Večírek Blogerka roku 2013 + soutěž o 3 balíčky kosmetiky

by - 13 listopadu

Krásný večer vám všem,

 
jestli mne sledujete na Facebooku, nebo Instagramu, tak už vlastně všechno víte, tedy zásadní body včerejšího slavnostního večera, ale stejně si myslím, že to byla událost, která zahýbala českým blogerským rybníčkem a tudíž se sluší věnovat jí celý článek. Zvláště pak proto, že to byla soutěž, ve které jste měli hlavní slovo vy, čtenáři, což je i důvod, proč bych se s vámi chtěla rozdělit o ceny, které jsem vyhrála a alespoň trošku vám tak oplatit tu nesmírnou radost, kterou jste mi svými hlasy udělali, ale vezmeme to popořadě...
 
 

Když byla před zhruba dvěma měsíci zahájena soutěž Blogerka roku, přiznám se vám, že jsem to viděla maličko skepticky, což jsem vám vlastně i psala, že nejsem úplně skalní fanda podobných soutěží. Na druhou stranu se mi líbila charitativní část projektu a co si myslím, že je skvělá myšlenka a za tu patří, podle mne, díky od všech blogerek právě organizátorce celé soutěže, je možnost potkat se se spoustou blogerek tváří v tvář, poznat se osobně, popovídat si a tak vůbec. Která bloggerka by ráda nepoznala své kolegyně a nepřijala pozvání na tak skvělou událost (no dobře, možná každá ne, protože jak jsme s holkama zjistily a probraly, skalní haters blogů se rekrutují často právě z řad samotných blogerek, což je pro mne neskutečný paradox). Já teda rozhodně ano a když jsem zjistila, že jste můj blog nominovali svými hlasy do první desítky a tudíž se večírku zúčastním, byla jsem moc ráda a opravdu jsem se na to těšila.
Můj problém ovšem nastal ve chvíli, kdy mi v emailu přistála pozvánka na večírek s dress codem "tres chic", díky focení pro časopis Cosmopolitan, které bylo v duchu dress codů, jsem sice věděla, co to je a jaký druh oblečení se asi očekává, ale právě proto bylo ještě těžší něco vhodného vybrat. Však si představte, nejlepší české fashion a beauty blogerky, všechno jsou to krásné, mladé kočky, tak jsem si nechtěla trhnout ostudu :D.....Varianty byly původně tři, jedny docela zajímavé pouzdrovky (určitě je brzy uvidíte i tak, chystám se je provětrat na jedné akci ), dlouhé černé šaty z HM (které jsou krásné a perfektně mi sedí, ale bála jsem se nakonec, abych nebyla "overdressed") a bílé šaty ze zajímavé látky s našitým náhrdelníkem kolem límce (je to takový trochu japonský styl, který já mám ráda). Nakonec jsem zvolila variantu číslo 3, tedy světlé šaty (přece jen v tmavých barvách jsem dost bílá a utopená), k tomu tmavé silné silonky a klasické lodičky s psaníčkem. S výsledným outfitem jsem byla spokojena, protože si myslím, že mne vystihuje, mám tento styl ráda, je takový romantický a ženský a  myslím si, že ke mně pasuje. Co se týká makeupu a líčení, miluju 60´, takže jsem měla hned jasno, výrazné horní linky a hodně natupírované vlasy. S makeupem problém nebyl, nakonec to je oblast, kde jsem si docela jistá, i když znáte to, když chcete, tak se to zrovna nedaří :D, ale vzhledem k tomu, že byl opravdu jednoduchý, nakonec se mi to povedlo snad dobře :). Horší to bylo s účesem, nejsem zrovna mistr v tupírování, vlastně mi to vůbec nejde a navíc mám dost jemné, hydratované a klouzavé vlasy, takže vytvořit z nich účes na dvě patra, který bude opravdu držet, vyžaduje nejen pořádnou dávku zručnosti, ale také polovinu laku na vlasy :D. Naštěstí mám velmi šikovnou mamku, která byla právě v 60´teenagerem, takže natupírované drdoly a culíky byly u ní na denním pořádku. Účes zvládla hravě, což je odpověď i pro ty z vás, které se ptaly, jak jsem to udělala, tak to já ne, to šikovné ruce mojí mamky :). Píšete si ale hodně o návod, tak my se pokusíme buď spolu nebo mě to mamka snad naučí :).

 
Celá akce tedy začala zdárně, manžel nahodil sako a motýlka a vyrazili jsme. Bohužel jsme netušili, že po magistrále nám budou trvat 4km 1,5 hodiny :D! Můžu vám říct, že když jsme ještě v 19hod., kdy akce měla začínat, stáli na Nuselském mostě, přemýšlela jsem, zda to nevzít zkratkou a rovnou neskočit dolů :D, ještěže to mají zabezpečené ;). "Naštěstí" mělo zpoždění hodně lidí, protože uvízli v té samé dopravní zácpě jako my. Na místo jsme tedy dorazili pozdě, ale přesto ještě pořád včas.
Designový hotel Yasmin vypadá zvenku nevinně, ale interiér je opravdu nádherný!
Samotný program moderoval Ondra Vodný (moderátor Evropy 2) a musím mu na tomto místě vyseknout poklonu, protože se úžasně vysekal z technických potíží s videem, které se jako na potvoru objevily při začátku akce. Vy ale o video nepřijdete, nebojte, na clip se můžete podívat online :).
 
oficiální foto
 
Pak už jsem seděla jak na trní a sledovala výsledky předchozích kategorií. Na všechny výsledky a pořadí se můžete podívat tady. Teď se vám musím přiznat k jedné věci, můj tip na vítěze v kategorii beauty byl úplně jiný, myslela jsem si stejně jako Kája, že v naší kategorii vyhraje Lucka z Get the Louk ( které bych ráda na tomto místě pogratulovala ke krásnému umístění, protože jsem to nestihla osobně, jelikož po vyhlášení někam zmizela a už jsem ji tam neviděla, takže Lucko, gratuluju, jsi výborná a vím, kolik energie do videí musíš investovat), takže se přiznám, že když na podiu zaznělo moje jméno, byla jsem v šoku. Vždycky, když jsem se v televizi dívala na předávání nějakých cen a oceněný tam přišel a prohlásil, že to nečekal, říkala jsem si, že je to divné, tedy ne že bych to chtěla srovnávat s televizní anketou, jen chci říct, že už chápu ten moment překvapení, já jsem to fakt nečekala, tudíž jsem si nepřipravila ani žádnou řeč :D. Říkala jsem si, že kdyby se mi fakt poštěstilo, tak že budu improvizovat, což se ve chvíli, kdy jsem stála na podiu, nezdálo jako až tak brilantní nápad :D. Sice si uvědomuji, že při tom počtu zhlédnutí videí na youtube, se na ně asi někdo opravbu dívat musí, jenže já vás nevidím, jsem v klidu doma a když se něco nepovede, dá se to přetočit, jenže tady mě sledovaly desítky párů očí a čekaly, co řeknu, no trošku se mi z toho podlamovala kolena.......Ovšem odvahy mi dodal právě moderátor Ondra Vodný s kadeřníkem celebrit Mártym (který mi cenu předával), kteří prohlásili, že netušili, co se skrývá za počítačem, že jsou snad v nějaké soutěži Miss, no pánové, bylo to od vás moc hezké, ale příště vám ukážu občanku s datumem narození a bude z toho dobrý vtip :D.....Co mě ale opravdu moc potěšilo bylo, když Márty prohlásil, že koukal na má účesová videa a naučil se ode mě 3D cop, můžu říct, že z toho jsem měla strašnou radost, chápete to, takový skvělý odborník a pochválí mi moji amatérskou práci, to jsem byla v sedmém nebi. Celý program okořenila vystoupení zpěváka Jara Smejkala, zpěvačky Misty, zpěváka Davide Mattioliho, zpěváka Raega a zpěváka Petra Lüftnera, který dokonce pro projekt bloggerka roku složil speciální píseň. 
Po vyhlášení už následovala volná zábava a  pro mě osobně vlna euforie. Bezvadně jsem se bavila a potkala spoustu zajímavých lidí, ať už blogerek, čtenářek nebo známých osobností. Přiznám se, že jsem ani nestíhala pořádně fotit, ale spoustu fotek z akce najdete tady a tady.
 
Skvělá Beautypedia by Aja (hrozně moc děkuju za příjemné povídání, jsi úžasná <3!)
 

Sympatická a usměvavá Alžbětka :)


In your face, Lovely Hair, Plum Foolery, Život podle Lucie :), kočky díky za skvělý večer!
 
 

Co je ale na celé věci vůbec nejdůležitější a co schválně zmiňuji až na konec, doufám tedy, že jste dočetli až sem :), jste právě vy - čtenáři mého blogu a nejen mého, ale všech blogů. Bez vás by práce nás blogerek neměla význam! Je to pro mě obrovská čest a zároveň velký závazek, že jste mne vynesli až na tu nejvyšší příčku, hrozně moc vám za to děkuji, vážím si vaší podpory tolik, že to jen těžko mohu vyjádřit přes klávesnici, či video. Připravili jste mi to nejkrásnější překvapení a proto to nejmenší, co mohu pro vás udělat já je to, že se vás jednak budu snažit i nadále nezklamat a pak, ráda bych se právě s vámi rozdělila o ceny, které jsem získala, protože to ocenění patří hlavně vám, vy se mnou můj blog tvoříte a já pevně doufám, že to tak zůstane i dál :). Děkuji vám z celého srdce!

 
A cože jsem to měla na sobě?
 
šaty - ZLZ.com
boty - HM
psaníčko - vietnamci
punčochy - Fiore
náušnice - Takko
lak - Jordana Fascinated with red
 
 
edit: písničku, kterou složil speciálně pro tuto příležitost Petr Luftner naleznete TADY :)

Ještě než vám ukážu 3 balíčky, které bych vám ráda věnovala jako poděkování za vaše hlasy, moc ráda bych slyšela vaše názory na tuto anketu, zda jste spokojeni s výsledkem, komu jste fandili nebo poslali hlas a samozřejmě, co říkáte na outfity nejen můj, ale i ostatní :).....

Kdo by chtěl vyhrát jeden z balíčků, prosím napište mi do komentáře svůj email a cenu, o kterou byste měli zájem :). Já vyberu 3 výherce a kosmetiku jim pošlu :), zúčastnit se můžete do neděle do půlnoci. Mějte fajn večer!

1) balíček vlasové kosmetiky Timotei



2) luxusní osvěžující a čistící mlha Pevonia botanica


3) kosmetický balíček Weleda



 

You May Also Like

798 komentářů

  1. Peti, moc Ti gratuluju :)))

    Lukasova28@seznam.cz
    Balíček č. 2

    OdpovědětVymazat
  2. Timotei! Ten bych si přála já! Ach!!!

    marketa.vanourkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super ! :) Moc gratuluju ! :) jinak bych chtěla balíček číslo 1. :)
    terezasr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, ty jediná si to opravdu zasloužíš, si úžasná!!!
    Mně by se líbila Timotei sada :)
    mylittlebeautykingdom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo gratuluju! Fakt si to zasloužíš nejvíce a je vidět, že to lidi umí ocenit :) Asi se s tebe hold stává celebrita :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluju Peťu, zasloužíš si to :-*

    Balíče č1
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji :)
    Brala bych asi jedničku :)
    Evca.Eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to slušelo a výhru ti moc přeju! Mě by nejvíc potěšilo, kdybyste mohly vyhrát všechny :)) A ráda bych viděla tutorial na tvůj účas, protože vypadá fakt parádně a když na to tak koukám, třeba na ples do tanečních by to mohla být originální varianta :) Měj se krásně a opravdu si výhru zasloužíš a moc ti gratuluju!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda překvapená vůůůbec nebyla ;) Ještě jednou gratuluji, moc ti to slušelo :)

    jmynarikova@seznam.cz
    č.3

    OdpovědětVymazat
  10. dydlo@centrum.cz
    Balicek c.1 (vlasova kosmetika Timotei )

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulujem :) Balíček č.1
    k.rybovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. zeelvvvicka@seznam.cz
    Líbil by se mi balíček 3:-)
    Moc gratuluji,zaslouzite si to.

    OdpovědětVymazat
  13. kiki.obi@seznam.cz
    Zájem bych měla o 2. balíček. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě jednou obrovská gratulace. Myslím si, stejně jako ostatní, že je to zasloužené na 100%. Nejsem z těch, co chválí každý článek a outfit, ale je to o subjektivním názoru každého a vyplývá z toho, že dokážeš oslovit velkou řadu lidí z různých sfér, různého věku a i když čtenáři nesouhlasí s každým postem na blogu, i tak se k tobě vrací, protože nabízíš různorodost. Není to prostě uniformní nuda složená ze značek kosmetiky a oblečení, které si mnohé z nás prostě nemohou každý měsíc koupit. Gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluji, poslala jsem ti také hlas. Vyhrála prostě ta nejlepší ;) Jinak se mi líbí balíček číslo 2, nevím vůbec co to ta mlha je, ale zní to zajímavě :D
    Buď pořád stejně tak skvělá a toč pro nás ty nejlepší videa jako doposud:*
    Tereza (romankovat@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky Péťo, já jsem velmi ráda, že si to nakonec vyhrála ty a patří ti mé díky, za to, co děláš. Protože všem nám děláš radost, velmi nás inspiruješ a hlavně si hnacím motorem pro nás ostatní, kteří se snaží alespoň trošku v blogo světě přežít :-D

    Velmi ti to slušelo, o Mírovi ani nemluvě, jste krásná dvojice a určitě musel mít neskutečnou radost s tebou :-) Navíc upřímně, je to úspěch i jeho, když ti tam občas pomáhá a některá práce je jeho.

    Takže z celého srdce VÁM DVĚMA ještě jednou velmi gratuluji, výhry si užívejte. A buďte stále takoví, jací jste. Takové vás totiž máme rádi!!

    Jinak v Beauty jsem doufala v tebe, ale byla jsem na vážky s Lou. V Life jasně Lucie, a zbytek kategorií šel mimo mne.

    Zajímá mne balíček č.1 (i když bych nepohrdla ani trojkou).
    ellen.cigi@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Moc Vám to všem slušelo, mrzí mě, že jsem Vás nemohla poznat osobně =). Ještě jednou gratuluji k výhře =).

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, moc si to slušelo a moc gratuluji. Jsem ráda že si se na té nejvyšší příčce umístila ty, hrozně ráda sleduju tvoje videa, outfity i články :)

    Balíček Timotei
    vonostranska.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Krásny outfit! :)
    Rada by som vyhrala asi prvý balíček, ale všetky vyzerajú super! :)
    lsedliakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. No jasně, není nic lepšího než dát čtenářkách výhru, která se ti nehodí, bože ty jsi slepice.
    Pro příště si doporučuji zaplatit poradu od stylisty, protože si vůbec ani v nejmenším nesplnila dress code socko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, navíc mi přijde nefér, že Petruna vyhrála když to není čistě beauty blogerka, ale takový miš maš, měli by si upravit pro příště pravidla.

      Vymazat
    2. Souhlas! Měla by vyhrát jak beauty, tak fashion! Taky jsem pro změnu pravidel pro příští ročník :-)

      Vymazat
    3. závist je svine, co? :)

      Vymazat
    4. Peti, proč takový komentáře zveřejňuješ? :-(

      Vymazat
    5. Promiň, ale někdo, kdo se ani nezvládne obléknout do požadovaného dress codu tak nemá s mít s módou co dočinění!!!

      Vymazat
  22. Peťo, gratuluji k vítězství!! Jste skvělá, tušila jsem, že vyhrajete :)
    Zkusím štěstí :)
    krupkova.marti@gmail.com - balíček vlasové kosmetiky Timotei

    OdpovědětVymazat
  23. Strašne ti gratulujem, pretože si to zaslúžiš :) ja si pamätám ako som začala teba sledovať prvú zo všetkých a natrafila som na tvoje prvé video o vlasoch no a potom som padla do toho kozmetického sveta aj ja :) ^_^
    Skúsim šťastie :) Strašne by som si priala Timotei výrobky pretože si pestujem dlhé a hlavne zdravé vlasy :)
    andrea.zuravcikova@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  24. zuza.kulhava29@seznam.cz
    Balíček číslo 1.
    A moc gratuluju :* jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti, Peti, gratuluji! Tady je videt, ze dobre odvedena prace a uprimna snaha je casem odmenena!
    Preji ti dal jen to nejlepsi a spoustu dobre nalady a elanu!

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadáš na fotkách skvěle, sluší ti to a hlavně ten účes je bomba. Jsem ráda, že jsi cenu získala, protože jsi jí opravdu zasloužíš ;-) tvá videa jsou bezvadná ať jsou to beauty video nebo jen kecací, jsem za ně ráda, vždy mi zvednout náladu, protože Ty jí v těch videích vždy máš, jen tak dál ;-)
    Pokud bych mohla soutěžit, chtěla bych 1) balíček vlasové kosmetiky Timotei.
    E-mail: Z.Kubenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Gratuluji,opravdu moc.
    zeelvvvicka@seznam.cz
    Moc by se mi libil balicek 3 :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péti, moc gratuluji :)
    Balíček č. 1 :)
    adkur@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Gratuluji. Misa Balicek c. 2 Misuldik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Vypadáš na fotkách skvěle, sluší ti to a hlavně ten účes je bomba. Jsem ráda, že jsi cenu získala, protože jsi jí opravdu zasloužíš ;-) tvá videa jsou bezvadná ať jsou to beauty video nebo jen kecací, jsem za ně ráda, vždy mi zvednout náladu, protože Ty jí v těch videích vždy máš, jen tak dál ;-)
    Pokud bych mohla soutěžit, chtěla bych 1) balíček vlasové kosmetiky Timotei.
    E-mail: Z.Kubenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. gratuluju k výhře :)
    brala bych balíček č.1
    tcd-hanny@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Moc gratuluji !!

    balíček č.3
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. To mám radost, že moje favoritka vyhrála a já mám na to podíl ( i když se jedná o jeden pidihlásek). Každopádně jsem s tím počítala, protože co se bavím s ostatními holkami, skoro každá tě zná i když blogy žádné nesledují nic, takže vpři rozhovoru často dojde na tvoje líčení,šaty,.... Prostě nejznámější česká blogerka :)
    Taky bych chtěla zkusit štěstí a zasoutěžit si ;)
    krikelova@seznam.cz
    balíček číslo 3.

    PS: Ať tě blogování baví ještě spoustu let, protože díky tomu bude mít tisíce čtenářů inspiraci! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Peťo, právem si tu cenu zasloužíš. Pro mě jsi vzorem, protože též jsem amatér, ale začínám sklízet plody své práce... chápu Tě velmi dobře, že je těžké uvěřit, že Tě může někdo obdivovat, učit se od Tebe, ale věř, my jsme Ti za každé video vděčné nejen za Tvé krásné kousky v oblasti účesů a make-upu, ale hlavně v tom, že z každého videa čiší ta Tvá krásná pozitivní energie :) Gratuluji.

    Případně tedy: Timotei balíček, mail: Irish.Coleen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Gratulace :) Opravdu ti to moc slušelo :)

    Jinak, líbí se mi balíček číslo 1 :)
    (luskova.alena@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  36. Peťo, právem si tu cenu zasloužíš. Pro mě jsi vzorem, protože též jsem amatér, ale začínám sklízet plody své práce... chápu Tě velmi dobře, že je těžké uvěřit, že Tě může někdo obdivovat, učit se od Tebe, ale věř, my jsme Ti za každé video vděčné nejen za Tvé krásné kousky v oblasti účesů a make-upu, ale hlavně v tom, že z každého videa čiší ta Tvá krásná pozitivní energie :) Gratuluji.

    Případně tedy: Timotei balíček, mail: Irish.Coleen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Nejvíc gratulace ještě jednou! :)
    Prinze.ssin@seznam.cz

    Balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  38. Tenhle styl Ti velmi sluší. :) (Ale přiznám se, že já bych z šatů asi utrhla to cingrlátko... :D Jinak jsou ale pěkné.)
    Každopádně gratuluju k vítězství, vynakládáš na blog spousty a spousty energie, tak Tě za to čtenáři ocenili, to se přece není čemu divit. :) Kdyby to byla nejlepší blogerka dle mě, asi to dopadne trochu jinak, ale taková anketa by stejně moc úspěch neměla... :))
    Jinak ovšem celou anketu beru trochu s rezervou. :) Ale chápu, jak velkou radost vám to udělalo. ;)
    Balíček by se mi líbil třetí... Tak zkusím štěstí.
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Péti :) moc gratuluji.
    Balíček č. 1.
    adkur@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Gratulace, zasloužila sis to :) Opravdu ti to moc slušelo :)

    Jinak, líbí se mi balíček číslo 1 :)
    (luskova.alena@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, moc ti gratuluju a jen tak dál!:))
    Ten 3. balíček je super! Levanduli miluju!.)
    zakovamisa@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluji! Nádherné šaty!! :))

    Balíček číslo 3
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Timotei prosím, je to nádhera! :) Moc moc moc gratuluji! Moc si to zasloužíš!

    jana-milickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Moc gratuluju Peti :)
    Líbí se mi balíček č. 2
    Jsi moc hodná, že se o ně chceš rozdělit se čtenářkama
    Denulaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj! :)
    Veľmi sa teším, že si ty vyhrala práve ty! :) Musím priznať, že som držala palce aj Lucke(z getthelouk) ale mám vás obe rada, ste super bloggerky! :)))
    Ak môžem súťažiť, tak mám záujem o balíček č.3 :)
    e-mail : n.valocka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Strašně moc gratuluji, jsem ráda že jsi vyhrála :)

    nejvíce by se mi líbil asi balíček s kosmetikou Timotei
    12simina34@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Já žádný balíček ani nechci, chci Ti jen říct že jsem ti to hrozně moc přála, mám Tě nejradši a zasloužila jsi si to :) A tímhle článkem jsi mě rozbrečela :D

    OdpovědětVymazat
  48. Moc gratuluji Péťo Ty si to opravdu zasloužíš. Si užasná :)
    A soutěžila bych ráda o 1.balíček Timotei :)
    email: werca.mouka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Moc gratuluji. přiznám jsem, že jsem nakonec hlasovala pro Káju, protože ji znám osobně a je to holka šikovná, ale váhala jsem mezi vámi dlouho :-) Snad se to počítá :-) Ráda bych vyzkoušela luxusní osvěžující a čistící mlhu Pevonia botanica. Tak kdyby se na mě usmálo štěstí, tady je mail: travnickovae@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Peťo, právem si tu cenu zasloužíš. Jsi můj vzor, i já jsem amatér, ale už sklízím maličké plody své práce a Ty máš obrovský podíl na tom, že se toho stále držím a jdu dál ;) Chápu Tě, je těžké uvěřit, že se někomu Tvá práce opravdu líbí, že se od Tebe někdo učí, ale věz, že ano... my, fanynky, jsme Ti vděčné za každé Tvé video a nejen proto, že se těšíme na Tvou práci, ale hlavně proto, že z každého Tvého videa čiší ta Tvá krásná pozitivní energie :) Moc a moc ze srdce gratuluji.

    Balíček Timotei, mail: Irish.Coleen@seznam.cz

    PS: moc Ti to slušelo a manžel též neměl chybičku ;) Zdravím z Plzně ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Peti, moc gratuluji, vítězství je zasloužené! :) Ač jako naprostá milovnice černé barvy (vždycky musím mít něco černého :D ), se mi tvoje bílé šaty líbily nejvíce. :) Make-up se mi ale nejvíc líbil právě u Lucky z GetTheLouk, ty peříčka byla nádherná a strašně se jí to povedlo. :)

    Je od tebe velmi milé, že ceny, které jsi vyhrála jen díky své dobré práci, nám chceš rozdat, myslím, že by to jen tak někdo neudělal. :)
    Zájem bych měla nejvíce o balíček od Timotei, letos mě čekají dvoje státnice, přijímačky na navazující studium, takže už jsem zase poměrně ve stresu, no a bohužel se to na mém těle podepisuje, takže mi i padají více vlasy. :( A Timotei je značka, která mi skvěle vyhovuje.

    andrejka2020@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Moc gratuluju :)
    Balček č.1
    sendynka.15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ještě jednou gratuluji i tady!!! Naprosto si to zasloužíš!, jsi skvělá :-)Balíčky přenechám jiným:-)

    OdpovědětVymazat
  54. Péti strašně moc gratuluju!! :) Tobě a manželovi to neskutečně sluší a přeji mnoho dalších úspěchů. Sleduji tě pomalu od tvých začátků a klobouk dolů, seš opravdu úžasná a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peťko,

    prvně obrovská gratulace k výhře! Je skvělé, že je tvá práce takhle veřejně oceněna. Jasně, ty víš, že tě čtenáři milují, ale teď už to máš i v podobě skleněného ocenění na poličce :-D

    A za druhý musim říct, jak ti to seklo! Máme odlišné styly a občas tedy tvůj outfit mému oku nelahodí, ale! Tohle je bomba! Strašně ti to sluší, super vlasy, oblečení, líčení ( a ano, jsem naprosto unešená ze rtěnky! - jaká to, prosím, je?)

    A jelikož ulítávám na péči o vlasy, tak by mi největší radost udělal balíček od Timotei... Zrovna včera jsem byla v DM u vlasové kosmetiky a objevila tam značky Aussi a Tony and Guy. Ach jo. Holky, taky tam radši nechoďte!!! :D:D

    lenka-kuzelova@seznam.cz


    P.S. Ještě musím pochválit jednoduchá pravidla soutěže. Nemám ráda, když se čtenářky musí registrovat na x stránkách, y jich olajkovat a ještě udělat stojku na hlavě. I když samozřejmě pořadatel soutěže si může určit pravidla jak chce :)

    OdpovědětVymazat
  56. Vypadáš úžasně a myslím, že první místo si obsadila zaslouženě takže gratuluji. Jinak slušelo to všem samozřejmě stějně tak i Mírovi. Doufám, že ještě dlouho budeme moci sledovat tvůj blog.
    nogolova@seznam.cz
    balíček č.1
    P.S moc děkuju za odpověď na email ohledně ofiny, nakonec mám patku a jsem maximálně spokojená

    OdpovědětVymazat
  57. Gratuluju. Líbí se mi váš outfit. Moje e-mailova adresa janovskaluci@seznam.cz a měla bych zájem o balíček číslo jedna.
    Děkuji, měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  58. svrlicek@seznam.cz
    Mě by se líbila Weleda :-)
    Jinak ještě jednou moc gratuluju!!! Velmi mě potěšilo, že je tolika lidí, co má stejný názor jako já a oceňují to, že jsi prostě svá, jediná, na kterou se "dá" koukat i déle než pět minut. Obdivuju tvoje "kecací" videa, protože si nemůžu pomoct, ale ty jediná mě prostě nenudíš. Bavíš se ve videu se mnou a ne s kamerou, i když mluvíš o cetce za pár korun, tak mám pocit, že je to extra věc, kterou nutně potřebuju a využiju :-D No prostě to je dar a ty ho umíš rozdávat okolo :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Peti, ještě jednou moc gratuluji! Výhru si opravdu zasloužíš a přála jsem ti to. Hlasovala jsem pro tebe, ale v TOP10 se podle mě umístily samé úžasné blogy a všechny holky až na Hanny pravidelně sleduji a mám je ráda. Ve fashion kategorii jsem hlasovala pro A cup of style, protože jsem nikoho dalšího z TOP10 neznala, haha :-D Jsem ráda, že holky vyhrály, mají opravdu profi blog a jsou moc sympatické. Nehlasovala jsem v kategorii objev roku, protože z TOP10 též žádný blog neznám. Co se food týče, mám ráda recepty Maryny, která se umístila jako 3., takže jsem spokojená. No a Lucinka z Život podle Lucie je prostě bezkonkurenční :o)
    Jinak bych ještě chtěla říct, že ti to moc slušelo a lichotky moderátorů byly rozhodně zasloužené! :-) Líbí se mi společná fotka s Kájou, Kristýnou a Luckou :-)
    Jsi skvělá, že se s fanoušky chceš podělit o své výhry - děkujeme :-) Mě zaujal balíček č.3. Mail je lllenkaaaaa@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  60. To je úplně parádní- podle lidí v Česku jsi ta nejlepší blogerka se zaměřením na krásu! 1. místo, Peti! GRATULACE!
    Já ti to samozřejmě přála :-) Ale také jsem to přála blogu Get the louk... Ale i tak mé favoritky dopadly výborně :-) Jsi krásná, vtipná a ještě k tomu všemu vedeš tento úžasný a překrásný blog. Ty chceš všem ženám v Česku udělat radost! A ještě ke všemu, aby to nebylo málo :P :P jsi zařídila skvělý e-shop, kde jsou naprosto úžasné věci/ kosmetika/ štětce apod.
    Peti- jednoznačně obdiv :-)
    Jinak, co se týká outfitů- byla jsi nejkrásnější :-) A s manželem Vám to neskutečně slušelo :-)
    Adél :-)

    PS: Můj e-mail- Aduska.102@seznam.cz a já bych prosila (i když nevyhraju nic, jako obvykle :D :P) první balíček...Timotei kosmetiku miluju a pro vlasy si nic lepšího nemůžu přát :-)

    PSS: Uděláš někdy video na tento účes, který jsi měla na této skvělé akci?

    (radši se nedívej na gramatické chyby :D :D)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, moc gratuluju! Taky jsem ti poslala hlas :) Myslím, že jsi opravdu nejlepší - taková lidská a strašně milá :) jinak, outfit - teda hlavně šaty - máš naprosto úžasné! Užívej euforii, je to zasloužené :)
    Vecerkova.petra@email.cz
    balíček 3

    OdpovědětVymazat
  62. Myslím že výhra je zasloužená :) a nejvíce se mi líbí balíček č.3
    eldaklinerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Moc ti gratuluju!!!!
    Jinak mě by se líbil 1) balíček vlasové kosmetiky Timotei
    janule-mewe-vasule@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Peti, anketa se mi líbila moc je to takové povzbuzení pro vés blogery/ky , že sémě padá na úrodnou půdu vždyť i nominace do takové ankety je malé vítězství pro všechny , takže vlastně není poražených ! Já jsem se teď začala dívat i na jiné blogy ale ten tvůj je prostě Lovely a Top a není to nikým jiným než Tebou si prostě lidská a dáváš nám takové to lidské teplo, teda aspoň já to tak mám :) Jsem matka dvou čertů a s jedním se už musím učit do školy a do toho práce vždy se těším na tvé, články videa, protože si aspoň půl hodiny "urvu " pro sebe a relaxuji , zato velké díky,že se mohu zastavit ! Mě by potěšil balíček č.3 chadamovakaterina@seznam.cz Ještě jednou díky

    OdpovědětVymazat
  65. Vyhrála ta nejlepší!!! :*
    Balíček č. 3
    Puzova97@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  66. svrlicek@seznam.cz
    Mě by se líbila Weleda :-)
    Jinak ještě jednou moc gratuluju!!! Velmi mě potěšilo, že je tolika lidí, co má stejný názor jako já a oceňují to, že jsi prostě svá, jediná, na kterou se "dá" koukat i déle než pět minut. Obdivuju tvoje "kecací" videa, protože si nemůžu pomoct, ale ty jediná mě prostě nenudíš. Bavíš se ve videu se mnou a ne s kamerou, i když mluvíš o cetce za pár korun, tak mám pocit, že je to extra věc, kterou nutně potřebuju a využiju :-D No prostě to je dar a ty ho umíš rozdávat okolo :-)
    Katka

    OdpovědětVymazat
  67. ticham.artina@seznam.cz
    Ten první balíček je nejkrásnější :P
    A jinak, moc gratuluju, jsi opravdu nejlepší...!!!

    OdpovědětVymazat
  68. Taky moc gratuluji, jste krásné a všechny skvělé, všem to moc slušelo a já jsem s pořadím spokojená. :) Jen tak dál, aspoň máme co číst a na co koukat. :)
    Jinak balíček, co se mi líbí je Weleda.
    linetova,anna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Péťo, jsi velká kočka, moc ti to slušelo. :o) Gratuluju ti k úspěchu...je skvělý, když se ocení fantastická práce...je z ní vidět, že tě baví a že tím žiješ. Přiznávám, že jsem hlasovla pro Lou. Byla to moje první objevená blogerka, a tak k jejímu blogu chovám zvláštní vztah, ale taky se přiznám, že ty si má druhá oblíbená blogerka a vracím se k tobě skoro každý den a už šmíruju, co je nového :o) Doufám, že nás "divačky" a obdivovatelky budeš ještě dlouho těšit tvým perfektním blogem.

    OdpovědětVymazat
  70. Péti moc gratuluji! :) Moc vám to s manželem sluší :) sleduji tě pomalu od začátku a seš opravdu skvělá a nemám slov :) Tvoje nadšení a šikovnost je jenom k závidění :) přeji mnoho dalších úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Peti, fandila jsem tobě a plum jste super, moc ráda na vás koukám. Moc gratuluju k vítězství, doufala jsem že to bude jedna z vás :). Ještě bych chtěla dodat že Vám to s manželem moc slušelo, ste překrásný pár. Určitě pokračuj v tom co děláš jsi super a působíš velice optimisticky a vesele, vůbec né namyšleně :) Věřím, že i příští rok zaujmeš první místo:) A co bych chtěla vyzkoušet je balíček číslo 3. a tady je E-mail: lucie2511993@gmail.com
    Měj se krásně Lucka :)

    OdpovědětVymazat
  72. Krásný šaty! Štveš mě, že je všechny objednáváš z netu. To já bych si risknout nemohla, protože nikdy neodhadnu velikost :-). Co se týče soutěže, mě by se líbila osvěžující a čistící mlha Pevonia botanica, mám poslední dobou hodně špatnou pleť. le.kucerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj peti, rada bych vyhrala vlasovou kosmetiku timotei :) stastna.sandra@seznam.cz

    Btw moc gratuluju, si uzasna a tvuj blog zboznuju a je to skvela inspirace. A ted sem si koupila tvuj stetec na makeup a je taky uzasnej (jemnounkej jak samet )

    Takze hodne stesti a mnoho dalsich uspechu :)

    OdpovědětVymazat
  74. Moc Ti gratuluju! Zasloužíš si to, dáváš si s blogem hodně práce a jde to vidět :)
    E-mail: Makina10@seznam.cz
    Třeba se mi poprvé poštěstí :)) Jinak všechny sady vypadají nádherně, ale asi bych využila ten Timotei :)

    OdpovědětVymazat
  75. Peti gratuluji k výhře myslím, že byla naprosto oprávněná. Strašně ti to sluší, ty šaty a účes jsou prostě kouzelné, ale samozřejmě všechny slečny(dámy) byly krásné včetně Míry, kterému to taky slušelo. Doufám, že ještě dlouho budeme mít potěšení ze čtení tvého blogu.
    nogolova@seznam.cz
    balíček č. 1

    P.S. děkuji za odpověď na můj mail ohledně ofiny, mám patku a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  76. Peťo, neskutečně moc ti gratuluju. Jsi prostě nejlepší blogerka v celé české blogové a youtube scéně, což jsme ti samozřejmě potvrdili tím, že jsme hlasovali. Jsi skvělá.
    Zajímal by mě balíček č.1
    mrsmishell@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Já jsem s umístěním moc spokojená. Vyhrály všechny moje oblíbené blogerky a moc Vám všem gratuluji, hlavně Tobě Peti :) S manželem jste nádherný pár a moc Vám to slušelo.

    kubenkova.m@seznam.cz
    balíček1.

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peti. Já věděla, že vyhraješ, moc gratuluju. Už když jsi na fb vložila fotku "před odchodem", tak jsem ti tam chtěla napsat, že budeš nejkrásnější vítězka (měla jsem to tam napsat sakra! :D).

    Balíček č. 1 (Timotei)
    tomkmo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. moc gratulujem, zasluzis si to! si prva bloggerka, na ktoru som natrafila, zboznujem tvoje videa, tvoju osobnost..a si prva bloggerka, ktorej som poslala sukromnu spravu a tip na video, ktore si naozaj natocila. si velka profesionalka, drzim ti palce, nech sa ti splnia vsetky tvoje sny :-)

    Ak by som mohla, rada by som si zasutazila o balicek c. 2
    heidi.o.kozmetike@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Gratuluji! Konečně máš pořádné ocenění a důkaz, že jsi nejlepší!!! :)

    petra.sitnerova@seznam.cz
    balíček 3

    OdpovědětVymazat
  81. ta mlha vypadá opravdu zajímavě, vyzkoušela bych ji :) a ještě jednou moc gratuluji Peti!

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Gratuluju moc, jste s holkama nesmírné kočky!:)
    Šla bych do balíčku č.3:)
    simonastodulkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Výhra je zasloužená ! Gratuluju mooooc :)

    thomsayl@gmail.com

    Libí se mi 3tí balíček ...

    OdpovědětVymazat
  84. Blahoželam :)
    Potešil by ma timotei!!
    kellnerovaerika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Já ti to tak přála Péti :) opravdu si to zasloužíš,gratuluji :)

    willsrdce@seznam.cz
    balíček č.1

    OdpovědětVymazat
  86. Peti, ani tak nechci hrát o balíčky, i když jsou velmi ale velmi lákavé, jako spíš ti pořádně pogratulovat :-) Držela jsem ti moc palce a jsem ráda, že jsi toto ocenění vyhrála právě ty, protože si ho opravdu zasloužíš :-)

    www.chicoco.cz

    OdpovědětVymazat
  87. moc gratulujem, zasluzis si to! si prva bloggerka, na ktoru som natrafila, zboznujem tvoje videa, tvoju osobnost..a si prva bloggerka, ktorej som poslala sukromnu spravu a tip na video, ktore si naozaj natocila. si velka profesionalka, drzim ti palce, nech sa ti splnia vsetky tvoje sny :-)

    Ak by som mohla, rada by som si zasutazila o balicek c. 2
    heidi.o.kozmetike@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. moc gratulujem, zasluzis si to! si prva bloggerka, na ktoru som natrafila, zboznujem tvoje videa, tvoju osobnost..a si prva bloggerka, ktorej som poslala sukromnu spravu a tip na video, ktore si naozaj natocila. si velka profesionalka, drzim ti palce, nech sa ti splnia vsetky tvoje sny :-)

    Ak by som mohla, rada by som si zasutazila o balicek c. 2
    heidi.o.kozmetike@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. balíček č. 1 .asi tisicááá gratulace, ale já ráda zvířátka..takže už se vráátil krtík?????
    swishy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. já ti moc gratuluju, zasloužíš si to, sleduji tě už tak strašně dlouho a proto si nedokážu představit nikoho jinýho na první příčce :) tušila jsem to, už když jsem pro tebe hlasovala na začátku soutěže. přeji i nadále spousty úspěchů, nejen blogových... :)
    balíček 3), nikola.zm@seznam.cz

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Peti :)
    Opět úžasný článek, a moc Ti gratuluji k prvnímu místu, ale upřímně mě to vůbec nepřekvapilo, asi jako většinu Tvých čtenářek. Od Tvých prvních článků a videí jsi se ohromně zlepšila :3 děkuji Ti za Tvoje recenze, alespoň vím, co si koupit :D i když nejsem přihlášená, Tvoje videa i články pravidelně sleduji! :D Hrozně moc Ti to slušelo, a kdyby se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem, přála bych si balíček č.3. "kosmetický balíček Weleda" :) Klára (klara.sabatkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  92. Moc gratuluji:) Opravdu sis výhru zasloužila, ve videích jsi vždy strašně příjemná a milá, hezky se tě poslouchá a hlavně se mi líbí, že jsi pořád aktivní a přidáváš nové články a videa:))

    marye.cervenkova@seznam.cz
    balíček 1 :)

    OdpovědětVymazat
  93. Gratuluji,moc jsem ti to přála Péti :) Jsi ta nejlepší ;)

    willsrdce@seznam.cz
    balíček č.1

    OdpovědětVymazat
  94. moc gratulujem, si prva bloggerka, ktoru som zacala sledovat a ktorej som poslala sukromnu spravu s navrhom na video, ktore si naozaj natocila. Si velka profesionalka, mam rada tvoje videa, tvoju osobnost...drzim moc palce do dalsieho zivota, nech sa ti splni vsetko po com tuzis

    Ak by som mohla zasutazit, tak by som mala zaujem o balicek c. 2
    heidi.o.kozmetike@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj,
    veľmi pekné šaty ... to musím uznať a samozrejme ti gratulujem :-)
    Balíček č.1
    evkagibalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Gratuluju! :)
    kaci.ticha@seznam.cz
    Balíček 3 :)

    OdpovědětVymazat
  97. Musím říci, že jsem na tebe narazila úplnou náhodou, koukla jsem na net a hledala, jak nosit červenou rtěnku a vyjelo mi tvoje video :). Tak jsem ho zkoukla a prostě získala jsi si mě, až jsem to nechápala :D. Po shlédnutí tohoto videa, následovalo další, další a další. T
    akže výhra je zasloužená a moc gratuluji!!! :). Jen tak dál :)!!!.
    (kdyby se přece jen poštěstilo a já dostala balíček takovou náhodou, jako jsem narazila na tvoje video a na tebe, tak tady je můj mejlík ......danisovaz@seznam.cz.
    Přeji krásný večer :).

    OdpovědětVymazat
  98. Moc ti to na fotečkách sluší a taky moc gratuluji :)
    Jinak se mi líbí balíček č.1
    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Moc gratuluji, je to opravdu zasloužená výhra. :)
    Potěšil by mě balíček číslo 3

    Michalka.Halova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Peti, ještě jednou gratuluji :) Cenu a krásné umístění si za svou práci a ochotu zajisté zasloužíš. S výsledkem soutěže jsem tedy rozhodně spokojená a jsem ráda, že s tebou tímto způsobem můžeme sdílet tvou radost a zážitky z večírku :) Přeji ti i nadále spoustu úspěchů a spokojených čtenářů :*

    Radost by mi udělal jakýkoli balíček :)
    janahenzelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Moc ti gratuluju,sice jsem gratulovala i na instagramu ale nevadí:D.Samozřejmě sem pro tebe hlasovala a outfit se mi líbí moc:) Vážně poslední dobou mi příjde že máme podobný vkus :D
    megimegimegi@seznam.cz
    líbil by se mi balíček 1) - vlasová kosmetika Timotei , měla sem od nich šampón tak bych ráda zkusila i jiné produkty:)

    OdpovědětVymazat
  102. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj :) také se přidávám ke gratulacím, ale já to na rozdíl od Tebe - čekala! Dáváš do své práve hrozně moc! Zasloužíš si cenu! ;) jinak můj email je vhorova@gmail.com a líbil by se mi balíček č. 3 :) přeju spoustu sil na pokračování Tvé práce :)

    OdpovědětVymazat
  104. Moc gratuluju, myslim, ze jsi vyhrala pravem!:) katka

    Balicek c. 1
    raskova.katerina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  105. moc vám to slušelo s Mírou :) je skvělé, že tě tak podporuje
    mě se líbí balíček č. 1 O:-)
    klarykpos@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Péťo, moc gratuluju :)
    Líbil by se mi balíček č.1 - péče o vlásky není nikdy dost :D
    Ale hlavně! Ty šaty jsou strašně hezké, jasně, hodně dělá tvá postava, na tu mou by to nebylo, ale něco v podobném stylu by se mi moc líbilo. I když už mám dole 12 kilo, mám před sebou pořád dalších minimálně 20, takže zatím si nechám zajít chuť a budu obdivovat tebe :D

    OdpovědětVymazat
  107. Péťo moc ti gratuluji
    niki.sramkova@seznam.cz
    balíček č. 1

    OdpovědětVymazat
  108. Super, držela jsem ti palce, jsi skvělá! :-)
    Taky se přidám do soutěže, líbí se mi balíček 1 :-)
    f.karizkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Peti, předem bych Ti chtěla pogratulovat! Věděla jsem, že to vyhraješ :-) Moc Ti to slušelo, i manželovi.
    Mně by líbil balíček číslo 3 Weleda.
    cnikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Peti, moc ti gratuluju. Hlasovala jsem pro tebe:) Dokonce i moje maminka na tebe kouka a inspiruje se, takze taktez hlasovala. Muj manzel se uz taky naucil, ze nam sprijemnujes vecery a kdyz nahodou kouknu na jinou blogerku, tak mi nadava, ze se to neda koukat a at radeji koukam na Petru:) Jeste jednou ti moc gratulujeme, ja i moje rodinka. Na balicku nezalezi, ale pokud vyberes samozrejme to potesi. hcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Peto, čtu na mobilu a uz po 23. mi to spadlo, tak snad moje reakce dojde.

    Jsi první blogerka, kterou jsem zacala sledovat uz od tvého třetího videa :-)... Hlasovala jsem pro tebe, blog te stoji spoustu času... Lucka z get the louk je sice fajn, ale je v tom profesionalka...
    V mých očích je lepší, když vyhrála holka, která prodávala módu a pradlo a je "samouk" a vyhrála jsi svou snahou a pílí :-) ... Navíc sraz byl proste skvelej, což oceňuju, je vidět, ze te to opravdu baví...
    Ja jsem držela palce u nohou i u rukou a na fb jsem jen aktualizovala, abych vedela jak to probíhá (a to jsem seděla v praci)... A vyšlo to :-)
    Jen tak dal, mam te rada a samozřejmě GRATULACE!!! :-*

    Kdyz se na mne usměje stesti, tak prosim Weledu :-)
    Anjelska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Gratulujem ku cene a ja som hlasovala za teba :) si skvelá
    29janka@gmail.com a cena číslo 1) balíček vlasové kosmetiky Timotei

    OdpovědětVymazat
  114. Chich, no hlavně, že se rozplývám nad šaty, ale adresu jsem samozřejmě nenapsala - tak ještě jednou ;)
    aranka_ch@seznam.cz
    Balíček č.1 :D

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Peti, předem bych Ti chtěla pogratulovat! Věděla jsem, že to vyhraješ :-) Moc Ti to slušelo, i manželovi.
    Mně by udělal radost balíček číslo 3 Weleda.
    cnikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Peťo moc gratuluji :) Za to jak se snažíš a za tvoji přirozenost si to zasloužíš :)

    Llaaddyss@gmail.com
    Balíček 1

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Petro, ja jsem tedy hlasovala pro tebe a mam radost, ze jsi vyhrala...moc ti to tam sluselo :) . Preji mnoho uspechu a spokojenych ctenarek. Jana
    janab78@yahoo.com
    Weleda :)

    OdpovědětVymazat
  118. Moc gratuluju a ty šaty ti strašně sluší :)
    Balíček 1
    peckova.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Moc ti gratuluju,sice jsem ti gratulovala i na instagramu no nevadí :D Outfit je super,moc se mi líbí,poslední dobou mi příjde že máme podobný vkus :D
    megimegimegi@seznam.cz
    moc se mi líbí balíček -1) balíček vlasové kosmetiky Timotei moc bych chtěla zkusit další produkty z téhle značky :)

    OdpovědětVymazat
  120. Moc Ti to slušelo! :) Výhru jsem Ti hodně přála, Tvá videa mi dávají spoustu nových triků, jaké mám používat a doslova i více sebevědomí - a to i díky Tvému videu zaměřený na toto téma :). Máš krásného manžela, který Tě plně podporuje a dohromady tvoříte neskutečněě nádherný pár :) Hodně štěstí do života!! :) ♥ Jsi nejlepší!!

    Balíček č.1
    kashenka001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Strasne gratuluju!!! Podle me si to zaslouzis a moc!! Jsi i ma nej a jsem rada, ze alespon takhle jsme Te mohly (mozna i pani, tak tedy mohli) ocenit!!
    Balicek c.1 - mirabea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Teším sa že si to vyhrala Petiii ♥ môj hlas patril víťazovi :) a inak balíček číslo 3 :)
    terinka999@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj Peťko,moc ti gratuluju k titulu Blogerka roku, je 100% zasloužený. Tvůj blog sleduji každý den a tvé příspěvky a videa se mi moc líbí, mnohdy mi dokážou přímo zvednout náladu :-) Takže ti za tvůj blog děkuju a přeju ti hodně dalších čtenářek. Z balíčků by se mi líbil ten s číslem 1 , mail : ivana.golisova@seznam.cz
    PS: strašně moc ti to sluší, vypadáš jako panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  124. Ahojky Peti :), Moc Ti gratuluju, výhru jsi si zasloužila :) !! Ráda bych vyzkoušela 1. balíček od Timotei :).
    Měj se krásně :) ... e-mail: VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Moc gratuluju! Ja to vedela, ze vyhrajes, tak jsem podporila Lucku z GetTheLouk, tak snad se nebudes zlobit :) Uprimne receno, nekteri prisli obleceni krapet nevkusne....hlavne z Petry Kopolovicove jsem se totalne zdesila, ptz tohle bych na sebe vazne nikdy nevzala. Ty jsi s temi satky patrila k tem nejlepe oblecenym, o tom zadna! ;)
    Co se vysledku tyce, tak jsem trosku zklamana z 8. mista Pavliny Jagrove, ptz jeji elegantni styl mam rada. Tak aspon, ze Simca ze Stylecookbook se umistila 3. :)

    balicek cislo 1
    dora.vanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. WAU! Kdybych tě neznala, řekla bych, že ocenění přebírá nějaká celebrita :) Ale ty vlastně taková celebrita jsi :). Opravdu ti to moc slušelo. Taky bych chtěla mít takový cit pro módu, ale aspoň okukuju tvé outfity a tiše závidím tvůj vkus. :)
    Mě by se líbil balíček č. 1, tedy Timotei, vlasová kosmetika je to jediné co používám skutečně pravidelně.
    katerina.merinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. :) ja som vedela, že to budeš TY! ;) :-*
    alzbetajackova@gmail.com
    balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  128. Moc gratuluji, myslím, že ty si to zasloužíš. Tvůj blog čtu moc ráda a vždycky se těším na nový příspěvek a nové video. Taky jsem ti v této anketě moc fandila a hlas jsem ti samo poslala :-) Jsem ráda, že si to vyhrála právě ty, i když ostatní blogerky jsou taky prima.
    Kdybych pro změnu v losování o balíčky vyhrála zase já :-) tak bych ráda balíček č. 3
    mikika07@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. WAU! Kdybych tě neznala, řekla bych, že ocenění přebírá nějaká celebrita :) Ale ty vlastně taková celebrita jsi :). Opravdu ti to moc slušelo. Taky bych chtěla mít takový cit pro módu, ale aspoň okukuju tvé outfity a tiše závidím tvůj vkus. :)
    Mě by se líbil balíček č. 1, tedy Timotei, vlasová kosmetika je to jediné co používám skutečně pravidelně.
    katerina.merinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj, fandila jsem ti. Chtěla jsem poslat hlas i Plum Foolery protože jí mám taky ráda, ale zvítězil tvůj blog. Jiné kategorie mě moc nezajímaly. Chtěla bych vyhrát Timotey balíček. Mejl je destroiyngangelp@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Byla jsi určitě skvělá, gratuluji! :-)

    Mě by asi nejvíce vyhovoval balíček č. 1
    ver.unqaa@seznam.cz
    Krásný večer :-)

    OdpovědětVymazat
  132. :) ja som vedela, že to budeš TY!
    alzbetajackova@gmail.com
    balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  133. Ahojky.. moc moc Ti gratuluju.... zasloužíš si to právem, a myslím že jsi byla ze všech nejkrásněji, nejnápaditěji a hlavně originálně oblečená..
    Já bych ráda vyzkoušela Welledu.
    smichule@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Gratuluji výhra je opravdu zasloužená. :)))))
    Jinak zkusím štěstí o balíček č. 3, ivcaskrivankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Moc ti gratuluji, nejvíc sem to přála tobě a Lou :3
    Jste boží obě dvě a určitě pokračuj v tom co děláš :)
    kikinka454@seznam.cz
    3) kosmetický balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
  136. Mým přáním by byla ta kouzelná mlha, protože jsem se s tímto ještě nesetkala :-) a ještě jednou, gratulace!!! :-))
    Díky registrace077@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Peti, moc moc gratuluji. Rozhodně jsi si to zasloužila a musím přiznat, že jsem pro tebe hlasovala od začátku a to z více e-mailů. Je pravda, že tě nesleduji dlouho, ale naprosto jsi mě uchvátila tak, že ve všech volných chvilkách vyhledávám youtube.com nebo tvou stránku a strácím se ve světě fantazie a navíc jsem začala o kosmetice více přemýšlet a o svou pleť se více starat. "Co může udělat jedna Petra na youtube :D :D" Moc ti děkuji za tvou činnost. A hodně zdaru pro příště :)

    Moc bych si přála kosmetický balíček č. 3 :) Tak třeba snad. :)
    katkahanackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Peti, moc moc gratuluji. Rozhodně jsi si to zasloužila a musím přiznat, že jsem pro tebe hlasovala od začátku a to z více e-mailů. Je pravda, že tě nesleduji dlouho, ale naprosto jsi mě uchvátila tak, že ve všech volných chvilkách vyhledávám youtube.com nebo tvou stránku a strácím se ve světě fantazie a navíc jsem začala o kosmetice více přemýšlet a o svou pleť se více starat. "Co může udělat jedna Petra na youtube :D :D" Moc ti děkuji za tvou činnost. A hodně zdaru pro příště :)

    Moc bych si přála kosmetický balíček č. 3 :) Tak třeba snad. :)
    katkahanackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Velká gratulace !! :) Já osobně jsem fandila tobě, hlas mířil tudíž také tobě :)
    outfit se mi moc líbí, i ostatní blogerky měly hezké šaty, některé z toho bych si třeba já osobně neoblékla, ale jim moc slušely :)..
    Tak jen tak dál ať za rok vyhraješ zas! :)
    Balíček č.1 :) Stepanka.kralovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Peti, moc gratuluju! slušelo vám to, hlavně úplně super účes :) závidím všem holkám, které tam byly, ale z jediného důvodu - hrozně bych se někdy chtěla potkat se slečnama, které znám vlastně jen zprostředkovaně skrz monitor a víc se s nima poznat, jaké opravdu jsou :) na společných fotkách působíte neskutečně mile
    nejvíc by se mi líbil balíček Timotei nebo i Weleda, o tu bych se pak asi podělila s mamkou, ta miluje levanduli!
    kukucicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Barborqaaa1@azet.sk
    balíček 1
    no som veľmi rada že si to vyhrala práve ty!! a to fakt si uprimná, krásna, proste top :) a tie šaty su prenádherné a hlavne na tebe :)

    OdpovědětVymazat
  142. Byla jsi určitě skvělá, gratuluji! :-)

    Mě by asi nejvíce vyhovoval balíček č. 1
    ver.unqaa@seznam.cz
    Krásný večer :-)

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj =) .. gratuluji k výhře jsi opravdu nejlepší z nejlepších! ;) .. mě osobně se nejvíce líbí balíček č. 1.. Měj se moc hezky Verča ... Veruulinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj, jsi úžasná a moc jsem ti tohle ocenění přála! Vypadala jsi krásně! ... Přiznám se, že já moc blogy nesleduju, moje kamarádka mi jednou poslala odkaz na tvoje účesové video a strašně moc jsi mě zaujala. Od té doby používám tvá videa a články jako odreagování od psaní diplomky a pokaždé mi to zvedne náladu. Jsem strašně ráda, že existují lidé, plní energie a optimismu jako jsi ty a chtějí svou radost ze života předávat ostatním.
    Přeju Ti, ať se Ti moc daří v každé oblasti tvého života. Hezký večer, s pozdravem Gábi ...
    a líbil by se mi balíček Timotei (gabriela.stefanova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  145. Gratulujem Peti este raz, verim, ze je velmi dolezita podpora manzela, ktory je uzasny a v dobrom ti ho zavidim :)
    Nikdy nic nevyhram, ale ak by si si nahodou precitala ja moj komentar, najzaujimavejsi je pre mna balicek c. 3 :)
    lucia.popovicova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Hrozně moc Ti gratuluji, čekala jsem, že to vyhraješ. Myslím si, že si to opravdu zasloužíš. Tvoje videa mi vždycky zvednou náladu a vždy se těším na další a nejen na videa, ale také na články. Moc jsem Ti výhru přála, takže ještě jednou velká gratulace (ten účes Ti fakt moc sluší). Jsem ráda i za ostatní umístění, hodně jsem fandila i blogu Svět módy xl podle Lu.
    LFelbrova@seznam.cz
    balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  147. balíček č. 1
    katerina.merinska@seznam.cz
    Wau! Klobouk dolů pro tvé módní cítění, za takový outfit by se nemusela stydět ani hollywoodská celebrita. A myslím to zcela upřímně a tiše ti tvůj vkus závidím. Jinak moc gratuluju a přeju ti to, je to zcela zasloužené vítězství a jsem ráda, že tě sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  148. Moc Ti gratuluju Péťo ! :) Hlas jsem poslala samozřejmě Tobě, protože jsi mi moc sympatická a ráda koukám na Tvoje videa a čtu Tvůj blog! Myslím si že sis cenu zasloužila, protože blogu věnuješ hodně úsilí!:) K oblečení.. myslím si, že ses oblekla moc hezky, jak si psala tento styl je prostě Tvůj !:) Moc se mi také líbí šaty blogerky z blogu Život podle Lucie, slečna působí také moc sympaticky:) Ještě jednou Ti gratuluju:) Jsi skvělá a zůstaň taková jaká jseš! :-*
    www.youstaybeautiful.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Jsi skvělá Péťo a věřím, že se ti akorát vrátila všechna pozitivní energie, kterou vkládáš do videií (karma funguje!:)), takže gratuluji ještě jednou.:*
    Jinak mě zajímá balíček č. 2.:)
    barbaralenzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Byla jsi určitě skvělá, gralutuji!

    Nejvíce by mi vyhovoval balíček č.1
    ver.unqaa@seznam.cz
    Krásný večer :-)

    OdpovědětVymazat
  151. Moc ti gratuluji, Péťo :) mám velkou radost, že jsi vyhrála. Výhru jsem ti moc přála. Tvůj blog, tvoje fotky, tvoje recenze, rady, úsměv a ty sama mi vždy uděláš lepší den. Není dne, abych se sem nešla podívat a nesledovala, co je tu nového. Doufám, že tvůj blog bude nadále jen vzkvétat a tobě přeji mnoho úspěchů v životě :)

    Pokud mohu požádat o účast v soutěži také, prosila bych o balíček č.1 :)
    Předem moc děkuji a ještě jednou, GRATULUJI! :)

    Teri

    Terin.Ka17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Jsi skvělá Péťo a věřím, že se ti akorát vrátila všechna pozitivní energie, kterou vkládáš do videií (karma funguje!:)), takže gratuluji ještě jednou.:*
    Jinak mě zajímá balíček č. 2.:)
    barbaralenzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj, jsi úžasná a moc jsem ti tohle ocenění přála! Vypadala jsi krásně! ... Přiznám se, že já moc blogy nesleduju, moje kamarádka mi jednou poslala odkaz na tvoje účesové video a strašně moc jsi mě zaujala. Od té doby používám tvá videa a články jako odreagování od psaní diplomky a pokaždé mi to zvedne náladu. Jsem strašně ráda, že existují lidé, plní energie a optimismu jako jsi ty a chtějí svou radost ze života předávat ostatním.
    Přeju Ti, ať se Ti moc daří v každé oblasti tvého života. Hezký večer, s pozdravem Gábi
    A líbil by se mi balíček Timotei (gabriela.stefanova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  154. moc gratuluji k výhře, je zasloužená:) ráda bych si zasoutěžila o 1. balíček (natall.kricenska@seznam.cz)
    v každém případě přeji spoustu dalších úspěchů a to nejen těch "blogerských":)

    OdpovědětVymazat
  155. Moc gratuluji, i tímto outfitem jsi dokázala, že ti cena patří,protože jsi to, jak se říká, ZABILA! :D
    Bylas moc kouzelná !
    A zájem bych měla o balíček 2, donduska.h@seznam.cz
    Hodně dalších úspěchů a zůstat stejně úžasná !! :)

    OdpovědětVymazat
  156. Myslim, ze si tu cenu zaslouzis, Peto :) uprimne jsem uz od zacatku ankety nemyslela, ze by to vyhral nekdo jiny. Sleduju sice i jine bloggerky, ale nejak jsem to citila :) Takze moc gratuluju! Neber to jako nejake meritku a latku, pod kterou "nesmis nikdy klesnout" a musis se porad zlepsovat. Neboj se toho a bud proste takova jako do ted :) Tva videa jsou hrozne hezky lidska a prijemna, a taky je fajn, ze tu kosmetiku obcas vymenis i za jine tema ;)
    A z balicku jde tezko vybrat :) nejvic se mi libi asi ten od Timoteie.
    Jeste jednou gratuluju!
    Klara Polakova (klapol@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  157. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  158. Péťo, upřímně a naprosto jasně si pro mne byla favoritkou už od začátku! Mám ráda i Plum i Lou ale ty si prostě nejlepší a nějak uvnitř si to měla tušit, protože to musíš přece vědět! :) A ten účes ti moc sluší, vypadáš vážně jak nějaká dvacítka a to já to posoudit můžu, mě je 20! :D Určitě přemluv /donuť mamku, ať uděláte tutoriál, protože i když s mými vlasy to půjde těžko, chci vědět, jak se to dělá :) A jen mě ještě napadlo u té fotky s Mírou - co jemu ve vlasech chybí, ty máš dvojnásobně :D

    Jinak kdyby náhodou to vyšlo, tak balíček č.1 PavlaAudrey@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Péti moc ti gratuluji vsázela jsem na tebe nebo na Lucku z Get The Louk, přesto jsem hlasovala pro tebe. Jsi úžasná!
    Bylo by krásné, kdybych vyhrála 3. balíček, protože Weleda netestuje na zvířatech a já preferuji poslední dobou pouze netestovanou kosmetiku.
    Andrea.Zibarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Peti, byla jsi úžasná! Moc ti gratuluji k ocenění, nejlepší by bylo, kdyby ho dostalo všech 10 finalistek, protože si myslím, že si to zasloužíte všechny :). Moc ráda jsem tě poznala!

    OdpovědětVymazat
  161. Péťo, znovu velká gratulace!Za tvými videi e vidět spousta práce a dřiny!:)
    Od té doby, co Tě sleduji, šla tvá videa strašně nahoru. Už tehdy byla super, ale teď je to úplně někde jinde.
    Je mi sice teprve 15, ale tvá videa prostě miluju <3! :*
    Přála bych si balíček číslo 3,který bych věnovala mamince.
    Takže Peťulko, hodně dalších úspěchů v blogování i v životě a ať jsi stále tak skvělá! :*
    P.S. Doufám,že Ti nevadí,že ti tykám,když jsem takové „mladé ucho“ :D
    terezka.sabackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Moc moc gratuluju, jsi skvělá a zasloužíš si to :-) Jsi první blog, který jsem začala sledovat a hrozně ráda se k tobě vracím, protože tvé články a videa jsou prostě skvělá a hrozně inspirativní.
    signora.lulu@gmail.com (z balíčků mě láká č.1)

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj Péťo mě jsou blízké jen dvě blogerky a to jsi ty a tou druhou je Lu (svět mody Xl podle Lucie) a proč ?? Na tebe se ráda koukám, miluji tvůj styl oblečení, vyčníváš z davu, jsi originální a ne jak všechny ostatní, a druhou favoritkou byla právě již zmiňovaná Lu a to proto, protože mě donutila se zamyslet a bojovat s váhou a vším ostatním.. Prostě díky ní se cítím mnohem líp. Nicmeně výhru jsem přála i přesto nejvíc tobě.. Jsi mým vzorem! Nicmeně ještě jednou gratuluji a buď pořád svá jako do teď protože to tě dělá tou nejlepší blogerkou!


    bolfovalucie@seznam.cz
    baliček číslo 3

    OdpovědětVymazat
  164. Moc gratuluju Péťo, ty si to první místo rozhodně zasloužíš ;)
    katamoravcova@gmail.com
    Balíček č. 1

    OdpovědětVymazat
  165. Strašně moc gratuluju Peťulko :) zasloužila jsi si výhru :)
    Balíček číslo 3 prosíím :)
    Marcik090@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Peťko moc gratuluji..:-)
    balíček 2
    Danonetka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Péťo, strašně moc Ti gratuluji, vyhrála jsi zaslouženě, opravdu. Vypadala jsi naprosto nádherně, oběma Vám to s manželem slušelo:)
    Jsi úžasná a myslím, že my bychom Ti měli děkovat za to, že tu pro nás jsi!
    a jako ten balíček Timotei mě fakt láká:P janca.randovka@gmail.com
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  168. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  169. m.hernikova@gmail.com
    Balíček číslo 2

    Ahoj Peti, i já moc gratuluji k prvnímu místu :) Tvoje videa sleduji už dlouho, postupně jsem začala pravidelně číst i blog a musím říct, že mě pořád neuvěřitelně bavíš, ale jisté "nebezpečí" vidím v tom, že jsem díky Tobě už utratila majlant v drogeriích, protože mě pokaždé nadchneš nějakým výrobkem, který objevíš :D

    OdpovědětVymazat
  170. Poslala jsem hlas tobě, takže jsem s výsledkem spokojená :-) Gratuluju a přeju spoustu dalších úspěchů a hlavně potěšení z tvojí dobré práce. Pokud mě náhodou vybereš, tak se mně bude líbit kterýkoliv balíček :-)
    jana.ester@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  171. gratuluji =) oprávněně si to vyhrála, seš skvělá !!!! =) velikou radost by mi udělal balíček číslo 1 ... veronikabro@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Peti, moc, moc gratuluji. Je pravda, že tě nesleduji dlouho, ale uchvátila jsi mě tak, že v každé volné chvilce koukám na youtube.com nebo na tvou stránku a že jsem pro tebe hlasovala už od začátku a to z více e-mailů :D. Moc ti to sluší a strašně se mi líbí tvůj smysl pro módu. Chtěla bych ti pro příště popřát moc zdaru a hlavně chuť dělat stále tak krásná videa. "Aneb co se mnou může udělat jedna Peťa na youtube" Takže hodně štěstí i pro příště :)

    Moc bych chtěla kosmetický balíček č. 3 Tak snad to výjde :)
    katkahanackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. Gratulace Peti :-) Přiznávám, že rozhodnout se komu dát v top 10 hlas, bylo těžké, ale nakonec u mě vyhrála Lu ze Svět módy XL, protože je výborná, šikovná a krásná jako ty i Lou z Get the louk, ale navíc má silný životní příběh a je pro mne symbolem ženské síly a víry v lepší časy!
    Kdyby se poštěstilo, vybrala bych si balíček č.1 kristina.greplova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Zdravím a současně s gratulací ti musím vyseknout poklonu za šaty, ty jsou fakt krásné! :)
    Jinak balíčky jsou všechny perfektní, avšak nejraději bych zkusila kosmetický balíček Weleda. Přeji krásný a poklidný týden :)
    Lůca P., e-mail: Lucka221@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Gratuluji moc :)!
    Balíček č. 1
    Mirkasmidova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Péťo, hned na začátek ti chci hrozně moc pogratulovat. Výhru jsem ti moc přála, zasloužila sis ji a patří ti.
    Abych byla upřímná, není dne, abych tvůj blog nesledovala, stejně tak novinky na facebooku. Jsi vážně úžasná blogerka, která umí poradit, pomoct, něco nového naučit a ještě naladit člověka na dobrou náladu svým úsměvem a pozitivním přístupem.
    Ještě jednou, moc GRATULUJI :)

    A co se soutěže týká, pokud mohu požádat, nejvíce se mi zalíbil balíček číslo 1 :)
    Předem moc děkuji :))

    Teri

    Terin.Ka17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj Peti, také ti gratululuji, moc jsem ti fandila. :)
    Také tě sleduji dlouho, naučila jsem se od tebe spousty užitečných rad a triků a mnohem lépe se líčím, všimly si toho i mé kamarádky,kterým jsem tě také doporučila. Pozoruji tvé zlepšení a je neuvěřitelné, kam až jsi se dostala. A já ti to moc přeji. :)
    No a k outfitům chci říct, že Vám to všem moc slušelo, všechny jste byly krásně nalíčené, učesané i oblečené, prostě krásné. Hlavně tobě Peti, se výběr outfitu moc povedl, líbí se mi šaty, boty..prostě všechno. A ten účes je úžasnej. :)

    V případě výhry bych měla zájem o balíček č. 2. :)
    Můj email: M.u.c.Q@seznam.cz

    Přeji ti i do budoucna spousty úspěchů

    OdpovědětVymazat
  178. Jsem ráda že vyhrála ta nejlepší :) Peti moc gratuluji :) Jsi úžasná přeji ti aby se ti dařilo i nadále a s Mírou aby jste byly stále tak skvělý :)
    velice mne zaujal balíček č.1
    eli.tobiasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Gratuluji :)
    lenkacechova.lc@gmail.com
    balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  180. Péťo mám ohromnou radost! Doufala jsem, že cenu vyhraješ i když jsem si připouštěla že by mohla vyhrát i Lucka. Dost mě překvapilo, že tolik chválená Pavlína J. byla až na posledních místech. Doufám, že ti to vyjde i v příštím ročníku. Jsi totiž opravdu skvělá a ten účes je parádní. Včera jsi se stala blogerkou roku a za rok budeš mít vlastní pořad :-)

    Kdyby se na mě usmálo štěstíčko tak bych si vybrala balíček č. 3
    nika.jira@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Moc gratuluji k zasloužené výhře :), těším na tvé další články a videa , které hltám jedním dechem :D !!

    Kolodziejova.L@seznam.cz

    balíček č.3

    OdpovědětVymazat
  182. Moc vám to sluší a rozhodně to máš zasloužené! :-)
    Nejvíce mě zaujal balíček č. 2 :-)
    monycka.skvorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Gratuluji moc!
    Balíček č.1
    Mirkasmidova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Gratuluji :)
    lenkacechova.lc@gmail.com
    balíček č. 3

    OdpovědětVymazat
  185. Ooutfit ani uces se mi moc nelíbí ale to nic nemění na tom, ze grataluju a moc jsem ti to přála! :) :)
    balíček č.3, iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Poslední tvůj úspěch, teď už můžeš do důchodu a přestat dělat Česku ostudu, tak prosím měj alespoň trochu rozumu a s blogem skonči.

    OdpovědětVymazat
  187. Ahojky Páťo, předem bych Ti chtěla moc pogratulovat, 1. místo si opravdu zasloužíš :-) Jako vždy Ti to moc slušelo, je dobře že sis vybrala tu 3. variantu, krásně si v ní zazářila :-) Ovšem Tobě to sluší pořád, tak bych chtěla vysmeknout poklonu především Mírovi!!! Neuvěřitelně mu to sekne a jako pár jste opravdu skvělá dvojka!! Moc děkuju za všechna inspirativní videa ! Těším se na další, tak jen tak dál :-) Hanka



    Každý z balíčku by udělal radost - nechám to na tobě. h.damaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Péťo, gratuluji :) Hlasovala jsem pro tebe v obou kolech a pro mě si nej bloggerka za obě kategorie, protože se blogu věnuješ maximálně a je vidět, že tě baví stejně jako na začátku ne-li víc.
    Celý projekt je určitě fajn, ale myslím, že nejde jasně říct, která bloggerka je nej. Pro každého je to nikdy jiný :) A musím říct, že bych zavedla samotatnou kategorii nails, protože holka nail artistky mi přijdou občas malinko nedoceněný :)
    Jinak v Beauty a Life jsem spokojená, ve Fashion a Objev roku jsem hlasovala pro jiné dámy, ale beru to, protože svým způsobem do sebe něco mají. A Food blogy nesleduji, takže je mi to šumák :)
    Je moc hezký, že se chceš o ceny rozdělit, to je opravdu hezký krok :) No a já jako levandulomil bych si přála balíček č. 3.
    mademoiselleeem@email.cz
    Ještě jednou gratuluji a rozhodně tu krásnou cenu otírej, ať na ní nesedne prach. To by byla škoda :D P. S. Jen tak ze zvědavosti - kam jí vystavíš? Myslím, že na kosmetickém stolku by se vyjímala :)

    OdpovědětVymazat
  189. Peti, strašně moc gratuluju k výhře!! Podle mě si to zasloužíš víc než kdokoliv jiný. I když Lou má ve světě youtube velký jméno, to Tvoje je ještě větší. Protože ty jsi prostě milejší a sympatičtější, vtipnější.. Prostě nej! Jsem ráda, že i můj hlas pomohl k Tvému vítězství. Na každý Tvoje video i článek se strašně těšim a zhltám to ani nevím jak. Tak ještě jednou veliká gratulace a jen tak dál a všeho vííc víííc =)

    FenclovaKl@seznam.cz - balíček č. 2

    OdpovědětVymazat
  190. Taky jsem ti poslala hlas :) Jsi skvělá a je vidět kolik elánu do blogu dáváš :)
    n.rekova@seznam.cz
    balíček č.3

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj Peti, tak podle mě to bylo jasný, jsi z český beauty bloggerek prostě a jednoduše nejlepší a jsi jedná, kterou sleduji a vždy se těším na další a další video :)
    Jinak mně by se líbil balíček. č. 1 :)
    Vintrova.Michaela@seznam.cz
    Zdravím Tě a měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  192. langova.kat@seznam.cz

    balíček č.3 :)

    Moc Gratuju :)

    OdpovědětVymazat
  193. Moc ti gratuluji :)
    Líbil by se mi balíček č.3
    janicka.ambrozova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!