Nové odstíny laků Gabriella Salvete Stars

by - 28 října

Krásný sváteční večer všem,

dlouho nebylo nic o lacích na nehty a tak bych to dnes moc ráda napravila. Tyhle laky totiž už určitě všichni moc dobře znáte a věřím, že hodně z vás má nějakého toho miláčka z řady Stars doma. Já se vám hned z kraje přiznám, moje původní sbírka čtyř odstínů, o které jsem psala tady, se nejdříve rozrostla o odstín Azzurro a vzápětí o zbývající tři. Prostě jsem to psychicky nevydržela a dokoupila je všechny ( no zas tolik jsem se nákupu nebránila :D), jelikož tyhle laky vážně stojí za to! Pamatujete si, jak jsem v jarním článku kňučela, že bych chtěla ještě modrý, růžový, červený...tak díky, Gabriello, máš to u mě a dlužíš mi 4 x 89Kč, odstíny jste doplnily fakt skvěle!
 
Upřímně, vlastně bych mohla jen shrnout jarní článek, protože i nové odstíny laků jsou naprosto božské, plně kryjí ve dvou vrstvách, vydrží bez problémů týden - tedy alespoň na mých nehtech a na to, že jsou hrubé, tak jdou parádně odlakovat.
 

 


První, co mne zaujme u laku, je samozřejmě lahvička, musím znovu konstatovat, že obaly se moc povedly, lahvička je elegantní, decentní a kvalitní. Moc se mi líbí matné víčko  a nápis na něm.
 
Další pozitivní jistota, se kterou můžete počítat, je klasický štěteček, se kterým se ovšem lakuje velmi pohodlně, což je dáno i konzistencí laku. Ta je sice taková hutnější, než jste asi zvyklé u krémovek, ale přesto se lak nikde nehromadí a krásně, rovnoměrně se rozprostírá po nehtu.


Pokud jste nikdy hrubší, pískový lak nezkoušely, asi budete mírně překvapené jemnými zrnky, které lak obsahuje. Po zaschnutí zrnka více vystoupí do prostoru a vytvoří na nehtu 3D efekt, což vypadá nádherně nejen u laků krémových (Vampire a Raspberry), ale především u všech ostatních třpytkatých. Při běžném provozu nemusíte mít obavy z hrubšího povrchu laku, ovšem pokud se chystáte navlékat jemné punčochy, tak zbystřete, protože třpytkami, které z povrchu vystupují, byste si je mohly zatrhnout.
 
Co se týká schnutí, tak to mi přijde hodně rychlé, laky schnou matně a opravdu bleskově, druhou vrstvu nanáším v podstatě ihned. Nadlak je v tomto případě nežádoucí, protože by zlikvidoval pískový efekt, ale pokud stojíte o třpytky a lesklý povrch, klidně dvě vrstvy nadlaku použijte. Pak už ale relativně hladké odlakování nemohu zaručit.
 
Výdrž laku je excelentní, tedy na mých nehtech, bez problémů týden a odlakovávám jen proto, že mám chuť na změnu, jinak by klidně držel dál. Jak jsem již zmínila, odlakovat jdou dobře, ne tak dobře jako krémové laky, ale pořád solidně na to, aby u toho člověku netekly nervy jako u laků třpytkatých (alobal netřeba :).
 
 

Azzuro 08 - nádherná, studená modrá s kvantem stříbrných třpytek, na zimu nepostradatelná barva!




Aquamarina 06 - úchvatná studená, světle zelená se stříbrnými odlesky




Vampire 09 - asi vůbec nejkrásnější červená, kterou jsem kdy viděla, je zářivá, krvavá, neutrální až do studená. Nelekejte se zabarvených konců nehtů, odrůstá mi ta brutální temně zelená, za to tenhle lak opravdu nemůže  :D.....je tak ostrá, že ji ani nešlo pořádně zachytit :).


 

Raspberry 05 - hrozně zvláštní odstín růžové, není úplně žvýkačková, ani Barbie, ale ani tuctová, nudná růžová. Je to prostě trochu intenzivnější barva jahodového milkshaku :) a je úplně překrásná!




Nebudu vám lhát, vy ty laky potřebujete, ptáte se jaký odstín?! Já říkám všechny a nejraději do zásoby po dvou kusech! Tohle je totiž zcela jistě úplně nejlepší věc, kterou za dlouhou dobu jakákoliv česká kosmetická značka vyprodukovala, kdyby mi to nebylo blbý, tak si všech těch 9 trpaslíků beru s sebou do postele a každý večer je něžně políbím na dobrou noc za zvuku ukolébavky (dobře maličko přeháním, ale jen trochu ;), za mě 100% a určitě doporučuji! Já jsem laky kupovala v drogerii Teta za 89Kč.

edit: Jak jsem na něj jen mohla zapomenout, samozřejmě překrásný, jemný a třpytivý Princess 07 mám taky, akorát jsem ho fotila už v srpnu a úplně se mi vypařil :).....

 
 



 

You May Also Like

81 komentářů

  1. Peťul, já tyhle laky zbožňuji. Mám doma růžovou Lila, světlounce růžovou Princess, červený Intense Coral a modrý Azuro. Mám v plánu ale dokoupit další, protože jsem vážně spokojená. Laky nehty zpevní, vydrží opravdu celý týden a jsou prostě super :).
    Teď jsem zkoušela koupit pískové laky od Essence a musím říct, že GS konkurují :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tak 4, ale vidím to ještě minimálně na jeden :D
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím s Lucy, mám štyri, a stále je to málo!:D
      Ú.ž.a.s.n.é. sú všetky.♥

      Vymazat
  3. Tak ty si musím koupit <3
    Gabča

    OdpovědětVymazat
  4. Malý tip :) v rosmannu je mají teď za 62,- :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, díky za tip!! To se hned hodí:)
      TheHugeLover

      Vymazat
    2. Jéé a do kdy to je?Protože než se tam v listopadu dostanu tak to nebude:((

      Vymazat
    3. Akce už skončila (- 30 % na celý sortiment GS), nyní je akce na celý Rimmel.

      Vymazat
    4. dnes jsem si kupovala 2 tyto laky v rosmannu u nas ve znojme a stal 1 skoro 90kc zadna sleva na ne nebyla

      Vymazat
  5. Peti, asi tě nepotěším, ale chybí ti do sbírky odstín Princess 07, v baby pink barvě :D ;) taky moc pěkný na nehtech ;) tímhle článkem jsi mě opět potěšila, protože aspon vidím na "živo" odstín Raspberry, který se mi moc libí, a na který si dlouho brousím zoubky, ale je věčně vyprodaný :/
    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, nechybí, akorát jsem na něj úplně zapomněla, jelikož jsem ho fotila už v létě, ale doplnila jsem ho :), díky!

      Vymazat
  6. Opravdu úžasné laky, se vším co jsi napsala, souhlasím..mám odstín princess a aguamarina a zbožňuju je, mě teda perfektně kryjí i v první vrstvě, asi záleží na nehtech, nevím..ale jednoznačně jsou to skvělé pískáče :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám teda raspberry 05 a ještě Princess 07 (což je světlounce růžová) a nemůžu si je vynachválit, jsou naprosto perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám doma jen jeden, růžový z původní kolekce Stars, ale hodně mě láká pořídit si ještě ten modrý. Jak říkáš, na zimu bude super.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem asi fakt ufoun, ale mně vydrží půlden až den a pak se oprýskávají a vypadá to šíleně. Mám 1 starý a červený nový a už nikdy víc. Možná máme jen jiné nehty, dnes jsi ve videu opěvovala laky Catrice a ty jsou u mě z laků na poslední příčce s vykřičníkem, tak jsem se ani nedivila. Je to ale zajímavé, že každý má úplně jiné "nároky" a "potřeby".

    OdpovědětVymazat
  10. Taky si plánuju nějaký pořídit, ale ještě uvažuju, jaký odstín zvolím, Snad to nedopadne jako u tebe, abych si je koupila všechny! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto souhlasím, tyhle laky jsou prostě bomba!:)
    Na první pohled mě nejvíc uchvátily odstíny Princess a Azzurro,ty jsem si musela koupit hned,jak jsem je viděla.Laky od Gabrielly mi vždycky vyhovovaly a byla jsem s nimi vždy spokojená,ovšem tahle kolekce je vážně mimořádná:).
    Přemýšlím,že si pořídím i tu malinu ^^...

    OdpovědětVymazat
  12. Ta modrá a růžová!!!! Panebože, Peti, právě jsi mi zkazila plán šeření:/ Ty prostě musím mít, jsou úúúúžasné!
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  13. Mám 2, ten světle růžový a šedý :) a budu si muset dojít minimálně ještě pro jeden...:D

    OdpovědětVymazat
  14. Mám dva z předchozí limitky a jsou nejlepší!!! :)
    Jinak, Péťo, nezkoušela si tyhle pískové laky od Essence? Viděla jsem, že mají asi tři odstíny, ale ještě jsem nikde neviděla recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, ja delala swatche, zatim mam za sebou prvni kolo zkouseni vydrze..ted ma byt druhe... Ale v tydnu snad doputuje clanek o hey nude, pak cervena a nakonec ten tmave sedy

      Vymazat
  15. Opět krásný! A určitě na laky juknu

    OdpovědětVymazat
  16. Doma mám 01, 04, 05, 08 . Sú naozaj krásne =) . Po tomto článku mám chuť kúpiť aj zvyšné. Peťa, nerob mi to! =D

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, ty jsou fakt skvělé :) Líbí se mi všechny :)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  18. asi se mi líbí nejvíc ten stříbrný, no prostě ten první:- azzuro :-) krásné ale... máš nádherné nehty:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi líbí odstín Acquamarina a Azzurro, ty bych si klidně koupila! Jinak já mám doma takový ten šedý a ten je taky perfektní! Akorát mi na nehtech nevydrží takovou dobu, jako tobě, ale tím, že je hrubý, tak se dá v klidu dolakovat a nevypadá to blbě :)

    OdpovědětVymazat
  20. :) tyhle laky naprosto žeru :D mám doma už asi 4 odstíny a tyhle budou následovat :D tedy ta růžovka určitě

    OdpovědětVymazat
  21. No, s tím, co jsi napsala musím jen souhlasit, ty laky jsou vážně božské. Nejraději mám ale ten světle růžový, ten je prostě princeznovský a bezkonkurenční!

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám Sapphire, Princess, Intense Coral, Raspberry a nově i Azzuro. Jsou úžasný! A v sobotu jsem byla v My na Národní a viděla jsem tam další nové odstíny! Je to vůbec možný? Polovinu těch nových měli vyprodaných, ale měli vzorníky. Další světle růžová se třpytkama, taková jemně bronzová, světle fialová, tmavě modrá... a ještě další! Nikde jsem o nich zatím nic neviděla, tak jsem zvědavá, jak to s nima je... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě se mi rozšířily zorničky a zrychlil tep :D!

      Vymazat
    2. Nejsou to nahodou stare?

      Vymazat
    3. Nene! Bylo jich tam strašně moc... Taky jsem tam stála s otevřenou pusou!

      Vymazat
    4. Klarko, to si mne tedy prekvap, protoze odebiram novinky od gs a ani oni nedavali zatim zadne informace. Kvuli tobe tam pozenu sestru ve stredu, at mi jde nafotit stojan :-D ta mne bude milovat :-D

      Vymazat
    5. To je vážně divný, obvykle GS dává avizo o nových výrobcích dopředu. Navíc na Máji mají nové výrobky opravdu pozaději oproti klasickým drogérkám.
      Ale nedá mi to a brzo se tam půjdu mrknout :)

      Vymazat
    6. Holky, je to oficiální, opravdu přibudou nové odstíny: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=625096554199625&set=a.252761944766423.68864.247172538658697&type=1&theater Bože, to bude peněz, už se mi tam zase líbí tři... :D

      Vymazat
    7. S Nikol kvuli tomu od rana silime :-) ja mela cestu do Rokycan a PLzne, obesla jsem vsechny drogerie s GS...a nikde nic :-(

      Vymazat
  23. růžovej a modrej je mi nejvíc sympatickej. :-) ..super recenze!

    OdpovědětVymazat
  24. Jenžeee,mně vadí ten povrch,je mi odpudivý ,ale ty barvy jsou opravdu nadherný

    OdpovědětVymazat
  25. Holky, já jsem na ně byla tak natěšená, když o nich psala Peťa na facebooku, že když jsem je pak voděla v Rossmanu v akci tak jsem neváhala a vzala rovnou Princess i Raspberry. Jen co jsem dorazila domu tak jsem nadšeně nalakovala. Jsou to moje první pískové laky. Jenže já si na tu hrubost na nehtech nemůžu vůbec zvyknout :( Strašně mě to štve, protože se mi moc líbí. Asi je to jen o zvyku, tak doufám, že si co nejdřív zvyknu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim s tebpu, jde o zvyk. Ja treba zkousela minuly tyden dat na nehty semis, cca prvni den a prvni hodiny mi to prislo odporny a ja nevim co jeste a po ctyrech dmech sem si rikala, ze je skoda, ze uz se to loupe dolu :-)

      Vymazat
  26. Nejlepší laky, musím si ještě určitě dokoupit jeden z těch modrých odstínů !!! :) Jen škoda, že ta cena není tak božská jak ty laky :D Míša.

    OdpovědětVymazat
  27. já mám taky Azzuro modrý,lilu,intense coral,..laky jsou opravdu bezvadný a dlouho mi vydrží..Zitra jsi skočím pro ten Aquamarine je krásnej i por ten červenej vampire...š

    OdpovědětVymazat
  28. Tyhle laky jsou prostě nádherné, já jich mám pět a přemýšlím, že ještě jeden přikoupím ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Peti přesně si pamatuju,jak jsi psala minulý článek o těch lacích a já jsem tak těžce odolávala,že jsem se radši celému stojanu Gabrielle Salvete vyhýbala.. ale teď ... kdybych neměla takovou slabost pro modrou a růžovou a zitra jdu do města.. asi osud abych si je přece jen koupila :D

    OdpovědětVymazat
  30. Muj pritel ze me kvete.. nejdriv jsem si koupila 2.. pak pojednom dalsi 3... a ted skemram o dalsi.. jsou vazne nadherny.. a musim rict, ze by se mi libilo vic odstinu bez trpytek :-)) jsou opravdu krasne♡ hezky pondelni vecer Verka

    OdpovědětVymazat
  31. Modrý a zelený se mi líbí, ty druhé dva, jak jsou netřpytivé, vypadají spíše jako špatně nalakované:-/ Ale Aquamarina mě asi naláká:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  32. já mám nějaký vínový a právě to Azzuro, to je nádherná barva. sice jsem si chtěla dát s nakupováním kosmetiky pauzu, ale Acquamarina a Vampire mi dělají trošku čáru přes rozpočet :D

    OdpovědětVymazat
  33. škoda, že mám gelovky :D ten odstín Rasberry je prostě úchvatný!

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky musím souhlasit ty laky jsou super já mám všechny z první limitky a z nových odstínů mám Azzuro a Princess ještě plánuju Rapsberry :-)

    OdpovědětVymazat
  35. :) wau, neskutočne krásne laky!

    werushberry.blogspot.sk na blogu prebieha GIVEAWAY!!

    OdpovědětVymazat
  36. Já musím říct, že se mi z téhle řady líbí více ty třpytkaté, ty bez třpytek působí docela zvláštně...ale asi je to o zvyku :) Sama jsem využila slev Tetě i v Rossmanu a koupila si ten Intense Coral a Azurro za 62,-...ale asi jsem jich měla koupit víc :D

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám zatím Princess a Raspberry a při prohlížení Tvých fotek s jistotou můžu říct, že se sbírka co nejdříve rozroste. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  38. Všechny jsou nádherné, ale ten červený mě zaujal nejvíce. Mohli by na ně udělat nějakou akci. Třeba dva za cenu jednoho :-D To by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat
  39. Nemám ani jeden, ale pořád si říkám, že si nějaký musím koupit, protože když to někde vidím tak se mi hodně líbí...

    OdpovědětVymazat
  40. Jo, jo. Tyhle laky mám taky, musím říct, že v mé sbírce převládají. Myslím,že tato série bude hodně oblíbená. Je vhodná i pro ty, co si moc neumí lakovat nehty. Ve dvou vrstvách se ztratí všechny nedokonalosti.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  41. Musím souhlasit, jsou to supr laky !!! Mám doma už čtyři, jsem si počkala na slevu v Rossmannu - za 59Kč. Do budoucna počítám s pořízením ještě nových odstínů :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  42. ten modrý je nádherný, musím ho mít! ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  43. Všechny barvy jsou nádhernéé a já ještě nevlastním ani jeden, měla bych to napravit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Princess mám už asi čtvrt roku a zrovna před chvílí jsem si kupovala Vampire, ale nejraději bych je měla všechny, také jsem jim úplně propadla :-)
    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj peti, dnes mi přišla další paletka sleek a to sunset. Jsem nadšená! Hned jsem se s ní musela nalíčit a je opravdu dokonalá...pigmentace úžasná, barvy nádherné a krásně spolu ladí :) rozhodně nezůstanu jen u čtyř paletek a na Mikuláše a pod stromeček si nadělím další :)

    OdpovědětVymazat
  46. Všechny vypadají naprosto nádherně.Mě ale nejvíc zaujala ta 06 a 07.Krásný článek :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  47. pískové, semišové a holografické laky, to je moje :-D docela pěkné pískové laky má i Golden Rose ;-) P.

    OdpovědětVymazat
  48. Já mám odstín Princess a miluju ho! A teď to vypadá, že potřebuju ještě Azzuro, Vampire a Rapsberry:D

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, ty mi dáváš! :-) Hned po přečtení článku jsem bez 89,- Kč. Byla jsem v Tetě a koupila ten modrý. Už se těším až ho vyzkouším!! :)

    OdpovědětVymazat
  50. neododlala jsem a dneska jsem si prosrě musela jí koupit odstín raspberry :D

    OdpovědětVymazat
  51. tak jsem neododlala a musela jsem si dnes koupit odstin raspberry :D

    OdpovědětVymazat
  52. škoda že si nemůžu lakovat nehty kvůli zaměstnání,
    protože tohle bych snesla na nehtech ve všech odstínech

    OdpovědětVymazat
  53. Mám doma tri laky z teto kolekce a jsem nadsena! V drogerce kolem nich chodim po spickach a nejlepe s velkym obloukem, protoze bych musela koupit vsechny :-D Snazim se ale v posedni dobe trochu mirnit v nakupovani laku, ale asi neodolam, jsou to proste paradni laky - jak barvama, tak vydrzi a aplikaci :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Mám doma tri laky z teto kolekce a jsem nadsena! V drogerce kolem nich chodim po spickach a nejlepe s velkym obloukem, protoze bych musela koupit vsechny :-D Snazim se ale v posedni dobe trochu mirnit v nakupovani laku, ale asi neodolam, jsou to proste paradni laky - jak barvama, tak vydrzi a aplikaci :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peťo, zajímalo by mě, jestli jsi nezkoušela už taky nové Star dust od Rimmelu - přijdou mi dost podobné, mám odstín 003 Aurora a přijde mi naprosto boží, stejně jako "pískáče" od Gabrielly :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, 003 Auroru mám taky a je skvělááááá (taková hrozně zvláštní, ale univerzální barva), ještě mám 004 Luna Love, kterou je ale potřeba dát určitě dvě vrstvy, aby vypadala hezky sytě...a stejně pořád pokoukávám po 006 Moon Walking..:D

      Vymazat
  56. Zrovna jsem dolakovala Azzurro a nemůžu se na něj přestat dívat :D fotky zdaleka nevystihnou jeho krásu :), navnadila jsi mě na Aquamarínu, ale ty netřpytkaté mě teda vůbec nějak nelákají.. taky jsem čekala že budou daleko hrubší přitom jsou hodně jemné :)

    OdpovědětVymazat
  57. Já tyhle laky taky naprosto zbožňuju a myslela jsem si, že už mám taky všechny :D Jenže v my na národní třídě jsem si všimla ještě dalších odstínů... Už si přesně nepamatuji, jaké to byly odstíny, ale vím, že tam byl jeden úplně tmavě modrý a spousta dalších...

    OdpovědětVymazat
  58. Ach ach, komsetické blogy začínají být mým prokletím :D Vždy něčemu statečně odolávám a pak stačí jedna recenze a nemůžu dospat zítřku, abych si s pocitem, že už bez toho nemůžu žít ani den, neběžela danou věc koupit :D Pískové laky od Gabrielly jsem objevila někdy v létě, vlastním Azzuro a Acquamarina, přesně jak říkáš, jsou dokonalé, nádherné a miluju je! :) Po přečtení tohoto článku jsem samozřejmě zjistila, že jich mám málo a rozhodně ihned potřebuji další :D Tentokrát jsem ale zabrousila do stojanu Rimmel, který má teď v Rossmanu slevu 25 %, na jejich pískové laky Space dust (vyjdou na 50 Kč), kde mě už dříve ihned zaujala béžová Aurora, ačkoliv na tyto odstíny příliš nejsem. Musím tedy říct, že G.S. mi vyhovuje více. I přesto, že mám Rimmel štečky ráda, na tento typ laku mi více vyhovoval Gabriellin a navíc mi přišlo, že G.S. o něco rychleji i schne. Uvidíme s výdrží :) Takže za sebe doporučuju spíše G.S. ale Rimmel taky stojí za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  59. Jsou boží! Já jsem si jako první koupila ten fialovej Sapphire a za týden jsem šla pro intense coral. Už teď je mi jasný, že až budu někde blízko drogérce, tak jdu pro další :D

    OdpovědětVymazat
  60. pořád se utěšuju tím, že už žádný pískový lak nepotřebuji - jeden jsem zkusila a popravdě jsem z toho taková rozpačitá. ale sakra, ten odstín vampire musím mít!!! :D v poslední době dost ujíždím na všech odstínech červené barvy.

    OdpovědětVymazat
  61. Jedna velká chyba v článku. Gabriella Salvete v žádném případě NENÍ ČESKÁ ZNAČKA!!!

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peťo, já pískové laky úplně zbožňuju, mám pocit, že vydrží mnohem déle v "nositelném" hezkém stavu.. Ale od GS mám pouze jeden, mám skoro celou řadu Rimmel Space Dust. Máš taky nějaké od Rimmelu z téhle řady, co na ně říkáš?

    OdpovědětVymazat
  63. Ty 08, 07 a 06 jsou naprosto boží

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!