Tisková konference Aussie a návštěva v předvánočním Inglotu

by - 30 listopadu

Krásné sobotní poledne všem,

ve čtvrtek odpoledne jsme si s manželem udělali výlet do předvánoční Prahy a zůstali jsme  u mamky až do pátku. Celkově to byl rozumně vybraný termín, protože se sešly náhodně zrovna dvě akce, které mě osobně zajímaly a tak jsme, kromě vybírání polic do předsíně v Ikee :D, stihli právě i tyto akce. Musím na tomto místě pochválit manžela, kterému se se mnou kupodivu chtělo a já jsem to uvítala, protože alespoň mám lepší fotky, než kdybych tam byla sama a navíc, jak člověk nemusí na akci koukat přes hledáček fotoaparátu, má z ní víc a může pokecat s ostatníma holkama blogerkama :D......
 
Jak jistě víte, australská značka vlasové kosmetiky Aussie ( překvapilo mne, že se to vyslovuje "ozí"),  expandovala nedávno na náš trh prostřednictvím drogerie DM ( pozorní čtenáři blogů ale vědí, že  největší promo této značce udělala určitě Kája) a já jako správná blogerka testerka, jsem si samozřejmě v DM Aussie hned koupila (viděli jste na Instagramu), konkrétně šampon a 3-minutový balzám pro dlouhé vlasy Luscious long, používám už asi 14 dní a zatím jsem velmi spokojená, rozhodně se s vámi podělím o dlouhodobější výsledky :).
 
Oficiální představení a tisková konference se ovšem konala teprve až teď. Moderátorkou celé akce byla Agáta Hanychová (Prachařová), která vypadá fakt bezvadně a je teda extra štíhlá (manžel říkal jako já,akorát je o dost vyšší :D). Ambasadorkami Aussie produktů se pro ČR staly zpěvačka Lenny (je mi to hloupé, ale vůbec ji teda neznám, kdyžtak dejte vědět, zda vy ano), herečka Marie Doleželová alias Iška z Pusinek, která je strašně roztomilá a vtipná a zpěvačka Markéta Konvičková, která je teda superkočka. No, osobně si myslím, že ambasadorkou by měla být spíš Kája :)........Celou akci považuji za velmi vydařenou, potkalo se tam docela dost blogerek a konečně jsme měly čas, po delší době :D,  pokecat s Luckou, za což jsme fakt ráda, protože je s ní sranda a je bezvadně ukecaná, úplně stejně jako ve videích, což mě přivádí k myšlence, že zatím všechny blogerky, které jsem potkala osobně, působí na videích a v reálu úplně stejně, což mi přijde super a myslím, že pro vás čtenáře je to dobrá zpráva :D!
 
Kdo by se chtěl o značce Aussie dozvědět více a prohlédnout všechny produkty, které nabízí, doporučuji omrknout oficiální stránky.
 
 





Rozhovor se surfaři :)....

Lenny, "Iška", Agáta a Markéta.....



Ambasadorky Aussie pro ČR.....



Pokud by někoho zajímal můj outfit :), tak náhrdelník je z Lindexu, šaty z Voguec a boty a kabelka z HM :).

Se sympaťandou Markétou z Flower Paris blogu, kterou vždycky strašně ráda vidím :)!


A samozřejmě jsem se musela vyfotit i s Luckou z Getthelouk :), které tímto děkuji za pokec a ještě jednou, veřejně, musím pochválit rtěnku, která byla prostě boží a hrozně jí sekla :)!



Další akce, kterou jsem navštívila včera, bylo představení nové kolekce Inglot. Nevím, zda si pamatujete mou loňskou předvánoční návštěvu, ale v podstatě se jednalo o něco podobného. Inglot v čase předvánočním nabízí speciální zvýhodněné balíčky, uvádí nové kolekce a chce vám to dát vědět právě i prostřednictvím blogů. Protože to bylo poměrně narychlo, sešly jsme se tam jen s Rendy, což ovšem kvituji, protože se nám manažerka a vizážistka Bára mohla alespoň více věnovat, další inglotí akce se ale chystá, takže tam určitě uvidí více blogerek :). Mimochodem, Báře to moc slušelo, měla super linky a rtěnku z nové kolekce, která mě, jako rtěnkového maniaka, samozřejmě zaujala. Kdybych doma neměla skoro totožnou barvu - Black cherry od Milani, už by byla moje :). Nicméně i tak jsem neodolala a koupila si z nové kolekce karbonovou tužku na oči v temně modré barvě. Vůbec, s barevnými tužkami mám docela problém, většina je na mě dost tvrdá a přecejen kůže kolem očí je velmi jemná a věkem se nejen ztenčuje, ale také stává elastičtější a tak takové ty klasické tužky přestávají být vhodné (hodně jsem vždycky nosila Gabriellu, mají skvělý výběr barev, ale v poslední době se mi dost rozmazávají a pigmentace není bůhvíco). V běžné drogerii se takhle měkké a pigmentované tužky seženou jen v černé barvě (Silkissime od Lorealu je skvělá a dost podobná těmto, ale viděla jsem u nás jen černou). Docela fajn tužky na oči má docela i Essence - long lasting, ale jednak je to takový ten tvrdší typ a nejsou tolik pigmentované jako tyhle.
Ale dost o tužkách, z novinek mne zaujaly "překvapivě" tedy hlavně rtěnky a tužky na oči a sypké rozjasňující pudry Sparkling dusty, které mají multifunkční využití. Dále v nové kolekci můžete najít zdobící laky na nehty, různotvaré glitry (ty mě tedy nezaujaly vůbec, protože cena 250Kč za kalíšek třpytek, které se dají sehnat za 10kč všude jinde, mě nějak nebere), kolekci neonových laků na nehty, hydratační péči pod makeup v podobně tonizačních vod a nové rozjasňující a matující HD pudry a ovšem také pár nových štětců, které přibyly do stálé kolekce.
 
Novinky pohromadě.....
 
 



Rtěnky a tužky v akci, rtěnky první dvě zleva, které se mi líbily nejvíc, ostatní odtíny mi přišly přišly s příliš teplým podtónem, do hněda a cihlova.



Neonové laky na nehty, hezké,ale v zimě mě tyhle barvy moc neberou....

Zdobící laky na nehty, také nic pro mne a za mě nic převratného, zdobeným nehtům už nějakou dobu vůbec neholduji,ale pro manikérky jistě fajn záležitost.....

Rtěnky a nové lesky, lesky se mi naopak líbily moc, jsou pěkně pigmentované a v krásných odstínech......

Nové štětce.....

Vánoční balíčky, které jsou velmi variabilní a můžete si je v podstatě sestavit na míru, ke každému je nová kosmetická taštička v metalické stříbrné nebo zlaté.
 



Jojo, ta spousta barev mě dokáže vždycky zaujmout :D........



 
 Tady je vidět trochu z Bářiného makeupu, temně modré výrazné linky a vínová rtěnka ze švestkové řady, perfektní kombinace.....

Jako dárek jsem si mohla vybrat jednu z taštiček, zvolila jsem stříbrnou a jelikož plánuji další soutěž, myslím, že vám s ní udělám radost :)......


Tmavě modrou barvu tužek na oči mám raději než černou, takže jsem si ji samozřejmě musela hned koupit :)......
 
Celkově se mi návštěva velmi líbila, Bára je opravdu profesionál a ví toho o kosmetice Inglot mnoho, takže se vždy dozvím plno zajímavých informací, tímto děkuji za pozvání!
 
Přeji vám krásný víkend a těším se na vás u zítřejšího videa :)!
 

You May Also Like

81 komentářů

  1. Moc Vám to s Luckou sluší :)
    A Peti, nádherné šatičky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petro,
    moc Ti to sluší, vlasy krásné :)
    Lenny jsem "objevila" nedávno, myslím že je to dcera Lenky Filipové, ale hlavně její písnička All My Love je skvělá:
    http://www.youtube.com/watch?v=5xr_P1RwTuA
    Krásný víkend Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, děkuju za odkaz, není to špatné, má fakt zajímavý hlas :).

      Vymazat
  3. Na té detailní fotce, která je 3. odspodu, vypadáš naprosto luxusně. Máš nádherné obočí a super rtěnku na rtech. Takovéto světlé rtěnky se mi na tobě líbí nejvíc :-) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju moc a já si zrovna říkala, že tam vypadám hrozně :D, v zápalu testování :D......

      Vymazat
    2. Musím se přidat - třetí foto odspodu je opravdu luxusní, vypadáš tam skvěle!

      Vymazat
    3. Presne to jsem si rekla hned jak jsem tu fotku videla:-)

      Vymazat
    4. jé, tak vy jste hodné :D, se divím, že se ještě neozval nikdo,aby zkritizoval mé obří ucho :D

      Vymazat
    5. Ja teda k te aussie znacce bych chtela rict,ze je to vlastne znacka americka,coz hodne lidi nevi.Ja jsem si to prave cetla na jednom holandskym blogu uz pred dvema lety a ted jsem si to nasla i na wikipedii,ze to je opravdu vybudovany jednim americanem kterej byl nejakej cas v Australii a tam se nechal inspirovat ale to je jedno:-) jsem rada,ze uz je to i v CR,divila jsem se,ze ta znacka byla jako prvni na SK a v CR jeste ne:-).

      Jinak ti to Peto tam strasne slusi,Agata se mne nelibi a je podle mne divne oblecena,ty sedy saty se mi nelibi,tys byla hezci:-).

      Vymazat
  4. Milujem tú značku. Máš tam krásne šaty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, jak jsi myslela, že se čte Aussie? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslela, že se to čte "osí"

      Vymazat
    2. A já myslela že se to čte "Ausí" :D no trapas

      Vymazat
    3. já myslím,že je to beztak fuk :D

      Vymazat
    4. Ja som prvykrat vyskusala Aussie v Australii v hoteli lebo iny kondicioner tam nemali. Vyslovnost vam pride asi preto divna, ze autralcania maju aj divnejsiu anglictinu taku miesaninu anglickej a americkej anglictiny a mnoho slov maju v preklade uplne inak ako v USA. V obchodoch stal nieco cca 2$ takze som tomu neverila. Celkom prekvapil, ale ked ho pouzivam dlhodobo tak narobi len neplechu. Co sa mi na nom paci je biely obal ... ten fialovy kt. si kupujem ja v Kanade kde zijem mi pride laciny. Biela je o dost luxusnejsia. Mna by zaujimalo kolko stoji v slovenskej DM alebo v Cechach... V Kanade ho nekupim za viac ako 3$ co je v prepocte cca 60 korun ceskych alebo 2 eura.

      Vymazat
    5. jojo, já jsem kupovala šampon za 149 a 3 minute miracle za 179 myslím :)

      Vymazat
  6. O Aussie jsem ještě neslyšela. Asi si zajdu do DM a vyzkouším, děkuji za tip :)
    Jinak máš tam moc krásné šaty!

    OdpovědětVymazat
  7. Peti ,Lenny,je dcera Lenky Dusilové a je važně dobrá ;)
    Agatu jsem viděla včera na natáčení finále Vyvolených ,měla jsem tu možnost být ve studiu a je vážně štíhlá jak proutek,víškově nevím,má vždy hrozně vysoké podpatky : ))) Aneta Konvičková je opravdu krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si to vygooglila a je to fakt dcera Lenky Filipové, jak tu někdo psal :) . Luci, jaké to bylo ve studiu, mluvila jsi s Vladkem :D :D? Já jsem to neviděla a ani jsem to už pak nesledovala :),ale ted jsem zaznamenala, že vyhrál :).

      Vymazat
    2. no jasně že mluvila,ale chudak nestihal,bylo tam plno fanousku a tak mel co delat,mam s nim fotku,ale moc se nepovedla,mame tam hlav jak balony :D Bylo tam plno lidi,ženský i chlapi se zduchali ,aby se na ne dostalo :))) Sranda no. Pavlínka je užasný člověk,opravdu miláček.
      Peti,na fb mám veřejně album s fotkama,tak se podívej :)

      Vymazat
    3. Jé, tak jsem koukla, seklo ti to moc! A co atmosféra, jaká byla? :) Vypadá to, že sis to bezvadně užila ;).

      Vymazat
    4. Já jsem si myslela, že jsem hodně zmatený člověk, ale koukam, že zas tak ne:D 1) je to dcera Lenky Filipové 2) výškově, ne víškově 3) Markéta Konvičková, ne Aneta..bylo by fajn si ty komentáře před odesláním kontrolovat:)

      Vymazat
    5. Ano,bylo to super,zažitek mi nikdo nevezme :)) Jen mě štve, že mi slehly vlasy pod kapucí,venku jsme čekali hodinu v zimě než nás začali pouštět dovnitř,nechapala jsem o co šklo,když jsme byli na guest listu,studio malinké a plné :D
      Atmosféra super. Škoda,že párty byla jen pro vyvolené a lidi ze štábu :(

      Vymazat
    6. Anonyme,ja jsem to vážně nečetla,ano je to dcera Lenky Filipové,ano píše se vÝškově! a ano je to Markéta ne Aneta -to byla moje spolužačka na střední,já važne po včerejšku nespala a nevšimla jsem si ,že píšu blbosti,ale zase na jednu stranu Peta mě pochopila :D
      Takže jestli si budu komentáře kontrolovat je opravdu jen muj problém....Všichni víme,že komenty jsou vidět po schválení a já koukám vždy až po odeslání,tak jsem neviděla co jsem napsala,nejsem mimo,jen jsem spala 2 hodiny po včerejšku a psala jsem automaticky bez myšlení :D
      ale jo jen do mě,já jsem tady u Peti na blogu a už i na jiných zvyklá!

      Vymazat
    7. Tak to mě těší, že sis to užila, já se přiznám, že tu výhru jsem také nejvíce přála Vladkovi,ale je fakt, že jsem na to koukla zezačátku a pak mě to už moc nebavilo a ani nebyl čas, tak moc nevím, co se tam dělo :).

      Vymazat
    8. ja ti napisu mail ;) nechci se vykecavat jak fanatik tady :D

      Vymazat
    9. Moc nerozumím, proč si LM tak bere k srdci opravy Anonyma..anonym má pravdu, ve zprávě to pomotala, tak nechápu, proč se čuří...a pak kdo kazí atmosféru blogu :-(

      Linda

      Vymazat
  8. Moc hezký článek :) O Aussi vím od Plum a určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,

    ty šaty jsou naprosto luxusní :) strašně moc ti sluší. V podstatě tak jako všechno, ty by sis na hlavu mohla dát i pytel a vypadala bys nádherně :).
    Sháním nějaké podobné a tak jsem se chtěla zeptat, jestli bys mi neporadila, zda se tento styl šatů hodí i pro více ženskou postavu. A zda doba dodání ze stránek VOGUEC odpovídá té kterou mají na stránkách napsanou. Brousím si totiž na některé věcičky zuby a chtěla bych, aby je stihl "Ježíšek" přinést :D.

    Děkuju moc Adel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adél, děkuju hrozně moc, no já nevím, je fakt, že jsou poměrně krátké,ale určitě se na ženštější postavu hodí také, pokud nejsi moc vysoká, jelikož to by byly fakt pod zadek :D. A doba dodoání byla ok, do 14 dnů doma :).

      Vymazat
    2. Peti strašně moc děkuju za odpověď :). Nějak extra vysoká nejsem mám 168 cm, ale je pravda, že mám ze zahraničních e-shopů také nějaké šaty a ty jsou teda fakt pro mě tak na hraně nositelnosti :D. Ještě popřemýšlím ;)

      PS:Gratuluju k blogerce roku. Vyhrála jsi zaslouženě :), sleduju tě už přes rok a půl a jsi moje nejoblibenější bloggerka.

      Vymazat
    3. Adél, no právě, někdy jsou ty šaty krátké i mně a to mám 165.....Děkuju hrozně moc,jsi zlatá :)!

      Vymazat
  10. Nad Aussie (jinak já to čtu taky osí :)) pořád přemýšlím, ale všude narážím an rozporuplné reakce. Někdo říká, jak je to super, někdo má po tom tvrdé a hrubé vlasy a někdo zase hrozně umaštěné zplihlé... Asi to chce vyzkoušet a uvidí se :) Taky přemýšlím nad kondišem z té řady 3 minutes..,
    Jinak Lenny znám jen z novin a internetu, kde všude píší, jaký je to objev hudební scény a jak je úspěšná v Británii. Jinak žádnou písničku neznám, to radši Lenku a její Everything At Once :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ako si si myslela že sa to vyslovuje? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Panebože Aussie došlo do ČR a všichni se můžou zbláznit :D Fakt jsme to ale chudáci, z tohoto se radovat když jinde to mají několik let...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych neřekla, že se z toho můžou všichni zbláznit, prostě byla tiskovka k uvedení nové značky do ČR, nic zvláštního :). A celkově, proč chudáci, vždyt je to super radovat se z každé "blbiny" :D......

      Vymazat
    2. Slecna se asi snazila zapusobit povrchne. ;))

      Vymazat
  13. Prosím Tě, kolik stál cca ten největší stětec od Inglotu? :) Děkuji :)) PS: Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to se omlouvám,ale to si bohužel nepamatuji,ale mrkni k nim na Facebook a napiš jim, určitě ti poví přesnou cenu ;).

      Vymazat
  14. Peti,
    musím Vám říct, že jste v tak nadupané blogerské konkurenci ta nejlepší blogerka! Vaše články, fotky, videa, nápady, instrukce, rady jsou k nezaplacení. Jen tak dál, jste boží (a krásná ženská) :) :* Simona

    OdpovědětVymazat
  15. Ta modrá tužka je bozska, ja ji musimit taky :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Uplne ako bábika vyzeráš :3 :) Mimochodom čakala som že budeš mat spoločnu fotku aj s Agátou to by bola asi najkrajšia fotka ever ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a přiznám se, že jsme se s holkama tak zakecaly, že vůbec nevím, kdy odcházela :D.....

      Vymazat
  17. já jsem tomu vždycky říkala "osí" :D jinak jejich věci jsem si přivezla před pár měsíci z Chorvatska a 3MM mě moc neuchvátil, spíš řada Miracle Moist, ta mi dělá pěkné vlasy, asi ji na zimu zase vytáhnu. Inglot fajn, ty neon laky jsou hezké, ale je fakt, že na zimu měli přijít spíš s jinými odstíny, tohle by se mi víc hodilo spíš na léto. ale moc hezká fotoreportáž!

    OdpovědětVymazat
  18. Na te třetí fotce od spodu vypadáš fakt dobře ani jsem tě tam nemohla poznat :) Jinak já chtěla vždycky aussie vyzkoušet, ale teď jsem přešla jen na přírodní vlasovku a taky už mi to začíná být trochu protivné jak to vidím všude, ale nádherně mi voní o tom si u přírodky můžu jen nechat zdát :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ta třetí fotka od spoda je super, máš krásné líčení. :)
    Jinak na tiskovce Aussie ti to slušelo. Škoda, že jsem se nemohla zúčastnit, třeba vyjde nějaká akce příště. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Opäť super článok :) tiež si myslím že Kája by mala byť ambasadorkou pre Aussie, veď ona ju najviac preslávila v blogovej sfére a práve preto si ju väčšina dievčat začala kupovať v drogériach :)
    A inak opäť ti to neskutočne sluší, hlavne na tej fotke ako si prezeráš nejaký make-up :)
    A budemveľmi rada ked urobíš aj ty nejakú recenziu na Aussie, ešte som tuto značku nevyskúšala, ale 3 minute miracle ma stále láka...

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti tak tie šaty sú vážne pekné, ale keď som sa pozrela na stránku,viac sa mi páčia tie v bordovej :) inak ten kabát čo si mala v Inglote nie je náhodou z terajšej kolekcie f&f? nepostrehla som či si ho už spomínala na blogu alebo vo videu, je nový?
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  22. Petí,
    není Agáta už Prachařová?? Přeji hezký den P.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, vlastně to asi je co :D,ale tak já myslím,že to všichni pochopí ;), já to tam doplním ;)

      Vymazat
  23. Peti ještě jedna věc,co máš na rtech za rtěnku ,v tom Inglotu? Budu vyražet na nakupy a potřebuju inspiraci na rtěnku co nepoleze do vrasek rtů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, je to Astor Lip butter v odstínu 007 delicate lilac a je to fakt boží fialková zamrzlá barva ;).

      Vymazat
  24. já jsem na Aussie hodně zvědavá a určitě vyzkouším..plánuju změnu vlasovky, nějakou dobu používám Yves Rocher, ale cítím, že to chce už změnu

    OdpovědětVymazat
  25. Já jsem na Aussie hodně zvědavá, plánuju změnu vlasovky. Používám nějakou dobu Yves Rocher, ale už to chce změnu :)

    OdpovědětVymazat
  26. ahojky Peti, tak už se bohužel se ptám potřetí :( Tak snad už mi odpovíš ..:((
    Koukala jsem na instagramu,že TI přišel boxík pro Blair.. :) Můžeš říct prosím, co v něm bylo? :) Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ja uz jsem ale odpovidala ;), napisu znovu :). Byla tam konzerva, granule 2x, nejake mlsky, kryty na konzervy, polstarek, hracka, motylek. Mrkni na stranky boxu, urcite je to tam presneji vypsane ;).

      Vymazat
  27. Klobouk dolů před Tvým manželem, který Tě ochotně doprovází na akce a vše dokumentuje. Můj přítel mručí, jak má něco fotit do blogu. Ač velký náhrdelník není můj šálek kávy, v kombinaci s modrými šaty se mi začal i líbit. :)
    A Aussie čtu prostě "Ausí", protože "Ozí" mi nejde přes pusu :P jsem holt barbar :D

    OdpovědětVymazat
  28. Jé, to muselo být skvělé. Moc hezký článek a ty šaty jsou překrásné! ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Samozřejmě jsem uvítala přítomnost Aussie v našich drogerkách, ale je mi trošku nesympatická politika firmy, to by byli slepí, kdyby neviděli, že Aussie tu proslavila Kája. Radši měla být ambasadorka ona než nějaký hvězdičky ze SuperStar...

    OdpovědětVymazat
  30. Já si nemůžu pomoct, ale přijde mi, že takhle výrazný šperk se hrozně tluče se vzorovaným oblečením.
    K jednobarevnému je to nádherné rozbití jedné barvy a přijde mi to lepší.
    Takhle s těmi květy na šatech mi to moc neladí.
    Klára

    OdpovědětVymazat
  31. Šaty jsou hezké, jen ten náhrdelník mi k nim nesedí. Působí to na mě překombinovaně s tím páskem. Markéta je fakt kočka.

    OdpovědětVymazat
  32. mě samozřejmě zaujalo to spektrum barev, paradox je ten, že ikdyž se mě barvy moc moc líbí, tak stejně nejčastěji používám černou linku na oči a stíny téměř žádné. Fotky chválím a jen se připomínám Peti čekám na odpověď na email.

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, moc ti to slušelo, ten šedý kabátek je úžasný :-) Jinak já to taky čtu "osí", odposlouchala jsem to od Plum a "ozí" zní divně :-D Jinak, když už píšu, zeptám se ještě na jednu věc, abych ti nemusela psát ještě znova do zprávy. Odkud máš 50% slevu na rtěnky Astor? Já jsem se zamilovala do rtěnky Arty, o které jsi psala v jednom z posledních článků, a hned jsem se snažila tu slevu taky sehnat, abych si ji mohla koupit a bohužel holky, co mají slevové knížky od DM, říkaly, že je tam sleva pouze 25%... Zatím nemám rtěnky Astor vyzkoušené, takže se mi nechce ji kupovat za plnou cenu 170 Kč a radši bych nějakou tu slevičku :-) Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  34. Super článek, krásné fotky, hrozně moc Ti to sluší a Lucce také! Je fakt, že nebýt Káji, tak Aussie nepoužívám, a to jsem žila v usa a nikdy mne tato značka neoslovila. Možná to bude smělý výrok, ale myslím, že pokud se měl někdo stát "ambasadorkou" Aussie u nás, tak to tedy rozhodně měla být Kája, docela mi to přijde jako nespravedlnost!!
    Přeji krásný adventní čas Tobě i Mírovi! :-)

    OdpovědětVymazat
  35. z Aussie jsem také nadšená, ale asi i nadále budu říkat "Osí" a ne "Ozí" :D, jako ambasadorku bych také viděla raději Káju, no a Agátu teda ráda nemám vůbec :D strašně mi vadí, jak na každého veřejně plive špínu. sama není bez chyby, takže mi to přijde celkem nehezké :)

    OdpovědětVymazat
  36. Inglot mám strašně moc ráda, a proto jsem také chtěla vyzkoušet tyto novinky, koupila jsem si růžové tonikum pro normální pleť a jednu z nových rtěnek v odstínu č. 293 :-) moc se mi tvůj článek líbil a proto jsem tě v tom svém menším článku zmínila. http://like-universe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. VIDEO! VIDEO! VIDEO! Petiiii :-D já chci dnešní videoooo

    OdpovědětVymazat
  38. lucky rtěnka je teda dokonalá, jinak od aussie jsem zatím zkoušela jen 3 minute miracle a miluju tu jeho vůni..
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  39. To musela být parádní akce. Do Inglotu bych se jednou chtěla podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ja som si tiež teraz kupovala dve kúry od Aussie, tak som na ne zvedavá :-) Mám dlhé, husté a ťažké vlasy, tak som zvedavá, ako budú vyzerať po používaní Aussie :-)

    Visit Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
  41. Ja som bola 3roky v australii a tu kozmetiku vobec nepoznam, a ani logo mi nie je vobec povedome. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  42. Já byla v prodejně na Chodově v sobotu, novinky jsem viděla, ale přiznám se, že mne kupodivu nic nezaujalo. Na mne je tam možná až moc rozptýlení v podobě těch barviček :-)
    Za to jsem si ale konečně od nich odnesla tu kovovou multifunkční paletu na makeup... až žijí čisté ruce při líčení :-) to je k nezaplacení

    OdpovědětVymazat
  43. ta Agáta si vzala noční košili po babičce ne? To je strašný strašidlo...Petro moc ti to slušelo, alespoň někdo šel za dámu..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!