2 rychlé letní účesy

by - 12 srpna

Krásné úterý vám všem,

 
i když dnes to venku moc letně nevypadá, tak mám pro vás dnes video se dvěma letními účesy. Na druhou stranu, pojmenovala jsem je letní, ale určitě se dají nosit celoročně, zvláště drdol se bude hodit i na podzim a zimu :). Účesová videa v poslední době moc netočím, protože mám problém nastavit kameru tak, abych se viděla v zrcadle, vy jste neviděli světla a věci okolo a já abych měla zároveň dobré světlo na natáčení. Pokusím se to nějak vymyslet a vykoumat, ale i z reakcí se mi zdá, že vás účesy bavily nejméně a proto jim již nevěnuji tolik pozornosti :). Pokud se pletu a baví vás, dejte mi vědět a já s tím budu ráda pracovat :).
 

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
 
na sobě náušnice: http://www.blackfive.com
tílko: FaF
líčení: paletka Sleek Arabian nights a rtěnka Rimmel kate Moss 04
 
music: licence creative commons 3.0
Jingle sounds- Sound off  http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

45 komentářů

  1. Tak já se přiznám, že mě děsně moc zaujalo líčení, to ti tedy sekne,krásné temné barvičky. Víc se mi líbil účes č. 2. a la Timošenková.

    OdpovědětVymazat
  2. Pe´ti, to se na mě nezlob, ale ta rtěnka je strašná!
    Sice miluju všemožné křiklavé, šílené barvy, ale i nějaké vínové/vamp rty, ale tohle na tobě vypadá, jak kdyby tě vytáhli z hrobu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se účesy vždy u tebe líbily! Tyto také, vždy ukazuji právě ten hranatý cop kamarádkám a má úspěch. Ten ze dvou copů nosím u moře. Prosím více účesů!

    OdpovědětVymazat
  4. ten první ti neuvěřitelně sluší :) před rokem jsem se ostříhala a od té doby si nemůžu vůbec takovéhle účesy dělat, měla jsem krásně dlouhé vlasy, ale co jsem se ostříhala tak jediný co si můžu udělat je culík. už se těším až to doroste a budu konečně moci zase experimentovat :) každopádně božské video, měla by jsi tyhle tutoriály na účesy dělat častěji! :) PS. máš nádherně namalované oči!

    > GIVEAWAY <

    OdpovědětVymazat
  5. Účesy krásné Peti, ale ten makeup respektive ta rtěnka ti podle mě nesluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Většinou máš krásné rtěnky a strašně ti sluší ale tahle rtěnka je šílená, a hlavně mi přijde že ji máš kolem i kolem rtů nedotáhlou ..:/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první drdol se mi moc líbí, ten druhý typ účesu moc nemusím, ale tobě sluší. Ty náušnice k tomu vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné účesy, moc ti sluší a to líčení je překrásné :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ten první je bomba..ten druhý se mi moc nelíbí :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásný náušnice Peťo :). A účesy jsou pěkný, hned ten druhý upletu sestřičce, protože já tak dlouhý vlasy nemám :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi ten první účes :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. A neuveríš, ja som práve už pár týždňov mala na mysli, že sa opýtam, prečo už netočíš účesy :D Takže to skús vymyslieť, prosím prosím :) Inak tieto účesy sú super, len mi príde škoda schovávať taký pekný cop do drdolu, ja som ním fascinovaná. A tiež si mohla druhý účes ukázať aj zo strán a zo zadu, celý čas som na to čakala a nič. Ale inak super a tešíme sa na ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
  13. Účes č.2 Ruska hadr. Jako sorry, ale tohle fakt ne. Jinak ti to moc sluší. Míša

    OdpovědětVymazat
  14. Tvůj výlev na facu je katasrofální, je vidět, kdo k Tobě chodí, když musíš komentáře mazat. Jsi velmi sociálně a psychicky omezená. Neuneseš sebemenší kritiku a odklon. Máš v sobě majetnické a manipulativní sklony. Paní pro psychologa, no. Tvé slinty jsou laciné a donebevolající. Takhle v životě ničeho nedosáhneš, pokud mažež, co se Ti nehodí na veřejném blogu. Kam se hrabeš na úspěšnější blogerky. Asi bimbaj biolog. hodiny o 106. Bacha, ať to neprošvišneš, přechod za dveřmi....Tohle tutáč zcenzuruješ, ale nevadí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak sis tu anonymne nekolikrat ulevila, protoze napsat tohle na facebook pod svym jmenem, na to nemas koule. Tak alespon doopravdy vidime, ze ty komentare i tam pisi hateri a ze slusnost ti nic nerika.

      Vymazat
    2. Jak víš, že jsem nepsala na facu pod jménem...Snad nechceš každého lustrovat...lustruješ i pozitivní se jménem?.::( Co by sis pomohla? Vždyť to smažeš a máš klid. Slušnost je neohánět se slovíčky, které někdo použije jako ilustrační a nebrat si do diskuse na obhajobu svého manžílka...Lovely family:)!

      Vymazat
    3. já to nevím, jen jsem si tipla, pokud jsi tedy psala pod svým jménem, proč se nepodepíšeš i zde, že by ses styděla za ty jedy co vypouštíš?

      Vymazat
    4. Milý anonyme, nech laskavě Peťu na pokoji, je v tobě tolik zloby a jedu, že by se dal vážit na tuny, co ti proboha ta šikovná blogerka udělala, aha, byla první, že? Pokud ti vadí, že je úspěšnější, a to tedy je, tak bojuj čestně, snaž se jinak (pracovně), takhle jen poškozuješ sebe. Bojuj čestně, a bacha na své slinty, ty jsou fakt ubohé, ukazují na tvou úroveň. A starej se o své hodiny, určitě ti už bijí na poplach, tvé urážky jsou do nebe volající a nezapomeň,že "s čím kdo zachází s tím také schází". I na tebe se vaří kotel nešťastníče, a to jesli jsou lepší blogerky nech posoudit nám, čtenářům, Peťa byla, je, a věřím, že bude i nadále nejlepší, na tom tvé jedy nic nezmění, spíš naopak.

      Vymazat
    5. a prečo toľko zlosti anonyme? toľko nenávisti a negativity v tvojom komente? nie si náhodou Ty prípad pre psychológa?? podľa mňa áno, povedz, čo za neštastie ťa sem priviedlo robiť rozruch? :) podvádza ťa priateľ alebo muž? vyhodilo sa ti na tvári akné? dostala si výpoveď v práci? ľudia ťa nemajú radi? nikto ťa nepočúva? :) hm?

      Vymazat
    6. případ pro psychologa to bude, někdo tomuto člověku musel ublížit, pravděpodobně se to s ním táhne z dětství z rodiny, kdy bojovali o kůrku chleba, je mi ho líto, je to v podstatě nešŕastník, vybíjí si zlobu a komplexy a na kom, no - samozřejmě na tom nejlepším. Místo aby se človíček snažil taky vlastní hlavou a pílí něco dosáhnout, tak plive jed po člověku, který mu nic "neudělal", i když to je otázka, závist je mocná věc a blbá vlastnost, a nebo chce někoho k něčemu dotlačit a nedaří se, sám na tonemá, tudíž těží z úspěchů jiného, těžko říct. V každém případě je to chudák, kterým bych se dále nezabývala. A když podle něho jsou lepší blogy, proč se nevybíjí tam, může lichotit, a ne škodit, ale i to je otázka povahy.Je mi tě fakt anonyme moc líto, musís být děsně nešťastný, zprůhledni se, pomohu ti.

      Vymazat
  15. Otřesná rtěnka, nejsi žádná vizážistka, neumíš se namalovat? Zase tu budeš tvrdit, ale JáJÁ umím, je to dobře? Neumíš, jsi šmudla!

    OdpovědětVymazat
  16. Oba účesy jsou skvělé :-) hned to půjdu vyzkoušet. Myslím že všechna Tvá videa a články jsou super. Vždy tu se ségrou najdeme bezva typy. Moc nám pomohlo video o opalovacích přípravkách. Díky Peti :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, účesová videa mám moc ráda, díky za super tipy!

    OdpovědětVymazat
  18. Tu rtěnku vyhoď, vypadáš v ní jako klaun a vůbec ti nesluší. První účes je docela dobrý, druhý otřesný, jako pro ruskou Mášu. V tom bych na ulici nevyšla.

    OdpovědětVymazat
  19. Účesy super, taky bych uvítala více takovýchto tipů, které jsou vážně jednoduché a vypadají suprově!
    Jinak ta rtěnka mi také přijde jako šlápnutí vedle, vypadá trochu mrtvolně :-)), ale zbytek úžasný líčení. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mě se od tebe líbí snad všechna videa a účesové dlouho nebylo, tak je to fajn. Drdoly sice nenosím, ale i tak to byla pěkná inspirace. Peťo prosím kde kupuješ ty malé tenké gumičky? Já jsem na ně ještě nikde nenatrefila. Díky moc, Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Deni, ja je koupila v DMku,ale maji je i u vietnamcu nebo na ebay :).

      Vymazat
    2. Děkuju, zkusím to DM :-) a mimochodem máš tu s těmi hatery svatou trpělivost, celkově mi dost vadí jak se k sobě spousta žen chová. Stačí jen trochu vybočit z davu a už člověk na ulici schytá spoustu zamračených pohledů a to hlavně od žen a mnohdy stačí kratší sukně nebo výrazná rtěnka a ženy zírají jak kdyby jim dotyčná udělala kdovíco.. Tohle mě dost mrzí a upřímně nechápu proč to tak je, jestli je to závist nebo nenávist vůči tzv. konkurenci, či malé sebevědomí dotyčné... Přeju hodně úspěchů a taky ať si neděláš s hloupými a nenávistnými komentáři hlavu :-) Deni.

      Vymazat
  21. Tak prvni bych nezvladla :-), druhy hned vyzkousim, moc se mi libi oba! Co mne ale nadchlo nejvic, je liceni! Strasne Ti slusi!!! Ta rtenka je bozi a k tomu vsemu ty nausnice...! Vypadas jak exoticka princezna!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  22. Účesové videa mám ráda,jsou inspirující.Zvláště proto,že nejsem typ,co sedí u pc a vyhledává si účesy záměrně nebo líčení,ale když to vidím přímo na blogu na který chodím pravidelně či jen občas zavítám,tak se nechám inspirovat a díky tomu jsem přišla na řadu účesů o kterých bych jinak nevěděla.Navíc v tvém podání mě baví,takže za mě účesy ano;-)Nika

    OdpovědětVymazat
  23. Mám dlouhé vlasy a už nevím co by :D takže se moc ráda inspiruju. První účes je skvělý a hned ho letím vyzkoušet, ale asi nechám jen tak culík a do drdolu to dávat nebudu. Druhý účes mě moc neoslovil. Mám ráda tvé účesové videa. Jak jsem už psala, potřebuji inspiraci :-) Díky moc, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky Péťo,

    účesové videa mě moc baví a hodně inspirují a všechno vždy zkouším :-) Upřímně, jsem ráda, že točíš i účesy, protože podle jiných videií to nepochopím, ale u tebe ano:-)
    Jinak ta rtěnka se mi teda taky moc nelíbí, jinak ti to sluší - jako vždy :-) Včera jsem ukazovala doma tvoji fotku a všichni si mysleli, že ti je tak 18 - 20 :-D
    Chtěla jsem se zeptat, nosíš clipy vždycky nebo to jsou jen tvé vlasy? Já jich mám totiž daleko míň. :-(

    Užívej si léto a toč dál skvělá videa, ahoj :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ta rtěnka je proste bozi Peti! Vypada to dokonce, ze mas jeste vic bily zuby nez normalne ve videich mivas:))

    OdpovědětVymazat
  26. Jako vždy pěkný tutoriál. Jsem si jistá, že první účes bych tedy nezvládla:D na to jsem moc velký kopyto.. :D a musím ti pochválit rtěnku, velice neobvyklá a pěkná kombinace i s líčením! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Taky pravidelně zkouším nové účesy podle tebe, od nikoho jiného si videa nepouštím :-) a musím říct, že kámošky celkem závidí, protože oni většinou umí max. zapletený cop :-D ale je pravda, že se zas nelíčím a proto mě neosloví video s líčením :-) tohle mě baví dááááleko víc, chtěla jsem se zeptat, kde bereš inspiraci na také množství účesů?
    Hodně zdaru při práci na blogu!

    OdpovědětVymazat
  28. Druhý look je jak luxusní ruská carevna, žádná milkmaid :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ten první účes dělám akorát z obyčejného zaplétaného copu, pomlázka už je na mě moc, nemám na to trpělivost :D Ten druhý účes se mi popravdě moc nelíbí.. ale co mě zaujalo je, jak máš krásné vlasy, pěkně se ti lesknou a vypadají hodně zdravě. Co teď používáš za přípravky? :) Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  30. Díky za účesové video. Psala jsem o něj pod jiným videem, ale moc mě těší, že jsi se do toho dala. Jsem všema 10 pro pravidelná účesová videa :) Měj se fajn a děkuju.

    OdpovědětVymazat
  31. Kdyz čtu ty anonymni vylevy, tak si říkám, že i přez to, že bych si vážně přála mít vlastní blog, asi to nikdy neudelam.Nekteri lide me vazne udivuji.Do huby si to nevidi, prska to okolo sebe jen zlobu a nenavist, nic to samo nedokaze, jen vybijet si sve komplexy na uspesnejsich a spokojenejsich lidech.
    Kdyby radsi svou energii vlozili do sveho zivota a sli za svyma cilema, nebylo by to takovy plytvani.Je mi z toho zle.
    Vam snad maminka nerikala, kdyz nemas co dobryho rict, tak radsi mlc? Je to nejvyssi ubohost!! Sem znechucena. A jeste se skyrt pod anonyma. Tohle jsou chvile, kdy lituji, ze sem take clovek. Byt stejny druh, jako tyhle trosky me opravdu urazi.
    Moc se omlouvam, ze to tu takhle vypisuji, stejne tim nic nezmenim.Jen chci vyjadrit svou podporu a preji, at se Vam dari :)
    Vlasova videa super, me rozhodne bavi :)

    OdpovědětVymazat
  32. Nechápu tolik negace u jednoho nevinného článku. Je škoda, že na nás některé zatrpklé a nenávistné ženské chodí virtuálně otravovat svými výjevy (třikrát jsem odplivla). Fakt mi to hlava nepobírá. No a ke komentářům ohledně líčení, já jsem z něj nadšená. Asi není pro slabé povahy, ale ze rtěnky jsem teda paf. Čekala jsem nějakou nesehnatelnou značku a ejhle, je to Rimmelka :).

    OdpovědětVymazat
  33. já tu rtěnku snad neseženu ať koukám kde koukám nikde není všechny ostatní jo ale tahle ne nevíte někdo kde jí v Praze mají prosím prosím :)

    OdpovědětVymazat
  34. pekne, ten druhy uces je super :)

    OdpovědětVymazat
  35. 1. účes super, 2. ruská Marie (řečeno mírněji neř minule :-)) u parukářského videa) - takže nelíbí....jinak jsi pěkně nalíčená až na tu rtěnku....v té vypadáš jak utopená Samara z hororu Kruh. Sabina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!