Jak nosit výrazný náhrdelník a moje sbírka náhrdelníků

by - 10 srpna

Krásné nedělní odpoledne,

jak víte, tak výrazné náhrdelníky jsou moje must have nejen v letní sezoně, ráda je nosím celoročně. Jak ale já výrazné náhrdelníky kombinuji a nejraději a jak podle mne vypadají nejlépe? Na to se pojďte podívat ve videu společně se mnou :). A nezapomeňte mi dát vědět, zda také nějaký výrazný náhrdelník máte ve sví sbírce a s čím ho nejraději kombinujete :).
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO O SOUTĚŽI :) * * * * * *

SOUTĚŽ:
* ZANECHTE KOMENTÁŘ POD TÍMTO VIDEEM NA YOUTUBE SPOLU S VAŠÍM EMAILEM
* LIKE FACEBOOKU https://www.facebook.com/YESStyleCzShop
* SOUTĚŽ POBĚŽÍ TÝDEN DO NEDĚLE 17.8.
* VÝHERCE POSLÉZE VYHLÁSÍM NA FACEBOOKU
HODNĚ ŠTĚSTÍ!
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
náhrdelníky mám z:
Lindex
HM
atd....
 
na sobě mám: tílko Takko
líčení: paletka Revolution London Salvation palette, rty Astor Bublly
nehty: Sally Hansen gel lak Back to the fuchsia
 

You May Also Like

50 komentářů

  1. To je zas PÍČOVINA !

    OdpovědětVymazat
  2. To musíš každý mít na sobě jenom párkrát, abys je stíhala všechny střídat, ne? :D Jsou teda pěkné, ale asi nic pro mě. Pár se mi ale líbilo - třeba jak si ukazovala ze začátku ten stříbrný kytičkovaný a se srdíčky. Nebo ještě ten neonový žlutý je strašně hezký.

    OdpovědětVymazat
  3. YES! Idem na to, tiež som na nich závislá... :)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovědětVymazat
  4. já bych je nosila strašně ráda, ale nemůžu, 99% z nich je "bižu" a mám z toho akorát zelený krk :/// i z prstýnků apod.... jak proti tomu bojuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne se to nedela, muze to byt PH tve kuze nebo potu pry, nekomu to dela vice,ale pry pomaha nalakovat tuu cast co se dotyka tela pruhlednym lakem na nehty

      Vymazat
  5. Krásné náhrdelníky máš, Peťulko :-) Líbí se mi většina z nich.

    OdpovědětVymazat
  6. já teda nejsem vůbec maniak na masivní náhrdelníky, ale na tobě se mi moc líbí a hlavně ti sluší a umíš je nosit. Mám pouze pár a ráda je nosím například k černému overalu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Peto, nadherne liceni, desne Ti to slusi! Muzes prosim udelat tutorial jak nato?

    OdpovědětVymazat
  8. Tak musím uznat, že já bych těžko vybírala, jsou krásné všechny, a na tobě vypadají úžasně. Je pravdou, že tobě sluší úplně všechny, prostě by ti slušel i pytel. Mě se moc líbil náhrdelník první (čtvercový, fialový), ke rtěnce, a pak ten zelený (čtvercový) ke kabelce taky nádherný. Źlutý neonový - paráda. Myslím, že se mi ani nezdál moc masivní ten, co si rozdělila, ale dá se zase spojit a nosit i jednotlivě. Jo, a ten barevný do špičky, jak si říkala, že nosíš nejraději, to je taky bomba. Takhle bych je mohla jmenovat dále jeden po druhém. Takové krásné náhrdelníky udělají i z obyčejného trika bombu.

    OdpovědětVymazat
  9. Náhrdelníky jsou nádherné, mohla bych se zeptat jak je máš doma uložené, když je zrovna nenosíš? Mám jich doma také spousty a stále pro ně hledám nějaké praktické uložení :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi snad všechny, ale ten nej je podle mě ten 3. na videu (tři kytičky)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná sbírka náhrdelníků, líbí se mi většina, ale nejvíc asi ty barevný. Moc se mi nelíbí to nošení přes košili, naopak dovnitř se mi to líbí moc. Stejně tak i s jednobarevným tílkem nebo na šaty. Mám dotaz, nosíš nejvíc náhrdelníky? Nějak si nemůžu vybavit, jestli jsem na tobě viděla třeba nějaký náramky.

    OdpovědětVymazat
  12. odkaz na soutěž nefunguje :/ kam mám napsat komentář?

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, proč je soutěž jen na youtube?:) Myslím , že je to škoda...videa odebírám z blogu:)
    PS: vím. že občas je soutěž i na blogu , ale zde by mohla být pořád ;D
    Náhrdelníky jsou pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak Peťo, za sebe musím říct, že mi video bodlo - výrazných náhrdelníků mám spoustu, ale nenosím z nich poslední dobou žádný, a to právě proto, že mi došly nápady, jak je kombinovat. Tvá sbírka je nádherná a s dovolením se asi nechám tebou inspirovat a rozšířím svou sbírku o nějaké kousky z eBay...

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla bych se zeptat jak ty náhrdelníky skladuješ? :) já tedy moc výrazných náhrdelníku nemám, jsem spíš na naušnice, ale na náušnice je taky spoust stojánků atd.. Chtěla bych mít a více výrazných náhrdelníů, ale vůbec nevím jak bych si je někam ukládala, abych z toho neměla jeden bižu smotek :D

    OdpovědětVymazat
  16. Fakt velká sbírka, tak polovina by se mi taky líbila, ačkoli obří náhrdelníky nenosím. Udělala jsi dobře, že jsi ten růžový rozdělila na 2 ks. :-)

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  17. žádný takový náhrdelník doma nemám, ale vypadají úžasně, hlavně ten poslední, ten je!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezké video,hned sem dostala chuť si koupit další náhrdelník :D :D

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny jsou krásné, ale ten první podle mě úplně top :) Já sama žádný nemám, ale dost si mě nalákála, takže si připisuji další věc do svého wishlistu :D

    OdpovědětVymazat
  20. jo, a ještě dodávám, že se mi moc líbí ten trojúhelníkovitý, pak ten se zlatýma špičkama, a ty čtyři poslední. já fakt nevím co vybrat, ale asi takto, jsou krásné všechny i ten o nějž probíhá soutěž.

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkná sbírka, ten první je prostě TOP! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peťul,

    nevím, jestli jsi to někdy už neumínila nebo nemáš už takové video, ale zajímalo by mě, jak a kde skladuješ nebo máš uložené náhrdelníky, kabelky a kosmetiku. Já toho mám také strašně moc, myslím si, že to mám i někde urovnané, ale pravidelně si náhrdelníky nebo ty fakt pěkný kabelky zapomenu brát. Vždycky si v hlavě usmyslím, že já vlastně na sebe nic nemám, jdu si to koupit a pak zjistím (po delší době, co uklidím skříň), že toho mám vlastně hodně jen to prostě nenosím :-D nedala bys nám takové rady, popřípadě neudělala takové video? :-) Jestli už někde je, tak se omlouvám a ber tento dotaz jako bezpředmětný :-)

    Měj se krásně,
    Jana

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, moc se mi tvuj blog libí, zvlaště video o nahrdelnících:-)Ja osobne sbírám naušnice a naramky nahrdelniku mam malo ale chystam se nejaky barevný pořídit.Nahrdelniky dokazi kazdy model pěkně oživit,jak ukazuješ na videu. Zvlast se mi libi nahrdelníky u filmovych kostýmu.Měj se kraásně a děkuji za tvuj blog dokaze mi prozářit každý den. petra111@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, tolik nádherných náhrdelníků - fakt krása. Ani Ti dokážu říct, jaký se mi líbí nejvíc, protože se mi líbí všechny :) Taky by mě zajímalo, jak náhrdelníky skladuješ :) Musím říct, že náhrdelníky se mi líbí moc, ale takhle výrazný zatím žádný nemám
    veru-life.blogspot.cz.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, mas moc krasnou sbirku :), ja bohuzel nemuzu nosit bizu (jen stribro popripade jemnou latku). Asi nejvic se mi libil ten jak sis ho rozdelila (ta horni cast).
    Jana

    OdpovědětVymazat
  26. Treti a ctvrty je nejlepší!!!

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé ! Velmi užitečné video které může holkám velmi pomoct. Protože někdy když vidím různé kombinace je to děs :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super video, díky za něj :) jeden takový větší náhrdelník jsem dostala od kamarádky k narozeninám, ale zatím jsem ho měla na sobě asi dvakrát...nechám se inspirovat tvým videem a budu se snažit ho nosit více a snad se odvážím si koupit i nějaký barevný :) všechny tvoje náhrdelníky jsou krásné :)
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  29. A ještě se zeptám, když nosíš takto výrazný náhrdelník, náušnice už si asi nebereš, vid...? :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, Peti, zdravím, téda, náhrdelníky jsou opravdu boží, moc se mi líbí :) V kombinaci s tvými outfity, které stále a nejraději sleduji to bude/je prostě nádhera! :) Akorát já jsem takový v módě zdrženlivější typ a tak ty výraznější prvky většinou jen uchváceně pozoruji na ostatních :D Možná by nebylo na škodu ukázat nám tu sbírku méně výrazných šperků :) (i když jako pravidelná odběratelka vím, že jsi už jednou svou sbírku bižu ukazovala, ale od té doby už uběhla poměrně dlouhá doba :D)

    Jinak promiň, Peti, vždycky jsi mluvila o Gossipkách, mohla bych se Tě zeptat, jak jsi je sledovala? V původním znění? A jestli Ti třeba pomohli s angličtinou... A popř., kde jsi je stáhla, neotravovala bych Tě, ale už je nějaký ten pátek bezcílně hledám... :)

    Díky a hezký zbytek "léta" :)
    Růžena K. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Máš nádhernou sbírku a hlavně se mi líbí, jak to umíš všechno zkombinovat :) Já se přiznám, že jsem taková konzerva - mám doma hafol řetízků, náramků, náušnic a prstýnků, co jsem dostala třeba od kamarádů na narozeniny atd., ale nosím jenom jedny náušnice, jeden řetízek, jeden náramek i hodinky - neměním to a ani nevím proč :) Ale snažím se to nějak překonat,protože život je moc krátkej na to, abych nosila jenom jedny šperky :))

    OdpovědětVymazat
  32. Výrazné náhrdelníky (a taky náušnice) mám hodně ráda a často je nosím, ale v mojí sbírce jsou hlavně cínované šperky s kamínky. Nosím převážně černé oblečení, takže díky tomu se pak nemusím v barvách doplňků nijak omezovat. :D Máš parádní sbírku, ale hlavně Ti závidím cit pro kombinování s oblečením.

    OdpovědětVymazat
  33. To je úžasná sbírka! :) Já se v nošení mega náhrdelníků teprve rozjíždím a rozkoukávám, zatím mám 2. Nejvíc se mi na Tobě líbí ten "hrající všemi barvami", jak k němu máš i líčení.. je úžasný! Pak ten rozdělený na 2 kusy (byl super i vcelku) a ten... takové samé ledově stříbrné kvádříky. Pro sebe bych ráda ten z ebay - žlutá, modrá, růžová, ale nemůžu ho najít. :-/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peti, teda, moc krásná sbírka. Máš jich teda požehnaně :D já mám akorát jeden výrazný náhrdelník z Lindexu, takový masivní černý a stál mě kolem 600,- tak jsem se málem otelila, že je tak drahý... no a asi za týden se mi rozbil, přímo veprostřed se mi prostě roztrhl :( tak to budu muset dát nějakému kamarádovi, ať mi to svaří protože těch peněz je mi fakt líto :D. Jinak umíš to všechno moc pěkně zkombinovat :) Jinak nejvíce se mi líbí asi ty ze začátku, ty stříbrné, ty jsou fakt TOP! :)

    Přeji pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti,
    píši sem, abych Ti řekla, jak moc Ti to na videu sluší!!! A protože nechci, aby sis myslela, že Ti lichotím jen pro to, abych vyhrála ten náhrdelník :-D. Myslím to naprosto upřímě :-). Tenhle make up je pro Tebe naprosto sqělý!!! Jsem ráda, že jsem Tě našla. Jsme stejně mladé :-), takže mě Tvoje videa, názory a myšlenky naprosto vyhovují. Jsem ráda, že Tě tady mám :-). Přeji krásný den a mnoho dalších krááásných příspěvků
    Lentilka Lena

    OdpovědětVymazat
  36. Chybí kus hlavy ve videu, takže ani nedokoukám, škoda....
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak choď radšej robiť niečo užitočnejšie, napríklad navariť niečo mužovi alebo priateľovi :) a ak ho nemáš, nájdi si, ale vraj muži nemajú radi jedovaté ženy ;)

      Vymazat
  37. všechny jsou mooc krásné, koupila bych si všechny :-) a i tvé outfity jsou úžasné, přesně můj styl :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Skvělé video (opět)! Mně se výrazné náhrdelníky taky moc líbí, ale osobně mám radši ty méně barevné, třeba zlaté nebo stříbrné. A co jsem tak po nich koukala, asi se mi nejvíc líbí ten styl náhrdelníků co prodávají v Pull and Bear :) Sbírku máš teda pořádnou, a v tvém případě mě tam ani ty barvy nějak nevadí, protože se musí nechat, že tobě prostě sluší!

    OdpovědětVymazat
  39. :O Už jsem ti něco napsala pod video přímo na YT, ale musím to napsat znovu! Nikdy mi tyhle náhrdelníky moc nepřišli určené zrovna pro mne, ale po tvém videu nehorázně měním svůj názor!!! Moc ti sluší a myslím si, že i "obyčejný" outfit se díky doplňkům může stát neobyčejným. :)
    Po pravdě žiji u menších měst a nikde o kolo sebe nevidím někoho, kdo by tohle nosil! Kvůli tobě si snad nějaký i pořídím :3 Dokonce jsem přemýšlela nad tím, že si i nějaký zkusím vyrobit ;)
    Děkuji za inspiraci. A určitě nejsem jediná koho jsi takhle inspirovala nejen třeba k náhrdelníkům (y)

    OdpovědětVymazat
  40. Perfektní video, jsi vážně sběratelka :) anna.kaplanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Opravdu krásná sbírka, taky bych chtěla :-) renli@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné jsou!
    Já mám momentálně ve sbírce okolo 10 kousků. A bojuji s tím jak je skladovat.... Nedáš sem fotku kam je věšíš atd když je nemáš zrovna na sobě???
    Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj Péťo,prosím o jakou paletku stínů se konkrétně jedná?Miluju tu barvu očních stínů co máš v tomto videu.Děkuji Vendy

    OdpovědětVymazat
  44. moc se mi tenhle trend líbí, ale na ty hodně výrazné a masivní řetízky si netroufnu. mám doma spíše takové menší, protože se dost bojím kombinování, takže děkuju za skvělou inspiraci. moc se mi líbí hned ten první perličkový, který si ukazovala, ten mám na ebay už dlouho ve wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já teda pár náhrdelníků ve své sbírce taky mám, ale abych pravdu řekla, tak je moc nenosím. Je ale pravda, že jeden jsem si v poslední době dost oblíbila. Je z chirurgické oceli a právě šperky z chirurgické oceli mám velmi ráda. Super je, že jsou poměrně levné, ale i tak vypadají dobře. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!