FOTD s Catrice Velvet matt stíny + OOTD clover print dress

by - 30 srpna

Krásné sobotní poledne vám všem,

na dnešek mám pro vás opět nachystaný poměrné dlouhý fotočlánek s líčením a outfitem. Jak víte, mám moc ráda romantické šatičky s roztomilým a ženským vzorem. Takže vás ani nepřekvapí, že tento model v tyrkysové s černými čtyřlístky mne absolutně okouzlil a to nejen svým designem, ale i zpracováním. Moc se mi líbí volánkové rukávky, zajímavě řešený výstřih a i střih šatů jako takový, který moc hezky kopíruje postavu. Podle mého by ty šaty byly úplně dokonalé kdyby.......musím vám to říct, protože jsem docela naštvaná. Jak víte, s Choies spolupracuji a objednávám si tam docela ráda. Výjimečně jsou ty věci opravdu přestřel a zpracování i materiál nejsou úchvatné, ale někdy jsou naopak opravdu moc krásné. Tyto šaty jsou případ tak napůl. Látka, nápad, střih, jsou opravdu moc pěkné a když jsem šaty vybalila a vyžehlila, byla jsem nadšená. Ovšem do té doby, než jsem je ráno, když jsem odcházela, oblékla, už se mi ale nechtělo řešit jiný outfit, protože jsem dost pospíchala, měla jsem si je zkusit dříve. Spodní sukně šatů je prostě křivě ušitá a šaty jsou vepředu na každém kousku jinak dlouhé, ano, sice se jedná třeba o dva centimetry, ale je to prostě vidět a mně to vadí a myslím si, že za cenu bezmála 30 dolarů by prostě křivě ušité být neměly. Takže jsem byla docela naštvaná, sice je dám za pár korun upravit švadleně, ale kdybych si je sama kupovala a přišly mi špatně ušité, měla bych na ně větší vztek. Takže dnes vás musím trošku varovat, že někdy to nedopadne úplně tak, jak si představujete z obrázku, i když jinak jsou ty šaty opravdu moc hezké a i pásek je hezky zpracovaný, tudíž se moc těším, až budou po opravě a budu je moci nosit hrdě :). Doplnila jsem je klasickou retro kabelkou a lodičkami a copem na stranu, který se k tomuto looku, podle mne, hodí.


Líčení jsem zvolila úplně jednoduché, maličko výraznější oči ve vanilkové a fialovohnědé a světlounce růžovou rtěnku, potřebovala jsem totiž nutně vyzkoušet nové stíny od Catrice :).



šaty - Choies (vel. S - jsou mi maličko volnější a musela jsem si zkrátit pásek)
lodičky - Qupid (kupované na Amazonu vloni)
kabelka - BlackFive





 
K líčení jsem využila tentokrát hlavně novinky, abych vám o nich mohla něco povědět a musím předeslat, že téměř všechny jsou super. Hlavně mne nadchly stíny od Catrice!
 

 
Velvet Matt jsou nové stíny od Catrice, zjišťovala jsem, jak to s nimi je a v drogerii mi řekli, že budou ve stálé nabídce, stejně si ale myslím, že brzy budou vyprodané. Včera, když jsem si kupovala další dva odstíny, tak už bylo všude maximálně po jednom nebo dvou, některé vůbec nebyly. A já se nedivím, jsou prostě báječné. Tohle je pigmentace, které se v drogerii jen tak nedočkáte. Dokonce bych ji srovnala s pigmentací The Balm nebo Loracu, tohle se Catrice opravdu povedlo. Stíny jsou ultrajemné, extrémně pigmentované, máslovité, avšak podle mého názoru nejsou zcela matné. To je patrné i z fotek, jejich finish je spíše saténový, jemné odlesky v nich uvidíte. Tím, jak jsou hodně jemné, dávejte pozor při nanášení, jakmile štětcem zajedete více, hned si v nich uděláte rýhu a budou jakoby prášit, ale prášivé ve skutečnosti nejsou, jen se musí opravdu s citem, protože jsou lehoučké jak namletá křídla motýlů (ne že bych je někdy mlela, ale tak si to přesdtavuji :D). V drogeriích stojí 104Kč, což je za jeden stín docela pálka, ale je to 3,5g a je skutečně božský! Doporučuji všemi deseti a pospěšte, než budou všude pryč :D....
 


 
Bronzer od NYC jsem si pořídila za úžasných 66Kč a rozhodně koupě nelituji. Seženete ho v Rossmannech a i když pigmentace není úplně megasupertruper, tak je dostatečná. Bronzer nepráší a má opravdu moc hezkou barvu i pro bledou pleť, protože není oranžový. Pokud jste světlé, sháníte nějaký bronzer i na zimu, s bronzery začínáte a nechce se vám moc investovat, tak do něj jděte, za ty peníze je moc fajn a v balení je i zrcátko!



NYX zapečená tvářenka má naprosto dokonalou barvu a roztomilý obal. I když je jen plastový a ne příliš bytelný, tak mašlička mě dostala. Jak na to dáte mašličku, puntíky nebo reliéf srdíček, tak já to koupím, asi jsem v tomto směru zastydla v pubertě :D. Barva je perfektní, poslouží místo tvářenky i rozjasňovače, je krásně studená, prostě dokonalá a na tváři vypadá božsky. Obsahuje sice trochu třpytek, ale jsou jemné a opravdu tvář spíše rozzáří. Bohužel zapečení je docela silné a tak se tvářenka poměrně špatně nabírá klasickým tvářenkovým štětcem, já na ni používám M54, tím jak je hodně hustý, tak to jde mnohem lépe. Ani pigmentace ale není bůhvíjaká. Jelikož jsem bledule, tak mi to ani tak nevadí, ale pro ostatní by to mohla být překážka a tvářenka by nemusela být moc vidět. Podtrženo, sečteno, asi nic, co byste museli vlastnit.
 


 
Matující pudr od Maybelline je určen spíše na normální až mastnou pleť, já ho používám na T - zónu, když vím, že budu celý den pryč a nebudu mít moc času přepudrovat a starat se o makeup. Rozhodně bych ho doporučila, nedělá mi žádné fleky, nepráší, moc hezky fixuje, je jemný a pleť mi dělá sametovou. Podle mě ideální na celodenní líčení do školy nebo práce, také jste ho při této příležitosti ve videu už viděli :). Doporučuji všem, kteří mají problém s lesknoucí se pletí a kterým moc nedrží makeupy, myslím, že tento pudr by mohl skvěle fixovat a udržet pleť pod kontrolou, ale jak píši, mám vyzkoušeno pouze na sobě - tedy pleti spíše sušší, takže je možné, že na vás může fungovat jinak. Já s tímto pudrem každopádně i ve vedru nemusím na obličej celý den sáhnout.


 
Rtěnku od u nás neznámé značky Pierre René, jsem pořídila na eshopu ruzova10, když jsem si kupovala krémy od Ziaji. Prostě jsem nějak brouzdala a praštilo mne to do oka. Pořídila jsem si tedy od této značky makeup a rtěnku. Rtěnka je bezvadná. Krásná růžově nude barva, je hydratační, takže nevydrží úplně dlouhou, ale má moc hezkou pigmentaci a texturu. Trochu sice leze do vrásek a na můj vkus je až příliš parfémovaná, ale jinak vřele doporučuji. Nedá se nepovšimnout velice originálního obalu, za tu stříbrnou tečku zatáhnete dolů a rtěnka vyjede. Obal je opravdu povedený, netradiční a působí čistě. Určitě bych doporučila.
 


O korektorech Max Factor jsem vám už říkala, toto je můj nejoblíbenější odstín, ale v faktem je, že v drogeriích jsem ho neviděla, většinou mají odstínů pět, tak netuším, zda je jen někde. Každopádně, krásně kryje, je krémový (takže asi to nebude hit pro mastnou plet) a je třeba zapudrovat, aby se nesléval. Na mé kruhy pod očima ale vypadá velice dobře, přirozeně a pěkně prozáří, takže já za sebe doporučuji!


Makeup je stejným případem jako rtěnka, prostě jsem ho chtěla zkusit a jsem příjemně překvapena. O této značce jsem nikdy neslyšela, ale ceny jsou velmi lidové a kvalita se mi zatím velmi líbí. Makeup má střední krytí, je na pleti velice přirozený, nevysušuje, krásně sjednotí a udělá plet opravdu sametovou, celistvou a jako kdybyste makeup vůbec na sobě neměly. Navíc odstín je pro mě naprosto dokonalý. Balení je klasické s pumpičkou a je ve skle :)! Určitě doporučuji pro sušší plet, normální pleť a pro ty, které potřebují střední krytí a dlouhou výdrž. Já ho měla včera celý den bez jediné chybičky.
 

 
Nedávná novinka z našich drogerií řasenka Rimmel rockin´ curves je pro mne takovým průměrem. Nemám moc ráda řasenky s velkými kartáčky s klasickými štětinami. Vzhledem ale k tomu, že momentálně používám na řasy sérum SkinSo (nebojte, recenze a srovnání bude), takže mi zase trochu povyrostly, začínám jim opět přicházet na chuť. Tato řasenka moc hezky pročeše a prodlouží a natočí řasy směrem ven. Líbí se mi, že neslepuje. Hodně mi připomíná Butterfly mascara od Astoru. Asi bych si ji nekoupila znovu, ale špatná není.

 
Tužka na rty od NYXu je mou stálicí, pokud nosím nude rtěnky a je skvělá, moc pěkná pigmentace a dobře drží.
Tužka na oči od Sormé je pro mne novinkou a čím více tužky testuji, tím více se mi líbí, včera celý den na horní lince bez rozmazání a to jsem lítala po Praze a celý den makeup neopravila, až večer v původním stavu odlíčila. Už jsem o těchto tužkách mluvila ve videu ve čtvrtek, takže nebudu moc zdržovat. Ale jedna z mála věcí, která se mi líbí čím dál víc. Jednak je skvělý klasický vzhled tužky a i když je tvrdší, dobře se s ní kreslí, moc hezká pigmentace a opravdu excelentně drží, určitě doporučuji a že jsem na tužky náročná!

 
Tak to by bylo vše, gratuluji všem, kteří dočetli a dejte mi vědět, zda vás cokoliv z tohoto článku zaujalo a jak se vám líbí outfit :).Pěkný víkend!
 

You May Also Like

78 komentářů

  1. Hojda Peťi.Pěkné čtení,krásně nafoceno.Moc ti to sluší a zase ta kabela, pěkná a pevná.

    Miroslav L. by FB

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení a šaty se mi líbí moc, ale ta kombinace s černou kabelkou/botami/punčochami mi připadá moc tvrdá. Spíš bych volila neutrální béžové odstíny, aby vynikl ten krásný vzorek na šatech.
    A jinak Ti Peti přeji krásný den! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek, dlouhý, ale čtivý :) Outfit se mi moc líbí, já jsem ulítlá na vlaštovkách na šatech, ale ty čtyřlístky jsou taky pecka :) A mrzí mě, že nemám nikde v okolí drogerii s Catrice, protože už jsem promarnila tolik skvělých produktů :(

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou fakt krásné, stejně tak i líčení. Moc ti to sluší, jen tak dál, Péťo!
    P.S.: Zdá se mi to, nebo jsi zhubla?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné šaty, sluší ti to. :-) Ty stíny jsou nádherné, škoda že nemám moc přístup ke značce Catrice.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné šatičky, moc ti sluší, jsi jak holčička;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný odstín rtěnky. Ta tužka od Sormé maluje opravdu velmi pěkně. Stín All burgundy je opravdu nádherný!

    A já jsem si konečně, po dvou letech, udělala účet u Googlu. Velmi nerada a bylo to spíše z "donucení" - už mi vadilo obecné urážení anonymních pisatelů - zde na blogu, ač jsem vždy komentovala s podpisem. Poslední kapka padla včera od Dante Alighieriho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim, ze ten profil je lepsi, vim, ze ty jsi se podepisovala, takze to neni tvuj pripad,ale casto se lide nepodepisuji a pak se v diskuzi spatne orientuje. A co si budeme povidat,nekteri komentuji anonymne jen proto, aby mohli urazet. Na druhou stranu je to jen hrstka trollu, takze to ani nema cenu resit :).

      Vymazat
    2. Jinak netusim, o co slo, Dante tu komentuje a vzdy slusne a k veci.

      Vymazat
    3. Ano, slušně píše, já vím. Byla to jen taková obecná narážka na anonymy jako jednu skupinu. A do té už jsem nechtěla patřit, abych nebyla na první "pohled" tím "zlým anonynem".

      Vymazat
    4. Dante Alighieri31. srpna 2014 v 14:40

      Ten můj koment nebyl narážkou na anonymy obecně. Sice tam bylo napsáno "anonymové", ale jednalo se jen o oslovení. Žádná urážka! Já jsem ta poslední, kdo si na netu mastí ego urážením.

      Někomu tady sice vadí malichernost typu používání AJ výrazů, ale mně zase vadí, když se komentující snaží pokazit náladu blogerce, která blogem žije, soustavně na něm pracuje a ještě je tak úžasnou osobou. Asi namítneš, že jsi jí náladu pokazit nechtěla, čemuž i věřím... Ale když někomu napíšu "vadí mi na tobě to a to", dá se snad nepředpokládat, že ho to zamrzí? Ne. Přijde mi prostě TAK zbytečný psát "vadí mi first impression". Zbytečný.

      Někdy se mi to jeví jak když si komentující představují, že sem sepíšou seznam Petřiných chyb (zpravidla široké spektrum malicherností, příp. totálních nesmyslů) a očekávají, že do příště to Petra napraví. A dokud nebude "dokonalá" podle těch JEJICH měřítek (nebude nikdy), vždycky si něco najdou, aby mohli poučit. Nevim, možná jsem přecitlivělá, ale už mě to někdy pěkně s... a kolikrát do komentářů radši už ani nelezu.

      A i když si D.G. založíš profil, neznamená to, že to, co jsi tam řešila, přestane být malicherností. Podala jsi to sice slušně, ale pro mě to je pořád malichernost. A není to žádnej můj názor, to je konstatování faktu; neber si to osobně. Jsou daleko horší problémy a my tady řešíme, že někdo řekl first impression... Připadá mi, jako by se někteří museli za každou cenu k něčemu vyjadřovat. Řeč se vyvíjí. A jestli je součástí toho vývoje taky občasný použití anglickýho výrazu, deal with it. :p Pardon, smiř se s tim. Vím, že jsi tam psala, ať si Petra dál používá výrazivo, jaké chce. OK. Teď to tady vypadá jak když to strašně řešim a jak když zrovna D.G. je mi velkým trnem v oku (není, jsou tu horší), ale já jsem fakt jen chtěla napsat, že je to malichernost a nemyslela jsem si, že si kvůli tomu hned někdo bude zakládat profil, aby se zbavil nálepky zlýho anonyma. Nejsi zlej anonym. Jen jsem chtěla říct, že tvoje poznámka je zbytečná. Nebylo v tom nic víc.

      Vymazat
    5. Já bych to neřekla výstižněji, přesně můj pocit a je to všude, tady, na facebooku atd....jsou to připomínky typu anglického výrazu, špatného tvaru rtů, velkých uší, vysokého čela, použitím filtru, hubené postavy, křivých nohou atd atd, už je to opravdu otravné, mlčeti je zlato a některých případech to platí opravdu stonásobně! Lidé mají pocit, že když mi něco zkritizují, že musím nutně souhlasit a ještě to honem běžet předělat. Přece můj blog sledují proto jaká jsem, kvůli anonymním řečem se opravdu měnit nebudu. Pokud někomu já nebo blog nevyhovuji, nechť navštěvuje jiné stránky, jak prosté a neotravuje to tu lidem, které to tu baví.
      A úplně souhlasím s tímto, vždycky dělám příspěvek s dobrou náladou a radostí, že se mohu s vámi podělit a často se dočítám úplné malichernosti, které ani s tématem pořádně nesouvisí a kazím si náladu...."Někdy se mi to jeví jak když si komentující představují, že sem sepíšou seznam Petřiných chyb (zpravidla široké spektrum malicherností, příp. totálních nesmyslů) a očekávají, že do příště to Petra napraví. A dokud nebude "dokonalá" podle těch JEJICH měřítek (nebude nikdy), vždycky si něco najdou, aby mohli poučit. Nevim, možná jsem přecitlivělá, ale už mě to někdy pěkně s... a kolikrát do komentářů radši už ani nelezu."
      A přecitlivělá podle mě nejsi, jen máš trochu empatie a elementární lidské slušnosti ;).
      P.S. mluvím obecně, ne ke Gábině ;)

      Vymazat
    6. Dante Alighieri31. srpna 2014 v 15:11

      Ano, špatný tvar rtů je jedním z těch dalších nesmyslů/malicherností. To je pro některé úplná kauza, která teda už asi měla svůj vrchol, ale zřejmě se potáhne ještě hodně dlouho. :D A že někoho ruší filtr na Instagramu, to je vyloženě k smíchu.

      Já jsem z těch, co tě sledují pro to, jaká jsi! Ani by mě nenapadlo, že máš na sobě něco měnit. Jsi jedinečná, a tím dokonalá.

      Vymazat
    7. Petro a Dante Alighieri.

      Chápu vaše pocity a znechucení z otravných komentářů, protože je jich určitě hodně. A je hodně i těch zcela zbytečných, které se zabývají hodnocením zcela nevhodných témat (fyzické dispozice a soukromé záležitosti).

      Podle názoru Danta Alighieriho byla moje poznámka ohledně anglických termínů zcela zbytečná. A já jsem psala s tím záměrem, že to může být přínosný podnět k zamyšlení, jako jeden z názorů čtenářky. Ne kazit Petře náladu. Není to jen nějaké "vadí", ale má to své opodstatnění z hlediska jazykové kultury, užití našeho jazyka a dalšího působení na ostatní čtenáře (posluchače). Pro mne to malichernost není, pro mne je český jazyk naše kulturní dědictví, poklad, který musíme předat dalším generacím.

      Vymazat
    8. Gabrielo, souhlasím. Také mě vadí používání anglických výrazů. Neberu argumenty, že je jiná doba...ano, je, ale jsme Češi a mluvíme česky, blogy (nejenom Petry) jsou vedené v češtině, tak proč ty amerikanismy?
      Není to urážka, ani kritika, ani nepíšu jako anonym, jen spíše dotaz...proč?...

      Vymazat
    9. Upřímně tomu také moc nerozumím, pokud v čj existuje vhodný a krátký ekvivalent, není přece třeba za každou cenu mluvit anglicky!:)

      Vymazat
    10. Anonymové jsou potřeba. Protože vy s profilem se nikdy nezeptáte na to, co musí vidět úplně každej. Nikdo nechce urážet, ale když třeba vidím na všech fotkách a zejm. fotce č.6., jak má Petra hnědý čelo oproti bílým koutům (píšu koutům, aby bylo jasno kde, nemyslím tím, že má proboha málo vlasů nebo kouty jako chlap!) a zároveň čtu, jak make-up padl jako prdel na hrnec odstínem + bronzer není oranžovej, tak kde se sakra stala chyba, že je tam přechod JAKO PRASE? Vy sluníčkové "profilky" furt vrkáte, jak je to super, hezký, atd., ale buď jste slepí, nebo nevím. Zatím jsem kromě od anonymů nějaké normální nekvokání o její dokonalosti neviděla. Samozřejmě urážet ji je věc druhá a to je zbytečné. Ale existuje i něco mezi urážkou a lezením do pr*ele.

      Vymazat
    11. Anonym 18:17 to máš ale asi fakt špatně nastavený monitor, jelikož hnědé čelo a bílé kouty? To je nesmysl, to fakt nemám, ten makeup je barvou skutečně super a přechody tam žádné nejsou. Ono jde totiž o to, že anonymové si často nevidí do pusy a jen hledají,co by vytkli. Samozřejmě nikdo nemluví o konstruktivní kritice, ale tohle je fakt mimo, vždyt to není pravda, tudíž jsme asi všichni slepí a v reálu i já, když jsem to neviděla. Mnoho lidí si také neumí uvědomit, že fotka i video mohou barvy dost zkreslovat a jsou obrovské rozdíly, kde zrovna se na obrázek díváš, na jakém monitoru, zařízení,jak to máš nastavené atd.

      Vymazat
    12. no Peťo koukni pořádně, na té fotce číslo 6 to jde opravdu vidět ten přechod, ale myslím že to bude spíš tím samoopalovákem který používáš než makeupem ne?

      Vymazat
    13. Jitko, at se koukám jak chci, tak tam ale fakt nic nevidím a samoopalovák ani nemám, takže mi to přijde divné. Může to být třeba nějaký stín nebo já opravdu netuším, co vidíte u sebe :).

      Vymazat
    14. Vidím to samé, je to špatně zapracovaným make-upem, který nevnesete až skoro i do vlasů. Třeba se udělá s jinak učesanými vlasy, pak se ulíznou kouty a přechod je na světě. Fotky jsou neúprosné, dá se fotoshopem dokreslit. Žádný špatný monitor, chyba není na našem přijímači, jen to chce si priznach nedotaženost...
      Ála

      Vymazat
    15. Tak mě ty komentáře donutily se znova podívat detailněji..a asi k nelibosti autorky musím uznat, že jsou pravdivé..skutečně tam ten přechod vidět je..ale nemusí to být jen špatný odstín make upu..já to takhle měla na místech, přes které jsem běžně měla vlasy a tudíž si je neopálila a pak když jsem je vyčesala, byl ten barevný rozdíl také patrný :) ale bože,,řešit takové detaily..

      Vymazat
    16. toto je 6. fotka http://4.bp.blogspot.com/-Sz07-HaFaIA/VAGX7d-ACCI/AAAAAAAARhI/fnj3oyTNQT0/s1600/DSC_8800.JPG a špatně rozetřený makeup opravdu nemám a nic špatného na ní nevidím, je mi líto....jinak ale jestli se vám to nezdá proto, že já mám kolem linie vlasů tmavší kůži, malé pihy, až pigmentové skvrnky, letos mi docela vylezly,tak ej možné, že vidíte trochu jiný odstín kůže, jinak fakt nevím a makeup si skutečně umím nanést doztracena, aby nebyl vidět přechod.....starosti některých lidí na mou hlavu fakt :)

      Vymazat
    17. Však nikdo nic neříká :) jen, žes tak hned vystartovala na ten komentář. Já si taky myslím že to není makeupem, ale taky to může být tím opálením jak psala Kristýna. Ono to určitě v realu nejde vůbec vidět to bude jen tou fotkou.

      Vymazat
    18. Další snůška malicherností.

      Vymazat
  8. Ahoj Peti, šaty se mi moc líbí a myslím, že se k tobě krásně hodí. Já osobně bych zvolila spíš tělové punčochy.Líčení a účes super. v tom jsi mistr:-) Petra Z.

    OdpovědětVymazat
  9. Peťu, kdy bude vyhlášení bleskové soutěže o lístky na Adidas běh pro ženy? :) Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, z agentury mi psali, ze vyherce vybrali v patek a informovali je.

      Vymazat
  10. Jsem rtěnková,proto se mi nejvíc v tomto článku líbí odstín rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Šaty jsou krásné, boty super retro a ta kabelka? Prosím koupit k Vánocům. :D Vypadáš jako křehká víla a celý outfit to bravurně vyzdvihuje. :) Jelikož do Rossmanu vůbec nechodím, je pro mě příjemným překvapením, že se tam dá koupit značka NYC, jednou se tam určitě podívám. Díky! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ty botky jsou naprosto geniální:) skvělý!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tobě to Sluší Péťo, líbí se mi jak si pokaždé naléčená jinými barvami :)

    OdpovědětVymazat
  14. piere rené není neznámá značka,ještě donedávna ji prodávaly některé drogerie teta.Minulý měsíc byly výprodeje,protože se značka rušila.Mám pár stínů,které jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, taky si říkám, že sem ji kdesi viděla! No, a výprodeje sem prošvihla, to je k vzteku :D Zuzan

      Vymazat
    2. škoda, že jsem to nevěděla, je to docela fajn

      Vymazat
  15. Ahoj Péťo,

    dnešní outfit je moc pěkný a sluší Ti, líčení také moc pěkné a chystám se koupi toho stínu 040 Al burgundy

    OdpovědětVymazat
  16. Šaty mají skvělý střih, o potisku čtyřlístků ani nemluvím! :) Cop jenom dotváří atmosféru, stejně jako líčení.. ale to jsi celá ty, Peťo, všechno do detailu promyšlené :)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti a není ten dolní kraj křivý schválně? Mě se to takhle líbí, na fotkách to nevypadá divně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím,ale v jednom místě jsou fakt delší viditelně, podle mě to špatně ušili....

      Vymazat
  18. Šaty ti super sadnú vôbec sa mi nezdá, že by boli voľnejšie sú fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  19. Outfit se mi Peťo líbí moc, ty šatky jsou nádherný a tahle barva Ti moc sluší :) Líčení taky krásné
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Mám pocit, že značku Pierre René mají v některých Teta drogeriích.
    Moc se mi líbí Catrice stíny.

    OdpovědětVymazat
  21. překrásná jsi moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Strasne moc Ti to slusi! Ty saticky jsou uplne pro Tebe, skoda, ze tak zanedbavaji kvalitu.. A co se mi hrozne libi: ty boty!!! Jak na flamenko! A urcite jsou i pohodlne, nebo aspon tak vypadaji. :-) Liceni pecka, vypada to jemne a pritom vyrazne.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuji a máš pravdu, bezvadně se v těch botách chodí!

      Vymazat
  23. Moc krásný vzor šatů, a i barevně jsou krásné, tyto boty též zbožňuju, vždycky jsem po tomto typu toužila, ale te´d už na starší kolena si je pořizovat nebudu, ale jsou úžasný, moc ti to sluší jako vždy, Na Smíchově ti to takto oblečené moc slušelo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim,ze tento typ bot je takova klasika, ze smele do nich v kazdem veku, jsou opravdu pohodlne :).

      Vymazat
    2. moc ti přeji aby ti tolik čtyřlístků přineslo hodně moc štěstí....

      Vymazat
  24. Tohle je moc povedený outfit a hodinky roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  25. Šaty jsou úžasné v kombinaci s botkami a kabelku Ti to opravdu sekne! ;) Z kosmetiky mě zaujaly stíny od Catrice, jsem zvědavá, jesti na mě taky nějaké v drogerce zbydou. Odstín Burgundy vypadá zajímavě a žádný podobný ještě nemám.

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, moc ti to sluší a šatičky jsou opravdu nádherné, nicméně naprosto souhlasím s tím, že za tu cenu by křivě ušité určitě být neměly, taky by mě to naštvalo. Smutné je, že se s takovými věcmi člověk setkává čím dál častěji :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

    OdpovědětVymazat
  27. jaké sérum na řasy teď používáš?

    OdpovědětVymazat
  28. Mooc krásný článek Péťo :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, zase si to dokázala, zase si prekonala samú seba. Ako to robíš? Ty si proste úžasná. Musím sa zajtra poobzerať po tých tieňoch u nás v drogérii, lebo vyzerajú ozaj úžasne. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Proč si Míra na jeho instagramu vycpává trenky když se fotí?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakýpak vycpávky, takhle je přece obdařenej od přírody..btw. taky nechápu, proč nemohla stačit fotka bez trička s kraťasema nebo kalhotama...ale třeba si myslí, že mu to přinese nabídky spoluprací na značkový trenky..

      Vymazat
    2. Pokud mi chces ukazat, jak to udelat lip, dej na facebook nebo instagram fotku s hashtagem #mych5buchet , rad se podivam, do te doby pro mne nemaj tvoje anonymní komenty zadnou vahu ;)

      Vymazat
  31. Saty su naozaj krasne, aj topanocky a kabelka, ale spolu… :-( mne sa to takto nepaci.
    Saty na mna posobia roztomilo dievcensky, dala by som k nim napr. ruzovu alebo bielu malicku kabelku a svetle sandalky.
    Kabelka a topanky su zasa zenske, sexi, retro a take saty by som k tomu aj zvolila, napr. bielo-cierne, cierno-cervene s bodkami,..
    Tento mix za mna velmi nie.
    Ale tiene vyzeraju skvelo, urcite si ich pozriem v drogerii. A hlavne som zvedava na rastove serum. Planujem si teraz nejake kupit, ale kedze tie nase europske su dost slabe, snivam o Latisse, no nema mi ho kto doniest z Ameriky. Som zvedava na tvoje skusenosti :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Promiň, ale ty nehty máš ošklivé, chtělo by to hodně zakrátit a vyčistit citrónem....prostě kvalitní manikúru!
    Zděňka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost nevhodný komentář. Peťa má vždy krásně udělané nehty. Už asi nevíte jak si rýpnout a co zkritizovat.. Míša

      Vymazat
    2. Zdeňko, manikúru mám v pořádku, ale mé nehty nejsou zespodu bílé, prostě je mám nažloutlé a s tím nic neudělám.

      Vymazat
    3. Radím ostříhat hodně nakrátko, aby nebyly vidět zažloutlé ruby. Nechat odrůst, používat citrón s olejem - koupel rukou...Neplácat tolik laků na sebe, nechej nehty zregenerovat. A budou opět výstavní, toto nelze.
      Zd.

      Vymazat
    4. A je to tu zas... Není to snad článek o roztomilých šatičkách a perfektním líčení? Není to výstavní porcelánová panenka ale živá žena, která nám věnuje čas a podělí se o své skvělé nápady.
      Péťo moc ti to sluší, líčení určo vyzkouším.
      Bára :-)

      Vymazat
  33. Tak to je teda poriadne dlhý článok, ale parádny :)
    Šatičky sú krásny ale mne sa najviac aj tak páči kabelka :P

    OdpovědětVymazat
  34. Úžasná kabelka a nádherný makeup :)) vyzeráš skvelo
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peto, kosmetiku Pierre rené vždycky mívali v te malé zastrčené parfumeri v J.HRADCI na horním náměstí, u Mirky se to jmenuje myslím, naproti jednotě :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Šatičky ti moc svedčia, sú roztomilé. Tiež mám ten problém s puntíkmi, srdiečkmi, kytičkami... Ja by som aj auto s nejakým pekným reliéfom po stranách brala :-D A čo sa týka catrice tieňov, tak ono je na obale okrem matt napísané aj Velvet, čo ich teda zrejme aj vystihuje, zamat tiež hádže odlesky :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Proč jsi neschválila můj příspěvek, když v něm nebylo nic urážlivého ani neslušného??

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherný outfit a to líčení se ti povedlo :))) Ten stín nějaký bych také chtěla vyzkoušet od Catrice :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Moc vám všem děkuji za komentáře, připomínky, návrhy, tipy atd :)!

    OdpovědětVymazat
  40. Nádhera. Víc netřeba dodávat. Na stíny kouknu.

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo,
    opět špatně ušité šaty, křivé, na dvou místech koukají neodstřihnuté nítě, levný model. Účes dost zvýrazňuje vypadané kouty vlasů.To je škoda, umíš líp!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!