Dermacol Black sensation - Bambi black, Longlasting gel black, Ultra black dip liner, Metallic black

by - 06 srpna

Krásnou středu vám všem,

dnešní článek nebude žádná černá magie, i když název k tomu možná trochu svádí, nýbrž recenze na zebří řadu od Dermacolu. Já mám z této řady celkově čtyři produkty, avšak na jumbo tužku, kterou přitom úplně zbožňuji, jsem nejprve záhadně zapomněla a fotila ji později, proto ji nevidíte na společných fotkách. Tato řada obsahuje krom linek i řasenku a další druhy linek, fixů a tužek na oči, pokud by vás zajímal kompletní sortiment, můžete se samozřejmě podívat v našich drogeriích nebo na stránkách Dermacolu. Ceny bych řekla, že jsou celkem lidové a za tu kvalitu, jakou dostanete, nemám určitě nic proti. Celá řada, kromě sypké pudrové linky a řasenky, by měla být voděodolná a celá je každopádně představována jakou dlouhotrvající a extra černá. Jak tedy obstála v mém testu?!
 


Na úvod musím podotknout, že celá řada obecně se mi zdá velmi povedená a to nejen funkčně, ale i vzhledově a cenově. Produkty mají pěkné černobílé obaly se zebřím motivem a balení jsou kvalitní. I když je často nosím po kabelkách, neodřely se mi, ani jinak nezničily, ale toto bude samozřejmě asi hodně individuální. Čím rozhodně vynikají nad většinou svých kolegů z drogerie, je právě pigmentace a výdrž.
 
 
 
Bambi black - 149Kč
 
Je to vlastně klasický silný fix, který má vydržet více jak 12 hodin a má být voděodolný. Co mu určitě nemohu odepřít je to, že se s ním velice dobře manipuluje, linka s ním je výrazná a dá se udělat i tenká, i silná kočičí retro linka. S čím bohužel souhlasit nemohu je voděodolnost a dlouhá výdrž. Je sice pravda, že na horní lince dobře drží, ale i tak se mi u vnitřního koutku rozmazává. Dělají mi to všechny fixy do jednoho, takže ho proto nemohu hanit, ale přesto, fajn fixa, ale zrovna jediný výrobek z řady, který mi nepřijde taková bomba jako ty ostatní.
 
 
Long lasting gel black  - 189Kč
 
Gelové linky v umělohmotném kalíšku a designově zvláštním balení v sobě skrývají i štěteček k nanášení linek. Já jsem milovník gelových linek, ráda s nimi pracuji, hlavně kvůli  intenzitě barev, výdrži a mně vyhovující aplikaci štětečkem. Asi je to můj vůbec nejoblíbenější způsob aplikace linek. I tyto gelovky jsou skvělé! Jsou dostatečně měkké, aby vás netahaly za víčko, výborně drží a skvěle se nanáší štětečkem z balení, který je až překvapivě precizní a krásně klouže po víčku. Linky jsou skutečně dlouhotrvající a já bych řekla i voděodolné a intenzivně černé. Za mě skvělé gelové linky z drogerie a určitě je doporučuji, body navíc u mě mají za opravdu zajímavě řešený štěteček. Ten je ukrytý ve víčku, jakmile ho odšroubujete a oddělíte jeho vrchní polovinu, stačí obrátit a nasadit zpátky a můžete kreslit :).
 
 
Ultra black dip liner - 149Kč
 
Tahle věcička rozhodně dostojí svému jménu. Na první pohled vás praští do oka ta nejčernější černá, kterou na víčku vůbec můžete mít. Žádných 50 odstínů šedi, ale jen jedna, ta pravá, ultratemná černá. Linky mají tyčinkový aplikátor, který je na svém konci poměrně tuhý, přiznám se, že bych snesla, kdyby hrot byl z měkčího materiálu, ale to už je čistě problém ne tak pevné kůže na víčkách :). Jinak nemám absolutně co vytknout, tento produkt je mým absolutním favoritem a kdybych měla doporučit z drogerie něco, co je intenzivně černé, voděodolné, dlouhotrvající a nesmazatelné, tak je to určitě dip liner. Že je opravdu tak skvělý,  jak píši, vám dokáže i test na konci článku, kterému jsem všechny produkty podrobila.
 
 
Metallic black - 99Kč
 
Stejně tak jako jsem milovník gelových linek, jsem i milovník jumbo tužek. Víte, že jich mám doma několik a často je používám i v tutoriálech. Bohužel v našich drogeriích jich zas až tolik na výběr není, což je škoda. Já jsem tudíž neodolala a pořídila si tuhle metalickou kočku, která svůj třpyt umí rozbalit s každým vaším mrknutím. Skvělé na ní je, že s ní můžete udělat i kouřové oči, i tenkou linku na víčku. Na tohle se mne hodně ptáte, jak na linku s jumbo tužkou. Už jsem to sice zmiňovala ve videu, ale ne všichni je sledujete, takže pro ty, kteří preferují články, tu mám tip. Jumbo tužky bývají hodně měkké a tak je nutné je udržovat ostře ořezané, jinak s nimi ostrou linku neuděláte. V praxi to znamená mít u sebe ořezávátko a tužku přiostřit vždycky, kdy se z ní začne stávat kopýtko. Ořezávátko doporučuji nové dvoj od Essence nebo Catrice, ne klasická z papírnictví na tužky. Pokud vám způsob kreslení přímo tužkou nevyhovuje, pořiďte se zkosený štěteček a na ten barvu naneste přímo z tužky a pak s ním kreslete po víčku stejně jako to děláte třeba s linkami gelovými.
Každopádně právě tato jumbo tužka je naprosto skvělá! Je tmavě kouřově šedá  se spoustou stříbrných třpytek. Je měkoučká, nádherně pigmentovaná a megadlouho vydrží. I tady musím potvrdit voděodolnost, tohle vážně drží jako přibité a spolu s dip linerem to nesundáte jinak než dvousložkovým odličovačem. Za mě naprosto skvělá investice a určitě doporučuji!
 
 
A teď již ke slíbenému pokusu. Linky jsem nanesla na hřbet ruky a normálně si s nimi večer dala sprchu, druhý den myla ruce atd. Jak obstály uvidíte na následujících obrázcích, ale nejlépe je na tom jednoznačně dip liner. Tahle věc drží dokud ji neodlíčíte olejem! Skoro stejně skvěle drží metallic black, opravdu voděodolná a jako přibitá. Slušnou výdrž mají i linky gelové a úplně nejhůř dopadl bambi black, který vodu rozhodně nepřežije. Celkově ale řadu hodnotím jako velice povedenou a až mi dojde, určitě pořídím znovu!
 



Další den večer....
 
Doufám, že vám dnešní recenze pomohla v rozhodování, jakou černou linku pořídit a dejte mi určitě vědět, jestli některou věc z této řady máte a jak jste spokojeni!
 

 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Krásný článek, fix mám taky recenze http://karolka13.blogspot.cz/2014/07/bambi-black-dlouhotrvajici-fix-na-oci.html
    Moc mě baví tvé články

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo..tak do toho diplineru asi pujdu. Mam ted linky GS a stve me.jak se na vicku obtiskavaji😫 podle toho clanku soudim ze to bude vyborna investice a hlavne na leto kdy se oblicej poti a chodi.se.do bazenu apod. To bude to nejlepsi! Diky za super clanek!!😊

    OdpovědětVymazat
  3. Za tuto recenzi jsem moc ráda, děkuju! :) Hodně jsem uvažovala o té Bambi fixe, ale teď jsem teda trošku na pochybách :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. DupLiner jsem si naprosto zamilovala. Překonala mnohé mnou už vyzkoušené linery a tenhle vede...nejdřív jsem si řikala, že se určitě rozmaže atd...a tak jsem ho v drogerii zkusila a hned mě dostala barva, ale nekoupila jsem si ho... Ale po těch třech dnech, když mi ještě stále držel na ruce a dostala jsem ho až velmi dobrým odličovačem dolů, jsem si řekla:"Musím ho mít" a mám ho a miluju ho! A tvůj článek mi to jenom potvrdil a asi tam i skáknu pro tu metalovou bohyňi na kterou si mě navnadila :D Si úžasná, jen tak dál :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj peti:-) ja mam bambi black a jsem s ni spokojena, fajn se s ni pracuje, vydrzi mi pekne a vodeodolnost ani moc nevyzaduji, tak ze mi to nevadi. Jen ji mam docela kratkou dobu (max. Mesic) a uz se mi ta spicka hrotu zakulacuje a zmekkcuje :/ je to vlastnost vsech linek ve fixu ? Drive jsem pouzivala jine typy, gelovky..atd. takze v tomhle se jeste nevyznam. Docela me to ale stve, prave proto, ze ji vazne nemam moc dlouho..je pravda, ze ji pouzivam skoro denne..no nevim:-) mej se hezky!!pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mne se to bohuzel stava u fixek vetsinou take, ze ten hrot se zacne ohybat a trosku se "rozslapne", myslim, ze to bude casta vlastnost. Mne to ale nevadi, protoze mne se s tim mekcim hrotem pracuje lepe nez s tim tuhym :).

      Vymazat
    2. Ahoj. Dipliner mám taky,ale podle toho co jsi o něm napsala je jiný. Ten můj nemá tak tvrdý hrot,jinak je úplně stejný jak píšeš, až na to že mi jde lechce smazat nehtem.

      Vymazat
  6. Ten dip liner vypadá tedy skvěle. Určitě se koupím a zkusím. Linky mám gelové od Dermacolu, ne tuto řadu. Takový kalíšek, který se také prodává se štětečkem. Osobně se mi obtiskávají nad okem, a že stojí dost :-/, takže to mě zklamalo.. Pak mám něco jako ten liner ale od Essence (za pár kaček), dobře se s tím pracuje, drží ale blíž ke koutku oka se mi drolí.. Děkuji za recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti,velice si Tě vážím,ale dipliner pro mě není takový favorit.Barva je krásná,ale s výdrží trošku pokulhává.Mě osobně se po třech hodinách začne drolit.Jinak chválím recenze je opravdu kvalitní,moc ráda tě sleduju,jsi hrozně hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji, take si moc vazim tveho komentare. Ono je to s kosmetikou velmi individualni, kazdemu vyhovuje neco jineho a stejny produkt se muze na jine kuzi chovat uplne jinak ;).

      Vymazat
    2. Ahoj Peti, přidávám se ke špatnější zkušenosti. Také se mi drolí, ale pero je super a mám i řasenku a ta je taky o.k. Měj se, papapa

      Vymazat
  8. Z této řady nic nemám, ale ten dip liner má teda výdrž, super :) nalákala jsi mě

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenzia :-) zaujimal by ma tvoj nazor na tekutu ciernu linku od essence..Skusala si ju niekedy? Fixu som si raz kupila a bohuzial pigmentacia priserna..Inak mas kraaasne dlhe nechtiky, hrozne si ma navnadila na tu Sally :-D stale sa neviem rozhodnut. Krasny vecer Peti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jenny, ty tekute linky od Essence jsem myslim jeste nezkousela,ale fixek jsem mela nekolik. Nektere nebyly uplne spatne,ale vetsinou mi dost brzo vyschly nebo prestaly kreslit. Kupovat si je uz asi nebudu, to ten Deracol je o ligu jinde :).

      Vymazat
  10. Jdu do těch gelových linek! Díky moc za super recenzi!

    OdpovědětVymazat
  11. Dip liner mám taky a souhlasím, je skvělý! Akorát je na mě moc intenzivní, ale to je samozřejmě můj problém :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky Péťo,
    ten dip liner vypadá užasně uřčitě uvažuji o koupi, moc jsi mi pomohla v rozhodování,

    ještě jenou díky :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mám už asi měsíc Dip Liner. Výdrž a všechno je super, ale mám problém s aplikací. Pokaždý, když si linky nanáším, si barvou nějak slepím i řasy a prostě už fakt nevím, jak to líp nášet, abych neměla věčně slepený řasy. U gelovek jsem s tímhle nikdy problém neměla, ale u těch klasickejch linek mi to bez toho prostě nejde :/ :D

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, prosím tě chtěla bych se zeptat na kolik stupňů si nastavuješ tu trojkulmu?
    mám stejnou jako ty, ale vlnky mi udělá hodně hodně jemné při 180 stupních, chtěla bych tak výrazné jako ty v předešlém postu, ale vyšší teploty se bojím.
    Děkuji
    Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simco, ja si davam vetsinou tech 180st, mam jemne vlasy. Pokud mas vlasy tvrdsi, zkus 200,ale vic bych nedavala.

      Vymazat
  15. nádherný lak na nechtoch :3
    úžasný príspevok :3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. bezva recenze a plně s ní souhlasím, mám doma dipliner a mikro tužku :)

    OdpovědětVymazat
  17. mám dipliner a ty linky jsou užasný mě právě ten štěteček vyhovuje aspoň se tím dá dobře nanést a mám rovnoměrnou linku :) a ta výdrž je užasná no akorát :( jde to vidět že tak hezky vydrží mám problém z hodně dobrým odlíčením zůstává mi to pak u řas :(

    OdpovědětVymazat
  18. Krásná recenze :) Mám doma jumbo tužku...má krásnou metalickou barvu, ale mě nedrží :( Obtiskavá se mi na víčko a celkově se rozmazá :( Nevím proč když tobě drží jak přišitá :/

    OdpovědětVymazat
  19. Mám dip liner a naprosto souhlasím, že to je jedna z top linkovacích věcí z drogerie. Osobně se mi o chlup lépe kreslí linky fixem, ale ještě jsem nenarazila na žádný s uspokojivou výdrží, takže pro mě je dip liner zatím nejlepší linkovač. Černočerná barva, neskutečná výdrž, ani s aplikací to není takový potíž a cena kolem stovky - naprosto netoužím po nějakých high end linkách za miliony :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, já mám dip liner a musím s tebou souhlasit. Jen tak sundat nejde, ale při odličování tak nějak cuckatí a pak ty kousky mám po celém očním okolí :D

    OdpovědětVymazat
  21. Mám tu tekutou,ale bohužel ne zebrovanou jen obyčejnou černou a po prvním použití se mi při párty nehezky rozmazala a zmyzela, byla jsem z toho neštastná.. Po druhé a x krát už držela na svém místě do odlíčení tak jsem byla ráda. Vadí mi, že se leskne mám raději matnou černou a také mi vadí horší odličování.. Vždy jde hodně těžce a hrozně se drolí:/

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti :) já jsem si z této řady koupila Fix na oči Precise black a musím říct, že je perfektní. Miluju tento způsob nanášení linek. Fix krásně drží celý den a vůbec se nerozmazává. Mám stejný problém jako ty, ve vnějším koutku mi vše sleze dolů, ale tomuto musím dát palec nahoru :) Těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
  23. Uplne sa divim, ze tekuta linka ti to vsetko vydrzala... lebo ja ju mam tiez a ta moja vodeodolna nie je ani zdaleka.. robila som na nu aj test na blogu TU a prud vody vydrzala, ale ked som sa jej dotkla hned zacala miznut... taktiez sa mi otlaca, ked nemam tiene a mam len nahe viecko.... u mna je to tak pol na pol s nou, niekedy ma prekvapila vydrzou, ale nie je mojou dokonalou top tekutou linkou... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Dipliner mám také. A už nikdy nechcu žádné jiné linky :-) Láska na celý život :-P !!!

    OdpovědětVymazat
  25. Tyjo, tak ta tekutá linka je boží! Úplně mě překvapilo, že toho tolik vydržela... tekuté linky miluju, a vůbec linky všeobecně:D, takže se po ní skočím podívat do drogerie.. jo a fakt super recenze :)))

    OdpovědětVymazat
  26. Tak to je drsné! :)))) Hodně mě zaujala ta linka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojky Peťulko :) Líčení je překrásné :) nemá chybu :) Přesně do mého stylu :)Ta tyrkysová linka to je bomba :) Taky jí zkusím :)
    Jinak už dlouho chci vyzkoušet paletku od Sleek , odevšad na ní slyším samou chválu, tak alespoň jeden kousek musí být můj :) Jsem sice hroznej sysel a hromadu očních stínů co už mám doma jaktěživ nemám šanci spotřebovat, ale objekt touhy Sleek, tomu se nedá odolat. Dlouho jsem se rozmýšlela nad tím, která paletka to bude , a tato mi padla do oka nejvíce :) Líčení s ní vypadá opravdu skvostně a ty barvy ♥
    Jinak make-up od Loreal mám už doma a jsem z něj nadšená , dokonce jsem už dělala recenzi, jestli budeš chtít, můžeš na ní mrknout tady http://pauline-mare-2014.blogspot.cz/2014/07/recenze-loreal-nude-magique-eau-de.html musím říct, že nejvíce mi dalo zabrat napsání toho celého názvu :D
    Řasenka od Dermacol je též četným členem mé sbírky, a musím Ti dát za pravdu, co se té druhé objemové části týče, tragicky slepuje :( Ale ta první prodlužující zase tak špatná není :) Ale upřímně mám mezi řasenkami jiné favority :) Astor je Astor :)

    OdpovědětVymazat
  28. No sice to měl být komentář k článku těsně pod tímto, o líčení v barvách západu slunce ( nějak mi blbne počítáč, pokaždé když rozkliknu nějaký článek, skončím u toho předchozího článku :D ) Ale nevadí, určitě víš, co jsem myslela :)
    Alespoň mám příležitost okomentovat i černé linky :D
    Linek kupodivu doma až tolik nemám, ale tyhle vypadají docela slibně :) Nejsem zrovna linkový tip, spíše upřednostňuji linky vytvořené jen ak očními stíny, ale tak vždycky je dobré zkusit něco nového :) Ta jumbo tužka ... Do té zaručeně půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, já používám dipliner a nemůžu si ho vynachválit! Drží opravdu jako přibitý! Vždy jsem měla problém, že se mi jakákoliv fixa, gelová linka nebo tužka rozmazávala ve vnitřním koutku oka....Tohle prostě drží a drží! Navíc je linka krásně leskla a opravdu mega černá! Odličuji dvoufázovým odličovačem. Lenka

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky, taky jsem dala na jednu recenzi, že fix od Dermacolu vydrží a je voděodolný. Jak trubka jsem hned letěla do drogerie, koupila si ho, přijdu domů, namaluji se a ještě než jsem odešla z domova, spíš ještě možná než jsem nanesla tvářenku na závěr, se linka kamsi ztratila, smazala. Byla a stále jsem hodně naštvaná, jelikož stála 150 Kč, za 200 Kč si kupuji linky od Sephory a ty vydrží celý den, ale nejsou voděodolné. Teď jsem si objednala linky od Stila, když jsem jukla na blog GetTheLouk a Lou je tam testovala, tak vydržely i vodu. Uvidíme :-)

    Ale jak píšeš, že na tobě nedrží fixy - jak je to možné, když použiješ primer, stíny a přesto nedrží? Mám totiž ten stejný problém, tak jestli také fixy na linky nehaním zbytečně :-)

    Měj se krásně,
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, mne se vetsina fixek rozmazava smerem od vnitrniho koutku, ja to mam proto, ze mam dost citlive oci a venku mi casto slzi, temer porad nosim tmave bryle. Nic se s tim asi delat neda, proto radeji nosim linky gelove, ty vydrzi vice.

      Vymazat
  31. Ještě doplním, že se mi fix nerozmazává jen u vnitřního koutku, ale po celé délce :-/

    OdpovědětVymazat
  32. dipliner mám od kedy sa objavil v drogérii, teda už minimálne rok a pol a nemôžem povedať ani jedného krivého slova. Perfektná očná linka, inú už nechcem

    OdpovědětVymazat
  33. Týjo...asi je tady další věc co prostě "potřebuji" :D
    Jinak chci se zeptat, nechtěla bys natočit video o svých parfémech? Dost by mne to zajímalo a myslím ze nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji moc :) už se na něj moc těším
      Mám tě moc ráda, tvoje videa jsou úžasné a vždy mne na něco nalákáš :D

      Vymazat
  34. Holky! Kupte si dnešní Mf Dnes, v příloze pročtěte článek Scarlet Wilkové -"Největší kosmetické tajemství" - Velmi přínosné, ale toto asi blogerka neschválí, neb to nenahrává v její prospěch....Velmi poučné, zajímavé.
    Věta "Usedám na vanu a pročítám texty na lahvičkách a kelímcích, vypadá to u mě jako ve skladu chemické laboratoře. Docházím k závěru, že denně si do kůže vpravuju pro cellium keratin, ceramid, elastin, provitamin, aloe, jojobu, arganový olej, L-bifidus"........, mluví za vše!
    Projde toto doporučení cenzurou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je videt, ze mne opravdu nesledujes a musim se smat na jak moc spatnem hrobe tu brecis. MF mam doma a clanek jsem dnes cetla a s cistym svedomim ho sem klidne naskenuji. Pani Scarlett totiz opravdu neobjevila Ameriku. Pise jen to, co ja tvrdim celou dobu, co mam blog a to, ze vrasky vam nevyhladi zadny krem, ze na to poomuze jen vypln a ze predrazena znackova kosmetika je casto jen marketing. Nejvic mne ovsem potesilo, ze i vedecti pracovnici tvrdi to stejne co ja tady celou dobu, tudiz, ze na ruznych pletich pripravky funguji uplne jinak a ze ja tudiz podavam pouze subjektivni nazor a na nekoho jineho to muze fungovat jinak. Opravdu nechapu, proc by neproslo cenzurou neco, co tu pres 3,5 roku pisu :).

      Vymazat
    2. Promiň, ale to rozhodně nepíšeš...Ve videu s tvojí maminkou kdysi si recenzovala krém, a hodnotily jste, jak se jí po nějakém hadím séru vyhlazují vrásky nebo co...Pokud propaguješ sérum na růst řas, chválíš a doporučuješ, nechápu proč si za měsíc řasy nalepuješ umělé. To je přesně inteligentní propagace, o kteé se v článku píše..past na zákazníka. Proč tedy neudělat recenzi Indulony, nebo Leniensky, zmiňované Květou Fialovou?

      Vymazat
    3. To tedy píšu, jen si přečti několik mých recenzí na krémy na vrásky. Hadí sérum jsem nezkoušela, to zkoušela mamka jak to na ní fungovalo, to já opravdu nemohu posoudit, to si stěžuj jinde. Sérum na růst řas jsem si koupila v USA a fungovalo, však to je snad jasně vidět, že mi řasy narostly a že jsem si občas i tak nalepila řasy, no a co? Proč by ne. A co recenze na levné krémy z lékárny, vazelínu atd, na to už se taky zapomnělo? Tu tu také jsou. A jakápak past na zákazníka, já nic z toho neprodávám, mně je to přece úplně jedno ;), vůbec nechápu, proč mě napadáš. Opravdu brečíš na špatném hrobě, já jen testuji, nedostávám za to zaplaceno, takže já osobně nemám žádný zájem na tom propagovat něco, co se mi nelíbí. Ale kdo chce psa bít......

      Vymazat
    4. Chtěla si asi napsat, žes sérum si zakoupila na Ebay z USA, né v USA:)..nevadí. U článku se sérem si psala, že tento chemický proces látek na růst řas je pro Tebe JASNÁ VOLBA! "Od té doby, co mám své řasy dlouhé, tak vůbec nemám potřebu nalepovat umělé a jsem ráda, že mi o něm známá řekla"....jsou Tvoje slova:) Nevidíš si často do úst a fabuluješ!

      Vymazat
    5. Ale ano, serum jsem koupila v USA, to je prece jedno, zda na ebay nebo nekde jinde, porad je koupeno v USA. Nebavi me tohle slovickareni, zamerne prekrucujes moje vety a hledas, co bys vytkla. Nepsala jsem ze chemicky proces je jasna volba, ale ze to serum jako jedine opravdu funguje a je to pro me jasna volba. Take jsem psala ze nemam vubec potrebu lepit si umele rasy, coz se muzes podivat na tutorialy z te doby, mam umele rasy snad na jednom? Nechapu, co si tu dokazujes, copak jsem napsala, ze kdyz jsem pouzivala serum, tak jsem si vubec nikdy ani jednou nenalepila umele rasy? Urcite v nejakem tutorialu jsem je mela, trena tom Halloweenskem, na normalni noseni ale vubec. A vubec nechapu, proc tady resis serum, co to ma spolecneho s timto clankem. Navic ho uz od zimy nepouzivam, takze fakt uplne mimo. Mimochodem to serum je skutecne super a funguje. Tim bych to uzavrela. Jestli hledas ciste prirodni kosmetiku, tak si proste najdi jiny blog, nechapu, o co ti jde.

      Vymazat
    6. A proc jsem si zase zacal lepit rasy, no tak logicky, kdyz prestanes serum pouzivat, tak se to vrati do puvodniho stavu, takze ted zase v tutorialech casto lepim, na normalni noseni ne. Fakt nechapu, o co ti jde.

      Vymazat
    7. A naposledy, ty si myslis, ze treba prave Indulona neni "chemicka"? Ja mam opravdu nejradeji, kdyz se nechemici vrtaji ve slozeni, neco si nekde najdou a pak siri paniku.

      Vymazat
    8. Napsala jsem, že není chemická? Nikde nevidím..:(...Indulona, nebo Linienska, ona i ta Tvá vazelína v sobě má jistě ingredience, ale nikdo jí nerecenzuje, protože je prostě nejlevnější, ale né trendy. Chceš tu tvrdit, že řasy rostou pouze po dobu užívání séra a chvíli po té? To je kontraprodukt(pěkně drahý), to se na mě nezlob! Je to propagace chemického procesu(blízko oka), který vyžaduje dlouhodobé užívání, je to marketing.
      Čeština je neúprosná - když něco zakoupíš " V USA" znamená to, že si v tom městě byla. Jinak se píšeš - např. z USA....ale to jsou detaily, jak ty říkáš slovíčkaření:)...
      Umělé řasy máš ve více videích i článcích, to si projdi sama. Prosím, hlavně nedělej ze svých čtenářek přihlouplé husy, které Ti vše žerou a řídí se tvým, dost často " nesmyslným, "Doporučením.!!!

      Vymazat
    9. No samozřejmě, že když sérum přestaneš používat, tak po dokončení růstového cyklu, kdy řasa vypadne, tak ti už tak dlouhá nenaroste, to je přece naprosto logické. Cena, to si stěžuj u výrobce, já si to také musela zaplatit, to je opravdu mimo řešit, pro každého je drahé něco jiného a na to, že to vydrží tak dlouho, tak takové prodlužování řas vyjde na mnohem větší pálku a také to ženy investují, to je přece každého věc co si koupí. "Chemie" :), to není žádné nebezpečné slovo, chemie je dnes ve všem a právě ta chemie zachraňuje lidské životy, i ta přírodní kosmetika se skládá z chemických látek a ty jsou dávány dohromady chemickými procesy. A opravdu nebudu hledat, kolikrát jsem si od loňského června do cca letošního ledna nebo kdy jsem sérum přestala používat (pokud mne sleduješ, jak tvrdíš, tak jsem to říkala ve videu) hledat, kolikrát jsem si nalepila řasy, statistiku opravdu nevedu, navíc vůbec nechápu, co to dokazuje či vysvětluje :D. Mé čtenářky jistě nejsou přihlouplé husy a vyprošuji si tato pejorativní označení a nevím proč sem taháš ostatní, snad vedeme dialog my dvě, jen zrovna tvé dedukce mne o tvém logickém uvažování příliš nepřesvědčily. Zdá se mi z tvých komentářů, že jsi jedna z těch, co si našly nějaký výkřik na netu, absolutně tomu nerozumí, ale dělají z toho nesmyslné závěry. Btw. když jsme u té vazelíny, můžeš si koupit i tu bez parabenů např. od Bione, kterou jsem já sama recenzovala (mimo Valinky z lékárny a měsíčkové z DM) a dokonce ji doporučovala jako jeden z nejlepších produktů za loňský rok, tudíž mne asi zas tak nesleduješ, protože jinak bys věděla, že je to moje stálice a mluvím o ní velice často ;). Opravdu ale nechápu, proč tu ztrácíš čas a nejsi raději an blogu, který se věnuje kosmetice, která je ti po chuti. Víš co znamená kritizovat, usvědčit autora z toho, že to nedělá tak jak bych to dělal já, kdybych to uměl. Tzn. pokud máš co říci, není nic jednoduššího, než si založit blog a tam z chemického hlediska, pokud na to máš vzdělání, kosmetiku rozebrat, jistě by to zajímalo plno lidí včetně mne. Držím palce!

      Vymazat
    10. Opět překrucuješ! Nikdo neříkal, že Tvé čtenářky jsou přihlouplé husy, ale že Ty je z nich děláš....Mýlíš se, že jsem našla nějaký výkřik na netu:) . Chemie, asi se shodneme, že je všude kolem nás, v jídle, lécích, prostředcích i kosmetice. Jen je nutné ji okolo sebe zredukovat. Což v Tvém případě není možné, neb dokupuješ další a další...S výmluvou testování pro čtenářky...:)))).Pokud jí musíme konzumovat a dýchat, proč jí ještě patlat na sebe? Je vážně tak důležitý kult dlouhých vlasů, řas, umělých nehtů, opálené pokožky, vyhlazené kůže, hubené postavy, nad zdraví, přirozenost, skromnost, reprodukci atd...? Ptám se Tebe a teď, protože tento kult v děvčatech kóduješ svými příspěvky...

      Vymazat
    11. Čeština je neúprosná - když něco zakoupíš " V USA" znamená to, že si v tom městě byla. Jinak se píšeš - např. z USA"
      USA = město, tak to asi mluví za vše, více anonym dodávat nemusí :D :D

      Vymazat
    12. To se mi zase hlo žlučí. Dávala bych před odesláním komentáře nějakej IQ test, protože tohle je opravdu katastrofa. Že by se měla chemie redukovat, to je fakt hodno zarámování. Až budeš ležet v nemocnici a budeš potřebovat léky, vzpomeň si na to. Nebo bych tě chtěla vidět, kdybys měla atopickej ekzém, jak bys tu chemii redukovala. To je fakt peklo tohle.

      Vymazat
    13. proč nezveřejňuješ slušné odpovědi a necháváš jen , co se Ti hodí. Cenzuruješ, budeš KO...KOKO

      Vymazat
  35. Můžu se zeptat, jaký používáš odličovač na oči? Nerada bych si je uplně vydřela, když tak koukám na ten dip liner :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mám linky ve fixu od Dermacolu a jsem s nimi moc spokojená :)

    gethealthyandfitwithus.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Wow, Have your own style, thanks for your sharing.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojky Peti, jsme na dovolené, ale jsem ti věrná pořád :), díky za fajn článek, já zkoušela od Dermacolu tu tenkou fixu v zebřím designu a musela jsem ji dát mamce, na mém víčku zkrátka nedržela, rozmazávala se mi a obtiskávala, pak jsem narazila na linku ve fixu od Loreal Paris, SUPER LINER So Couture, byla v Rosmanu v akci, tak jsem ji testla na ruce a překvapila mě její výdrž, je výborná, drží jako přibitá, dá se s ní nakreslit krásně tenká linka a potvrzuji voděodolnost, protože přežila i řádění v moři v Saint Tropez :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé to mne moc těší, že jsem s tebou i na dovolené :). Posílám pozdravy a děkuji za přízeň a užívej volna :)!

      Vymazat
  39. Dermacol mám moc ráda, ale ještě jsem nenašla řasenku, která by mi od nich vyhovovala:/ :)
    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z jejich řasenek také obecně nejsem odvařená, to jsem říkala i ve čtvrtečním videu myslím, ale třeba ta nová párty je fajn :). Ale na řasenky mám také raději jiné značky, třeba Loreal nebo Maybelline.

      Vymazat
  40. Mám dipliner a nejsem moc spokojená - černá je dobrá, fakt se nerozmazávají, ale po několika hodinách jakoby prasknou a oloupou se... pak to nejde ani odlíčit... Jumbo tužka je super, ale pro změnu mám ty třpytky pak všude... Takže ani do jednoho bych nešla znovu. Ale super jsou ty pudrové linky - dělají takový hezký jemný vzhled a ani moc nepráší, když se člověk naučí s tím aplikátorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Vsimla som si na prvej fotke, ze vnutrajsok nechtov ti nejako hyri farbami, z coho to mas? Vdaka za odp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro zde neodpovíš?

      Vymazat
    2. protože to patlá furt dokola, šmudla, no....

      Vymazat
  42. To je super recenze, představila jsem si hned, jak to musíš mít na ruce v té sprše a celý další den a tak. :D Já mám fix na oči Precise Black, který tu nerecenzuješ, a můžu ho taky doporučit, s tím se nejlíp manipuluje zase mně. Nicméně voděodolností si jistá nejsem, naposled jsem měla udělané linky u kamaráda a krájela jsem cibuli, což mě rozbrečelo :D A pak kousek linky chyběl. A během dne se mi občas obtiskává nahoru :( Ale na manipulaci a vzhled během dne jinak super.

    OdpovědětVymazat
  43. tuto řadu miluju, sama mám některé výrobky už po třetí...nejraději mám tenkou linku, která sice vodu vydží, ale když chci udělat linku protáhlou, tak se ocásky vždycky rozmažou :/ ...

    OdpovědětVymazat
  44. Musím naprostou souhlasit :) Ty tekuté linky mám taky a jsou to nejlepší linky, které jsem kdy měla. A to jsem jich vyzkoušela už opravdu hodně. Dá se říci, že skoro denně nosím právě tu tlustou kočičí retro linku a do toho mám mastná víčka. Všechno, co jsem vyzkoušela, nakonec dřív nebo později neobstálo, rozmazávalo se, obtiskávalo se, bledlo, drolilo se a bůhví co ještě, ale tyhle linky jsou prví, co vydrží opravdu všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem si tedy koupila dipliner a zklamání obrovské. Štěteček je naprosto perfektní. Je tvrdší a dá se udělat krásná tenká linka, ale i tlustá. Tak a to je vše co je na ní super... Téměř hned se mi obtiskla na víčko... to jsem brala ještě v pohodě. Ale během večera jsem měla víčka totálně černé a tím jak je jako voděodolná, tak to nešlo pořádně upravit. Celou dobu jsem měla strašnej pocit ulepených očí. A při odlíčení se celá rozdrolila. Zlatá dobrá linka od Essence. Je to škoda... hodně jsem se na ní těšila. :-(

    OdpovědětVymazat
  46. z této řady mám linky v té tenounké fixe a zbožňuju je! už ani nepoužívám jiné :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!