FOTD - gold + blue

by - 15 srpna

Krásný deštivý páteční podvečer,

původně jsem chtěla postovat zítra, ale mám ten dojem, že o víkendu toho moc nestihnu. Tak tedy přicházím s dnešním líčícím článkem a minirecenzemi právě dnes. Tohle líčení jsem na sobě měla nedávno a velmi se mi líbilo. Z DM mi přišla sleva na Loreal Infaillible oční stíny a protože je mám odkoukané od Lauren Curtis, která je miluje, musela jsem si samozřejmě jedny pořídit. Sleva byla ještě na Maybelline rtěnky a dokonce k nim byl zadarmo lesk. Nevím, zda tyto kartičky chodí všem, ale nyní by měly být aktuální ty se slevami na sadu na gel lak Sally Hansen, tyhle slevové kartičky ale paradoxně zase nepřišly mně, tak nevím, jak to rozdělují a posílají :).
Ale k dnešnímu looku. Sehnat zlaté stíny, které na bledé pleti nejsou příliš do oranžova, je docela umění. A mně se tento mistrovský kousek podařil právě se stíny Loreal, které jsou naprosto božské. Je to taková ta klasická světlejší zlatá, která není příliš do žluta nebo oranžova a nechá krásně vyniknout modrým očím. Tento stín je vlastně slisovaným pigmentem a je opravdu vysoce pigmentovaný a třpytivý. Úplně ho vidím v nějakém vánočním líčení ( všechno venku mi teď připadá podzimní a tak mi ani nepřijde divné si na ně vzpomenout), i když upřímně řečeno, ještě bych snesla trochu toho letního sluníčka a hlavně bych si přála pěkné babí léto. Je to jedno z období, které mám v roce nejraději.
Na celé horní pohyblivé víčko jsem tedy nanesla tuhle krásnou zlatou, bylo mi líto její krásu rušit konturováním oka matným stínem a ne vždy je to nutné, někdy člověk prostě spěchá a nechce se patlat s více stíny. Krásný akcent ke zlaté tvoří samozřejmě tmavší modrá. Tu jsem přidala na spodní linku. Horní linku jsem zvýraznila ještě třpytivou světlejší hnědou gelovou linkou a oči doladila řasenkou, bohužel si již přesně nepamatuji, kterou jsem použila, neboť jsem si ji zapomněla vyfotit.
Na tváře jsem přidala jen trochu bronzeru a na rty neutrální matný lip cream. Myslím, že vše k sobě nakonec docela pěkně ladilo a tohle líčení je krásné nejen k opálené pleti (kterou já od přírody téměř nikdy nemám), ale i k pleti porcelánové a možná by to mohl být právě tip na takové podzimní líčení na den a na babí léto, co říkáte, líbí se vám?
 




Použitá kosmetika:
* Astor Litf me up - 101 rose beige
* Bobbi brown tinted eye brightener 02 light bisque
* NYC Smooth skin powder translucent
* Milani All over glow XL bronzer - 03 Radiant tan
* Loreal Infaillible eye shadow - 027 goldmind
* BH cosmetics gel liner - chocolate
* NYX jumbo eye pencil - cobalt
* Sleek Matte me ultra smooth lip cream - birthday suit
* řasenka ?

 
 
 Lisovaný pigment od Lorealu mohu určitě doporučit. Při jeho nanášení si dejte pozor, aby se ukázal v celé své kráse, je lépe ho do víčka zatlačovat, nikoliv "natírat", spíše stín štětcem uhlazujte a lehce přimačkávejte na víčko. Výdrž s bází je perfektní a neopadává pod oči. Pigmentace je samozřejmě skvělá, doporučuji všemi deseti!


Gelové linky od BH cosmetics jsou podle mě průměr. Pracuje se s nimi dobře, jsou hezky měkké a bezvadně drží, trochu na štíru jsem ale s pigmentací, linku jsem musela přejet několikrát aby byla opravdu sytá.

Radiant tan je odstín bronzeru, které je pro mne absolutní must have. Bledulky, které sháníte bronzer, určitě po tomto sáhněte, není příliš do oranžova a dá se bez obav použít i v zimě. Nepráší a jeho pigmenatce je bezvadná.

 
Matné lip creamy od Sleeku jsou skutečná pecka. Mám všech 6 odstínů a v brzké době na ně plánuji samostatnou recenzi. Barvy jsou naprosto úžasné, enormně pigmentované. Bezvadně drží a jsou ultramatné. Jediná nevýhoda je ta, že zpočátku maličko lepí a po delší době mohou vysušovat a trochu lézt do vrásek. To je ovšem úděl všech matných produktů na rty, takže se to nedá považovat za nějaké výrazné mínus. Jinak rozhodně doporučuji všemi deseti! Také jste se hodně ptali, zda budou na eshopu, budou, už jsou na cestě a budou všechny odstíny :).



Jumbo tužka NYX mne zklamala. Mnohem lepší jsou Milani nebo Astor. Pigmentace není kdoví jaká, ale hlavně ani výdrž není taková, jakou jsem čekala, pro delší nošení je třeba ji přepudrovat stínem a také se docela slévá do vrásek. Za mě žádný zázrak, raději sáhněte po Milani.

Zato Astor makeup Lift me up miluji, ted v létě je tohle odstín přímo pro mne a vypadá na pleti skvěle. Krásně sjednotí, prozáří a udělá opravdu mladší dojem, jelikož plet nezatíží, neleze do pórů ani vrásek a hlavně nevysušuje. Krytí je střední a výdrž se zapudrováním dobrá. Pro sušší nebo zralejší pleť bych ho doporučila všemi deseti!

 
Tak to by bylo pro dnešek vše a já se na vás těším u nedělního videa osobně a s hostem, mým nejlepším kamarádem u BFF TAGu :)!


You May Also Like

30 komentářů

  1. Na Tobě je odstín birthday suit tak krásně světlý???? No tak to je krása! Líčení nádherné, super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se ho původně podle některých swatchů bála, ale je fakt božský, určitě doporučuji, bude ti slušet!

      Vymazat
  2. No tak to je opět dokonalé, modrá je poslední dobou má oblíbená v oblečení a s tímhle by to skvěle k sobě ladilo!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta kombinace zlaté a hnědé na horním víčku - celkově je to krásné, ale pro běžné denní líčení vyzkouším bez modré. A ty matné barvy na rtech - prostě pecka <3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to koukám, dokonalé líčení :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, krásné líčení - jako vždy! :) Jsi moc šikovná. A taky by mě zajímalo, jak to v DM mají s těma kartičkami, mě ty se Sally Hansen taky nedorazily a to jsem měla zálusk na ten Starter Kit, ale za 3000,- se mi to nechce kupovat, takže mám smůlu :( :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné líčení jako vždy, něco podobného určitě vyzkouším :) Ty kartičky od DM jsou pro mě docela záhadou, já mám kartu u DM a nechápu proč, ale nikdy mi žádný kartičky nepřijdou :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vždy úžasné líčení, nemám slov :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ta zlatá na víčkách je luxus, žádnou takovou doma nemám :) Já teď mám zálusk na jeden z metalických stínů od Catrice:)
    Tobě to (jako obvykle) velmi sluší! :)
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Péťo,

    zase jedno vydařené líčeníčko a Tobě to jako vždy sluší !!!!
    Tobě Péťo sluší prostě jakékoliv líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Petro,
    nemohla by jsi natočit vidoe pro "začátečníky"? Myslím tím vysvětlit k čemu ty všechny věci vlastně jsou, jak je vybírat, které doporučuješ apod. Myslím si, že ne každý líčení rozumí a v podstatě ani neví jaký je rozdíl mezi balzámem a rtěnkou.
    Tvá videa mám moc ráda, jen mě mrzí, že jsou tvá líčení tak výrazná.
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Báro,

      chápu :), já už taková líčení mám,ale třeba ted chystám Back to school, které bude úplně jednoduché a s produkty dostupnými v drogerii :).

      Vymazat
  11. Nádherné líčení. Úplně mě dostal ten matný lip cream, vypadá úžasně. Rozhodně si musím jeden pořídit, proto se už těším až je naskladníš :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné líčení, mám ráda modrou, takže pro mě absolutně super. Moc se těším na recenzi lesků od Sleeku, mám v plánu si ještě nějaký další pořídít, takže inspirace se bude hodit.:)

    OdpovědětVymazat
  13. Linku v podobné barvě má tet i essence v te nove limitce Beach cruisers nedávno jsem na ní delala recenzi :) Jinak moc pěkné líčení jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, rty bomba !!!! Oči nehodnotím, protože mám osobní problém s modrou na očích :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Teda, Péti, super líčení, jako vždy. ;) Musím ale říci, že mě na první pohled upoutaly tvoje rty! Ten matný lip cream vypadá teda fakt bombově! Možná to v budoucnosti uvidím na objednávku. Stín od Lorealu vypadají taky fantasticky a nakákala jsi mě i na ně! :-) A tento makeup od Astoru mám také a je fakt super, akorát doteď nechápu, jak jsem si mohla koupit, na mě, dost tmavý odstín. Naštěstí jsem se stihla už trochu opálit, tak ho asi zas prubnu. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné líčení, zlatou mám ráda. Když tu padla zmínka o gel laku od Sally Hansen, tak musím napsat, že objem lahviček base coat a top coat je POUZE 4ml, což je téměř polovina obsahu Shellacku (7,5ml). Cena pak za Sally Hansen není zas až tak výhodná, jak se na první pohled zdá. Kdyby měl někdo vyzkoušené obě značky, bylo by fajn srovnání...

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení je teda super,jemné a zároveň nápadité :-).A ten lesk si snad také objednám :-)...ty oči jsou krásné,ale jen by mě zajímalo,jestli by třeba i takovýto typ líčení seděl mým očím. Já mám oči menší,zelené skoro až do žluta a tak nevím,co všechno si můžu dovolit. Ale já vím,bez fotky takhle radit je těžké :-). Kdyby Vám někdy zbyl čas natočit video s nějakými tipy,co se týče menších očí,byla bych moc vděčná. :-)
    Vendula Karlíčková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vendulko, moc děkuji! Co se týká takové barvy očí, chce to zkusit, ale pokud je barva stínů příliš podobná duhovce, oči to spíše "utopí", podle mě by Vám více vytáhla duhovku nějaká hnědofialová a možná bych zkusila spíše bronzovou než studenější zlatou :).

      Vymazat
  18. Nemáš nejakú kamarátku s hnedými očami? Bol by to super príspevok, keby si ju nalíčila rôznymi spôsobmi. Všetky tvoje líčenia sú krásne, ale veľa z nich by sa podľa mňa nehodilo pre moje hnedé oči :-(

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, tak to se ti povedlo. Fakt bomba :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné, ta hnědá linka super, rty se mi taky moc líbí..

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Péťo,
    ta bronzová linka vypadá moc hezky, jen si říkám, jak by právě vypadalo takové líčení u zimního typu s hnědýma očima, jako jsem já. Slyšela jsem názor, že k hnědým očím jde skoro všechno, ale osobně nemám ten pocit. Jasně je to individuální a těžko se radí. Také bych byla pro občasné ukázky líčení na hnědých očích, pokud bys měla tu možnost. Barvička lesku je úžasná :)
    Děkuji moc a přeji ti hezký zbytek soboty. Any :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné líčení, sluší Ti Peťo! Moc se mi líbí červený lak :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Zlatá nikdy nezklame (pokud se vybere správný odstín)! Zlatou/ hnědou na očích prostě miluju! A taková zlatá linka? To je prostě také super!

    Peťo, samozřejmě ti to moc sluší a v tomhle počasí už opravdu na Vánoce myslet můžeme! Tohle počasí je fakt únavné!

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné líčenie. Hlavne tie pery sú prekrásne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tie tvoje kombinacie su coraz menej nositelne.... a sexi ruz na zuboch, mnamka :D

    OdpovědětVymazat
  26. Líčení se mi moc líbí, připojím se ke dvěma předchozím komentářům, taky bych uvítala líčení i na jiné barvě očí, mohlo by to být zajímavé oživení. Já mám kupříkladu oči do zelena:)

    OdpovědětVymazat
  27. oči jsou na mě trochu moc, ale ty rty jsou fantastický! ten lesk je skvělý :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!