Vše o micelárkách + souboj Ryoru, Biodermy, Ziaji a Lorealu

by - 22 listopadu

Krásnou dobrou noc nebo možná spíše dobré ráno :),

nevím, zda už jste zaregistrovali na youtube nové video, ještě než jsem ho stihla nasdílet, ale myslím si, že je to téma, které by mohlo zajímat každého. Nakonec, s micelárkami se v poslední době roztrhl pytel. No a my se dnes podíváme na zoubek čtyřem hodně známým......
 


 
Bioderma: lékárny http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/824.html  cca 128Kč za 100ml (bez slevových akcí 1+1!)
Loreal: drogerie cca 58Kč za 100ml


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
stříbro: náušnice nevím, řetízek se jménem z http://www.mynamenecklace.com
líčení: oči paletky Sleek Au naturel, tváře Sleek face &body GLO peach shimmer, rty lesk She 142/217
lak: Gabriella Salvete Stars Lavender love
 
 

You May Also Like

51 komentářů

  1. Musím říct, že ta Ryor mě tedy vůbec nenadchla. Štípala mě v očích a měla jsem je po použití lehce podrážděné. Bioderma je pro mě stále TOP, ale zkusím i Loreal. Díky za tip. I.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani bych te nepoznala, vypadas tady jinak a moc ti to slusi - jako vzdy, ale dnes je to jeste vic super nez obvykle! LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no to teda na to, jak mi bylo blbě se dost divím .D.....

      Vymazat
  3. U té Biodermy je ta cena nesmysl. Balení 500 ml stojí v průměru cca 350kč takže je nesmysl aby 100ml stálo 128kč.
    100ml Biodermy stojí 70kč...
    Navíc když jsou slevové akce, tak 2x500ml stojí 350kč tudíž 100ml tak vychází na 35kč ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já se nechci hádat, ale spíše jsi se spletla ty ;). 500ml stojí kolem 500Kč a 250 ml něco málo přes 300Kč. Jak jsem uvedla ve videu, to jsou ceny bez akčních slev, když jsou akce 1+1, je to samozřejmě polovina, což jsem také uvedla ve videu ;).

      Vymazat
    2. Na netu se se ta Bioderma dá sehnat kolem 350 Kč, ale k tomu bývá dopravné kolem stovky a víc, takže se zas dostaneš +- na těch 500 Kč .

      Vymazat
    3. Petro anonymní 22. listopadu 2013 2:05 má pravdu. Já Biodermu nakupuji jedině někdy na netu a někdy v lékárnách a opravdu 500 ml balení stojí něco mezi 350-400kč. Ono to nesmíš totiž kupovat na ofiko stránkách, tam je jasné, že to bude předražené. Minulý týden jsem kupovala BIodermu v lékárně v Praze a vyšla mě tuším BEZ SLEV na 379kč za 500ml :o)

      Vymazat
    4. oprvadu? tak to se omlouvám, u nás v lékarně i na netu vidím tyto ceny, co jsem uvedla ;)......

      Vymazat
    5. Já jí naposledy nakupovala tady http://www.bioderma-centrum.cz/bioderma-sensibio-h2o-pletova-voda-500-ml-p1319?ref=heureka.cz za 349kč + 33kč poštovné takže 382kč včetně poštovného :) vyzvedávala jsem na jedné z Pražských odběrných míst, ale mají jich více :)

      Vymazat
    6. tak to je super cena, díky za tip ;)

      Vymazat
  4. Moc hezké líčení :) Sama používám micelárku od Loreal, ale dle tvého doporučení zkusím i tu Ryor ;) Přece jen i ta Lorealka ubývá rychle a bude za chvíli třeba nová :D A jinak opravdu pěkné světýlka, taky si je chci letos pořídit do pokojíčku :) S tou patkou jako Hitler si mě dostala :D Podle mě ti to slušelo, hezké líčení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké video. Ta micelárka od Ryoru mě láká k vyzkoušení, vypadá vážně dobře a to mě Ryor moc nebere. Jinak zrovna dneska jsem zveřejnila podobný článek u mě na blogu, kde porovnávám micelárky L'Oreal, Mixa a Lirene.

    OdpovědětVymazat
  6. Biodermu jsem měla taky a voděodolnej makeup z očí odličovala opravdu dost špatně, vůbec nechápu, proč jsou z ní všichni tak našení. Mě moc neoslovila.

    OdpovědětVymazat
  7. Na tento článek jsem "čekala"!!!! Skvělé, čteš mi myšlenky :) Příjemné překvapení!

    OdpovědětVymazat
  8. Na tento článek jsem "čekala"!!!! Skvělé, čteš mi myšlenky :) Příjemné překvapení!

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se po L'orealu tedy udělali neuvěřitelné pupínky a pleť dávám dohromady až do dnes. Zlatá Bioderma!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ja tech micelarek zkousela taky par, ale uplne jine znacky, nez uvadis, treba Vichy (jak klasickou, tak pro mastnou plet), tu klasickou mam rada, ale zase - cena. Biodermu jsem mela zase jen tu verzi pro mastnou plet a ta byla strasna. Ted mam Mixu a s tou jsem spokojena asi nejvic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu Mixu bych také chtěla zkusit :)

      Vymazat
    2. já mám taky zelenou Biodermu, ale používám ji jen na obličej, oči odličuju teď buď Mixou nebo L'Oréalem. u Mixy mi strašně vadí ta pumpička a docela už se mi zprotivila ta vůně, navíc silnější líčení moc nezvládne, musím víc tlačit atd. ale ta zelená Bioderma je na problematickou pleť skvělá, nic jiného mě tak dobře nevyčistí a neléčí :)

      Vymazat
    3. já mám smíšenou pleť s mastnější T-zónou, čelo se mi mastí hodně a taky se mi díky tomu dělají na čele dost zanícené pupínky, i když už nejsem žádný puberťák, ale bude mi 29 :-) Po vysazení antikoncepce se mi to holt začalo dělat :-/ A používám právě zelenou Biodermu, špatná mi nepřijde, odlíčí dobře, pleť nedráždí, ale čekala jsem, že bude pleť na čele postupem času i léčit, pupínků že bude stále míň a že bude i umírňovat to maštění...ale zatím po několika měsících nic...Ted prostě nějak vůbec nemůžu najít žádnej odličovák ani krém, kterej by mi úplně vyhovoval a po čem by se mi pleť konečně zlepšila...

      Vymazat
    4. Natalka: jo, ta pumpicka, to je zlo :D ale ja odlicuju normalnim dvoufazovym odlicovacem od Garnieru, zadna micelarka, co jsem vyzkousela, mi na odlicovani uplne super neprisla

      Anonymni: taky mam bedary jako hrom, paradoxne vic nez v puberte (je mi 27), HA neberu, ale ani kdyz jsem ji brala mic moc nepomohla.. a ze vsech lekarenskych pripravku mi Bioderma pomohla nejmene, nejvic asi Avene

      Vymazat
  11. Právě jsem si objednala micelárku od značky Ryor, říkala jsem si, že potřebuji na zimu něco více hydratačního protože Bioderma mi přijde, že docela vysušuje.
    Nyní mám micelárku od značky Bioderma, ale neodlišuji se s ní, pouze dočišťuji pleť, na odlíčení vždy použiji odličovací mléko, ale asi si někdy vyzkouším odlíčit celé líčení i micelárkou - kdyby to fungovalo, ušetřila bych si místo v kosmetické taštičce při cestování. :)
    Velmi děkuji za video na toto téma a přeji Ti krásný víkend.

    *Mimochodem světélka za Tebou jsou super, přináší jemnou Vánoční atmosféru, což každého milovníka Vánoc, jak jsem třeba já, jistě potěší... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám Loreal a jsem s ní spokojená, odlíčí mi oči v pohodě;) V Dm stojí 99;)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, Bioderma micelárka je drahá jen u nás takhle šíleně.. asi to nevíš nebo to nezminujes, asi to je i jedno bo jsme v čr ale ve Francii je pry smesne levná.:D A já koupila 100ml za 30 Kč! :) Ale uz se neprodava, skoda.

    Skoda, zes neudelala srovnání složení.. to je asi základ. Nějaké dojmy od tebe jsou fajn a i kecy okolo od výrobce ale složení- to je prostě základ ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je možné, já jsem samozřejmě srovnávala moje aktuální ceny, jak jsme říkala, jinde je to určitě jinak a tomu fakt věřím, v zahraničí je levnější i oblečení atd ;).......

      Jinak to přesné složení uvádí výrobci na stránkách a jak jsem říkala, v podstatě voda a tenzid ;). Ale mohu ho dodatečně klidně nafotit a dát sem, to není problém :).

      Vymazat
    2. Nemusíš, v pohodě. :)

      Vymazat
  14. Díky za recenzi micelárek! Zrovna teď žádnou nepoužívám, ale k Vánocům dostanu micelárku od Lorealu a ještě bych chtěla určitě vyzkoušet od Ryoru.
    Těším se na zhodnocení arganové řady o Ryoru ;-)
    Světýlka jsou pěkná.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti...mám tvůj blog moc ráda, chodím se tam odreagovat a inspirovat. Navíc mi si velmi sympatická a příjemná.
    No ale k tomuhle videu ( :D ) ...fakt opravdu výborný nápad!!! Byla jsem zvědavá hlavně na hodnocení lorealky..s hrozným nadšením jsem si ji koupila, ale docela dost mě štípe v očích...mám je hodně cittlivé, to vím, ale tohle mi fakt vadilo :( vyzkoušela jsem i od Mixy, protože od nich mám odličovací mléko a pleťovou vodu, které mi vyhovují, ale ta jejich micelárka...štípala mě ještě víc, než ten loreal.
    Na biodermu jsem se chystala dlouho, ale moje zkušenosti s micelárkama jsou celkem na prd, tak mi asi nezbývá, než zůstat u mléka a pleťovky :) Ale fakt super video, děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  16. V tomhle videu ti to moc sluší! Snad nejvíc ze všech videí, co jsem doteď viděla.

    OdpovědětVymazat
  17. Péti, super videjko..., helejď mimořádně Ti to tam sluší, fakt peckovka:-), hezký den!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, jak to děláš, že za všech okolností vypadáš tak dobře? ;-)
    Jinak o micelárce od Ryoru uvažuju, takže mi toto video přišlo vhod.
    Světýlka se mi líbí a taky koukám, jak jde v tomto videu vidět vaše vyválečkovaná zeď :-D Všimla jsem si toho až teď, nejspíš proto, že už můžu zase přepínat do HD kvality :-D

    Měj hezký víkend!
    Verča

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné video, ráda poslouchám tvé názory na danou kosmetiku :-)) Ryor určitě vyzkouším...láká mě asi nejvíc :) Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  20. Konečně vím, co je to ta micelárka (blog sleduju asi 2 týdny a postupně se prokousávám příspěvky, čas na samostatné googlení jsem si zatím nenašla).
    Díky za fajn video. :-)

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  21. za mně rozhodně vede L´oreal. Biodermu jsem měla, dokonce tři balení, a na to, kolik stojí, je to pro mě podprůměrný produkt. oči mi absolutně nedokázala odlíčit, a pleť také nevyčistila na jedničku. L´orealka za cca 100,- to zvládne lépe :)
    o Ryoří micelárce jsem vůbec nevěděla, jejich dvoufázový odličovač mám ráda, tak asi kouknu i po tomto produktu.

    OdpovědětVymazat
  22. Já se musím přidat k pochvalným komentářům, první, co mě zaujalo, jsi byla ty. Tady ti to nesmírně moc moc moc sluší, až mě to praštilo do očí, jak moc velká jsi tu kočka. Nevím, čím to je, možná díky náušnicím jsi tu jiná? Nebo že tě málokdy vídáváme v černé? Nevím, ale úplně tu záříš, ač sice říkáš, že ti je špatně atd. Uděláš prosím make-up tutorial na tohle líčení očí?
    K micelárkám: Nalákala jsi mě na Ryor. Já zkoušela zatím jen Biodermu, YR micelárku a Mixu. Bioderma byla super na pleť, oči ale moc nezvládla (hlavně linky nebo některé řasenky). Vítězí u mě Mixa (tu jsem si přelila do jiného balení, pumpička je děs běs), ale už mám koupenou Lorealku a v plánu Ryor (díky tobě). Tím spíš, pokud je hydratační, mám suchou pleť, obzvlášť v zimě.
    Monika
    M

    OdpovědětVymazat
  23. Ja jsem zkousela doposud jen micelarku Avene, nebyla spatna, ale Bioderma je lepsi. Chystam se zkusit neco jineho, ale jelikoz ted pobyvam v Usa tak ani nevim co tady v te zaplave zkusit jako prvni. Moc hezke video!

    OdpovědětVymazat
  24. Ja používam len odličovacie krémy, ale pouvažujem nad tou Bioderou určite, nakoľko ide zima a treba trošku viac pre tu pleť :) Inak krásne líčenie ako vždy ;)
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé video, moc mě bavilo :) Mě přijde Loreal srovnatelný s Biodermou, tak jsem moc ráda, že jsem našla micelárku, co mi sedí za malý peníze :) Dělá mi stejnou službu :) Ten Ryor vypadá taky dobře, ale nevím jestli chci riskovat, když mi přijde, že nic lepšího jak Loreal už snad pro moji pleť nemůže být. Je to určitě individuální :) V každým případě dřív jsem měla pleť suchou a na čele šílenou krupičku. Kolem nosu a mezi obočím se mi ještě před týdnem loupala kůže a ty ,,lupy" se mi pak třeba občas chytaly do obočí, prostě humus :D Koupila jsem si Excipial (vím že jsi ho doporučovala kdysi na extra suchou pleť) a v kombinaci s micelárkou Loreal nejlepší věci na pleť! Už po jednom použití toho Excipialu mi úplně zmizely suchý místa! Teď po pouhým týdnu používání mám pryč i krupičku z čela, barva pleti se mi sjednotila tak, že i odlíčená mám pleť jako dřív s makeupem :) Vymizelo mi jedno červený místo na tváři, kterýho jsem myslela, že se už nikdy nezbavím a dokonce zmizely i kruhy pod očima! :) Dík patří tobě Peťo, nebýt tebe, ani bych nevěděla, že nějaký Excipial existuje! :) Říkám si, že jsem ho možná měla koupit už dřív, hned po zveřejnění tvého videa o něm, ale dřív jsem lékárenské výrobky podceňovala, kromě Biodermy :) Asi to tak mělo být :) teď mám asi nejlepší pleť za celý život.

    OdpovědětVymazat
  26. Od Ziaji už nikdy nic, jejich odličovače jsou hrozně dráždivý a pálí. Biodermu jsem chtěla zkusit, ale nakonec asi spíš koupím nějaký odličovací balzám (když je to teď tak cool :D) k Lorealu jsem se taky nedostala a Ryor už nejspíš taky nezkusím, ale mám už asi desáté balení Mixy a jsem spokojená. Odličování micelárkou mi nevyhovuje ale na doodlíčení a ranní umytí je skvělá. Jemná a opravdu pěkně voní :) (parfemace mi neva).

    OdpovědětVymazat
  27. Ja som skúšala 4 micelárky (Bioderma ma neláka kvôli cene, predsa žijem zatiaľ z materskej;) )... Mixa po odlíčení na pleti dosť lepí a má hroznú striekajúcu pumpičku, Lirene nič moc a vyhráva u mňa Dermacol, obe micelárky sú fajn, najmä tá s kyselinou hyalúronovou, cena super;) Odporúčam. Chcem ešte skúsiť Loreal.

    OdpovědětVymazat
  28. Peťo opravdu super video! Mixa je podle mě opravdu skvělá, já bych řekla jedna z nejlepších drogerkových, každý den s ní odličuju i tekuté linky a jde to. Pravda, že když čtu ostatní komentáře, každému prostě sedne něco jiného :) ta pumpička je pravda strašná, při aplikaci musí být člověk opatrný a tlačit na to málo, jinak se to "rozprskne" všude kolem, ale jinak jsem s ní maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  29. Přidám svoji zkušenost s Biodermou, která je dost hrozná. Koupila jsem si právě Sensibio. Moje pleť je spíš dehydratovaná, mám rozšířené póry, ale neměla jsem viditelné pupínky. Asi po týdnu čištěná pleti s Biodermou mi vyrašily na čele pupínky a boláky v takovém množství, že to bylo hrozný. Ségra se mě ptala, jestli nemám neštovice, máma, která mě viděla po týdnu, se zhrozila, jak to vypadám. Nechápala jsem, z čeho to je, vždyť na Biodermu všichni jen pěly ódy.
    No a před týdnem jsem si dala sraz s kamarádkou, kterou jsem delší dobu neviděla. Shodou náhodu jsme se k tomu dostaly a ona říkala, že po Biodermě jí vyrašily na čele pupínky obřich rozměrů, něco ještě měla. Takže jsem byla ráda, že nejsem sama, komu se tohle stalo a že vím příčinu. Biodermu už asi měsíc nebo dva nepoužívám a moje pleť se stále nedala zcela dopořádku. Za mě už nikdy...

    OdpovědětVymazat
  30. Už jsem zkoušela mnoho micelárek, a je jen pár které si už nikdy nekoupím. První by byla "modrá" Ziaja - připadala jsem si strašné ulepená. Takže asi ani nebudu mít odvahu vyzkoušet její sestru, kterou máš ve videu. Další odepsanou existencí je pro mě opěvovaný Loreal - co se týká účinnosti, tak s tím problém nemám, spíše mi nevyhovuje její "vůně", neskutečně mi totiž smrdí.
    Naopak Biodermu bych si koupila znovu (až vychytám nějakou akci) - příjemně voní, dobře odličuje. Teď mám rozdělanou Mixu - tu bych zařadila do kategorie neurazí, nenadchne - ale klidně bych si ji pořídila znovu. Dobrá byla i micelárka od Vichy.
    Mezi mé největší favority však patří z drogerkových Lirene (jedna z nejlepších co jsem kdy měla) a z lékárenských Avene (jen ta cena kdyby byla trochu příznivější :-))
    A děkuji za tip na ten Ryor, mrknu po něm.

    OdpovědětVymazat
  31. V tomhle videu ti to nesmírně sluší! :)))

    OdpovědětVymazat
  32. Mě překvapilo, že modrá Bioderma odličuje daleko hůř než zelená. Předpokládala jsem, že budou fungovat stejně. Ale jen co je obě dorazim, půjdu do nějaký drogerkový.

    OdpovědětVymazat
  33. peti, myslíš, že micelárna voda môže nahradiť aj čistiace pleťové gély?

    OdpovědětVymazat
  34. Tak tady to líčení je absolutně n.1! Strašně sluší! A já hlasuju pro Biodermu! Kupuju vždy ty 500 ml balení 1+1 za 499, takže 100 ml za 50 kč, úžasné, že? A ten litr mi vydrží tak na deset měsíců, ale ten Ryor plánuju taky vyzkoušet, Bioderma je velmi nevhodná pro cestování svou velikostí :D

    OdpovědětVymazat
  35. Zelená Ziaja štípala v očích...letěla okamžitě do koše :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, zkoušela jsi micelárku od Blanchette B? Prodávají ji v Kauflandu asi za 30 kč a na internetu ji celkem chválí, nemám s micelárkama moc zkušenost, tak by mě zajímal tvůj názor v porovnání ostazníma vodama. Díky:)

    OdpovědětVymazat
  37. mě mrzí mizerný sortiment Ryoru v drogériích :/ ráda bych tu micelárku vyzkoušela, ale nikde jsem ji neviděla a přes net se mi zase jednu věc objednávat nechce, abych platila poštovné, které bude pomalu dražší než celá micelárka. L´Orealka mi vcelku vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!