, ale na břichu a bocích, což jsou typické krizové partie, je to nařaseno, což podle mě krapet rozbije ten saténový boulící efekt. Samozřejmě bych to pořád nedoporučila boubelce, ale někomu normální ženštější postavy s pořádnou výbavou by to sedělo líp než tobě podle mě. ;)

      Vymazat
  58. Tak to je bomba, nádherná róba, prostě krásná klasika, moc ti sekne, ale i já bych dala jiné náušnice.

    OdpovědětVymazat
  59. máš v těch šatech dokonale úchvatnou postavu:)

    OdpovědětVymazat
  60. Perfektní Peťul! Nemám co vytknout! Šaty i make-up ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  61. Jo,mít tak Vaši postavu!Dokonalé!Šaty bych řekla,že jsou perfektní tak,jak jsou,řasení i ramínka budou slušet i méně dokonalé ,i když samozřejmě stejně drobné postavě.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  62. Péťo hrozně moc ti to slušelo, šaty, účes a líčení parádní. Štras se mi zvlášt na plesy líbí, ale ta srdíčka bych asi nezvolila. To je jediné, jinak nádhera!:)

    OdpovědětVymazat
  63. Hrozně moc vám všem děkuju, tak to jsem ani nečekala, že se budou šaty tak líbit :). A co mě spíš překvapilo, že se vám tak hojně nelíbí ty náušnice, mně se zase líbí moc :). Děkuju vám všem za ohlasy a komentáře, dneska si dáme takové oddechové video ;).

    OdpovědětVymazat
  64. Peti, vypadáš úplně neuvěřitelně krásně!
    Ještě jsem si všimla, že ses někde zmiňovala, že máš suchou pokožku. Já jsem s tím měla taky problémy, šupinkovatěly mi hlavně nohy jak je pořád holím...A od doby co používám tělové oleje, tak je všechno fajn. Tady je taková dobrá stránka http://www.biooo.cz/ Ale třeba ji znáš :-) Olej používám někdy i na pleť a nehty.
    A ještě jsem viděla jak si dělala srovnání těch pleťových vod-super nápád! Já jsem používala Biodermu taky, pak ji jednou neměli, tak jsem koupila od Avene zase v akci 1+1. Tady je link http://www.lekarna.cz/avene-lotion-micellaire-400ml-duo/?utm_source=sklik&utm_medium=cpc A mám pocit, že je i lepší než Bioderma. Ovšem test s gelovýma linkama jsem nezkoušela. :D Ale asi o tom začnu uvažovat.

    OdpovědětVymazat
  65. Ještě jsem tě úplně zapomněla pozvat ke mě na GIVEAWAY! Jednou z cen jsou černé kožené lodičky. Kdyby si se chtěla mrknout...Tady je link http://www.klaranekulova.com/?q=cs/blog/giveaway-1

    OdpovědětVymazat
  66. Šaty se mi nelíbí, štrasová srdíčka v uších to srážejí do šíleného kýče. Štras na šatech by úplně stačil. Je pravda, že na maturáku na devatenáctileté slečně bych něco takového asi očekávala, nejelegatnějším kouskem, které ty dívky dosud oblékly, je možná tak džínová sukně. O univerzálnosti malých černých i jiných šatů v téhle barvě pochybuju. Myslím si, že tlumené typy by měly rozhodně volit jiné barvy, než černou. Jim by se univerzální barvou mohly stát všechny ty odstíny tělové a pudrové. Vypadáš v tom bílá jak smrt, navíc v kombinaci s výrazným třpytivým líčením. Mimo to mají ty šaty nějak divně řešený dekolt... Ony by určitě vypadaly líp na někom, kdo má minimálně větší prsa, ne-li celkově poněkud oblejší tvary. I když to zase budou silně laciné, protože přece jen dekolt mají, prsa ukážou a v kombinaci s volnými zády... Na maturáku v kulturáku v Horní dolní by to mezi princeznami ve zmuchlaných volánových róbách z mizerného materiálu jistě patřilo k tomu lepšímu, ale proč by nám mělo stačit polovičaté řešení, když na ples to jde i líp.

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, líbí se mi řešení zad, černá Ti náhodou sluší... pěkně sladěné i nehtíky. Akorát na ples bych s nimi nešla, protože vím, jak mi kolikrát někdo šlápne i na nohu, natož na takové šaty, to by bylo úrazů.....prostě si nedovedu představit že něco za sebou tahám po zemi. Ale vypadá to moc krásně.

    OdpovědětVymazat
  68. No pááni nádherná jsi! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  69. Jsi nádherná, krásně plesově nalíčená, fotky dokonalé. Škoda těch pitomých komentářů tady na blogu, trochu mě to otrávilo, tebe snad ne! :)

    OdpovědětVymazat
  70. Moc ti to tady sluší. Šaty jsou prostě dokonalé! Líčení, doplňky i účes jsou krásně doladěné k šatům, nic neruší..moc se mi to líbí:)

    OdpovědětVymazat
  71. Černé šaty jsou nejuverzálnější a elegantní, jen ten výstřih na tomto modelu by mohl být lépe řešený. Z boku a ze zadu (navíc na tvé postavě) jsou ale překrásné. Celá jsi moc krásná, slušivé líčení k tomu, není co dodat :))

    OdpovědětVymazat
  72. Moc krásné šaty i make-up :)

    OdpovědětVymazat
  73. Nádherný príspevok! Fakt sa mi páči to líčenie, a tie šaty :O WOW! :) Si talent!
    Pozývam Ťa ku mne na giveaway:http://luccietips.blogspot.sk/2013/11/avon-shine-attract-lipgloss.html

    OdpovědětVymazat
  74. Jste opravdu nádherná žena, nikdy bych vám nehádala tolik, kolik Vám je let. Šaty i líčení úžasné, ze mě jen bych rozhodně vyměnila naušnice a psaníčko, nemusím nic zbytečně přeslazeného (tvyr srdíčka) a třpitivého zvlášť u dospělých dam, já sama mám 20 a nikdy jsem to nemusela, možná proto, že mě maminka od mala do nějakých šílených infantilností a mi se to hrozně zprotivilo nejen u mě, ale i u ostatních. Věřím však, že se někomu tyto detaily budo právě líbit. Každopádně tohle líčení Vám sluší nejvíc. Hezký zbytek večera, Jiřina

    OdpovědětVymazat
  75. Vypadáš krásně!Nádherné šaty i líčení,není víc co dodat :-)

    OdpovědětVymazat
  76. ta první fotka v šatech je dokonalá! černé šaty ti sluší, líčení i účes také :)

    OdpovědětVymazat
  77. Peti, moc se mi líbí šaty i účes, o líčení nemluvě! Nádhera! Jen dotaz - jak se s tou vlečkou chodí, nešlapeš si po tom? Chtěla bych jednou taky takové, jen kvůli té praktičnosti se bojím...Budu moc ráda za Tvůj koment. Díky, Zuzka

    OdpovědětVymazat
  78. Krásne šaty i make-up...Veľmi ti to pristane Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  79. páni pár šatů na maturák se mi tam skutečně líbí (sice maturuju až příští rok, ale tak :D) akorát se nevyznám v těch velikostech, nevíš jak to je? :)

    OdpovědětVymazat
  80. Mně by se možná ty šaty líbily bez ramínek úplně ;) jinak anonymních komentářů zamindrákovaných lidí si nevšímej strašně ti to sekne :)

    OdpovědětVymazat
  81. Od: Erika Hess
    Peto, vypadas v techto satech jako opravdova lady, opravdu podarene! Nenech si zkazit den a naladu od hnusnych, ubohych a zavistivych anonymu, kteri cekaji na sebemensi prilezitost si rejpnout. Na svym blogu si muzes delat co se ti zlibi a nemusis se zodpovidat nejakym anonymnim ubozakum. Jestli si tak za svym nazorem stoji, tak at napisou i sve jmeno....:-)
    Sleduji tvuj blog denne, preji hodne uspechu! Good luck. E.H.

    OdpovědětVymazat
  82. No ne, Ty jsi snad čím dál hezčí. Mě jen udivuje že vypadáš tak mladě pořád, doufám, že se toho jednou také dožiju! :D
    Ty šaty Ti hrozně seknou, máš nádhernou postavu a jsi taková dáma a ty naušnice se k tobě hrozně hodí.
    Prostě teta Františka z módní policie by neuspěla :D !

    OdpovědětVymazat
  83. Podobné si šiji, akorát v tmavě fialové a s kratší vlečkou :-D To se nějak neví, co s vlečkou při tanci? To se nedivím, že jsem posledně na plese potkala jen dvoje dlouhé a pak samé mini, občas spíš (dámy prominou) něco jako ku*ví kroje.

    OdpovědětVymazat
  84. Hezké šaty, účes, líčení :)
    Jen bych volila jiné naušnice, srdíčka se podle mého názoru k celku nehodí:)

    OdpovědětVymazat
  85. Ty šaty jsou nádherné a moc ti sluší! I to líčení a účes je krásný:)) Perfektní.

    OdpovědětVymazat
  86. Ty šaty jsou nádherné, vlasy a líčení to skvěle doplňují. A psaníčko je perfektní tečka. Jednoduché a elegantní. A hrozně moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  87. Strašně moc Ti to sluší, bych tě vůbec nepoznala. Krásná!!

    OdpovědětVymazat
  88. Mě teda nadchly hlavně ty šaty, strašně ti sluší :)

    http://muabellasima.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  89. úplne dokonalá, Peti! :) prenádherné šaty a krásna vizáž :)

    OdpovědětVymazat
  90. Holka ty mládneš! Krásné..moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  91. Ty šaty jsou úchvatné! Zrovna scháním podobné jen krátké a smetanové barvy :) Všechno je krásně sladěné a opravdu vám to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  92. neuvěřitelně krásná :)) a netrap se komentáři viz nahoře..:) jsi kočka s velkým K ..!!!!! Každá ženská ti tvou krásu může závidět a navíc ve tvém věku :))) hrozně se mi líbí ten účes, takhle ti to fakt nejvíc sluší :)) nos to častěji :))

    OdpovědětVymazat
  93. fuuha :) v tých šatách vyzeráš neskutočne! :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  94. Krása! Přesně můj plesový styl i s líčením :D

    OdpovědětVymazat
  95. Náhodou mne Google zavedl i na tuto stránku a, i když je to už hodně let od posledního příspěvku, nedá mi to - nereagovat.

    Šaty jsou naprosto nádherné, zcela vhodné do společnosti a na červený koberec.

    Ovšem plesové opravdu nejsou. Ostatně sama autorka tu v několika komentářích zmínila, že neví, jak se jí v nich bude tančit. Což je (alespoň v našem prostoru poblíže Rakouska) hlavní náplň akcí, s názvem ples.

    Dovedu si představit řadu situací a míst, kde by se vyjímaly (samozřejmě včetně autorky) naprosto skvěle, ale ples mezi nimi není. Čistě prakticky se v nich prostě nedá rozumě tančit - ovšem soudě dle komentářů, problém bude právě v chápání toho, co si kdo představí právě pod "tančit" ... což pro mnohé asi znamená něco úplně jinou činnost, než třeba pro mne.

    Tím spíše mne mrzí vzájemné osočování, které jsem načetla v komentářích výše ... kdy pravdu mají obě strany, jen každá platnou pro svůj úhel pohledu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!