OOTD - Floral spaghetti straps backless maxi dress / květované maxišaty s holými zády

by - 30 července

Krásný večer vám všem,

 jak už jste možná zaznamenali na facebooku, v pondělí jsem byla hostem v pořadu Živě z Palladia na Tv Relax. Zpovídala mě krásná Genny a pokud byste si chtěli rozhovor poslechnout, můžete tady, bohužel mně se video dost seká a nejde mi po pár minutách obraz, tak doufám, že to později opraví..... :). A pokud by vás rozhor nezajímal, mám pro vás dnes alespoň outfit, který jsem měla na sobě.

 
Teď už ale k dnešnímu outfitu, který jsem měla právě v televizi. Musím vám říci, že tyto šaty mne absolutně uchvátily a i když přišly, musím na rovinu říci, že byly prostě božské. Objednávala jsem si velikost S, ale musela jsem je nechat zabrat v pase a trochu zkrátit ramínka, jinak sedí jako ulité a moc se mi líbí, že jsou opravdu až na zem. Lehoučký šifon a květovaný vzor jsou podle mne už jen třešničkou na dortu a tyhle maxi se rázem zařadily mezi moje vůbec nejoblíbenější letní šaty.
Asi vás překvapí, že jsem si je objednala i přesto, že mají holá záda a vzít pod ně podprsenku tak, aby nebyla vidět, je nemožné. Jedině snad nějakou tu nalepovačku, ale to bych se bála, že mi spadne v přímém přenosu :). Jak jsem to tedy vyřešila? Podle mne elegantním způsobem. Ano, možná namítnete, že spodní prádlo nemá být vidět. Ale já si myslím, že když i ta Carrie ze SATC nám ukázala, že pěkná podprsenka na zádech koukat může, tak prostě koukat může a není to nic proti ničemu. Samozřejmě dávejte pozor, aby barevně ladila k outfitu a aby byla opravdu pěkná, žádná sepraná ramínka! Podle mne je to fajn kompromis, ale je mi jasné, že ne všichni se mnou budou souhlasit. V této variantě mi to totiž nepřipadá ani vulgární, ani laciné, ale prostě jen něžné a letní. Podle mne je to také mnohem lepší, než když pak prsa bokem z takových šatů vykukují. Schválně mi dejte vědět, co si o tom myslíte ;). Co se týče makeupu a vlasů, zvolila jsem vlnky trojkulmou a makeup jen v přirozených barvách s pomocí Urban Decay Naked 3. A samozřejmě budu moc ráda, když mi napíšete, zda vás dnešní outfit zaujal a jestli se vám maxi líbí.
 

Otevřené studio v OC Palladium je maličké a prosklené, takže můžete pozorovat, co se tam právě odehrává :). Tímto také moc zdravím fanoušky, kteří na nás koukali přímo v kavárně v Palladiu a kteří na nás s Genny mávali :), díky, bylo to moc milé! A také moc děkuji všem, se kterými jsem se v pondělí úplnou náhodou potkala a kteří mne poznali a oslovili, bylo to moc příjemné a jsem ráda, že se mne ve skutečnosti nebojíte :D!
 



 
na sobě mám:
šaty - Sheinside
kabelka a boty - Humanic (už je mám dlouho a určitě by bylo lepší psaníčko, ale potřebovala jsem něco většího a pohodlného :)
náhrdelník - ebay
vlasy - trojkulma Babyliss
opálení - samoopalovák Ryor
lak - Essie Guchi muchi puchi
 












 
Mějte krásný večer a zítra se těšte na Lovely Top 10 :)!
 

You May Also Like

156 komentářů

  1. Moc krásné šaty. Sluší ti to jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem chtěla napsat, jaká je to krása, ale za mě velké velké mínus ta podprsenka. :( Vyčuhující podprsenky se mi celkově nelíbí nikde a tady je venku prakticky celá, což je vážně škoda, úplně mi to ruší dojem z šatů.
    Zepředu hot, zezadu not. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, zrovna po 156 koukám na Sex ve městě a i když je Carrie módní ikona, tak ty extrémně vyčuhující podprsenky jsem jí nikdy "neodpustila" :)
      "Kor" na malá prsa to rozhodně není třeba, chápu, že by ses necejtila, ale v tom případě bych si takovéto šaty ani nekoupila...

      Vymazat
    2. šaty jsou nádherný, ale souhlasím s holkama, vyčuhující podprsenka na zádech je trochu neestetické a kazí dojem. Je to jen můj názor. Nejsem moc obdařená tak používám v těchto případech neviditelnou samodržící podprsenku, je skvělá akorát se nesmíte mazat krémem pod poprenkou a vždycky po použití omýt, aby dobře příště přilnula a držela

      Vymazat
  3. Peti, sluší ti to jako vždycky, šaty i náhrdelník jsou super :) Podprsenka se mi bohužel nelíbí, zvolila bych spíše bez ramínek v tělové barvě nebo s gelovým proužkem vzadu, tak nějak mi to kazí celý dojem z outfitu :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je naprosto dokonalý outfit! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by to dokonalý, ovšem ta podprsenka to zabíjí, i když barevně ladí. Pod tento typ šatů se prostě podprsenka nenosí, a to právě proto, že mají zadní část řešenou tak, aby odhalovaly nahá záda. Takže ta podprsenka je tam naprosto nesmyslná. Pěst na oko. Jestli si to Péťa může dovolit, měla jít bez podprsenky. Pak by byla dokonalá. A pokud bez podprsenky chodit nemůže/nechce, pak si musí vybírat jinak střižené šaty. Ahoj, Zuzana

      Vymazat
  5. To je nadhera!!!moc krasne...musel se za Tebou kazdy otacet:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, ta podprsenka to zabila :( !

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné šaty! :) moc ti to sluší, opálení tě dělá ještě hezčí :)

    OdpovědětVymazat
  8. za mě ta podprsenka opravdu ne :( Podle mě úplně kazí krásu a originalitu šatů. Já bych zvolila nalepovací. Z vlastní zkušenosti vím, že drží a to mám tu obyčenou od vietnamců za 90 kč.
    Jinak se mi vše moc líbí a takhle upravené vlasy ti sluší víc, než všechno ostatní :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty jsou naprosto božské. Nutně je potřebuji! :D A vůbec ti to strašně sluší, jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peťo, dneska to je promě premiéra, poprvé píšu komentář na tvůj blog. Musím ti poděkovat, kolik času do svého blogu dáváš. Tvoje outfitový články zbožňuju a tendle není vyjímka :) Co jsem ti ale chtěla napsat, moc se mi líbí tvůj přístup k nehezkým komentářům. Vždycky mě udiví, že si lidi na fotce dokážou všimnou šmouhy na botě, když si já, i když si tvoje fotky kvůli tvojí kráse a krásnému oblečení prohlížím pečlivě, takových detailů nevšimnu... Nedávno jsem navšívila jeden blog a v komentářích pod jedním článkem se spustila diskuze o tobě. Někdo se tě zastával, někdo tě pomlouval, našly se různé názory až mě udivilo, jak i blogerky umí být zlé.. Mě nejvíc mrzí, že se z blogů stává soutěž a blogerky pomlouvají tu druhou, aby měly více čtenářů....Já sama si blogování užívám a i když čtenářů moc nemám hrozně mě to baví a asi kvůli tomu nedokážu přístup některých lidí pochopit...
    Moc ti děkuju za tvůj blog a videa a přeju hodně sil s bojem se závistivci...
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristýnko, předem ti moc děkuji za tvou podporu a také za první komentář, to mne moc těší :). No, co se týká blogování, to víš, ono je to dobrá reklama mě pomlouvat, většinou totiž někdo pošle odkaz a pak se to řeší, takže autorka blogu se může radovat z návštěv. Asi je už veřejně známo, že můj blog patří mezi ty nejvíce navštěvované a ukousnout si kus návštěv pro sebe je asi lákavé i za cenu podlého jednání. S tím ovšem nic neudělám. Vím, že mne ostatní blogerky pomlouvají a že si lidé o mně vymýšlí nesmysly a šíří je, vím i které a vím, že to dělají i v uzavřených diskuzích, ale abych pravdu řekla, tak mě to nezajímá. Jen je škoda, že to nevidí i širší veřejnost, že na blogu se přetvařují a pak, když si myslí, že to nikdo nevidí, jedou si vyloženě komentáře plné závisti a zášti. Myslím si ale, že na to dojedou samy, protože se nemohou přetvařovat věčně a že to praskne i bez toho, aniž bych to řekla já. Ještě jednou děkuji za podporu a přeji, aby tě blog dále bavil a hodně krásných článků a milých čtenářů :)!

      Vymazat
  11. Vau toto je top :) a podprda se mi v tom teda vůbec nelíbí :/ raději bych si nechala zesílit košíčky a nosit bez :) ale šaty jsou fakt nejhezší co jsem kdy viděla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peto moc ti to sluší ty šaty mě na prvni pohled doslova uchvatili jsou úžasný a ta podprsenka no není to úplně můj šálek kávy ale celkový dojem z outfitu je 110 procent ! Video sem bohužel nestihla zkouknout skvělé ale i za těch asi 15minut mi bylo jasné že ho určitě nevidím poprvé :). Na jednu stranu ti strašně závidim bylas v televizi dalo by se říct že seš prostě mediální "celebrita" :) ale na druhou stranu mně já bych měla srašnej stres "tedka se mě na něco zeptaj a já nebudu vědět jak odpovět atd." ale nic méně tys to zvládla na víc jak výborbou a já můžu jenom zatleskat a závidět ! A Loveyl Top 10 mám nejradši a mooc se na něj těšim ! Kája

    OdpovědětVymazat
  13. Moc krásně sladěno - všechno. :-)
    Ta podprsenka je diskutabilní. Já zase chodím nerada bez podprsenky, protože mám větší prsa a bez opory to všechno moc poskakuje. :-D A taky nemám ráda, když jsou mi vidět bradavky, takže podprsenky mám hlavně vyztužené (nikoli vycpané).
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  14. Maxi šaty jsem si toto léto moc oblíbila a tobě hezky sedí a hlavně sluší ;-) krásné.

    OdpovědětVymazat
  15. Ta podprsenka mi tam vůbec nesedí, ale jinak jsou šaty nádherné!! :) Mikajla

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné šaty a náhrdelník =) Myslím, že s tělovou podprsenkou jsi to vyřešila dobře, jen bych zvolila zapínání mezi prsy, ne na zádech. Přecijen hrozí tu možnost nějakého blbce, co ji bude chtít rozepnout a vypadalo by to lépe =)
    A doufám, že video se vyřeší co nejdřív, radši bych ho poslouchala i s obrazem =)
    Ilča

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle za mě rozhodně ne :/ Ta podprsenka je tam jako pěst na oko, i když je tedy světlá a celkově sladěná s outfitem. Možná nějaká podprsenka bez ramínek, když už :/ Nevím, jak by to vypadalo, to je jen takový nápad že by na těch zádech byl jen pruh a už ne ramínka. A nebo pak případně bez, nevím jak moc látka něco odhaluje. Pak mě ještě napadlo zkřížit ramínka, ať to koresponduje s tím křížením ramínek šatů. Ale to taky neví jak by vypadalo :D Jen mě tak napadá otázka - proč si vůbec kupovat něco takového, pod co se nedá vzít jakákoliv podprsenka (kromě té nalepovačky)? Mě se taky líbila spousta krásných šatů ale skrz průstřihy na zádech jsem si je nemohla dovolit. A to to nebyly žádné kompletně odhalené záda. Bohužel se mi totiž nepovedlo sehnat nějakou variabilní podprsenku. Malé město a velikost 70E/F už je problémem a to ještě není žádný extrém. Kdo by měl nějaký tip, sem s ním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..ty si ty, a Petra je Petra :) Jej sa to s podprdou paci a bodka.
      Tip: nejaky ten pan Dr. v Prahe vraj robi plastiky (aj zmensovanie) zdarma, tak sa prihlas ak to chces riesit..
      AFi

      Vymazat
    2. AFi, to je rada nad zlato. Lepšiu si dať bemohla, tlieskam. Škoda, že neviem o doktorovi, ktorý pridáva mozgy tým, ktorým chýbajú.

      Vymazat
    3. Drahá :), to není určeno tobě, to jsem psala pro Peťu :) Peťa se ptala na názor a já jej napsala bez žádných urážek, zkrátka slušně tak, jak to má být. I ostatní přidali pár tipů, které je napadly, já jsem udělala totéž, plus jsem ještě připsala vlastní zkušenost s tím, že pokud má někdo tip na nějakou dobrou podprsenku, budu moc ráda :) Ale děkuji za tvůj tip, jistě máš s touto klinikou bohaté zkušenosti, jinak bys mi to nepsala, tak se když tak poděl o více informací ;) Zatím pa :)

      Vymazat
  18. všechno o.k.,ale ta kabelka mi nějak nesedí velikostí ,volila bych třeba větší psaníčko s přezkou na prostrčení ruky

    OdpovědětVymazat
  19. Tie šaty sú neskutočne kráááásne! Ale tú podprsenku by som nabudúce radšej nechala doma a vymenila ju za samodržiacu ;) Ale inak úplne dokonalé! Aj vlasy, kabelka aj sandálky!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný outfit! :) Můžu se zeptat, odkud je ta podprsenka? Vypadá totiž krásně a já bych ji také klidně nechala koukat, jelikož vůbec neruší a celkový dojem je krásný. ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduju Te furt, ale pisu teprve podruhe. Dnes jsem si to proste nemohla odpustit, ty saty jsou naprosto "wow" a Tobe neskutecne slusi :)

    OdpovědětVymazat
  22. Seklo Ti to, šaty jsou nádherné, ty se povedly a náhrdelník se k nim perfektně hodí, prostě nádhera.. Ale ty záda, ty se mi hrozně, ale hrozně nelíbí:( Asi bych tam našila alespoň do té spodní části, přes to hlavní zapínání, nějakou krajku jemnou, průhlednou.. Ale když ti to nevadí, tak no problem!:)) Já jsem asi trochu větší stydlínka:)))
    Chtěla jsem napsat, že ty bys je mohla mít klidně bez podprdy, ale koukám, že je to tam ze strany dost otevřené, že:o/

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jo, to je fakt nadherny look!!! Vzdycky si myslim, ze uz nemuzes byt lepsi (krasnejsi, originalnejsi, zajimavejsi) a stejne se vzdycky prekonas! :-D Z te podprsenky nejsem sice uplne odvazana, ja bych to resila tema gelovyma nalepkama, ale vylozene me to netaha za oci, kor jak mas na zadech hrivu skoro do pasu...
    A navic si myslim, ze nam kecas, ze nemas prsa, protoze uz nekolikrat jsem si vsimla, ze mas v dekoltu paradni zlabek a ten s nulkama nenazenes, ani kdyby ses zblaznila! :-D Mas super soumernou postavu!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  24. nádherné šaty! Mně by se líbila podprsenka, která se zapíná vpředu, aby na zádech byl jen pruh a ne prádlové zapínání nebo bych ji neoblékala vůbec, vždyť je to podšité. I takto je to krásné, navíc to zakrývají tvé úžasné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  25. Na prvních fotkách mě šaty naprosto okouzlily a tobě moc sluší. Krásně sladěno, decentní líčení. Ale ... zklamal mě pohled zezadu. Podprsenka by asi neměla být vidět, to je můj názor.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. keby si si prečítala článok, tak by si sa dozvedela kvôli čomu si tú podprsenku dala :) a skús si zobrať ty podprsenku do takýchto šiat, ktoré sú zo zadu len prepletené 2 ramienkami :)
      inak Peti, nádherný outfit ako stále :) šaty ti krásne seknú a makeup a vlasy k tomu vytvárajú naozaj princezničkovský outfit ! :) podľa mňa sa tam tá podprsenka hodí, je to predsa lepšie ako keby si nemala na sebe nič :)

      Vymazat
    2. Nikolo, a to si všichni, co Petru ve městě potkají, budou muset přečíst článek, aby pochopili, proč je ta podprsenka vidět? Pod takové šaty se má buď zvolit odpovídající prádlo nebo si takový kousek do šatníku nepořizovat. Může samozřejmě mít podprsenku tak, jak ji má nyní, není zločin proti lidskosti,ale na potlesk to taky není.

      Vymazat
  26. peti, podprsenka to cele pokazila, ved su vzadu krasne jemne prekrizene spagetove ramienka, podprsenkou si to cele pokazila, ale saty su krasne, podla mna je to preslap, nech to tak nosi ktokolvek ( Kika)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný jemný outfit :) jen se mi moc nelíbí, když mají šaty takhle krásně řešená záda a narušuje to podprsenka :( ale na fotce, kde Ti vlasy splývají po zádech, to nebije tolik do očí, obzvlášť, když jsi perfektně sladila barvu podprsenky s šaty. Takže za mě super :)

    OdpovědětVymazat
  28. Pekné šaty ale zarazila ma tam tá podprsenka...tie šaty majú preto taký strih lebo tam tá podprsenka proste byt nemá :)

    OdpovědětVymazat
  29. Péti, tak tohle Ti fakt sluší! :-) podprdu bych sice taky vyměnila, ale pokud Ty se v tom cítíš dobře, tak proč ne! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, takhle Ti to neskutečně moc sluší - Jsi na fotkách NÁDHERNÁ !! Kabelka, boty, šaty, vlasy všechno dokonalý :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Šaty jsou opravdu božííííííííííí!!!! Ale ta podprsenka hrozná:(((( Velká škoda:(((

    OdpovědětVymazat
  32. Šaty jsou opravdu božíííííííííííííí!!!!!!!!!!!! Ale ta podprsenka hrozná:((((( Velká škoda:(((

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, jeste me napadlo, zkusit pod ty saty jen podprsenkovy pas - bandeau, maji ho i v krajce nebo telovy, mozna by to vypadalo lip, protoze by nebylo videt zapinani, ale jen prave krajka.. Treba by to pusobilo jako soucast satu. Ale jak uz jsem psala vys, mne se to libi i tak, jsi fakt nadherna.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, také mě to napadlo! Ale Peti, Ty by sis mohla ty šaty vzít klidně i bez podprdy :-) Vypadáš famózně!!!

      Vymazat
    2. Jenže bandeau nedělaj double push-up..

      Vymazat
  34. Peti, je to krása ty šaty, líčení a vlasy, ale podprsenka fakt ne. Já sex ve městě nepovažuju za nějakou módní bibli. Ano byly tam k vidění krásné věci, ne že ne, ale zrovna to přiznané prádlo na mě působilo vždy rušivě. Samozřejmě hezké prádlo bych neoznačila za hnus hnusoucí, ale rušivé je snad to pravé slovo. Neurazí, ale nepotěší.
    Já bych to osobně při tvé postavě řešila lepkama na bradavky
    http://www.astratex.cz/lepitka-na-bradavky-s-motivem/doplnky

    prostě dokud jsou prsa pevná, tak toto. Kdybych je pevná neměla, zkusila bych tu samodržící podprsenku, a kdyby ani ta nešla, asi bych ty šatičky raději oželela, ač by mě to mrzelo.

    OdpovědětVymazat
  35. NE PROBOHA NE, a ne proboha neohánět se Carrie.
    Ta kdyby to viděla, snad i zaplatí pokutu z nasmlouvaných dílů.
    To je děs, opravdu, z pocitu pohody z rozevlátých šatů jsem při pohledu "zezadu" jen zlstala zírat.
    A ne, neoháněj se připrděností českých žen a závistí - tohle se fakt nepovedlo.
    V poslední době jsem pár "viditelného" prádla v outfitech např. hereček viděla, ale tohle fakt ne.
    To jako když tady Jaruna vyběhne na poštu a má zadní díl tílka x cm pod podprsenkou:-(
    Snažila ses tady zbořit ty upjaté módní meze, ale tohle fakt ne, tedy takto ne.
    Asi by teď ta gratulace k vysílání ani nebyla upřímná.

    A víš co? Trumfni tu rádoby zpěvačku Rita Ora, ta minule šla po letišti jen v podprsence.
    Ať žije hra na prsa:-))
    Chcete podpis? Na co. Tento outfit pochválí snad jen anální horolezci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tiez si tej Rite napisala koment? ;)) bola z neho asi smutna, ze? :D
      AFi

      Vymazat
  36. Ty jo.. úžasný..:) Moc ti to tu sluší Peťo!

    OdpovědětVymazat
  37. Petro, ta podprsenka tomu dala korunu a ta kabelka je ještě horší. Jinak šaty pěkný, ale tímhle jsi to prostě zazdila, děs!!! Marcela

    OdpovědětVymazat
  38. Super super super!! :-)))) a ty nalepovačky zkus :-) jinak gratulace k dalšímu úspěchu! :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, jako vždy nádhera :) ale podprsenku bych asi nechala doma ... a moc prosím, jaká je to rtěnka a odstín, co máš na rtech? ...je to totiž přesně to, co hledám :) Děkuji
    Janča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jančo, je to lesk od Lancome Lip lover v odstínu 316 myslím :).

      Vymazat
    2. děkuji, hned na to mrknu :)
      J.

      Vymazat
  40. A sama nevím proč ,ale ten nepovedený pokus s podprsenkou mi podtrhuje i ten krajkový spodní okraj. Sama fak nevím proč, ale jako by jen zdůrazňoval ten děs.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peto, teda ty vypadas uplne jako anticka bohyne. :-) Taky si myslim, ze kdyz si zena vezme hezkou, vkusnou podprsenku, tak to u satu s odhalenymi zady vubec nevadi.

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, dneska jsi fakt pretty pretty pretty woman :) Krásný šaty a nejspíš budu jedna z mála, ale ta podprda mě vůbec nijak neirituje. Jo a taky boží vlasy a celkově vypadáš jak dvacítka ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Šaty jsou nádherný a vlasy totálně boží!!! Škoda té podprsenky, já bych šla bez ní, neštěstí si to můžu dovolit (zatím)...:-D

    OdpovědětVymazat
  44. Nedá mi to...
    Petro, snad každý tu ví, jaká jste detailistaka, jak se snažíte dolaďovat....a ano, na více věcí se hodí větší kabela, ale když víte, ýe to chcete fotit a vložit i na blog jako outfit, proč si jen pro to focení nevezmete to zmiňované psaníčko? Míra by tu kabelu na rameni chvíli podržel, ne? :-))
    Tato kabela je opravdu pěst na oko a jen nahrává kritikám.

    OdpovědětVymazat
  45. Na těchto fotkách jsi úchvatná, Petruš, ale podprsenku příště fakt ne. Ta vypadá vzadu děsně. Podprda by opravdu nikdy neměla vykukovat. To je stejné jako s tangama. Jinak vlasy a make-up perfektní. Jitka

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, saty nadherne, asi nejhezci outfit, ktery jsem u Tebe videla. Ale ta podprsenka, bohuzel, to fakt ne :-( Asi bych volila se silikonovymi zady, pokud mas totiz vlasy vzadu, nebylo by to skoro vubec videt (i kdyz bzene "neviditelnym" soucastem podprsenek nefandim).

    OdpovědětVymazat
  47. Outfit se mi velice líbí ty šaty jsou mega skvělé :) Akorát ta podprsenka mi k tomu prostě nejde :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Prosím tě Peťo, jaký typ trojkulmy jsi použila? Vlny jsou božské

    OdpovědětVymazat
  49. Wau tie saty su krasne. Prave som jedny objednala maminke pretoze ona si moze dovolit nemat pod nimi podprsenku jej prsia maju akuratnu velkost vzhladom na jej postavu a stoja na mieste. Nieje to vulgarne ked si neda podprsenku pod saty. A druhe som objednala sebe aj ked sa budem musiet popozerat po tych nalepovacich podprdach, ktore som este nemala ale tak treba vyskusat nieco nove. :D

    OdpovědětVymazat
  50. Proboha přestaň se už neustále srovnávat s Carrie :-( ... ty nejsi Carrie a nejsi v New Yorku ... šaty nádherné, ale podprsenka naprosto příšerná, existuje plno podprsenek, které by se pod to daly vzít, i když je to samozřejmě diskutabilní ... podprsenky se zapínáním vepředu, balkónovka bez ramínek atd ... ale tohle opravdu ne. A pokud si nemůžeš dovolit jít bez podprsenky, nemůžeš si bohužel dovolit ani takové šaty.

    OdpovědětVymazat
  51. Šaty ti strašně sluší, líčení také perfekt. Jen nejsem zastáncem vyčuhujících podprsenek. Trochu je to ok, ale takhle celá záda už se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  52. Péti šaty jsou nádherné ale ta podprsenka to nééé! Velmi mě převapilo jak je to studio maličké.V televizi vypadá velké,jakoby ve volném prostoru a ono je to takový maličký ohrazený prostor :) !

    OdpovědětVymazat
  53. Súhlasím s ostatnými podprsenka je hroza... ja by som tak ani nevyšla z domu lebo by som sa hanbila :) (nemyslím to v zlom)... ked uz tak tu samodrziacu ale kedze som to nikdy neskusala neviem ako to drži alebo ma napadlo...viem že si ukazovala korzetové podprsenky tak bielu a nato tie kusy látky čo sa teraz nosia (rozne aj farebné neviem ako sa to presne volá) ale určite by to vypadalo menej rusivo ako toto :)

    OdpovědětVymazat
  54. Na fotkách ti to veľmi pristane a šaty sú moc krásne. Aj keď je podprsenka ladiaca so šatami, prekáža mi tam :( Ak nie sú šaty nejak priesvitné a žena nemá príliš veľké prsia, tak podľa mňa radšej ísť bez alebo teda potom zvoliť tú nalepovaciu, lebo aj keď je podprsenka veľmi pekná, tak mi to celkový dojem dosť kazí :( Inak dlhé šaty až po zem zháňam už dlhšiu dobu a nedarí sa mi také dlhé nájsť.

    OdpovědětVymazat
  55. Tak tyto šaty jsou perfektní a vůbec se nedivím, že sis je tak oblíbila. Opravdu bomba, hrozně ti sluší. Určitě jeden z nejlepších outfitů, které jsem u tebe viděla. A ty rozpuštěné vlasy bys měla nosit častěji, sedí ti to.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, máš božské vlasy, jakou tu trojkulmu používáš?

    OdpovědětVymazat
  57. Občas komentuji, pokud mám pocit, že je potřeba vyslovit názor, který bude přínosný. Bylo by to nádherné, kdyby to nezkazila ta podprsenka zezadu. Vždy jsem byla názoru, že spodní prádlo nesmí vykukovat, a tím mám na mysli jen samotná ramínka od podprsenky. Ale ta vykukující ramínka jsou natolik běžnou součástí outfitů tak velikého množství žen, že už jsem jaksi otupěla a nějak to přecházím. Stále však mi to narušuje celkový dojem, ačkoliv mají dívky a ženy jinak pěkné oblečení. Takže z toho už vyplývá můj dnešní komentář. Ta podprsenka zabila, tedy naprosto zkazila celý pohled na šaty zezadu. Bez podprsenky by to bylo okouzlující a sexy. Ale ta podprsenka, ačkoliv byla vybíraná pečlivě, vzala celou eleganci pryč.
    Jsem pro inovace, odvážnost v módě mám ráda, uznávám osobitý styl každé ženy, ale klasická podprsenka do takových šatů prostě nepatří, vnímám to jako nevkus. Kdo může, měl by nosit takové šaty bez, případně to vyřešit alternativní podprsenkou.

    Přeji krásné slunečné dny a odvahu jít do šatů bez podprsenky!

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  58. Tak ty šaty jsou prostě paráda, dokonce v nich vypadáš vysoká:) video se mi taky sekalo, tak jsem se na to vykašlala. No a k té podprsence, když už ji chceš nebo potřebuješ mít, za mě by líp vypadalo bez ramínek, že by člověka hned nenapadlo - hele podprsenka, ale musel by nejdřív přemýšlet, jestli to není proužek na zádech patřící k šatům.

    OdpovědětVymazat
  59. saty jsou moc pekne... hlavne delka az na zem. jinak ta podprsenka fakt ne... ne proste ne. byt pekna, byt v barve... neni to pekny. proste neni :-(

    OdpovědětVymazat
  60. když vím, že nemám ke kusu oděvu kousky na kombinování, nekupuju si ho. nemusí se jednat jen o další části oděvu, ale i o doplňky (pomoc, ta kabelka..) a zvláště o spodní prádlo. snaha tvářit se, že to tak má být, je z nouze ctnost, která není vůbec uvěřitelná a degraduje jinak opravdu krásné šaty, které by s vhodným prádlem vůbec nevypadaly vulgárně, na kurví klasiku českých ulic.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peti:) šaty jsou úžasné, ale já osobně bych je volila bez podprsenky... jinak škoda, že to video se seká. Každopádně děkuji za každodenní inspiraci a skvělé zpestření dne:))

    OdpovědětVymazat
  62. Šaty jsou opravdu nádherné, vypadáš v nich jako vila :) akorát tu poprdu by to chtělo nějak domyslet, takhle se mi to nelíbí, Kazi to dojem z krásných šatů :)

    OdpovědětVymazat
  63. Šaty jsou nádherné a neskutečně ti sluší, ale musím se přidat k holkám, ta podprsenka pod nimi je hrozná. Denně potkávám holky, který na sobě mají krásné topy či šaty s průstřihy, ale zabije to tam vždycky ta podprsenka, stejně tak jako i ve tvém případě. Pokud prostě někdo nemá odvahu na to si vzít takové šaty bez podprsenky nebo je nenapadne jak to nějak rafinovaně vyřešit, pak by takové věci nosit neměl a dost mě překvapuje, že to vidím na tobě. Neskutečně si se vyšvihla a si teď prakticky modní ikona pro spoustu holek i žen, takže za mě fakt velké zklamání.

    OdpovědětVymazat
  64. No ta podprsenka neeeee, to je opravdu děsné, nezlob se.. Styl Carrie je jiný, celkově ulítlý a co si budeme povídat, i její některé modely jsou příšerné, jen je akceptujeme, protože je to prostě "Carrie" a někteří "odborníci" je hodnotí jako super outfity.. ale máme oči. Podle mě to ani není věc vkusu, protože něco je fakt děs běs a líbí se to jen těm co chtějí šokovat a ne se líbit... Vůbec nevidím problém, když prsa z boku vykouknou, pokud jsou to právě prsa jako máš ty.. udělej z malých prsou přednost. Osobně nechápu, proč ty vycpávky šílené apod.. Si sebevědomá žena, ale tohle mi k nějak nesedí... :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Kritiki zvládáš čím dál tím líp....aha.....a spíše to vypovídá o tom pisateli než o tobě...aha...
    takže všichni chvalte chvalte, jinak jse v ****** a závidíte a nechcete si přiznat věk a nemáte vkus a jste prostě mimo a závistiví a zlí...a nemáte chlapa....a závodíte petře úspěch a prostě jen ZÁVIDÍTE...

    PETRO, dej si už blok na anonymy, jinak se fakt neudržím.
    A fakt závidím účast mezi "hvězdami" na této relaci!!!!
    Jdu spát se svými depresemi.

    OdpovědětVymazat
  66. Peti, nepřemýšlela jsi, že bys investovala do kvalitní kožené kabelky? :)

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  67. Šaty nádherné, sluší ti, ale ta podprsenka příště nee....opravdu jde vidět téměř celá a kazí to dojem. Je to jako bys zapomněla, že sis vzala šaty s holýma zádama.....

    OdpovědětVymazat
  68. zozadu aj pre mňa sklamanie....škoda...

    OdpovědětVymazat
  69. I když ti to sluší pořád nic krásnějšího jsme na tobě ještě neviděla! :) Tohle je nádhera!!! :) (jenom bych schovala zadní díl podprsenky..) Ale jinak pecka :)

    OdpovědětVymazat
  70. Zepředu nádhera, zezadu to na mě bohužel působí, jako kdyby ti kus oblečení chyběl. Jak jde ta podprsenka tolik vidět, tak mi to připadá takové "nedodělané" nebo nevím, jak to lépe popsat...asi by se mi více líbilo, kdyby tam místo téhle byla nějaká hladká tělová se zapínáním vepředu a ramínka by byla zkřížená. To by pak byl vidět jen jednoduchý pruh a už by to nepůsobilo tak "nahatě":)

    OdpovědětVymazat
  71. Jak jsem tusila, podprsenka a hlavne zminka o SATC nekterym lidem zvedla zluc :D. Docela mne prekvapuje, ze tolik z vas ta podprsenka rusi, protoze mne se fakt libila, zvlastne kdyz mam stejne pres cela zada vlasy. Ja se vou velikosti bych samozrejme mohla jit uplne bez ni,ale citila bych se v tom neprijemne. Z meho pohledu je tohle mnohem lepsi reseni,ale bylo mi jasne, ze vetsine proste podprsenka vadit bude. Myslim, ze hladka nebo telova varianta nebo dokonce gelova zada je mnohem horsi, protoze to pak vypada, ze clovek tu podprdu chtel schovat a nepovedlo se, to si radeji vzit peknou a priznat ji, podle me tedy :). Chapu ale, ze kazdy to ma jinak a moc vsem dekuji za nazory, jsem rada, ze saty se vam libi a az je vezmu nekam soukromne, tak to bude asi uplne bez te podprsenky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej tu nalepovací podprsenku, menším velikostem opravdu drží a neolupuje se. Jinak moc pěkné šaty a celý blog. Držím palce a fandím ti. :) Káťa

      Vymazat
    2. vyzkouším, právě koukám, kde ji nejlépe sehnat :)

      Vymazat
    3. Podprsenka samozřejmě v dnešní době už vykukovat může, ale holt jsi zvolila špatný typ podprsenky. Nápad dobrý, ale realizace pokulhává.
      Mnohem lépe by vypadalo krajkové bandeau nebo podprsenka se zapínáním vepředu a širším pásem vzadu. Takhle se to prostě vůbec nepovedlo. Tak třeba příště.

      Vymazat
    4. Peti vůbec se Ti nedivím. Já mám prsa taky malá a klidně bych mohla jít bez podprsenky, ale prostě bych se cítila nepříjemně a vadilo by mi to. Nemohla bych být ve své kůži. Navíc nesnáším, když jdou někomu vidět bradavky :D podle mě je podprsenka krásná a vůbec mi u tohoto outfitu nevadí, šatičky jsou nádherné a ty rovněž! :)

      Vymazat
  72. Já tu podprsenku neřeším, bylo by to asi lepší bez ní, ale Tobě to fakt sluší a zakrývají to tvoje vlasy, takže v pohodě... :)

    OdpovědětVymazat
  73. Tak já jsem se děsně moc těšila na tento rozhovor, ale máš pravdu Péťo, i mě se to bohužel zasekávalo, takže obraz pouze pár minut, pak už jen tma, ale rozhovor byl slyšet, a jako vždy nezklamal. Jinak šaty krásné, vzor mi trochu připomíná větvičky s kvítky jabloně. Moc krásné, jemné jako ty, moc ti seknou. Teď na pár dní odjíždím a nebudu mít přístup na internet, ale těším se, že až se vrátím, bude vše fungovat jak má, a já si ten rozhovor vychutnám v plné kráse. Hodně dalších úspěchů, tvá velká fanynka.

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj.Vlasy i makeup je super.Šaty co se týče délky a vzoru , se mě líbí.Jen bych taky viděla jako problém tu podprsenku ,není to hezké,chce to jiný střih šatů a nebo prsa jen podlepit tou páskou na prsa a ještě maj ty gelové neviditelné podprsenky.Kabelka mě ani nevadí ,je sladěná barevně i když ta menší by byla hezčí k tomu.Jinak to na mě působí vcelku pěkně ,boty moc nevidím ,ale asi taky dobrý.Myslela sem něco takového http://www.astratex.cz/neviditelna-podprsenka-s-hedvabnymi-nalepkami-original-bye-bra/akce .Pak si dáv aj ty herečky takovou pásku ,že se to nějak přilepí k výstřihu či co.Sama s tím nemám zkušenosti ,tak víc o tom nevím.

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Petro, Ty a šaty 100%, podprsenka 0%. Bez ní by to bylo dokonalé. Ty záda jsou krásně řešené, sexy, ta podprsenka k tomu je strašná. Měj se moc hezky a těším se na další články. Míša

    OdpovědětVymazat
  76. Petro, vypadáš tu jako víla :) Skvělý!

    OdpovědětVymazat
  77. Co je to za argument, stejně mám přes celá záda vlasy.... Podívej se na fotku, ale bohužel nemáš. Dobře, žes přijala negativní názory, které jsou upřímné.Toto je módní přešlap jako Brno. Příště nefotit zezadu, nebo to vše domyslet, zdokonalit. I "veřejně" si je ber radši bez podprdy. :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, šaty su krásne a velmi ti svedčia, ale... Ked už podprdu, tak bez ramienok a so zapínaním vpredu, alebo nejaku plavkovú, ktora sa len zaväzuje na šnurky..... nuž alebo risknuť, že kozy pojdu ven :-D

    OdpovědětVymazat
  79. Rovnaké šaty mali na Romwe a uvažovala som nad nimi. Nenahnevaj sa, ale ta podprsenka tam vyzera zle, ruší to celý vzhľad tak krásnych šiat. V dnešnej dobe je už toľko druhov podprseniek, nájdeš snáď typ pre každé šaty. My sme mali stužkovú, kde sa tancovalo, baby mali nalepovacie podprsenky a vydržali im celú noc, ja som dokonca nemala žiadnu a nikto si to ani nevšimol. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Mě ty šaty tak uchvátily, že nějaká podprda mi je jedno, dcla se mi to líbí :) neuvěřitelně ti to sluší! Konečně žádný holčičí outfit ale opravdu krásná dáma! Velké WOW! Terka

    OdpovědětVymazat
  81. Šaty jsou nádherné, ty jsi nádherná, tak proč řešit jednu blbou podprsenku? Dle mého názoru je naprosto ok, někdy hold nemůžeme všechno schovat. Navíc mi ta podprsenka připadá elegantní a hodící se k outfitu..:-)

    OdpovědětVymazat
  82. Celý je to krásný, ale bohužel podprsenka se mi také nelíbí :(. Já bych to třeba překousla u nějakě neonové k černým šatům, ale tohle moc jako záměr nepůsobí, nevím no... Ale jinak ti to moc sluší, jsi jak víla. A docela by mě zajímalo, odkud má tu krásnou sukni slečna moderárorka :).

    OdpovědětVymazat
  83. Taky vlastním podprdu s gelový pruhem a brala bych to tady od holek jako kamarádskou radu a ne zvedaní žluče :-) Jinak ty šaty to je prostě nádhera, krásná ženská.

    OdpovědětVymazat
  84. Ona podprsenka pod takové šaty existuje:

    http://www.modablog.cz/assets/clanky/2009-04/clanek00037/upload/photo/victoria_jpg.3.jpg

    ale to je další investice. když ale chceš nosit takové šaty, tak je to nutnost. Nechat vyčuhovat prádlové zapínání mi přijde nevkusné.

    OdpovědětVymazat
  85. Gratuluju k dalšímu úspěchu, rozhovor je skvělý!
    Jinak outfit je nádherný, ale musím souhlasit s ostatníma, ta podprsenka to kazí:)

    http://charmed-all.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  86. Péťo promiň, ale ta podprsenka je peklo, kabelka je menší peklo, ale stále peklo...no a přirovnávat se ke Carrie....peklo největší!...příště to fakt přehodnoť, než vyrazíš bourat šeď ulic...

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Peti, myslím že ta podprsenka je věcí názoru. Šatky by bez ní samozřejmě vypadaly lépe, ale mě osobně se to líbí i takto. Vybrala jsi barvu která tolik nebije do očí a ladí se šaty. Já sama bych si pod to podrprdu taky vzala :D
    Jinak, moc ti to sluší, nechápu jak děláš že vypadáš pořád na 20, a o dost lépe než některé dnešní patnáctileté slečny.
    Děkuju za všechny tipy jak na oblečení tak na kosmetiku a líčení, co dáváš sem nebo na youtube. Ve videích mě vždy příjemně překvapíš. :)

    OdpovědětVymazat
  88. Zkus nalepovaci podprdu. Ze zacatku jsem se toho bala, ale stejne jako ty se necitim dobre nahore naostro ;) tak jsem si jednu nalepovacku na zkousku koupila v Lindexu (ted nedavno jsem koukala, ze je tam maj porad, videla jsem ji i v Etamu apod), uz nevim kolik stala, ale tak strasne to nebylo a kdyz ma clovek takhle volny zada, tak je to supr ;) nevim jak ty, ale ja bez podprdy akorat furt kontroluju, jestli mi nejsou videt bradavky a nalepovacka to vyresi :D akorat teda prsa nezvetsi, jak jsi ty zvykla...

    OdpovědětVymazat
  89. tohle je tak krásné! moc ti to sluší! dneska se mi to opravdu strašně líbí!!! a takhle udělané vlasy jsou super!!! :))

    OdpovědětVymazat
  90. Kdyby jsi měla obrovská prsa, pak by se dala podprsenka pochopit, ale máš stěží dvojky a i tak si podprsenku vezmeš? Nechápu. Tady bych řekla, že se v tvých 34 letech ozvala gravitace a prsa ti jdou pomalu ale jistě dolů. Je evidentní, že do těchto šatů podprsenka prostě nepatří a ty jsi celkový dojem šatů právě tou podprsenkou totálně zkazila. Pak nechápu proč si takové šaty pořizuješ.
    Ještě by mě zajímala jedna věc, kolik ti Sally Hansen zaplatila za pozitivní videorecenzi na gellaky?
    Teď už chápu proč nepracuješ, jsi OSVČ, a máš fůru volného času. Máš peníze od youtube, z eshopu, také za bannery na blogu, a od různých firem kromě výrobků zdarma také peníze za recenze na jejich produkty. Myslím si, že měsíčně si díky blogu youtube a eshopu tak na 30 tisíc přijdeš a je zvláštní že jsi se OSVČ stala až po nějaké době co jsi blog založila. Opravdu čím slavnější blog je tím více ti jde nosánek nahoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ježiš, tebe ale hodně štvu, že mi sem tohle píšeš několikrát denně, vid :D.....víš co, tak si taky založ blog a můžeš vydělávat, když já na tom tak rejžuju a mám spoustu volného času a nic nedělám ;). Jenže to bys nesměla být závistivá lemra líná. Mimochodem, moje prsa jsou úplně v pohodě a osvč jsem od září 2007, tedy o dost dříve, než jsem blog založila ;) btw. osvč nepracuje? :D Máme tu ještě komunismus, že kdo není zaměstnancem, tak nepracuje? Ty budeš ve své práci, jestli nějakou máš, asi hodně nespokojená, vid a asi i s celým životem jak to vidím. A asi máš fakt zvláštní představy, jelikož já placené recenze nedělám a ani se mi nestalo, že by mi někdo řekl, hele napiš o tomhle krému, dám ti 10tis. Radši bys měla makat na sobě než tak hloupě závidět, když navíc není co.

      Vymazat
    2. Mimochodem, Sally mi opravdu nic nezaplatili, dostaly jsme všechny blogerky sadu na vyzkoušení, tot vše, dokonce jsem ani nemusely recenzi dělat, ale já jsem chtěla, protože je to super a jsem s tím fakt spokojená. Můžeš si to klidně ověřit bud u zastoupení nebo u Rendy či Aji, které tam byly taky. Takhle to opravdu nefunguje, ale bylo by to pěkné, kdyby mi řekli "hele, natoč svůj názor, my tï za to zaplatíme" :D.....

      Vymazat
    3. Peti, ja si myslím, že aj ty by si sa mala krotiť s tými výbušnými odpoveďami. Slečna chce rýpať a ťa rozčúliť a zjavne sa jej to darí. Prečo na tieto komentáre vôbec reaguješ? Buď trošku nad vecou a nekaz si svoj život týmito sračkami :) už dlhšie si všímam, že rýchlo vybuchuješ a odpovedáš strašne štiplavo a zostra a to hneď viacerými komentármi. Nerieš to, nemá to cenu.
      V outfite vyzeráš úžasne, ale ako väčšine sa mi nepáči tá podprsenka, tiež by som volila gélovú (ona nespadne, neboj, len si vyber kvalitnú :)) peoný deň.

      Amália.

      Vymazat
    4. Já si zase myslím, že na to, jakého rázu jsou ty komentáře a jak často je dotyčná píše, že jsem ještě velice slušná. Přece nebudu jednat v rukavičkách a děkovat někomu, kdo tady tak sprostě lže a navíc jak se říká, kdo mlčí, ten souhlasí a stokrát opakovaná lež se stává pravdou, takže ohradit se musím. Jinak mě to nerozčiluje vůbec, spíše se nad tím bavím, někteří lidé za tou klávesnicí závistí asi prasknou a nejvtipnější na tom je, že ono není ani co závidět, ale oni si už něco vymyslí :).

      Vymazat
    5. PLH napsala "Mimochodem, moje prsa jsou úplně v pohodě a osvč jsem od září 2007" a to já mohu potvrdit! Živnosťák jsem kontroloval před chvilkou, zbytek zkontroluji večer.

      Vymazat
    6. Nejen pro koment 108: jen at jim Petra takhle HEZKY odpovi, proc by mela mazat med kolem huby takovym hulvatum, co ji tady pisou?! V realnem zivote by ani nezvedly oci, kdyz by kolem nich Petra prosla ( a ne nemely by zvedat oci, protoze je Petra nejaka hvezda, je to normalni zenska, nepodivaly by se ji do oci, pac na to nemaji koule, to jen tady na anonymni psani maji mega kuraz) a tady si vecne nejake hvezdy neco dokazuji, trapas nic jimeho. Kraaaasne jim Petra odpovida, kdyz uz tedy tyhle komenty pocti svou reakci!! :) Jste tu nektere zenske jak potapane fakt!

      Vymazat
    7. Jasné, to chápem a čo keby si požiadala niekoho, kto by ti komentáre schvaľoval? Prefiltroval by takéto úbohé urážky namiesto teba a ty by si to nemusela čítať a vôbec sa tým zaťažovať?

      Amália.

      Vymazat
    8. Amálie, na hrubý pytel - hrubá záplata.

      Vymazat
    9. To s tím, že OSVČ nepracuje, mě fakt pobavilo:-)))

      Vymazat
  91. Kdyby jsi měla obrovská prsa, pak by se dala podprsenka pochopit, ale máš stěží dvojky a i tak si podprsenku vezmeš? Nechápu. Tady bych řekla, že se v tvých 34 letech ozvala gravitace a prsa ti jdou pomalu ale jistě dolů. Je evidentní, že do těchto šatů podprsenka prostě nepatří a ty jsi celkový dojem šatů právě tou podprsenkou totálně zkazila. Pak nechápu proč si takové šaty pořizuješ.
    Ještě by mě zajímala jedna věc, kolik ti Sally Hansen zaplatila za pozitivní videorecenzi na gellaky?
    Teď už chápu proč nepracuješ, jsi OSVČ, a máš fůru volného času. Máš peníze od youtube, z eshopu, také za bannery na blogu, a od různých firem kromě výrobků zdarma také peníze za recenze na jejich produkty. Myslím si, že měsíčně si díky blogu youtube a eshopu tak na 30 tisíc přijdeš a je zvláštní že jsi se OSVČ stala až po nějaké době co jsi blog založila. Opravdu čím slavnější blog je tím více ti jde nosánek nahoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezáviď, anonyme, a zkus taky začít pracovat :D

      Vymazat
    2. ..a ze to prave teba trapi :) preco sa netesis z toho co mas sama ale rozoberas druhych? :)
      Inak, "prsa ti jdou pomalu ale jistě dolů" a "nosánek nahoru" = fakt uplna gravitacia ;))
      AFi

      Vymazat
  92. Ahoj. Outfit se mi velmi líbí, vše spolu krásně ladí - šaty, boty, lak na nehtech, šperky, kabelka, vlasy i podprsenka - ta mi tam vůbec nevadí, sama nosím double push-up v tělové barvě neustále pod cokoliv, protože jinak jsem plochá jako prkno, takže za mě palec nahoru, ať si klidně podprsenka vyčuhuje :-)

    OdpovědětVymazat
  93. Ty šaty jsou krásné a sluší ti, ale jak bylo řečeno, je vidět z té podprdy až moc... jinak zepředu je to ale jeden z nejlepší oděvů, co jsem u tebe viděla (nesnáším slovo outfit :) fandím dost dlouhým šatům...

    OdpovědětVymazat
  94. Peto, maxi saty jsou genialni!!! Tu podprdu bych priste nebrala:-), to je super, dalsi rozhovor:-)))), mej se a prima leto!

    OdpovědětVymazat
  95. Ty jsi prostě nádherná! Moc ti vlásky takhle zvlněné sluší, a ty šaty!!! Jsou božský! Jen ta podprsenka mi k tomu nesedí, jinak TOP

    OdpovědětVymazat
  96. Náááádherné šaty :-) Moc ti to v nich sluší a jsou to už 2. šaty u kterých uvažuju, že je musím mít, když je vidím na tobě :-)
    PS: Otázka od přítele "Jakým objektivem fotí tvůj manžel???????"

    OdpovědětVymazat
  97. Sluší ti to Péťo, jen když jsem viděla tu fotku ze zadu s podprsenkou, vypadá to, jako by si měla sukni a podprsenku. Za mě, se mi ta podprsenka na zádech nelíbí. Ale jinak ti to moc sluší, jsi krásná..

    OdpovědětVymazat
  98. V tomhle outfitu ti to ohromně sluší! Šaty jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  99. Ty šaty jsou úžasné! Nicméně i já bych vynechala podprsenku, působí na mě rušivě.
    Můžu se zeptat jak jsi vysoká? Jsem prcek, tak nevím, jestli si takové šaty mohu dovolit :)

    OdpovědětVymazat
  100. Vau, ozaj ti tie navlnené vlasy pristanú! Šaty sú nádherné ani mi tam podprsenka nejak nebije do očí, ale asi by to bolo lepšie s podprsenkou bez ramienok...

    OdpovědětVymazat
  101. podprsenku nebudu komentovat...po rovnátkách máš krásný chrup, ale nevyceňuj tak ty zuby, vypadáš jak křeček :/

    OdpovědětVymazat
  102. Šaty jsou úžasné a celkově ti to moc sluší, ale podprsenka mi tam taky hodně vadí. Jsem vysazená na čumějící spodní prádlo, kor když kouká celá zadní část. Asi jsem prudérní nebo nevím co, ale spodní prádlo je prostě spodní a mělo by zůstat pod oblečením. Pro mě toto zkazilo celý dojem :-(

    OdpovědětVymazat
  103. ty vlásky a tohle líčení ti moc moc moc sluší, jinak šaty jsou taky moc hezké. No prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  104. Úplná řecká bohyně:). Šaty mají krásný vzor, v kombinaci se stejnobarevným náhrdelníkem vypadají moc pěkně. Navíc ti ty nakulmované vlasy ohromně sluší, měla bys je nosit častěji:). Podprsenka mi celkový dojem nijak nekazí, souhlasím s tím, co jsi napsala - když odstín odpovídá barvě oblečení, není sepraná, není co řešit ( podle mého i muži musí ocenit pohled na hezké krajkové negližé, vždyť je to sexy). Je pochopitelné, že v šatech takového střihu se člověk cítí se spodním prádlem pohodlněji a jistěji.

    OdpovědětVymazat
  105. Petro, ač mám dost odlišný styl oblékání, musím uznat, že tento outfit je ABSOLUTNÍ TOP, snad nejkrásnější, co jsem na Tvém blogu kdy viděla! Osobně bych tedy podprsenku vynechala, ale jinak je to naprosto luxusní! Hezké léto,, E.K.

    OdpovědětVymazat
  106. Peťo moc ti to sluší, ostatně jako vždycky :-) Jen za mě podprsenka ne. I když tato je samozřejmě moc pěkná a větší neštěstí jsou slečny které nosí viditelně starší prádlo, jak píšeš, se sepranými ramínky apod. toto snesitelné je ale stejně to na mě působí v outfitu rušivým dojmem. Deni.

    OdpovědětVymazat
  107. Moc ti to sluší a šaty jsou nádherné, ale já bych šla na ostro. Teď myslím bez podprsenky. :-) Kazí celkový dojem. Nejspíš po nich mrknu. Jana

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Péťo to píšeme my co sme tě z Genny sledovaly jak natáčíte super SHOW.Byla si tam úžasná :) :) :D A krásná a kdybys byla ještě v nějakém pořadu tak napíšeš to prosím na Facebook děkuju .. :D :D :) <3 <3 Ahoj s pozdravem Štefan :) :.) :D <3

    OdpovědětVymazat
  109. nuz ta podprsenka sa tam strasne nehodi :( tie saty su inak krasne aj ten motiv, ja by som si ich vzala bez podprsenky, nemusis sa hanbit, ze mas male prsia, praveze v takych satach by celkom vynikli

    OdpovědětVymazat
  110. Ano podprsenka není vhodná, to bych se opakovala :-) ale spíš jsem se chtela zeptat, jestli opravdu už jako žena po třicítce nechceš/neplánuješ investovat do kvalitnější kožené kabelky v nějakém univerzálním provedení. Nemusí to hned být Dior, ale přeci jen je na těch kabelkách, které u Tebe vídám, vidět nekvalitní provedení, čína (ne u všech, aby mě někdo nechytl za slova... Já vím, že Ti nedělá problém nákup u vietnamců a v konfekci, to je v pořádku. Možná jsem staromódní, ale kvalitní kabelka už k ženě Tvého věku patří, pozvedla by jakýkoliv tvůj outfit, přenech už některé šunty slečnám na střední škole. Je to jen nápad, samozřejmě je to Tvoje věc do čeho chceš investovat, ale někdy méně znamená více. Raději mít doma kvalitní krásnou kabelku, která podtrhne každý outfit, než třicet nekvalitních krámů od neonově růžové po khaki zelenou, na kterých je ta nekvalita vidět i z blbé fotografie. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zase myslím, že Péťa nic takového nepotřebuje. Mně se tedy aspoň její kabelky líbí, a rozhodně už nejsem slečna ze střední školy. Osobně si myslím, že nikdo nic takového nepotřebuje a značka nedělá outfit. I levná věc může být kvalitní a krásná. Jsem alergická na to, když lidé neznačkové věci ihned označují za nekvalitní a šunty. Mně se líbí jak značkové, tak neznačkové věci. Ale z většiny těch značkových bych nejradši odpárala to logo, protože mi přijde, že kazí celkový dojem té věci. I když bych měla kabelku Dior, nemám potřebu ukazovat celému světu "Hele podívejte se, já mám kabelku Dior". Vlastním levnější i dražší kabelky a až na výjimky plní svou službu naprosto stejně :) Možná jsem divná, ale nezastávám názor "značka = kvalita".

      Vymazat
    2. Já to tedy vidím úplně stejně jako Miss Anette, děkuji za komentář, který vystihuje i můj názor.

      Vymazat
    3. Bohužel jste můj komentář nepochopily. Kvalitní kožená kabelka nemusí být vůbec značková, ale kvalitní. Asi máme na kvalitu jiný názor, na mě například takhle kabelka působí jako šunt nemůžu si pomoct. O značkách nepadlo ani slovo, spíš o kvalitě. I neznačková kabela z podctivé kůže třeba ručně dělaná bude logicky dražší než tovární kabelka z ebaye. Ale chápu, někdo si na kvalitu nepotrpí a raději má více kousků, které kombinuje nic proti tomu nemam. Pa.

      Vymazat
  111. Peti no prostě nádhera,nádhera a zase nádhera!!!A vykašli se na nesmyslné a hloupé komentáře je to jen prachsprostá závist,závist a zase jenom závist!!!Vše co děláš, dělaš dobře a hlavně ,.jak chceš ty a né jak chtějí ostatní. Ty své outfity vůbec nemusíš před nějakýma nulama obhajovat,jsi to prostě Ty,tvůj styl A TVŮJ BLOG.Na to vždy pamatuj.Dobrou noc tobě a všem závistivkám.

    OdpovědětVymazat
  112. Tak dneska nemám slov! Jsi dokonalost sama. Nádherné šaty, vlasy, boty, kabelka. Ovšem také se musím vyjádřit k té podprsence... Já bych asi takhle nevyšla. Byla bych z toho neskutečně nervózní. Odpustím někomu vykukující ramínko, ale jinak se mi to nelíbí. Asi bych radši zvolila tu nalepovací, vykukující podprsenky se mi nikdy nelíbily. Ale jinak jsi opravdu nádherná! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Šaty ti šíleně sluší! Hrozně ti závidím, že si můžeš obléci maxi šaty. Já se svou "výškou" 151 cm ani omylem, ještě k tomu když nenosím podpatky. Jen by mě štvala ta podprsenka, ale líbí se mi, že ty sis ji prostě vzala. Protože ty momentálně módní odhalená záda a tenké ramínka jsou fakt na prd, kvůli podprsenkám. A ty vlasy k tomu, fakt parádní. Já si taky objednala šaty s tímhle motivem, ale krátké a byly hrozně škaredé, na živo.

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj, saty jsou krasne, ale skoda te podprsenky.. hned jak jsem videla prvni fotku, tak jsem rozklikla odkaz na sheinside, ze si saty musim koupit a nez se mi nacetl, videla jsem fotku zezadu a v tu chvili jsem si rekla, ze si je koupit nemuzu, protoze bez podprsenky si nemohu dovolit vyjit (65FF).. pak jsem prece jenom na sheinside mrkla- do pasaze fotek uzivatelu, ktere si saty koupili a zadna z tech holek tam podprsenku nema a i tak jim to slusi v oblasti hrudniku.. skoda, ze jsi to zkazila:(

    OdpovědětVymazat
  115. Ahojky ten náhrdelník jenádhernej, nemůžeš sem prosím hodit odkaz, sem ho na ebay nenašla. moc děkuji :)))

    OdpovědětVymazat
  116. Zbožňuje všechny Tvé tutorialy a outfitové články a videa. U těchto šatů jen kazí dojem ta podprsenka. Ale je pravda že Já bych asi taky uvažovala jestli si ji nevezmu.

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Petro, podle mě je to pecka! Podprsenka je skvěle zvolená, fakt moc pěkný. Nikol

    OdpovědětVymazat
  118. Jak už bylo zmíněno, ta podprsenka vážně ne... a kabelka to samý... Škoda Peti, úplně to ty krásný šaty pohřbilo... Romča

    OdpovědětVymazat
  119. Šaty sú krááásne a veľmi ti pristanú.... Trčiaca podprsenka sa mi nepáči, možno keby si zvolila bez ramienok a so zapínaním vpredu nebolo by to také rušivé...mala by si tam iba tenký pásik....alebo bež bez podprdy :D

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj Péťo, šaty jsou nádherné, ale ta podprsenka pod ně opravdu nejde. Myslím, že ještě máš pevná prsa, tak si můžeš dovolit výjimečně vyrazit bez podprsenky. S takto čouhající krajkovou podprsenkou bych se bála, že mě někdo přepadne.

    OdpovědětVymazat
  121. ten look má k dokonalosti hodně blízko, ale ta podprsenka je přesně to, co mi tam prostě nesedí :/ vlasy, šaty, doplňky, líčení každopádně skvělý, fakt paráda!

    OdpovědětVymazat
  122. Milá Petro, doklikala jsem se sem přes odkaz v jedné diskusi o tom, jaká hrůza jsou čouhající podprsenky, tak na to koukám a říkám si "no jo, to je průser, ta podprda, ale tý jo, to jsou šaty, ty chci". Tak zabrousím na Sheinside a ejhle, na jejich modelce ty šaty nevypadají ZDALEKA tak dobře. Asi by mě ani nenapadlo, že bych je chtěla - jsou takové nějaké celé moc plandavé. Takže zaprvé chválím dořešení pasu, které podle mě ty šaty vylepšilo o sto procent... No ale nic naplat, lepší "urovnání" hrudníku prostě taky pomohlo. Ač sama podprsenky nosím málo (mám 65 D, tzn. dost malé, aby to drželo samo, dost velké, aby se to jakž takž obešlo bez vycpávání, výběr podprsenek této velikosti zoufalý), asi konečně chápu, co je na tom, co mi vždycky pohoršeně říká maminka: Ty vypadáš tak neuspořádaně! Takže vlastně nakonec inspirace, díky. Marakuja

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!