Na dně V. - vypotřebované produkty

by - 21 srpna

Krásný čtvrtek všem,

další díl vypotřebovaných produktů a těch, kterých se zbavuji nebo jim prošla záruční lhůta :). Doufám, že se vám video bude líbit a napište mi, jestli něco z toho vlastníte nebo jste měli.

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
líčení: Revolution London Salvation palette, rtěnka Astor Heidi Bubbly
tričko: HM
nehty: Sally Hansen gel lak Back to the fuchsia
 
produkty:
* Bioderma apres solei
* Ziaja krémová mycí báze
* Ziaja přírodní olivový krém normální a suchá pleť
* Ziaja Remodeling oční krém
* Bioderma Sensibio Riche
* Bioderma Matriciane Rides
* Bione konopný balzám
* Bione konopná vazelína
* Gliss Kur Ultimate repair
* O´right smoothing hair lotion
* Aussie Aussome volume šampon a kondicionér
* Aussie 3 minute miracle
* Milani instant eye makeup remover
* La Roche Posey Hydraene extra riche
* Balea beauty oil harmony
* Four seasons gel s vápníkem
* Sensodyne complete protection
* Kapyderm enzymatické sérum
* Reneval NEO
* Essence All about matte!
* Max Factor Whipped cream foundation 50 natural
* NYX Nude on nude natural look kit
* She stylezone eye shadow 050
* Jordana black glitz eye glitz
* Dermacol eyeshadow trio č.1
* NYX Concealer in JAR porcelain
* Sephora rtěnka long lasting no. 16
* ELF studio under eye concealer and highlighter glow/fair
* She kajal eye liner white
* Jordana under cover cream concealer 01 light
* She brow pencil
* NYX As if concealer porcelain
* Maybelline Master drama chromatics vibrant gold
* Jordana glitter eye pencil 601 black bash
* Essence waterproof eyeliner pen
* Gabriella Salvete glitter eyeliner
* Miss Sporty mini me lipliner
* Gabriella Salvete long day lipliner
* Essence super liner eyeliner pen
* ELF natural radiance blusher - glow
* ELF elements palette
* ELF studio cream blush flirt, tease
* Barry M lipstick 101,129
* ELF studio bronzer golden
* ELF studio blush and bronzing duo
 

You May Also Like

39 komentářů

  1. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, není škoda některých věcí ? já chápu že vy toho máte hodně, ale jáá bych se těch věcí klidně ujala :) (nemyslím to nějak špatně ) :) třeba ty paletky, úplně je mi jich líto .... Peťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petí, bylo to už opravdu staré, jinak bych se toho nezbavovala, ale prošlé a nefunkční věci bych si nedovolila někomu darovat :).

      Vymazat
    2. Ale mě by to nevadilo, prosím chápu že jsi to už nejspíš vyhodila, ale třeba příště, kdyby jsi někdy něco podobného vyhazovala, tak si na mě vzpomeň. Jinak já to i klidně odkoupim :) a děkuji za odpověď Peťa

      Vymazat
  2. Ahoj Peťo, bylo toho požehnaně :-D Vzpomněla jsem si na tu éru, kdy byl všude jen ELF a všichni z toho byli úplně vedle a kupovali po kilech. I já toho spoustu koupila a v podstatě všechno bylo k ničemu. Hrozně slabé pigmentace atd. Dodneška mi zůstal jen štětec na pudr z řady Mineral, ale když to jde, raději použiju maličký cestovní kabuki, který jsem koupila od Tebe, protože kvalita je nesrovnatelná.
    Chtěla bych se zeptat na jednu věc a neber to, prosím zle. Kupovala bys takové množství produktů, i kdyby jsi neměla blog? Myslím tím, že za dobu, co se kosmetice věnuješ, máš zcela jistě the best pudr, makeup (i když těch bude asi víc vzhledem ke změně pleti během roku), řasenku, rtěnky atd atd...kupovala by jsi bez blogu stále další a další jen aby sis to vyzkoušela? Tohle mě vážně zajímá, protože já jsem dost velká konzerva a když mi něco sedí, tak to prostě kupuju pořád dokola. I když občas na mě přijde stav, že chci zkusit nové věci, ale většinou mě zklamou, protože nejsou tak dobré jako to, na co jsem zvyklá. Nebo jsem dřív měla období, kdy jsem někde (většinou na blogu) narazila na úžasnou kosmetickou značku a musela jsem od nich mít všechno. Samozřejmě zdaleka ne všechno bylo tak úžasné a většinou mě dlouhodobě zaujala jedna, dvě věci. Naštěstí už se v tomto ohledu krotím a peněženka mi je velice vděčná, protože toho času jsem za kosmetiku utrácela kolem dvou tisíc měsíčně, což mi teď zpětně připadá jako šílená suma. Ale jak to tak chodí, teď zase utrácím za jiné věci :-)
    Přeji Ti krásný zbytek dne a těším se na další video.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdy už se lidi naučí, že se nepíše by jsi, ale bys, ne by jste, ale byste! Uáááá!!!!

      Vymazat
    2. Ahoj Marti, máš pravdu, určitě bych toho nezkoušela tolik, kdybych neměla blog. I ted mám samozřejmě své oblíbence, po kterých sahám téměř každý den :). Ráda ale nechávám plet i odpočinout a nelíčím se úplně denně. přiznám se, že mě zkoušení nových věcí moc baví, i když mě trošku mrzí, že potom tolik nevyužiji to, co mám vlastně nejraději :).

      Vymazat
    3. Anonymní: Díky za upozornění. Snažím se psát co nejvíc gramaticky správně, o této chybě jsem neměla tušení, Snad si to zapamatuju :-) Kdybys mi to nenapsala, tak bych to nevěděla, fakt že ne.

      Peťa: To je, myslím, správný přístup. Poslední dobou k líčení používám jen řasenku a průhlednou řasenku na úpravu obočí a pleť o moc lepší. Jako péči mám pouze odličovač na oči, pleťovou vodu, mažu se konopným olejem a párkrát do týdne se obrousím peelingem od Manufaktury (který je mimochodem božský a vřele doporučuju, pokud jej neznáš). Přeji Ti krásný den.
      Martina

      Vymazat
  3. Ziaju mám taky moc ráda! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Pokaždé, když udělám takový průvan v kosmetice, tak se mi tak krásně uleví..., takový pěkný pocit nad provedenou čistkou. Rozbité obaly nesnáším, také vyhazuji, i když někdy srdce bolí, pokud jde o kvalitní obsah.

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mně se také ulevilo, zbytečně jsem to skladovala :).

      Vymazat
  5. Super video, tyhle povídací mám moc ráda, takže mě jako vždy moc potěšilo.;) Zaujala mě kosmetika od Bione, jestli na ní někde narazím, tak určitě vyzkouším a odličovač od Milani. Jinak strašně se mi líbí Tvoje dnešní líčení, nechystáš třeba tutorial a nějakou podrobnější recenzi Revolution paletek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc děkuji a chystám, české zastoupení bude dokonce otevírat eshop a oslovili mne, zda bych nechtěla vyzkoušet něco dalšího a tak určitě něco k těm mým dvěma paletkám přibude a recenze bude :).

      Vymazat
  6. Péťo, mně se strašně líbil a pobavil ten krátkej rychlej proces s vyhazováním dekorativky. Vezmu si z tebe příklad. Přesně tak to mám totiž s tužkama na oči. Na ruku v pohodě, ale na víčku dřou a já jsem neschopná je vyhodit, i když vím, že na oko si to nedám, protože bych si prodřela víčko. No, nakoplas mě, o víkendu udělám čistku a nefunkční věci poletěj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, člověk to furt skladuje, i když je to na houby a je mu líto to vyhodit,ale nemá to cenu :).

      Vymazat
  7. Peti, co děláš s těmi věcmi, ve kterých ještě něco je? :) Já bych je klidně brala, i když jsou starší! :D Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sejdeme se na kožním.

      Vymazat
    2. Peti, tohle už bylo opravdu staré, to bych si nedovolila nikomu dát ;).

      Vymazat
  8. Ahoj Peti, video vypotrebovane podukty mam vzdy rada, ako vzdy bolo paradne.
    Chcem ti len poradit - kym si budes davat na hlavu take kvanta vlasovej kozmetiky, tak ti ziadne tabletky na vlasy nepomozu. cim viac si toho davas, tym viac ich zatazujes. skus si dat 2 mesiace kuru, ze si vlasy len umyjes samponom a das si nesilikonovy olejcek do koncekov a trosku do dlzok. uvidis rozdiel. a tie aussie sracky s prepacenim by som zakazala predavat!! chemicka tovaren
    Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristi, ono to možná vypadá, když ukáži, co jsme spotřebovala,ale je to za dlouhé období. Já si toho právě moc nedávám, jen umyji šamponem, dám kondiš nebo masku a hotovo, občas olejíček do konců, více toho najednou nepoužívám ;).

      Vymazat
  9. Konkrétně s.he tužky to u mně už prohrály, jiné produkty této značky mi přijdou lepší. Nechytaly, nebarvily jak bych potřebovala a jedná se u mně o produkt, kterému už dle mého názoru nepomůže ani svěcená. Zkušenost s výdrží z prosince 2012: měla jsem od rána černou tužku a odpoledne už z linky na horním víčku zůstala tak třetina (znám lepší tužky na výdrž). Ani s primerem to nebylo lepší, bylo to tak maximálně na nějakou dvouhodinovou rychlovku někam.
    Také mám špatnou zkušenost s fixy od Essence. Kromě toho, že mi na mastnějších víčkách nevydržel celý den, tak linky 2v1 měly i velmi tvrdý hrot na tlusté linky, lépe a příjemněji mi silné linky šly s automatickou tužkou a štětečkem. Linky nosím hodně často a tyto konkrétní produkty mně zklamaly na celé čáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den,
    tyto videa mám moc ráda, pokud jste dekorativku určenou na vyhození ještě nevyhodila, ráda bych si ji od Vás odkoupila, pokud by to šlo prosím. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Eriko, ta kosmetika je opravdu prošlá, to bych si nedovolila nikomu dát natož prodat :).

      Vymazat
  11. Pěkná spotřeba :) Ze zmiňovaných produktů jsem zatím nepoužila nic :). Peťo a tu vazelínu používáš na co všechno ? :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tu vazelínu normálně na obličej na noc nebo i ráno,když jsem doma, je teda hodně mastná, takže spíše na suchou plet, což já mám,ale mohu vřele doporučit :).

      Vymazat
  12. Jako vždy, super video. Pustila jsem si ho dnes k obědu a vůbec není dlouhé, nebo mě to spíš vůbec nepřišlo dlouhé.. ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já asi nikdy nepochopím náturu Čechů. Kdykoliv zmerčí, že by mohli získat něco zadarmo, tak se můžou servat. :D Nechápu, že to těm lidem není hloupé škemrat o nějakou prošlou a nefunkční kosmetiku. Nota bene v době, kdy se dají líčidla v obchodě i na internetu sehnat za pakatel. Přesně jsem věděla, že když Péťa řekne, že něco vyhazuje, tak se ozvou nějaké nány, co budou o tu kosmetiku na vyhození žebrat. Někdy mám pocit, že kdyby nějaká blogerka vyhazovala použitý kapesník, tak se najdou "socinky", které si i o ten použitý kapesník řeknou. :D Je to síla. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Péti už jsi zkoušela z Bione Cosmetic šampon? Stojí za vyskoušení?Jaky používáš aktuálně šampon co Ti sedí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem ten s keratinem a byl skvělý! Momentálně střídám Aussie luscious long s Kapydermem :).

      Vymazat
  15. Ahoj Peťo,
    ještě jsem zjistila, že je i blogerka Lucie, která má s kosmetikou Hadek zkušenosti. Ty mám také, ale blog kvůli tomu vážně zakládat nebudu. Tady jsou její zkušenosti s padáním vlasů:
    http://www.zivotpodlelucie.com/2013/05/padani-vlasu-pomuze-karel-hadek.html
    Pa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, moc děkuji za oba komentáře, na Hádka se chystám už dlouho, znám ho od kamarádky, která si ho moc chválí a bavila jsem se o něm právě i s Luckou :). Akorát si vždycky pořídím něco, co chci zkusit dříve atak to odkládám, ale určitě do Hádka půjdu a moc se na to těším :)!

      Vymazat
  16. Moc vám všem děkuji za ohlasy a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  17. Celé video je o slovu PROSTĚ, to se nedá poslouchat 🙉🙉

    OdpovědětVymazat
  18. Aj mňa teraz trápi padanie vlasov. Už asi pol roka. Teraz skúšam kúru s vitamínom B12. Čistý vitamín, v tekutej forme, z lekárne (nie je to primárne určené na vlasy) a to si vmasírujem do pokožka hlavy. Poradila mi to starká, jej to zachránilo vlasy pri chemoterapii.... Snáď pomôže.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peťo,
    videjko, jako vždy, skvělé! Taky se mi líbil článek o běhání... a nevím proč, ale dýchl na mně po něm podzim. Tak mě napadá- nemáš v plánu video o tom, jak se chystáš na podzim (lov oblečení, změna jídelníčku, sport...), co s Mírou podnikáte, jak trávíte dny doma nebo po práci (já jsem totiž vždy děsně vyčerpaná, ale podzim zbožňuji... tak hledám nějakou inspiraci, jak se nabít energií... ty působíš, jako bys jí měla vždy na rozdávání) nebo třeba jak si udržet dobrou náladu, když se všichni okolo mračí :) Prostě něco podzimního, na co bychom se mohly těšit při obrovském hrnku horkého čaje...? :)
    Měj se krásně!
    Míša

    OdpovědětVymazat
  20. Obvykle nekomentuju a jen se ráda dívám, ale....Měla bys vědět, že nic jako "vazelína bez ropných produktů" neexistuje, neboť vazelína sama o sobě JE ROPNÝ PRODUKT. Fakt, že je v ní konopí, na tom nic nemění. Vazelína taky nehydratuje, jen vytvoří na pokožce absolutně nepropustný film, tím brání dalšímu vysušování (ale i vstřebávání čehokoliv). No a k padání vlasů...nedávno tu byl článek o léčivém jílu na pokožku hlavy a silikonech, a najednou je tu zase aussie, asi nejchemičtější šampon na trhu s obsahem všech možných parabenů. Opravdu to není výmysl, silikony a parabeny nejsou pro vlasy nic moc, jak už jsi ostatně jednou sama psala.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky Petí, jako vždycky super video, jen mě zajímají ty tvé oči :) ten efekt bílých kroužků kolem tvých panenek :D viděla jsem to už u jiné youtuberky a hrozně se mi to líbí :) Tuším že je to nějaký efekt ve video programu?? Bylo by možné hodit název programu?? :) Děkuji moooc :)

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Péťo, chtěla jsem Ti vyseknout poklonu za to, jak skvěle v tomto videu vypadáš. Líčení je překrásné, elegantní a působíš mladistvě. Nevím, zda jen špatně hledám, nebo jestli na toto líčení vůbec existuje nějaký tutorial. Pokud ne, prosím tě o prozrazení kosmetiky, kterou si použila. Děkuji, Darina :)

    OdpovědětVymazat
  23. Plně s Vámi ve všem souhlasím. Asi před 3 týdny jsem sama absolvovala základní kurz AKH a jsem nadšená ještě teď :-) nemálo výrobků od nich mi již vystřídalo spousty komerčních chemických koktejlů, kterých jsem měla již ve svých 22ti letech po krk. S výrobky mám velmi dobré zkušenosti, nehledě na to, že mi v poslední době už dělala problém pouze parfemace chem. výrobků. U výrobků od pana Hadka, který používá jako účinné látky éterické nebo směs éterických olejů, jejichž druhotným účinkem je příjemná vůně (ano, někdy i méně příjemná :-)se mi to ještě nestalo, naopak tyto vůně mi dělají velmi dobře. Určitou dávku trpělivosti to chce ale určitě s mycími oleji na vlasy.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!