Lovely news - červenec 2014

by - 08 srpna

Krásný pátek vám všem,

včerejší video je na youtube samozřejmě online už od včerejška, ale já jsem ho zvládla přidat až dnes ráno, protože včera jsem se vrátila domů pozdě :). Ani tento měsíc vás samozřejmě neminou novinky! A opět jsou docela tučné, pojďte se na to podívat se mnou......


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
líčení: Sleek Arabian night paletka, na tvářích Hot mama od The Balm a Milani Xl bronzer
overal: Tally Weijl
nehty: Sally Hansen Back to the fuchsia gel lak
náušnice: asi Six six six, prstýnek také
 
zmiňované produkty:
* Dermacol sensitive eye makeup remover http://www.dermacol.cz/
* Ziaja maska a šampon s ceramidy intenzivní obnova http://www.ruzova10.cz/
* Ziaja maska a šampon s hedvábnými proteiny intenzivní vyhlazení
* Balea dush lotion beautyful feelings
* Balea peeling s mandarinkami
* Sally Hansen legs makeup medium
* Physians formula nude wear
* The Balm Hot mama http://www.thebalm.cz/
* Dermacol rozjasňující paletka
* Max Factor CC color corrector Dark spots - dark a light, Under eye circles, Highlighter
* Dermacol party mania mascara
* Gabriella Salvete infinite waterproof mascara long and volume
* Dermacol laky Neon kiss a Neon yellow
* Gabriella Salvete Glitter enamel blue rebel
* Gabriella Salvete mono eyeshadow 09
* Bobbi brown tinted eye brightenet 02 light bisque
* Kiko skinny fit kajal 03
* Kiko denim nail laquer 464
* Benefit They´re real! Push up liner
* The Balm girls lipstick Anita boytoy
* Milani lipstick Sweet nectar, Flamingo pose, Ruby valentine, Double espresso, Chilled brandy http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/11-1-MILANI
* Too Faced Melted violet
* UMA Shine bright
* Essence lip liner Red blush, Cute pink
* Sephora voděoodolné tužky Banana split, Romantic comedy
* Lancome Grandiose mascara
 

You May Also Like

18 komentářů

  1. Mne sa od DERMACOL riasenka moc páči :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě zaujaly korektory od Max Factor, ale někde jsem slyšela, že ta cena je docela brutální :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Fantasický přehled, moc krásné a zajímavé video, díky za tipy. Skvělá práce.

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně Ti to sluší, to líčení, naušnice i overal, krásný :)
    To je zas věcí, krása, divim se, že to stíháš vše používat a spotřebovávat, já se ted snažím moc toho nekupovat, mám toho docela dost a spoustu věcí nevyzkoušených, protože chci první spotřebopvat nějaký starší :D
    Jinak řasenku od GS mám taky a voděodolná není ani náhodou, ale zas narozdíl od tebe mi neslepuje. :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. No ta rtěnka The Balm vypadá fakt hrozně :D Jak na disko v 80. letech :D
    Ale zaujala mě ta Doubles Espresso od Milani, podobnou sháním už rok. No a bohužel až budu při penězích, tak bude vyprodaná :D
    A o víkendu jsem ulovila v Globusu pomerančové máslo od Ziaji na tělo za 60 Kč, měli výprodej, tak snad budu spokojená. Vím, že sis tu pomerančovou řadu chválila a na léto ta vůně bude ideální :) A navíc mi už došlo mandarinkové mléko od Nail Perfect, tak mám aspoň podobně voňavou věcičku jako náhradu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidis, tak ja mrknu na eshop, jestli ji jeste mam na eshopu :). Jinak Ziaju mam hodne rada, je levna a skvela, nejradsi mam kozi radu a ocni kremy a telova masla a sprchove kremy. A skvele jsou i masky a sampony, myslim, ze budes spokojena :).

      Vymazat
    2. No právěže tam je a bojím se, že pár týdnů na mě nepočká, když je za tak hezkou cenu :D Já měla od Ziaji ten kakaový krém na obličej a moc mi nesedl. Ale zase ty vzorečky od tebe nebyly špatný :) Dneska po sprše zkusím máslo a uvidím :)

      Vymazat
  6. Ahoj Peťo,

    tu fialovou řadu od Ziajy mám taky, mám šampon, balzám i masku a jsem s tím fakt moc spokojená. Vlasy jsou po tom krásné, lesklé, hebké na dotek a vypadají zdravěji. Ta řada je parádní, stejně jako ta čokoládová od Ziajy, od které už mám druhé balení, protože po ní vlasy vypadají vážně krásně a navíc úžasně voní... :-) a za tu cenu... ;-)

    Jinak mě zaujaly ty korektory od Max Factor a ta tužka KIKO vypadá super! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je tak to moc dekuji za zkusenost, ja mam Ziaju fakt rada, tak jsem zvedava, mela jsem olivovou radu na vlasy a taky byla super.

      Vymazat
  7. škoda, že jsi nemluvila o těch lescích Matte me od Sleek. :) Chtěla jsem se zeptat, budeš je mít na eshopu ? Úplně mě okouzlily a ráda bych alespoň 2-3 zkusila :)
    jinak krásný video! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si je nechala na srpen do novinek :),ale já na ně udělám třeba recenzi ještě dříve než bude news za srpen :), jinak budou v příští objednávce všechny odstíny :), tzn tak během týdne až 10 dnů na eshopu :)

      Vymazat
    2. tak ta recenze než budou news za srpen by byla super :) Už? tak to je skvělý, děkuju! těším se :)

      Vymazat
  8. krásné video jako vždy!:) moc ti to sluší

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tento look ti uzasne sekne, Peto aj s tym opalenym vzhladom :) A overalik nema chybu.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý večer, ahoj, mám děti na prázdninách tak jsem si po hoooodně dlouhé době zalenošila, v noci nemohla spát a tak jsem úplně náhodou narazila na tvoje videa. Opravdu skvělá práce, samozřejmě jsem nestihla zkouknout vše ( to se vážně nedá, je toho mraky :) ale postupně se k tomu určitě dostanu.
    Viděla jsem video na téma AVON, ORIFLAME, MARY KAY = za tebe ne. Mám otázečku, jak jsi po letech opět vyzkoušela Avon, zda máš i zkušenosti s MARY KAY??? velmi mě to zajímá protože jsem se nechala uvrtat do celého setu za nemalé peníze. Nemám zdaleka vše vyzkoušeno, mám pocit, že bych celý den snad nedělala nic jiného než zkoušela séra, krémy atd. Jediné co opravdu moje pleť zaznamenala, že opravdu je kosmetika šetrná a pleť nezreagovala což je super, jen prostě si říkám, zda to za ty korunky není moc přehnané. A stíny teda za mě také super, nedráždí oči. Řasenky také nedráždí, nic méně žádný zázrak se nekonal. Jinak já jsem také velký fanda Biodermy. Už kvůli synům, kteří trpí na atopický ekzém.
    Hezký večer Míša.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky :) Tak dneska jsem si raději třikrát překontrovala, zda píšu ke správnému videu, aby se mi nestalo to, co minule :D
    Miláček už se mi sice trochu v počítači povrtal, tak už by to nemělo zlobit, ale stejně :)

    Teda :) Zajímavé novinky :) Jen co je pravda :) Samozřejmě nejvíce mě zaujala asi tvářenka od The Balm :) Ta vypadá opravdu nádherně :)
    Jinak docela mě překvapilo, jaký názor máš na paletku od Dermacolu :) Mě také moc nepotěšila i když zbytek věcí z té kolekce byl super :) celou tu kolekci , kromě bronzové báze jsem rozebírala tady http://pauline-mare-2014.blogspot.cz/2014/07/recenze-dermacol-nova-kolekce.html a musím říci, že mě se naopak zdá, ta vrchní část rozjasňující paletky úžasně pigmentovaná , použitelná i jako oční stíny :) Naopak ta spodní , ta už na mě nesmí :D Zkoušela jsem jí dvakrát pod oči místo rozjasňujícího pudru a v obou případech to dopadlo katastroficky, já tam vidím vysloveně nehezký shimmer co zalézá do linek pod očima :( Proto mě překvapilo, že se Ti zdá matný :)
    Jinak nalákala si mě na korektory od Max Factor :) Těším se, že si je nadělím k narozeninám až vybledne opálení :)
    Nemůžu se nevyjádřit k lakům na nehty :) To je totiž moje úchylka, to už jsem Ti psala k videu o Sally Hansen :D A Dermacol je fantastický . Miluju zvláště odstín Neon Love :) Společně s lesklým vrchním lakem vypadá úplně jako gelovka :) A vydrží vážně dlouho :) Jop Dermacol se tímhle opravdu vytáhl :)
    Gabriella Slavete glitrový už také trůní v mé sbírce. Odstraňuje se vážně špatně :D Ale používám jej na nehty u nohou a vypadá to krásně :) Také se mi zdá, že na nohou se i lépe sundavá :)
    Docela mě zaujala i řasenka od Lancome, jen by mě zajímalo, protože nejsem moc kamarádka s plastovými kartáčky, zdali i tento bere větší množství řasenky a slepuje ...
    A ještě jeden dotaz na Tebe budu mít, jaká je ta žlutá tužka od Sephory ? Nechtěla by si s ní udělat nějaké líčení ? Už od začátku léta se mi líbí výrazné linky a zvláště ta žlutá, ale pořád váhám, jetsli to zkusit nebo ne :) zatím jedu stále v zelené a modré :) A oranžové :) Ale nevím co s tou žlutou, mám, nemám :D Zajímalo by mě, k jakému outfitu by si jí zvolila ty :)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé video a krásné líčení, paletku Arabian Nights sem si od Tebe naštěstí stihla objednat, tak nějaké podobné kouřovky taky zkusím a snad se mi podaří ulovit i Matte Me od Sleeku, až dorazí. Hot mama tvářenku sem zrovna dneska poprvé zkoušela a příjemně překvapila - dobře se nanáší a vypadá krásně přirozeně.Rtěnky od Milani mám moc ráda, hlavně kvůli hydrataci a teď mám silný pocit, že Sweet Nectar fakt "potřebuju"! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!