Setkání s Gabriellou Salvete a představení novinek pro jaro 2014

by - 22 února

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

podle meteorologů už nás čeká jaro a tak si myslím, že právě dnes je ta nejvhodnější doba představit si jarní novinky od firmy Gabriella Salvete. Jak asi víte, GS je jednou z mých oblíbených kosmetických značek, kterou používám prakticky už od svých 15ti let (prosím, nepočítejte, jak je to dlouho, ale dlouho :D...). Nejraději mám laky na nehty, rtěnky, tužky na oči a musím jím přiznat i skvělé řasenky, třeba D´Amore. Recenze na všechny tyto produkty už jste jistě zaznamenali na mém blogu. Dnes to ale nebude o recenzích, ale o představení novinek, recenze by byla opravdu předčasný pojem, můžeme to nazvat spíše prvními dojmy :).
 

Je vám tedy určitě jasné, jakou radost jsem měla, když mi přišla pozvánka na jarní setkání s touto značkou. Navíc jsem si mohla přivést kamarádku, ale jelikož to bylo docela na posledních chvíli, vzala jsem manžela :D.....možná jste se teď pousmáli, ale na blogu se podílí a já jsem využila toho, že měl zrovna čas, protože mi bylo jasné, že fotky z akce od něj budou dosahovat jistě vyšší kvality, takže jsem toho chytře využila. Musím pochválit jeho statečnost, obětoval kvůli tomu hokej, i když ho musím "prásknout", že výsledky online kontroloval. Nakonec se však přizvání manžela ukázalo jako prozíravé, alespoň rozšířil nepočetnou pánskou skupinku na akci a nebyl to úplný babinec (ne že bych kosmetické babince neměla ráda, ale mužský pohled na kosmetiku je většinou fajn zpestřením :).
Celá akce se konala v Salonu Bellevue a musím říct, že prostředí se mi velmi líbilo, výběr místa byl hodně originální a atmosféra komorní a příjemná. Samozřejmě mne také moc potěšilo setkání s ostatními bloggerkami jako je Rendy, Lucka a Klárka, vždycky s nimi moc ráda pokecám a pokaždé si máme co říct :). A nově jsem osobně poznala i Kristýnku, na jejíž blog jsem narazila nedávno, určitě doporučuji k návštěvě, je to velmi krásná a talentovaná slečna.
 
Po welcome drinku jsem byli usazeni a přivítáni PR zastoupením Gabrielly Salvete, Lenkou a Janou, kterým ještě jednou moc děkuji za pozvání a příjemné povídání ;).
Samotné novinky Gabriella Salvete nám představili Alessio Monteleone, generální ředitel, majitel a tvůrce značky GS, specialista na vývoj nových produktů a chemik Alberto, kterým zdatně sekundovala vizážistka Petra Šestáková, která zhodnotila kvalitu produktů jejím odborným okem a přidala tipy na správné použití. Musím podotknout, že si velmi vážím toho, že GS pro nás blogerky, připravila něco tak báječného. Neznám žádnou jinou firmu, kde by majitel a hlavní "vývojář" nových produktů vážili tak dlouhou cestu a osobně bloggerkám vše vysvětlili, představili a ukázali. Toho si opravdu moc cením. Navíc nemohu opomenout to, že jejich výklad byl velmi zajímavý a vtipný. Přece jen, když vám muž - nevizážista ukazuje, jak aplikovat makeup, či řasenku, je to vskutku zajímavá podívaná, nemluvě o některých velmi originálních nekosmetických slovních obratech :).

Petra, Alberto, Alessio
 
Po odborném výkladu následovala volná zábava a samozřejmě dobré jídlo.
 
S Klárkou :)

S Kristýnkou
 
Předpokládám ale, že nejvíce vás zajímají samotné novinky. Dvě z nich - korektor a 3 v 1 dlouhotrvající makeup již v našich drogeriích naleznete. Další dvě, inovativní CC cream (italsky čiči kréma :) a řasenku s extramalým hi-tech kartáčkem, se na náš trh teprve chystají.
 
 
Tekutý korektor má za úkol rozjasnit, redukovat tmavé kruhy a váčky pod očima díky speciálnímu výtažku z neapolského jablka, obsahuje také kyseliny hyaluronovou, která pokožku hydratuje a kofein, který zabraňuje zadržování tekutin. Popis zní každopádně zajímavé, ale obávám se, že skutečnou funkci korektoru budu moci vyzkoušet až v létě, pokud se opálím, jelikož je na mne dost tmavý a taktéž odstín číslo 01, který je zase spíše do oranžova. 
 
 
Inovativní makeup 3 v 1 má sloužit jako báze, samotný makeup a korektor. Obsahuje vitamín C a UV faktor 15. Na pleti by měl vydržet 12 hodin, přičemž ji zanechává hydratovanou a nepůsobí jako maska. No, uvidíme, zní to krásně, ale zase si budu muset pravděpodobně počkat na jaro, protože i nejsvětlejší odstín je na mě moc tmavý.
 

 
 
Chystané novinky CC cream a řasenka se mi moc líbí, musím kladně ohodnotit provedení obalů. Krém má soft touchový obal a díky tomu se příjemně drží a vůbec oba obaly působí velmi elegantně.
Krém by měl vaši pleť v jednom kroku hydratovat, ale zároveň ji zanechat sametově matnou. Neobsahuje parabeny, má SPF 30 a obsahuje spoustu pečujících látek jako je olej ze sladkých mandlí, který pleť vyživuje a bojuje proti stárnutí, chromocare, který pleť prozáří a bojuje proti známkám stresu a kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje. Za cenu 170Kč to zní jako zázrak, ale obávám se, že bez podkladového krému, bude tato výživa pro mou suchou pleť málo, ale uvidíme, přijde mi to jako ideální pomocník na léto a na pleti se zdá velmi příjemný.
 
 

 
Řasenka má inovativní maličký kartáček ve tvaru spirály, který má za úkol řasy ještě více prodloužit. Obsahuje také syntetický včelí vosk, který dodá krémovou strukturu a nevytváří na řasách tvrdé nánosy a extra černý pigment. Malé kartáčky mám ráda, dobře se mi s nimi pracuje, takže jsem velmi zvědavá :).
 
 
Věřím, že vás novinky zaujaly a tak bych byla moc ráda, kdyby některá z vás otestovala nový CC a řasenku se mnou. Nakonec, jste to právě vy, kdo se mnou můj blog tvoří a vám patří i můj dík, protože bez vás bych se na tak zajímavá místa nepodívala :). Pokud tedy chcete testovat se mnou, dejte mi to v komentářích vědět s případným kontaktem na vás, Míra vybere jednu výherkyni, které poputuje balíček.
 
 
Mějte krásný víkend a zítra se těšte na nové video, takže stay tuned :)!
 

You May Also Like

246 komentářů

  1. Ahoj, ja by som veľmi chcela testovať tieto produkty :) pretože mám velmi rada tuto značku a určite by som potom aj napísala recenziu na môj blog :) Veľmi by ma to potešilo :) kontakt : rebekaveselovska@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle! Jen ty barvy naprosto oranžový a příšerný :( taková už klasika no...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, Peťko.. od té doby, co jsem narazila na tvůj profil na fb tě pravidelně sleduji, čtu recenze a hlavně jsem začala být "posedlá" kosmetikou :-)) Děkuji za inspiraci a dobré rady. Pokud to bude možné, moc ráda se do testování s tebou zapojím ;-)
    katkakamrlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají opravdu skvěle :) ráda bych otestovala
    monikabartesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ja chcem a chcem ! čičičkam neverím, ale nebránim sa testovaniu :) girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  6. ráda bych testovala, ale tyto odstíny u mě testovat absolutně nemá význam, tohle se jim vážně vůbec nepovedlo takové oranžády! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nová kolekce vypadá vážně zajímavě... :) Dobrovolně se teda hlásím k testování! :) :) :) S pozdravem Lenka
    Kontakt: lenulka.kralova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek, moc Vám to na té akci slušelo a novinky vypadají báječně. Líbí se mi tvar řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  9. tu řasenku bych moc ráda zkusila, většinou používám jen mohutné kartáčky, tak jsem zvědavá na tenhle typ kartáčku.
    marushenka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Opět to muselo být skvělé setkání, také jsem tam měla být, ale bohužel jsem se neměla jak dostat, což mě neskutečně moc mrzí :( Ta řasenka vypadá velmi zajímavě, takový uzoučký kartáček, jsem ještě neviděla :)
    Tak aspoň, že jste si to užili a mimochodem Ti to opět moc sluší :)
    Já bych určitě chtěla testovat s Tebou, protože jsem se právě na tohle moc těšila :)
    Můj e-mail je janca-777@seznam.cz, třeba budu mít štěstí :) A pozdravuj Míru :D

    OdpovědětVymazat
  11. Aaa, já vím, že se to nemá, ale ty dvě novinky, co k nám teprv přijdou mě lákají už kvůli tomu obalu...:D CC zní fajn na léto díky tomu SPF a ten malý kartáček bych taky riskla už kvůli tomu, jak jsou opěvované Eyeko řasenky s podobným pochybně vyhlížejícím kartáčkem. A ty tmavé odstíny mě fakt berou, hrozně mě štve, že můj Fit Me korektor je i v odstínu 10 oranžový a tmavý, i když uvažuju, jestli nezoxidoval v drogerce ještě před mým nákupem :/ Jako testovací krabička to zní moc fajn, tak kdyby náhodou... ada.koc@seznam.cz :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ráda bych otestovala :)
    mám ráda pískové laky a makeup od gabrielly tak třeba si oblíbím i ostatní produkty
    pokud bych měla tu čest otestovat :)
    popřípadný email: violeta.damjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Která ženská by to nerada nevyzkoušela? :-) Vypadá to, že jste se měli krásně, zaujali mě hlavně páni Italové! :)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Balíček je zajímavý, taky bych ráda testovala :) Vanessablog149@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo :) Určitě bych ráda testovala :) Nebyla by to první a určitě ani poslední věc, kterou jsem na tvé doporučení zkusila.. :) Nejvíc mě asi zaujala ta řasenka :) (A kdo by nerad testoval novou kosmetiku, že O:) ) (Kdybych se náhodou stala šťastnou vybranou, tak kontakt je terka.klocova@atlas.cz :) )

    OdpovědětVymazat
  16. Vše vypadá opravdu skvěle :) Nejvíce mě zaujala řasenka, proto bych jí ráda otestovala :)
    beneka1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peto a Míro moc bych tyto novinka chtěla vyzkoušet sleduji tvůj blog už dlouho doufám, že se na mě usměje štěstí Monika Zajícová, Chyňava 127, 267 07, Bittersweet17@seznam.cz a na fb tě sleduji jako Monča Zajícová. Krásný den přeji Ps promin ze to davam jako anonym ale nejde mi se prihlasit na svůj ucet google..

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, krásný článek. :) Ráda bych se Vašeho testování zúčasnila. (Můj e-mail: verca.drdakova@hotmail.com)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj já bych opravdu hodně chtěla testovat tyhle produkty, protože tahle značka kosmetiky mi vyhovuje..... =) Hodně by mě to potěšilo.... teraklcerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Mám moc ráda CC krémy a ještě jsem nikdy nevyzkoušela řasenku s tak malým kartáčkem - CHCI TESTOVAT! :)
    staninka9@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, produkty vypadají velice fajnově. Od GS používám převážně laky na nehty, ale tyto novinky vypadají jako slušná kvalitka a za otestování určitě stojí. : )
    hhanusova0.9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, od GS používám převážně laky na nehty, jsem s nimi velice spokojena, ale tyto novinky vypadají jako slušná kvalitka a určitě stojí za koštnutí : )
    hhanusova0.9@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Tak já blog sice nemám, ale testovala bych taky moooooc ráda:o)) Každopádně super informace a těším se na nové výrobky, mimo jiné i proto, že tuhle značku seženu v naší Teta drogerii, bohužel jako jednu z mála, ale aspoň že tak. Hezký víkend:o))

    OdpovědětVymazat
  24. To je super já jsem takový skrytý číňaň takže moje pleť je do žluta a oranžova tak to by mě sedlo! Chci s tebou testovat ...
    jinak super článek! veronicaperlshine@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Také bych ráda testovala :) Em mh1080@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Já bych určitě ráda testovala :)
    S GS nemám skoro žádné zkušenosti, takže by to byla skvělá příležitost seznámit se z touto značkou :)
    kaci.ticha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadá to úžasně! Určitě bych ráda, jako každá jiná, chtěla taky testovat. Nejvíce se mi líbí ten CC krém, ještě žádný nemám a opravdu bych nějaký chtěla vyzkoušet. Moc se mi líbí, že dáváš svým čtenářům takové příležitosti, v tom jsi výjimečná od ostatních blogerek. :)
    můj e-mail: rubesova.anna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ráda bych otestovala CC krém;)
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. CC krémy mě doposud nechávali chladnou, ale od Gabrieli Salvete mě moc zaujal, pro mě moc oblíbená značka :)
    MichaelaNec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Aaa..to není možný o co všechno jsem přišla :(
    Byla jsem na tuto akci taky pozvána, ale jsem z Moravy a zrovna v tu dobu jsem se nemohla dostavit. Ale co už snad příště.
    Samozřejmě bych novinky ráda testovala taky, přece která ženská by ty novinky nechtěla otestovat :D :)
    Mimochodem výraz čiči krema mě také velmi pobavil ( jak jsem to četla dostala jsem výbuch smíchu jak to k tomu muselo ještě od chlapa znít :D :)
    klimovakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, tak já se také ráda vyj

    OdpovědětVymazat
  32. Ty oranžový odstíny, brrrrrr.....přitom ty podukty vypadají pěkně, ach jo, prooooooooč?

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, bylo by mi ctí testovat s tebou novinky od GS :)

    N.Kvackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Gábina se zase vytáhla :) CC krém jsem zatím nevyzkoušela žádný, ale popis a sliby mě pořádně navnadily :D Řasenka vypadá trochu jak z jiného světa, takový zvláštní nástroj :D Moc ráda bych nové produkty otestovala :)
    lucyneckaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, GS je jedna z mých nejoblíbenějších značek, ale na makeupy od ní jsem teda nikdy neměla štěstí.. :D Na novinky se už moc těším :)
    Moc vám to s holkama sluší:)
    veronikahruzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, tak já se také ráda vyjádřím k novinkám GS :) CC cream je opravdu nezbytnou věcí pro sušší pleť a já zatím ještě nenašla bohužel takový, který by seděl.. Hlavně proto, že sem bledule jako ty a nemám moc možností vybírat si :) Ale hlavně jsem hodně zvědavá na tu řasenku!! Vypadá zvláštně a jsem zvědavá, jestli opravdu bude dělat to, co slibuje! :)
    jana-milickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, bylo by mi ctí testovat s tebou novinky od GS :)

    N.Kvackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Značku Gabriela Salvete mám moc ráda a hlavně jejich laky stars..ty jsou naprosto úžasné :) Ráda bych vyzkoušela tyto dva produkty.Ta řasenka mi příjde zajímavě řešená a podobnou jsem viděla i u amerických youtuberek akorát od lorealu a ta se k nám pravděpodobně asi ani nedostane.Proto by mě zajímala tato alternativa.A to bych to nebyla já abych nepodlehla odskoušení CC krému.Mimochodem moc mě pobavilo,že je to čiči kréma :D
    paja.paja.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Mě zaujal hlavně ten CC krém, takže bych ho určitě i ráda zkusila :)
    Veronicca00@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Míro, jsi úplně skvělej! ;) :D

    Vecerkova.petra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Tak obzvlášt na CC krém jsem opravdu zvědavá a každopádní si ho budu muset pořídit :)) Určitě bych ráda novinky vyzkoušela s předstihem..
    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. vypadá to všechno moc krásně a moc vám to, holky, slušelo... těšila jsem se na čiči, ale asi si počkám na léto, ta barva je zas šílená :( škoda škoda...

    OdpovědětVymazat
  43. vyzeráš úžasne...a si skvele zladená...páči sa mi aj halenka, pôsobí romanticky :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peťo, hezký článek s kvalitními fotkami jako vždy...:) Zmínila ses jim tam opět o té tmavosti nejsvětlejších odstínů? Já jsem trochu tmavší, tak bych tyto výrobky taky ráda vyzkoušela.
    k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, debata na toto téma tam proběhla, otázka, zda padne na úrodnou půdu. U toho CC bylo řečeno, že se barevně dost přizpůsobí.....u většiny značek to bývá tak, že jsme prý malý trh na to, aby se to vyplatilo a že se stejně prodávají nejvíc odstíny tmavší, tak nevím no.....

      Vymazat
  45. Ahoj Peti. Také jsem bohužel velmi bledá a zrovna dneska sem sháněla u nás v nové drogerii nějaký make up a podle tvých videí a článků sem chtěla sáhnout po GS, ale bohužel jsem zjistila že je na mě všechno moc tmavé. Nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet make-up od Rimmelu Wake me up v odstínu 100 Ivory a musím teda hned po prvním vyzkoušení říct, že je to přesně můj odstín :D Od GS sem si nakonec vybrala pouze dva laky a tužku na oči, snad budou dobré :) Taky bych ráda s Tebou zkoušela novinky, alespoň tu řasenku a cc cream :) e-mail: a.m.nekolna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Péti :-) Gabriella Salvete je snad první znčka, kterou znám z dětství díky mé mamce, která používala jejich produkty, hlavně rtěnky. Možná někdy ve třinácti jsem si od mamky vyprosila, aby mi koupila moji první rtěnku a samozřejmě musela být od této značky, byla jsem na ni náležitě pyšná. Byla to krásná, růžová, holčičí barva a doma ji mám schovanou dodnes, ačkoli ji už nepoužívám, protože je už skoro deset let stará :D :-)
    Ráda bych tuto kosmetiku s tebou zkusila a zrecenzovala. :-)
    Měj se krásně, Markéta

    OdpovědětVymazat
  47. Ten CC cream se mi zdá docela světlý, což je plus :) Škoda , že GS škodí sama sobě absencí světlých odstinů makeupu a korektoru, když se dívám na tyto novinky. Řasenka je zvláštní, zatím jsem si vždy vybírala obří kartáčky, ale jsem i na tento velmi zvědavá. Tudíž se k testování bezostyšně hlásím:D

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, moc ráda bych s tebou testovala. Hrozně mě baví zkoušet nové a nové produkty. Miluju, když si koupím nové věci, jako třeba tvářenku, řesenku, tužku na oči atd. a pak zkouším, jak jsou dobré. Moc by mě bavila spolupráce s tebou. :)
    Domka.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, moc ráda bych testovala. Včera byla na fb Gabrielly soutěž o testování, bohužel jsem zapnula počítač a akorát se objevil příspěvek testování ukončeno. Tak toto beru jako skvělou druhou šanci vyzkoušet nové produkty od mojí oblíbené značky. Přeji pěkný víkend.
    kucharova_jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. jsem zvědavá na ten čiči kréma (to je skvělé :D), ale jak tak koukám, zdá se mi zas moc tmavý :/.

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  51. Vypadá to úžasně!! GS mám moc ráda, hlavně jejich řasenky.I ten CC krém mě velice zaujal, takže ho musím vyzkoušet! :D Jinak bych ráda vyzkoušela i nové produkty :) beautyandhappy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Diky za info o novinkach...tesim se na dalsi...jinak ti to moc sluselo, z bloggerek jsi mela nejvetsi smrnc ;) Novinky bych samozrejme take rada otestovala ( monikafik@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peti..no přiznám se,že jsem ještě nikdy BB ani CC krém neměla :D Já jsem věrná Rimmelu a jeho make-upům. Už jsem přemýšlela že skočím do Misshy v brně,protože to mám kousek. Přece jen na léto je to lepší. Tak uvidíme,každopádně bych CC krém chtěla moc zkusit a řasenka vypadá také dobře. Mám úplně stejný problém s řasami jako ty :( Jsou rovné,krátké a nic moc celkově :D Děkuju moc za to že děláš blog!

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, já bych moc ráda s tebou novinky otestovala:)
    Bohužel na facebooku GS jsem testování nestihla tak bych mohla mít alespoň tady štěstí :))
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Tak testovala bych moc ráda.. I když se mi nepoštěstí, tak hlavně ten čiči krém a korektor mě zajímá.. Jen doufám, že najdu přijatelný odstín..
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, zdá se, že akce byla opravdu povedená. GS kosmetiku mám také ráda a ráda bych ji s tebou otestovala. Mně osobně až tak tmavší odstíny makeupů nevadí, protože mi kupodivu ještě zůstalo nějaké to opálení z léta, takže si je teď mohu dovolit! Jinak chválím fotky a těším se na další recenze ;) Hezký den! beautypusinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Novinky vypadají zajímavě, jsem zvědavá hlavně na řasenku, ta vypadá skvěle! Ráda bych produkty vyzkoušela:-) Jo, a ještě jednou chválím halenku, vypadá fantasticky!
    lazarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Péťo, také se jako zájemkyně o testování hlásím! Láká mě hlavně ten CC cream, řasenka vypadá zajímavě, ale moc tomu kartáčku nevěřím...
    Zdravím
    Terka
    Terry.13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Zkusila bych ty novinky taky moc ráda, kdo ne :D
    petunak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Zkušební balíček vypadá velice lákavě, mohlo by se mi poštěstit ho vyhrát:) Od značky GS mám oblíbenou řasenku, kterou si pravidelně kupuji už léta a nemůžu si ji vynachválit, ale novinku v podobě řasenky bych ráda vyzkoušela. Myslím, že GS je hodně kvalitní značka za přijatelnou cenu. Žádný CC krém jsem prozatím nevyzkoušela, takže i tato novinka mě zaujala a láká! :))
    Přeji vám oběma krásný víkend a těším se na další článek! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Určitě bych také ráda otestovala, hlavně tedy řasenku, mám ráda jumbo kartáčky, ale tenhle ,,pidi" kartáček by mohl být dobrá zkušenost :-D .
    rajrom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Nazdárek, Péťo a Míro....já bych si vyzkoušela řasenku a korektor. Jsem blázen do dekorativní kosmetiky a děsně mě baví zkoušení nových produktů :)
    Turmawen10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Tak to by mě teda zajímalo, jestli se ten CC krém fakt přizpůsobí - protože vypadá hodně tmavě.... To bych tedy chtěla vidět. Tomu prostě nějak něvěřím.
    A Peťo, moc děkuji jak bojuješ za nás bledulky - je super, že můžeš lobovat přímo u zdroje - tak lobuj dál, třeba se konečně někdo chytne za nos a něco s tím udělá.

    OdpovědětVymazat
  64. CC krém som ešte neskúšala preto by som ho rada testovala spolu s tebou :) a tá špirála vyzerá byť tiež celkom zaujímavá
    petra.fejova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. moc děkujeme Mírovi za pěkné fotky :) a tobě zase za pěkné povídání, krásně se doplňujete ;)..škoda, že jste se nám s Mírou také spolu nevyfotili :( :D..oba produkty bych strašně ráda vyzkoušela a tak zkusím trochu štěstí v této soutěži, případně (pravděpodobně :D) si je pak koupím v drogérii :)..mějte fajn den a přeju spoustu dalších, zajímavých pozvánek na takové akce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zapomněla jsem na kontakt : Kolodziejova.L@seznam.cz :)

      Vymazat
  66. Musím přiznat, že novinky od Gs vypadají vážně dobře :) Jediné co mi trošku chybí je (mimo téma) společná fotka s Mírou a nějaké jeho postřehy, protože jak už jsi řekla, muži to berou trošku jinak :D
    Sabinee15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti, moc ráda bych vyzkoušela novinky, které vypadají velice zajímavě (i když na Tebe, jak říkáš, je vše tmavé, doufám, že ač jsem také bledá, nebylo by to tak strašné :) ) Email - jajinkahol@seznam.cz
    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  68. Skvělý článek, škoda jen, že všechny korektory, makeupy a cc-čka jsou docela dost tmavé, rozhodně nic pro bledulky. Řasenka má opravdu zajímavý kartáček, jsem zvědavá, jestli bude tak inovativní :-) Už se těším na tvé recenze. Rovněž bych se ráda zapojila do testování :-) Můj email: dobiasova.leona@valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Makeup mi opět přijde moc tmavý a ty korektory bohužel taky, Velice jsem ale zvědavá na CC. Láká mě obsah bez parabenů a doufám, že to bude konečně něco světlejšího, co prozáří naše drogérie a vyčaruje úsměv na tváři všem bledulím. Dívala jsem se na Tvé video o světlých makeupech, ale nic jsem si nevybrala : ( Rimmel mě dokáže proměnit v pomeranč a s Dermacolem mám pleť jako prasátko, na Boujois jsem se taky dívala a zase tmavé. Chtěla jsem od nich vyzkoušet Healthy mix v od.51, ale ten je v ČR k nesehnání.
    Ráda bych se připojila do soutěže - sl.jahodova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Tak asi jako každý bych ráda otestovala :). S blogováním teprve začínám, ale strašně mě baví testovat nové produkty :)
    xoxo.L@seznam.cz
    Třeba se jednou usměje štěstí i na mě :)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc ráda bych otestovala novinky :) edita.vozdecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. AHoj, ráda bych testovala, protože mám dost mastnou pleť a většina BB krémů pro mě postě není. Píšeš, že by tento CC krém měl zanechávat matnou pleť, tak bych to ráda vyzkoušela. :-) pa
    kristina.honzickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. ČiČi i řasenka vypadají skvěle! A doufám, že jste si to i s manželem užili....
    brundiedoll@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. beruska95@email.cz
    Ráda bych otestovala tyhle novinky, přece jen jsme něco jako kolegyně, páč já též "jůtubuju" :)

    OdpovědětVymazat
  75. to vypadá lákavě, ráda bych vyzkoušela :)
    ferina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. vypadá to vážně zajímavě, hlavně ten kartáček u řasenky...zajímalo by mě, jak to funguje a jestli opravdu prodlouží řasy:-)
    sarkabolckova(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peti,
    Tvůj článek o GS se mi moc líbil. I já bych ráda otestovala novinky na letošní jaro.
    Anita.EP@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Hmm... :) vypadá to vážně velmi lákavě! Ráda bych otestovala .. snajdrovaveruska@seznam.cz ... :) A jinak musím říct,že tvé články jsou skvělé! Jednou bych chtěla psát tak,jako ty.

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj, před několika lety jsem četla blog, který jsi psala pod přezdívkou Daisy. Asi před měsícem, jsem čirou náhodou narazila na nějaké česací video, a nevěřila jsem svým očím, že stále píšeš! Pro mě to bylo moc milé překvapení :)
    Jinak bych se také ráda zapojila do testování. :) mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. určitě bych ráda otestovala :) vypadá to skvěle!! mail: o.zahir@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ach jo, ráda bych to otestovala, ale ty odstíny jsou pro mě nepoužitelné :(

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, taky bych to moc ráda zkusila.:) Lenour225@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Hezké novinky, nejvíce mě asi zaujal korektor. Vypadá zajímavě a zrovna potřebuji nějaký nový, tak se těším, až ho budu moci omrknout.
    A já si vždycky myslela že jsi malá, ale oproti holkám jsi jak modelka :))

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, moc ráda bych taky testovala. Lenour225@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Wow! ta řasenka vypadá opravdu báječně :) také mám ráda malé kartáčky a tak bych jí ráda zkusila :) I když určitě nevyhraju tak si jí hnedka píšu na můj wishlist a hned jak se objeví v drogerii utíkám pro ni. ten kartáček mě totiž opravdu nadchl a zaujal :DD ráda bych jí ozkoušela :)
    kackazdralkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Zkusit se má vše tím pádem se zkouším, taky zapojovat. Cc cream má být světlý což by pro mne bylo něco, jako spása bohužel jsem bledá a víš, jak to je sama moc dobře :-).. A řasenky láska číslo 1 mám jich tolik, že snad nikdy nevypotřebuju, ale určitě by se jim nová kámoška líbila aspoň by bylo s čím srovnávat, že ano .. Držím palce všem zůčastněným i sobě( stejně když nevyhraju určitě to nevydržím a stejně si proto půjdu do drogérky) samozřejmě, že budu ráda za výhru. Doufám, že Míra vybere nejlepší z nejlepší :D ) kontakt: kristynadolnickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Znie a vyzerá to skvelo :) odkedy som v ČR používam GS dosť často, tiež mám rada D´Amore a pieskové laky :) a kto by nechcel testovať nové produkty, i keď sa bojím tmavých odtieňov lebo som bledá ako stena :D
    email: natalia.csutorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Další novinky do našich drogérií? Ach né, má peněženka bude plakat :D Vypadají velice zajímavě, hlavně ten "čiči krém" mě zaujal :) Určitě bych ráda testovala s tebou :)
    romca.prachfeldova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. jéééj to je mile :)
    daniela.muskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Mooc hezký, ráda bych vyzkoušela, ještě jsem neměla možnost vyzkoušet řasenku od GS, a "čiči krému" vůbec.
    Jinak jste boží :D.
    ticham.artina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. gabriellu salvete mam moc rada hlavne tedy laky a rasenky tak je cas otestovat i neco jineho :)
    denni.meow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Škoda, že Míra nepoužívá CC ani řasenku, protože by si tyto produkty za svou odvahu a obětování času na úkor hokeje jistě zasloužil. :-) Mně se zamlouvá ta řasenka, vyhovují mi krátké štětinky.

    Hezký den.
    market.stara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Zrovna jsem hledala nějaký CC krém na jaro/léto :) Také se hlásím do pořadí, vypadá moc dobře! :)
    terka.hyksova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Jů, ráda bych testovala s tebou! Snad by mi odstíny sedly, nejsem až taková bledulka, ale taky mě někdy trápí příliš tmavé odstíny makeupů a to i těch nejsvětlejších, co se do drogérek v Čr dovážejí.
    a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. tak to bych chtěla taky zkusit ;)
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Péťo to musí naštvat, když ses taková bledulka, že to musíš nechat až na jaro popř léto :) Mě by to hrozně štvalo :D
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ráda bych novinky od Gabrielly Salvete otestovala. Mám řasenku D´Amore a jsem s ní velmi spokojená. Pokud nic nevyhraji, minimálně řasenku si koupím.

    fructia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. také by se mi libilo chodit na takovéhle akce :) jinak novinky vypadají super, láká mě i ten korektor
    syky7777@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Testovat bych chtěla ráda,
    ale teď na to nemám žádná práva.
    Testovat sama je však nuda
    a myslím, že i tyto verše budou vypadat, tak jako by je psal sám z Ostravy Ruda.
    Testovat s tebou by bylo určitě skvělé,
    však víš jaké to je, když jsme do kosmetiky zblblé celé.
    Doufám, že Míra bude mít na výběr správnou a dobrou ruku,
    a tento můj komentář není jen zbytečné střílení do puku.
    Péťo a Míro mám Vás ráda,
    věřte tomu, že víc, než kabelky Prada.... :-))
    Dominika55555@seznam.cz
    P.S. I když testovat nebudu, tak doufám, že jsem Vás aspoň pobavila. ;-)

    OdpovědětVymazat
  100. Petrus, v prvni rade musim pochvalit slusivy outfit. Rada bych s Vami otestovala novinky od GS, vypadaji lakave :-) romana.pencakova@marpen.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj :D ja konkrétne ešte kozmetiku od Gabrielly Salvete nepoznám, teda poznám len pieskové laky na nechty :D A veľmi rada by som vyskúšala niečo z dekoratívnej kozmetiky, pretože to vyzerá veľmi zaujímavo a rada skúšam nové veci :D
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Ahuj,moc ráda bych otestovala.Moc ráda koukám na tvé videa a upravuji se podle tvých rad. kontakt na mne: kolarikovapeta@seznam.cz děkujíí

    OdpovědětVymazat
  103. Ahuj,moc ráda bych otestovala.Ráda koukám na tvé videa a upravuji se podle tvých rad jsi super. Kontakt na mne: kolarikovapeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Od Gabriely Salvete mám "na sobě" právě lak na nehty Stars a řasenku ze starší kolekce, takže bych moc ráda vyzkoušela i další produkty, začínám totiž GS přicházet na chuť :) nikolka2112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Peti, novinku bych samozřejmě ráda otestovala a i když mi to nevyjde tady u tebe ,tak minimálně ten CC krém chci vyzkoušet a určitě si jej zakoupím, protože hydratační make-up od GS miluju! :)
    Michaela.Mihulkova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj :-) rada by som vyskúšala CC krém, zatiaľ som ešte žiadny neskúšala a riasenka vyzerá dobre :-)
    m.cvancigerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Tak to zkusím :) natalika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. já bych určitě ráda nové výrobky otestovala.:-) dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Od značky GS se mi zatím líbily jen laky na nehty. Jinak mě tato značka nezaujala, ale budu ráda když se jí můj názor podaří změnit, protože je celkem levná. Takže bych ráda balíček vyhrála :D

    an.cejkova90@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj, ráda bych se zapojila do testování.. Kdyžtak kontakt : pavlinka.1312@email.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Peti, určitě bych taky ráda otestovala, ale když to vyhraje někdo jiný, zlobit se nebudu. Máš krásný blog a tvoje příspěvky mě hrozně baví :)
    Kontakt na mě: Kalima206@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Já nechápu že všech o dělají tak tmavé a oranžové, proč nikdo nemyslí na nás bledé tváře, které si zaslouží taky trochu pozornosti a pochopení, jsme sic evropanky ale do jiźanek máme daleko, bohužel kosmtickým firmám je to fuk :(

    OdpovědětVymazat
  114. Rada by som sa stala parťáčkou na otestovanie :)

    lerosep4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. To jídlo na rautu vypadá úžasně, už jsem viděla asi 4 články o téhle sešlosti a mám na to chuť! :D Vypadá to všechno úžasně, včetně místa, kde se setkání konalo :)
    Moc ráda bych viděla muže vyprávět o kosmetice, mohlo by to být zajímavé. :D
    Na testování bych se ráda podílela, GS patří společně s Dermacolem a Catrice k mým nejoblíbenějším drogérkovým značkám :)
    Nejvhodnějším kontaktem bude asi mail - indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Všechny novinky vypadají velmi lákavě! Zatím mám zkušenost jen se samými BB creamy, tak bych ráda zkusila i nějaký CC, a řasenka by se mi taky hodila :)) Přeji mnoho úspěchů s blogem, který mě nepřestává bavit!
    everiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. S tebou bych testovala cokoliv ;) pěkný článek, pěkné produkty..
    Simona, simonka258@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  118. super akce, tohle Gabriella opravdu vychytala :) novinky mě moc zaujaly, jen škoda, že jsou všechny tak tmavé, no doufám, že CC mi padne, protože si na něj vážně brousím zuby :) a řasenka vypadá parádně, tu koupím stopro :) pokud se mi tedy nepoštěstí je vyhrát :)
    barka.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj :) upřímně, na CC moc nejsem, ale řasenku bych velmi ráda otestovala. Mám krátké, rovné a světlé řasy, takže se mi řasenky velmi špatně vybírají, ještě když teď nejspíš přestali vyrábět řasenku od Astoru, kterou jsem používala.
    mafi.radkovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj ten CC a korektor vypadají zajímavě, pořád nemohu narazit na korektor, který by nezdůrazňoval vrásky a šupinky na pleti... A před Mírou teda velkou poklonu, že obětoval hokej ve prospěch tebe :) To by mě přítel asi poslal někam kdybych mu řekla ať se na hokej vyprdne a jde se mnou na přednášku o kosmetice :) Moc ráda bych vyzkoušela ten CC vypadá moc hezky.
    trezinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Jéé zrovna bych ráda vyzkoušela ten CC cream + řasenku :)))
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, moc ráda bych tyto výrobky otestovala s Tebou a jen tiše Ti závidím, že jsi byla na takovém super setkání
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Já bych testovala hned:))
    Nemám zatím zkušenost s žádným CC creamem.. Vždycky to tak nějak obejdu, i když mě to láká... Co se řasenky týče, tak by mě vážně zajímala, ač mám ráda robusnější kartáčky:) Právě pro to srovnání:)
    Uvidíme, zda-li mi budu mít štěstí a bude mi přáno, Míro:))))
    SandyLovedoll@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Peti, zas veľmi zaujímavý a informáciami nabitý článok. Gabriela Salvete kozmetiku som ešte neskúšala, ale na laky od Teba počujem len samé chvály.:-) Veľmi mateší, že si sa zúčastnila predstavenia nových výrobkov a veľmi Ti to prajem! Vyzerala si ako obyčajne nádherne a červená blúzka s bodkami Ti veľmi pristala.
    Hosťujem GIVEAWAY.:-)

    http://ziriane.blogspot.sk/2014/02/100-blog-post-thank-you-and-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  125. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  126. Produkty vypadají opravdu zajímavě, Gabrielu mám ráda. Sice hlavně jejich laky, ale proč nevyzkoušet i toto :) Byla bych ráda, kdybych byla vybraná :)
    JVernerova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Gabrielka...jak říkàme po domácku je kosmetickou trvalkou mezi našim ženským rodinným pokolením.Tužku jsem mamce kradla už před 13ti lety na svou první oční linku a kupuji dodnes.Značku mám ráda a jsem ji i přes velký boj konkurence věrnà♡.Testovala bych s chutí.Míša.

    OdpovědětVymazat
  128. Ahooooj Peťulo.Já zase tedy tuto značku neznám vůbec a mami říká:"co kdyby náhodou"...ta se taky hlásím na testování :O)

    Lucibrnda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ráda bych se připojila k prosbám o testování, snad se na mě někdy usměje štěstí :-) michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj!
    Moc ráda bych se zapojila do testování! Krásný víkend! :-)
    mail: angelical.face@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Petí, taky bych ráda otestovala, co GS vydala pro letošní rok..:) nejvíc mě láká asi ten korektor..pořád jsem ještě neobjevila svého favorita..a CC cream.?nikdy jsem nic takového nezkoušela, takže jsem na něj taky moc zvědavá..:)
    Jinak je to moc hezký článek..mám ráda Tvůj blog..a sleduji ho již od tvých začátků..;)
    Měj fajn den..Petra
    PS.máš hezký jméno..;) :D
    PPS.kontakt na mě: petkahave@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. ráda bych, jako každá slečna a žena dostala nějakou parádu na sebe jen tak. o to víc jeden žlutej student...
    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Ty odstíny jsou vážně problém. Třeba druhý odstín čičinky (achjo se teď toho nezbavím :) mi přijde světlejší a díky tomu slabšímu krytí se pleti docela přizpůsobí. Což nejde říct o tom 3in1 makeupu. Mám dvojku a ta je šíleně tmavá a budu muset být u moře asi hodně dlouho, aby mi sedla :( Korektor jsem zatím zkoušela pod oči a přijde mi, že je hlavně rozjasňující a krytí nic moc (což je dáno asi tím, že je tmavý skoro jak moje kruhy pod očima :). Ale ten aplikátor je vážně jemňoučký, brala bych ho u všech lesků, lip tintů a korektorů :)
    A vysvětlení toho, proč jsou ty odstíny tak tmavé (že tmavé více kryjou a ono se to nějak rozetře), mě docela zklamalo. Myslím, že pokud chtějí jít s dobou, ne-li být nadčasoví, tak by měli začít dělat něco i pro ženy se světlou pletí :)

    OdpovědětVymazat
  134. Celé tohle setkání muselo být hrozně fajn:) Já mám GS hrozně ráda a na co se obzvlášť těším je právě tenhle CC krém, který vypadá opravdu dobře a jen co to bude možné a objeví se v drogériích si pro něho půjdu!:)
    Kontakt: kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  135. ráda zkouším nové věci, takže proč ne zrovna tyhle? :) mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Ahojky Peti,
    moc ráda bych to také zkusila, zatím vše co jsem si dle tvých recenzí a rad koupila, tak jsem naprosto spokojená. Třeba v DM jsem moc nenakupovala a teď jsem tam více než často, zjištění že existují výrobky Balea, které jsou kvalitní a za slušné ceny, takže můžu zkoušet a zjišťovat co mi vyhovuje. Díky tobě jsem objevila i aviváže DM a s nimi jsem naprosto spokojená.Výborné a levné. Doporučuji!!! Sleek a Milani: nakoupila jsem toho spousty od paletek, tvářenek Sleek, jumbo tužky a rtěnky Milani.
    ¨Takže bych se také ráda podílela na recenzi s tebou.

    Díky za to, že se blogování věnuješ a za Tvé skvělé rady.

    Markéta, kontakt f.r.a.k.y@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Já bych taky ráda vyzkoušela :)
    tulliova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj Peti, o testovací balíček mám taky zájem :), ale chápu, že zájemkyň opravdu hodně... Každopádně díky za tvůj blog!
    Hlavně díky němu jsem se dostala do světa kosmetiky a už ze mě není takový zelenáč! :)
    e-mail: v.hrabcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Já bych také ráda testovala, tak snad na mě padne los, od GS mám v oblibě také laky na nehty i kosmetiku :) kvet.hajkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Wow, paráda! Musela ses cítit jako v pohádce, takový nějaký splněný sen, bych se vznášela, kdybych mohla být na takové akci ještě s ředitelem :-) Musela to být příjemná zkušenost a zábava. Tvůj manžel je perfektní, že se takhle všeho účastní. Zaujal mě CC krém a makeup.
    Bylo by mi ctí s tebou spolupracovat :-) Kdyby něco, tak schmetti.teri@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Uz se na tyto novinky těším :) hlavně na rasenku :) a super úžasný článek ;) Nniki13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Nejvíc mě zaujala ta řasenka, tu bych zkusila velmi ráda.

    Moc se mi líbí ta červená košile.

    miksovska.sona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Tyhle články mě vždycky bavily :) A ty je navíc máš vždycky tak originálně zpracované :) Produkty bych ráda vyzkoušela, tak když bych měla štěstí - kattydiamondcz@gmail.com
    http://diamond-katty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Nejvíce mě zaujal korektor a čiči cream :) Zároveň se mi líbí, že pro Vás GS připravila takovouhle parádní akci!
    klara1.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ráda bych se připojila k testování a pokud to nevyjde, stejně se moc těším na recenzi hlavně řasenky, kartáček vypadá zajímavě, ale upřímně, moc mu nevěřím, tak jsem zvědavá, jestli s pletu:-)
    starmaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Super článek,tuto značku mam moc ráda! Chtěla bych taky testovat:-)
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. To je uplně pěkný ten váš vztah s Mírou :) ale v tomhlě případě,bych zůstala doma a dívala se na hokej :DD
    Krásný balíček :)
    lena.slajf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Jakoby to bylo včera kdyz jsem smejdila , hledala snímky moji mamci. vždycky jsem toho na sebe naplacala neskutecny množství všeho ale byla jsem na sebe pyšná protože jsem si připadala jako moje maminka. :D take si pamatuji ze mezi jejím líčením byla i tato značka a já, jakožto správná dcera pokračují i nadále (kromě jiné) i s touto značkou. cc cream určitě vyzkoušim. rada s tebou.. kateřina.lohniska@seznam.cz
    nerada se představuji jako anonym ale me počítačové znalosti a "vysokorychlostni" net mi opravdu dávají zabrat :D

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Petí, zrovna jsem dočetla tvůj dnešní "čerstvý" článek, ještě než jsem ho rozklikla, tak si říkám: "Tyjo, tolik komentářů za tak krátkou chvíli?" :D Po přečtení posledního odstavečku o nabídnutí testování produktů s tebou jsem pochopila počet komentářů a zájem o to.
    Gabriellu Salvete mám ráda, zbožňuju jejich laky! Co se týče dekorativní kosmetiky, používám tužku na oči a jsem s ní moc spokojená. S jejich řasenkami a jinými produkty zkušenosti nemám, takže jestli mě Míra vybere, ráda tyto nové produkty otestuju s tebou ;)

    Mějte hezký den, oba.
    Lája

    mail: lada.sedlakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Tedaa lekla jsem se těch tmavých odstínů a i když nemám úplně světlou pleť, tak by to i na mě bylo celkem moc. Ale ráda bych něco vyzkoušela, protože GS mám strašně ráda.
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Rada bych se taky zucastnila testovani čiči kremu - mohl by ze me udelat čičinu a pak bych se s tebou podelila o zkusenost, protoze stejne jako ty trpim na suchou plet v obliceji ... v.zimovagmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Míro, ráda bych otestovala čiči kréma i mascara a třeba by ze mě konečně mohla bejt čiči :) firstandariel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Peťi moc ráda bych testovala s tebou, ráda zkouším nové věci v drogériích a nebojím se být kritická, když se mi produkty nelíbí a nevyhovují, jsem perfekcionalistka a musím mít všechno tak akorát, těším se na případnou spolupráci:-)...
    malikova.lena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Ráda vyzkouším
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Vyzera to zaujimavo :-) urcite by som to chcela testovat a jeden dovod je aj to, ze som GS nikdy nevyskusala :-) :-) uvidim. Mozno sa na mna usmeje stastie, a budem moct testovat tento balik. :-) :-)
    nini.racakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. No na zmíněné produkty jsem hodně zvědavá. Po make-upu 3 v 1 jsem už v drogerii pokukovala, ale nechala ho tam ze strachu, že bude na pleti působit jako maska. Škoda že nejsou v časopisech k dispozici vzorečky. Hodně jsem ale zvědavá na tu řasenku i když mě ten kartáček neuvěřitelně děsí :D

    O spolutestování bych zájem určitě měla, tak kdyby se na mě usmálo štěstí, tak ať se usměje na mail: luc.martinakova@gmail.com

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  157. Vypadá to skvele! :D já tedka zacala používat svůj první BB, tak bych chtěla zkusit i nejakej jinej ;)

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj, ráda bych otestovala s Tebou :-) už jen, že díky nedávnému objevení beauty blogů, jsem si v 26 letech koupila první korektor, štětce na líčení, rozjasňovač a další vychytávečky, začala konečně používat krémy a díky tobě a tvému videu, určila typ pleti a konečně i správné odstíny makeupu. Pěkný zbytek večera Luca lucik10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj, na novinky se strasne tesim. Zaujala me rasenka a CC krem.
    Jsi ma nejoblibenejsi blogerka a proto bych s tebou rada spolupracovala. Hezky den Monika
    monikavavruskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  160. U GS je už takovou tradicí, že barvy makeupů a korektorů nebývají určeny pro nás, bledulky. Nicméně řasenka vypadá velice zajímavě, jsem hodně zvědavá, jak bude fungovat, protože podobný kartáček vidím snad prvně. A co se CC krému týče, opět jsem zvědavá, jak bude fungovat. S těmito krémy nemám moc zkušeností, ale i přes to bych ho celkem ráda vyzkoušela :)
    No a v neposlední řadě mne překvapilo, že vám vše vysvětlovali tak vysoce postavení lidé, to muselo být rozhodně zajímavé. Fotky jsou nádherné (a jako vždy ti to tam moc sluší), rozhodně muselo být celé setkání příjemným zážitkem :) No a jako úplný dodatek, o testovací balíček bych též měla zájem (ale to asi takřka každá návštěvnice tvého blogu :)), neversweetm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  161. Ten design je úžasný,vypadá to fakt skvěle :)
    mackovas4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Nejvíce mě láká korektor a řasenka. Lucka
    lucives@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Kristýnku sleduji už nějaký pátek, je milé vidět oblíbené blogerky spolu. :-)
    Blaschkeova.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Že by já ??? :-)). Šárka. Sarkanovako@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj Peťo. Kdo by nechtěl testovat, že? Taky se hlásím.
    zuhr@post.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Vyzerá to super a kým to príde na Slovensko to sa ešte načakám...:( ak to vôbec príde :D A blúzka je nádherná Peti! :)
    Zuzana
    certisko8888@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  167. Dobrý večer, Petro,
    tak jsem se dnes konečně odhodlala přispět i já. Je to moje poprvé. Sleduji Váš blog asi 2 měsíce a mám pocit, že si konečně umím pěkně nalíčit oči. Děkuji. Zatím nevím, do jaké míry jsou pro Vás zajímavé zkušenosti někoho jiného s výrobky od firem, které Vy nenakupujete. Taky mi, jako každému, prošla rukou kosmetika, která mi přišla naprosto úžasná a naopak ta, která mě zklamala. A klidně bych se s Vámi o zkušenosti podělila, ale nechci Vám zahlcovat e-mail zbytečnostmi. Pokud by padl los s Gabrielle na mě, ráda otestuji. Díky Vám jsem se dozvěděla o BB krémech a už jsem v drogerii i po nějakém pokukovala. Ale zatím ještě váhám. Držím Vám palce, Petro. Katka V. caria@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Chci testovat s Tebou.
    evahorn7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  169. Novinky vypadají skvěle, takže tím pádem jsem opravdu zvědavá, jaké budou! :)
    Kontakt na mě: Te-ri-nka@seznam.cz
    Jinak Ti to mooc slušelo :-*

    OdpovědětVymazat
  170. Super! :) S radostí se připojím!!! :D
    berushka.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Taky bych někdy chtěla zavítat na podobnou akci muselo to být skvělé :) A ráda bych se zúčastnila, ještě jsem žádný CC ani BB krém netestovala :)
    andula.dvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Veľmi rada otestujem :) timecka6@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  173. Určite nemám šancu byť vybratá spomedzi všetkých týchto dievčat, ale gabrielu salvete používam už dávnejšie ( cca od mojich 16 rokov ? ) a naozaj mi ich make up vyhovuje, aj riasenka na objem čo mám asi 2 roky a stále nie je vyschnutá a je v nej farba !! a laky, hlavne s pieskovým efektom milujem ♥ celkovo je to kvalitná značka za prijateľnú cenu, preto by som bola rada ak by som mohla skúsiť CC krém, pretože som doteraz som žiaden BB ani CC nemala a viaceré holky mi vravia že robím chybu. No bojím sa investovať silné peniaze za niečo, čo za to nestojí a bude na mojej tvári oranžové alebo mi nesadne. Sama som si pred nedávnom založila blog a veľmi rada by som chcela s niekým spolupracovať a ostatným dať vedieť, či sa daný výrobok oplatí alebo nie :) .

    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Ráda bych testovala, už vloni jsem zkoušela make up, který mám moc ráda, takže novinky bych uvítala:)
    anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj Peti, skvelý článok a samozrejme sa na novinky od GS veľmi teším, kedže táto značka patrí medzi moje obľúbené. Preto by som dala testovala s tebou, takže mám veľký záujem o testovací balíček :) Prajem vám obom pekný deň :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Prvykrat by som nieco testovala :d 17000@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  177. Asi tady bylo vše už řečeno, samozřejmě bych si taky ráda vyzkoušela nějakou novinku, zkusím štěstí, třeba Míra narazí právě na mě :) lencastranska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj Peťo moc ráda bych s tebou tento balíček také testovala. Kupkova.nada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Novinky vypadají velice dobře, taky bych je rada vyzkoušela :-) mottlovabarca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Ráda bych balíček otestovala. Mám na rozdíl od tebe smíšenou pleť, eva.kopretina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Novinky vypadají skvěle, jen mi přišlo, že mají až moc oranžové podtóny, zase...:D ale otestovat? Proč ne...:))
    Zkusím štěstíčko, takže.... valcikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj Péťo na tvoji stránku mě nedávno přivedla moje sestra, která na ni tráví spoustu svého volného času. Já měla po zkouškách, tak jsem se ji zeptala na nejlepší blogy, které navštěvuje a také mě to chytlo. Tvůj blog ti musím moc pochválit. Je to tady vážně super. Jinak bych samozřejmě ráda testovala nové výrobky. Mám velmi intolerantní pleť po pár dnech používání jakékoliv dekorativní kosmetiky nebo třeba jen tvrdé vody, se strašně osypu, celý muj obličej je červený, svědí a pálí. Proto jsem vždy používala spíše dražší kosmetiku, ale stejně to nijak zvlášť nepomáhá. Jak jsem tak koukala na tvůj blog mám ale tendenci zkusit i něco z té "drogérkové řady", zatím jsem neměla odvahu na to koupit si něco sama, ale kdybych dostala takovouhle příležitost určitě bych s tebou moc ráda testovala. majapatkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Veeľmi rada by som testov ala tieto nové produkty od GS :-)
    miskasiska25@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj, ráda bych s tebou otestovala novinky. Ten CC vypadá dobře! Někdy bych se hrozně ráda podívala na podobnou akci, vždy když o nějaké píšeš, tak si říkám že to musí být super!

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj Péťo, ráda bych otestovala tyto produkty od GS už proto, že s jejími make-upy a pudry nemám moc dobré zkušenosti, ale s jinými produkty nemám jediný problém. Ráda bych dala Gabrielle ještě šanci, zřejmě si to zaslouží :-)

    e-mail: ginnyh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Jé, já bych moc ráda testovala s tebou!:) mám doma ten make up 3v1 a je skvělej, takže mě docela zajímá, jak na tom bude ten CC krém :))
    majda.mala@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Gabriellu Salvete som sledovala na tvojom blogu. Nevedela som, kde by som ju mohla zohnať, myslela som si, že je iba v Česku, tak som si hovorila, že veď ju nahradím inou značkou. Asi pred týždňom sa stalo, že som šla do TETA drogerie a tam som zrazu uvidela stojan :) a nakúpila špirálu d'amore a pieskové laky. Už sa veľmi teším na novinky, aj keď sa trochu bojím, že skrachujem :D
    Pekný deň :-)
    linnhe49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. Gabriellu Salvete som sledovala na tvojom blogu. Nevedela som, kde by som ju mohla zohnať, myslela som si, že je iba v Česku, tak som si hovorila, že veď ju nahradím inou značkou. Asi pred týždňom sa stalo, že som šla do TETA drogerie a tam som zrazu uvidela stojan :) a nakúpila špirálu d'amore a pieskové laky. Už sa veľmi teším na novinky, aj keď sa trochu bojím, že skrachujem :D
    Pekný deň :-)
    linnhe49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  189. Na Gabriellu Salvete som na svk narazila len nedávno (cca týždeň). Myslela som si, že u nás ju nemajú, tak som pieskové laky iba obdivovala u Teba. A náhodou sa stalo, že som šla do TETA drogerie a tam som objavila celý stojan - a nákupy už začali :-) teším sa na novinky a rada by som testovala aj ja :-)
    linnhe49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. No otestovala bych ráda :-) Docela by mě zajímala ta řasenka, ten její kartáček vypadá zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  191. Moc ráda by jsem s tebou testovala :) novinky vypadají dobře určitě obhlídnu v drogerii :)
    langova.kat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. super novinky :-) přidávám svůj email: Nikol-C@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Ahoj Péťo, kosmetiku GS mám také velice ráda a nový makeup 3v1 už jsem zakoupila a vyzkoušela. Mám velice suchou pleť, takže mě vždy zajímá vše, kde je uveden časový údaj u hydratace :-) makeup není špatný, hezky kryje, ale je fakt, že nejsvětlejší odstín je dost tmavý. A hydratování jsem nějak nezaznamenala. Ale uvidíme, zkoušela jsem zatíd jen 2x. Budu ráda, když budu moct testovat s tebou. Terka.

    OdpovědětVymazat
  194. No téda! To vypadá super:) Zaujal mě hlavně čiči krém a to, že neobsahuje parabeny :) Moc ráda bych to vyzkoušela.
    hanous31@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!