"On air" na ČT 24 + OOTD - černovínově s výrazným náhrdelníkem

by - 16 listopadu

Krásné pochmurné sobotní odpoledne,

na dnešek jsem vám, po včerejším trošku zkráceném článku, slíbila outfit. Kromě outfitu tu mám ale ještě jeden úplně čerstvý zážitek, který si prostě nemůžu nechat pro sebe. Ještě než se pustím do vyprávění, musím vám znovu a ještě jednou (vím vím, už je to blbé, už přísahám naposledy, ale nemůžu si pomoct :D) poděkovat za tu obrovskou podporu, je to prostě úplně úžasné a připadám si jako Alenka v říši divů a vůbec nechápu, čím jsem si to zasloužila, ale neskutečně mě to těší! Protože já vím moc dobře, že bez vás  a vaší podpory, by nic, co se mi teď děje, nedělo. Takže opravdu jsem vám moc vděčná!
Představte si, že vám zazvoní telefon a tam se ozve, zda byste nechtěli být hostem ve Studiu 6 na ČT24 v sobotu ráno. Zalapáte po dechu a vysoukáte ze sebe něco jako "no to je nabídka, která se přece neodmítá", domluvíte podrobnosti, položíte telefon a  pak vám to začne šrotovat v hlavě. Ježišmarjá, co si vezmu na sebe, co tam budu říkat, co když se ztrapním, co když mi přes noc vyraší na rtech čtyři obří opary nebo ječné zrno nebo, co když se tam zaseknu a budu mlít úplné kraviny....je to přímý přenos, to se nedá opravit, ani sestřihat. No můžu vám říct, měla jsem obrovskou radost, ale zároveň ve mně byla malá dušička. Nakonec jsem vše vyřešila následujícím outfitem a účesem. Přiznám se vám, že jsem hodně brzy vstávala a tak jsem neměla moc náladu vymýšlet něco složitého (jsem holt noční sova, vstávám kolem půl 8 a vstávaní kolem 6 je moje smrt, protože mám kruhy  pod očima, rudé oči a prostě hrůza :D). Takže jsem poloslepá umotala svůj klasický drdol, dala jednoduché stíny a výraznou rtěnku a  náhrdelník. Prostě taková podzimní klasika, chtěla jsem se cítit pohodlně, protože nervovat jsem se mohla jinými věcmi, než je oblečení :D.
Když jsem do televize dorazila, potkala jsem hned venku Lucku z Života podle Lucie, jsem hrozně ráda, že šla se mnou do studia právě ona, je totiž hrozně fajn a příjemná, nervozita ze mě v podstatě tou chvílí čekání skoro spadla. V maskérně nás přepudrovali a musím se vám svěřit s jedním zážitkem, který mě hodně překvapil, vizážistka ČT měla na stolku plno tvářenek Essence z limitovaných edicí :D  a pak, že profi vizážistky používají jen MAC ;).....
Pak už jsme jen pár minut počkaly, zvukařka nám nainstalovala mikrofony a šlo se na věc. Jak to celé dopadlo se můžete podívat v archívu České televize v cca 98 minutě :).




 " On air" - překvapilo mě, že prostor pro moderátory ve studiu je poměrně malý, největší část studia zabírá technika a kamery :)......
A taky jsem se musela smát, když zprávař vyšel ze studia a nahoře měl sako a na nohou crocsy :D, jako některá má víkendová natáčení, nahoře upravená a dole tepláky :D....

 A jak tedy dopadl dnešní outfit a makeup? Jak jsem zmiňovala, chtěla jsem něco podzimního a pohodlného. Zvolila jsem tedy legínokalhoty, svetr, výrazný náhrdelník a rtěnku. Přiznám se vám, že se mi tahle kombinace moc líbí, je to takové běhací a univerzální. Legíny jsem si koupila letos na podzim a svetr a náhrdelník tento týden. I nízké kozačky mám nové letošní podzim, protože jsem potřebovala něco na nízkém podpatku k džínám. Kombinace černé, vínové a zlaté je tento podzim moje oblíbená.
boty - HM
legíny - Bershka
svetr - New Yorker
náhrdelník - Lindex
náušnice - HM
kabelka - HM
lak - Gabriella Salvete Stars Eleganza
makeup - oči NYX One night in Morrocco, rty Milani Sangria (pozor, je matná a zvýrazní každou šupinku na rtech, chce to hladké rty, ale barva je to teda úžasná!)







Mějte krásný víkend a určitě budu, ostatně jako vždycky, moc ráda za vaše reakce, jestli se vám outfit líbí/ nelíbí, co byste udělali jinak atd :).

You May Also Like

157 komentářů

  1. Super, moc ti to sluší a krásný náhrdelník :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chjo chci bejt taky tak krásná jako ty:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no ona to není zase taková hitparáda,ale díky :)!

      Vymazat
  3. Outfit skvělý, tyhle botky mám, ale nechodí se mi v nich dobře :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a vážně, já si je právě koupila, že jsou hrozně pohodlné......

      Vymazat
  4. Nic bych neměnila, mně to přijde super :))
    A samozřejmě gratulace k vysílání, je to úžasné, kam jste to holky dotáhly :))

    OdpovědětVymazat
  5. ještě jednou moc gratuluju !! to musel být opravdu bezva zážitek :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zprávy jsem si přehrála a musím říci, že jste obě dvě podaly moc dobrý výkon a vypadaly jste u toho velmi krásně. Líbí se mi nové legíny, svetr i boty jsou super, jen bych vyměnila náhrdelník za nějaký o trochu menší... ale proti gustu...

    OdpovědětVymazat
  7. wow, nádherný outfit, jeden z tvých nejlepších :)
    jinak moc gratuluji, zasloužíš si to :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peťo, kuna pes, ty si ale kus... Strašně ráda tě sleduju (a visím denně na blogger readeru a čekám na nový post) :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo zvládli jste to skvěle jakoby jste to dělali už léta, vůbec by mi nevadilo vás v TV sledovat častěji!!! Péťo a ty kalhoty jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší, hotová hvězda :) Ještě jednou moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. To mám tak ráno zapnutou ČT24, piju čaj, čtu zprávy na netu a najednou známý hlas :-) Protože jsi nezačínala klasickým "ahoj, vítejte u dnešního videa", tak mi trochu trvalo, než mi došlo, odkud ho znám. :-D Ale moc vám to oběma slušelo, klidně si s váma mohla slečna moderátorka povídat dýl, až mi bylo líto, že to skončilo :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluju k takové příležitosti, s Luckou jste to obě zvládly skvěle a moc vám to slušelo, i když vám tam teda klidně mohli dát víc prostoru, ráda bych se koukala i dál. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. záznam jsem si pustila. obě jste to zvládly naprosto skvěle!!!! :o) až jsem byla překvapená (ne že bych vás podceňovala :D) jak jste přirozené a ani trochu nervozni...nebo trochu jste asi byly, ale nešlo to poznat!
    Verča

    OdpovědětVymazat
  15. To je úžasné, Peti, veliká gratulace :)) Je to velký úspěch a zároveň si myslím, že když člověk dělá to, co ho baví a jde si za tím, tak se to vždy musí zákonitě pozitivně vrátit. Blog máš opravdu skvělý a je to upřímně u mě jediný blog, na který chodím a který mi zároveň hodně dal. Na outfitu se mi líbí, jak to oživil náhrdelník. Mě se celkově tvoje outfity líbí, jak se nebojíš experimentovat. Hodně lidí by se bálo dát si tak velký šperk na krk. Ale co sem si všimla, začínají se tyhle velké šperky vyskytovat a celkově bižuterie se vrací. Já mám zas ráda velké štrasové náušnice :)) A ještě chci říct, přeju ti moc dalších úspěchů jak s blogem, tak i v životě :)) Měj se krásně, Denča :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi to, jen ten náhrdelní ne... Asi se mi nikdy tyhle velké líbit nezačnou. :)
    Gratuluju k úspěchu, až budu mít víc času, pustím si, jak jste tam vypadaly. ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj v TV ti to slušelo tak třeba teď bude i ten tvůj vysněný beauty pořad.
    Týna

    OdpovědětVymazat
  18. Peti gratulace je samozřejmost! ALe já bych hlavně ráda pochválila outfit! Většinou mám trošku jiný styl oblékání, ale tohle je přesně dle mého gusta. Jen doufám, že svetr bude případně k dostání v NY i za 14 dní, až se do něj dostanu!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuju moc a teda těší mě pochvala oblečení, mně se totiž tvůj styl líbí moc, z toho, co nám ukážeš ;)!

      Vymazat
  19. Lidi, já musím říct, že Peťa trochu přehání. I tak nekřesťansky ráno vypadala naprosto dokonale.
    Ta holka neumí vypadat špatně nikdy, o tom jsem přesvědčená.
    Navíc je duchaplná, pohotová, příjemná a vtipná. A proto z ní lidi nedokážou spustit oči:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko :D, teďka ale trochu kecáš, že jo :D.......ale díky moc!

      Vymazat
  20. Wow super, že jsi v televizi, skoda ze jsem se nedívala :))) Krásný outfit!! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Kouakal jsem na video a působila jsi tam, že jsi uplně v pohodě, jako by jsi dělala přímé přenosy každý den. :D :)

    OdpovědětVymazat
  22. Konečně první outfit který je doopravdy hezký, škoda jen té fake kabelky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabelka je normálně z HM, tak jaký fejk, to nechápu?!

      Vymazat
    2. H&M fake jsem ještě neviděla a myslím, že by Petra byla asi historicky první na světě, kdo by ho měl :-D :-D

      Jinak Peti moc gratuluju k úspěchům a moc ti fandím :)

      Vymazat
    3. myslela jsem to tvarově, protože tenhle tvar je kopie mnohonásobně dražší kabelky tuším od Korse ;)

      Vymazat
    4. no, dneska je evidentně všechno kopie všeho :D, to bych nemohla mít nic ;), jinak teda vůbec nevím,o co jde, tohle moc nesleduju,ale věřím ti, takových "kopií" najdeš po obchodech určitě plno ;)

      Vymazat
    5. Kabelka je inspirovana modelem Antigona od Givenchy. A ano, vetsina veci, ktere my smrtelnici nosime, at uz je koupime v Tescu, Hmku nebo jinych retezcich, je inspirovana modely slavnych modnich domu a i navrhari jako MK, DKNY, Marc by Marc Jacobs..., kteri nabizeji "levnejsi a dostupne" kousky se vetsinou taktez inspiruji a v dnesni dobe bychom nemohli nosit snad ani tricko, kdyz ho preci ta dana znacka nevynalezla.

      Vymazat
  23. Peti jsi naprosto nádherná a ten outfit je jako vždy krásný :))

    OdpovědětVymazat
  24. tohle se mi vážně líbí jen mi nehraje ten dozlata náhrdelník s ostatním stříbrným, každopádně i tak ti to sekne!
    a nad botama vážně přemýšlím líbí se mi děsně!

    OdpovědětVymazat
  25. pěkné, mluvily jste obě dobře..Lucka měla docela krátkou sukýnku:) a kam jinam vzít tak výrazný šperk, než do televize:)

    OdpovědětVymazat
  26. si velmi pekná Peti, super oblečená ale jedna jediná vec ktorá mi u teba k dokonalosti vadila je ta ofina ( patka) na bok..... prosim... vobec ti to nesveci a deformuje ti to celý účes a symetriu tváre... možno o tom písali už viaceri nevime .. ale aj tak. Prepáč mi za kritiku ale musííím .. Otília

    OdpovědětVymazat
  27. Promiň Peti, ale vypadá to vulgárně, ukazovat takovým způsobem obrysy pohlavních orgánů se hodí leda někam k silnici, u ženy ve tvém lehce pokročilejším věku je to o to víc trapas. K legínám jedině dlouhý vršek (a pokud na to nemáš nohy, tak lépe je nenosit vůbec).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já už si připravím ty důchodky a zástěru, když jsem v pokročilém věku :D....ne vážně, omlouvat se přece za svůj názor nemusíš, jen to moc nechápu, tyhle kalhotolegíny jsou evidentně navržené tak,aby byly vidět kapsy na předním díle, nikde nemám obrysy ničeho jinak než u klasických třeba džín, podle mě je to jen taková ta poučka z módního pekla typu "nenoste legíny" "nenoste bílé kozačky", ovšem podle mě záleží na tom, o jaký outfit přesně jde a jak se to zkombinuje, já v zásadě nemám nic proti ničemu a tohle podle mého názoru není outfit, který by působil vulgárně, to at se na mě nikdo nezlobí......vůbec tyhle neustálé "argumenty" narážející na věk nechápu celkově ;)

      Vymazat
    2. Rada by som sa vyjadrila k tomuto komentáru, nakoľko som doteraz nepochopila, prečo ľudia spájajú vhodnosť/nevhodnosť oblečenia s vekom a nie s postavou a tým, ako celkovo človek vyzerá. Ďalšia vec je, že keby Petra neprezradila, že má cez 30, myslím, že by to málokto tipoval, pretože vyzerá o dosť mladšie. A najviac ma rozosmialo slovné spojenie "lehce pokročilejší věk" :D ...Čo sa týka tých legín, tak samozrejme, vkus má každý iný a podľa toho sa každý aj obliekame...Mne sa tiež zrovna nepáčia legíny s krátkymi tričkami a podobne, u týchto mi to ale vôbec nevadí lebo na mňa pôsobia skôr ako nohavice, a myslím, že tie zipsy tam nie sú primárne našité preto, aby boli skryté pod dlhým svetrom. ...

      Vymazat
    3. Původně mě napadlo vzít si delší svetr, ale jak jsem viděla ty zipy od kapes, bylo mi jasné, že tam nejsou na to, aby se přikryly svetrem nebo trikem. A myslím, že je to dostatečně pevný materiál :) Zajímavé je, že se všichni pohoršují nad legínama, treggínama, jeggínama a jinýma -gínama, ale miniaturní džínové šortky, z kterých leze půlka zadku, nikoho neiritují :)))

      Vymazat
    4. :) Souhlasím, RomieBeauty, i když ten anonymní komentář výše není ani o legínách, ani o věku. Je o "vyhrála jsi soutěž a byla jsi v telce, zatímco já ne - shoř v pekle!" :D :D :D
      Petě jinak samozřejmě gratulace a outfit super ;)

      Vymazat
    5. Milý anonyme vezmi si brýle, žádné obrysy tam nejsou. Peti sluší Ti to a dodatečně gratuluji k 1. místu :) měj se prima

      Vymazat
    6. doufám, že si tím - pokud na to nemáš nohy - nemyslela Petru, ta má nohy výstavní, na legíny jak dělané

      Vymazat
    7. Díky těm kapsám bys ani nepoznala, že jsou to legíny, kdyby to Petra nenapsala, anonymko... jen prudíš, abys prudila. Vsadím se, že máš prdel jak valach a hodně tě žere, že si takové oblečení nemůžeš dovolit.

      Vymazat
    8. Pokud na to nemáš nohy? Ukaž prstem na blogerku, která má hezčí nohy, než Petra. Moc jich nebude a to i přes její "pokročilejší věk", jak nehezky říkáš.

      Btw. na první pohled jsem si myslela, že to jsou kalhoty. Až při pohledu z blízka jsem si všimla, že jde o pěkné a silnější legíny.

      Vymazat
    9. "Lehce pokročilejší věk" ?!? :-D :-D Nechci bejt sprostá :-D Pisatelce je pravděpodobně tak 8 že tohle vysloví. Pokud je 30 lehce pokročilejší věk tak já jdu za chvilku taky kopat hrob nebo co :-)
      Jinak jak většinou tvý outfity nejsou úplně muj šálek čaje, tak tenhle teda můžu moc! Super! Jdu zkouknout ČT.

      Vymazat
  28. Zrovna jsem to dokoukala na internetu a paráda, moc vám holky gratuluju! Hrozně vám to přeju :) A outfit je přesně podle mého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  29. A je to tu si v tv :-D Iv

    OdpovědětVymazat
  30. Wow, tak tohle jsou asi první legíny, co se mi kdy líbily. :D Jinak jsem zarytá odpůrkyně legín, nebo aspoň toho, jak je půlka republiky nosí. :D

    OdpovědětVymazat
  31. Ráno jsem vstala někdy před čtvrt na osm, příjdu do obýváku, kde je už zaplá televize. A tam ve studiu sedíš ty s Luckou. Bylo to bezvadný. Škoda jen, že rozhovor byl tak krátký.
    Jinak outfit se moc povedl, ty vínové legíny jsou super. A gratuluji k výhře!

    OdpovědětVymazat
  32. Péťo blahopřeju,zasloužený úspěch!To zas bude závisti!Stáňa

    OdpovědětVymazat
  33. Já ti rovněž gratuluji :-) Zasloužíš si to. Teď asi anonymní hnidopichové prasknou závistí :-D
    Verča

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělý outfit! :-) A taky nechápu ty předpotopní výtky proti legínám. Dnes už jsou běžnou součástí šatníku pomalu každé z nás a myslím si, že na pěkné postavě (kterou ty rozhodně máš) vypadají leckdy lépe než džíny, protože právě konturují tvar nohou a boků a dávají postavě jasný tvar. Sama je ráda nosím třeba s oversize tričkem, ale ne proto, aby mi zakrývalo zadek, ale protože se mi líbí kombinace uplého spodku a volného vršku.

    Takže ženský, nebojte se toho a neodsuzujte něco jen proto, že to není váš styl. ;-)

    Hodně štěstí Peťo a jen tak dál! ;-)

    Kačí

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti, mně jsi se líbila jako vždycky! A naprosto nechápu tu poznámku o legínách. Vypadá to dobře, ale nejdůležitější je, že ty se cítíš dobře. Jinak vystoupení v televizi bylo naprosto perfektní, opravdu jako by to byl tvůj denní chleba. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju hrozně moc, ale ráno ve mně byla malá dušička :D....v ČT už to bylo docela dobrý :).

      Vymazat
  36. Super rozhovor, zvládlas to skvěle!Já bych tam určitě začala koktat:)

    OdpovědětVymazat
  37. dívala jsem se na to a moc se mi to líbilo, jste obě dvě hodně přirozené a vůbec jste nepůsobily nervozně...já bych se tam klepala jak ratlík :D

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, moc gratuluju, jsi úžasná <3 a outfit je perfektní..nemám slov :-O

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to tam slušelo a opět ti musím gratulovat! :) Akorát mi přišlo, že ta moderátorka se občas ptala tak neomaleně, nevim no :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, mně se líbilo, jak zmínila asi 3x ten náhrdelník, ten strhl celou její pozornost, skoro žárlím,haha :D

      Vymazat
    2. To jo... Taky mi přišlo, že se ptá tak jako že s despektem trošku...

      Vymazat
  40. Wow ! Úplně super Peti :) Moc gratuluju , jsi šikulka :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  41. promiň, ale ty dlouhý nohy vážně nemáš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nechápu, na co reaguješ, copak jsem v článku psala, že mám dlouhé nohy? :D To samozřejmě nemám, když mám 165cm, ovšem v poměru k trupu je dlouhé mám ;).

      Vymazat
    2. asi zpetne reaguje na diskuzi,ktera probihala u clanku kancelarska krysa

      Vymazat
    3. "ovšem v poměru k trupu je dlouhé mám" - súhlasím, treba sa na človeka dívať ako celok a proporcionálne k zvyšku tela ich dlhé má...ale chápem ženskú žiarlivosť a hladať v dokonalosti niečo do čoho by sa dalo "rejpnout" :/

      Vymazat
  42. Tyjo mluvily jste obě naprosto v klidu a vyrovnaně, klobouk dolů :) Moc se mi to líbilo a oběma vám to moc slušelo!

    OdpovědětVymazat
  43. Vážně Ti to sluší Peťul, tohle je jeden z tvých nejpovedenějších outfitů za podzim. Botky mám taky stejné a úplně je miluju. Jsou strašně pohodlné a nemusela jsem si na ně "zvykat" jako na jiné. =)

    OdpovědětVymazat
  44. Když jsme byli ráno nakupovat, tak jsem Tě u televizí na ČT24 viděla, nemohla jsem uvěřit vlastním očím, jestli náhodou nemám vidiny :-D ... Mimochodem, chtěla bych se zeptat, jakou máš zrcadlovku a jaký používáš objektiv?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc a mrkni na článek naše fototechnika, máme zrcadlovky dvě Nikon D90 a D5100 ;).

      Vymazat
  45. Gratuluji ke všem úspěchům! V TV ti to moc slušelo. Hezký outfit! Skvěle vybraný! Dobrý rozhovor, kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, schválně jsem se na vás podívala v archívu a slušelo moc vám to slušelo s Luckou :) Jistá nervozita tam byla, ale všechno proběhlo v pohodě, působily jste sympaticky, co jste říkaly, mělo hlavu a patu, takže dávám jedničku! :)
    Jsem ráda,že jsi v článku zmínila výbavu maskérek, přesně to mě proběhlo jako první hlavou, když jsem si video zapla :))

    OdpovědětVymazat
  47. Péťo jsem na tebe pyšná....moje nejoblíbenější blogerka vyhrála :-))) gratuluju hrozně moc....zasloužené vítězství :-) máme tě rádi :-))

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi krasna Peto!! Hrozne ti slusi ta bordo, nebo vinova. Miluju tuto barvu na zimu, musim si take neco vinoveho sehnat. Vypadas jak nejaka zahranicni blogerka :-) V televizi jsi byla suprova a vubec jsi nervozne nepusobila, spis naopak! Je to super uspech!!! LV

    OdpovědětVymazat
  49. Péťo, my jsme Tě viděli přímo v televizi dneska ráno. A všimnul si Tě první můj muž :-) tak jsme čekali, až to bude hrát. Moc gratuluji. Verča

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, milá Peti, Vy mně ohromně bavíte. Váš fantastický blog je mou relaxací, vždycky se těším na novou akci, článek, video.... Přijměte moji upřímnou, obrovskou gratulaci k posledním událostem.....nedalo mi to, prostě jsem Vám musela napsat:c), máte můj obdiv, prosím, pokračujte, jen tak dál.... JanaP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, hrozně moc si cením toho, co jste napsala, děkuju!

      Vymazat
  51. Já jsem se fakt usmívala, jak slečna moderátorka nemohla pořádně rozdýchat ten náhrdelník, a že ten teda je, nádherně jej máš nakombinovaný a je opravdu originální!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to byla sranda, jak o něm mluvila asi 3x během těch pár minut, já jsme už nevědala, co na to říkat :D

      Vymazat
  52. I přes technické potíže jsem video dokoukala, jupí! Byli jste s Luckou skvělé, gratuluju k úspěchu!

    OdpovědětVymazat
  53. Právě jsem se na to dodívala.Moc ti to tam sluší !! :))
    A moc ti gratuluju,určitě si to zasloužíš a přeji ti víc takových úspěchů :))
    ConfiVERA

    OdpovědětVymazat
  54. Moc ti to slušelo =) A také gratuluji k vítězství, je opravdu zasloužené =)
    Byla jsi první blogerka, kterou jsem začala sledovat =) V době, kdy jsem se začala zajímat o kosmetiku blogy nebyly, chodila jsem na různý diskuze, ale to není ono. Když jsem pak přišla na tebe, hltala jsem každé tvoje video (a stále hltám =)), postupně vznikaly nové blogy, blogerky se objevovaly i na youtube a začala moje závislost =))
    Jsi skvělá, pokračuj! =)

    OdpovědětVymazat
  55. To tak dneska ráno mám puštěný ČT24 jako zvukovou kulisu a najednou slyším cosi o blogerkách... zbystřím a záběr na Tebe a Lucku! Úplně jsem zůstala zírat, ohromně Ti to slušelo a mluvila jsi strašně příjemně a odpovídala pohotově, ostatně jako vždycky! Zavolala jsem mamku, sledujem Tě obě dvě, tak jsme si těch pár minut fakt užily. Obrovská gratulace k takovému úspěchu, ještě chvíli a budeš mít určitě vlastní televizní show! ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. Dívala jsem se, zasloužili byste si i víc času než jen těch pár minut :) Určitě by bylo o čem mluvit :)

    OdpovědětVymazat
  57. Byla jsi tam skvělá....!!!

    OdpovědětVymazat
  58. pane jo, pustila jsem se tě v TV, byly jste obě úžasné, mluvili jste skvěle, škoda, že to bylo tak krátké, poslouchala bych ještě dál:-) Ranní vstávání v šest ale na tobě bylo znát, myslím na očích:-))

    k outfitu - Peťo, když už jsi si ustřihla ofinku, tak ji nos:-), takhle zasponkované na stranu ti to vůbec nelichotí k obličeji, to už spíš zasponkovat dozadu, ne na stranu. Jinak ti to moc sluší, jen škoda, že ten svetřík, jak stojíš na fotce z boku, tak plandá zepředu. Nevynikne tak tvoje dokonalá postava:-)

    Jsi úžasná, vyhrála jsi proto, že jsi chytrá, sympatická, pozitivní, přinášíš spoustu skvělých rad a typů a k tomu nejsi namyšlená a jsi svá. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  59. outfit je moc hezký, já sama za sebe bych si k němu akorát vzala o trochu delší svetr, nějak se v těch kratších už necítím dobře :) boty ti musím pochválit, mám z Háemka hodně podobné, jen místo těch gum na boku s klasickým zipem.

    OdpovědětVymazat
  60. Outfit je super přesně můj styl až na ten náhrdelník ten se mi teda vůbec nelíbí ale to je asi spíš věc vkusu...jinak ti to moc sluší pohodové běhací přesně jak říkaš mooc pěkný :) a gratuluju...

    OdpovědětVymazat
  61. Peti, jsi nejlepsi a stale to dokazujes svymi ciny, moc Ti fandim, krasny vecir, uzifej takoveho stesti!! Lenka33

    OdpovědětVymazat
  62. Holky moc vam to slušelo. Peti ty jsi muj vzor, musim rict, ze prvni blog ktery jsem objevila je prave ten tvuj, konkretne tva videa, uz nejake dva roky zpatky a nasledne tvuj blog. Dlouho jsem premyslela o zalozeni vlastniho blogu a ted ho mam a je to muj obrovsky konicek, chtela jsem ti moc podekovat. Koukala jsem ted na vysilani a to s tou Italii me pobavilo, Lucka ma naprostou pravdu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju hrozně moc, to jsem ráda a držím palce v blogování :).

      Vymazat
  63. Jé tak tohle je outfit přesně takový, který bych si na sebe vzala ráda a cítila se v něm dobře! Je krásný, nehty, a i lak, jsou úžasní, boty také, náhrdelník-dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  64. To jsou krásné úspěchy! Mluvila jsi moc hezky, moc ti to slušelo. Opravdu moc gratuluji. 100% si to za tu všechnu práci zasloužíš a hlavně ať to jde tak pěkně i dál. :)

    OdpovědětVymazat
  65. Wow moc ti to sluší Petro...... hovorím si,že ako super vyzeráš, aké maš krásne nohavice... a potom sa pozriem z kade sú a uvedomím si že som mala z Bershky podobné ale v čiernej farbe :D... ale bohužial už "zomreli".... po roku nosenia sa mi nehorázne potrhali na stehnach akoby medzi nohami ehm ..... tak leteli do koša... ale že boli sakra drahé, na to že to je len kúsok obyčajnej látky ( okolo 999 Kč tušim stáli vtedy) ...
    Adrien

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, mě stály asi 500 mám takový pocit, ale doufám, že teda chvíli vydrží :)

      Vymazat
  66. Moc ti gratuluji Peti.:) Jinak opět krásný outfit a i když make-up a účes byla rychlovka vypadáš úžasně.:) Mrkni na můj blog, pokud si najdeš chvíli.:)

    OdpovědětVymazat
  67. strašně ti to slušelo a obě dvě jste vystupovaly hrozně sympaticky-:-)
    jinak ty legíny jsem si taky chtěla koupit, ale nakonec jsem se rozhodla šetřit.. i když teda na tobě vypadají naprosto úžasně.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  68. I když se mi to moc líbí - hned bych brala jak legíny, tak svetr a hlavně boty - což se mi u tebe nestává až tak často :-D Tak mi přijde škoda, žes nezvolila nějaké barvy víc vhodné pro svůj barevný typ - abys působila ještě lépe :-)

    Jo - a kabelku chci taky!

    OdpovědětVymazat
  69. jsem typický mainstream člověk a nestydím se za to, takže ačkoliv jsem ještě před týdnem říkala "bože chelsea shoes, jak to někdo může mít".. tak teď, když jsem je viděla už asi na 500ti lidech, přísahám, že je musím mít! :D
    jinak mě mrzí, že jsem vás nestihla v přímém přenosu ale určitě se kouknu alespon na záznam :) ještě jednou ti moc moc gratuluju, zasloužíš si tohle všechno!

    OdpovědětVymazat
  70. Péťo, jsi skvělá a tvůj blog je strašně moc slečnám inspirací a za ně se mohu postavit do řady i já :)
    Charismatická žena bude vždycky vítězkou a nemáš se vůbec, ale vůbec čemu divit, protože ty a tvůj blog jste si to vyloženě zasloužili ! Myslím, že největší úspěšností jsou hlavně tvá kreativní videa, do kterých dáváš absolutně vše, co se mi zdá :)
    Jen tak dál a přeji hodně štěstí do dalších dob blogového světa :) Outfit jsi zvolila skvělý, ty legínokalhoty jsou boží a ta rtěnka k tomu, no supr :)

    OdpovědětVymazat
  71. V ČT, gratuluju Peťo! Mluvila jsi moc hezky ;-).

    OdpovědětVymazat
  72. Teda Péťo, gratuluju!! Tohle se jen tak někomu nepoštěstí. Tady vidíš jaká jsi šikulka oblíbená a jak Tě máme všichni moc rádi. Na fotkách Ti to hrozně sluší, všechno je tak dokonale sladěné, nenašla bych jedinou chybičku :).

    OdpovědětVymazat
  73. Úžasné! Koukala jsem na vás s Luckou v archívu a super! 0:) A taky gratuluji ;)

    OdpovědětVymazat
  74. Rovněž gratuluji :) Mám tě jako blogerku ráda. Jen jedna věc mi na tom vysílání vadila: Proč se pořád tak hrozně moc usmíváš? :D Já nemám vůbec nic proti usmívání, jen pokud to nepůsobí tak nějak křečovitě. Na fotkách ještě fajn, to je chvilička a každá fotka je jiná, ale když je to na videu a celou dobu ceníš zuby jako krokodýl, ... :D Neber to nijak špatně, jen mi to přijde zvláštní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no já nevím, prostě jsem taková povaha, že se ráda usmívám,no :)

      Vymazat
  75. Peti gratulujem k vyhre si super.Vladka

    OdpovědětVymazat
  76. Na té úvodní fotce jsem se až lekla, vypadáte jak dvě zmalované voskové figuríny :-o Na fotkách v přírodě už je to fajn. Asi ty kamery víc zvýrazňují líčení. A já sem si kolikrát říkala, že moderátorky na Nově utekly od kolotočářů :-) Ale samozřejmě gratuluji k účasti v televizi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak byly jsme upraveny i vizážistkou v maskérně, tak snad ví,co dělá ;), ono je to zrádné, mně třeba přijde, že se lesknu, ale přitom jsem byla zapudrovaná jak blázen.....asi to dost zkresluje ;).

      Vymazat
  77. Gratulace a outfit je super'!:)

    OdpovědětVymazat
  78. Ty fialové kalhoty jsou naprosto super, hned bych je brala.. jen mě do nich schází ty štíhlé nohy :-)
    Taky se připojím s gratulací! Moc vám to oběma slušelo!

    OdpovědětVymazat
  79. Peti gratulujem zasluzis si to si najlepsia a ten nahrdelnik je kraasny a ty samozrejme tiez :)
    http://nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  80. Hlásím i já to viděla a musím říct,že vám to šlo...takový to: V 6 ráno tě vzbudím a odříkáš mi to jak bičem mrská! Jako by si to dělala denně :D
    Outfit super ležérní klasika,na ty kalhoty jsem v bershce koukala taky :))) Celý je to povedený a aby to nebylo tuctový ,tak si to podle svého doplnila tím náhrdelníkem :))
    A Lucce to taky moc slušelo,ona je to hrozně krásná baba,její šaty na BR byly nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a Lucka je úplně nádherná, má překrásnou plet a oči :).

      Vymazat
  81. Moc ti to sluší, ty "legínokalhoty" jsou skvělé a celý outfit působí moc pohodlně. A gratuluju k tvé účasti ve vysílání ČT 24 , mluvila jsi hezky a přirozeně, ale to ostatně jako vždy :-) Tento týden si měla jeden úspěch za druhým , super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, děkuju moc a to teda jo,tento týden byl fakt na zážitky nabitý :), ovšem byly to nervy, hi :D....

      Vymazat
  82. nádherná vážně luxus Peťi :)

    OdpovědětVymazat
  83. Gratulujem z celého srdca. Je fajn vedieť, že keď človek niečo robí naozaj s láskou a venuje tomu množstvo energie a času, príde zaslúžený úspech. Želám Ti, aby tieto posledné dni boli pre Teba ďalšou inšpiráciou a aspoň malým ocenením Tvojej práce, aby som sa (spolu s ďalšími čitateľmi) Tvojho blogu mohla stále Tebou inšpirovať - nielen čo sa outfitov a makeupu týka :-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  84. Je úžasný, kam až si to dotáhla.

    OdpovědětVymazat
  85. Každý víkend koukám ráno na Studio 6, ale zrovna včera jsem jela s dětmi na turnaj, takže jsem to propásla, ale shlédla jsem to na netu a opravdu ti to moc slušelo. Zřejmě se paní moderátorce líbil tvůj "netradiční šperk" :-)
    Těším se na další článek!

    OdpovědětVymazat
  86. Ačkoli se tvůj styl s mým často neshoduje, tak musím říct, že ti to tady moc sluší. Působila jsi velice příjemně a mile. Gratuluji k takovému úspěchu! :)

    OdpovědětVymazat
  87. Gratuluji k úžasnému úspěchu, nebuď tak skromná a užij si to! Opravdu si to zasloužíš! Outfit se mi na tobě moc líbí, mně by takový styl moc nešel...

    OdpovědětVymazat
  88. Tak tohle se mi za poslední dobu líbí uplně nejvíc!! Prostě nádhera.

    OdpovědětVymazat
  89. Velká gratulace k pozvání do TV, vypadaly jste krásně, přirozeně, akorát Lucka asi byla ze začátku nervózní, všimla jsem si jak si pohupovala nohou:-) Ale to není žádná výtka, jen postřeh:-) Sama, když mám nějaký veřejný projev nebo musím mluvit v práci před hodně lidmi tak se odreaguju tím, že palcem jezdím po nehtu prsteníčku na levé ruce:-D Zní to divně, ale já se u toho vždy nachytám:-DDD Jinak outfit se mi moc líbí, myslím že perfektně odpovídal vysílání v sobotu ráno a palec nahoru za výrazný šperk, který ten outfit posunul jakoby o level výš. Legíny ti sluší a kdyby jsi sama neřekla, že to jsou legíny asi by to ani nikdo nepoznal. Stejně nemám pocit, že by bylo nutné mít přes ně dlouhý svetr, akorát ti zdůraznily linii boků a tak jsi ženská ne, tak máš boky:-))) A sepnutá patka mi příjde jako dobrý krok, když jsem ji nosila, tak ty vlasy mi občas padaly do obličeje a měla jsem tendence si to pořád upravovat a tím, že sis je sepla to nehrozilo. Jinak si myslím, že moderátorka to se šperkem nemyslela nijak zle. Ono není úplně lehké vést rozhovor a vy jste jí občas tak kouzelně odpovídaly krátkými větami, že se prostě něčeho chytnout musela a byl to právě ten náhrdelník:-))) Ještě jednou gratulace! Lu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lu, děkuju hrozně moc a přesně s tou patkou, nechtěla jsem si v přímém přenosu pak třeba upravovat vlasy, tak jsme to prostě sepla. A moderátorka byla náhodou sympaťanda :).

      Vymazat
  90. http://www.wendyslookbook.com/2013/11/cozy-coffee-chunky-sweater-comfy-boots/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásný, přesně moje parketa a super vlasy :)

      Vymazat
    2. Mně to hlavně připomenulo tenhle tvůj outfit. Díky tomu náhrdelníku, svetru a úzkým kalhotům.

      Vymazat
  91. outfit boží, krásný dokonalý a Peti moc a moc gratuluji k bloggerce roku! neskutečně i to zasloužíš!!!
    Tom

    OdpovědětVymazat
  92. Outfit aj líčenie je veľmi pekné ! a tak isto aj účes aj keď mne osobne sa strašne páči ked máš rozpustené vlasy a také jemné kučierky ! :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  93. Moc ti to slušelo a obdivuji tě, já bych ze sebe nic nevykoktala;D A překvapilo mě, že bloguješ relativně krátce, já myslela že je to déle;) Rychle jsi se probojovala na vrchol, gratuluji!;)

    OdpovědětVymazat
  94. Děkuju vám všem hrozně moc za obrovskou podporu! :)

    OdpovědětVymazat
  95. Milá Petro, moc gratuluji k úspěchům!!! Když jsem s tebou o prázdninách telefonovala ohledně štětců, řekla jsem, že jen čekám, kdy tě pozvou do televize!? A je to tady! Upřímně blahopřeji a jen tak dále!!! Mnoho štěstí přeje Mirka Mik.

    OdpovědětVymazat
  96. Teda Peti, tomu už opravdu říkám velký úspěch! :)). Moc ti to slušelo a byla jsi sympaťanda jako vždycky! Pokud tě někdo nesledoval (čemuž se fakt těžko věří :DD ) a koukal na to, určitě se stane tvým pravidelným čtenářem ;)

    OdpovědětVymazat

  97. Hezký večer,mám velkou radost že jste se dostala do televize,v duchu jsem si přála aby si Vás někdo všiml.Jste opravdu alespoń pro mne na první příčce,na ostatní blogy kouknu jen zřídkakdy.Každý den kouknu co je zase nově natočeno.Naposledy byla řeč o starší pleti co se hodí a co ne.Velmi by mi zajímalo líčení pro 45let a hnědé oči.Jinak ještě musím pochválit oblečení a líčení s pozdravem Vendula ps.Nesmím zapomenout i na vašeho manžela a jeho příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  98. Peti hrozně ti to sluší a hrozně se mi líbí ty legíny :)

    OdpovědětVymazat
  99. Nemůžu si pomoct, ale spodní část outfitu mi přijde jak na ježdění na koni :D Prostě ty legíny vypadají jak rajtky no :) Ale jinak se mi to líbí a chválim náhrdelník! :)

    OdpovědětVymazat
  100. Péťo v té telce jsi byla super, Tobě to tak jde, jsi strašně přirozená, moc bych ti přála, aby se Ti jednou splnil Tvůj sen mít pořad o kosmetice... Jseš na to jako dělaná :-*

    OdpovědětVymazat
  101. Byly jste perfektní, obě :) přirozené, milé, no prostě radost se na vás dívat :)

    OdpovědětVymazat
  102. Jednoduché, krásné, pohodlně-elegantní, velmi příjemné :-) Fialová + černá + zlatá jsou taktéž mými oblíbenými spolusouputníky pro tento podzim :) A boty jsou dokonalé! Měj pěkný den, Peti!

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Peti, musím říct, že krom toho, že jsi v televizi působila úžasně mile, ti to hrozně seklo :) Jsi vážně kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  104. Moc Ti to slušelo a hned se jdu podívat na video, jak to dopadlo :)!

    OdpovědětVymazat
  105. Peťul, měla si skvělé vystupování, jako kdybys vystupovala v televizi každý den :)) neskutečně Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!