TAG My first / Moje poprvé

by - 03 listopadu

Krásné upršené a líné odpoledne,

doufám, že si tohle počasí užíváte v poklidu domova tepla a já vám k nedělní pohodě přináším oddechové víkendové video. Doufám, že se vám TAG bude líbit, když budete mít náladu, určitě pokračujte u sebe nebo v komentářích :).


Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
web: http://www.petralovelyhair.com
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
na sobě mám šaty: z http://www.chicnova.com
líčení: Sleek Au naturel a rtěnka Sleek Vixen, tvářenka Dermacol krajková č. 4
lak: Gabriella Salvete Eleganza
vlasy: přeliv Casting 513 ledová pralinka
telefon BlackBerry Q5
 
otázky:
First tweet?
First youtube video?
First person you subscribed to on youtube?
Do you still talk to your FIRST love?
What was your FIRST alcoholic drink?
What was your FIRST job?
What was your FIRST car?
Who was the FIRST person to text you today?
Who is the FIRST person you thought of this morning?
Who was your FIRST grade teacher?
Where did you go on your FIRST ride on an airplane?
Who was your FIRST best friend & do you still talk?
Where was your FIRST sleep over?
What was the FIRST thing you did this morning?
What was the FIRST concert you ever went to?
FIRST broken bone?
FIRST piercing?
FIRST foreign country you've gone to?
FIRST movie you remember seeing?
When was your FIRST detention? (pozn. prý to znamená po škole, já jsem to pochopila jako zadržený  policií :))
Who was your FIRST roommate?
If you had one wish, what would it be?
What was the first sport you were involved in?
What is the first thing you do when you get home?
When was your first kiss?

You May Also Like

60 komentářů

  1. a kdy byl první sex? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je fakt,ze TAG s nazvem Moje poprve k takove otazce primo vybizi :-)

      Vymazat
    2. já vím, proto se ptám :D

      Vymazat
    3. to je sice fakt,ale to tu rozebirat nehodlam precejen :D

      Vymazat
    4. Pokud vás opravdu hned napadlo první pohlavní spojení....Jste ubožáci! (blijící smajlík)

      Vymazat
    5. Ubožák jsi ty. Nechápu, co je na sexu ošklivého? Asi s tím máš nějaký dost vážný problém co.

      Vymazat
    6. Mně to taky napadlo.. to moje poprvé k tomu vážně vybízí :D::D

      Vymazat
    7. mě to taky napadlo a nejsem žádnej úchylnej anonym :D jsme přece lidi :D

      Vymazat
    8. mne to taky napadlo, presne, jsme jen lidi :))

      Vymazat
  2. Nádherné video, opravdu jsem si u něj odpočinula .... :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné video, ty tmavé vlasy jsou úplně super .... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj a můžu se zeptat jestli plánujete děti? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezká odpověď, Peťo :-))

      Vymazat
    2. Dobré Peti :D

      Vymazat
    3. doost dobrá odpověď, Péťo! :D

      Vymazat
    4. Jestli sis nevšimla, tak jsem se zeptala. Otazník znamená otázka. Děkuji za tvoji odpověď. Nečekala jsem, že tu vyklopíš celé své soukromí, ale tak alespoň normální odpověď. Takže palec DOLŮ :)

      Vymazat
    5. Ja tady nechci rozebirat gramatiku,ale ptala jsi se, jestli muzes (ano, to je otazka) a ja jsem napsala, ze ano, ze muzes :). Nevidim problem ;). Za me zase palec dolu za tyhle neustale dotazy, ja jsem uz nekolikrat psala, ze tohle je soukroma vec, ze to nehodlam rozebirat verejne na blogu, za to se na me prece nemuze nikdo zlobit. Popravde uz mi tyhle dotazy docela lezou na nervy, nejdriv se vsichni ptaji, kdy bude svatba, pak kdy bude dite a pak kdy bude druhe :D, ja to fakt nechapu. To neni nic proti tobe, pta se na to plno lidi,ale proste mi to prijde zbytecny dotaz.

      Vymazat
    6. Já bych se takovým dotazům nedivila, když tady o sobě říkáš víc osobních věcí v jednom kuse ;) ale to už je jedno. Já už se o to zajímat nebudu.

      Vymazat
    7. Také moc nechápu tu drzost. Já už lidem okolo řekla, že děti mít nemůžu a byl pokoj. Všichni se málem šeptem omluvili a ani necekli. Možná to někde prodrbali, ale hlavně s tím neobtěžují už mě. Obdobně jsem vyřešila trapné otázky proč nepiju alkohol. Začala jsem říkat, že jem vyléčená alkoholička. To je debilita lidí okolo, že se neumějí chovat a věří všemu. Petro, drž se.

      Vymazat
    8. anonymni 22:11: naprosto souhlasim, nechapu, proc ostatni nejvic zajima, co deti, kolik beru, co delam, kde na vsechno beru atd :). Nekde jsem cetla, ze to je typicka ceska otazka, aby si hned dotycny mohl toho cloveka zaradit, jestli se nahodou nema lepe nez on :D. Navic, ja jsem to tu uz jednou psala, vyjadrovala jsem se k tomuto tematu v jednom clanku a opravdu me nebavi neustale dokola odpovidat na dotazy co delam, kde na to beru, kdy budu mit deti a proc si pretahuju rty, to uz je fakt nenormalni :D. Chapu ale, ze lidi, ktere tu zajimaji jen drby, muze ma odpoved rozcilit. Ja jsem si z te otazky, ktera mi chodi x krat denne jen udelala srandu, nic vic. Do me se tu ryje porad a to nikomu neprijde, s tim prece musim pocitat,ale jak si udelam srandu ja, je hned ohen na strese ;).
      P.S. toto myslim obecne, nemluvim o nikom konkretnim ;)

      Vymazat
    9. Péťo, chápu tvoje odpovědi rýpalům. Ale moc nechápu, proč nechceš na otázku odpovídat. Myslím, že je tu spousta lidí, co tě mají moc rádi a co zbožňují tebe s Mírou jako pár a moc vám tu váši lásku přejí. Připadá mi to jako logická otázka. A co se týká soukromí, víme jaké nosíš spodní prádlo, víme o tobě spooooustu věcí, jen tuhle jednu ne a moc tomu nerozumím, proč nechceš odpovědět a udělat tak všem rýpalům i tvým fanouškům jasno. Určitě jsou lidi, kteří budou rýpat dál, ale je i určitě velká část lidí, co by tě podpořila, ať už je vaše soukromí jakékoliv. P.S. Ofina ti moc sluší a tuhle barvu miluji, také jí mám. Katka

      Vymazat
    10. Káťo, to jsi právě přesně vystihla, někteří by rýpali dál a ještě by měli další téma navíc :), já jsem ale na tohle téma už několikrát odpovídala, dokonce tady na blogu v článku, i na youtube, jen mě nebaví řešit to pořád dokola ;).

      Vymazat
    11. Já chápu, proč nechce, protože do tohodle není nic ani blízký lidem. Tohle je věc, kterou má člověk říct jen když on chce a sám od sebe. Na to se fakt neptá. Překvapuje mě, jak moc lidí je vlezlých a přijde jim to přirozené. Já se netroufla ptát ani své nejlepší kamarádky, když se vdala, na takovéhle věci. Že Petra mluvila o podprsence je její dobrá vůle vám to říct, ne povinnost. Neznamená to, že musí říct všechno. Mě to fakt teda upřímně udivuje, na co se troufnete zeptat. Takhle se neustále někdo ptá mé kamarádky, jestli náhodou nemá paruku. Jsou to její kolegyně v práci a nemíní to zle, myslí si, že když ona k nim je slušná a otevřená, je normální se zeptat i na toto. Víte, jak je to ženě bez vlasů příjemné? Umíte se do toho vůbec vžít? Zkusili jste vy, co se tak vyptáváte, se do toho vcítit? Vy si nejspíš pletete upřímnost a hulvátství! A to i když nepatříte mezi ty anonymi s prvoplánovým cílem ublížit. I tak je to nevychovanost.

      Vymazat
  5. Podarené video, tá farba ti pristane, si velmi pekná :) A tie šaty... musím sa mrknúť aspoň po podobných :D Teda ak to tie z posledného outfitového postu...
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vlasy jsou vážně super. Moc ti to sluší, bezva video :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já hlasuju pro delší videa. Jsem tu na ně už zvyklá a baví mě zvlášť takováhle kecací :)
    Jinak vlasy taky chválím. Mně se hlavně líbí ta patka. Víc než "pralinka" se mi líbilo to ombré, ale chápu, že touze po vlasové změně se nedá odolat. To známe snad všechny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlasuju taky pro delší videa :))) mám je moc ráda a nechávám si je na dny kdy mám volněji - (není to myšlené zle) - ale za mě lepší jak seriály v televizi a ještě mi zvednou náladu :)

      Vymazat
  8. Péťo, bude ten tvůj nový štětec do vánoc? Ráda bych ho dala někomu jako dárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite bude, podle poslednich zprav by mel dorazit v pulce listopadu, tak snad to tak bude, urcite budu informovat :). Adekuju moc ;).

      Vymazat
  9. Strašně ti to sluší. Já nevím, ale přijde mi, že ty jsi snad rok od roku krásnější ;-)
    Ta patka je boží - to sis takhle ufikla fakt sama? Moc šikovná.
    Já mám vlasy takový nijaký teď.... Barvě se furt bráním, moje vlastní se mi moc líbí. Jenže už mi taky "lásko není dvacet let" a občas na mě zasvítí něco, co samo o sobě by mohla se zdát, jakože blond...ale nikoliv...to šedina :-D
    Loni v prosinci jsem si nechala ustřihnout ofinu - všem se moc líbila, vypadala jsem jako osmnáctka...a já jí střídavě milovala a nenáviděla :-D
    Teď mi to dorostlo tak, že když si udělám vysoký culík, nepotřebuju už pinetky a zase jsem ve fázi, že už mi to takhle "přijde nuda".
    Nekonečnej příběh s těma vlasama, fakt :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, no jo, proste me ty cancoury kolem obliceje stvaly, tak jsem vzala nuzky a fikla to. Jinak uplne te s temi vlasy chapu, to je presne muj problem :D.

      Vymazat
  10. tvoje videa mám strašně ráda:) a vůbec mi nevadí, že jsou dlouhá, vyhovuje mi to :) jinak zajímavý nápad na tag:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo :)
    Nová barva je fakt super i ta ofina se mi líbí. Myslím, že je to změna k lepšímu.Já se barvím na blond a to už se radši svěřuji do rukou odborníků, jelikož jsem si domácím odbarvováním skoro zničila vlasy a v salonu mi je po dvou návštěvám dali vážně neuvěřitelně do kupy. Já jsem se tě chtěla zeptat, za jak dlouho tak vypotřebuješ krém a celkově péči na pleť? Ty skoro každý měsíc ukazuješ novinky a kolikrát několik krémů naráz a já mám pocit že mi trvá půl roku než jeden krém spotřebuju a to i různé odličovací tonika a podobné :) Jinak nemůžu najít vhodnou péči o pleť. Ale vůbec. Po všem se mi dělá vyrážka, zkoušela jsem drahou, drogérkovou i lékárenskou kosmetiku a furt nic.Třeba vichy sérum byla fakt katastrofa,A krém sehnat je utrpení. Tak si pohrávám s tím, že nakoupím komplet všecno od Hádka a zkusím oleje a jeho přírodní přípravky. Máš s Hádkem nějaké zkušenosti?
    Díky a měj se krásně a ať blog stále šlape jako hodinky :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, vím, že otázku směřuješ na Péťu, ale já mám s pleťovou kosmetikou stejný problém. Vyrážku mám snad úplně po všem. Zkoušela jsem teď kosmetiku Forlife. Pro mě dosud neznámá. Ale doporučila mi jí kosmetička. A musím říct, že super! Nabízejí i vrozečky, tak můžeš vyzkoušet :)

      Vymazat
    2. Koukám na jejich stránky, jak dlouho a co konkrétně používáš? Možná by to stálo za pokus. Po dlouhé době jsem zkoušela drogerkovou kosmetiku, konkrétně ryor a mělo to katastrofální následky.Přitom jejich tělová kosmetika mi sedí. Co mi zatím v rámci možnosti vyhovovalo byla kosmetika clarins :( Prostě mám teď strach z experomentů :D Ještě mě lákala biofáze, ale na to nemám nervy :D

      Vymazat
  12. worldneedsbrunettes.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, jsi krasna! Moc Ti ta barva slusi! Video o mne pobavilo, jako vzdy. Akorat - jako fakt krtek? :-D To je taaaak roztomily!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. Ja by som strašne chcela skúsiť loreal casting gloss 734 medový jantár, ale bojím sa :D ale keď ty si spokojná, tak sa asi odhodlám :)) snáď sa to bude vymývať rovnomerne.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezký tag, také jej asi zpracuji :-), ale ve formě textu. Moc Ti to ve videu sluší, úžasné nalíčení, řasy (wow) a vlasy! Krása. A bylo milé Tě poslouchat. A kdo je prosím Krtek, kocour?

    OdpovědětVymazat
  16. Jééé, já jsem čekala, že to zrovna bude TAG o sexuální poprvé! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Hezké video a moc ti sluší ta ofina :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta ofina ti fakt sedne :). Sluší ti to i bez ní, ale tohle je zase taková změna příjemná :). Jinak ta barva ti moc sluší, fakt vypadáš jak Sněhurka :). Celkově ti to v tom videu moc sluší a tou barvou se inspiruju, možná ji někdy zkusím :). Já si teprve před pár týdny dělala ombré od loreálu, pořád jsem se nemohla rozhoupat, protože každý tvrdil, že to mají všichni a já jsem ráda originální, na druhou stranu se mi ombré líbí a ráda experimentuju. A když jsem tak chodila po Zlíně, potkala jsem jen jednu holku s ombré a tady v Brně na přednášce ve škole, kde sedí asi 300 lidí jsem to neviděla na nikom teda :D. Tak jsem do toho šla a jsem moc spokojená s výsledkem, nechám to tak a až mě to nebude bavit nebo to bude už moc odrostlé, tak to obarvím a možná popřemýšlím nad tou ledovou pralinkou :).
    Marťa

    OdpovědětVymazat
  19. Proti 46- leté Pavle Tykač, matce 6 dětí, vypadáš jak stará vyžilá bába za zenitem. Jinak je dobře, že děcka nemáte, aby se takoví množili, bože néééééééééé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Božínku, anonymní ty jseš chuděra. Děláš s tím něco? Navštěvuješ psychiatra, bereš léky? Andrea

      Vymazat
    2. Anonymní4. listopadu 2013 15:19: Ha, ha, taková jedna mi kdysi taky psala urážky. Pak se ukázalo, že je to přitloustlá krpatá blbě na černo obarvená píča s obřím mindrákem, co musela držet hladovky, aby nebyla ještě vyžranější, a trochu jí to vlezlo na bednu.

      Vymazat
  20. výborná změna vzhledu, velmi ti dodala šmrnc...podle mě, kdybys takhle už vypadala pořád, tak by to byla pecka. Ale Tvá věc, samozřejmě. Nejlepší make-up a vlasy, co jsem tu zatím viděla. Rudá rtěnka prostě vylepší každou, o tom není pochyb :-))

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, jak jinak než výborné video, opravdu ti to v novém účesu sluší. :) Kdybys měla někdy trochu času, můžeš mrknout na můj blog
    http://carolinedivis.blog.cz/, tak nějak jsi byla důvod, proč jsem s tím začala. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, nový účes ti opravdu moc sedí, rozhodně lepší než rovná ofina, tento střih ti dělá krásný tvar obličeje a v té barvě jsi se úplně našla, krásný změna! :) Jediné co mě ve videu rušilo bylo tvé neustálé sahání si na vlasy :D Ale samozřejmě chápu, že si to člověk v tu chvíli neuvědomuje a kdoví co bych dělala nevědomky já, kdybych se natočila na video :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťo, moc ti to sluší. Chtěla jsem se tě zeptat: Máš nádherně bílé zuby, jak to děláš? Byla jsi na bělení, nebo používáš nějakou bělící pastu? Zuzka

    OdpovědětVymazat
  24. Přeji krásný večer :-) Nedalo mi to a i se značným zpožděním musím komentovat - reaguji na připomínku o vlasech a změnu střihu. Ke střihu - mně maminka s babičkou vždycky říkávají "zkrátit se to může vždycky" (a že to říkaji už pekelně dlouho :-D), aby mi rozmluvily mé afektivní touhy po rozcuchané holčičce, která by v reálu vypadala něco jako obtloustlý taťka homolka se třema chlupama na hlavě. :-)) Na druhou stranu, kdo nic nezkusí, nic nezíská, a to i v případě zjištění, že tudy cesta fakticky nevede ... sumasumárum, proč hlavně píšu - nevím, zda nejdu s křížkem po funuse, možná to už dávno znáš, ale kdyby přeci jen ne - na neposlušné vlásky je úžasná věcička a to sérum od Goldwellu (Goldwell Kerasilk Anti Frizz Serum). MNě pomohlo zktoti ty mé neposlušné tři chlupy v jedné řadě.:-P Je sice potřeba naučit se pracovat s množstvím,ale jakmile se to podá, tak to stojí za to (jiné oleje či séra na vlasy mi neudělala to, co Goldwell). Navíc pozitivní je i cena - mně lahvička při "krátkých vlasech",ale skoro každodenním používání vydržela celý rok a můžu říct, že po pravidelném používání se vlasy vi iditelně v koncích zpevnily. A tož tak.:-)

    Přeji příjemný večer a pevné nervy (nejen) s těma našema kouzelnýma kšticema :-)
    DK.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Petro,
    teď jsem se teprve dostala ke zhlédnutí videa a dostala mně jedna věc ... když si odpovídala na otázku o prvním koncertě. Když si položila tu otázku, tak jsem si sama říkala, že to byl Megadance festival (v Praze) a jelikož jsem podobný ročník jako ty, tak i věkově to odpovídá :-D Já vím, že je to hloupost, ale pobavilo mně, že jsme byly pravděpodobně na stejném koncertě a taky to byl pro mně ten první a proto taky nezapomenutelný zážitek.... jen pro mně byl větší tahoun kapela East 17, ti byli myslím až na samotný konec a chyběl jim jeden člen :-D Jo a taky tam zpívali tehdy velmi oblíbení Rednex..... jé to je vzpomínek :-D

    Moc se mi líbí tvůj blog a videa, tak se nenech odradit anonymní diskuzí a pokračuj :-D
    jo a viděla jsem tě v létě naživo v Jindřichově Hradci a moc ti to slušelo!!! (bylo mi hloupé tě obtěžovat, že tě znám z netu, tak jsem jen prozradila manželovi, kdo jsi a jak je svět malej) :-D

    OdpovědětVymazat
  26. Megadance - jj, tam jsem taky byla, myslím že snad na všech, co se pořádaly :-))). Pokud si pamatuju, tak byly myslím někdy i 2x ročně, chodila jsem na ně s mým tehdejším přítelem.
    Jinak Ti to moc sluší, vážně super změna!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, kolik kusu barvy jsi potrebovala? Hana

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, moc pěkné video, jako vždy.P.S:barva ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  29. Páni, strašně moc ti to na tohmle videu sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak svůj první koncert si pamatuji dost živě. Ve 14 jsem byla v Incheba aréně na jedné rockové kapele a dvakrát jsem tam sebou sekla, protože bylo vedro k zalknutí. Načež mě odtáhli po druhé k záchranářům, aby mě tam probrali. Pak když mě končeně pustili, tak jsem zase nemohla najít kamarádku, kterou jsem tam měla hlídat. Už nikdy ve 35°C na koncert.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!