Lovely TOP 10 - červen 2014

by - 03 července

Krásný slunečný čtvrtek vám všem,

dnes bez dlouhého povídání, další díl mých měsíčních oblíbenců :). Užívejte si sluníčko a prázdniny, pokud je ještě máte!

 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
tričko: Amisu New Yorker
 
věci, o kterých mluvím:
* Keeping up with the Kardashians
* Rimmel 60s Rita Ora - White hot love, Sun downer, Blindfol me blue, Black out
* Labello fruity and shine watemelon
* Essence lip liner 11 in the nude
* Milani Bare secret
* Astor 8 hour perfect stay sweet doll
* Dermacol sprchový gel jahoda a rebarbora
* Bioderma Matriciane Rides http://www.bioderma.com
* Bioderma photoderm apres soleil sprej http://www.bioderma.com
* Garnier micelární voda
* Essence All about candies
* Max Factor clump defy false lash effect
* Garnier BB cream pure activ light
* Milani rose blush warm petals http://www.milanicosmetics.eu
* The Balm Mary-Lou manizer http://www.thebalm.cz
* fuchsiové šaty Pull and bear
* tílko s kytičkama HM
* Aussie Luscious long šampon a 3 minute miracle
* vycpávky do drdolu HM a kadeřnické eshopy
* moc děkuji Zdeňce a Janě za dopisy a dárečky!
 
 

 
Krásný pátek vám všem. Předem vám musím ještě jednou poděkovat za to neskutečné množství přání, které jste mi poslali. Udělali jste mi opravdu neskutečnou radost a já ani nestíhám jednotlivě odepsat. Chci, abyste věděli, že si moc vážím času, který jste mi věnovali a věnujete, mám vás ráda . Mimochodem, Míra mi chtěl pomoci s odpovídáním a aktivně na facebooku omylem označil několik stovek zpráv jako přečtené, takže ted vůbec nevím, co jsem četla a co ne .....
Ještě jedna věc mi leží na srdci, protože někdo to tu psal, asi jsem se nevyjádřila ve včerejším videu úplně přesně, nebo to někdo mohl špatně pochopit. Samozřejmě, že ve videu o nude paletkách jsem se ptala na váš názor na paruku a tak jsou reakce logické (ostatně kdybych se nezeptala, myslím, že by byly totožné) , byl to z mé strany takový pokus a vtípek. Všimla jsem si totiž leckdy, že si říkám, to je zajímavé téma a pak se pod videem nebo článkem komentuje téměř výhradně vzhled. Je to samozřejmě logické, jsme na "beauty" blogu, kde je toto "povrchní" téma vlastně tématem hlavním, ale někdy mě to prostě trošku mrzí, protože si říkám, že vlastně stačí vypadat extravagantně, udělat ze sebe šaška nebo říci něco šokujícího a rázem máte plno zhlédnutí, aniž by článek či video mělo nějakou hodnotu. Proto to berte jako takový pokus pro mne, rozhodně to není tak, že bych si dělala srandu z vás, dělám si ji ze sebe . Děkuji ještě jednou !

You May Also Like

112 komentářů

  1. Všechno nejlepší k narozeninám, Petí!!! Hlavně hodně zdraví a ať jsi stále tak krásná a úžasná! Mám tě moc ráda!:-*

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší, Petro! Hodně štěstí a zdraví. S věkem to mám stejně, také to neberu už jako hit, navíc to přání hodně zdraví už přestává být prázdná fráze jako v dětství. Nicméně jsi tak krásná, že ty si myslím ještě vesele narozeniny slavit můžeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuji a ano, to jsem si presne rikala, ze ta fraze prestava byt frazi :)

      Vymazat
  3. Nádherné video, Peťulko, strašně ti to tam sluší a úplně záříš pozitivní energií, mám tvůj blog hrozně moc ráda! Souhlasím s tím, co jsi říkala ohledně líčení a konvencí, které tady jsou. Mám od tebe Matte me lesk od Sleeku, je trochu výraznější, ale na léto nádhera a miluji ho a všímám si, že když jdu po ulici, mívám nejvýraznější rty, což je škoda, že se ženy bojí zkoušet nové věci...

    Chtěla bych se tě ještě na něco zeptat. Od kdy si myslíš, že je vhodné používat krémy proti vráskám?

    Děkuji za odpověď a všechno nejlepší k narozeninám!!! :*

    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuju! :) ja bych zacala kolem 25 roku s ocnim kremem a hydratacnim na plet,asi neni uplne nutne pouzivat protivraskove,ale je treba plet poradne hydratovat, coz predchazi vzniku vrasek,ale od 25 povazuji ocni krem za nutnost :)

      Vymazat
  4. A ještě bych zapomněla, strašně mě pobavila tvá sousedka. :D

    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky...jak říká Petra ,,úplně mě to rozsekalo"

      Vymazat
  5. Peti prajem všetko len to najlepšie, veľa zdravia šťastia a lásky a nech je navždy tvoj blog tak úžasný ako doteraz :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeeee tak to všechno nejlepší :) přeju ti ať jsi pořád takhle usměvavá a nabitá energií a minimálně další 4tis. čtenářů ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo,chci tě upozornit na instagramovou stránku americanstyle.Použili tvojí fotku,nevím jestli o tom víš.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ted jsem koukla, je to uzasna inspirace :). Vubec mi to nevadi, ba naopak :).

      Vymazat
  8. ta čelenka je hrozná :( většinou co vidím, tak ti lidi posílají hrozný věci, já bych to nezvládla se tak přetvařovat, že se mi to líbí :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť je hezká!!! Fakt moc miluji komentátory, kteří se nedokoužou ani podepsat.

      Vymazat
    2. ja se nepretvaruji, mne ta celenka prijde bozi

      Vymazat
    3. Mě, jako milovníkovi kávy, se líbí hrozně moc, klidně bych ji nosila, taky mi přijde boží...

      Vymazat
  9. Peťulko, ze srdce Ti přeju všechno nejlepší k narozeninám a hlavně hodně zdraví!!! Jsi úžasná!!! Petra

    OdpovědětVymazat
  10. Dodatečně šechno nejlepší k narozeninám a hodně zdraví, lásky a čtenářů :) Ta čelenka je teda naprosto dokonalá a superroztomilá :D
    K tomu pokusu - mně přijde, že je hodně blogů, které mají čtenáře především díky vzhledu autorky a kvalita článků a jejich obsah čtenáře tolik ani nezajímá. Bavila jsem se o tom s pár blogerkama a mají podobný názor. Přiznám se, že na tohle moc nejsem a vždycky mě zajímá obsah článku a vzhled autorky není pro mě prioritní, i když jo, lépe se na ní kouká :)
    A úplně si mi to vzala z pusy - nevybočovat a být šedá myška, vážně přežitek výchovy komunismem, bohužel :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozne moc dekuju! Presne, ja jsem si take vsimla toho, ze nejvice sledovana videa/blogy jsou ty, kde vetsina lidi komentuje jen vzhled blogerky a kouka na ni, proto, ze se na ni dobre diva. Ja to taky chapu, clovek se podiva radeji na neco, oku lahodi,ale presto me nekdy mrzi, kdyz se komentuje pouze vzhled a podstata tematu zustane nepovsimnuta. Ale aby to nebylo spatne pochopeno, na tu paruku jsem se naschval sama ptala, to je jasne, ovsem i kdybych to neudelala, coz jsem mozna mela, tak si myslim, ze by to dopadlo uplne stejne :).

      Vymazat
  11. Ke konci jsem to musela vypnout.
    Lidi jsou různí, ano a díky za to! Nééé, milá dámo, nepodsouvej nám Tvé praštěné doměnky, že si myslíme, že paruku nosíš ven. Vzala sis ji na video, tak lidi reagovali, jak v tom vypadáš.
    Ty ovšem musíš zase udělat to gesto, jak jsou anonymové blbí a Ty, úžasně nad věcí...
    jediné plus: autorce čelenky - ÚŽASNÁ PRÁCE A ŠIKOVNOST! Tleskám autorce!!!!!!!!!!
    Mája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majo, Majo, ja reagovala na zaklade vasich kometaru, nic nikomu nepodsouvam, asi mi nevidis do zprav a mailu,co mi chodi, vid. A pokud se jako anonym citis dotcena ci menecenna, muzes se zaregistrovat. P.S. doporucuji pro priste vynechat capslock a milion interpunkccnich znamenek

      Vymazat
  12. Krásné video, mám Lovely TOP 10 strašně ráda :) A z těch, co ti píšou ošklivé komentáře, si nic nedělej, nesahají ti ani po kotníky :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné narozeniny!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Péťo, přeji Ti vše nejlepší k narozeninám a hlavně to zdravíčko. Někomu se to zdá jako otřepaná fráze, já ale vím, že je to to nejdůležitější, bez toho člověka nic netěší. Souhlasím s tvými názory, souhlasně jsem u videa kývala hlavou a nabila jsi mě pozitivní energií. Paruka mě sice z předchozího videa pobavila, ale recenze na paletky byla pro mě důležitější. Díky tobě už mám doma In the buff a In the nude od W7 a čekám až budu mít víc času, abych si s paletkami mohla zaexperimentovat. Hrozně krásně na mě působí paletky od The balm, ale ty jsou pro mě bohužel cenově trošku mimo dosah. Uděláš prosím prosím někdy video tutoriál s In the nude? Já mám vždycky s těmito paletkami ten problém, že když je tam například X odstínů růžové nebo hnědé, tak si oblíbím jednu kombinaci a na ten zbytek jaksi zapomínám. Jsem asi málo kreativní. A souhlasím s tím, že spoustu lidí je stále dost konzervativní. Když vyjdu ven z bytu ve výrazně růžové nebo červené rtěnce, tak na mě pořád někdo kouká a je mi to nepříjemné. Lidi na to zkrátka nejsou zvyklí. Včera jsem si zrovna vyrazila s neonovýma zelenýma nehtama od dermacolu a k tomu výrazně neonově oranžovou mikinu a když jsem šla po ulici, většina lidí byla v černé, šedé, tmavě hnědé.....já si chci chodit v čem chci, aniž by na mě někdo blbě koukal. A ještě jednou díky za tip na ty neonové laky od Dermacolu, mám jich asi pět a mají supr výdrž a vybočují z nudného průměru.Díky díky.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozne moc dekuji za prani. krasny komentar, mluvis mi z duse :)!

      Vymazat
  15. Jestli sis blog zakládala s cilem inspirovat a "měnit" společnost, aby se nebála výraznějších looků, tak se ti to daří na 100%! Vidím to a sleduju na sobe, kdy jsem po pravidelném slesovani tveho blogu začala konecne v líčení používat BARVY a i kdyz to bude znít blbe, tak si myslim, ze mi dost slusi.:D:D

    Přeji vsechno nejlepsi k narozeninám, spoustu úspěchu s blogem, plno věrných čtenářů a diváků a nekonečně mnoho inspirace pro dalsi tvorbu. Jsi proste boží!!!! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, tohle cist je pro me nejkrasnejsi darek :)!

      Vymazat
  16. Díky za krásné video, hlavně ten konec byl velice inspirativní a zamyslela jsem se sama nad sebou :-) Ten pokus s parukou byl vynikající a úžasně promyšlený, vůbec mi to nedošlo, kams tou parukou směřovala, myslela jsem, žes nách chtěla jen pobavit :-) Jsi chytrá, krásná a úžasná ženská. Obdivuju tvoje úsilí a přeji ti všechno nejlepší k narozeninám a hlavně hodně zdraví, které teď asi hodně potřebuješ.
    Klárka

    OdpovědětVymazat
  17. Péto všechno nejlepší :) Video super, ale jsem na vážkách s Essence paletkama, když jsem teď viděla video od Lucky, jak ji očividně nenávidí a teď tvůj pozitivní ohlas :D Tady je vidět, že každýmu sedí něco jinýho:) Jinak se chci zeptat, kdy bude vyhlášení vítězů? :) Věrka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peťo, úvodem ti přeju všechno nejlepší, zdravíčko, lásku a štěstí k narozeninám! :-) Opět ti to moc sluší a jsi pěkně sladěná. Hrozně mě nalákaly produkty od theBalm - ten rozjasňovač co jsi ukazovala je super, chtěla jsem si nějakej zrovna koupit a tenhle je parádní. A lákají mě od nich i jiné věci - bronzer a konturovací pudr Bahama Mama (už jsi ho myslím taky v nějakém videu chválila), krásné tvářenky, matující pudr Sexy Mama a oční stíny.
    A jinak naprosto souhlasím s tím, že každý ať si nosí to co chce a v čem se cítí dobře, každý ať se maluje jak se mu to líbí, nebo nemaluje pokud se mu to tak na sobě líbí. Sice né každý dokáže odhadnout míru vkusnosti, ale to určitě není tvůj případ :-) Za sebe musím říct, že ted na prahu svojí třicítky už mám konečně větší sebevědomí a konečně nosím to co se mi líbí. Dřív mi hodně záleželo na lidech okolo, jak mě okomentují, hlavně jsme si brala moc k srdci názory od rádoby "kamarádky", které se věčně něco nezdálo - moje sukně byla moc krátká a džíny zase moc upnuté a podpatky moc vysoké, a proč to nosím když dřív jsem to nikdy nenosila, a že se to vůbec nehodí...ale proč? Proč si to někdy nevzít, když na to máte postavu, proč se trochu neodvázat a nechat vyniknout to co se nám na sobě líbí? Proč chodit v neforemném pytli, jen aby náhodou někdo nezáviděl a nepomlouval? A proč se nenamalovat někdy výrazněji a nenalepit si řasy, když na to mám zrovna náladu? Protože většina lidí to nenosí a tak musíme všichni splývat v davu? :-)))) Samozřejmě tu nemluvím o tom, že půjdu pro rohlíky nebo s košem s nalepenýma řasama a večerním make-upem, to asi nikdo, ale na posezení s přáteli, večírek, oslavu, nebo jdu po nákupech a chci vypadat pěkně, tak proč ne... ;-) Jsem ráda, že nám Peťa dává inspiraci jak na to. Dát si tělové stíny, řasenku a lesk na rty na to opravdu asi nikdo návod a inspiraci nepotřebuje. Pa Peťa

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo krásné video, jen kdyby jsi zase natočila nějaké venku - je tam tak nádheně, že je škoda sedět doma!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo,

    Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám hlavně hodně zdraví,spokojenosti jak v soukromém životě tak ve společenském a do budoucna hodně takových videí jaké děláš pro nás. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Peťka super video ako vzdycky, Velmi ma zaujala paletka essence, ja stale vaham o paletke nude od essence a catrice neviem ktoru skor........zároven ti prajem k narodeninám všetko dobré, hlavne zdravicko, lásku, pozitívnu naladu, a aby ta zlí a neprajní ludia obchádzali na kilometre daleko!....... už teraz sa teším, na dalsie video... si vážne užasná, ta susedka, no zasmiala som sa, a ta čelenka je velmi pekná zaujímava, velmi sa ti hodí!

    OdpovědětVymazat
  22. hrozně se mi líbilo co jsi říkala na konci, přesně tak to je :) a ještě mě pobavilo, jak jsi říkala, že ti píšou, že to nemůžeš spotřebovat :D to mi říká máma pořád, tomu se fakt směju.

    OdpovědětVymazat
  23. Přeju Ti vše nejlepsší k narozeninám,ať si pořád tak krásná a zdravá
    Chiara

    OdpovědětVymazat
  24. Krajkové trika jsou nejlepší :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo, tohle video jsem si užila, hlavně proto, že spoustu věcí jsem sama vyzkoušela. Na rozdíl od tebe s některými ale nejsem tak spokojená. Např. sprcháče od Dermacolu krásně voní, to jo, ale oproti jiným z drogerie hrozně málo pění. Taky mám trošku problém s paletkou od Essence "All about nude". Ty ji vždy pochválíš ale mě přijde teda nic moc; stíny jsou tvrdé, musím do nich strašně rýt abych na očích měla nějakou barvu, a to už jsem se myslím přes tu první vrstvu probojovala...no možná mám jen špatný kus, nevím. K řasence od Max Factor bych chtěla jen podotknout, že má naprosto identický kartáček se žlutou řasenkou od Miss Sporty (3D Volumytic), která už dlouho patří mezi mé nejoblíbenější. Jinak značce Miss Sporty příliš neholduji, ale řasenky mají podle mě perfektní a k tomu za pár korun.

    Ve videu ještě doporučuješ tvůj oblíbený krém na počínající vrásky a já jsem v tomto ohledu trošku bezradná. Mám dost mastnou pleť (čelo, nos a tváře okolo nosu se mi permanentně lesknou) ale přitom už ve svých skoro pětadvaceti pozoruji drobounké mimické vrásky (jedna vedle úst a dvě na čele). Nějak nevím, jaký krém vlastně používat, když všechny krémy proti vráskám bývají dost těžké a mastné, což by mi způsobilo akorát vyrážky a akné. Byla bych ráda za tvůj případný tip.

    No a co se týče zdejších hloupých komentářů na některá tvá videa, tak bych to napsala asi tak; lidi vnímají o čem video je, vezmou si z něj tvou energii, tipy a rady, ale to pozitivní skoro nikdo neokomentuje. Většina lidí se raději zaměří na to, co by ti mohli vytknout...což, je to dost smutné ale bývá to tak. Je asi nezbytné se trochu obrnit proti tomuto negativismu:) Přeji pevné nervy a hodně štěstí.

    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo na tovjí pleť se začínjícími vráskami postačí obyčejný aloe vera gel a nebo hyaluronové kapsle s drogerie DM.
      Promiň Petruš ,že odpovídám za tebe .:-)
      Blanka

      Vymazat
  26. Péťo, vše nejlepší k narozeninám, ať se Ti daří v osobním i pracovním životě. Hodně zdraví a splněných přání..

    OdpovědětVymazat
  27. Peťo úplně jsi mi na konci videa mluvila z duše, to že jsou všichni vyvalení nebo jak trefně říkáš připosraní z toho, když někdo vybočuje ze stáda, to mě nikdy nepřestane udivovat. Bohužel vidím to u nás i u hodně mladé generace, která žije jen tím co je in a ostatní věci shazuje, nechápu to. Člověk by měl být individualita. Snad to jednou i náš národ pochopí, moc bych si to přála. Jinak přeji jen to nej k narozeninám, já jsem je slavila před pár dny taky :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky. Přeji Ti mnoho štěstí, zdraví, lásky a pohody k tvým narozeninám!

    OdpovědětVymazat
  29. Trochu jsem se zastyděla, když si mluvila o té paruce, ano, byla jsem mezi 95 %.. :D Ale na druhou stranu si myslím, že se to dalo čekat a není to tak, že bychom Tě neposlouchali, ale z hlediska psychologie v člověku zanechá největší dojem působivá informace, takže kdyby jsi byla úplně běžně nalíčená a řekla nějakou bombu, třeba že se necháš předělat na chlapa :D nebo něco podobného (myslím to ze srandy, větší kravina mě asi napadnout nemohla teď :D) tak se zase 95 % lidí bude vyjadřovat k tomu :). Každopádně, jak srovnání nude paletek, tak i Lovely TOP 10 bylo super :) Jinak k těm oparům.. můžu ti doporučit Riboflavin, když podchytíš, že se mrcha opar klube, takové to pnutí a tak, tak si zobnou klidně i 5, 6 tabletek a nevyklube se :D Osobně to ozkoušené nemám, protože opar jsem měla snad dvakrát v životě, ale u nás doma je to velice oblíbené :)

    Ráda bych Ti také popřála všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, která teď potřebuješ asi nejvíc, lásky a úspěchů jak životních, tak také těch bloggových. Ať jsi stále takové sluníčko nabité pozitivní energií :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniso, hrozne moc dekuji a omlouvam se za pocit, co jsem v tobe vyvolala, je to moje chyba. Vyjadrila jsem se asi spatne, sama jsem se vas na paruku ptala, takze to je chyba na me strane. Vlastne to, co pises, to cele vysvetluje, kolikrat si prave vsimam toho, ze se komentuje jenom vzhled u docela zajimaveho tematu, nebo si alespon rikam, tohle je zajimave a pak koukam a jenom ctu, ze neco vypada tak nebo onak a tak mi to nekdy prijde skoda, proto jsem naraficila tu paruku a vlastne to tva slova potvrzuje a dekuji za objasneni :).

      Vymazat
    2. Rozhodně není za co se omlouvat a hledat chyby. Já to spíš myslela tak, aby si nebyla zklamaná, že Tě neposloucháme :) A rozhodně nemáš zač.

      Vymazat
  30. Video supr, určitě si koupím to Labello, taky zbožňuji melounovou vůni. Přeji ti krásné narozeniny, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody!

    OdpovědětVymazat
  31. Petra maaaa narozeninyyyy, my mame prani jedinyyyyy, stesti zdravi, stesti zdravi, hlavne to zdravi!!! No a jeste teda dodavam: lasku, upsech a splneni vsech Tvych snu! Jsi perfektni a strasne rada Te sleduju! Ve video Ti to neuveritelne slusi! Jsi nadherna!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  32. Jeee přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a spoustu dalších úspěchů v tom "beautyblogerském" světě :):). K tomu výraznému líčení-já když si vezmu tmavou bordovou rtěnku, tak na mě blbě koukaj uplně všichni (i mlaší generace), tak nevim :D...

    OdpovědětVymazat
  33. Peti a je hrozne roztomily, jak si tekala tema obrovskejma ocima na ocumujici sousedku za voknem!! Jsem si to musela pustit 4x a fakt jsem se zasmala! Jsi kouzelna!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  34. Jsi úžasná, krásná ženská, tutorial bezva, šaty se mi moc líbí, budeš kočka, už se těším až se nafotíš, hodně zdraví k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  35. A do tretice: kez by Jana dala svuj kontakt, hrozne moc se mi ty veci libi!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  36. Připojuji se ke gratulaci: Všechno nejlepší k narozeninám, Peti! Nádherné video, takové od srdce. Moc se mi líbilo, jak jsi vysvětlila princip beauty blogu (palec nahoru :D ). Myslím, že celý tvůj blog je velice inspirativní. Jsi pro mě MOJE "top bloggerka". Musím se přiznat, že ke spoustě tvých videí se ráda vracím. Například, díky tobě jsem objevila štěteček na lakování nehtů od essence (už se těším, jak ho vyzkouším). Na video o nude paletkách jsem se hooodně těšila (mimochodem, přišel mi hodně vtipný žert s blond parukou). Často se, jako příjemnou změnu, ráda líčím podle tvého videa: Líčení pod brýle (na dálku) .
    Děkuju moc za to, že děláš takový super blog. Naprosto jsi mi změnila život.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso, hrozne moc dekuji za krasny komentar, tohle cist je pro me neco uzasneho :)!

      Vymazat
    2. Hoď si podobné komentáře přes kopírku a můžeš nad nimi tát.....a tát.....a tát....Jen žádné ošklivé proboha!!!

      Vymazat
  37. Peti k tej špirále od MF ti môžem doporučiť skvelú alternativu s rovnakým štetcom od Miss Sporty. Je to moja najobľúbenejšia riasenka, stojí pár korun a riasy robí ozaj krásne. Štetec má rovnaký ako riasenka MF, ktorú ukazuješ vo videu :-)
    http://www.miss-sporty.sk//produkt/39888061001-studio-lash-volumythic/

    OdpovědětVymazat
  38. Jak jsi mluvila o té sousedce :D.. a teď s představ, že by tě někdo stalkoval z práce/školy až domů - někdo z tvých fanoušků nebo spíš "fanoušků".. To se teda děje pár slavnějším YouTuberům, ale věřím, že i sousedka musí být pěkně nepříjemná.

    OdpovědětVymazat
  39. Přesně Peti, jak si mluvila o tom vybočovaní z řady. Nevím jestli je v tom závist nebo komplexy, ale kdo nejde snimi jde proti. Je to smutné když chceš být "jiná" a ostatni tě za to jen pomlouvají

    OdpovědětVymazat
  40. Všechno nejlepší Péťo! Přeji ti ( i nám odběrarelům :D) další krasný rok blogování, hlavně ať tě to nepřestane bavit! To by jsi nám nemohla udělat :). A taky samozřejmě hodně zdraví :)). Lásky ti dává Míra snad dost :D. Tak že přát lásku doufám netřeba :). Jsi úžasná a stále krásnější! :) Aneta

    OdpovědětVymazat
  41. Na začátku minulého videa řekneš, že jdeš na blond a CO NA TO ŘIKÁTE? A na konci sundáš paruku a řekneš, aby ti lidi dali dolů vědět, jestli ti to věřili a pod..... a když ti teda dají na to reakce, tak je to taky špatně?? Co ty teda od lidí chceš??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, viz odpoved nize, asi jsem se vyjadrila nepresne ;).

      Vymazat
  42. Ahoj Petro, dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám. Hrozně ráda tě sleduji a inspiruji se u tebe. Dneska si mě teda naštvala tím, že si chtěla reakce na tu paruku, aby ti lidi dali vědět, jestli ti to věřili a líbíš se jim v tom a když ti teda dají vědět a reagují na tu paruku, tak to otočíš proti nim, že ti 90% lidí píše jen kvůli paruce? Vždyť si to po nich chtěla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji a mas pravdu, ptala jsem se, asi jsem se v tomto videu nevyjadrila tak, jak to bylo uplne mysleno, slo mi o to, ze vetsina lidi proste resila jenom tu paruku a ne obsah videa. Ja jsem doufala, ze proste ta paruka bude jen takova sranda, oziveni videa,ale neprebije to obsahovou stranku. Takze abych to rekla presne, mela jsem z tech reakci pak pocit, ze vlastne neslo o nic jineho nez o tu paruku, kdyz se kolem ni sebehla takova mela a ja to pritom myslela jen jako takove zpestreni a pokus co vlastne nejvice sledujete. Ale vis co, ono to neni prvne, kolikrat mi prijde, ze nekteri lide komentuji jen vzhled. treba polovina komentaru u videa o necem zajimavem je ze tohle mi neslusi a to pak zamrzi,kdyz se clovek snazi podat nejake zajimave tema a lidi vlastne jen resi, co mam na hlave :). Doufam, ze ted jsme se pochopily a ze jsem to uvedla na pravou miru, rozhodne to neni tak, ze bych si delala srandu z vas nebo tak.

      Vymazat
    2. Smutné je, že když Ti pár lidí napsalo, že té paruce chvíli věřili, tak byli označeni za debily, které přemýšlí prdelí, což Tě náramně pobavilo samozřejmě. (komenty Instagram) Co k tomu dodat. Možná by to chtělo větší úctu k Tvým fanouškům a ne je ztrapňovat. Jitka

      Vymazat
    3. Jitko, vůbec nevím, o čem je řeč, nebyla jsi náhodou na jiném Instagramu? A jak můžeš vědět co mě pobavilo a nepobavilo, klídek, jo ;). Já se ke svým fanouškům chovám s úctou a láskou,ale nevím, proč bych tak měla činit k haterům.

      Vymazat
  43. Peti, i já "originálně" přeji všechno nej, nej, nej a děkuju za další video plné inspirace a tipů. Konturkám od Essence jsem se vyhýbala, ale pro příště budu vědět, že se jich nemusím bát. Jsem jednoznačně pro výrazné líčení (a klidně mě všichni ukamenujte B), ale líbí se mi i ty umělé řasy), jak říkáš, koho by bavilo se x-krát dokola dívat na nude líčení v odstínech hnědé a béžové. I díky Tvým tutoriálům jsem se konečně rozhoupala nebýt taková bábovka, a pořídit si paletku Acid a taky vytouženou rtěnku Tangerine Scream od Sleeku - a jooo, normálně jsem takhle nalíčení šla do práce a ven mezi lidi. :D Je smutné, že se někdo vydrží půl hodiny rozčilovat nad parukou a je mu šumák, o čem se vlastně mluví, holt ať žije Blesk a podobné zdroje "kultury". B) Osobně by mi bylo fuk, kdyby si tam měla zelené vlasy s růžovýma hvězdičkama, za prvé je to Tvoje věc a za druhé se dívám kvůli recenzi, a konečně stále existuje kouzelné tlačítko stop na přehrávači, a problém vyřešen. PS: Čelenka je boží, tu chci taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, predem moc dekuji za prani a jsem moc rada, ze mas vetsi odvahu v liceni, to je super, fakt me tesi, ze nas cim dal vice rozsvecuje sede ceske ulice. Vzdyt vyrazna rtenka je neco tak uzasne hraveho a zenskeho :)! Jinak uplny souhlas!

      Vymazat
  44. Nějak to tu nevidím napsaný,ale ta rtěnka co máš na rtech to je ta samá Astorka co minule?

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peti, dívám se na Tvoje video a přistihla jsem se, jak se tady usmívám :-) Děkuji za další dávku energie a přeju Ti k narozeninám především ZDRAVÍ !!! Díky Tobě jsem začala nosit čas od času červenou rtěnku / mimochodem co že to máš dneska za rtěnku ? :-) / a je pravda,že se po mně lidi dívají,ale tak nějak to neřeším. Nemůžu sehnat ten modrý lak od Rimmelu ,u nás všude vyprodaný, snad se ještě zadaří. Hezký den ......Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Verco, moc dekuji za prani :). Rtenka je Astor tulip kisses z odkazu na uterni tutorial, kdyztak tam na ni mrkni, je to uzasna barva :).

      Vymazat
  46. Všechno nejlepší k narozeninám :) hodne stěstí zdraví lásky :)...jsi supeeer!
    Veronika :)

    OdpovědětVymazat
  47. ahoj, super úžasné video jako vždy a všechno nejlepší k narozkám :o)

    OdpovědětVymazat
  48. Petruško, vše nejlepší k tvým narozeninám, hodně zdraví, štěstí, uspěchů v práci a na tvém blogu.Jsi skvělá a miluji tvoje videa.

    OdpovědětVymazat
  49. Peti tvoj blog sledujem pravidelne, len akosi nemam potrebu komentovat :D ale co sa tyka temy nude paletiek, musim povedat, ze minule video ma velmi potesilo a ze prave na zaklade tvojich porovani/odporucani som si tu w7 aj objednala! takze neboj, je nas dost, co sleduju videa kvoli obsahu (nie len kvoli vyzoru) ;)
    A krasne narodeniny prajem :)

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, boží video, vypadáš krásně a moc se mi líbí konec videa, kde jsi říkala své názory. Jsi podle mě úžasný člověk a jsi mou velkou insiprací :)

    OdpovědětVymazat
  51. Už vcera jsem ti tady psala komentář a dneska musim přidat dalsi, protoze jsem si znova pouštěla kousky videa a brečela jsem smíchy v te časti se sousedkou:D jak začneš uhýbat pohledem:D:D to musi byt hrozny pocit, kdyz tam na tebe takhle někdo kouká jak do kamery ukazujes sprcháč:D

    Jinak jsem chtela pochválit jeste zpracování videa, jak ty veci vsechny zvlast ukazujes pred kamerou:) asi ti to da vic prace potom sestrihat, ale výsledek stoji za to a vypada to rozhodne profesionalneji, jestli se tomu da tak rict.:)

    OdpovědětVymazat
  52. Peto, vsechno nejlepsi, hlavne hodne zdravi a lasky!! Ty jsi take rak? Ja mela v patek 25. narozeniny a rikala jsem manzelovi, ze to jsou posledni narozky, ktere slavime, uz se mi ten vek prestava libit... :-D Takze z narozenin mam spis stres nez radost :-(
    Jinak, jak jsi rikala na konci, hlavne nevybocovat z rady.. Ja do Cr jezdim tak jednou za pul roku, ted zase po dlouhe dobe prijedu, tak vzdy pozoruji, jestli bude nejaka zmena, hele ale porad nic... Praha jeste ok, ale ty mensi mesta a vesnice, tam se vic namaluji, oblecu jnak nez dziny a triko a uz jsem fiflena, v horsim pripade levna deva :-D Skoda no, toto v zahranici fakt nebyva.. Je to takovy cesko a i slovensky zvyk asi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tak to vsechno nejlepsi :)! Je, 25, no to nerikej nahlas, ja bych to teda brala, do 30 je toporad vse v pohode, pockej pak :D,vrasky, gravitace, no nechci strasit :D. Jinak souhlas a je to skoda :).

      Vymazat
  53. Ahoj Petro,
    Mohla bys mi prosím doporučit nějakou rtěnku s dlouhou výdrží? :) Nějakou co vydrží celý den, nebo alespoň přežije den v práci, nějakou tu sváču a tak :) ?
    Předem moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, obecne, vyzkousej matne rtenky, ty drzi nejlepe,ale byvaji sussi. Z drogerie bych doporucila Rimmal kate nebo Astor Heidi, ty mi prisly s vydrzi nejlepsi. Super jsou ovsem matne lesky na rty, dela je Essence,Alverde, MUA nebo Sleek, ty posledni dva zminene drzi opravdu super!

      Vymazat
  54. Péťo, úžasný video jako vždy. Mooc si mi zvedla náladu. Díky tobě jsem začala běhat a úplně sem si to zamilovala a tak sem se chtěla zeptat ,kolik tak běžně běháš? a kolik vážíš? Děkuju mooc za odpověď. Dodatečně hodně štěstíčka a zdravíčka k narozeninkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju! Ja beham 4-5km, ale nebezim v kuse, davam si prestavky na chuzi. Jinak merim 165 a vazim asi 47, ja se moc nevazim, tak nevim jiste. Nerada to pisu, protoze pak do me lidi ryji.

      Vymazat
  55. Myslím si, že poslední věc, kterou by vám kdo vyčítal, je obtisknutá rtěnka... Dívám se na to kvůli produktům k inspiraci a neřeším hodně nespisovnou češtinu a trošku nejapné chování, ze kterého je cítit, že neumíte přijmout kritiku. Určitě se podívám v drogerii na lesk od Astoru a tílko z H&M je také moc krásné. Takže děkuji za inspiraci. Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna věc je přijmout kritiku, druhá nechat si kálet na hlavu, což by se samozřejmě některým asi líbilo, ale je dobře, že Petra si to líbit nenechá.

      Vymazat
    2. Presne, oni totiz nekteri maji pocit, ze prijmout kritiku znamena nechat se urazet a jeste za to podekovat ;).

      Vymazat
  56. Hlavně nevybočovat z řady! Chválit o obdivovat- jinak jste "divní lidi".

    OdpovědětVymazat
  57. Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám! :) Jinak video skvělé, jako vždycky :).

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, mohu se zeptat kdy bude skladem (jestli bude) novinka od sleek paletka rio rio?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ta je bohužel pouze pro UK eshop, chtěla jsem ji vzít,ale neposílají ji do zahraničí,takže musíš jedině z jeich eshopu :(.

      Vymazat
    2. jdu plakat! právě jsem si ji vygooglila a brala bych ji hned!!! :( anonyme, to jsem neměla vidět.

      Vymazat
    3. No to já taky ne :( promiň :D

      Vymazat
  59. Paní , ty jsi tak hloupá a tvá videa již klesla pod úroveň, že se Tě nedá poslouchat. To je propadák čím dál víc. Už tu nevidím žádnou inspiraci, jen samolibé žvatlání o ničem, poslouchání sebe sama.

    OdpovědětVymazat
  60. No tak toto video by bylo fajn, kdyby se tu neřešilo "video parukářské" :-)))....Ano jsem jedna z těch, která řešila tvou paruku a také ji označila jako strašnou a ano jsem to já, kterou jsi označila minule za "tolla" (Tvé cenění si fanoušků....trošku zvláštní) :-) Evidentně tě hodně zasáhlo, že jsi nebyla chválena, jak moc Ti to sluší, ba naopak, jakou máš pecku.....jinak si neumím vysvětlit proč to tu opět pitváš. Jak už tu bylo x-krát řečeno, sama sis o komentáře k paruce řekla, ovšem nejspíš jsi čekala asi jiné ....pozitivní...reakce, zdá se. Samozřejmě, že jsem si nemyslela, že tak běžně chodíš ven. Toto zase na oplátku pobavilo mne, že si vážně myslíš, že jsme tak nedůvtipní. Navíc nepřišlo mi to jako nějaké vybočování z řady (to si představuji jinak) a ani mi to nepřišlo jako povedený vtípek (na rozdíl od ostatních Tvých vtipných videí).
    Pokud Ti opravdu šlo o obsah videa, jak tu neustále opakuješ dokolečka, pak nechápu ten, s prominutím, stupidní nápad s parukou. Nebylo třeba na sebe tímto způsobem upozorňovat (ostatně reakce na to se daly předpokládat), video by si i tak našlo své příznivkyně už jen podle titulku, hádám...
    Prostě se Ti to nepovedlo, tečka a netřeba to dál rozvádět. Takto to vypadá, že prostě neumíš přijímat kritiku a vždy musíš mít poslední slovo i kdyby sis tím měla odradit některé své příznivce. Vše okecávat a překrucovat, tak abys z toho vyšla jako vítěz a ostatní, kteří mají jiný názor, utloukla svými alibistickými argumenty, není vždy ku prospěchu věci...Neslušelo Ti to, dostala jsi nářez a je třeba jít dál....toť můj názor, který se Ti opět nebude asi zamlouvat, ale tak to je....
    Ale abych Ti jen nespílala....jinak Tě sleduji ráda a pravidelně a doufám, že se to tu nebude již odehrávat v podobném duchu ukřivděných videí, protože potom by to tu pro mne už nemělo tu atraktivitu, kterou to zde mělo.....
    Měj se pěkně a dodatečně pěkné narozeniny.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peto,

    chcela by som sa opýtať, kde sa dá kúpiť na skvelá kľúčenka Malý princ? teda, ak mi to môžeš povedať :))

    Ďakujem.
    Emilly

    OdpovědětVymazat
  62. Strašně se mi líbí ty fuchsiové šaty. Tuhle barvu miluju. Určitě nám je ukaž pak někdy v outfitu moc by mě zajímalo, jak vypadají na člověku. Video se moc líbilo (jako vždycky :))

    OdpovědětVymazat
  63. Súhlasím s tvojím posolstvom byť samým sebou. Niekedy mám pocit, že už len to, že si dám podpätky alebo červený rúž je niečo strašné. Hlavne v malým mestách je tá tolerancia na nízkom bode a ženy sú veľmi závistlivé.
    ,, Ži a nechaj žiť.."
    (Lenka)

    OdpovědětVymazat
  64. Moc se mi líbil zlepšovák, že jsi do videa sestříhala detailní pohledy na ukazované věci. :-)
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Peti,
    ještě dodatečně přeju všechno nejlepší k narozeninám. Buď pořád taková usměvavá a sympatická. Moc si tvojí práce vážím a tvůj blog sleduju od začátku. Už jsi mě x krát inspirovala...třeba těma řasama. Já si je lepim a kidně i do práce nebo jen tak doma,když mám náladu. Většinou ladím léčení a bižu podle oblečení a tak i kolikrát sáhnu po výraznějších stínech a cítím se v tom dobře.Takže pro mě naprosto supr. A jinak souhlasím s posledním komentářem, ty detailní záběry jednotlivých věcí jsou supr a velký přínos. Díky za tvůj blog. Karolína

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Péťo, jsem ráda, že je tu někdo kdo zkouší různé kosmetické věcičky atd. a podělí se o své zkušenosti a nápady jak outfitů tak líčení, účesů atd. :-) Jinak taky mám dojem, že se lidi pořád posuzují z dob komunismu: jak někdo vybočuje tak je divný, a navíc mají lidi pořád potřebu někoho odsuzovat, pomlouvat, prostě drbat... Ale aby oni sami se sebou něco podnikli na to nemají odvahu. :-) Umělé řasy jsou naprosto super věc. Taky si je někdy lepím. Připadám si pak víc sexy ;-) Nevím jestli už nebyl ale jestli ne, tak bych určitě nějaký tutoriál o umělých řasách uvítala :-)
    Měj se moc moc fajn a buď pořád stejně skvělá :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  67. na video se dívám až dnes, tak ještě dodatečně přeji všechno nejlepší, Péťo :) hlavně hodně elánu do života a pevný zdravíčko! Tvá videa mám opravdu ráda a poslední měsíc jsem dost trpěla, žes nám nenatáčela, ale samozřejmě chápu, že se potřebuješ pořádně vykurýrovat. užij si léto :))

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peti,
    musím Ti sklidit poklonu! Jsi úžasná a krásná žena. Intenzivně jsem Tě začala sledovat až posledních pár měsíců a každý den čekám, co bude zase nového =)
    Obdivuji Tě, jak statečně zvládáš komentáře a "kecy" závistivých lidí..já bych asi na to neměla nervy a sekla bych se vším. Kdyby si dělala videa a byla v nich nenalíčená, tak by všichni měli řeči, že vypadáš děsně..naproti tomu, když si nalíčená, tak dělají to samé. Také tomu nerozumím a kroutím hlavou!
    V mnohém si mne hodně inspirovala. Odjakživa mám ráda líčení, kosmetiku, barvičky..ale s tebou a tvými "hokusy pokusy" (myšleno dobře) jsem se dostala ještě o další level výš =) Inspiruješ mě! Díky tobě jsem poprvé okusila kouzlo ebay, nakoupila spousty zajímavých věcí do svého kosmetického království..jedním slovem..paráda!
    Díky Ti!!
    Chci ti popřát hodně úspěchů v Tvém životě, abys nadále inspirovala více a více slečen, dam a žen a vůbec jedním slovem DĚKUJI =)
    PS: S velkým zpožděním Ti ještě přeji vše nej k narozeninám.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!