4 x OOTD - back to school/ back to work

by - 25 srpna

Krásné pondělí vám všem,

dnešní fotočlánek je takovou malou inspirací na outfity pro ty z vás, které se po prázdninách vracíte do školy nebo po dovolené do práce. Abych k vám byla úplně upřímná, všechny čtyři outfity jsem už měla někde na sobě, jenže je v poslední době prostě nestíháme fotit. Díky rekonstrukci je to všechno hrozně uspěchané a složitější a tak jsem trošku podváděla a všechny pro vás nafotila v jeden den, když nám vyšla chvilka času. Také vám asi neunikne, že prostředí není nic moc, je to u nás ve vesnici, protože nebyl čas na hrdinství. Předem se tedy omlouvám za spíše ilustrativní prostředí a kvalitu fotek, ale doufám, že nějaká ta inspirace z toho snad vzejde i tak :).....

Jak vidíte, focení se zúčastnila i Blair, která vypadá vždycky lépe než já a to se nemusí ani snažit :D!

1) Black cat - tento outfit se mi líbí snad nejvíce. Přijde mi takový rozpustilý a ideální pro mladší slečny i do té školy. Nakonec slimky a triko jsou pohodlné, ale zároveň v této variantě mi přijdou i trochu sexy, takže bych se nedivila, kdybyste na ně ulovily toho svého kocoura :). Musím říci, že Mírovi se tohle také líbilo nejvíce a i já ve svém věku se v tomhle cítím dobře.
 
 
lodičky - Deichmann
kabelka - Persunmall
džíny, tričko - HM
brýle - Glassesshop
rtěnka - Sleek Fuchsia
 





 
2) Floral bomber - bombry se už nějakou dobu vrací do módy. Já se vám přiznám, že to zrovna není můj nejoblíbenější typ bundy, ale v květinovém vzoru? Sem s ní! :D S lodičkami nebo balerínkami a černými slimkami mi přijdou jako docela umírněná a nositelná varianta kamkoliv. Jinak se mi ale moc líbí kombinace s džínovými šortkami, kterou vyzkouším někdy příště :).
 

lodičky - Deichmann
kabelka - Persunmall
džíny- HM
bunda - BlackFive
brýle - Glassesshop
rtěnka - Sleek Fuchsia
 




 
3) Jumpsuit - elegantnější varianta vhodná podle mě klidně i do kanceláře. Na overalech já ujíždím. Líbí se mi, že člověk moc nemusí přemýšlet nad kombinacemi, prostě nahodí overal a jde. Jsou pohodlné a vypadají moc hezky. Předpokládám, že padne dotaz, jak se s tím chodí na záchod. No co vám budu vyprávět - blbě :D. To asi všichni znáte, je prostě nutno sundat vrchní díl, takže z tohoto pohledu je to maličko nepraktické. Jinak se mi ale moc líbí, že overal sluší i vyloženě ženským postavám a vykouzlí krásnou siluetu.
 
 
lodičky - Deichmann
kabelka - HM
overal - Sheinside ( mám vel. S a dejte si pozor, je na mě tak akorát, hlavně je docela krátký, mám 165cm)
brýle - Glassesshop
sako - Sheinside (asi :)
rtěnka - Milani Nude cream
 




 
4) Lace coat - minimalistická barevná kombinace černé a bílé je vždycky sázka na jistotu. I když tato kombinace barev se mi na mně zdá trošičku tvrdá, přesto ji moc ráda nosím. Když jsem prvně zaznamenala trend kimon a háčkovaných kabátků, byla jsem z toho rozpačitá, ale přiznám se, že mě to chytlo a tak jsem si pořídila tento krajkový "kabátek". Doplnila jsem ho jen bílým základem a černými doplňky. Podle mne jsou kimona a různé kabátky či kardigany skvělá věc nejen na babí léto :).
 
 
lodičky - Deichmann
kabelka - Persunmall
tílko - HM
krajkový kabátek - Choies
džíny - Ebay
brýle - Glassesshop
rtěnka - Milani Nude creme
 





 
Tak to byla dnešní nálož fotek, doufám, že se vám článek líbil a že mi dáte dole vědět, který outfit nejvíce oslovil vás a který byste si třeba vůbec nevzali :). Mějte se krásně a já se na vás budu těšit u dalších příspěvků :)!
 

You May Also Like

145 komentářů

  1. Ve všem ti to strašně moc sluší. :-) Skvělé čtení

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Peti, tobě to zkrátka sluší úplně všude :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné outfity, až na 3. :) moc ti to sluší :)
    nenapadlo tě změnit tu "úvodní" fotku napravo na blogu? moc si tam nejsi podobná a máš velmi hezkých fotek které by ji nahradily :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím souhlasit, třeba hnedle první dnešní je super

      Vymazat
    2. Ta první fotka je naprosto dokonalá a také bych se přikláněla ke změně :) S těmi copánky, jako by jsi to ani nebyla ty, ale sluší ti to tak jako tak :)

      Vymazat
    3. Mně se ten účes s copánkama právě hrozně líbí, klidně bych uvítala tutoriál jak jsi účes vytvořila. :)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší! Jsi opravdu krásná. A pro mě nejkrásnější je fotka s Blair. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak za mě to poslední tedy 4) Lace coat, a to jak kombinace bílé a černé tak i líčení. Marcela :-)

    OdpovědětVymazat
  6. kez by se dalo apson trochu popsat jak krasna si naprosto te zboznuju a tvoje outfity a uplne miluju kdyz pridas novou fotku si vazne super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi moc krásná! :) Strašně moc ti to sluší! Vypadáš tak na 23, vůbec bych neřekla,že ti je něco málo přes 30:O Ty outfity jsou moc krásné, ale ze všech se mi líbí nejvíce ten overal se sakem. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejhezčí outfit je opravdu ten s květovaným krajkovým kabátkem :-) ale líbí se mi i to kočičí tričko, mám doma taky kočičku :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemuzu si pomoct ale v poslednim outfitu ti to nehorazne slusi :) jak liceni tak kombinace barev :) jsi proste nadherna :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj ;) tak se musím přiznat, že dneska jsi se mi do vkusu příliš netrefila :( Ale co velmi obdivuji je tvůj obličej. Vypadáš opravdu krásně a moc ti to sluší - úsměv, nalíčení, takový ten rošťácký sexy pohled :D palec nahoru! Přeji ti pevné nervy s rekonstrukcí. Evka ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě overal a ten bílý outfit s černým dlouhým kimonem, tam ti to sekne nejvíc! Nádherné outfity :))

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Peti jsi fakt kočka, ta první fotka je nejbožejší :)))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo, ty jsi vážně kočka. A to tričko s kočkou je roztomilý :D Overaly taky miluju, jen mi přijde, že ten typ, co máš ty (a taky už jsem si takové zkoušela), tak nejsou příliš lichotivý k zadním partiím. Ale i tak je krásný.

    OdpovědětVymazat
  14. Peti krásné, připomínáte mi nikdy nenudící Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě :-) snad to není pro Vás urážka, já ji miluju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, kdepak urážka, to je pro mne ten největší kompliment, já Sex ve městě také miluji :).

      Vymazat
  15. Nejvíc se mi líbí 1 a 4...No ale Ty jsi kočka ve všem ;))) krása..

    OdpovědětVymazat
  16. Prvni a treti jsou uzasny!!!:) No vsak co, me to teda vubec nevadi, ze je to v jeden den a ty jsi alespon usetrila cas, perfektni fotky!

    OdpovědětVymazat
  17. Poslední outfit je naprosto dokonalej a hlavně ti to strašně moc sluší v tom posledním. Vážně je to nádhera =).

    OdpovědětVymazat
  18. Ta první fotka u Lace coat je úplně dokonalá! :)))

    OdpovědětVymazat
  19. Péti chtěla jsem článek nějak okomentovat,ale nedostává se mi slov.Jsi prostě nádherná ženská :)

    OdpovědětVymazat
  20. Na pěkné postavě vypadá většina outfitů hezky. Tím nechci snižovat vaše kvality, Petro. Většina vašich nápadu mě inspiruje. Sice si to nemůžu dovolit, nejsem tlustá, ale mezi stehny prostě mezeru nemám :-D Moc se mi líbí ten černý kabátek. Lenka

    OdpovědětVymazat
  21. Peti si prekrásna ! :) mne sa najviac páči prvý a posledný outfit :) ten krajkový kabátik by som zobrala keby bol kúsok kratší ale veľmi pekne to sedí s tou bielou ! :) Overaly sa mi vôbec nehodia, kedže mám silnejšie boky stehná a zadok ale na tebe to vyzerá (samozrejme ako všetko!) úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  22. To je těžké když ti sluší všechny, tobě by slušel i pytel :D Ale jsem úplně unešená z toho krajkového kabátku, ten by neslušel každému ale vypadá úžasně a originálně. Tričko s kočkou je boží a po květinové bundě nebo mikině už dlouho pokukuju. Píšeš, že overal sluší i ženksým postavám- já overaly obdivuju ale právě proto, že mám prsa a boky jsem se nikdy neodvážila si ho ani zkusit - tak nevim jestli to nepřehodnotím a nevyzkouším. Děkuji za krásné tipy a musím říct, že jsi fakt kočka :)

    OdpovědětVymazat
  23. Míra na mě působí strašně slizce a úchylně, ale musí se nechat, že fotit opravdu umí. Fakt krásné fotky, dobrá práce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pokaždé když ho potkám v obchodě, tak se musím schovat za regál než pomine nebezpečí a dávat bacha, ať neuklouznu na slizu...ale pobavilo to :D

      Vymazat
    2. :D jako vážně ? Já se fakt nestačím divit co si tady nepřečtu, lidi vážně ztratili absolutní slušnost.

      Vymazat
    3. Někteří anonymové na mě působí strašně slizce a úchylně, ale musí se nechat, že pobavit komentářem opravdu umí.

      Vymazat
    4. Já myslím, že je moc pohledný a sympatický, jen se neumí tvářit na fotkách.. usmev nebo zavrena pusa by mu slušela víc :)

      Vymazat
    5. Co je na tom neslušného? Neříkám, že takový je, jen jak na mě působí a zároveň ale oceňjuji, že co umí je fotit. Takže ano, jako vážně. Kdybych měla na plnej céres napsat, co si o něm myslím, vypadalo by to mnohem hůř :). Každý každému nesedne, ne? ;)

      Vymazat
    6. To jak někdo vypadá na první pohled se nedá pominout. Když ho vidím na videu, slyším mluvit, působí na mě dost jednoduše, takový balík:). Když napíše příspěvěk, jenom to potvrdí. Ale třeba je hodný....Žádná velká osobnost!

      Vymazat
    7. Nemohu souhlasit, měla jsem tu čest potkat Míru osobně a rozhodně to není žádný balík, je to gentleman, který si váží kočky, kterou doma má. Takového muže by řada z nás mohla závidět

      Vymazat
    8. Stydim se za Vas, damo/damy. Tohle uz snad prekracuje vsechny meze. Dokazu respektovat, kdyz ma nekdo potrebu nadmiru kritizovat Petin styl ci volbu outfitu (ackoliv ja sama, jsem ze vsech jejich clanku i looku nadsena), ale navazet se do jejiho manzela-RODINY, to je snad proti zakladnim moralnim zasadam! Je mi z Vas smutno a to jiste neni nic proti tomu, jak se musi citit Peta, kdyz si neco takoveho precte o sve lasce a zivotnim partnerovi. Mam na srdci spoustu dalsich slov, ale na rozdil od Vas, skryvajicich se za nekonecne moznosti internetove anonymity, bych Vam je mnohem radeji vykricela do tvare, nez vypsala do komentare.
      Kdyz uz nic jineho, tak si prosim alespon vzpomente na nejaka ta zivotni moudra, ktera nas zacinali ucit snad uz ve skolce...treba to o tom, ze cloveka nemame soudit podle vzhledu, ale podle toho, jaky je uvnitr.
      Bohuzel vim, ze od Vas se Petra ani jeji muz omluvy nedockaji, takze se timto omlouvam za Vas, za ceske divky a zeny, ktere jsou svym hulvatskym chovanim ostudou spolecnosti.
      Julie Slavíková

      Vymazat
    9. Mohu prohlásit, že Peťa a její partner, z toho mají tak akorát srandu :) a že je chování zapšklých a se sebou nespokojených anonymů nikterak nerozhází :-)
      Stárnoucí, plešatějící buranoidní krtek s břichem, Míra.

      Vymazat
    10. Milá anonymní možná Julie....
      Nikdo se u nenaváží, pouze sděluje svůj názor-pocit. Nikomu se nezavděčíte svým názorem, mně se ani ten váš nemusí zdát vybíravý a respektující. To je zdejší anonymní forma diskuse, tady fakt nejste s kámoškou na kafíčku. Četla jsem daleho hustější diskusi u Petry na Faceprofilu, kde názor jedné slečny účelově překroutila, znemožnila dotyčnou, navezla se a soudila jí dle její profilové fotky,s manželem z ní udělali skoro rasistku... Petra nakonec celý tok kompromitujících komentářů raději smazala! Musíte si uvědomit, že tu chodí s kůží(v plavkách, manžel i trenkách) na trh, vystavuje celé své soukromí riziku netaktních, ale možná upřímních komentářů. Internetová anonymita tomu všemu vyloženě nahrává! Může žít spořádaně, rekonstruovat dům, rodit děti, nakupovat tuny kosmetiky, aniž by to vytrubovala do světa....Nikdo jí nebude ani pochlebovat, ani kritizovat.
      Jindra Vostrá

      Vymazat
    11. Divila bych se, kdyby se anonymní "Jindra" nezapojila, ta tyto diskuze s oblibou vyhledává a sama několikrát přispívá, účelově překrucuje komentáře a samozřejmě nejlépe by bylo kdybych zrušila blog :D, to už se opravdu musím smát. Jindro, už se na to vykašlete, normálně tu trollujete již několik měsíců a už to není ani vtipné, ani přínosné, ani slušné, když se vám tu nelíbí, tak sem nechoďte a je to, jak prosté. Žijte si svůj život, ani bych se nedivila, kdyby ty falešné profily na facebooku byly vaše. Takže podle vás, když jdu s kůží na trh, tak vy mi můžete nadávat? Směšné....toto je poslední komentář, na který vám já nebo můj krtek odpovídáme a který schvaluji, je to skutečně otravné. Díky za pochopení.

      Vymazat
    12. A ako vies ze to pisu ti isti anonymovia? Ved nemusis mat jedneho hejtera, urcite je viac ludi ktori ta nemusia, to je normalne nie?

      Vymazat
    13. Vím to, protože paní Jindra sem takto píše dost často a ráda, o ostatních anonymech jsem nemluvila ;).

      Vymazat
  24. najviac sa mi páči ten posledný - krajkový kabatik je naozaj krásny :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi strašná kočka Péťo :) Moc ti to ve všech outfitech sluší!

    OdpovědětVymazat
  26. Nejvíc se mi líbil outfit č. 1 a 4. 2. se mi líbí taky a 3. by se mi na mě nelíbil :) Jsi tak krásně sladěná všude
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. První styl se mi líbí moc, jednodušší, hlavně se mi moc moc líbí brýle. Elegantní ti moc sluší a vypadáš v něm krásně, taky bych něco takového mohla. :P Poslední bílý moc krásný, bílé kalhoty i tričko se mi poslední dobou zdá super, ale vršek, jak říkáš, se zdá trochu tvrdší k té bílé. A navíc, takové outfitové články mám ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. V overalu vypadáš starší a jako když máš bříško. Ostatní modely jsou krásné. Dnes se ti to fakt povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Prvni outfit je super vypadas jak skolacka :D

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, ja nechapu jak muzes rikat, ze by jsi chtela lepsi zadek, mne prijde dokonaly! Hlavne v tech cernych kalhotech na te fotce zezadu..mas ho krasny a vubec se mi nezda plochy a ta mezera!:D no ja byt chlap...

    Jinak za me outfit s overalem top!:-) Bety

    OdpovědětVymazat
  31. Za mě tedy vede číslo 1 :) Je mi už 26, ale nejradši mám právě triko a džíny a tenisky. Je to nejpohodlnější a tobě to taky moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  32. Všetky sú krásne, no naj je podľa mňa trojka. Overal je naozaj božský. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  33. Tak to je krásné vše, vše ti moc sekne, nevěděla bych co vybrat.......

    OdpovědětVymazat
  34. Zlato, Ty jsi nádherná!! A hlavně ten poslední outfit první fotka, nějakou Megan Fox můžeš strčit do kapsy jak nic, jsi úplně bohyně!! <3

    OdpovědětVymazat
  35. Nejvíce Ti to sluší na fotce s kočičkou, možná by to mohl být námět na další focení outfitů - s domácími mazlíčky :-)
    Líbí se mi všechny outfity. Sluší Ti fakt úplně všechno, jak to sakra děláš? :-D :-D
    Díky za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlasuji za focení s domácími mazlíčky! Skvělý nápad. :-)

      Vymazat
  36. Peto nejhezci je ten posledni outfit ale ten s tou kockou ti taky strasne slusi,vlastne ti to slusi vsude,to je fakt tak tezky,ty jsi takova nadherna panenka a ta rtenka...nemam slov,jenom kvetes:-).

    OdpovědětVymazat
  37. Ta fotka s mackou nema chybu! Nadhera!!! A strasne sa mi paci posledny outfit a tiez tebe to nenormalne slusi v poslednom outfite hlavne co sa tyka vizaze a vlasov. Wau!

    OdpovědětVymazat
  38. Dnešní outfity mě naprosto dostaly, všechny jsou super a hrozně moc ti sluší. Top je pro mě ale ten krajkový kabátek, ten je úžasný. Těším se na podobné inspirace i příště.

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné outfitíky:-)
    Jeden hezčí než druhý.
    Moc Ti sluší, Péťo :-)
    Co mě teda úplně dostalo, je kouzelný černý "krajkovaný" kabátek...to je jako z pohádky.... parádní. A protože miluju kočky, tak kočičí tričko .....to je skvost, ťuťuňuňu...úúúžasně roztomilé :-)
    Na fotce s Blair vám to moooc sluší oběma,.... 2 kočky spolu, to by bylo, aby z toho nebyla skvělá fotka :-) :-) :-)
    Pěkný večer přeji.
    Děkuji za hezkou inspiraci a nápady na oblečení do práce :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Tentokrát se mi líbí úplně všechno - outfity, líčení, vlasy, pózy na fotkách,... Je to opravdu nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  41. Peti, chtělo by to aspoň jednu ( nadčasovou ) kvalitní kabelku. :) Jinak ti to ohromně sluší a vypadáš spokojeně. :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  42. Vůbec mi nevadí, že jsi "podváděla", hrozně moc Ti to sluší a ten první outfit je dle mě taky nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Vypadáš oprvdu velmi dobře, svěže, šťastně a spokojeně. To musíš své blogové závistivce pěkně naštvat, ale to je dobře, závist není dobrá vlastnost, zvláště, když škodí svým jedovatým jazykem.
    Asi top outfit bych zvolila ten třetí, overal. Je elegantní a se sakem je skutečně i do zaměstnání, kanceláře. U toho posledního musím říct, že je to vzpomínka na mých sedmnáct, to tahle krajkovina byla hitem. Měla jsem tuto barevnou kombinaci, ale opačně, tedy základ černý a krajkový kabátek bílý. Takže skutečně je pravda, že se módní trendy vrací každých dvacet let. Ten kabátek bomber jsem měla také, ale ve vzoru divočiny, takže dnes krásná nostalgie.
    Tričko s kočičkou je rozverné, to bych si při vhodných příležitostech vzala i dnes.

    Hezké dny a přestavba domu ti vlastně svědčí, vypadáš skvěle!

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  44. Super!!! Musím říct, že se mi Péťo dostáváš pod kůži čím dál víc :) moc se mi líbí všechno, co děláš! Opravdu palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  45. Sluší ti vše! Ovšem mně se nejvíce líbí outfit overalový.

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, nesmierne ti to pristane. Najviac sa mi páčia posledné outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Podle mě je nejhezčí outfit číslo 2 :) Hrozně Ti sluší bundička! V outfitu č.3 se mi ale také strašně líbíš, v overalu vypadáš vkusně a elegantně. Fotky se mi moc líbí, mají své kouzlo a když jsi na nich Ty tak vždycky stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  48. No prostě slušivé uplně všude. Vypadáš všude strašně tak mladě, kolikrát by si ty mladší holky strčila do kapsy.(určitě i mě:( a to je mi 19 :D, to bych brečela upřímně) .... vypadáš tak maximálně na 25 let, to prostě nechápu....v tom jsou nějaká kouzla prostě ! :D jinak všechny ty outfity.. hlavně to tričko s kočičkou hmm krása a overal bezpochyby úžasný a bundička s květinovým vzorem je také pěkná. Měj se hezky :) ahoj Lucka

    OdpovědětVymazat
  49. Páni Péťo outfit číslo jedna je neskutečně krásný! :)
    Vážně vypadáš na středoškolačku :D :) Ber to jako pochvalu :))
    Jsi moc krásná!
    http://lucywalltz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné outfity, hlavne ten 4. Na te prvni fotce u 4 outfitu vypadas absolutne dokonale. Uplne tu fotku vidim na titulce nejakeho modniho casopisu :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, sice vypadas ve vsem krasne, ale vsechno to jsou veskrze nove a nove kousky a myslim, ze nejen ja, ale i ostatni by urcite ocenili, kdybys trosku vice kombinovala stare kusy obleceni dohromady :)

    OdpovědětVymazat
  52. Strašně krásné outfity a ve všech ti to moc sluší :) Nejvíce se mi líbí outfit č. 3 ale jinak všechny jsou moc krásné :) taky se mi hodně líbí outfit č. 4 ten kabátek je božský, jen já bych uvítala spíše kratší verzi ;) A ta kočička je super, ale Blair je hezčí :D

    OdpovědětVymazat
  53. V těch posledních dvou jsi jako Dáma s velkým D :-) . Moc Ti to sluší Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  54. No tak to je tezky, vsechny outfity Ti neskutecne slusi... Fotka s kocickou je dokonala, sama mam ctyri a miluju je. :-)
    Asi nejvic se mi libi posledni model. U overalu mam obavu, ze by plnejsim postavam nesednul, hodne by obrysoval bricho a zvyraznil boky.. A uz se priznej, mas nekde ukryty obraz jako Dorian Gray?? Vypadas pokazde mladsi a mladsi (a krasnejsi a krasnejsi, jestli to je jeste mozny! ). :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  55. Moc ti to sluší. :) Jen se mi nelíbí jak stojíš, lepší by bylo špičky od sebe. :)

    OdpovědětVymazat
  56. ten třetí outfit je úplně super!!! :)

    OdpovědětVymazat
  57. krásný outfity! ten poslední se mi na tobě líbí nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Mně se líbí všechny outfity, každý má něco do sebe a vypadají pohodově. A overaly (pracovně jim říkám "dupačky":D) mám taky ráda - i přes to "vyslíkání" na záchodě. A přesně proto, že v nich má ženská postava vypadá dobře, letos jsem taky nutně potřebovala mít riflový lacláče, který jsou na podobným principu:)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Péťo,

    všechny dnešní outfity Ti moc sluší, ale nejvíce se mi na Tobě líbí ten čtvrtý v té černobílé kombinaci, v tom vypadáš mladě a svěže a prostředí se k tomuto focení dobře hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Souhlasím s Mírou, outfit č. 1 se mi také líbí nejvíc, je mladistvý a moc ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  61. Musim rict ze vsechny outfity se mi moc líbí ! ♥

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  62. Uvažuji, který outfit se mi líbí nejvíc. Váhám mezi 3 a 4, jsou top. V tom prvním jsi vyloženě roztomilá a rozpustilost ti sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  63. Posledné dva sú TOP, ale samozrejme ti to sluší všade ;)

    OdpovědětVymazat
  64. Peti, promiňte mi tu zvedavost, chystáte se letos ještě někam k moři?

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, (:
    chcela by som sa opýtať.. viem, že si už veľakrát vravela a písala, že možno sa zdá, že tvoje predné zuby-horná jednička- je krivá, ale pôsobí to tak len preto, že je kratšia. Bohužiaľ, u tých mojich, je to rovnako. Asi pred 3 rokmi sa mi odštiepil malinký kúsok z predného zuba. Celkom dosť mi to prekážalo, pretože bol hrboľatý a bála som sa, že to môže pokračovať a štiepiť sa ďalej. Samozrejme, zašla som k zubárovi kt. mi jednoducho povedal, že mi to obrúsi. Budú to 2 roky, čo nosím strojček (rovnátka) a o pár týždňov, mi ich už chcú dať dole. Pravdepodobne si ich však ešte nechám, pretože stále nemám pocit, že sú tie zuby rovné. Totižto, spočiatku som si myslela, že predná jednička-nie tá obrúsená-je kratša ako druhá ale v skutočnosti je ten "kratší" zub len akosi vyššie než ten druhý a preto to tak pôsobí. Pýtam sa, pretože som si to všimla aj na tvojom úsmeve (1. fotka štvrtého outfitu). Mala si to takto vždy, aj pred nasadením strojčeka? Nikdy pred tým, som si to nevšimla. Vedela som len, že jeden tvoj zub je obrúsený. Dúfala som, že sa to vyrovná ale môj zubár akosi tieto detaily nerieši. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tohle je spíše otázka pro ortodontistu, ale já nemám obě horní jedničky symetrické, což dělá také tento dojem. Tu jednu, kterou jsme měla kratší, jsem si nechala dostavět, ale ted mám pocit, že je o maličko kratší zase ta druhá :D, je to ale spíše tím, že jednu jedničku mám ještě takovou buclatější do strany. Já bych se asi drobnou asymetrií netrápila, žádný člověk není perfektně symetrický. Uvidíš, jak ti to narovnají a pak kdyžtak nechat dostavět, není to problém :).

      Vymazat
  66. Moc ti to sluší na všech fotkách, ale mně se nejvíc líbí to tričko s kočkou a pak ten overal.
    Ještě trochu mimo dnešní téma, spíš k včerejšímu videu - dneska jsem si na tebe vzpomněla, když jedna známá mluvila o tom, jak má už asi 15 let stejnou váhu a byla hrozně nadšená, že se jí přes prázdniny podařilo přibrat asi dvě kila:) A dalo jí to hroznou práci. A ještě mám dotaz, máš nějakou zkušenost s řasenkama od The Balm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Oli :), tak to jí chápu,ale já mám ted také kilo nahoře :). Jinak řasenky jsem zatím nezkoušela ;).

      Vymazat
  67. Dante Alighieri25. srpna 2014 v 21:54

    Já obdivuju tvojí neutuchající chuť experimentovat. Já než se odhodlám zkusit zase něco úplně novýho, to je doba!

    OdpovědětVymazat
  68. Super outfity! :) Tiež sa mi najviac páči ten prvý, ale v mojom prípade by som elegantné lodičky vymenila za klasické čierne "číňany" alebo vansky.
    A prepáč mi no neodpustím si štipľavú pripominku- ten posledný outfit na mňa pôsobí (asi kôli dĺžke toho kimona) ako z Metrixu. :D Inak sa mi kimoná páčia, len v tomto prevedení to nie je nič pre mňa.

    OdpovědětVymazat
  69. Krásné!!! Jakým foťákem a objektivem jsou prosím focené poslední fotky (4 lace dresse), Peťi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a mrkni an článek naše fototechnika, vše tam je popsané, toto je objektivem 85mm :).

      Vymazat
  70. První je základově super. Taky miluji tričko, džíny, kotníkové podpatky a velkou tašku. Ale... to holé břicho ne. Možná jsi mohla propsat, že s blížícím se podzimem to není úplně ideální volba. Spousta náctiletých slečen tě má za vzor. A kdyby mě někdo chtěl napadnou, že krátké topy jsou v módě, tak vás ubezpečuji, že je velký rozdíl mezi crop top na léto k sukni nebo k šortkám, a krátkém tričku.

    OdpovědětVymazat
  71. Peti jsi nádherná! :) Zbožňuji elegantní styl, takže za mě vede třetí outfit! :) A i ten čtvrtý je parádní!

    Nicole Menette ♥

    OdpovědětVymazat
  72. Tak za mě je to asi ten overall a to na overally vůbec nejsem! Jsi v něm krásně elegantní :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  73. ten overal je super :)

    OdpovědětVymazat
  74. Všechny čtyři outfity jsou krásné, jeden hezčí než druhý, že oči přecházejí :-))

    OdpovědětVymazat
  75. Jedním slovem "KRÁSA" všechny 4 outfiy Ti neuvěřielně sluší i prostředí, kde je to focený je Top 1 :-)

    OdpovědětVymazat
  76. Outfit číslo 3 je TOP ! =)

    OdpovědětVymazat
  77. Úplně nejvíc se mi líbí outfit s kočičím tričkem a pak háčkovaný kabátek u čtyřky, sama bych si na podobný kousek netroufla, ale Tobě moc sluší! ;) Málem bych zapomněla pochválit rtěnku, ta je taky super.

    OdpovědětVymazat
  78. Super článok a krásne outfity - za mňa vedú najmä posledné dva, keďže som skôr na tie elegantnejšie kancelárske :-) A tiež sa prihováram za zmenu úvodnej fotografie, ako tu už bolo vyššie spomínané, napr. tá úvodná s mačičkou by sa tam hodila perfektne.

    OdpovědětVymazat
  79. Zajímavé jsou všechny,ale nejvíc se mi líbí č. 4. Peti, je radost dívat se na tvé stránky :o) Lucka

    OdpovědětVymazat
  80. Jsi krásná Péťo! Čím dál tím víc :) Nejhezčí je 3. outfit, jen v něm záříš.

    OdpovědětVymazat
  81. Nejvíce se mi líbí 1. a 3. outfit :-) Moc ti to sluší a závidím krásné počasí :-) U nás furt leje jak z konve :-(

    OdpovědětVymazat
  82. Inspirativní mi to přijde z větší části opravdu tak pro věkovou kategorii, která ještě chodí spíš do té školy, než do práce. (Krátká trička nechci vidět na nikom jiném než na náctiletých slečnách, jednak většina žen na to prostě nemá figuru a jednak to od určitého věku prostě působí tak nějak diblíkovsky na sebedokonalejší postavě.) Ale tentokrát za mě sto bodů za make-up, ten se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  83. Paráda! Sluší ti to ve všem, nejvíc ale asi v prvním, třetím a čtvrtém outfitu :) Ten poslední model je přímo bomba, kdybych tě potkala, se zaujetím bych si tě prohlížela. ...A máš oči kočičí! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Teda, já se ani nemůžu rozhodnout, který je ten nej protože všechny se mi šíleně líbí! ♥ Velice pěkný a inspirativní článek, Peti.. :))

    OdpovědětVymazat
  85. Netřeba se omlouvat, fotky jsou super. Nikdy me nepřestane udivovat, kolik stylů a střihů si můžeš dovolit :) Já si na sebe oblíct tu bundičku s kytkama tak vypadám naprosto příšerně! Takže u mě žádné retro nehrozí a že by se mi občas něco hooodně líbilo :(

    OdpovědětVymazat
  86. Ty stažené vlasy jsou hezké:) Jak Dana Morávkouvá!

    OdpovědětVymazat
  87. Peto, uzasne kombinace, slusi Ti vsechno!!! A proste ke vsemu ty lodicky, to je pecka. Diky Tobe uz taky najizdim na lodicky:-):-):-).

    OdpovědětVymazat
  88. Peti tebe to slusi vo vsetkom,,,,,!!!!!!!!!! si neskutocne nádherná, no u mna vyhráva posledný outfit že waaauuuuuuu krásna krásna krásna....

    OdpovědětVymazat
  89. Peti, krása, to přostředí je náhodou taky moc pěkné, určitě lepší než města. A ta první fotka s Blair je vskutku luxusní!!!! Petra

    OdpovědětVymazat
  90. Krásné ! :) normálně mi připadá, že vypadáš čím dál mladší a krásnější, jakoby jsi vůbec nestárla, ale mládla :D :)

    OdpovědětVymazat
  91. Všechny outfity jsou senzační! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  92. Jednou bych chtěla být tak elegantní a úžasně působící jako vy, zatím mě ale móda nebaví a v ničem se necítím dobře. Tak snad jednou :). Jinak vám snad sluší cokoli, jak jste hezky štíhlá :).
    Tady se mi nejvíc líbí třetí outfit, overal a ještě takhle barevný a střižený vám hrozně moc sluší. Líbí se mi taky jednoduchý účes a líčení, které je mimochodem na všech fotkách podle mě moc hezké a něžné, nemůžu si pomoct, výrazné a hodně tmavé barevné oči moc neuznávám.

    OdpovědětVymazat
  93. Jůůů...všechny jsou parádní! :) ...jenom mne mrzí, že u třetího outfitu Jumpsuit není detailní fotografie hodinek a s ní i odkaz na obchod :/ ...jinak fakt bomba, všude ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  94. V overalu máš Péťo jakoby kila i věk nahoru...Ale nevadí. Na některých fotkách vypadáš jako Dana Morávková, to je kus! Overal jedině na ženské tvary!

    OdpovědětVymazat
  95. hurá už nemáš tak široký úsměv (vypadala jsi jak bobr). a změnila jsi šatník a moc ti to přistane. asi nejlepší outfit je krajkové kimono :) dále se mi líbí tvé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  96. Hrozně moc ti sluší ten culík, vypadá to skvěle! Nosit častěji! :D

    OdpovědětVymazat
  97. Ten druhý outfit, overal, ti tak strašně moc sedí! Ten účes s brýlemi na hlavě v kombinaci s naušnicema - naprostá bomba!

    OdpovědětVymazat
  98. Moc se mi líbí všechny, ale nejvíc asi ten 3. :) A máš krásnou kočku :D

    OdpovědětVymazat
  99. Každý outfit má něco do sebe a nejvíc se mi líbí asi overal. V úvodu jsi zmiňovala, že všechny kousky oblečení už se na blogu ukázaly. Jestli by to šlo, ocenila bych (a možná i hodně dalších slečen), kdyby se tu nějaké ty kousky ukázaly i víckrát v různých variantách (např. jedno triko s různými kalhotami, sukní, doplňky...), protože si myslím, že hodně žen nosí (minimálně své oblíbené) oblečení víckrát než jednou a někdy se prostě nedostává dost inspirace k zajímavému kombinování a nosit všechno jen v jedné kombinaci je nuda. ;)
    Pak by bylo také super nahodit sem občas pár casual business outfitů. Líbí se mi tvůj styl oblékání a ač bych ráda, tak některé kousky si do práce vzít nemůžu nebo bych se v tom asi necítila dobře. V tomto směru zatím tápám, protože donedávna jsem navštěvovala VŠ, šatník tomu odpovídá a celý ho obměňovat nechci a nemůžu :) Přitom se mi nechce kupovat jen samé kostýmky/sukně/kalhoty v černé barvě a vypadat usedle už ve 24. Snad se tu časem něco objeví, Em :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Em, je pravda, že přes léto je tu vždy outfitů více a ani nestíhám jiné kombinace, také mi dost lidí psalo, že je nudí vidět stejný kousek dvakrát, když jsem to dělala, tak nevím :). Ale na podzim a v zimě to zase bude tak, že outfitů bude nejspíše méně a více kombinací s jedním kouskem :).

      Vymazat
  100. Tý jo... Co bych za to dala, aby mi to takhle slušelo :(
    http://yvetadvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  101. Jedním slovem nádhera, líbí se mi všechny 4 outfity a musím říct, že v těchto dnech taky docela inklinuju k bílo-černé kombinaci, nevím proč, děje se mi to každý rok koncem srpna :D. Vypadáš opravdu dokonale a moc se mi líbí tvoje vlasy, krásná barva!

    OdpovědětVymazat
  102. Moc vám všem děkuji za tak krásné ohlasy, abych řekla pravdu, tak jsem to vůbec nečekala a jsem samozřejmě moc ráda :)!

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, tak mně se nejvíc líbil ten poslední, s krajkovým "kabátkem". Ale sekne ti to ve všech ;)

    OdpovědětVymazat
  104. peto ty si tak krásná :-)) super outfity

    OdpovědětVymazat
  105. Nejvíc se mi líbí první a poslední outfit - i když na fotce z boku vypadá kabátek trošku záclonovitě :-)

    OdpovědětVymazat
  106. Existuje vôbec niečo v čom nevyzeráš dobre? všetky 4 outfity sú nádherné a svieže! ani sa neviem rozhodnúť, ktorý je najlepší :)

    OdpovědětVymazat
  107. Mě se nejvíce líbí ten s tím trikčem s potiskem kočky a s tou bundičkou květovanou..
    - Proč musís být tak dokonale nádherná sakra... =( =)
    A nestezuj si na svý vlasy..jsou boží !

    OdpovědětVymazat
  108. Moc moc Ti to sluší a za mě 4 a 1 :-) Peťulko co to máš za náušničky ,jsou nádherné:-)

    OdpovědětVymazat
  109. Teda pro mě top outfity jsou 1. a 4. ! Jsou nááádherný ! A prostředí je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  110. V tom overalu vypadáš velmi něžně, ta nude barva na rtech ti moc sluší. Než jsem sjela domů mysleal jsem si že jsou to letní šaty, ale i tak moc pěkná kombinace barev =)

    OdpovědětVymazat
  111. Peti, jsi neuvěřitelná kočka :) A outfity jsou super, nejvíc mě zaujal ten v tričku s kočkou a taky ten s tou květovanou bundičkou, ta je perfektní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  112. Všechny outfity jsou nádherné, baví mě tvé kombinace. Máš skvělej vkus Petí....ten posledni outfit mě okouzlil, nádherný krajkový cardigan.fakt pecka.Helenka

    OdpovědětVymazat
  113. Ty jsi tak hrozně krásná, že to není ani možný. Poslední outfit nejlepší! :)

    http://karolinarblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  114. Ještě jednou moc děkuji, jsem moc ráda, že tipy na outfity sklidily takový úspěch :).

    OdpovědětVymazat
  115. Peti, ty seš čímdál krásnější...Outfity jsou moc povedený, není ti co vytknout, jenom ta květovaná bunda není nic pro mě :) Romča

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj Peti, já Ti moc nekomentuji, ale sleduji Tě už dlouho.. Už jsem Ti to jednou psala na fb, ty opravdu čím seš starší, tím seš hezčí :)

    OdpovědětVymazat
  117. Asi s křížkem po funuse, ale jak byly (jsou) prázdniny, neměla jsem vůbec čas na komentáře. Ale už najíždíme nějaký režim, takže zase budu psát. A opět trapně chválit:-) Black outfit hezký, to kočičí tričko to zachraňuje, protože miluju kočky. Ale jinak černou nemám ráda. Nejvíc se mi líbíš v tom overalu, v kombinaci s tím černým sáčkem je to top! A i ten bílý outfit s krajkovým cosi je hezký, i když já bych na něj neměla odvahu, to cosi mi připomíná záclonu, ale působí to na tobě dobře.

    OdpovědětVymazat
  118. Peti, v tom overalu vypadáš božsky!! Strašně se mi líbí kombinace s černým sáčkem, nádhera:)

    OdpovědětVymazat
  119. Super outfity a postava!:)Bundička s kytkama i černý přehoz must have:))a overal ti sedne!Well done Peti, víc takhle dobrých!;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!