Kosmetika přímo z Beverly Hills - Sormé - first impression

by - 28 srpna

Krásný čtvrtek vám všem,

nová značka kosmetiky přímo z Beverly Hills se řítí na náš trh. Jak si stojí a vyplatí se něco pořídit? Na to se podíváme v dnešním videu a samozřejmě později si budete moci i o kosmetiku zasoutěžit.
Dle mých informací, kosmetika bude mít premiéru na veletrhu v Letňanech 5. a 6. 9., taktéž bude spuštěn eshop Sormé. Protože na facebooku mne překvapily reakce, že docela dost z vás kosmetiku znalo, dejte mi vědět, zda jste něco zkoušeli.....

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
líčení: kosmetika Sormé
nehty: OPI Samba-dy loves purple
 
produkty:
* Fresh start anti-aging under foundation makeup enhancer
* Mineral illusion oil-free foundation - porcelain
* Shimmer glow - bronzed
* Smearproff eyeliner - navy blue, white, charcoal, black brown
* Smearproof lipliner - baby doll, pure rose
* Believable bronzer- goddess
* Always perfect brows - dark smoke
* Lip thick - dreamy, heaven, petticoat, meltdown
* Treat & tint skin perfecting BB cream - fair beige
* Ultra lash lengthening mascara
* Extreme volumizing mascara
* Perfect touch concealer - porcelain
* Lipstick - feminine, mauve
* Brow style - brunette
* Believable finish powder foundation
* Mineral botanics blush - harmony
* Long lastin blush - wild rose
* Long lasting eyeshadow - ice, taupe, seashells
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Myslím, že dnes alebo zajtra dopozerám všetky tvoje videá. Si proste úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku jsem neznala. Líčení je takové decentnější, nic pro mladé "bláznivé líčení". Chybí tomu taková rozpustilá svěžest, ale zase je ideální do seriózního zaměstnání, advokacií počínaje, bankovnictvím konče. Asi nejvíc mne nadchly tužky, pak produkty na obočí a stíny. Některé obaly (ty kulaté) jsou zastaralé, ale ty hranaté a neprůhledné jsou pěkné. Ještě záleží, jaké budou ceny.

    Děkuji za zprostředkování prvních dojmů. Ještě malou připomínku. Já vím, že ostatním, zejména mladší generaci to nevadí, ale mně ano. Zbytečné používání anglických výrazů tam, kde jsou nadbytečné a narušují český jazyk - takové "everyday" nošení, "first impression". Vím, že někteří to považují za módní a stylové, ale není to tak. Samozřejmě pokračuj v natáčení videí tak, jak chceš, používej taková slova, jaká považuješ za správná.

    Hezký den přeje Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to leze na nervy, ta anglická slovíčka. Nejde ale o Petiny videa, to je ještě ok. Obecně. Anglicky umím celkem si troufám říct slušně a tohle jsou doslova prkotiny, ale připadá mi to úsměvné u mladé generace, která sice rozumí, ale když má napsat nějaký odborný text u nás na chemii, je tam evidentní neznalost gramatiky, chybí slovní zásoba, doslovné překlady, tedy neznalost ustálených vazeb apod. Odbornou angličtinu neřeším.
      Když někdo zbytečně anglická slovíčka v českém jazyce, vždycky si pomyslím, jesli tu angličtinu fakt tak dobře umí, nebo je to tupá prázdná znalostmi nepodložená frajeřinka.

      Vymazat
    2. Dante Alighieri29. srpna 2014 v 23:27

      Řešíte malichernosti, anonymové.

      Vymazat
    3. To je tvůj názor, Dante.

      Vymazat
  3. mňa zaujalo pár vecí :) som zvedavá na ceny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ceny jsem se ptala, tak střední drogerková třída cenově,ale přesné budou samozřejmě na tom eshopu :)

      Vymazat
    2. Já se dívala na ceny. Tužky na oči jsou kolem 220 Kč (podle kurzu dolaru), stíny kolem 370 Kč, ostatní produkty jsem také prolétla a vidím to cenově srovnatelné tak s Max Factorem.

      Gábina D.G.

      Vymazat
    3. Gábino, kde jsi prosím našla ceny? Já je na oficiálních stránkách právě nenašla, moc děkuji. Jestli jsou za takovou cenu, tak jsou lepší tedy Milani nebo rovnou už Sephora.....

      Vymazat
    4. Petro, třeba na těchto stránkách: http://www.nailetc.com/sormecosmetics.html, a jak už všichni už moc dobře víme, u nás to bude ještě dražší. Neustále se o tom přesvědčuji, že je výhodnější si některé produkty kosmetiky nechat zaslat a i s poštovným je to levnější než u nás. Myslím, že rozhodně bude lepší Milani, nebo Dermacol...

      Nevím proč, ale mám z té jejich kosmetiky pocit jako z Avonu, Oriflamu, Yvese Rochera... Mají některé obaly udělané ve stylu dražší kosmetiky, ale obsahu nevalné kvality.

      Hezké dny a přeji, ať výročí svatby můžete oslavit spolu ještě šedesátkrát!

      Gábina D.G.

      Vymazat
  4. Ahoj Petro! Moc Ti To sluší. Moc nádherný video.Prostě si nejlepší blogerka .Zuzka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle značku neznám a ani mne z ní nic neláká.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    tuto značku jsem neznala a musím bohužel napsat, že mě ani nezaujala. Obaly mi připadají opravdu dost hrozné. Recenze naprosto dokonalá, ale já si nepořídím asi ani jednu věc. Když bych třeba dostala bázi a make-up, tak bych to uvítala, ale sama bych si to rozhodně nekoupila a ani nikomu jako dárek tuto značku kupovat nebudu. Ale recenze super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Video jsem ještě ani nedokoukala a musím rovnou napsat, že toto nastavení kamery/pozadí/pozice kamery je skvělé :) A ted si jen udělat kafe a relaxovat :) Pěkný den všem.

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě je tato kosmetika o ničem. Mimochodem, byla ti zima, že natáčíš v bundě? To mě pobavilo. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak o této značce slyším poprvé a nezaujala mě zatím ničím, ani obaly ani produkty, ani barvami, nemyslím si, že bych si od nich něco objednala. Každopádně díky za první dojmy, myslím, že bych hodnotila stejně, možná ještě hůř. Lesky nadupané třpytkami, rtěnka se shimmerem to šílené zlaté něco na tělo a tvář a šablony na obočí jsou pro mě hodně mimo mísu :-)
    Denča

    OdpovědětVymazat
  10. Tuhle značku neznám a nezaujalo mě snad vůbec nic, hlavně kvůli obalům, které se mi zdají opravdu tragické. Třeba si na e-shop zákazníci cestu najdou, ale já k nim teda rozhodně patřit nebudu. :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak ani mě tyto produkty příliš nezaujaly, a za uvedené ceny tedy ani náhodou.

    OdpovědětVymazat
  12. O této značce slyším poprvé, ale celkem mě zaujala.

    keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, o značce slyším poprvé, ale co mne zaujalo, je make-up. Vždy se inspiruji make-upy, co používáš ty, protože jsem stejně světlá, takže 010 porcelain je to jediné, co na mě sedí, ale i tak je o kapku tmavší. Co říkáš ty na tento? Je opravdu dostatečně světlý pro nás, průhledné? :) A nevíš, jak se pohybuje cenově? Děkuju moc, video se mi líbilo, takže jsem si ho pustila hned 2x a některé části jsem vracela, abych viděla produkt pořádně! :D Moc Ti takové spolupráce přeju, vždy je uděláš úžasně! <3
    Beautiful while blog

    OdpovědětVymazat
  14. Mě zaujal ten vzorek BB creamu vypadal dost světle.Pokud by tam prodávali vzoreček tak bych ho zkusila a kdyby vyhovoval tak pak i BB cream bych koupila za nějakou přijatelnou cenu okolo 300 max 500 jsem dost zoufalá pořád marně hledám světlý make-up nebo bb cream.

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj Péťo jen se chci zeptat v nějakém viseu si říkala že si mela ráda 90210 a chci se zeptat jestli koukáš i na novou generaci

    OdpovědětVymazat
  16. Nevím, nevím. Během toho videa jsem měla furt před očima představu nějaké sekretářky z 90tych let někde v americkém velkoměstě, co to potají táhne se šéfem. Prostě Beverly Hills 902 10 - není jen místo "výroby" nebo jak to nazvat, ale i stylizace se táhne jak z doby původního seriálu.. a jde to vidět ať už na obalech, tak i na těch jednotlivých produktech. Snad chápete, co jsem tím chtěla říct. Ta rtěnka je + lesk by se tam přesně hodila. Neříkám, že to je špatně, některé produkty mě zaujaly, třeba tužky a pudry, asi si to najde svoje zákazníky. Přeju pěkný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,to je trefné,taky jsem viděla podobný ,,retro" obrázek:-)Mě teda ta kosmetika nezaujala vůbec,obaly příšerné a jestli cenově vychází jak MF z drogerky,tak to je i dost přepísklá cena.Produkty jsem sice nezkoušela,ale ty obaly to zabily,plus šílený odstíny rtěnek a lesků..Mama Mia v dnešní době,kam na to byli,když to tvořili,to snad ani v Beverly nenosily:-))Jinak recenzce jako vždy výborná!

      Vymazat
  17. Ty tvářenky vypadají skvěle! Hlavně ta růžovo-fialová :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!